STOCKHOLM!

Hej påer!

Dagen i går var bra! Först åkte vi till göteborg där vi träffa Emma och Bell i några timmar, alltid lika skoj synd att de inte blir ofare ! Vi fika och prata om allt och ingenting, fast mest om våra älskade barn. Det skiljer bara 9 dagar emellan dem fast Meja är ett år äldre ;)

Efter trevligt sällskap bégav vi oss till tåget som skulle ta oss till Huvudstaden! resan tog 4 timmar och Meja sóv ca 2 av dem.. Hon var jätte duktigt. Dock hände dé en olycka så vi fick byta lite kläder och så ;) När vi kom fram stod Carro och mötte oss ,vi åkte hem till henne och åt tacos, jag var hungrig som en varg!
efter massa prat somna vi ´gott!

Imorse vakna vi och när vet jag inte ,jag och meja myste sängen en bra stund och när när kika på klockan var den 7.20 ! härligt! Meja är snuvig och trött så medans carro jobbar lite så stanna vi hemma och tar de lungt tills hon kommer! nu sitter jag här ny duschad och fin,Meja sover gott och jag ska nog också vila!

hoppas ni får en fin dag!
kramar


Tomt.

Godmorgon på er!

Åh vilken underbar natt säger jag bara, Mejsan sov på Rikard sida så jag hade min säng för mig själv fast ändå låg vi nära !
Meja sover fortfarande och jag har smygit mig upp och tagit på mig och gjort mig ordning här i lugn och ro, ska snart käka lite frukost och packa väskan, så gott som allt ligger redan framme se de är bara att packa ner!

Men vad tomt det är, inget alarm som väcker än 6 på morgonen , ingen som pussar än hej då , ingen hund som viftar på svansen när man kommer upp.. Vera ska nämligen vara hos jenny under tiden jag är i stockholm , det är hennes andra matte kan man säga :)

hoppas ni får en fin dag
Dagens Ego !


Bra dag !

Hej på er !

Denna dagen har varit helt suverän !
var ute och gick med Vera och Meja i morse vi tog oss en tur till affären där vi köpte tacos grejer ! När vi kom hem hade ngn varit här, ngn hade öppnat ballkondörren och städat i köket, uppskattat till tusen.. Tack Mamma! När jag stod och laga mat kom mamma tillbaka och hade köpt rosor till mig! :)

Vid 13 tiden kom Sarah till mig och vi åt tacos och fika med negerboll efteråt! Vi satt å tjata och hade det trevligt som vi alltid har de!! När Sarah åkte hem tog jag , vera och Meja oss en långis i regnet tanken var att Meja skulle sova men efter en halvtimme vakna hon..

Nu sitter vi här jag är ny duschad och Meja nybadad. vi har bokat resa till stockholm , imorgon bär de av, som jag längtat! :) Men innan det ska vi träffa Emma och Lilla Bell i göteborg. det kommer bli en toppen dag!

nu tvättar jag för fullt och snart blir de kvällsmat!
hoppas ni får en fin kväll! kramis!







Godmorgon

Hej på er!

Idag gick vi upp tidigt Meja låg och skratta i sängen när Rikard sa hej då , och han tyckte det var jobbigt att åka i från lillan trotts att de bara är 5 dagar , jag hade själv inte klarat en dag så jag förstår han ! :) Nu sitter vi här och hänger i soffan Meja är lite snuvig men har sovit bra i natt och är betydligt piggare än i går , det går åt rätt håll :) Jag känner mig också mkt mkt bättre.

dagen idag består av en promenad snart men den lilla hunden :) sedan ska vi träffa Sarisen på stan och ta en lunch.. Goa underbara vän, som jag längtat !

annars blir nog dagen rätt lugn gissar jag på !

HOPPAS ni får en fin dag ! kramar



En bra eftermiddag!

hej igen..

När Rikard kom hem från jobbet la jag mig och vila en timme , Underbart!! När jag vakna kände jag mig som en helt ny människa, det var precis vad jag behövde!

Idag synda vi och åt pizza , myste till de lite eftersom Rikad ska på övning ons-sön så de kommer bli tomt utan min skatt! Men direkt efter maten tog jag med mig Meja och Vera på en promenad med Mia och Tilda. Meja är bara 5 dagar äldre än Tilda så det är roligt ! :) Vi hade så mkt att prata om så vi var ute över 1.5 timme, underbart väder!!

När vi kom in duscha jag och Meja bada, idag testa vi insattsen till baljan och oj va roligt de var hon sprattla som en fisk i vattnet :) Nu sover Meja som var jätte trött efter badet och all frisk luft i dag !

hoppas ni haft en trevlig helg !
kramar


Världens finaste pojkvän och dotter!

Meja i badet !


Trött!

Hej igen..

Vi somna om båda två förut och vakna vid 10 tiden.. mötte upp Jenny och tog en promenad, vi tog vägen om tempo och invigde den nya salladsbaren ;) Sedan gick vi hem till henne och åt, det har fått jätte fint i sin nya lägenhet och ett stort plus är att den ligger 5 min från mig :)

Näär Jenny skulle knalla iväg till jobbet drog vi oss hemåt, det börja regna men det värsta regnet kom nu när vi kom in.. Meja somna i vagnen när vi gick hem och sover fortfarande ... Jag ska bara ta de jädrigt lungt och inte göra ngt alls, är slut!

hoppas ni haft en fin dag!

kram kram



Förkylda.

God morgon på er!

Har under ngr dagar känt mig lite förkyld , mest på natten. Meja är tät och har sovit dåligt på nätterna de senaste för hon är så tät i näsan., inatt har hon legat konstant vid min tutte typ..

När klockan var 5.10 gick vi upp , Meja låg och prata i sängen så jag gav upp de där med att få somna om. Nu har jag precis ätit frukost , fick med mig hembakt bröd från mamma igår :) En stor kopp te till de var inte dumt!

Egentligen skulle vi till öppna förskolan idag men de blir en hemma dag :) Vi ska gosa och vila , tvätta en hel del så vi har fina kläder med oss till huvudstaden som vi ska besöka i helgen, min fina stora syster ! Nu däcka Meja i soffan och jag ska nog också försöka vila en stund.. :)

hoppas ni får en fin dag! kramar


En glad tjej i soffan

5 min senare !



Kalajs!

hej igen

Nu är vi hemmkomna efter en helkvälll med massa gott , först två olika smörgåstårtor och sedan äggost och marängtårta , hade kunnat rulla hem känner jag och gott som tusan var de..

Meja var inte på toppen humör , hon har sovit dåligt i dag och har svårt att komma till ro... hoppas hon sover gott i natt :) I morgon är det öppna förskolan som gäller och då ska Jenny och Wille bus med, det blir roligt!

hoppas ni haft en trevlig dag. kramar


Bvc och presentköp.

Hej på er fina!

I natt sov tydligen alla i familjen dåligt, kostigt! Men jag och meja tog sovmorgon till 10 medans stackars Rikard fick stiga upp kl 6. När vi busat en stund i sängen tog vi oss en promenad med Vera , idag var det härligt promenad väder ute :) Sedan ticka klockan i väg och vi skulle duscha/bada innan det var dags för en promenad till Bvc. vi hann och i all hast han jag äta lite frukost ! Eftersom vi var lite tidiga till stan tog vi vägen om tempo och sa hej till gudmor som jobba i dag :)

PÅ bvc gick allt bra, lillan vägen nu 7535gramm och är 65 cm lång .. Bm sa att hon växte på bra och att hon följde sin kurva utmärkt, de gillar vi! Innan vi drog oss hemåt var vi inne en snabb sväng på Åhlens och handla lite saker till Mammsen som fyller i dag , så idag ska vi få smörgåstårta, MUMS !

Nu blir de lax lunch och sedan får vi se vad vi hittar på :) kram kram





hemstickat

Mejas gammelfarmor har stickat !

Bra dag!

Hejsan !

Oj men vart hade denna dagen tagit vägen.. I morse var de Rikards tur att gå upp med Meja när hon vakna men idag vakna hon tjugo i 11 så då var ju alla pigga , typiskt ;) därimot låg jag och Meja kvar i sängen och Rikard fixa våffelfrukost till oss, lyx så här på en söndag morgon! Hade ingenting planerat i dag men det ändra sig fort.. :)
Efter vi gjort oss klara tog vi en tripp till Rikards kusin och hans tjej som bor utanför kungshamn ngn stans, där har vi spenderat våran dag men passa prat fika och god mat.. kika på klockan två ggr först var den 3 sedan halv 6 , var har dagen tagit vägen???
Väldigt roligt och trevligt har jag då haft de alla fall :)

PÅ vägen hem var Meja mestadels ledsen i bilen , men de kan man inte tro nu, nu ligger hon här brevid mig och snackar och pruttar med munnen, hon hade väl fått nog av att åka bil helt enkelt :)

I morgon fyller världens bästa Mamma 43 år , och i morgon är det alltså 23 års sedan jag döptes :)
Hoppas ni haft en superbra dag., kramar




Lördag + bilder från systemkameran !

Hej på er fina!

Idag har det verkligen varit en mysig dag tillsammans med fina vänner! Först åkte vi till Backamo där det var ngn veteranbilsmarknad , massa raggare och sånt! Kanske ingenting så för mig men det var skoj att kika , vi tog oss en hamburgare och gick ner till sjön i närheten , hundarna bada och vi satt och njöt i de fina vädret!
Innan vi åkte hem tog vi vägen om Emaus , där vi kika på djuren och Willian lekte i lekparken..

Älskar Emaus och dess fina miljö , tur att man bor så nära jag och meja kommer hänga där jämt när hon blir lite större ;)

Nu är vi hemma och i fm innan vi åkte städa vi lite grann, underbart att komma hem till en städat lgn. kvällen ikväll blir lugn vi alla kommer nog somna gott efter en dag med frisk luft! Meja sover redan för natten hon somna nästan med en gång vi gick in i sängen , hon har max sovit 1 timme på hela dagen.

Vad har ni hittat på dig?  :)

kramar

Bilder..


När vi var på badhuset på långfredagen

Bus med fina pappa
Världens finaste påskkärring !

Älskade unge!

Vi :)

hoppgungan är himla rolig !

Sötnos!

Min nybadade lilla skatt




världens bästa Vera!


En kväll när vi var nere vi skeppsviken, Rikard fiska och vi höll honom sällskap!

soffhäng ;)

Bilder från idag Jenny och kidsen ;)

Bus!

Wille och Meja :)
Det finaste som finns!

<3



hästarna var spännande men lite småläskiga


Det var allt för denna gången!

Idag är det 1 år sedan

Jag fick reda på att de låg någon i min mage!
efter ett års "kämpande" trodde jag många ggn att det inte var meningen att jag skulle bli förälder fast det var min största önskan i hela världen! Och vipps så plussade de och ingen var lyckligare än jag !

Nu är du snart 4 månader och ligger inte still en minut , underbara älskade Unge !









Första bilden utanför magen!

Ingen är lyckligare än jag!



ännu en...

Sömnlös morgon!

godmorgon på er!
Idag börja min dag kl 3 och nu stax innan kl 6 bestämde jag mig för att pallra mig upp kunde liksom ändå inte soman om. Ligger och funderar på det där förbaskade inbjudningskorten till Mejas dop som jag beställt för 2 veckor sedan som inte kommit än ( ändå beställde vi snabbare leveans på dom) men igår fick vi en faktura på korten , men inga kort! Kan man ringa och säga att de inte behöver skicka några heller ? tänkter ju inte betala de extra för korten som skulle kommit inom 4 dagar alla fall ( sur) Och när jag låg där i morse och amma Mejan så gick jag inte på tradera, har ju lovat mig själv att inte gå in där för jag hittar ju alltdi så mkt fint. Kan ju hoppas att andra också tycker de så jag blir överbudad ;)

denna dag blir nog väldigt lugn gissar jag på , en långpromenad med Verisen i vanlig ordning och kanske sticker jag och Meja ner och hälsar på fina Lucas också ! Mys står på schemat ikväll och imorgon ska vi träffa familjen bergman/stensson !

hoppas ni får en fin dag så hörs vi säkert sedan!

Meja och Rikard. Där var hon bara ngn vecka gammal , lillskruttan!

Ensam tid!

Meja sover i sängen och jag har precis avnjutit en goood smothie som innehöll Kiwi, banan, färsk apelsinsaft , blåbär, hallon och lite mjölk.

Sitter i soffan och slappar har plockat ordning här hemma i dag , blir toookig på allt hundhår, är glad när Vera slutar fälla som 10 hundar utan som 1 igen. Om en stund kommer Min älskade hem och då ska vi äta spagetti och köttfärsås.

Meja hon vänder sig åt alla håll å kanter nu , förut när jag var i köket låg hon på rygg men när jag kika efter en studn låg hon visst på mage ;) Min duktiga lilla tjej!



Jag la henne på rygg på filten från början men hon flytta sig fort ;)

Byter blogg igen ..

hej på er , nu är jag tillbaka till den gamla bloggen igen, inte var jag missnöjd med den gamla som jag hade fått av snälla Mattias men jag förstod mig inte på den (trög) så jag förstod inte hur man la in bilder och så , tycker personligen det är roligare att läsa en blogg med bilder !

Igår var vi hos mamma hela dagen, mysigt värre ! fick god mat och trevligt sällskap ! När Maja och Jacob kom hem så satt Meja och kolla på dem en lång stund , hon gillar barn och de märks..! Innan vi åkte hem tog vi vägen om kärrstegensgård , så mkt fina saker de har där, ville ha allt!! Men vi kom där i från med ett par vingar som ska vara på Mejas rum! :) När vi kom hem gjorde vi inte så värst mkt vi gick in i sängen vid 9 tiden och kika på webtv och meja somna med en gång :) Har ju tänkt länge att Meja skulle börja sova i sin säng men ju mer jag tänkt på det destu med kommer jag fram till hur mysigt det är att ha henne intill mig, underbara Unge!

Idag vakna vi vid 9 tiden, låg som vanligt och busa.. Meja är ju väldigt glad på morgonen så när man busar tjuter hon ! :) Vi tänkte egentligen gå till öppna förskolan i dag men jag bestämde mig för att ha en hemmadag, ta de lungt och bara vara hemma helt enkelt. promenaden med vera är avklarad och Meja ligger här brevid mig i soffan och sover. Snart ska jag plocka ordning lite här hemma och göra lite fint !

Hoppas ni får en fin dag ! Här kommer massa bilder!






RSS 2.0