slapp dagar *2

Gokväll!

Just nu sitter jag med majkisen i soffan och kikar på Idol. Rikard lägger Meja, de ända tillfället att träffa henne på måndagar och onsdagar imed hans träning..

Idag var de andra dagen utan pappa i huset på dagarna. vi har haft två slapp dagar eftersom vännerna vi skulle träffat blivigt förkylda, känns som alla blir de nu på hösten när skolor och förskolor drar igång! Men vi har haft två mysiga hemma dagar :) Idag va min farmor&farfar här och hälsa på , mysigt :)

Imorgon blir de bvc och sedan ska vi till Emaus med Hanna, vilmer och Elsemaj det blir mysigt :)

hoppas ni har de bra!






Fredag!

Gokväll! Efter en tidig morgon har jag redan intagit sängen!

Idag har vi köpt regnskydd till vagnen, dyrt va de men det är de ju värt :) fingerfärg till Meja som vi ska inviga nu i helgen, spännande :) När vi kom hem gjorde vi hemagjord kycklingkebab, gött! Hitta en trehjuling på fejjan som Meja å Rikard hämta förut, men hur gör man för att hon ska ha hjälm på sig? hon blir ku typ rädd!?

Fredags mys med hela familjen framför lejonkungen med Nono godis och ostbågar, mysigt!

Imorgon hoppas vi på fint väder så man kan spendera dagen ute :) kram på er :)





Godnatt

Dagen har varit bra. Bvc besök, besök av mamma, Maja & Jacob, utelek och slapp framför tv:n.

nu ligger jag mitt emellan mina två juveler i sägen och ska sova, älskar livet som mamma :) Godnatt ♥





Stoltast i världen ♥

De finaste jag har! ★







Tack för att jag få vara er mamma ♥

Mysadag med familjen!

hej på er!

Idag fick vi lite sovmorgon här hemma när Meja väl somna om! kände mig utvilad så efter frukosten stack vi iväg på utflykt till vgb. Vi tog en fika på skräcklan sedan lekte vi en stund innan vi avsluta med en promenad, de är så fint där :)

Innan vi åkte hem åt vi mat. Meja va såå härligt trött så tror hela vgb hörde vart vi var, vilken vilja och vilken stämma!

Nu är vi hemma å softar kvällen blir lugn :) hoppas er dag varit fin! ♥










Härlig dag!

tjenixen!

Har ett trött dotter här hemma som vill "opp" när vi ska sova så misstänker att de är plan b på gång ;) Idag sov vi länge & tog de lungt på fm medans Rikard sov. vid 12 tiden fick Meja äntligen väcka sin pappa :)

Lunch på stan var plannerat idag men så kom rikards fina moster och kusiner å överraskande, hade inte riktigt räknat med de. fina presenter, fina människor och god mat + en fika på stan med Sarah dagen kunde inte bli bättre! ♥

När vi kom hem vila alla en stund sedan gjorde vi mat och gick ut å lekte rikard åkte till jobbet så vi gick in å bada :) Nu känner jag en doft i mejas blöja så nu ska vi ta bort den och göra försök nr 2 att få henne i säng.

kvällen blir lugn ska äta jordgubbar, kiwi och dricka bubbelvatten till en bra film.
kram





Bra dag!

gokväll!

Rikard fick hoppa in å jobba inatt å ska även jobba imorgon natt de var den semestern de ;) Meja sover och jag njuter av ensamheten!

Idag blev de lunch med mina fina mammavänner! Tänk om ett liiiitet tag sitter vi inte där med stora magar utan med våra älskade små liv ♥

Resten av dagen var lugn alla va lite trötta efter gårdagens roligheter och sena kväll. Rikard vila en stund medans jag å Meja gosa i soffan. innan rikard åkte till jobbet åt vi pannkakskvällsmat :)

Imorgon ska vi luncha med Rikards mamma , tror å hoppas att faster susanne å kusin milo är med ;)

Kram på er!

Aug. 05, 2013


Gissningar!

Viktor: 11 Augusti ★ 3740g 50cm★
Sarah: 15 Augusti ★
Jenny: 22 Augusti ★ 4480g 52cm ★

gissa mer!!! ♥

Dags att gissa!

Ja nu mina trogna läsare får ni gissa när Majken tittar ut! Enligt mens skulle jag ha bf den 19/8 och enligt Ultraljud 24/8. Meja var 4 dagar sen och vägde 4510 och vägde 50 cm. Jag föddes själv 10 dagar för tidigt och var nr 2 i syskonskaran. Så gissa gissa gissa!!




Skara sommarland!

hej!

vi tog oss hit ändå, de trodde jag inte igår kväll när jag mådde apilla. Men efter en okej natt och sovmorgon så väckte jag Rikard å så drog vi iväg :) Kusinerna Nilsson har lekt och haft de superskoj badat och åkt karuseller! Båda somna här en stund SAMTIDIGT dessutom. Nu blir de lite mat och bad innan vi ska tacka för oss å skara för denna gången!








Fredag!

gokväll!!

Hade kunnat sova 1 dygn känns det som ;) Meja ville upp vid 8 idag, helt okej! vi gjorde oss ordning och köpte frulle på willys innan vi drog mot hamburgsund där vi besökte Hornboreting!
sedan vidare mot Hamburg ö för bad å sol men de klarna aldrig upp och de kom några droppar på oss så vi packa i hop oss å käka lunch i hamburgsund innan vi åkte hem :)

nu har jag slappat i soffan en stund och de är dags för mig att göra lite mat. Rikard spacklar i flickornas rum som ska målas vitt imorgon :) hoppas er dag varit lika bra som min!






RSS 2.0