friska!

Godmorgon!
 
Från att ha ställt om dygnet och vaknat mellan 9-10:30 så väljer tjejerna 5 idag. Visserligen har de sovit sedan 8 och inte vaknat en ändå gång! Men kl 5 är väl lite väl? :) Idag kommer tjejernas farmor å passar dem för jag ska jobba och Rikard på middag med jobbet. 
 
Igår va vi på Lek och buslandet och röjde och fira att vi är friska, vi hämta upp morfar och käka lite thai mat , en väldigt bra dag! Hämta även produkterna som jag beställt , de ska bli spännande att prova! De smakar ju vidrigt så det är nog säkert bra till något ;)
 

spyfridag

Tjoho nu ser jag ljuset i tunneln och nu håller vi på att städa bort alla bakterier :) vi blev inne idag med tjejerna va trötta och de är ju förståeligt! aptiten och humöret är på topp hos barnen och imorgon är de friskförklarade :) 
Min första handduk jag gjort men har gjort den till en tubhalsduk efter jag tog bilden :)

stickning!

Tjejerna somna vid 19 tiden och båda har fått behålla pannkakorna *peppar peppar* jag och Rikard har kikat på webben på BB och sa till Rikard att nu är de rekord på barnen å vips så hörde vi Majken i sovrummet ,  men ingen spya!! 
 
Nu väntar vi på paradise hotell innan läggdags. Om tjejerna inte spyr inatt ska vi ta oss ut å leka på lekplatsen vilket jag ser fram emot vi har varit inne mer mindre sedan i lördags. 
 
Ska lära mig sticka tröjor och raggsockor men vi börjar med halsduk ;) 
 

magsjuka

Vilken natt eller vilka nätter de varit! Inatt hann meja inte ens somna för ens hon va tvungen att kräkas de är först nu på morgonen som hon somna då de inte finns något mer kvar i den lilla magen. Så idag är de fjärde dagen som vi hänger i tvättstugan.  😂 dags att ringa till jobb och dagmamma och sedan försöka sova kanske?  

Fredag!

Bra dag idag med fina människor. Nu blir de fredagsmys
 

RSS 2.0