Skit natt.

Godmorgon! 
 
Natten inatt har varit kass , meja har vaknat vid flera tillfällen och det har tagit LÅNG TID för henna att få ro och somna om, jag förstår henne så rasslig som hon är, de måste vara svårt att andas riktigt. Dagen idag blir lugn och så fort Meja vill sova sin lur så hänkar jag på för inatt ska jag spendera natten på jobbet, vaken. så jag behöver alls sömn jag kan få. Tur att rikard kommer hem vid 17 så jag kan sova lite då också.. 
 
Men innan jag får sova ska de ätas frukost och ut en sväng med Vera! 
hoppas ni får en fin dag allesammans! 
 
längtar så tills jag får en bättre mobil så jag kan ta bilder och filma igen, det är så tråkigt att inte kunna göra de ...
 
kramar

Bra dag!

Idag har det varit en bra dag, trotts att vi bara varit hemma. vi har läst mycket böcker och kikat på tv. Meja har tokat och stojjat  isoffan. vid 14 tiden tänkte jag att den lilla damen ville vila lite, men ikke så hon har inte sovit något på hela dagen. 
Vi har varit nere i tvättsugan och jag har röjt i köket. lagat mat och grejat :) 
 
Nu ska jag bada Meja och klippa hennes lugg. har testat nu ett tag att sätta bort den, men hon vill varken ha spänne eller toft så varför ska jag tvinga henne till de när hon  inte vill.
Sedan somna hon nog gott! då ska jag  ta med mig Lucas och Vera på en promenad innna jag ska slappna av framför tv:n med gott samvete. 
 
hoppas ni haft en fin dag! kram
 

Tisdag!

Hej på er! 
 
Igår när jag vakna var det helt tomt i längenheten. Meja och Vera åkte med Rikard till lyse där det spendera dagen hos farmor och farfar medans rikard åkte till jobbet. 
själv jobba jag mellan 8-21 och var helt slut. men efter 15 när den andra presonalen gick tiden mycket fortare. Meja hade sovit i bilen på väg hem från Lyse så hon var vaken när jag ringde Rikard vi halv 8 och då hörde jag bara "MAMMA" "MAMMA" i luren, tror du jag längta hem då?
 
När jag kom hem åt vi fruktsallad och kika på webtv på farmen och familjen anorlunda. Tycker nog att farmen börjar spåra ur lite. jag älskar att kolla på intriger men när det bli för mycket och vuxenmobbing i stället så tycker allafall jag inte att det är något roligt att se på. Ser man att en människa börjar må dåligt så kanske man ska ge sig? Eller? 
 
Dagen i dag börja strax innan 11. Meja har sovit som ett plåster på mig hela natten men jag har sovit väldigt gott ändå. Skatten vakna dock och var jätte rosslig och svårandad så vi gick upp så fick hon lite brecanyl . Dagen i dag blir  väldigt lugn, vi har varit ute en sväng med vera och ätit lite frukost. ska försöka städa lite här hemma när Meja vilar sedan, det behövs. förstår itne hur de kan bli så stökit med en gång. 
 
hoppas ni får en bra dag! 
 
 
 

slappfisar söndag.

gokväll i stugorna! 
 
dagen blev inte Riktigt som planerat men den blev väldigt bra ändå. Tidigt em skulle Rikard lägga Meja och somna han också då passa jag på att ta en tur med Vera i skogen, jag borsta henne och så kasta vi boll :) När jag kom in tog jag de lungt och blev allt hungriare och hungrigare :) efter två timmar vilande så vaknade mina favoriter och vi åt lite lunch. 
 
Meja har varit gnällig och trött idag så vi har bara myst. rikard fick åka själv och storhandla. Sedan har vi ätit god mat och spelat bingo lotto. Meja har de tre senaste kvällarna somnat vid 7 tiden, hade varit underbart om hon kunde få tillbaka sina vanliga sovrutiner igen!  
 
Ikväll ringde det från jobbet och fråga om jag ville jobba mån - tis 8-21 eftersom jag inte har jobbat nästan någonting under Januari månad var det ju toppen med så många timmar på två dagar + att jag ska jobba vaken natt ons-tor. Är så tacksam och glad att jag har fina Sarah som ställer upp så för oss och även Mejas farmor som tar meja utan promblem, tack ! :) 
 
Nu har jag packat en meja väska och tagit fram kläder inför morgondagen, nu ska jag slappa en stund och sedan lägga mig tidigt! 
 
hoppas ni haft en bra dag :) kramar 

Helgen!

Hej på er! 
 
Fredags: Då blev jag hela 24 år och det firades med kalas på em och innan det så handla jag mat och städa försökte även roa en lagom gnällig liten tjej. Kalaset var mysgit och när alla gått hem var jag helt slut. Vi kolla på gladiatorerna och framen innan det var dags att sova. meja somna redan vid halv 8 :)
 
Lördag: idag skulle egentligen Rikard åkt till gbg men det blev ändrade planner vilket gjorde mig väldigt glad :) Vi åkte en sväng till torp på fm där jag fick mig födelsedags present av rikard, ett par riktigt bra promenad stor, vatten täta dessutom ;) passa på att göra sulor också, det är nog värt varenda krona :) När vi kom hem var det bara att göra oss ording och möta upp Sarah på parkeringen som körde oss ner till stan och tog med Meja hem till sig. Vi mötte upp Louise , Robb och Oliver på stan och satt på Butlers och snacka och drack innan det var dax att bege sig till kvarters där jag åt min favvo poncho villa, fy farao va gott det var :) Efter maten kom Sarah och hämta mig så då åkte jag hem. Meja hade sovit några timmar hos Sarah så hon hade mäkta svårt att somna om när vi väl var hemma och skulle sova. Men 2 timmar senare somna hon och då somna jag inte långt efter jag heller. :)  
 
Söndag: Idag fick jag sovmorgon!! Nu har vi precis ätit lite frukost och Meja är inne och vilar. dagen i dag består av STOR handling , promenad och tvätt.. Annars blir det rätt lungt :) Ikväll ska vi spela bingolotto för första gången på hur länge som helst , vi hoppas på storvinsten såklart! 
 
hur har eran helg varit? 
Kram 

slappdag

Hej igen Somna om vid sju tiden imorse innan jag la mig gjorde jah ordning lite våfflor tilö rikard ;) meja ville upp kl 10 helt ok ändå! Vi har bara slappat och varit ute med ver. Vi sov jätte länge idag på dagen också vi båda jade nog sömn att ta igen :) Resten av kvällen blir lugn har tagit tag i saker sim kag tänkt göra länge rtp som att söka vårdnadsbidrag :) Vad har ni gjort idah? Kram

Orättvist!

Hej på er! Just nu är klockan strax innan fem och jag har varit uppe i två timmar. har hunnit plocka ordning i lägenheten, ville inte vakna upp med stökig lya och när jag var uppe förut och drack så kunde jag inte riktigt slappna av , så var tvungen. En diskmaskin rullar och toaletten är ren, det är upp plockat överallt, härligt. Det är roligare för Meja på dagarna också att jag kan umgås med henne istället för att städa. Meja vakna vi tre tiden och hade svårt att komma till ro, hon var ledsen och så , men nu sover min lilla skatt.. Det går många tankar i mitt huvud just nu , både posetiva och negativa. tänk att livet kan vara så orättvist på något sätt? Vem är det som bestämmer andras öde, har inte alla människor rätt att ha det bra? Idag har jag kramat om min Meja extra mycket och bara varit glad jag har henne! Om ett tag kommer det ske en positiv sak i mitt, Meja och Rikards liv. En stor sak men än säger jag inte vad det är, mer än att vi är väldigt väldigt glada :) Kanske jag ska gå in och lägga mig och sova en stund till?? Ja jag tror det :) Hoppas ni alla sovit bättre än jag :) Kram på er!

sömnlös.

Godmorgon! I skrivande stund är kl strax innan 6. Jag har varit vaken 1 timme nu. Har ätit lite frukost just nu ligger jag brevid min skatt och hör hur hon andas, hon sover så gott och jag önska också jag kunde göra de :/ Hoppas ni får en fin onsdag ! Kram

tisdag!!

Heej! Sov morgon till 10 i morse och massa morgonmys innan det va dags att äta frukost! Sedan gick tiden väääligt fort och det var dags att gå ut med Vera och sedan bege sig till öppna förskolan! vi var 5 mammor inte så jätte många, hoppas de snart kommer fler :) Meja somna väldigt fort när hon satts sig i vagnen! Vid tog vägen om Willys innan vid tog bussen hem :) annars har det varit lungt här, skulle träna idag men har varit sjukt reött , de måste vara årstistiden !? Imorgon är det onsdag då ska jag träffa min fina vän och äta lunch och tjata ;) på eftermiddagen ska vi hälsa på pappa , kanske vi tar ett bad i badkaret när vi ändå är där ;) Hoppas ni haft en bra dag ;) kram

Torsdag!

gokväll! Idag vakna jag och Mejsan strax efter 9. Men låg och gosa fram till 10. Meja bjöd på massa pussar och kramar, underbara fina unge! Simon kom och lämna vår bil som han hade lånat då passa jag på att dammsuga ;) Han stanna par timmar och när han gick tog han med sig Vera så här har det varit tomt i dag. När Meja vila fm lur tog jag det mest lungt och gjorde mig ordning. Fick väcka Meja i dag , det hör inte till vanligheten men vi var tvugna att åka till Bvc. 11120 gram och var 57 cm lång. lilltjejen börjar bli stor! Vi köpte examenspresent och mötte upp Maja på stan innan vi handla och tog bussen hem :) Hemma gjorde vi ording våfflor med grädde och sylt vi hade även köpt jordgubbar som vi mumsa på och drömde oss bort till sommaren.:) Meja fick en present av hennes mormor , moster , roger och morbror idag. Det var ett riktigt prissestält som hon uppskatta väldigt :) Nu ikväll så greja Meja på golvet och rätt som det var ställde hon sig bara upp det har ju aldrig hänt innan så snart börjar hon kanske gå!? Nu ska vi kika lite på webtv min sambo och jag :) hoppas ni har de bra kram

Onsdag.

Hej på er! Idag sov vi länge men det är ju inte så konstigt eftersom Meja inte somna på kvällarna. Men skönt är de ;) Vi åt frukost och begav oss ut på en promenad med Meja i pulkan! Jag hade tänkt att gå en längre än vad jag gjorde men vid ett tillfälle när jag vände mig om hade Meja tagit av sig båda vantarna och att med båda händerna längst snön, ni kan tänka hur hemfärden sluta? blev bara 30 min jag som hade tänkt vara ute betydligt längre. Imorgon blir det promenad med vagnen :) VI har plockat ordning lite här hemma , har dock inte varit så effektiv som jag önskat ;) Istället för att städa som jag tänkte när Meja vila så sov jag också , det var riktigt underbart. Men nu är det typ dammsuga och ta golven som är kvar och det får jag göra när rikard är hemma. Dagen har rullat på bra idag och när rikarda kom hem åt vi lite grann, sedan en halvtimme senare försvann han igen på träning. det är jätteroligt att han äntligen hittat någon träningsform som han tycker om! :) Ja och Meja kikar lite på barnpromgram , om en stund ska vi duscha och sedan se om Meja kanske vill sova :) Imorgon är det full rulle igen. Promenad, Bvc och på kvällen kommer mamma och syskonen hit och firar Meja i efterhand nu när vi blivigt friska :) hoppas ni haft en bra dag :) kramar

tisdag!

Halloj!
 
Idag var det jag som vakna först och hade jag inte gått upp ur sängen hade meja som sovit väldigt gott under natten sovit längre och då var kl 9:30 :) efter frukost och promenad med vera åt vi snabb lunch innan det var dags att bege sig till öppna! Idag var det väldigt lungt och meja fick både klapp på kinden och pusssar, fina ungar :)
 
meja sov ingenting innan öppna så hon somna väldigt fort när vi gick ut och sov tills vi kom hem så därav balalajka här ikväl ;)
 
 
snart ska jag ta att sova men först lite sen kvällsmat med Rikard som varit på hemvärnsmöte hela. Kvällen Hoppas ni har det bra :) kram

måndagen den 14 januari.

Igodmorgon!
 
Idag för 19 år sedan blev jag storasyster för första gången. Mamma gick över tiden och väntan var så stor. Tillslut kom du prinsen ! Jag är så stolt och glad att jag har dig!! 
 
Idag vakna vi kl 10. Visseligen var någon vaken mellan 4.30-6.30. Vi ska äta lite frulle här sedan har vi att göra :) hoppas ni får en fin dag! :) kram

söndag!

 Hej på er! 
:) 
Idag fick vi sovmorgon till 9 ! sedan var det frukost time , packa badväskan och bege oss till vänersborg. Jag kan säga som så här att vi var inte ensamma att ha den tanken att bada i dag, det var fullt! mestadels av tiden var vi i den delen som var avsett för det mindre barnen såklart! Meja trivs som fisken i vattnet och är totalt helt vild. Efter en liten fika passa jag på att simma i 30 medans rikard och Meja fortsatte leka. Sista stunden i badet spendera vi i bubbelpoolen , bra avslut för att ladda inför ett iskallt omklädningsrum :) 
 
Innan vi åkte hem tog vi vägen om Max och åt lite mat. Nu är vi hemma och som tur var somna inte Meja i bilen så vi hoppas att hon somnar gott här i natt, annars kommer hon aldrig göra de ;) hehe! 
 
Imorgon är det måndag och ny vecka, det innebär att jag ska börja träna efter juluppehållet. det ska bli så jädra skönt och jag hoppas att mina fina vänner  Emma och Sarah hakar på ;) Jag även börja simma två dagar i veckan, vi har 4 st 10 kort på badhuset som är till för att användas :)
Min äldsta lillebror fyller även 19 år imorgon, :) 
 
hoppas ni haft en bra helg! kram på er
 
 

bra lördag!

gomorgon!
 
Idag mådde rikard faktiskt mycket bättre, skönt! Eftersom jag sovit kasst inatt fick jag sovmorgon!
 
Frukost med hela lilla familjen och sedan tog jag med mig tjejerna ( vera och meja ) på en promenad och på vägen även maja och triztan :) vi lekte på lekparken en stund innan rikard kom då gick vi till museet och fortsatte leka där, massa barn var det där :) 
 
Efter mycket lek och bus kurra magarna så vi stack och åt men kunde inte komma på ngt ok ställe i stan så vi åkte till briggen. Alla blev mätta och goa ! När vi kom hem vila jag i 45 min satan va gott!!
 
Nu ikväll har vi kollat på film och myst. Rikard gör ett försök att lägga meja som det har varit fullt ös på hela dagen, hur orkar hon!? 
 
Känner rikard sig ok imorgon drar vi till vatten palatset vi har pratat om de sedan vi var där sist att vi ska åka dit 1 ggn i mån men vi har ju varit sjuka
 
De var allt för mig! Kram

fredag!

hej på er!!
 
Nu kan man nästan friskförklara mig och meja! Idag är vi snuviga men pigga. Rikard därimot är hemma från jobbet idag med förkyldning :( han har vilat hela dagen, stackarn.
 
Efter frukost drog jag och meja å vera på promemad till emaus , det var ett tag sedan vi var där nu och meja uppskatta djuren väldigt :) vi var där i en timme och på väg hem somna hon gott i vagnen, jag bar upp henne , åt lite lunch och sedan sov jag en stund jag med :) 
 
Meja var vrålhungrig när hon vakna och åt massor, länge sedan hon åt så mycket :) resten av dagen blir lugn med innemys så vi orkar med hela helgen :)
 
Kram på er

Torsdag!

Hej på er! 
 
här hemma är det alldeles tyst , inte en kotte hemma förutom jag. Meja och Vera åkte med Rikard till Lyse halv 6 i morse. Där det spenderat dagen. Jag är övertygad om att Mejas farmor och farfar har gjort allt för att Meja ska ha de bra :) Jag har jobbat i dag, och det var som vanligt väldigt roligt. Personalen och det boende är så fina :) 
 
Jag sluta kl 15 så efter jobbet handla jag lite på willys och tog bussen hem. Nu här hemma har jag plockat ordning i köket, satt i en ny maskin disk och plockat lite å så, snart ska jag dammsuga. vi får nästan dammsuga varge dag här hemma för tillfället eftersom Vera snart ska löpa så fäller hon något fruktansvärt! Jaja rent blir det ju alllfall , en liten stund :) 
 
Annars ikväll händer det inte så mycker, imorgon blir det en mysdag men min tjej, kanske vi tar en tripp till badhuset om förkyldningen är borta eller så tar vi en sväng till Emaus vi får se :) 
 
hoppas ni haft en bra dag! Kram 
 

onsdag!!

hej på er!! 
 
Inatt har jag sovit dåligt hade svårt att somna också. 
Vi vakna kl 9 så det var helt okej :) tänkte jag ska sova med meja idag. 
 
I dag efter frukost tog vi en promenad med Vera ! På vägen lekte vi lite på en lekpark en stund. Annars har vi inte gjort så mycket ! Vi är fortfsrande lite förkylda så vi tar det lungt :) mejas morfar kommer nog sedan! :) 
 
Imorgon ska jag jobba! Har missat tre jobbtillfällen nu när både jag och meja varit sjuka. Men i morgon så :) Meja ska vara hos sin fina farmor :) 
 
Hoppas ni får en bra dag :) kram

Tisdag kväll!

gokväll i stugorna!
 
hoppas dagen varit bra.
Meja sov från 14-16.30 idag jag lät henne sova tills hon vakna eftersom hon ändå fortfarande är lite förkyld. 
hon somnar ju ändå inte på kvällarna ;)
 
Idag åt vi thaimat , vi skulle egentligen äta från thai köket med det var tydligen stängt så vi testa " hot n spice" det ligger på kilbäcksgatan brevid Cactuz. det var inte sista gången vi beställde där ifrån, så gott och fräscht! 
Nu sitter vi och kikar på tv och tar de lungt ..
 
vill tipsa om en barnklädersida som jag har handlat lite av pompdelux.com just nu har det 70 % på alla kläder. Passa på!!
 
Ha de fint kramar
 

tisdag!

hej!
 
Igår hade vi ju en slappdag och meja sov endast mellan 11-12 på fm. Försökte lägga henne en stund vid 15 utan resultat vid halv fem börja hon bli trött men la sig inte för ens vid halv 7 och somna gott, en timme! Sedan var det hey baberiba här hemma! Fullt ös och när vi skulle lägga oss vid 22 var det showtime en bra stund tills rikard fick gå runt att sjunga för henne då lugna hon sig. Så vid 23.30  slockna hon! Så att komma i säng i tid gick ju sådär. 
Idag vakna meja kl 10 :) 
 
Hon är fortfarande förlyld men piggare , håller det på att vända? :) jag känner mig också bättre idag :) om en stund blir det promenix med vera , skönt med frisk luft :) annars blir det mys så vi någon gång kan bli helt friska :) 
 
Ha en bra dag! Kram

måndag!

hej !
 
Vet inte riktigt när jag skrev här senast men det var några dagar sedan! Vi är fortfsrande sjuka och har varit det sedan strax efter jul. 
Hade hoppats på att komma igång att träna igen efter jul och så men idag ser det mörk ut. 
 
Idag skulle vi egetligen till bvc men hon boka in oss en annan dag eftersom vi är förkylda. Så idag har vi bara slappat,. Gjorde ordning fiskbullar och potatis till lunch och meja som annars äter dåligt åt riktigt bra :) 
 
Nej om jag kanske ska plocka ordning så vi kan dammsuga när älsko kommer hem, det är lättare då efterdom meja är rädd för dammsugaren ;)
 
Ha de fint kram
 

RSS 2.0