Livet är gött

Njuter av semestern och att få umgås med mina barn, även om de ger mig gråa hår rätt som de är så vill jag aldrig vara utan dom! I helgen åker vi på mimisemester och bor på hotell i linköping , mysigt värre !! 😊 
 

söndag

Gokväll I stugorna.
Ligger i soffan och halvkollar på beck ska snart krypa ner i säng brevid mina juveler  som för övrigt somna innan kl 19:30 idag. 
Så här blev de egentid delux med hemmagjord pizza sallad och en burk cola.
 
Imorse när vi vakna hade vi absolut ingenting planerat och de är första gången sen vi flytta som vi upplever detta. Men vi fick snart sällskap av tess och Mira som hängde med oss idag! 
 
När sällskapet åkt hem tog vi oss ner till affären å handla lite 😊 kvällsmat och godnatt saga innan de små somna. Andra dagen i rad de somnar i rimlig tid och de känns som vi har en bra rutin! 
 
Imorgon är de måndag och "lilla tjocka sarah" kommer hit men de är nästan så jag inte vill att hon kommer för jsg vill ju såklart att hon hellre ska ligga på BB samtidigt som jag saknar henne 💕
 
Sov gott ! 
 

Lördag !

Gokväll på er!  
 
Igår hade vi möhippa för våran fina Marika! Vi spendera dagen i Göteborg med bland annat pool dans vi avsluta dagen med en fruktansvärt god middag i lugn och ro 😊 vi kom hem rätt sent och jag fick sovmorgon i morse
 
Dagen har sprungit iväg. Starta dagen med besök om min gravida vän Linnea , vi bor jättenära varann nu för tiden vilken är skit bra! Sedan rulla de in besök 😉 först kom Maja farandes på din moped och sedan familjen Trollvik. vi har fått hjälp med en sak I tjejernas rum och de känns så skönt att de kan vara där uppe utan att de finns risk för att de ramar ner!  
 
Idag fick inte Majken sova något på dagen men hon var bra trött på em. De somna vi 20:30 så jag är nöjd! Ikväll har jag börjar lösa en bok och bara chillat, ska snart krypa ner brevid mina juveler och sova! Imorgon får vi se vad dagen erbjuder! 
 
 
 

SEMESTER

 

onsdsg

En bra dag på jobbet men de känns att semestern närmar sig , man går liksom på halvfart.  Idag tog nattningen av Majken över tre timmar och meja tog de också lång tid för. Nu måste jag komma på något så de somnar snabbt utan vel och bråk  !
Man orkar ju inte göra något när de väl somnar
Godnatt 
 

Fy tusan vad jag älskar er! 💕  nu ska jag försöka sova två timmar till , näst sista dagen på jobbet idag ! 😊
 

Måndag!

Hej på er! 
 
Efter jobbet ringde Rikard och Meja sakna sin mamma så tjejerna fick komma sent i går kväll och somna efter en stund,  nära 😍 nu är jsg på jobbet och slutar kl 18 sedan kommer de igen och imorgon är jsg ledig gissa om jag längtar ? 😊 de blir en heldag med ALLA mina mammor! 
 
Börjar bli förkyld känns som de är väldigt lägligt nu när jag går på semester på torsdag, nää fy bubblan de har jag ingen lust med! 😕
 

En

 Bättre dag på jobbet. Bara sex timmars arbetstid kvar innan jag ska hem å sova och bara två dagar kvar tills jag får se mina prinsessor! 
 

Fredag!

Har snozat i en timme nu
 Om en timme börjar jag. Idag har jagg bara mig själv att tänka på så de har inte lång tid ! 
I helgen blir de jobb 10-22 jag försöker peppa mig själv att semestern är snart här. Men satan va ja längtar efter mina barn! 

en av de största

Nackdelarna när man går skilda vägar med någon man har barn med är att man inte träffar sina barn varje dag längre, de gör så ont och jag saknar dom så mkt. Nu är de torsdag och på måndag ses vi igen, ska jobba hela helgen så att slippa tänka så mkt! Tur de har en skit bra pappa så jag vet ju att de har kanonbra!  
 
 

onsdag!

Idag är de onsdag och 1 vecka kvar tills semester. Sista tiden har varit väldigt hektiskt. Har jag inte jobbat så har jag hittat på något roligt med barnen. Idag är en sån dag som man egentligen bara velat ligga hemma och kolla på film och mysa hela dagen!  Snart snart snart ! 
 
 

dåligt bloggande

Hej på er! 
Livet rullar på och allting börjar kännas bra! Igår va ja med jobbet på Lotta på liseberg , jättekul  😊 
Idag är min ända lediga dag så vi får se vad vi hittar på 😊 en sak som är säkert är ju att de inte blir stranden allafall  😊
 

godmorgon söndag

Strax innan 4 imorse så vakna ja i vanlig ordning får se vad dagen erbjuder vi hoppas på fint väder alla fall 😊 
Imorgon går jag in på näst sista arbetsveckan den här sommaren. Är bara ledig tisdag nästa vecka! Och jobbar dagtid 😊 
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram
 

Skit natt!

Somna sent igår och vakna kl 4. Kommer förmodligen vara skit trött idag. Nu vill jag bara att flytten ska vara över och att allt känns sådär bra igen. Att man märker att man faktiskt klarar sig.
 
Jag behöver allafall inte fundera över om jag har råd att följa med på den där resan som tjejerna och deras pappa ska i väg på för min plats var tydligen redan ombokad. Ska försöka jobba gärnet den veckan så jag slipper tänka och sakna. Det känns jobbigt att inte få vara med och se och uppleva Majken första gång i flygplan och att få vara med helt enkelt . 😕
 
Nu närmar sig klockan 6 om en timme blir de löpning
 
Ha en fin dag 
 
 

onsdag

Gokväll I stugorna  😊
Idag har vi hängt på stranden med våra fina vänner på fm. Sedan har jsg jobbat och tiden bara sprang iväg på jobbet
Imorgon blir de nog samma upplägg ska även ta mig ut på en löptur med Hanna kl 7 imorgon bitti
 Skönt att komma igång igen 😊
 
 

RSS 2.0