Trött

Dagen har varit underbart bra och jag har njutit riktigt mkt :)
Var ute och gick en promenad med jenny i tidig eftermiddag , vädret har varit på topp :)
När jag kom in börja jag skriva med Netty på facan , så 15 senare möttes vi på stan och tog en fika. :) det kändes som vi kunde sitta där jätte länge, så mkt hade vi att prata om .. väldigt mysigt !

När jag kom hem slappa jag lite innan jag tog en tur med Vera , sedan gymmet nu sitter jag här nyduschad och med en aniktsmast i ansiktet ..

ha en trevlig kväll , Puss !


Saknar dig Rikard !

Glad :)

God morgon godmorgon.

Sov fruktansvärt dåligt i natt , eftersom min mobil strejka så hade jag inget alarm , men grannen kom och snacka på i morse så vera skällde och så hade jag ringt till personligt alarm så det ringde och väckte mig ;)
Tog bussen till jobbet, på jobbet var det bra som vanligt , jobba med Helene & då är det alltid skoj att jobba :)

Tog mig en promenix hem i de underbara vädret , och nu sitter jag här och känner mig almänt glad :) Är skit trött och skulle helst av allt vilja lägga mig ner och sova men jag ska ut och gå med vera , Jenny och Alice först :P

Ha en bra dag mina vänner


Helgen som var.

Vänner mina vänner !
Helgen som varit har mest bestått av jobb jobb och åter jobb.


Fredagen väckte jag Rikard med en lite sång, och kände mig allt annat än utvilad .. Jobba men en tjej som heter Malin och hon är så himla trevlig så vi hade de väldigt skoj när vi gick där och fixa och dona :) Sluta 11 så det var inte de himla värsta ändå. Rikard kom och hämta mig och vi uträtta några ärenden. bland annat så förtidsrösta jag eftersom jag skulle jobba på söndagen. Innan vi åkte & hyrde film åt vi lite lunch på Thai , det var inte dumt.
Väl hemma börja vi se på en av filmerna vi hyrt , gud va bra den var men va jag grät. När filmen var slut var de riktigt fint väder ute så då tog vi oss en tur med Vera och Wilma innan vi gjorde oss i ordning för kvarters :)

Mmm satan va god mat det har på kvarterskrogen både jag och Rikard testa ngt nytt och ingen ångra sig direkt :) Men har man en sån mäster kock som Marina i köket så förstår jag att maten smaka gott ;) Båda blev skit trötta efter maten och vi gick hem och somna som två stockar...

Lördag : Vakna vid sju men kunde nog sova lite till kände jag. Vi åtta var de av mot jobbet .. Idag var jag på ridhusgatan och jobba dag för första gången där , det var roligt. Jobba med en jätte jo kvinna så dagen gick fort som bara den. Kom hem och la mig typ.

Söndag. Idag börja jag inte för ens vid 9 så fick liite sovmorgon .. Även denna dagen rullade på och efter jobbet kom Rikard med hundarna och mötte mig , och vi gick hem till mamma en sväng och såg till så att kidsen kom i säng. Lite kortspel hann vi med innan det var sängdax för de små ., mysigt !
När jag och rikard kom hem såg vi på ensam mamma söker och sedan var de dags att sova.

Måndag. idag vakna jag innan klockan och gick upp och tog en promenad med Vera. Köpte mig lite frukt på orienthallen innan jag gick hem , 10.15 mötte jag upp Sanna och vi gick & träna lite . fan de känns att jag inte varit där på lääääänge. men nu jävlar ska jag kommer igång igen :)

Idag blir det en slappfisar dag , har jobbat 8 dagar i rad så ska passa på att njuta av att vara ledig :) Ska träffa Sarah i kväll å ta en promenix.

Kraaaam 





Torsdag äntligen :)

Hej
redan sedan i söndags eftermiddag när jag bussa min Rikard hej då , då jag skulle jobba natt har jag längtat efter denna dag. Då vi ses igen efter 4 lååånga dagar. Äntligen har jag någon att gosa ner mig i soffan med tätt intill och bara få vara :) Underbart!

vakna rätt tidigt idag typ vid 8 eller så.. gick upp och la mig i soffan och morna mig , vid halv 10 gick jag ut en långis med hundarna , friskt men fint väder.. Tog lite fina höst kort på hundarna på vägen hem ;)

När jag kom hem tog jag mig lite frulle och nu sitter jag här , ska snart hoppa in i ducshen och plocka orning häär så det är fint till älsko kommer hem.

I eftermiddag blir de jobb , det ska bli skoj :)
Puss




Stressigt

hej på er.
fick börja jobba tidigare i dag , 12 istället för 15 och går man upp 9 & tar en långis med hundarna så finns de inte så mkt tid kvar att göra annat.
har precis ätit lite frukost nu ska jag fixa i ordning mig och pallara mig till jobbet :)

Ha en fin dag mina vänner
Puss


Tripp , trapp

Trull... ;)

Tisdag

denna tisdagen blir rätt soft ska göra en massa här hemma , tvätta städa och så .. kl 3 ska jag i väg till jobbet. Underbara Jenny tar han som skäll Wilma och pappa kommer och tar ut Vera .. Tack!

ligger just nu i soffan och samlar kraft att gå ut i de här rent ut sagt piss väder. men det är skönt när man väl kommer ut . idag ska vi ha lilla Alice med också ;)

ha en fin dag kramar




Underbara höst

God kväll mina vänner :)

Idag har det varit underbart väder ute och jag har hunnit med två långpromenader med hundarna så nu behöver vi inte gå ngt mer resten av veckan ;)

För övrigt har det varit en lungn dag efter jobbet som har varit gott, har varit trött. Nu ska jag jobba precis alla dagar denna vecka , så ni vet vart ni har mig ;)
Nu ska jag kika på biggest loser på tv4 play

ha en trevlig kväll
kramar

Mys i soffan :)

vackra höst :)



helgen

Hej nu ska jag fortsätta berätta om min helg :)

Lördagen efter jag träffat pappa gick jag hem och la mig , var jätte trött..
Vakna och vänta på Älskling som blev sen hem , och vi hade tre hundar som skulle ut, så jag fick ta dom själv. Och det gick hur bra som helst, satte på Bertil Veras ryggsäck :) Det regna på oss men det var en härlig promenad ;)
När jag kom hem tog jag mig en varm dusch och tog på mig myskläderna och satte mig i soffan och kika på "dansfeber" i pausen gjorde jag ordning lite dipp och grönsaker , och just då kom älskling hem så då kunde vi mysa tillsammans :)
Vi gick och la oss innan tio , låg och prata i sängen :)

Söndag hade nog kunnat sova hela dan tror jag men kl var ställd på 9 eftersom vi skulle på tipspromenad, men när vi ätit och gjort oss i ordning så får vi reda på att den inte börjar för en vid 11 , så då ligger vi oss i soffan och vilar en stund :) Tipspromenaden ägde rum uppe på bjursjön , det var en härlig slinga med olika slags stationer där man kunde samla poäng :) Innan vi var i mål stod de och sålde korv med bröd, det smaka väldigt gott efter en promenad :)
Väl framme rätta dom våra lappar 10 rätt av 12 möjliga tyckte inte jag var så illa ;) Vi tog en kort fika innan de var dax att bege sig hem ..
Vila en stund när jag kom hem och låg och myste massa med rikard tills jag fick åka till jobbet, lite jobbig var de.

Idag har jag inte gjort mkt har varit jätte trött. , men snart får de bli en lånpromenad med hundarna i de fina vädret :)

ha de så bra kramar



Underbara vän !

Fredags kvällen spendera jag med en som jag tycker väldigt mycket om , och jag tycker alltid vi har de så himla mysigt tillsammans :) Vi åt tacos och kika på film på kvällen , en långpromenad hann vi också med .. Somna som en stock i Willes rum som för övrigt växer så de knakar :)

Imorse när jag vakna var älskade jenny och wille redan uppe , vi åt frulle och chilla framför tv:n. :)
har verkligen haft det jätte mmysigt ..

När jag kom hem tog jag en promenad med hundarna , just i dag har jag tre hundar hemma hos mig men har inte vågat mig på att gå ut med alla tre själv samtidigt. men det är underbara de små livet . Bertil , Wilma och vera såklart.
Efter promenaden gick jag för att träffa pappa . han bjöd på Thaimat , det väl väldigt gott må jag säga sedan gick vi runt och kika lite, hade det väldigt trevligt. Älskade Pappa <3

Snart kommer min älskling hem har köpt morötter och gurka som vi ska dippa ikväll  ,det ska bli gott :)

Ha en trevlig kväll, här kommer lite bilder från igår/ idag på Wille :)




sötare får man leta efter !

somna när vi digga till astrid lindgrens musik :)


Höst

Härliga underbara väder.
När jag & Vera var ute på långis reflektera jag över att hösten är på väg, visst har den varit det ett tag pga att det varit kallt de senaste på kvällar och nätter. Men på dagarna är de ljuvligt :)
Men idag såg jag massa löv falla när jag gick uppe vid emaus.
Om det ska vara så här fint väder så gör det ingenting att det är höst.
Det är mkt behagligare att vara ute & och gå och Vera mår mycket bättre och är mycket piggare.
Ikväll skall jag jobba och det ser jag fram emot :)
Ha en bra dag mina vänner
kram

Bondens dag.

God morgon.

Igår var vi på bondens dag , jag, vera,rikard & pappa. Vädret var på topp och det var mysigt att gå runt där & kika. Vi tog en fika som bestod av räkmacka och lyssna på svempas svänggäng innan vi åkte hem. Rikard träffa typ hela släkten där.., det var roligt :)
När vi lämnat av pappa åkte vi hem till R moster och hälsa på & satt och prata massa om Thailand. Ååå nu längtar jag verkligen tills vi ska åka, :)

Gick och la mig innan 10 igår va så himla trött, är inte van med för mkt frisk luft ;)


Idag kommer det bli en bra dag känner jag på mig , vi ska ta de lungt och fixa och dona här hemma :)
Ha en fin dag mina vänner

kramar

Sol

Ännu en morgon man vaknar och tittar ut och det är sol.
Härligt värre , idag ska vi till bondens dag jag & älskling.

Ha de så bra :)



Underbara fredag

Hej hopp

har varit kass på att blogga men det har berott på att jag har fått jobba en hel del nu de sista ., nytt och otroligt roligt har de varit.

Igår hade jag en heldag med Sanne, det var verkligen mysigt och behövligt kände jag ! Vi var och simma , sola och basta. Det var inte mkt folk i simhallen vilket var skönt , men oj vad de kändes att man inte använt fenorna på ett tag ;) När vi kom hem åt vi lunch och hade de trevligt.
Jobba kvällen och kom hem och sov  typ. helt slut :)

Tänkte igår kväll innan jag la mig "imorgon sover jag tills jag vaknar om de så ska vara till 1 skiter i om jag har tvätt tid" somna som en stock och vakna mitt i natten av att ena ögat hade klibbat i hop sig , när man var liten blev man ju rädd för de och mamma eller pappa fick ta varmt vatten på.

Somna om lika snabbt igen , vakna pigg som en lärka srax innan 7 och de passa ju bra eftersom vi hade tvätt tid då... Tog en lånpromenad med Vera och möttes av tre dofter på vägen.
När jag kom ur trappupgången var det en stark doft av nybakat , bullar och sånt . .. Vi gick vidare upp mot kaphälle backen som inte alls var så jobbig i dag som den brukar gick förbi emaus där hästarna gick och beta i morgon solen och var lukta de där då,... jo häst såklar. När vi kom ner på strandpromenaden dofta de saltvatten..
det var en härlig promenad med det är fasiken ingen värme längre. Fundera på att köpa mig mössa snart ,en tunn alla fall när man är ute och går i ottan :)

När jag kom hem tog jag mig en varm dusch och en kopp the och kolla på tv innan jag väckte rikard.

Vi tog en tur till Ö-B och köpte lite saker och en sväng till OBS och handla lite. Sedan begav vi oss hem och åt hemma gjorda hamburgare till middag.. anledningen att vi skulle  till Ö-B var att jag skulle köpa färg för att färga en del kläder men vi glömde ju köpa salt , vi köpte ngt annat salt liknande så vi åkte en sväng dit igen och passa på att ta en tur med Vera på Mollön , där är de så fint . :)

Nu ikväll har vi bara myst en massa och kollat på ett avsnitt true blood ..
imorgon ska vi till bondens dagar är det tänkt :)

Ha en trevlig kväll , här kommer lite bilder från en promenad tidigare i veckan och promenaden i dag
/ JOhanna


Underbara bror :)

I borgen , Lucas

sarah kollar ut över sina ägor ;)



Vera pera

hej jag heter vera och mina ögon är snea ;)






RSS 2.0