Tisdag!

Gokväll!

Idag fick jag sovmorgon. Jag vakna 8:30! vi åt gofrulle med ägg, te och frukt!
Hann städa å fixa lite här hemma innan vi tog oss ner på stan för lite bus å lek! Meja va trött och inte alls på humör faktiskt!

Innan vi begav oss hem tog vi en snabb fika med Anja, ser fram emot att få träffas lite längre nästa gång :)

när Rikard kom hem tog jag mig lite egentid i form av en promenad med min fina vän♥ nästan 9 km, inte illa!

Nu ska jag ta en kopp te och mysa ner i soffan framför webbtv på paradise hotell!

Imorgon ska vi hälsa på min mormor på fm och på em kommer min pappa och hälsar på!

kram★

Full rulle!

gokväll!

Ska alldeles strax sova men passar på att skriva om dagen medans jag nattar Majken!

Vi fick sova till 8 idag vilket gjorde de lite stressigt eftersom vi skulle vara på öppna kl 9. Vi blev lite sena men inte de allra värsta ändå ;) Meja lekte lite grann hon kolla läget mest, de är ju trotts allt ett halvår sedan vi var där senast. först när vi skulle gå kom hon igång, vi får dit snart igen tror jag :)

Efter öppna träffa vi simon :) vi tog promenad och så gjorde han mat till oss medans både ja, meja å Majken somna i hans sova, gött!

em/kvällen har rullat på va ute å lekte en sväng , va uppe hos pappa en snabbis , lagat mat , träna hemma i 25 min , badat och kollat på emsam mamma söker.

sov gott!

Slappis dag!

Hej!

Vakna tidigt som alltid även om vi sover lite till så känns de för de första att hela dagen är försstörd och för de andra som man nästan blir tröttare än va man var innan!

Idag kör vi en slappis dag utan några krav och måste orkar jag senare ska jag ta tag i städningen ;) Tänkte vi skulle ner och kika på ljus sättningen på stan ikväll, vi får se vad Rikard tycker om de!

hoppas ni har de bra !

Bra Onsdag!

God kväll på er!
Imorse vakna vi äcklingt tidigt, innan 6! jag å Meja gick upp å käka frulle och myste medans Majkis sov!

Efter 2 timmar ville Meja vila igen och jag sa inte emot. 9:30 vakna vi pigga å glada! Fixa pannkakor och gjorde soppa av gårdagens gryta tog på barna och mig själv kläder. 1, 5 timme senare va vi klara och på g till gänget på Emaus :)

Vi lekte och prata och hade de trevligt, son alltid! glömde dock min goa soppa hemma, tur vi hade pankakor med oss! Idag va de kalt men väldigt fint väder!

Meja red för första gången! Hon har ju pratat om de länge och nu våga hon, och stolt som bara den efteråt! Och jag också för den delen!

När vi kom hem kom min pappa å hälsa på, Meja blev så glad de lekte och busa som vanligt ♥

Nu när Meja la sig gjorde jag 25 min hemma träning, fy farao va jobbigt ;) svettig blev jag och hoppas på träningsvärk imorgon!

Nu blir de webtv med paradise hotell med MIN fina fina sambo! ♥

Tisdag!

Gokväll!

Sovmorgon idag igen! Hade hellre sluppit Mejas utbrott på natten, hon vill ha välling och jag säger Nej!

Efter frukost tog vi en promenad och lekte lite ute, fortsatte promenera i tro att Meja skulle vila en stund Men ikke!

När vi kom hem gjorde vi lunch, lax! hur gott som helst :) slappa lite å så innan de va dags att göra middag, kyckling gryta! Efter maten tog jag Majken i bärsjalen å gick milen med Sarah! ♥ Tänk att vi ses ofta och ändå har vi alltid något att prata om! ;)

När vi kom hem tog jag å Majken ett bad medans rikard duka fram kvällsmat knäckemacka med ägg och the :) Vi kika på paradise hotell på webbtv, vilka dårar ;)

Nu har Majken precis somnat så jag ska göra henne sällskap! Imorgon blir de Emaus för hela slanten!

kram!










Ullared!

gokväll!

äntligen hemma efter en heldag med shopping! vi fick köpt julklappar och lite annat smått å gott! Hade Majken i bärsjalen så gott som hela dan aj va ont jag har i benen och smalbena ;) hehe!

nu har vi landat i sängen, de ska bli skönt å sova :)

kram

Fredag!

gokväll!

Majken ligger på magen och sover vi har precis tittat klart på en film.

Dagen idag har varit bra. mamma, simon, maja och lucas har varit här fast i olika omgångar under dagen. Meja är piggare så de lutar åt Ullared imorgon, hoppas!!!

Har funderat lite över de där med vänner. tala med en väldigt klok vän om de varför en del "försvinner" har alltid tänkt att vi är för olika och växt ifrån varann. men är man ens vän är man väl intresserad av varandra va de än väljer att göra med sitt liv? varför är de bara jag som ska höra av mig och krusa, de måste väl ligga i bådas intesse?

dags att krypa tilö kojs! natti

RSS 2.0