Underbar dag :)

hej på er
var uppe innan 8 i dag , gick och hämta Alice och mötte Sarah , vi var ute och gick en långpromenad i de underbara vädert. Åt frukost på Rådis.

Gick hem och vila en stund, sedan tog jag och Sarah en promenad till , denna gången till Svensholmen vi hade med oss frukt som vi fika på, Vera och Alice tog sig ett dopp :)

Sedan gick vi hemåt de börja blåsa lite så vi frös lite, handla lite på ICA innan ja gick hem. Plocka i ordning och fixa lite med maten, idag blev de grillad kyckling Mmmm :)

Susanne ringde och fråga om hon fick kommer förbi en sväng de gjorde hon och sedan åkte vi även hem till henne och bada hundarna, jag tog årets andra dopp :) Kallt med uppfriskande ...
Tog en kopp te och sedan åkte vi hem..

NU har vi två trötta hundar här hemma.. Undrar när Alice matte kommer och hämntar henne :)

Ha de bra kramar



En händelserik dag

Ja dagen börja sisådär vid 8 tiden då klockan ringde, trodde inte det var sant, REDAN ?
Snooza en kvart sedan fick jag ta mig i kragen att gå upp, uch va trött jag (vi) var. Fick i mig lite att äta & sedan bar det av till Undavallen, hade laddat med regnjacka och stövlarna var på.. Men efter bara någon timme så börja de klarna upp , typiskt! Maja var väldigt duktig hon var bra i när kamperna och gjorde ett mål. Det vann 3 och oavgjord 1!
I pausen var vi på torp och köpte present till jenny och hämta min telefon, det hade bytt hur mycker som helst på den och nu fungerar den hur bra som helst.

Egentligen skulle vi åkt till R mormor och morfar men det var hemma hos hans moster i Backamo så vi åkte dit i ställer och det tog med sig Wilma , hon ska få bo där ett tag. Ush det känns tungt men på sätt och vis bra.. hon kommer ju ha de bra där det är ja övertygad om !! men tomt är de , jätte tomt!!

Nu sitter jag här i soffan ny tvättad ;) ikväll skall jag till Jenny som fyller på tisdag , hon ska ha kalas ....
Grilla ska vi göra, trevligt!!

Lägger upp lite bilder på dagen som varit :)
Ha de så bra kram kram / Johanna



Pappa <3


Rikard <3


fotboll..


Wilma titta också på fotboll :)



Vera följde bollen hela tiden!



mina stövlar i solen :)


En trött Maja !


Lek med däcket, ett tag så hängde hon i trädet :)


Bus med matte :)



regn regn reng.

När jag och min syster var små sjön vi alltid en sång "när vi går i solen så sjunger vi så häär ... sol sol jätte sköna sol........" jag trodde verkligen att det skulle hjälpa och att man fick sol när man sjöng den sången..

I dag är de alla fall regn och vi ska snart åka med Maja som ska spela martch UTOMHUS..det ska bli väldigt roligt att se.. och jag hoppas de klarnat upp :)

Rikards klocka ringde i morse kvart i 6, tur att man inte skulle upp och ut då för då verkligen stod regenet som spöööön i backet det vräkte ner..

ha en trevlig kväll :)


Underbar kväll men underbara :)

mycket god mat och trevligt sällskap kan de bli bättre :) ? Vann dock inte på bowlingen som jag hade tänkt , men rikard gjorde det och doffe som typ låg sist hela första serien tog igen det med stormsteg i andra, kul grabbar... OM ni bara visste vad jag sarah och maja hade kommit överens om innan ;)

"vi låter grabbarna vinna så slipper vi alla sura miner ikväll" :)

Maja har gått och lagt sig för imorgon är det match och vi ska upp tidigt, Rikard är ute med dogsen så att de kan få kissa natten och när han kommer tillbaka ska vi också krypa till kojs.

Imorgon skall vi även lämna bort Wilma, hon ska få bo hos Rikards mormor och morfar tills vi har hittat något annat, vi vill ju inte förlora henne.. världens bästa wilma :)

Känner mig väldigt glad i hela kroppen, kan inte annat än att le när jag är med Sarah., är så glad att jag har så fin vän..!

Ha en bra kväll // Johanna



Fredag ;)

Hej på er,,
Regnet står som spön i backen och jag & maja är inkomna precis. Vi har varit & uträttat några ärenden på stan :)

Dagen har varit bra, i morse var de jätte fint väder och de passa ju bra eftersom vi skulle ha grillat , men ikke. vi fick ändrat våra planer. Träffa Sarah den rara i dag , vi var ute och gick sedan hjälpte hon mig att tvätta Bilen ute på torp. TACK!
Sedan gick jag hem till mamma och kidsen där jag fick goa köttbullar ;)
Snart ska vi göra oss ordning och bege oss till Kvarters å äta sedan ska vi bowla :)

Upp tidigt i ottan och köra Maja som ska spela fotboll., givetvis ska vi hejja ;)

ha en trevlig kväll. kramar

Lägger upp lite bilder som får oss att drömma om bättre väder :)



Vera och Carisma i badet en varm dag :)


Jag och världens bästa Susanne :)



Trötter

Innan jobbet hann jag med gymet, tänkte först göra några övningar från tidningen "topp form" som jag har hemma men är jag satte på hög musik fick ja lust att gå till gymet, så de gjorde jag.

När jag kom hem så var de bara att äta och sedan gå in i ducshen och sedan bege sig till stan, köpte två på leggings och ett par harem byxor :) ett vitt lång linne också..

På jobbet var de lungt men trevligt :)
Nu skall jag mysa med min älskling !!

Ha de bra kramar

Torsdag!

God morgon på er !
Ush va jag har känt mig trött på sista tiden, hade kunnat sova mycket längre men tvinga mig upp vid tio tiden. funderar på vad jag ska göra idag :) ?
Ska försöka hinna gå till stan innan jag börjar jobba kika på lite kläder..
Hundarna ska giivetvis få en långpromenad..

Längtar tills imorgon för då ska jag träffa Sarah , det ska bli så mysigt.. Har saknat dig !:)

Ha en bra dag allesammans ! kramar

Spårning :)

Kvällen har bestått av spårning på Backamo med vovvarna.. det var några stycken som var med.. Vädret var fint så vad kunde gå fel? Jo kanske att Wilma inte alls fattar vad hon skall göra och när hon hittar det första föremålet & jag ska leka med henne och släpper henne så springer hon bara i väg runt ,runt.. Wilma fatta inte alls vad hon skulle göra., Men hon är ju bra på så mycket annat + att det var första ggn hon spåra .... (med mig alla fall )

Vera därimot hitta 2 av 4 saker... Hon var inte riktigt koncentrerad men hon är ju inte så van med två barn som springer runt och andra som pratar.. Men det är mycket bra träning men matte var inte så nöjd ;)

Många rottiar var med idag och även Carisma var med och spåra för första gången , en helt ny sele hade hon fått jag jag tycker Susanne skall vara nöjd för hon fatta snabbt vad man skulle göra och klara spåret väldigt bra :)

Efter vi varit på backmo åkte vi hem till mamma och dumpa av kidsen som för länge sedan egentligen skulle sova... Vi fick lite paj och kräm (rabarber) mmmm :)

Nu är vi hemma och rikard ligger redan i sängen och ropar " KOMMER DU SNART" undra va han vill ;)

Hoppas ni haft en bra dag // Johanna 


Lite bilder från förra sommaren :)

ve

onsdag

God morgon!
Vaknade i morse när Rikard gick upp och såg ut på vädret och hade svårt att somna om.. Men till slut gick det och då trodde jag klockan var 12 eller så.. men bara 9.45 :)
Strax ska jag ta mig en promenad med hundarna., efter det skall jag sola lite :)
I eftermiddag skall jag även passa kidsen , det skall bli mysigt det ska följa med när vi spårar med hundarna ikväll :)
Ha en bra dag,
La ut lite bilder på årets första fika, utomhus.. det var mysigt men lite kallt :)

// Johanna
























Tisdag

Sovmorgon i dag i gen :)
Trodde jag sov till 12 ir något men när jag kolla på klockan var den tio i tio :)
La mig i soffan och morna mig lite innan jag begav mig ut i regnet på en långpromenad.. fördelen med regn är att det inte är så många som är ute och gå så man är ganska ensam :) Mötte ett gammalt par men en vit liten hund på strandpromenaden , det var ganska smalt och jag såg hur tanten fick panik när hon såg mina mördarhundar.. inte nog med att stor wilma morra åt den lilla...
Idag klockan 15 väntar jobb,det ska bli roligt.. :) Är mycket nöjd med mig själv att jag gjorde orning maten till i dag i går så man slipper stå och göra det i dag :)
Hoppas ni får en toppen dag :)

Måndag

helgen som var gick väldigt snabbt..
Fredag : Tesa och Zelda kom på besök på dagen vi kika på film och myste :) På kvällen kom Jenny och Martin och Orre :P Vi gick till Mortens och åt lite mat. Lite senare på kvällen åkte vi upp till Bulid och spåra och träna med hundarna, vi gjorde även en patrullstig till både vera och zelda , båda klara det väldigt bra :) Vi kom nog inte i från Bulid för ens vid 11 tiden på kvällen, skönt att det är ljust ute så länge :)
*************************************************************************************************
På lördagen gick vi upp tidigt, vi åkte till Backamo där det var IPO tävlig, det var väldigt roligt att se alla duktiga hundar...:) Vera, Wilma och Aston fick stå i hundgården hos Rikards moster. Eftersom det var så fint vänder ute åkte vi och bada hundarna , jag och rikard tog också ett dopp i de blå :) Det var kallt men svalkande :)
När vi kom hem la jag mig och vila en stund och sedan var det dags att åka till jobbet, det var en lung och skön dag och tiden som nästan alltid gick fort :)
Sluta 21.30 och gick nästan och la mig direkt jag kom hem :)
************************************************************************************************
Söndag: Rikard väcker mig med massa kramar och pussar, idag var det han som var först uppe. han skulle på kurs med Vera, och jag skulle jobba..
Dagen på jobbet var bra och mysig!
När vi kom hem gjorde vi taco kyckling. Sedan åkte vi till Rikards moster och hälsa på alltid lika roligt :)
Vi kom hem vid 23 tiden och gick och la oss och somna, jag sov jätte gott och rikard:)
Idag vet jag inte va ja ska göra , känner för att inte göra någonting, bara ta de lungt! Ska iväg till gymet i kväll.
Ha en bra dag ;)

Hmm..

Har haft en underbar dag med Susanne ... vi var på marknaden och sedan hemma hos hennes mamma och pappa i Tanum, alltid lika trevligt att träffa dom :) Träffa även lilla Samuel som vi gärna tagit med hem. :)
Rikard är på bio med sina kompisar och jag tyckte det var skönt att vara ensam..
gott att få tänka..

RSS 2.0