En dag på kusten

Hej på er !
Jobba bara till 11 idag , det var skönt för då hade jag hela dagen över.
Jag och älskling åkte direkt efter jobbet till smögen och tog en beguett med kräft & vitlöksröra mmm.. :)
Vi tog en tur på bryggan och kikade lite , men gud så mkt folk det var!

Tog oss tillbaka till bilen och tog en tur till rikards faster , första ggn jag träffa dom , det var jätte goa :) Vera fick leka med deras hundar och det bjöd på tårta :)

Innan vi åkte hem tog vi en pizza i Kungshamn , det var god ! Är precis hemkommen ska snart duscha och krypa i säng , det har varit en jätte bra dag :)


Vera fladderöra :)

Utsikt :)

vackert

trött.

Hej
undrar varför det är så att när man få sova hur länge som helst så vaknar men tidigt och när man ställer kl på typ 9 är man skit trött..
Imorse gick vi upp nio., tog en långis med Alice och Vera.
Stressa i väg till gymmet körde lite easy line, gick hem och åt frulle . Äntligen fick jag tag på jenny och pratat några ord med henne :)
Nu ligger jag här och är skit trött,, funderar på om jag ska vila lite ska jobba kl 15 - 11..

Ha en jättebra dag allesammans
kram

bilden är tagen iggår när vi var ute och gick , det ser ut som höst :(

Underbara helg som inte kunde slutat bättre :)

Hej mina kära vänner, min lycka sprutlar inom mig & jag känner mig lyckling och glad :)
Första helgen på 3 veckor som jag är ledig & allt har verkligen gått i ett.. :)

Fredag jobba jag till 15 , dagen gick fort som fasen.. Hann hem och duscha sedan kom Min fina Jenny och hennes Martin på besök , vi åkte till Backamo och kika sedan åkte vi till cactuz jag åt som vanligt tacko sallad och som vanligt sa jag till mig själv att  nästa ggn ska jag nog ta en halv., det är ju så stora :)
Efter vi ätit tog vi en tripp till Lysekil i de fina vädret där lyssna vi på lite musik och satt och prata innan vi begav oss hem till Jenny och Martin .. Halv tolv var vi hemma ungefär och somna som stockar efter en lång och bra dag

Lördag : Hade bestämt mig för sovmorgon men vakna sjugo i 9 , varför? gick upp och la mig i soffan och kika lite , somna en stund och vakna av att R väckte mig .. kl 10. Tog en dusch och begav mig till Dingle , R vidare till bullarn.
ÅÅÅÅ vad mysigt det var att få träffa min underbara Angelica , hade saknat henne jätte mycket ! vi satt och prata var ute med hundarna och var i väg & bada . hur mysigt som helst :)
På kvällen åkte vi till Roberth & hans Johanna , vi drack lite och prata .. trevligt och kul att se hur det hade de :)

Söndag : vakna halv 12 idag , det var längesedan men behövligt :) Rikard väckte mig i natt "- Johanna johanna" ( precis som någon höll på att dö eller ngt ) Jenny och martin är på väg till bb nu. Vah sa jag och fick en pirrande känsla i magen somna om med ett leende på läpparna :) När vi vakna gick vi upp till Roberth och hämta vår bil som stod där, det regna ute men det var skönt att vara ute och gå :) Har skickat sms hela dagen känns det som till jenny och frågar hur de går , till sist fick ja det svar jag ville, att bebisen hade kommit och de blev en kille :)

Grattis min älskade Jenny nu är du MAMMA :)
Denna helg kunde inte slutat bättre ,, är så hilma glad för er skull :)

Ikväll kommer calle och carro hit de ska bli trevligt :)

ha de så bra allesammans :)


Världens finaste Jenny och nybliven mamma :) <3


Mina goingar :)


Vera & Aston :)

Mycket jobb

Nu de sista har det varit mycket jobb så har inte orkat uppdatera ..
Tiden går så himla snabbt när man jobbar , veckorna bara rusar i väg !

Igår var vi på Cirkus kalas för Carolina och Jacob som fyllt, hade totalt missat att klä ut mig men det var skoj att titta på alla andra fina :) Carolina hade målat ansiktsmålning och det var fint :)

På kvällen åkte vi och bada Vera , det tyckte hon var gott , mamma och gänget kom också och bada..
Åkte hem och åt mozarella mackor med nybakat bröd som mamma skicka med oss, det var verkligen jätte gott :)

Idag har jag jobbat , tiden gick hur fort som helst .. vi var på torp & på en inrednings affär som heter två fröknar, mkt fina saker men dyra ... Jag köpte nyckel krokar till rikard för han lägger dom överallt, i bilar , på bord i soffan överallt .. :)

När jag kom hem från jobbet hade rikard lagat mat , pasta och kycklinggrej , stark och go som satan :)
La mig och vila en stund sedan tog vi en långpromenad med Vera innan vi gick till gymmet och körde lite kettle bellts , tränaren är jätte bra :)

Imorgon är mina planer att gå upp i ottan och träna spinning med Calle, :)

ha en toppen kväll kramar

ledig dag :)

Hej på er ..
tänkte gå upp 9 idag men när klockan ringde tänkte jag "du är ledig johanna sov ut för en gång skull" de gjorde jag sov till strax innan 10.
Tog en promenad till willys och lämna filmer.
Gick hem och kika på dear john, verkligen en bra film :)

Nu har jag precis gjort i ordning mat som står i ugnen å väntar på att bli klar.. Hemma gjort pizza ..
Ikväll ska vi i väg & träna lite , de ska bli skönt.
Underbara lugna dag som jag kände att jag behövde ..

ha en bra dag allesammans :)

17 Juli

God kväll , eller god natt kanske men ska säga ...
Borde sova för länge sedan egentligen men kan inte , får ingen ro .. bara ligger och tänker och lyssnar på marie fredriksson i min ensamhet.
Känner mig ensam, bortglömd och ledsen.

från i går till i dag har jag jobbat ... det var en bra dag på jobbet , min goa arbetskamrat Anita får man goa skratt med , så jäkla härlig människa!

efter jobbet åkte jag till min syster som fyller 23 i dag.. De bjöd på tacos och kladdkaka :)
Grattis Älskade syster !



Sovmorgon !

I morse unna jag mig själv sovmorgon till 10 , kunde sovit 2 timmar till kändes de som men jag gick upp.. :) Tog en promenad med Vera , eftersom de var så fint väder tog vi promenaden över kaphelle så vi kom ner på strandpromenaden , där kasta jag lite pinne så Vera fick svalka sig innan vi fortsatte hemåt igen :)

När vi kom hem åt jag lite brunch .. tog en god kall dusch och nu ligger jag här , ska gå till jobbet om en liten stund :)

ha en trevlig dag
kramar
JOHANNA


bild på 8åringen :)

Min dag.

Hej
idag var jag uppe tidigt , närmare bestämt halv 8 tog på mig och gjode mig ordning. Världens morgontröttaste hund och jag var ute en stund innan jag gick till jobbet.

På jobbet var de bra, som vanligt :) tråkigt väder bara .. !
När jag kom hem så tog jag en promenad med Vera och gjorde lite mat, pannkakor fick de bli..
La mig och vila en stund tills Rikard kom hem.

Nu på kvällen har vi varit och tränat kettle bells för hela slanten , tog en vikt tungre än förra gången, vilket pass & vilken energi man fick.. När vi kom hem tog vi en långpromenad med Vera.. trotts de dåliga vädret var det folk som gick på standpromenaden :)

Vi kom nyss hem och har ätit lite kvällsmat med levande ljus , vi skulle egentligen se på en film men det var ngt fel , så snart ska vi krya i säng !

Sov gott !
Johanna

slängde upp en bild på Jacob som bli 8 år om 1.5 timme :) <3

Myskväll

Stressa som en gnu för att hinna med maten och komma i tid  till Sarahs kalas , vi var bara en kvart sena , men vi var inte som ända ;) Sarah var som vanligt väldigt fint , Hannah hade bakat skit god tårta, jag som inte i vanliga fall äter tårta .. men denna var mmmm :)

Efter kalaset tog vi en promenad med Vera vi gick till svenskholmen där hon fick bada lite & vi tog en glass...
Det har sjukt god kul glass där för alla som gillar lakris/hallon, testa den !!
Vi begav oss sedan hem och nu sitter jag här men min älskling.

Imorgon väntas jobb, hoppas vi får fint väder !



Ledig :)

Hej på er !

Sov verkligen som en stock i natt och när Rikard gick upp i morse tänkte jag yes , nu får jag sova 2.5 timme till :) Kl 9 ringde min klocka tog på mig tränings kläderna och gick ut på en rask promenad med Vera .
Vi var ute i 45 min , hem och ladda med lite vatten och en banan sedan gick jag till gymmet och gjorde lite easy line , jävligt jobbigt men härligt :)

Kom hem duscha och gjorde i ordning lite frulle , la mig i soffan och läste en tidning , bara njöt av att vara ledig :) Fick ett sms från Jenny och vi tog en promenad , fick pratat mycket..
Kom hem och nu ligger jag här och slappar, ska snart städa lite och göra lite mat , i dag blir de ungstekt falukorv på mitt eget sätt :)

Ikväll ska vi på kalas till min Underbaring Sarah Underbara Pettersson :) 21 år blir hon i dag :) Grattis till dig gumman :) Här nedan kommer lite bilder på sötan <3

Ha en bra dag på er / Johanna







Kärlek

Hej på er :)
har jobbar från igår till idag , idag har vi varit på utflytk med jobbet ... Trevligt men jädrigt mkt folk !

När jag kom hem gjorde jag i ordning mat till mig och Rikard. Sedan låg vi bara och kramades en stund och båda somna. ;)
snart blir de långpromenad med Vera, de 10 000 stegen väntar :) Sedan blir de lungt framför tv:n

ha en trevlig kväll :d



Mys dag.

När vi i dag skulle gå &  hyra film fick vi för oss att vi skulle åka och fiska i stället, och så fick de bli, vi köpte med oss engångs grill och lite korv och stack i väg till ett fint ställe som vi vet :) Det var väldigt kvaft ute , Vera fick bada när vi kom fram , det tyckte hon var gott :)

Vi fiska en stund , efter en stund kom några andra och fiska , de kasta två ggr och fick napp.. irreterade ... men sedan börja de regna regält då var det inte spec skoj att vara kvar , så vi fick åka hem och steka korvarna hemma i stället.
Vi hyrde tre filmer och låg & gosa i soffan.. :) Somna en stund och hade sån egergi så vi tog en promenad i nästan 1.5 timme. Kvavt som det var gjorde att man blev helt svett..

När vi kom hem åt vi lite kvällsmat i form av knäckemackor och jucie , det var inte dumt :)

Nu ska jag snart sova ,natti :)
Johanna

Hemma dag.

Hela veckan hade vi planerat en dag på stranden jag och min love, eftersom det skulle bli så extremt bra väder då och att det är min ända lediga dag tillsammans hela dagen med honom.. Men det blir aldrig som man har tänkt sig..
Det är grått och tråkigt ute , så vi ska ha en mys dag hemma bara jag och han ..

Hyra film och laga god mat tillsammans , det ska blir gott de med ! :)

Här kommer lite sköna bilder från när vi var i Grebbestad i går :)


Johanna

Vera på g ner i vattnet :)

Vera igen

Min goa langos :)

Älskling som inte riktigt ville vara med på kort nej :)
/ Johanna

Rikard Nilsson

Älskar dig så himla mkt !

Närvis :)

Isöndags innan jag börja jobba var jag och Rikard på hantverks mässan i backamo , det var mysigt.. En sak som jag såg var på ett stånd på marknaden en tjej som gjorde smycken och så i människohår, hon hade stickat trosor och sånt i människohår , hur äckligt är inte de .. bläääää!

Jobba nätten mellan söndag & måndag , när jag kom hem var jag jätte trött... sov en timme och sedan tog jag en promenad med Underbara Sarah & en fika på Cactuz.. Alltid lika mysigt att umgås med Sarah.,

Var hemma & vänta på Rikard sedan åkte vi till Backamo där vi tränade lite inför onsdagens lydnads tävling , ush va närvös jag börjar blir ;)

Imorgon kommer Kidsen, det ska bli super mysigt, vi får väl se va vi hittar på för skoj!?

Nu ska jag sova ha de så bra kramar



Underbaringen :)




Lördag ..

Hej på er!
Idag har jag jobbat precis hela dagen, det har varit underbart väder och vi har haft det super bra :)
Allt blir så mycket lättare när det är fint väder :)

När jag kom hem hade Rikard lagat mat till mig, och han också givetvis, det var väldigt gott... min älskade mäster kock :)
Ett avsnitt troue blood såg vi också på innan vi gick & la oss..

Imorgon börjar jag inte fär än 17 det ska bli gott, vi ska passa på att bada :)

Ha en trevlig helg mina vänner !

kram



Konstig dröm

Drömde i natt att jag var i ett hus som vi skulle köpa , allt var så stort och så himla fint.. Tjejen som ägde huset är jag vän med på facebook men har aldrig pratat med , hon hade kläder i varända rum som satt på skyltdockor och på galjar.. Det bästa av allt tyckte jag var att det var en vattenrusch på toa ner till en pool men poolen såg jag aldrig i drömmen.. huset fick vi för 650 000 :)
När jag gick och la mig i går var jag så trött , men glad att jag verkligen hade utnyttjat dagen..
På morgonen jobba jag . sedan gick jag hem till Vera och tog en långpromenad i värmen ,... Hem packa & sedan åkta till stranden, vi var ensamma och det var så himla varmt och skönt, smörjde in mig med coccos olja , så man lukta gott och var så lagom kletigt ;)
Vi var på stranden i 4 timmar , sedan åkte jag hem och laga mat , älskling kom hem och vi åt ...
Mötte pappa på badhuset ,där simma vi och basta, tappa dock bort min nykel till hänglåset så badvakten fick komma och klippa låstet !
När vi kom hem åt jag och rikard fil med jordgubbar i .mmm
sedan bar de va å fiska , fick dock ingen fisk men det var mysigt och komma ut :)

här kommer lite bilder från allt och ingenstans !

på stranden

'
Vera tyckte det var jätte synd om henne när hon fick ligga still när vi fiska .

Steff :)

Utsikt


Sommar :)


Skuggan

Jenny <3


RSS 2.0