En bra måndag!

Gokväll!! 
 
Idag på dagen har vi inte gjort ngt spec men tiden rusa i väg ändå! Rikard tog med sig Meja för att köpa vattendunk då vårt vatten va avstängt idag men 2.5 senare när de kom hem var vattnet i gång igen ;) Passa då på att torka upp smootien som Meja hällde över hela borden i morse och sätta igång en diskmaskin! 
 
Vi var på familjerätten idag också , så nu är pappa även till Majken på papprena ;) Fjantigt de där men nu är de gjort! Nu ikväll så har Suanne och Milo varit här en stund, vi åt Kina mat och barna lekte som bara den! Meja älskar verkligen sin Kusin och det värmer så gott i hjärtat när det skrattar och man ser hur skoj de har , fina barn! 
 
Någon somna väldigt gott nu ikväll, så jag och Majkan har haft egentid när Rikard for till jobbet , mysigt! 
Nu ska jag snart inta sängen jag också! 
 
Imorgon ska vi till bvc , sedan ska vi hälsa på Tilda och MIa ,Mysigt :) 
 
hoppas ni haft en fin dag :) 
kramar 

Vänersborg!

Ja de blev jag tänkt vi tog tåget till vgb strosa runt lite, gick till skräcklan när vi lekte lite och åt maten såg godare ut än den smaka ;) sedan tog vi tåget hem handla lite på willys och slutligen myste en stund med mina tjejer i soffan. Ni sover meja i sägen och Majken på min mage snart kommer Rikard hem då blir de soffhäng innan sägen, är fruktansvärt trött!

Hoppas er dag varit fin











Lördag!

Men godmorgon!

Sovmorgon, nej inte idag ;) Meja vakna när Rikard klocka ringde hon låg en stund och snacka med sig själv innan börja vråla "maaaamma" hon klappa på mig och sa "där mamma, mamma fin" Så nu kollar vi in barnkanalen, hon lär bli trött om en stund här igen :)

Igår hade jag 4 timmar för mig själv utan mina älslade trollungar. Jag var hos frissan och är så nöjd! Simone är så duktig och noggrann! Meja och Majken var med gammelmormor och bo ä. Från början hade jag tänkt ta med Majken men ;)

Rikard jobbar 7-19 idag, de kommer bli skönt när han jobbar normala tider igen och framförallt ledig på helgerna ;) Idag ska vi träffa Mejas morfar tänkte föreslå att ta tåget till vgb meja gillar ju tåg och Uddevalla kan man ju. äta lunch å leka på skräcklan , vi får se om han hänger på;)

Hoppas att ni får en kanondag !kram ♥

Bra kombo.

En liten trött flicka som vägrar sova, en lite större flicka lika trött men får inte sova. Gissa om jag får mycket gjort ? ;)

tur de är söta ;)




Paus!

tjo hej!

Inatt sov vi mindre bra jag å mina fina tjejer! Det är jobbigt för de små att vara täta i näsan. Majken har varit snuttig hela natten medans Meja också velat ligga nära. varmt blev de men vi löste de genom att öppna fönstret ;)

Idag fick vi sova till 9:30 efter några om och men! Meja är fortfarande inte helt kry men förutom snuva så känner jag mig faktiskt rätt okej. så idag börja jag göra ordning på tjejernas rum har bett rikard många gånger nu och idag fixa jag de mesta själv såsom gardiner, hylla och tavla ;)

Nu ska här rensas och städas lite i vardagsrummet :) kram!

Blää..

orkar inte vara sjuk mer! Meja och Majken är snoriga men de verkar inte vara så hängiga som tur är. Meja vakna vid sju i morse och då hade jag försökt somna om 1, 5 efter Rikard gått upp. Meja vägrar vila idag så eftermiddagen blir spännande ;)

Rikard jobbar över hela veckan + lördag så vi ber till högre makter att vi blir friska för att sitta inne är ingen hitt ;)

hoppas ni mår bra :)

Tisadag!

Gokväll på er! 
 
Inatt vakna jag av att jag mådde svin illa. Men efter en stund somna jag om och vakna i morse med huvudvärk och snuva i stället. hallå jag skulle ju börja träna denna veckan, jag har itne tid!! mina två små var också förkylda och på underbart humör. Så dagen skulle spenderas framför tv:n med mys va de tänkt men när laxen låg i ugnen och potatisen koka och vi kika på anki å pytte blev de helt svart, allt la av spis, tv och lampor! 
Offtast går de att fixa själv men denna gången gick inte de, vi fick beställa en pizza för båda var vråålhungriga! 
 
Rikard sluta 18 idag så vi har lekt, läst bok och busat ,Hann även resna skafferi, skåp i köket och kylskåp kanske bra att elen sluta fungera ;) 
 
Imorgon hoppas jag på att vi mår bättre! 
hoppas ni har de bra! :) kram
 
 
 

Söndag och många bollar i luften!

Tjo!!

Hade tänkt göra massor idag men Nä de blev inte så.. Vi var ute en sväng hos Rikards goa moster och hälsa på sedan har vi (Rikard) tvättat. Jag däcka i soffan efter maten!

Imorgon ska Rikard vara hemma imorgon han är fortfarande lite sjuk.

Denna veckan börja kampen mot gravidkilorna har lyckats gå ner 1, 5 kg. och ta mig ut nästan varje dag på promenad! Att gå med barnvagnen är fasen inte lätt ;) Ska införskaffa mig ett måttband också så får vi se hur de går.

Imorgon kommer Mejas farmor och hälsa på sedan ska vi upp till min farmor en sväng som fyller år ♥ på kvällen blir de spinning börjar lite lätt med 90 ;)

Denna vecka är fullspäckad och jag har roliga saker plannerat fram över, kul!




Hoppas er helg varit toppen ! kram ♥

Onsdag!

Godmorgon!

Dagen börja innan 5 och Meja hann inte somna om innan Rikard alarm ringde så vi gick upp. När vi tagit på oss tog vi en långpromenad. Meja somna nästan direkt och jag satte på full volym i hörlurarna och traska. Tänkas va musik kan göra, kändes som jag kunde gå hela dagen ;)

tog vägen om Einars kondition på väg hem och köpte färskt bröd som jag tänkte bju mina gäster som skulle hälsa på idag men de hade en sjuk liten flicka så de blev inställt. Så vi tog brödet till frukost istället :)

Vad som ger idag vet jag inte, just nu har jag Majken på magen å så skulle jag kunna ligga länge ;)

Hoppa ni har de fint :) Kram ♥

Bra dag!

Efter en lugn morgon tog vi oss ut på promenad Meja sov en stund i vagnen. vi tog vägen om ICA där vi handla lite räkor å frukt så stax ska käka räkor när lillan somnat. hon fick kallops innan hon somna och åt väldigt mkt så de var nog gott!!

Annars har vi städat, sorterat sockor och innan rikard kom hem bada jag å tjejerna, älskar att ha badkar ;)

hoppas ni får en trevlig kväll!
kram

Tips!



köpte denna för några dagar sedan på Willys smakar väldigt gott! :)

Tisdag!

Godmorgon på er!

Det ser ut att bli fint väder idag och eftersom vi inte har något planerat så stressar vi inte ut på promenad just nu utan äter frukost i lugn och ro, kanske vilar om en stund och efter lunch sticker ut :) Då är de ju lite varmare ute !

I dag fyller världens bästa sambo och pappa år, ikväll ska vi mysa med räkor. :)

hoppas ni får en kanondag kram



Måndag!

Hej!

Vi starta dagen med sovmogon till 8! Meja var vaken en stund inatt också. men somna om fortare än de andra nätterna, skönt!

Vi tog på oss och begav oss på en långpromenad, oj så dåligt kondis jag har jag valde turen med många backar :) När vi kom hem åt vi lite frukost sedan tog jag å Meja ett bad :)

Kl 12 mötte vi upp Susanne i stan där vi luncha, mysigt! Sedan tog tog vi vägen om Åhléns och Lindex innan vi var klara på stan. Meja fick några nya tröjor, mössa och pippi docka. mamman köpte några blockljus som är passande nu på hösten :)

När vi vinkat av susanne tog vi vägen om lekparken innan vi traska hem :) väl hemma softa vi lite och sedan gjorde vi kycklinggryta.

kvällen blir lugn!
kram ♥








Saknar dig!








Trött.nu

gokväll på er! 
 
Andra natten i rad som Meja är uppe mitt i natten. förra 2timmar denna 3. Hon har svårt att slappna av och är lite lätt hysterisk ingenting är bra. När Meja väl somnat va de dags för Majken att få sig ny blöja och mat. Tur vi sov till 10 idag.
 
efter 3 dagar inne va vi tvugna att ta oss ut idag Meja är mkt bättre så vi åkte till torp där vi köpte minneskort till mobilen , hörlurar och ny laddare. Vi hade lite tur eftersom det var utförsäljning på elgiganten! 
 
Innan vi åkte hem tog vi vägen om Willys där vi veckohandla lite! Cesar sallad till lunch som satt som ett smäck ;) Nu står även en sen middag och puttrar på spisen, porterstek! 
 
Meja somna när rikard bytte blöja på henne idag så hon fick äta kvällsmat innan oss! ;) 
 
Nu har vi äntligen skrivit över Vera på den nya ägaren efter många om och men. hade hoppats på att få träffa henne men hon var inte med, lite besviken blev jag nog men vet inte om jag hade velat ändå :/ Älskade Vera, fyfasen va jag saknar dig fina fina hund! 
 
de blir en lugn kväll med ett varmt bad och tidigt i säng! 
Kram på er! 

sjukstuga!

godmorgon!

Igår tror jag att jag bytte 10 bajsblöjor på Meja. hon var alldeles röd på rumpan, stackarn. Majken vakna och lät som en liten gris alldeles tät i näsan :/ tur att jag än så länge är frisk så jag kan ta hand om min underbara tjejer!

det blir en ännu en mysdag :)

kram

Lördag

Godkväll!

Imorse när rikards alarm ringde vakna Meja också och skulle "opp" vi kika en stund på pippi innan hon typ somna i soffan och vi la oss en stund till, underbart :)

När vi vakna tog vi på oss och gick ner mot stan frukost åt vi där ;) Vi mötte upp pappa och gick vidare mot tureborg där de va ngt jippo! trevligt var de :) Efter en stund gick vi ner mot stan och till cactuz där vi åt lunch! Innan våran rikard hämta oss efter jobbet hann vi leka på lelparken i 2, 5 timme :) Någon somna gott nu ikväll :)

imorgon står bondens dag på schemat kram

Fredag!

Gokväll! ★

Har precis intagit sängen för att orka med morgondagen :) Idag har vi träffat augustimammorna jag å min fina barn :) vi fika och snacka! Meja hade med sin målarbok och kritor så hon satt still jätte länge!

Innan vi gick hem tog vi vägen om lekparken och Mejas gudmor Jenny. vi var hemma strax efter 18 och beställde pizza som vi myste med framför pippi! Rikard jobbar till 23 ikväll och börjar 7 imorgon någon kommer vara trött, stackarn och bara ledig 1 dag :/

Imorgon ska vi träffa min pappa det var tydligen något jippo som ua hem andornar på tureborg som han skulle på så vi hänger väl med dårå :) de ska ju bli väldigt varmt imorgon med, gött!!

Hoppas ni har de bra :) ♥

Filmtips!

Idag blev jag tipsad om en film "inte utan min dotter" trodde jag sett den men hade fel. Det är en verkligshets baserad film. Så hemskt att andra människor faktiskt har de så. Jag är glad att jag är född i Sverige ♥ Nu ska jag ta med mig Majken som sover på min mage och krypa ner bredvid Meja! Jag är världens lyckligaste och stoltaste Mamma :)

kram

Bra dag!

dagen har spenderats på Emaus med goa barn & trevliga mammor! tiden sprang i väg men efter 5 timmar gick vi hem och laga lite middag :)

Nu har meja precis somnat la henne 30 min senare än igår i hopp om att få sova till 6 allafall :) Majken har varit vaken mkt idag och sover nog gott inatt!

Imorgon blir de träffa med "augustimammorna" Nu väntar vi med spänning på den sista mamman som har bf imorgon! nu blir de dusch! :)

kram

Godmorgon!

Det finns fördelar med att Meja somnar vid 19 men tyvärr så vaknar lilla fröken destu tidigare också :/ Idag vakna hon strax efter 5! efter lite mys i sängen ville hon upp! Rikard gjorde inte en antydan till att ta morgonen så jag fick gå upp ;)

vi klädde oss varmt och tog en promenad 50 min senare är vi hemma igen svettig som jag vet inte vad trodde d skulle vara kallare :) Nu vakna precis Meja som tagit en lur i vagnen nu ska vi in å väcka rikard och äta lite frukost :)

idag blir de emaus för hela slanten så innan de ska jag göra ordning lunch att ha med, passa sallad mmm :)

Ha en fin dag :)

Onsdag!

Gokväll i stugorna! 
 
här sitter jag i mörket och har precis kikat på film! Har en sovandes Majken på magen och om en liten stud ska vi göra storasyster sällskap! Pappan i huset jobbar em denna veckan! 
 
Idag fick vi sovmorgon, vår egna väckarklocka vakna strax innan 9. Hon sov på dagen i går och där med ballalajka igår kväll och somna efter 21. Idag har Meja inte fått sova någonting och somna lätt som en plätt kl 19! Skönt att få in rutiner.
 
Idag har vi varit på stan hela fm typ. vi åt lunch hela familjen och fixa så jag och rikard har ett gemensamt konto eftersom vi ändå har gemensa ekonomi. Innan vi åkte hem handla vi lite mat och sånt där! När Rikard åkte till jobbet mellanlanda vi i soffan en stund innan vi gick ut å lekte. När vi kom in fixa vi i ordning pannkaka på dinkelmjöl , har fått för mig att de är nyttigare!? Det mätta mer allafall fär orka bara två! Meja  tog sig ett kvällbad innan hon fick välling och somna! 
 
Majken som är 3 veckor idag har varit vaken mycket idag och därmed sovit hela kvällen Så jag har kikat på film och tagit de lungt! 
 
Vi har börjat äta nyttigare här hemma och vågen går åt rätt håll hela tiden.. nu har jag 3 kg kvar till inskrivningsvikten som jag gjorde vecka 12 men då hade jag redan gått upp 5 kg så 8 kg kvar! Har allt tänkt gå ner mer än så men just nu siktar jag inte mig först på 8 kg- ! Har tänkt ta morgonpromenad med mina fina barn innan frukost varje morgon! 
 
Imorgon blir de emaus! 

bakning inte min grej!

När jag va yngre baka jag chocklad muffins ganska ofta de sjönk alltid ihop och blev aldrig spec goda. har testat göra bullar ett par gånger men de har blivigt torra! Idag skulle jag å Meja göra rulltårta har varit sugen på de länge men de blev pannkaka av de med. När jag skulle ta bort kakan från ungspappret va den helt degig.

Så ja får nog plocka ordning här hemma istället ;)

Pw.

tjohej på er!

Nu sitter jag i soffan med min prinsessor som är förkylda så vi tar de lungt idag typisk att de ska vara så fint väder!

Rikard jobba kväll denna vecka så han åkte precis till jobbet. Idag när Meja vila å Majken låg nöjd i soffan tog jag på mig mina träningsbrallor och tog mig en power walk. vet inte när jag gick helt själv utan hund eller barn kändes konstigt men skönt att vara helt själv. När jag kom hem möttes jag av en glad tjej "maaaaaammmmmaaaa" :) Rikard stod och laga mat och jag tog en dusch!

em består av dammsugning och mys med min tjejer :)

hoppas ni har de bra ♥

fortsättning.

råka visst göra ngt så inlägget blev postat så får fortsätta på nytt ;)

vi gjorde oss klara för en dag utomhus med familjen Wallin. korvgrillning, promenad, kanotpaddling lek och bus hann vi med! Meja somna en stund på vägen hem i bilen. Nu har vi precis ätit lassagne och ska slappa i soffan. Jag kommer somna tidigt i kväll :)

imorgon är de bvc med meja som gäller sedan får vi se! hopps er dag varit kanon!



Bra dag!

hejsan hej!

i morse valde lilltjejen att gå upp kl 5:10 så de va bara att stiga upp.. Vi kikade på tecknade Karlsson på taket tycker nog en "riktiga" är bäst :) kl 7 somna Meja om och jag med vakna en stund innan kl ringde för Majken va hungrig.

RSS 2.0