Redan onsdag

Denna vecka har bara rullat i väg, visste att jag skulle jobba två dagar denna vecka, men det blev 4 :).

denna vecka känns det som att jag bara har varit hemma och sovit och ätit typ, men det är skönt att de kan gå snabbt också.. :) har jobbat två kvällar denna vecka och två morgonar.. i morse när jag kom hem var jag helt slut, hur trött som helst, det var länge sedan ja var så trött..
Jenny ringde på kvällen och fråga om vi sakna en katt, och de gjorde vi ju... Lilla bagge som jag hade gått och kikat efer och ropat på.. han hade gått till hennes affär så igår kväll kom han hem och hela natten har han sovit med mig i sägen ... Mysigt!

När jag kom hem från jobbet idag vila ja och kika på webtv, mamma kom på besök ocksåå... sedna var de av til frida skolan där jag hämnta kidsen, vi kom hem till mamma kasta i oss mat och tillbaka till skolan igen idag var de nämligen julpyssel det var mysigt...kände dock ingen för det var ju bara mammor, men kidsen tyckter de var himla roligt och det var ju huvudsaken!

igår dog rikards batteri på mobilen och han fick inte tag på ngn laddare så idag har vi inte pratat ngt och det har väl typ aldrig hänt att vi inte pratat ngn på en hel dag så, någon enstaka ggn kanske.. hur som helst känns de tomt... Men i morgon kommer han ju hem :)

Imorgon bitti är de jobb igen men i helgen är ja ledig än så länge... ska på after work i morgon kväll också.. trevlig :)

Ha de bra pusshej

Underbart väder

Idag vakna jag vid nio , ställde klockan då som ja skulle komma upp i tid. åt smothie till frulle och tog en långprommenad med Vera förbi enamus och ner på strandprommenaden :D hoppas de blir sånt väder ihelgen för då ska jag och rikard ut på en lååångprommenad och ta med fika och varm chocklad:)

Gick en sväng till gymmet när jag kom hem., var ju uppvärmd och allt ;)
det var inte så mkt folk och de var gott!

ska snart äte lite och traska till jobbet, jobbar från 15-21.30 idag :)

Ha de fint allihopas

Saknar min rikard <3

RSS 2.0