Ärlighet

Varar längst , sådeså !

Barn underbara Barn

Hej hopp..

har fått turen att jobba mkt denna vecka , därför jag inte bloggat så mkt..
Jenny Domeij har varit så himla snäll att passa Vera . TACK!

Har varit på Turingen och även på dagis , barn är ju så underbart fina..
Det var en pojke som jag lekte drake när vi var ute men när vi skulle gå in så sa han "fröken vet du va?"
"-Nej"  "-Jag älskar dig"  ... så himla söt !
Var där och jobba i dag också och då fick jag se en liten flicka som tog sina första steg !

Ihelgen blir de lungt , har hostat och varit förkyld nu i 2.5 vecka så med lite vila kanske de kan ge sig.. ? :)
Ska på dop till lilla Wille på söndag och det ser ja fram emot , tur för oss att presenterna hann komma på posten som vi beställt ;)

Ha en trevlig helg :)







Måndag .

Min dag har varit bra , träning och promenad lite vila och annars lungt.

Men en sak fattas , Rikard saknar han så himla hilma mkt och fast vi har varit tillsammans i över 1.5 år känns det fortfarande pirrigt när han kommer hem på torsdagar..

Iveckan blir de mkt jobb och de gillar vi !


Ha de så braoo
kram

Underbara helg.

Heej :)

Nu tänkte jag att jag skulle skriva ner vad jag har pysslat med i helgen för den som är intresserad :)

Fredag: Jag å R åkte upp till Bilhörnan där vi prata med ngn om att byta våran bil, vi fick vänta och vänta och det kändes bara som de ingnonera oss ... men tillslut fick vi hjälp å vi fick även provköra en bil. När vi kom där i från var vi hungriga och festa loss med lite Thai :) Som grädden på moset spelar vi lite enarmade bandit och sattsa 65 kr å gick där ifrån med 500 :)
När vi kom hem vila jag en stund och sedan gjorde jag mig i ordning för en Innebandykväll som började hemma hos Anki med lite vin å snacks. Killarna spela bra och vann , det var skoj :)
På kvällen blev de utgång på Harrys ..

Lördag: Klockan ringde 9 och vi gick upp å gjorde oss i ordning, åt kallops till frulle ;) Mötte upp Dennis & Sandra i Håby sedan vidare mot Nordby shoppingcenter. Där var vi hela dagen och gick runt och kika. det fan affärer som det varken har på torp eller överby , så det var faktiskt skoj. :) När vi kom hem efter en lång dag städa vi undan lite och tog en tur med Vera, hyrde film sedan kom Dennis och Sandra och kolla på film med oss ... The Kid hette filmen. Bra med hemsk verklighetsbaserad film. På kvällen somna jag som en stock !

Söndag : Hade ställa kl på 8 men gick upp liite senare , var sjukt trött fick ställa mig i duschen en stund för att vakna. Sedan bar de väg till jobbet 9 - 19. Tiden gick fort och det var roligt som vanligt att jobba med Helen.
När R kom å hämta mig tog vi vägen om Mormor å Bo för att hämta Berra , sedan åkte vi hem å laga mat Rikard hade köpt saker & förberätt allting , han sa åt mig att sätta mig soffan.. Det var mkt uppskattat efter en dag med jobb :)

Måndag : vakna relativ tidigt och kände mig pigg och utvilad.. Tog en lååångis med hundarna i de underbara vädret kom hem å åt lite luch nu sitter jag här & ska iväg å träna om en stund. funderar på att vila lite innan kanske?
:) Ha en bra dag
kraaaaam

saknar dig så !

GOD DAG!

sov jätte gott i natt , drömde även att jag fick barn när jag vakna och insåg att det bara var en dröm blev jag besviken , mkt besviken! Titta ut & såg att de snöa , trodde inte de va sant , tur att den försvann rätt fort.

Tog på mig långkalsoner och hela kittet och gick en promenad med Vera , Vera gillar då snön alla fall :) Tog vägen om affären för att köpa lite grytbitar och sånt. Idag blir de Kallops , mmmm :) Städa ska jag göra med , men allt annat är så mkt roligare ;)

Ikväll blir de kettlebellts med tjejerna och Rikard  :)

Ha en trevlig dag mina vänner :)

Bra dag!

gokväll. sov as dåligt i natt men drömde massa fräcka drömmar :)
gick upp vid 9 å tog på mig packa badkläder och så.
Vid 10 tiden kom susanne och vi tog en promenad med vovvarna så det fick röra sig och springa av sig lite :)

Efter vi lämnat hundarna gick vi direkt till simhallen och simma inte så jätte mkt folk men högljuda barn som skrek å höll på, kanske man själv var såån när man var liten. Solning och bastning hanns också med.
Ren och fin begav vi oss till Thai när vi åt go buffe och vi var väldigt hungriga vid de laget :)

Innan vi begav oss hem till mig tog vi en snabb sväng på stan , ja köpte mig ett silverschamopp och lite smink :)
Satt och vila en stund efter SUsanne åkt hem , sedan var de att ta på sig träningskläderna ,, ta en promenad med Vera och sedan kila till gymmet där vi körde step up  , det var inte min grej hoppa runt där och såg nog väldigt rolig ut,..

Ätit kvällsmat och tagit de lungt resten av kvällen, Imorgon kommer älskling , JAG LÄÄÄNGTAR

Puss!


Tisdag

Heeej på er !

Shit vart har denna dagen tagit vägen egentligen , denna månaden har gått i raketfart . det är redan den 19 november!
Vakna 7 imorse och kunde inte somna om , gick upp 8 å morna mig lite till i soffan och åt frulle å sånt där :) När jag blev trött vid 9 och skulle vila en stund ringde jenny och fråga om jag ville med till Torp & de ville ja ju såklart :) Vi gick där å kika åt luch å sånt där , mysigt värre.

Vi åkte hem till mig en stund efter Torp så ville fick mat å sånt där ;) När jenny och wille åkt hem vila ja en stund, de var inte dumt :)
Vakna och tog en långis med Vera medans det var ljust ute ... tog en dusch & gjorde kvällsmat å nu sitter jag här å kollar i from med Anna Anka :)

Ha en trevlig kväll
lite bilder!








helgen

Hej på er!

har haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit blogga :)

Freedag : Jobba på förmiddagen. , sedan åkte vi ut till torp och köpte mig en ny mobil (min andra gick inte att laga för den var vattenskadad ) Vera fick sig en ny bädd också ..
Vi åkte hem , ja vila en stund och sedan åt vi thai mat och städa lite innan Rikard skulle åka på övningen..
Angelica kom strax efter å vi bestämde oss för att ut å slira på kvällen , å jäädrar va skoj de var. Stefan var också med. Senare på kvällen kom mamma också .. :) Haaks var de som spela och det var jädrit bra ;)

Lördag : Slapp förmiddag men fulle mat . pizza och cola. Vila oss i genom hela dagen. Sedan kom Jenny , martin , Wille, Sandra och Stefan och hälsa på jätte trevligt var de :) När kvällen börja lida mot sitt slut åkte alla hem och då kom Simon å hälsa på.. Vi satt å snacka och allt möjligt, fina lillebror.
Senare på kvällen gick vi hem till mamma en sväng och fick med oss Lucas hem till mig så dom sov över :)

Söndag : Sovmorgon igen , gick till affären och köpte goood frulle & vi åt och hade de mysigt .
Efter frullen mötte jag mamma och kidsen vi tog en tur till bjursjön med hundarna och sedan umgick ja med dom resten av dagen.. Åt god lax till middag och vid 7 begav ja mig hem , för då var de inte långt kvar till Älsko kom hem
vi kolla på tv & bara mös :)

Måndag : Vakna i morse med huvudvärk och snorig näsa ... ska vila i dag så jag orkar träna i eftermiddag _=

Ha en  trevlig dag :D kram



;)

heeeej
vakna verkligen på rätt sida idag , mår mkt bättre och känner mig pigg och glad.
Ska träna i dag och lägga mig en stund i solariet och drömma mig bort om Thailand ;)

Annars händer väl inte så mkt sitter här med Vera brevid mig i soffan, det börjar bli kallt här i lägenheten undra när hyresvärdarna ska komma och sätta på värmen , elementen är på fullt men ändå fes jumna :(

Jaja ha en fin dag
Pyss


tråkig dag

Ibland är det väldigt tur att man har hund, idag har jag inte orkat göra något typ , har varit rastlös inombords men inte haft ngn energi , det har varit jätte jobbigt.
Men jag har ändå tagit mig ut i de fina vädret på promenad med Vera. Kanske inte den längsta men många korta och mkt bollkastande , träna lite lydnad också.

Imorgon hoppas jag på en bättre dag .
Hoppas även på fint väder.
Ska ut och gå med mamma på förmiddagen och Sarah på eftermiddagen..
Skoj!

ha en bra kväll


Min älskade älskade Vera, är glad att jag har dig !

förkyld

Ush sov inge vidare i natt och vakna med huvudvärk , idag blir det en lungn dag. det kan vara skönt de med i bland!



nöjd

Idag har jag jobbat , kunde inte somna om när R åkte halv 4 i morse låg å vred & vände mig tills halv 6 kanske då somna ja om en halvtimme..
men de gick allt bra att jobba ändå.

När jag kom hem tog ja med Vera ut på en promenad i de fina vädret .. Har ringt lite samtal och fixat och donat , känner mig nöjd riktigt jävla nöjd och hoppas på de bästa :) Ikväll kommer oappa å hälsar på ;)

Ha en skön dag kramar
Johanna


.

haft en undeerbar dag med min älskling.

Men va vissa andledningar har jag på sista tiden känt mig oviktig från vänner och nära.. Är det mig det är fel på. ... Kunde jag hört av mig mer och frågat mer om saker och ting ? Eller är det bara en period som jag känner så?

Ha en underbar lördagskväll va ni nu gör festa , myser med vänner osv osv !

puss


Thailand nästa ;)

Tror knappt att det är sant , om 3  månader ligger jag å älskling på en sandstrand och glassar i solen. Den 16 januari drar vi och det ska bli så himla himla sköönt :)

Idag är det en riktig slappfiasar dag , vi hade sov morgon , åt god ägg-macke-frukost , tvätta och tog en tur med Vera. Idag är det perfekt väder för en sån dag eftersom det är så rott ute., ush och fy. Vi håller på att göra porterstek för fulla muggar .. Det ska blir riktigt gott.

Annars händer det nog inte så mkt i dag och de är skönt, en promenad med Vera såklart men inget mer

ha en trevlig lördag ..
/Johanna



Skön dag !!

Godkväll, just nu sitter jag i soffan och är sådär gott avslappnad och nöjd över dagen!

Vi var uppe i tid och åt frulle , jag diska & packa medans Rikard var ute en låångis med Vera. Innan vi begav oss till Trollhättan tog vi vägen om Cactuz och köpte med oss sallad. Väl där så hade de gjort om lite på romerska badet , jätte fint men 30 kr mer i entre , men det de var de värt. det var inte spec mkt folk och vi bubbla , basta och relaxa , underbart!
Innan vi åkte hem tog vi en sväng in på snäjk i vänersborg , rikard köpte lite fiske saker och en reflex väst till Vera :)

Nu ikväll har vi kollat på film och ätit revben och massa god frukt, tagit en långpromenad och bara haft det bra :)
Nu ska jag snart krypa ner till min R som redan gått och lagts sig .

Imorgon väntas långpromenad, tvätt, porterstek , hundträning och mkt mer :)

Sov så gott
/ JOhanna


Äntligen !

Hej igen.
Nu är äntligen Rikard hemma och vi har bara gosat och myst och varit nära hela tiden!
Robinsson & popcorn :)

Imorgon ska vi till romerskt bad, jag och älskling .. det ska bli underbart :)



Trött, glad och hungrig !

Tjo !

Jobba i morse och tiden gick snabbt! Men när jag gick till bussen gick jag å smsa kolla upp snett framför mig då ser jag en äldre man som bara går och glor på andra sidan vägen , ökar tempot en aning och vänder mig om då har han bytat sida och glor fortfarande, ååå herre gud va jag springer , tror säkert inte han ville mig ngt illa, men varför glodde han så läskigt på mig ??

När jag kom hem från jobbet stod en glad Vera och viftade på svansen , vi tog oss en kortis eftersom jag fortfarande har lite ont i foten, men vi hade med oss bilen så även om inte jag kunde röra mig så mkt kunde ju Vera de ;)Oj vad vi kasta , vi passa på att träna lite också och de gick faktiskt bra :)

Nu har ja precis vaknat från vilan :)
Nu ska´jag nog städa eller så ...

Pannkakor, sylt och grädde blir de till mat i dag.

Ha en trevlig dag
/Johanna



............

Hej på er !

Idag har jag tagit de lungt fram till 13 då jag åkte vårdis blev skickad till röntken på sjukhuset.. Satt och vänta och vänta . Tur va som ville Maja följa med och hålla mig sällskap, TACK !
Men som tur va så var de ingen spricka eller ngn benbrott.

När jag kom hem tog jag en kortis med Vera så hon fick springa av sig lite med Alice.
På kvällen kom pappa & jag bjöd på soppa :)
Mmm.. vi tog en promenad upp till fotbollsplan där lekte vera och ja kasta lite boll passa på å träna lite också :)

Nu ska jag snart sova , imorgon blir de jobb och älskling kommer hem :)

Sov gott
Puss


Onsdag

God morgon..

imorgon kommer han med stor H hem, å vad mysigt !



Stukat fot

tjing, dagen har varit bra och jag har fått gjort mkt :)
Skulle ta de lungt i kväll men i sista sek följde jag med på innebandy träning , det verkar vara snälla tjejer.
MEN stuka foten,  ush va ont de gjorde och va pinsamt , de måste sett skoj ut ..

hoppas de snart går över så jag kan börja träna igen :)

Hm.. på ngt sätt känner jag mig jävligt besviken , förstår inte riktigt.

sov gott


illa, jag mår illa

Tog som jag skrev en tripp till gymmet , när jag upptäckte vem som skulle leda passet tänkte jag att jag kommer gå här i från halvdöd.
Jo tack!
Sista varvet easy line fick jag ta de ytters lungt annars hade jag spytt, mådde fruktansvärt illa ... skynda mig hem å spydde hemma i stället :)

Satte mig i soffan och fick ett sms av älskling "Du är finast i världen" Blev så himlans glad :)
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan vila en stund , mår fortfarande illa och har lite ont i magen ..

Ha en trevlig dag :)
Kramar


Godmorgon

Gud va trött jag var i morse , sov jätte gott i natt , dock var ja uppe & kissa 4 gånger.

Gick upp strax efter 8 och mötte Sarah halv 9 vi tog en promenad i det fina vädret och prata som aldrig förr, när vi sagt hejdå kände jag att det fanns massa mer ja ville säga och prata om :) 
Men de kommer fler tåg :D

Nu sitter jag i soffan och har just proppat i mig massa frukt & druckit c-vitamin
Ja ska banne mig inte vara sjuk,
Ska möta upp Sanna och vi ska gå till gymmet och träna lite :)

Idag står även städ på schemat , skönt när det är gjort :)

ha en bra dag
Puss



Äntligen.

Efter 1 vecka och 5 dagar bloggar jag igen., har liksom glömt bort det & varit så inne i alla andras bloggar.
Helgen har varit bra , natten mellan fredag och lördag jobba jag , det fick över förväntan och jag är nöjd att jag klara de :)

På lördagen var jag hos Jenny sov jag mest hela tiden, blev bjuden på god hemma lagat kina mat av Jenny , sedan stanna jag där och drack vin, det blev utgång för hela slanten , trädgårn hade bartömning . Kvällen sluta inte som tänkt, med huvudsaken är att personen i fråga mår bra :)

Söndagen blev lungn , massa gos & närhet, UNDERBAR söndag.

Idag tog jag mig sovmorgon , tror jag behövde de och jag känner mig väldigt utvilad :)
det ringde från jobbet i dag ,så i dag blir de jobb :) det ser jag fram emot :)

Nu sitter jag här i soffan efter en promenad med Jenny och hundarna , snart ska ja göra lunch , och kanske städa här hemma :) ?

Ha de toppen !





RSS 2.0