helgen

Hejsan.

Inser nu att jag inte haft tid på några dagar att sitta här. Har försökt ladda upp lite bilder från mobilen till facebook alla fall :)

I torsdags var Rikard ledig för han hade jobbat in tid, vi passa då på att åka till IKEA och handla lite. det blev en del saker men inte alls så dyrt som vi hade räknat med, :) När vi kom hem var kl halv tre så de var bara för mig att packa väskan och bege mig till jobbet, mådde skit och var aptrött men kom till jobbet alla fall. Det var rätt lungt kväll och det var gott., sov natten den natten där och sov verkligen hur gott som helst :) Tiden gick väldigt fort på midsommardagen också , vi var nere på stan och kika på när de dansa med de boende efter de sluta jag efter ca 1 dygn ... Mötte upp Rikard som redan hade packa allt inför kvällsens firande.
Vi åkte till Tempo och handla lite mat vi skulle ha med oss sedan bar de först av och hämta upp Jenny och steff och sedan mot kusten. Vi var i Jennys pappas båt , fiska , grilla och hade de väldigt mysigt. Somna ganska tidig men sov inte så jätte skönt , inte så skönt man sover i sin egen säng alla fall :P

När vi vakna i morse va de toppen väder och vi åt frukost ute :) Sedan packa vi i hop oss och åkte till ett ställe och fiska lite till., hade en fisk nästan på men jag blev så rätt så ja skrev , smart va !? Väl hemma åt vi lite mat och jag vila en timme i soffan sedan har vi packat och grejat här i lägenheten. Imorgon flyttar vi !!

Ha de gott
kramar

Onsdag.

tjolahopp..

Idag hade jag en ledig dag och passa på att verkligen sova ut, känns som det är de bästa sätt att bli av med min helvetesförkyldning, vakna i natt av att jag bara hosta och hosta...

Åt ingen frukost idag eftersom jag vakna så sent och ändå skulle äta Lunch med Sarah. Innan jag gick tog jag en tur med Vera som förtillfället ska lukta och kissa på allt! löpfia. ;)

Lunchen med sarah var jätte mysigt vi prata i två timmar men kunde lätt pratat i två till, det var så länge sedan nu  & så här lång tid får de inte gå imellan punkt slut ;)

När jag kom hem så kom det en Vera från sovrummet, glömmer man stänga där när man går är tar hon sig friheten att ligga där, å vita lakan och en hund som löper är kanske inte så fräscht , det får bli till att bädda rent där sedan.

Vila en stund på eftermiddagen när rikard kom hem så åt vi calsone , någon som jag har fått dille på nu kanske inte är de nyttigaste men vad ska man göra !? Sedan tog vi en tur till lägenheten där vi invigde våran nya diskmaskin och tog bort den mesta färgen på golven de gick smitigt å lätt med bara vatten :)
Innan vi åkte hem tog vi vägen om Ica och handla lite mys i from av massa frukt. :)

Imorgon ska vi till Ikea och handla en del för lägenheten :)
Ha de fint
Johanna

Tisdag.

Godkväll på er ;)

Imorse var en morgon som inte var den bästa., fick inte behålla frullen och fick stressa mig till bussen som visade sig vara fel så jag fick gå, ett par min sen och svettig till tusen ush !
dagen på jobbet har varit okej, kändes som jag skulle kunna somna när som helt typ.

När jag kom hem la ja mig i soffan en stund , helt slut sedan så gjorde vi mat här, fattiga ryddare. gott med de smaka inte som när jag var liten :)

Vi tog oss ut på en långis med Vera också, hon har fått leta boll i högt, högt gräs , leta husse och springa och busa. hon var så trött så hon la sig i ett dike och drack i stället för att stå, tokfia :) PÅ väg hem tog vi vägen om tempo köpte halstabletter och slemlösande + massa frukt försöker chocka kroppen med c - vitamin så jag kan bli frisk någon gång.

imorgon ska jag äta lunch med Sarah , det ska bli skoj vet inte när vi sågs senast :)

Ha de toppen , kram


Beställt.

Tjo på er.

Ligger i soffan efter har packat och städat lite, nu fattas bara soppåsar och lådor, vi ska dumpa av lite saker i lägenheten idag , samts städa ur den så de bara är att flytta in ,, Underbart.
Kika lite på matsalsbord som jag meljat på.

Köpe även en tröja idag ,


Tycker dom är så fina + att det var rea :)

kram på er!

Söndag/måndag

Tjenixen.

Söndag blev de också sovmorgon, underbart och välbehövligt. Man hade nog kunnat ligga i sängen hela dagen när man vaknar av att de spö rengar ute. Men ikke, vi tog på oss å åt frukost sedan bar det av till lägenheten där vi greja hela dagen, rikard var jätte duktig nu är det nästan helt färdig tapetserat i sov rummet.
Var dock inte med hela kvällen igår för jag börja jobba kl 17.

På jobbet var de som vanligt jätte bra., hade dock svårt att sova och några på gården hade fest , på en söndag :) det är väl bara på tureborg sånt händer, haha ! I morse kom den nya som har börjat på turingen , hon var som alla andra sagt jätte go :) sluta 9 i morse vilket var gott , gick hem och vila en stund. Nu sitter jag här med lyx lunch nudlar ;) idag ska jag städa här hemma och packa lite grann. Nu vill jag flytta och nu är det itne så¨långt kvar . :D

Ha en trevlig måndag.
kramar



Tagit vara på dagen.

Hej på er :)

Imorse hade vi sovmogon vilket var underbart och välförtjänt av Rikard alla fall så som han jobbat å slitit i veckan ! Vi åt gröt frukost och skulle sätta igång med dagens arbete men så kolla vi på hur vädret skulle bli i eftermiddag eftersom vi hade tänkt ta en tripp till smögen, de skulle regna så vi åkte dit på förmiddagen i stället :) Ute i smögen hälsa vi på Rikards två kusiner och hans faster& man jätte roligt att få träffa dom igen , det var ju så länge sedan sen sist.
Vi tog en sväng på smögen bryggan och åt goda baguetter.
Vädret var kanon och idag har jag nog fått lite färg .. :)

Nu är rikard i lägenheten och jag ska säda här hemma :) Imorgon ska vi tapetsera i den nya lgn och sedan på kvällen ska jag jobba :)

Ha de topppen , kramar

Film tips

Hej igen.

Nu ikväll har vi hunnit se på två filmer eftersom jag mått illa nästan hela dagen var det väldigt skönt. Båda filmerna var bra på sitt sätt Husk hette den ena och var en skräckfilm , den var spännande nästan hela tiden och den fick mig att hoppa till flera gånger. Den kan jag rekonmendera om ni vill se skräck.

Den andra filmen heter Hämden den var dansk och Mikael persbrant vad med, den var bra och man tänkte till efteråt alla fall jag. Några tårar kom men de gör det ju nästan alltid.

Rikard å Vera är ute och så fort de kommer in ska vi sova. underbart !

Hoppas ni haft en toppen kväll .
kramar

Ännu en slappdag

tjo.
När jag kom hem från jobbet tänkte jag vila en stund, men så var det uppehåll ute så jag tog med mig vera på en promenad. Typiskt nog så ska det börja ÖS regna men det är bara att gå å se snäll ut ;) inte en käft ute var de idag när vi var ute kanske de valde gå nästa uppehåll eller behöver inte hundarna en långis bara för att det regnar ?

Vilar har de blivit idag , mkt dessutom har mått illa hela dagen och nu i eftermiddag haft huvudvärk från helvetet.
Nu blir de mat
kram

En regnig fredag.

God förmiddag.

Vakna några gånger inatt och hörde hur de ösregna ute,. När jag skulle upp i morse låg jag kvar så länge som möjligt deet var längesedan sängen var så varm å go :) Tog mig upp alla fall och tog mig till jobbet 7 -10 jobba jag bara i dag rätt gott faktiskt..

Idag blir de en lungn dag, har inte lust att göra någonting i detta pissväder ush , en långis med Vera får de ju bli givetvis ändå men sånt är ju självklarheter. Annars blir de lungt. Ikväll ska vi till lgn å göra klart för tapetsering. gott att de snart är klart. så snart kan vi flytta in, ska bli underbart.
På måndag kommer även våran diskmaskin , underbart att slippa diska :)

ha en toppen dag :)
kramar


Dagen

Hej igen,

Jo visst de blev en slappis dag , två avsnitt jobbjägaren och två promenader med Vera + att vi var å handla lite mat innan husse kom hem :)
Jobbjägaren tycker jag är ett rätt roligt program & det flesta människorna som är där är bara rent av jävligt lata och tycker de är goare att vara hemma än jobba. Det ska välja jobb typ fast det varken har någon utbildning eller arbesterfarenhet , då får man faktiskt ta de man får kanske hoppa runt på timmar och sedan söka sig vidare.
Men dessa två tjejer som jag kolla på idag den ena alla fall ville ju verkligen ha jobb och tyckte det var jobbigt att leva på sin sambo, vilket jag aldrig hade velat göra inte en längre period alla fall...

När rikard kom hem hade jag gjort hemmagjorda hamburgare som han var sugen på och en jätte god dressing som Tesa har lärt mig med feta ost och sambolic i :)
Nu ikväll har vi kollat på film, ätit popcorn och druckit cola, lyxit va såhär på en torsdag vi fira lite eftesom vi knappt setts de senaste dagarna då rikard jobbat över :)
Nu ska vi snart ta en långis med VeraBus :)

Imorgon blir de jobb i några timmar :)

Ha de bra Kramar
Johanna


Slappfisar dag!

ja idag får de bli lugna gatan. Har nada energi och känner bara att vara hemma. När Rikard slutat jobba ska jag pallra mig bort till Willys eller kvantum och möta upp honom så ska vi handla lite. Tacos kanske de får bli idag vi får se. vi ska alla fall köpa hundmat för den är slut , tror inte Vera blev jätte ledsen dock när jag koka i hop fisk och annat gott till henne i morse.:)
Har tvättstugan också ska strax ner och lägga i en ny maskin tvätt gott att få lite rena kläder.

Hoppas eran dag blir roligare än min ;) haha !

Kramar


Onsdag.

Hej på er :)

Imorse ringde min kl 5.20 underbart va!? :)
Det var bara upp och äta frukost och göra sig ordning ,rasta vera och ta sig till bussen och mot Hogstorp och till förskolan.
Nu var de några veckor sedan jag var där och blev mottgagen med kramar av barnen :) Dagen har rullat på bra och det har varit rätt lungt idag vilket har varit skönt. som vanlig har jag varit trött och somna gott på min rast , synd att den bara är 30 min ;)
Fick sluta tidigare i dag så jag hann med en tidigare buss skönt att komma hem 4 i ställer för halv 6 :) När jag kom hem la jag mig i soffan och som en stock i två timmar , underbart och behövligt !

Vad har jag gjort mer ? Min kära syster ringde och vi prata i en timme typ ,. alltid lika mysigt och trevligt att prata ;) dessutom har hon gjort en jätte fin inflyttnings present till oss , jätte glad blev jag :) Rikard kom hem 8 i stället för 9 idag och det gjorde mig väldigt glad , vi gjorde ordning lite mat som bestod av potatis, bacos, korv och stekt ägg gott men kanske inte så nyttigt så vi toppa de hela med en stor frukttallrik. Livet på bb har vi kikat på ikväll , fundera lite på hur man själv är när man ligger där, det återstår och se ;) haha

Idag gick jag även in i vecka 14 , nästa vecka ska jag alltså ringa och beställa tid för ultraljud, gissa om jag längtar :)

Nu ska vi snart sova här, imorogn är jag ledig och ska tvätta och ta en lång, lång promenad med Vera :)

ha de så gott.
kram på er


Den blomstertid nu kommer.

Hej på er.

Just nu ligger jag här i soffan och väntar på att min Rikard ska komma hem, han jobbar över i dag också..
Idag har jag varit på skolavslutning för Maja, Jacob och Lucas. Som vanligt satt jag å lipa & önska de alla tre vore små igen.

Efter skolavslutningen åkte vi hem till mig där vi åt lunch i form av tacogratäng , sallad och natiochips :) Sedan fick vi till affären å hyrde oss en film , det var så kallt ute passa bra. Frukttallrik blev det till de , mums ! somna till filmen och när jag vakna gjorde jag i ordnig middag. Idag blev de fläskfile och klyftpotatis. Inte dumt alls.

Nu har snart mina underbaringar åkt hem , efter en mysigt dag. Stora syster älskar er !

Imorgon blir de jobb på dagis, ett litet tag sedan jag var där, ska bli roligt :)

Ha en trevlig kväll
kramar

Lördag/Söndag :)

Hej på er.

Nu ska jag uppdatera helgen lite grann för er som är nyfikna på vad jag kan ha gjort ;)

I förr går var vi uppe tidigt och åkte till lägenheten och greja liite , motivationen var nere i källaren och att så å riva tapeter var inge skoj. men en stund var vi där alla fall :) Sedan tog vi en tur med Vera innan vi begav oss mot coops resturangen på torp där vi åt lunch, jag var vrååålhungrig ! Vidare mot Vann spa , där vi spendera många timmar i de olika poolerna , satt och prata och hade de allmänt mysigt, bara jag och min Rikard. Innan vi gick upp basta vi en stund , jag hade med mig hårinpackning och kroppsskrubb, gissa om man kände sig len och fräsch sedan :) När vi kom upp på rummet tog vi på oss kläder och gick till resturangen där vi åt tre rätters , mmm huvudrätten som bestod av grillad kalv var supergod :) Mätta och nöjda gick vi och la oss i nybäddade mjuka hotell sängar och kika på tv innan vi somna , gott jätte gott :)

Söndag. Vi hade ställt kl på 9, frukostbuffe på hotellet innan vi packa i hop oss.. vilken frukost !! :) Den skulle jag vilja ha varjde dag. Massa frukt , nypressade juceer, färsktbröd, pannkakor och massa massa gottt. :)
När vi sedan åkte där i från mötte vi upp Rikards pappa på torp där vi skulle köpa lister och diskmaskin det blev en sån här


Eftersom vi så småning om har tänkt att ha svart kyl/frys också. Innan vi åkte till lägenheten hämta vi Vera som sovit hos Jenny & stefan över natten .. När vi kom till lägenheten greja vi en stund innan de var dags för lunch , inte lätt att alltid vara konstant hungrig ;) men pizza blev de, snabbt och lätt ! När vi ätit åkte rikard tillbaka och jag å vera stanna kvar hemma, packa lite och vila en hel del .. När rikard kom hem på kvällen så hade jag gjort kyckling sallad som vi åt ., och sedan var de meningen att vi skulle ta en promenad med skrindan och gå å handla men vi ångra oss och åkte till bjursjön så vera fick simma i stället, det tycker hon är roligare. Hon simma i 45 min non stop nästan så idag kan jag säga att hon är lite mör i kroppen..
Innan vi åkte hem kom Susanne och mattias förbi och kika på våran lägenhet, roligt att se dom ! :)
Väl hemma åt vi lite kvällsmat och kika på webtv.
Somna som en stock och sov hur gott som helst :)

idag var de ny vecka och nya tag, jobba kort pass idag på jobbet vilket var väldigt skönt. När jag kom hem så vila jag och sedan ut med vera, hade med mig rugbyn ut men fick ha den i en påse tills hon kissat och bajsat för annars glömmer hon bort de :) tror ändå hon misstänkte att jag hade med mig något ! kan starkt rekomendera en sån till hundar som är lite större det är båda konditions krävande och hjärngympa.. Ibland stutsar bollen också så då blir de extra svårt. En trött vera följde allafall med efter denna promenad. nu ligger hon utslagen på golvet här brevid mig.  jag har kikat lite på barnvagnar i dag på blocket, vilket märke är bäst och vad ska man tänka på ? Någon som vet ? :)

Nu ska jag göra lite pannkakor till lunch och ikväll ska jag hälsa på min moster, det ska bli mysigt.
Ha en fin dag allesammans
/johanna

Fredag :)

Hej på er ! :)

Ush i morse vakna jag av en dröm att Rikard flyttat har drömt två sånna här konsigta drömma nu de sista. , kanske är det bra ? För varje gång får man ju sig en tankeställare att man inte ska ta varann för givet., man vet aldrig hur länge man har varann..

Dagen består av tvätt och städ , packning. Ikväll när rikard kommer hem ska vi ta oss upp till lägenheten och greja :) Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ner till tvätten och lägga i en maskin till och medans jag väntar på att den ska bli klar ta ja såklart en långis med Vera :) Inget jätte roligt väder kanske men de får gå ;)

Ha en fin dag !
kramar


Tre år sedan!

Tänk att det redan är tre år sedan man stod där finklädd och halv full efter champanjefrukosten, det var sista gången man var i skolan alla va så himla lyckliga och fina. tänk va tiden går fort. Och idag ska Rikards fina kusin Sandra ta studenten hoppas den blir lika rolig och minnesvärd som min ! :)




Igår hade jag & Maja en heldag i Göteborg hon var och provfilma till en tv-serie håller tummar och tår att hon går vidare, min underbar fina Maja. Vi båda somna rätt gott på tåget hem.. :) När vi kom hem igen tog vi lite mat , Rikard var hemma stax efter oss. Sedan var de ingen vila utan iväg upp till Lägenheten där vi tapetsera hela vardagrummet :) Eller ja, vi fick god hjälp av Jenny och stefan. Fick även rivt ner en del tapeter i sovrummet. så till helgen blir de tapetsering där också !
Vi kom hem stax efter 23 så vi somna väldigt gott igår kväll :)

Kl 7 ringde min kl i morse bara att ta på sig och  ge sig i väg mot vetrinären där vera skulle dra ut en rot och en rutinkoll i munnen, sånt som drar mycket pengar men som är nödvändigt ibland :) men när vi gick i morse spö regna de , det var som att hela himmelen öppna sig för oss, så när vi kom fram såg de ut som vi badat :)
Därimot på hemvägen så regna de ingenting.
Nu har jag ätit lite frukost och tagit på mig torra kläder, ska vila en stund tror jag. I efter middag ska jag ju som sagt på student :) det ska bli skoj !

Ha en toppen dag mina kära vänner .
kramar



onsdag

god morgon!
sitter här nysduchad och ska snart göra mig klar :) idag ska jag med Majsan till göteborg,det ska bli myselimys :) Ikväll blir det att tapetsera , de kommer bli kanoners tror jag !


snälla väx upp och var lite mer mogen än en 5 åring, haha

ha de toppen !
krama



Tisdag.

Hej på er.

I morse när jag gick till jobbet kändes det som att de var måndag. Jobba bara halv dag idag och fick sluta en stund tidigare. När jag kom hem tog jag en tur med Verisen, hon hade nog träningsvärk i dag efter allt simmande igår :)

Har vilat i mycket i dag har varit så jädra trött.. Kanske hade lite vila att ta igen för i helgen var de inte mycket av den varan.. När jag vilat klart tog jag en tur med Vera och på hemvägen hem handla jag lite saker inför dagen middag. :)

Nu har Rikard precis åkt till lägenheten och ska greja, jag ska ta tag i disken och pyssla lite här hemma. Senare blir de nog en promenad med Jenny och Alice förhoppningsvis eller så tar jag å vera en titt upp till husse.

Imorgon går jag in i vecka 13. Tiden går väldigt fort och jag längtar så tills man kan börja inreda de lilla barnrummet, det är nog de viktigaste i hela lägeheten att de ska  bli fint :)

Hoppas ni har en toppen kväll
Kramar


Nöjd :)

Go kväll på er ;)

sitter här precis hemkommen från mitt andra hem ;) Är super nöjd med dagens jobb där uppe, fick mycket hjälp så nu är köket och barnrummet målat , allt är väl typ klart för tapetsering i vardagsrummet. Imorogn ska vi måla en omgång till i kök och barnrum. det kommer hända grejer i morgon tror jag Underbart :)
Det kommer nog bli klart snabbare än vad jag trott, tack vare all god hjälp .. Är super nöjd verkligen !!!

Ska snart krypa ner i sängen , imorgon blir det upp tidigt och greja :)

Sov gott.
krama

Saknar dig & tänker på dig hela tiden.

Helgen

god morgon på er.

Nu ska jag berätta lite om helgen för er som är intresserade :)

Fredag: Jobba till 15 efter jobbet kom Rikard och hämta mig Så åkte vi en sväng till Bjursjön med Vera det har ju varit så underbart väder ute så .. :) Efter de tog vi en tur till torp & köpte tapeter till lilla hallen. :) När vi åkte hem tog vi vägen om den nya lägenheten , där var även pappa som ville se hur den ser ut, han hjälpte oss par timmar att riva tapeter. :) Trötta och varma begav vi oss en tur till Bjursjön denna gången tog vi med oss Lill Lucas och jacob. Jag och Jacob bada :) kan inte säga att de var skönt med ! Fruktsallad blev de när vi kom hem. mmm ;)

Lördag: Sovmogon! handling av tapteter till sovrum och vardagsrum. Sedan rev vi tapter i 4 timmar, bara i vardagsrummet är så trött på riva tapter så de är inte sant ! Pappa var med och hjälpte till :) Innan vi gav upp för dagen tog vi vägen om skeppsviken så vera fick svalka sig :) Sedan var de bara att slänga sig in i duschen och ta på sig någon , tråkigt ingenting känns som de sitter fint längre.. och ju tjockare jag blir destu svårare blir de väl ;)
Hemma hos jenny bjöds de på jätte god thaimat som hon gjort själv och god frukttallrik till efterrrätt ...
Kvällen sluta för mig kl 23 då vi gick hem, rikard skulle upp tidigt för han var tvungen vara med på övningen (som vi hoppast på att han skulle slippa )

Söndag : Sovmorgon! ja vad ska jag göra i dag !? SOla och ta de lungt ? packa som en idiot och gå upp till lägenheten och greja .. Ja vi får se. Nu ska jag alla fall äta frukost och ta en promenad med dogens, vi hade Alice här i natt :D

Puss på er
Johanna






vecka 12

Barnet:

Cirka 5.5 cm och 25 gr.

Hjärnan är i en viktig utvecklingsperiod. Barnet har ögonlock och tandanlagen är på väg. Det går inte att se vilket kön barnet har vid en ultraljudsundersökning även om könsorganen börjat utvecklas. Man kan bara ana skillnaden på flicke- och gossebarn då könsorganen är helt färdiga.

Ja tiden går fort och fortare hoppas jag att den gör :) Längtar så !


Kl ett mötte jag upp Lucas i dag för jag skulle bjuda han på lunch , han fyllde ju år i går och jag var ju inte hemma:( Vi skulle äta thai hade vi plannerat med på Göteborgsvägen var det stängt, det var stängt nästan överallt !! Men en thai hitta vi som var öppen och maten smaka bra :) Mätta och nöjda begav vi oss till mamma för att äta äggost men de skulle iväg på hus visning så vi haka med på de :) När vi kom tillbaka så fööljde jag med Lucas upp och åt äggost där ... Mmm riktigt gott :)
Nu är jag hemma igen och ligger i soffan , är trött i dag. Ska nog vila en stund innan jag tar en långis med Vera :)

Ha en kanon dag. Puss



Torsdag.

Hej på er.
Idag känns det ju som lördag, :)

Inte dumt med sovmorgon i dag., har ätit frukost i form av risgrynsgröt och varit ute en stund med Vera. Köpte en rugby till henne som vi invigde förut. VI skulle gå till söderskolan men så blev jag nästan attakerad av en fiskmås, fick panik ! Skrev och flaxa med armarna , de måste sett väldans roligt ut ;)

Vi fick gå till ett annat ställe och Vera lekte , och lekte och lekte med den här bollen. Eftersom den typ är oval så är den jätte svår att få grepp i vilket är bra för då rullar den ju i väg , lite hjärngympa plus att bollen inte gå lika lätt sönder. :)

Dagen idag blir lugn, Rikard är på övning väldigt tråkigt tycker jag med roligt för honom :) Ska börja packa lite och röja här hemma idag , i morgon får vi ju nyckeln till våran bostadsrätt , och i helgen blir det väl dit å greja lite smått. Ska bli så roligt och fint såklart ;)

Ha en super dag allihopa .
kramar





RSS 2.0