skjut mig!

vakna för 1 timme sedan av att någon gosa (drog) mig i håret. ångra genast varför jag la mig kl 12! Rikard fick ta Majken så jag kunde koncentrera mig på Meja. Men Majken vakna så R fick gå upp. Meja va inte sen att hänga på.

Just idag efter 4 nätter orka jag inte med ngn som ompa i sängen på mig? på min arm, gosandes i luggen, dra av ett år i taget så hom vann vi gick upp. jag servera banan och mjölk. tog Majken och skicka in Rikard i sängen jag har änna piggnat till så imorgon när jag är som tröttast på rilard ta kidsen ;)

Imorgon provar vi lägga Meja senare än 19!

Hungrig som en varg!

Andra fastan denna vecka och även den sista! Idag är jag svag och är sugen på Allt brukar inte vara så hungrig annars..

Så fort Majken somnat här bredvid mig ska jag också sova! Imorgon ska vi köpa ny spis, ungen har ju pajjat :/ Sedan handla mat, äta middag hos min mormor och slutligen köra lite vattengympa/simning bra torsdag!

Godnatt !

onsdag !

Tjenare!

Inatt lät de som Majken drog stora timmeratockar , så rosslig och tät! Vid 4 vakna hon och passa på att ge henne nässpray i samma Veva vakna Meja och var pigg, så vi gick upp för att Rikard skulle få sova!

Vi somna om vid sju, Majken är piggare om en timme kommer pappa å hälsar på skönt att de "händer" något

Imorgon är Rikard pappaledig , mysigt!

Hemmadag!

Hej på er!!

Igår va en bra dag, fastedag, träning besök av syskon + mamma och hundvakt :) Så himla roligt och skönt att Linda är kry igen så jag har någon att träna med ♥
Meja bajsa diaree igår kväll så dagens planer föll i kras!

Vi startade dagen med sovmorgon till 9:40! taaaack! Frukost och manicken mys står på schemat! skulle egentligen till Tilda & Mia på dagen och sedan skulle ju vår fina "Lilla Sarah" komma men det är ju inget skoj att smitta! Hoppas de är över tills imorgon för då är planen att vi ska till Emaus !

Ikväll blir de Zumba tror jag får dit lite innan å springer har änna spring i bena :) kram!




Onsdag!

Hej där ute!

Igår testa vi den nya vagenen vi tog en promenad ner till stan vägen om Ica kvantum där vi hämta en paket från pompdelux :) När vi närma oss hemma sa Meja "Mamma stor promenad" Så vi tog 5 km till!! :)

Meja somna och Majken med så tog en snabbdusch och klädde om kolla bussar till Lysekil, drog på mig kläder och stack i väg igen! Fråga på kampen om vagnen får plats i bussen. Det jag fick som svar typ "jag vet inte och om de är en rullstol så går den före" tack sa jag och tänkte varför kolla jag inte när Rikard ville visa dagen innan hur man fällde ihop den!?? Höll fasiken på en halvtimme! ! Första bussen fanns de plats i mitten och en utländsk familj hjälpte mig med allt bära majken i babyskyddet, upp och ner med vagnen i bussarna jag är väldigt tacksam!

I lyse blev de korv å makaroner och Meja hade de roligt som vanligt! På väg hem i bilen somna hon så vi gick å la oss tillsammans kl 22!

Vaknade några gånga gånger inatt av illamående och de sitter fortfarande i alltså :/ vill verkligen inte ha magsjuka nu! Hoppas de släpper!

trevligt onsdag på er!! kram

Tisdag!

Godmorgon!

Det blev snabbt ändrade planer igår när vi låg å dega i soffan, hemligt nr ringde och de va bvc!

"-hej ni hade tid här kl 13, är ni sjuka eller? :)"
De va vi ju inte med Rikard som va hos bvc senast sa att vi skulle dit den 13 ;) Men vi kom då dit Mötte pappa på stan och Meja och han åt lite medans jag drack en kopp te ångra lite min fasta men de gick bra!

Rikard kör första veckan på 5:2 (frivilligt) han var sååå hungrig igår :) Vi testa keso plättar som var populärt hos alla!

Snart blir de promenad och sedan ska vi åka till lyse och hälsa på meja å mejkens farmor å farfar!

ikväll blir de träning! trevligt tisdag på er :)

Trött måndag!

Alla verkar vara trötta idag meja ville då absolut inte gå ut "bara vara inne mamma, jag vill de."

Har ringt runt om jobb nu när R ska vara pappaledig och ska på intervju den 27 ;)

pappa kommer och hälsar på och innan dess ska jag fixa lite mat som de kan äta sedan. själv blir de nog tonfiskröra till middag för min del :)

kram

Feb. 10, 2014


helgen som va!

gomorgon!

helgen har varit kanon!
fredagen starta vi med en regnig promenad till öppna, lunch med mamma på stan, museehäng och slutligen fredagsmys med min pappa! På kvällen åkte Rikard i väg på galej så jag kolla på film och njöt av ensamtiden!

lördag: spendera några timmar med lek och korvgrillning på Emaus med familjen Wallin, trevligt som vanligt! Undrar dock vad jag tänkte när jag tog gummistövlar på mig?? fötterna va som ISbitar, däcka i ett varmt bad när jag kom hem! på kvällen åt vi middag jag och mina augustimammor på Harrys, sedan drog vi mogna mammor till Mortens när vi upptäckte att 90% va lammkött på Harrys! Tjejerna hade varit vaken mellan 11-02 så Rikard va mkt tröttare än mig när vi vakna fast jag kom hem 04 ;) Så jag och Meja gjorde pannkakor till oss och städa lite innan vi väckte Rikard!

söndagen spendera vi inne, alla va trötta :) Köpte ny vagn igår också! Har aldrig haft så fin vagn är så nöjd :)

idag är de måndag och fastedag, Rikard börjar också 2:5 idag kul :) ska inviga vagnen om en stund sedan får vi se vad vi hittar på :)

kram!

Torsdag!

gokväll!

imorse vakna Meja och jag märkte direkt att hon inte va utvilad! Vi gick upp å käka frulle och myste en stund! Sedan har dagen rullat på bakat bröd, gjort kalops tills imorgon, gjort lunch och middag! in emellan har jag försökt vara mamma också så vi har pusslat och myst! När Rikard kom hem stack jag till gymmet där kan jag bara vara Johanna. de blev 45 min cirkelträning 20 min pw på bandet och 30 min spring, nöjd tjej!

Meja somna vid 19:30 men vakna lika fort igen och hade svårt att slappna av och va ledsen. Nu är vi inne på 5te veckan de är så. mest jobbigt för Meja :/ Nu sover båda flickorna och jag ska göra den sällis!

Imorgon blir det lunch med meja och majkens mormor på stan, röjj på museet och fredagsmys med morfar! Bra fredag :)
kram

Tröttsamt!

Hej på er!

Från förkyld till feber, vad kommer härnäst? Magsjuka , vattenkoppor? tröttsamt! Idag har jag försökt vika in all tvätt men de har gått sådär med en febrig tjej som bara vill sitta i mitt knä och hon är ju viktigtast!

Vi har även gjort lite negerbollar som vi ska bju sarah på när hon kommer, meja lägtar så här hemma efter "lilla Sarah" har en mammavän som även hon heter Sara och hon har fått smeknamnet "den andra Sara"

Idag är jag även inne på veckans andra och sista fasta, och de går så bra så! första veckan va jag trött på fqsterdagarna men inte denna, Snarare rastlös och full av spring i bena! Får nog ta en tur till gymmet ikväll när Rikard tränat klart :)

Om allt går som de ska med R pappaledighet ska han från och med nästa vecka vara pappaledig tor-fre fram till semestern och de innebär att jag kan börja jobba lite smått, dags att kolla jobb kanske ? :)

Ha en fin onsdag!







RSS 2.0