Två trötta hundar

Hej igen , en liten uppdatering bara.. :)

Är inkommen för en liten stund sedan från de fina vädret. Först tog vi en sväng till Söderskolan där hundarna fick springa av sig lite..
Sedan fortsatte vi till strandpromenaden och via Kvantum hem :) Bertil fick som sagt dra skrindan , den var lite läskig då och då :) När jah handlat mat tillsi kväll fick Bertil dra de på skrindan och i slutet gick det inte snabbt varmt och ovant så det har varit mkt stimulans för Berra bus i dag.

Båda hundarna ligger utslagna här på golvet och jag tänke duscha , borsta och klippa klor på dem sedan :)

Ha en fortsatt fin dag :)
Puss

Äntligen fredag :)


God morgon!

Idag gick jag upp samma tid som Rikard, eftersom jag inte gjorde spec mycket hemma i går så tänkte jag göra det i dag istället. Så länge det är stökigt och inte äckling unnar jag mig gärna andra saker som jag tycker är viktigare att göra än att städa, men eftersom jag ska få finbesök av Martin, Jenny, Wille och förhoppninsvid Aston i dag så får man ju ta fram dammsugaren :)

Har länge varit sugen på porterstek så idag får de nog bli de, de tar ju en stund att fixa så de är ju bra att jag är uppe i tid ;) Mammas hund Bertil kommer hit sedan , roligt för Vera att få någon att busa med :) Han ska även få dra Veras skrinda kommer passa han ypperligt eftersom det är draghund i honom :)

Nu ska jag göra mig lite frukost , känner att jag börjar bli hungrig !
Ha en underbar dag , kramar





Min dag ..

go kväll i stugan !

Dagen idag har varit lungn har varit väldigt trött. Tog som vanligt en promenad med Vera , Jenny och Alice Underbar väder säger jag bara njuter av varje minut.

När jag kom hem var de tänkt att jag skulle stor städa men kände att jag behövde vila och ta de lungt för en gångs skull ,ringde lite viktiga samtal och vila sov en timme tills Jenny skicka sms om att vi skulle ta oss en promenad och de gjorde vi :) Hämta även presenten till Martin det blev jätte fint, laga även Veras halsband som gick sönder lite när hon och carisma bråka om pinnen i vintras :)

När vi kom hem så gjorde jag och rikard mat , pasta sås å pasta blev de i dag. Sedan gick vi ut i de fina vädret och mot stan och kika lite, Vera var med såklart socialträning är aldrig fel och jag är så stolt matte :) Roligt att kika på folk och bara njuta av solen. Innan vi begav oss hem tog vi oss en fika, det blev lite kallt men min smoothe var god :)När vi kom hem hade vi fått en paket från Rikards kusin , Marika. jag blev jätte jätte glad, fina människa tack så mycket :)

Nu är jag hemma efter en mysigt dag.
Imorgon är det fredag och då ska vi träffa våra fina vänner :)

Kram JOhanna


Torsdag :)

God morgon.

Herre gud vad gott jag sov i natt, nyduschad och nybäddad säng :)
Vakna som jag hade tänkt vi 9. Det är onödigt att ställa om dygnet bara för man råka vara ledig några dagar. Men va skönt har änna känt att ja behövt de.

Igår gick dagen jätte fort , träffa Jenny å vi tog en promenad sedan mötte jag Maja och Jacob efter skolen då vi gick på stan å kika hitta ett par skor till Rikard , en vindjacka till mig.. Har länge behövt en sån när man är ute och går långisar när det är sämre väder men har aldrig tänkt på de när man väl varit i affären., så i går blev det en vindjacka för 249 som kostad 699 så jag var nöjd :) Hitta även doft påsar som jag ställa ut i lägenheten så de doftar gott. Ett nagellack och två par strumpbyxor fick de bli.

Vi var även och kika på en insattslägenhet på Bohusgården. Vilket fint område om man har hundar välvårdat och jätte lungt. Och de passar oss väldigt bra :)I eftermiddag ska vi till banken å se om vi får ett låne löfte men det ska nog inte vara några problem eftersom vi sparat till en kontoinsatts :)
Hoppas hoppas hoppas!

Snart ska jag gå upp å göra lite frulle till mig och sedan ska jag ta en dusch och promenad med världens bästa och finaste Jenny domeij :)

Har även beställt en present till en som faktiskt fyller snart ;) och så ska jag hämta en present till en som fyllt i eftermiddag som är klar :)

Ha nu en underbar dag
kram på er alla
kramar

Energi till salu?

hej på er.

hoppas ni alla haft en riktigt bra påsk , det har jag haft!
Har jobbat mycket så nästa månad kommer jag få bättre lön en Rikard ;)

ja vad ska man skriva mer , livet leker.. :)
Nu blir det snart mat här och sedan så blir det en tur till kusten med Blixten och kanske hennes kille. :)

Kramar

GLAD PÅSK !

Hej på er ! :)

Idag vakna jag jätte tidigt, var uppe å åt lite frukost sedan somna jag om , vakna strax över 10.
fick ju äta frukost med rikard och susanne också , då blev det tomtegröt :)

Vi begav oss en snabb sväng till torp, det var ju inget direkt "gå på torp väder" när det är så fint väder förstår jag inte folk som går innomhus, så jävla roligt är det väl inte !? :) vi var nog inne i tre affären eftersom vi visste vad vi skulle ha.

Sedan åkte vi hem å grilla, Simon , Lucas, Sussie och hennes kompis och jag och rikard. mmm det var som knulla för munnen ;)

sedan sola jag en stund ute på balkongen... Nu ska vi på 18 år kalas , det ska bli roligt :)

Kramar

Torsdag

Tjohej.

var uppe med tuppen , sov rätt bra i natt ändå det måste vara för all frisk luft, Rikard den stackarn sov kanske två timmar bara.

Jobba till 4 idag det var många barn som hade lov så det var rätt lungt, skönt :) När vi kom hem så tog vi en pizza och snart ska vi kika på lite big brother på webtv här och mysa ner oss, Det blir en sen långis i dag med dogsen , det var ute precis innan vi kom hem med susanne.

I morgon blir det jobb :)
Påsk blir nog lugn, kan vara gott eftersom jag ska jobba hela söndagen.

Här kommer lite mer bilder.
PYss








bilder

här bjur jag på lite bilder från igår.
mördar hundar ;)
Mattes Vera :)
gänget ;)
Nu måste jag sprina till bussen
Ha en underbar dag.
Kram johanna

Världens bästa dag !

Hej på er !

Idag sov jag läänge, passa på när man väl är ledig ska jobba mkt nu i slutet av veckan så bäst att vila upp sig, Susanne . Maja och Jacob kom på förmiddagen och vi tog oss en tur på dogsen så de fick springa av sig och så träna vi lite. Vi gick till strandpromenaden när vi piknicka med pannakor. Å bara låg å sola och hade de gott i solen , hundarna skötte sig bra ! vi var ute i 4 timmar :)

När vi kom hem åkte alla goa gäster hem och vi följde med min svägerska och kika på en lägenhet som hon var intresserad av , fin var den ! hoppas hon får den ! :)

Innan vi åkte hem tog vi vägen om Willys å handla mat , idag grilla vi :) Jenny & stefan kom också¨förbi mycket trevlig. Efter maten tog vi en långis till med hundarna, härligt väder.

Nu ska jag sova imorgon blir det jobb :)


Puss



Glad !

Godmorgon!

egentligen skulle jag ju jobbat varje dag denna vecka från början men blev ledig pga av att många barn på dagis har påsklov, men men är så jädra glad att det är fint väder då som man verkligen kan njuta av att vara ledig.. Som Rikard sa i går .. de behöver du , du ska ju faktiskt jobba i helgen också, just de. å då blir det storhelgs tilllägg :) gott!!!

Idag hat jag verkligen sovit ut, underbart. Snart kommer en av mina bästa vänner och vi ska ha en heldag ute, vi ska picnika och bara mysa :) Gjorde pannakakor i går som vi ska äta och har vi tur så kommer Maja & Jacob också och förgyller min onsdag , det hade varit underbart!!!

Igår var vi ute på tre långpromenader. blev så rastlös av att sitta inne när det är så fint väder ute, å när jag väl är ledig så här mycket vill jag ju såklart ägna så mycket tid som möjlit på Vera.

Nu ska jag gå å duscha snart kommer världens finaste maja och jacob hit och äter frukost :)

Ha en fin dag. puss


Korvgrillning och Solning!

Härliga dag :) Vi tog långisen så tidigt som möjligt eftersom det bli så varmt för hundana mitt på dagen, Vera tog sitt andra dopp.. Hon tyckte nog att det var väldigt skönt !

När vi kom hem grilla vi korv på ballkongen och njöt i solen i några timmar :) Nu har Jenny precis gått hem och jag fastna här, fixa några kort jag hade på datorn.
Snart ska jag börja med maten och sedan blir det långis nr två, eftersom vädret är så blir det nog att vara ute lääänge :)

Här kommer lite bilder


När bild




Vad tycker ni ?

Soool!

Hej på er :)

Igår morse vakna jag av att min svägerska kom in med telefonen , jag hade tur att få jobba :) Men eftersom det var på eftermiddagen tog jag de mycket lungt. Tog en promenad med dogsen och susanne. Sedan låg jag å pressa i solen tills det var dags att göra lunch och bege sig till jobbet :) Tiden på jobbet sprang iväg och jag jobba med esset , alltid lika trevligt ;)

När jag slutat jobbet stod Rikard utanför å vänta, idag jobba jag på Turingen , på Tureborg så det var inte så långt å gå men läskigt att gå där uppe själv på kvällarna. När vi kom hem såg vi lite på webtv.
Fick reda på att det inte behövde mig på jobbet i dag , skulle jobba i Hogstorp 9.30 -17 men det var så lite barn, synd att de inte hört av sig tidigare för då hade ja ju kunnat jobbar på turingen i morgon också.. bläää va sur och besviken jag blir !

Men det är väl att göra de bästa av situationen ? det är underbart väder ute och jag en ensam hemma, ska ta en tur med hundarna och Jenny sedan :) Ååå sedan pressa , inte göra någonting bara vara !
idag har ja ju även chans att göra maten klar till Rikard kommer hem, å idag önska han pannkakor ! :) gott !

Ha en fin dag ! kramar




Ibland blir det inte som man ....

tänkt sig.

Hej på er.
Idag var vi uppe tidigt för att vara så effektiva som möjligt :) skulle tvätta å greja innan vi skulle åka. Men efter två manskiner kom jag på att obs , det var visst inte våran tvätt tid för ens på eftermiddagen. Men hon som skall tvätta hade ändå inte varit där så de var lungt.

Vi åt frukost och begav oss till Lysekil, Rikard lämna av mig i brastad och sedan åkta han vidare till hans mamma å pappa. Hemma hos jenny satt vi och snacka en liten stund innan wiliam vakna och då var det bara att åka in till läkar huset , han ben va svulla och röda , stackarn :(. Men vi blev vidare skickade att åka till näl. På när var de fullt med barn på sjukhuset och det var EN doktor som gick runt och var de ngn på förlossningen som behövde honom så var han ju tvungen att gå dit. Sköterskan sa till Jenny att det kunde ta TIMMAR. tur att han inte hade speciellt ont just då. Rikard kom och hämta mig.. Men tycker synd om det stackarna som får sitta där och bara vänta...

Innan vi åkte hem tog vi vägen om willys där vi handla mat för resten av veckan.. yes vi klara denna månaden trotts halva löner. fy fan va vi är bra. i och för sig så har vi ju inte gjort ett piss eller unnat oss något större, men vi hade mat för dagen och ta över huvudet och det är de viktigaste.. å som tur är så var det bara denna månaden :)

Snart ska vi ta en långis med vovvarna , det ska blir härligt att komma ut i de fina vädret :) Imorgon är jag ledig då blir det en heldag ute :) Underbart !

Ha en bra kväll


kram



Bildbomd då och nu

Har fått tummen ur och ladda upp bilder från mobilen det var säkert i januari sist. men här kommer lite !



När vi var hundvakt för Carisma


carisma


Carisma


Carisma och Vera


Mattes Vera


Johanna


Ego

'
Årets första utomhusfika på ballkongen dessutom , hur mysigt som helst !


mm!


Vera, skrindan och Alice :)


Snö promenad :)


Världens sötaste pojk !


Vår i hasselbacken , vera undra varför hon inte fick något bröd. :)


Fint


Vi passa på att gå upp till borgen uppe på Tureborg när det var så fint väder, det är så fin utsikt från tornet då. Synd bara att det är så mkt skumt i de området annars hade jag varit där jämnt när det är fint väder och bara kollat på utsikten ! :)


borgen


igen.

Vera var sugen att ta en dopp  - i 17 parken.


Mycket tidig morgon innnan jobbet

En annan dag ,ser ni svanen ?



Älskar dig !


Triztan och Lucas :)


Vera Alice och Lucas


SÅ ett litet urval av typ 500 bilder från mobilen , det får bli mer en annan dag.
Kram på er

Lördag

Igår kväll somna jag men en gång jag stängde ögonen , det känndes i kroppen att man varit uppe före sex varjde dag denna vecka.
Är förkyld och tät i både näsa och i bröstet på natten så ibland känns det inte som man får någon luft.. !

Gröt och äggmacke frulle blev det idag. Varför äter jag inte gröt oftare? Hur mkt kosta havregryn liksom? får bli ändring på de :)

Tog tillsammans med Rikard en långis med dogsen , sedan så mötte vi upp Jenny på baksidan där vi hade operation borsta hundar. :) inte jätte populärt men väldigt nädvändingt.

I dag har vi haft en slappfisar förrmiddag , när vi kom in la vi oss i sängen och kika på web tv! Min syster ringde också , alltid så himla roligt att prata. Någon som förstår en till hundra procent någon som stöttar och förstår, älskade älskade syster !

Blev bjuden på bio i dag också , av fina Sanne. SÅ mysigt att få ses vi tog en tur till hasslebacken och att å prata i solen. Bion vi såg var "hur många lingon finns det i världen" Jätte fin film med verkligen en bra tanke, kunde som vanligt inte hålla tårarna borta.

Imorgon bär det av mot den fina delen av brastad , närmare bestämt till familjen Bergman/Stensson. det ska blir vrål mysigt att ses. Jag håller tummarna på fint väder också ! :)

ha en fin kväll.
kram



Fredag

God kväll.

Idag har jag jobbat till halv 5. Min älskling hämta mig idag på jobbet :) När jag kom hem å satte mig i soffan fick jag världens bästa Vera som gosa ner sig och låg över mig., underbara hund ! Sedan bar de av för att ta en promenad med vovvarna vi tog vägen om Hemmakväll där vi köpte mys.. Nu sitter vi  här och har precis ätit pytt, vi ska snart kika på bog brother och bara vara.

Imorgon har vi sovmorgon , underbart ! :)

Ha en trevlig helg !


Måndag..

hej på er :)

Idag kunde jag gå med en tjocktröja halv 7 på morgonen på mig utan att frya , det ni ;)
Tog bussen till jobbet och möttes av alla goa barn, underbart :)
Dagen gick som vanligt fort och jag fick sluta tidigare så då mötte jag upp Sussi och Jenny å alla dogsen i stan där vi tog en glass och kika på folk :)

När jag kom hem satte jag igång att rensa i garderoberna och hänga ut alla mattor och så... När Rikard kom hem fick jag god hjälp :) När vi ätit skulle rikard byra däck på bilden så jag följde med ut å lekte lite med hundarna , jenny kom efter en stund. Vi gömde godis och busa med däcken ! :) Passa även på att borsta Lucas och Vera eftersom det har en förmåga att fälla :) det blev en del hår !:)
efter 1.5 timme var väl rikard klar å då tog vi en promenad med hundarna så det fick springa ännu mer men inte på en å samma ställe. Vi tog den vanliga kvällsrundan vid strandpromenaden och det var så fint där nu när solen precis hade gått ner, det satt även några å grilla så de lukta sommar i luften !!

Vi tog vägen om ICA innan vi gick hem , där handla vi lite bröd och så. Mozarella mackor fick det bli till kvällsmat., inte fel! Nu ska jag sova imorgon väntas jobb. Börjar inte för ens vi halv 10 så det ska bli skönt ! :)

Imorgon ska jag även ladda in bilder från mobilen tog några fina i dag :)

Ha nu en underbart måndag kväll.
många kramar Johanna


Årets första....

... Dopp !!
Helgen har varit väldigt bra den har gått för fort bara men har träffar mkt människor som jag tycker om !
I dag har vi varit en sväng i lysekil å hälsat på Svärmor & svärfar , alltid trevligt :)
Sedan tog vi en sväng till backamo där hundarna fick springa av sig lite, det tog även årets första dopp, det tyckte båda hundarna var skönt och hade det fått bestämma hade de nog badat hela dagen, men det var ju sätt så kallt så det blev bara ett snabbdopp :) Sedan åkte vi vidare där vi fick hålla de sötaste jag sett på mycket mycket länge, hade gärna tagit med mig lilla Eddie hem till mig ;) Så liten och så söt. Underbart! Vi stanna inte så länge eftersom Både Sandra och Robin var trötta vilket var väldigt förståligt.. Kan tänka mig att det varit mycket folk där de få dagarna det varit hemma..  Men så fina och stolta föreldrar, Lilla Eddie kommer få det bra det är jag övertygad om !!! :)
Sista stoppet var hos Rikards moster och andra kusin , där hundarna fick busa lite och där vi satt och fika en stund, det är alltid lika trevlig att åka dit, och det finns alltid mycket att prata om ! :)
Tiden sprang iväg och det var dags för oss att åka hem, eftersom vi inte varit hemma på hela dagen så har vi ju inte lagat ngn mat så det gjorde jag ordning mat så att rikard kan ha till lunch i morgon och så att jag slipper laga när jag kommer hem från jobbet , smart va ??
Snart ska jag ta mig en dusch och sedan krypa till kojs, det har varit en bra helg men känner mig trött :)
Veckan består av jobb , jobb och åter jobb har fått turen å fått två veckor fullspäckade framöver.
Och jag är väldigt glad att jag har Susanne, hon är både trevlig , go och hjälpsam och Vera har Lucas som kamrat och Så kommer hon ut på långis Varje dag, glud värld !!!
Sov gott
Puss Johanna

lite bilder




Underbart fin !!!



Lördag.

Hej på er ! :)

I morse hade jag tänkt att ha sovmogon men vakna av mig själv stax efter åtta. Eftersom solen lyste så fint kunde jag inte somna om :)
idag kom Maja , Jacob och Triztan hit och åt frukost med oss , mysigt :)

Snart ska vi bege oss ut , var vet vi inte men inne kan vi ju inte sitta i detta  väder , hundarna ska med eftersom jag jobbar hela nästa vecka ska jag lägga extra på dom

trevlig dag :)
kram

Fredag

Go kväll i stugan !

Inser nu när jag sitter här att det var några dagar sedan jag skrev, men denna veckan har jag jobbat mycket. Kommit hem vid 6, ätit och sedan ut med Vera på långis. Vi är väldigt glada att vi har Susanne här som är så snäll att tar med sig Vera ut och så håller ordning här hemma :)

Idag var jag på Sunningvägens förskola och jobba, har bara varit där en gång innan. Idag fick jag vara med de små kidsen vilket var mysigt.. Vi var ute mycket och läste mycket böcker :)

Efter jobbet kom Rikard och Jenny och hämta mig och vi åkte ut till Jennys kompis, kompis, föreldrar som behöver lite extra hjälp med sin trottsiga rottis tik. Vi tog en promenad på nästan två timmar så att hundarna verkligen var rastade, å så sprang vi inte och gömde oss i skogen och sånt där skoj! :) Eftersom tiken typ aldrig träffat någon hund innan på sitt tvååriga liv som hund var hon osäker och visste inte hur hon skulle bete sig, men det gick ju bra. vi hade ju med tre lugna och stabila hundar :)

Innan vi åkte hem tog vi vägen om Willys och handla lite inför kvällen , nu ikväll har  vi ätit tacoz & kikat på bigbrother nu blir det sägen för våran del.

Imorgon skall vi ut å Maja om det blir fint väder ,, kanske ska lägga ett spår också :) jacob kommer hit imorgon det ska bli jätte mysigt !!

Ha en trevlig helg
Puss JOhanna




Måndag.

Hej på er.

Har vaknat sent de senaste dagarna nu och när jag vaknat har jag ändå inte känt mig utvilad.
Kanske dax att vända på dygnet? :) Igår var det en lugn dag, Rikards syster fyllde år så vi åt marängswich och så kom Simone och Alice hit en stund, mysigt :)

På kvällen kom min älsko hem efter ha varit på övning hela helgen , tror vi behövde vara ifrån varann lite, det var jätte mysigt på alla sett att få träffa honom igen!! ;)

Idag blir det lungnt, har ringt lite samtal och gjort saker som man "måste" göra. Ska snart möta upp Jenny med dogsen å ta en promenad :)

Vägde mig förra veckan - 7 kg sedan vi kom hem från Thailand (31 Februari ) Inte illa ;)

Ha en bra måndag

Kramar

Johanna

Lördag

Hej på er.

Igår jobba jag på Turingen , det var skoj att jobba där lite och där känner jag mig nästan som hemma.. :)
När jag kom hem stod susanne och diska och hade dammsugit hela lägenheten, :)

På kvällen var vi hos Jenny och Marin , alltid lika mysigt att träffa dom.. De bjöd på jätte god mat och vi satt och prata :)

Somna inte så värst sent i går kväll och var inte speciellet avundsjuk på rikard när han gick upp 6 i morse ;) Drömde världens konstigaste drömm och vakna halv 12 !! Vet inte hur länge sedan sen sist jag gick upp sååå sent, det behövdes kanske.
Vi tog på oss och tog en tur till ICA och handla frulle, och lite middags saker, :)

Idag blir det en lugn dag , känner mig lite ledsen över en sak det var väl inte en bra start på dagen, hemskt. Livet är inte rättvist i bland...

Ha en bra dag
Kram


RSS 2.0