Torsdag!

Hej på er!

igår somna vi innan 22 skönt! idag mår jag bättre så idag ska jag städa lite och i em ska vi ner till simhallen, länge sedan jag var där med Meja nu.

just nu sitter vi i soffan efter en promenad och frukost. just de städa var de ja.



Onsdag!

Hej på er !

halva veckan har gått och vad har vi gjort inte städat som vi skulle allafall. vakna i morse och kände att jag kunde sova hela dan.

När Rikard kom hem tog vi en promenad till stan medans rikard va på träning lekte vi på lekparken.
ska nog lägga mig väldigt tidigt idag. är såååå trött.

Imorgon är de torsdag hoppas jag är piggare då :) kram

sommar rutiner.

God morgon på er.

idag fick jag sovmorgon till 8; 40. Mejas rutiner har blivigt kassa nu när det är sommar och man är ute längre på kvällen. men de ger sig nog ;)

Idag ska jag bannemig dammsuga här, de dras in mängder med sand denna årstid så snart behöver vi inte gå ut till sandlådan å leka :) Meja hann knappt slå upp ögonen för än hon sa "gunga" så de får vi göra idag. :)

hoppas er dag blir kalasbra!
kram

Jag

Älskar er gränslöst! Ni är det bästa jag har och jag vill alltid vara med er ♥




May. 27, 2013


Torsdag!

gokväll i stugorna! vilket väder vi har man kan inte bli annat än glad! 
 
Idag har det varit en bra dag som startade redan vid 4 tiden. FÖR mkt att tänka på så kunde helt enkelt inte slappna av och låg å tänkte å tänkte. Men under dagen har jag tagit tag i viktiga papper så nu kan jag slappna av! Meja och jag vila förut men bara för att jag var såå jädra trött ville hon inte vila lika länge som vanligt ;) Efter vi ätit lunch kom mejas farmor , faster och kusin och hämta oss så vi åkte vidare mot lekparken i stan där det var röj! vid strax innan 15 begav jag mig till jobbet, tror inte ens Meja märkte att jag gick ;) 
Sakna min juvel varje sekund när jag inte är med henne, nu sover hon gott och imorgon är det fredag :) 
Jacob kommer hit å sover över och jag ska med Mamma å Maja och fika på snäckan ! :) 
 
hoppas ni haft en trevlig dag :) 
kram
hitta lite gamla bilder på datorn! 

Onsdag!

hej på er!

vår onsdag börja idag kl 6:30 helt okej att gå upp då! vi tog på oss och gick en tur med Vera. Meja ville dock bli buren hela vägen ! När vi kom in gjorde vi gröt frukost och sedan myste vi ner oss i soffan! När Meja börja bli trött tog jag en dusch och hon ett bad efter de la vi oss och vila 2 timmar. Så gott! Sedan va de lunch time och idag blev de lax och potatis, Meja åt som en häst :) Eftersom det var mulet ute tog vi bussen till museet och lekte, till en början var de massa barn högt och lågt så när de blev för stökigt tog vi en tripp på övervåningen där vi kolla på de uppstoppade fåglarna sedan tog vi en fika :) När vi sedan kom tillbaka var de tomt så vi vänta in pappan och sedan tog vi oss en tur till willys där vi handla lite saker för dagens matlagning
idag baka jag ett gott å nyttigt bröd ocj gjorde grönsakssoppa, jättegott!! Nu sover Meja och jag ska lägga mig i soffan och inte göra många mer knop idag ;)

Imorgon är det Torsdag då ska jag jobba kväll! hoppas ni haft en fin dag :)







May. 21, 2013


Ibland

känner man sig bortglömd och ensam fast man har många runt omkring sig.




Måndag!

hej!!

inatt sov både jag å Rikard som krattor. Men Meja sov som en stock och sov hela natten från 21-7:30 :)

i lördags var jag på pisshumör förstår inte varför, stackars rikard ♥ Får skylla på gravid hormonerna om man nu kan de. på kvällen kika vi på balen som Simon och Olivia var med på, så fina!!

Söndag och stranden stod på schemat men det var tyvärr inte alls väder :( vi tog de lungt på fm och på em åkte vi till rikards moster och hälsa på, trevligt :) Eddie och Meja lekte jättebra å hade de roligt! Meja ville inte följa med oss hem sedan ;) när vi kom hem åt vi portetstek :) vi kolla på hockeyn igår, tror de är första gången jag kikar på den sporten, kul att de gick så bra :)

idag har vi en slappdag, vi har varit ute med Vera och ätit frukost, snart dags för lite vila... hoppas ni får en toppendag :)














Fredag!

hej på er :)

igår hade vi en jättebra dag. Först tog vi oss en promenad till stan där vi träffa morbror Simon sedan tog vi oss bort till lekparken där vi mötte upp några goa mammor och deras barn :) När vi lekt, busat och slåtts en stund gick vi hem till Mejas fina faster och kusin! vi käka pizza och hade de trevligt som vanligt :) Rikard kom och hämta oss när vi kom hem åkte Rikard och fiska medans jag å Min skatt kolla på tv en stund. vi somna båda två kl 21 :)

Meja vakna vid 7:30 idag och vi tog på oss och gick ut med Vera innan frukost, skönt att ha det gjort. Nu har vi ätit frukost och läst lite bok :) Meja kikar lite på tv. om en stund ska vi vila :) dagen blir lugn, skönt ♥

hoppas ni får en bra fredag!







onsdag kväll.

Det blev en mysig trotts allt. på förmiddagen tog vi oss ut Vera fick leta upp frukosten och Meja åkte ruschkana! När vi kom in vila vi 1.5 timme någon väckte mig med världens leende! lite busmys i sägen innan vi värmde lunch och åt!
sedan tog vi på oss och tog bussen till stan och bibblan! träffa min fina svägeska och Mejas kusin utanför så vi hängde med dom en stund :) Väl inne på bibblan var de inte alls lika stilla och så som det är hemma i soffan när vi läser! Meja var inte alls intresserad av några böcker hon skulle kolla på allt annat. ;) Rikard mötte upp oss på bibblan så vi gick å handla lite sedan tog vi bussen hem :)

när vi kom hem laga jag mat medans Rikard å Meja va ute å lekte :) Nu sover meja sedan några timmar tillbaka och jag ska göra henne sällskap! imorgon ska vi på lekdate så då ska vi göra pannkakor att ha med tänkte jag :) gott!!

hoppas ni haft en toppendag! kram



smärta!

godmorgon på er!

fy farao va ont jag haft inatt. har dratt mig för att gå på toaletten och vänta på mig. och det ända jag gjorde igår var att städa och ta mina rundor med Vera. brukar ju annars känna av på kvällen att/om jag varit igång men aldrig att jag haft ont dagen efter. jaja det blir vila idag. Kanske tar bussen till stan å leker eller något.

Vad hittar ni på idag? :)

uppdatering

gokväll!

det har varit en väldigt bra dag! Meja har varit på bra humör hela dagen. Men någon vila ville hon inte, dock somna hon i soffan vilket hon aldrig annars gör, hon fick sova i 20 min. kl 16 kom pappa då passa jag på att göra ordning middagen som idag blev tacos. :) pappa å Rikard tog disken efter maten sedan gick vi ut en stund.
nu lägger Rikard Meja och jag jäser i soffan! ikväll blir de lungt
hoppas ni haft en mysig dag :)

Tisdag!

hej på er!!

dagen börja bättre och betydligt senare än igår :) Meja vakna och sedan somna om direkt och sov till strax innan 9 då var lillan på strålande humör. :) idag blir det ingen öppen förskola för oss vi får städa eftersom vi inte gjorde de igår och så kommer pappa hit sedan! Men mitt i städandet tar vi paus och går ut å leker 1 timme eller 2. :) beroende på när pappa åker hem ska jag försöka simma idag eller om jag gör de på torsdag!

hoppas ni får en toppentisdag :)
kram



aMåndag :)

tjabba!

vår måndag börja vid tre tiden i natt i timme försökte jag få Meja att somna o innan jag gav upp och vi gick upp så vår Rikard kunde sova, han skulle ju upp tidigt och jobba :/ vi läste böcker och när kl 5:30 börja barnkanalen sända. kl 6:30 somna vi om och vakna 11:15 de var halva dagen d ;) nu har vi ätit lunch å läst lite. ska ta oss ut en sväng med vera är glad att Rikard tog ut henne i morse :) skulle aldrig skaffa hund om jag var ensam med ett litet barn upptäckte jag när Vera hade diaree och skulle ut mitt i natten och hela tiden på dagen. sov Meja var de ju bara att väcka henne och gå ut. tur rikard var hemma på nätterna man kan ju inte lämna barnet själv även fast de sover, vi fick prova på valpstadiet på nytt ;)

funderar på att besöka bibban eller museet i em medans Rikard tränar :) annars blir de lungt :)
hoppas ni får en fin måndag.

på tor å fre ska de bli 20 grader varmt!!!

Söndag!

hej!

igår var vi på galej hela dagen. först hos Rikards mormor och morfar där vi fick god mat :) sedan åkte vi till Robb å Lousie där vi grilla & hade de som vanligt mysigt, vädret var kanon :) vi kom hem rätt sent så idag sov Meja till 8:40 men inte var hon gladare för de ;) det har varit en känslig och kram sjuk liten tjej här idag och jag har också varit trött. myskläderna har varit på hela dagen! vi vila lääänge idag under tiden Rikard träna. köttbullar, sås och potatis blev de till middag. vi har plockat ordning här hemma och mest myst!

i dag gick jag in i vecka 26 det innebär 15 veckor till bf! nu längtar vi efter vår Majken ★

nästa vecka har vi inga planer alls vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute mycket :) hoppas er helg varit fin ★ kram

Fredag!

godmorgon!

Inatt va de allt någon som knödde väldigt ;) men känner mig ändå utvilad !

igår var vi på Liseberg vilket var väldigt mysigt :) Meja tyckte kaninerna var bäst "mim" (min) sa hon så fort någon annat barn krama dem ;) karusellerna var också skoj men att stå i kö kunde kvitta ;) vi vann ★ vinst sattsa 20 kr ångra bricka i sista sekund å vann!
alla somma gott igår kväll kan jag meddela

idag ska jag nog ta mig till gymmet eller simma på fm. kl 14 ska jag träffa min älskade vän Sarah! mysigt :)










Bra söndag!

Gokväll på er ★

vilken natt det va inatt. Meja ville upp och kolla på "Pip" (Anki & Pytte) kl 2 inatt efter en stund somna hon om och då börja Vera flåsa och skulle ut. så många timmar blev de inte eftersom vi skulle upp kl 7 igen.

Idag var vi på turne i Dalsland! Första stop var på Nuntorp på koutsläpp, häftigt! Det var roligt att se korna när de va så glada :) vi fick bulle å mjölk efteråt vilket Meja uppskatta väldigt :) sedan åkte vi vidare mot Bloms där varken jag eller Rikard varit innan. köpte leggings och en tunnika och ett par "jobbarbyxor" till meja. annars va de inte så mycket. tredje stoppet var vid en fin promenad väg i Färgelanda som jag gick titt som tätt när jag bodde i Färgelanda. det ligger vid en sjö så det var väldigt fint och lungt. Meja plocka kottar och kasta i sjön och Vera bada! ★ Mat var vi ju tvugna att ha och det blev som vanligt de få gånger vi är i Färgelanda på 172ans pizzeria! innan vi åkte vem visa jag ett bra fiskeställe för Rikard där de hoppa massa fisk så nu blev han sugen på att fiska, kanske va dumt gjort ;) ?
När vi kom hem plocka vi ordning lite och tog en familjedusch det är lättast när man är två om Meja skulle duscha håret (som hon skulle idag) Nu lägger Rikard meja och jag slappar i soffan!

idag blir de tidigt i säng, imorgon kommer Mejas kusin och farmor en stund och leker mysigt, på em ska jag till bm och under tiden ska Meja vara hos morbror Lucas ♥ hoppas ni haft en bra dag! Kram


Ändrade planer.

hej på er!

det blev ingen lunch på stan idag, de blir en hemmadag eftersom Vera fortfarande är lös i magen och behöver ut stup i kvarten. tråkigt jag som kände att jag verkligen behövde ut och träffa folk!

kanske ska passa på att röja här hemma också, har ju typ 100 kg tvätt att vika in och en toalett som ska städas. kram på er!

Fredag!

gokväll på er :)

dagen började tidigt för oss men har kommit fram till att egentid på kvällen är bättre än sovmorgon! idag gjorde jag ordning frukost till mig och meja som vi åt framför tv:n massa god frukt :) vi låg å kika på tv och läste böcker innan vi la oss en stund till :)

När vi vaknade gjorde vi oss ordning, åt lunch sedan tog vi en promenad till emaus! med oss hade vi Mia & Tilda ★ Innan vi kom ut var det ett mindre kaos Meja va trött och ledsen å Vera flåsa som en dåre. hon brukar flåsa när vi ska gå ut för hon stressar upp sig, men idag var de extremt trotts att hon varit ute några timmar innan. När vi väl kom ut förstod jag ju varför, diaree! jaha hon också här avlöser diareen först den ena och sedan den andra ;) nog skit pratat ;)

på emaus var de jättemycket barn :) meja va trött men stundtals gick de bra att gå själv å kika. och kom även på varför hon va så trött å gnällig. 4 tänder är ju på g!! när vi kom hem igen ville meja sova , då var kl 16 så då lyssna vi på musik å greja. När rikard kom hem åt vi pizza och sedan bar han upp Mejas nya växarsäng som vi köpte idag! Meja är nöjd! Nu sover skatten och mannen i mitt liv är och handlar för han ska ut och fånga torsk till mig imorgon ;) och jag hoppas vera är bätte så vi kan få träffa våran fina Sarah ♥

på söndag blir de heldag i Dalsland med första stop koutsläpp :) mysigt!

hoppas ni får en fin helg ♥ kram!














blääää

hej igen!

en riktigt rövdag rent ut sagt! känner mig bakfull och jävlig. ska försöka ta oss ut om en stund sedan kommer pappa, då blir de våfflor!

kram

2 maj!

godmorgon på er!

igår hann jag inte blogga för vet ni vad? vi tog oss ut från lägenheten, de ni! vi har ju varit ute på lekparken utanför men eftersom meja varit sjuk så har vi inte vågat oss längre!

igår var vi hos mamma hela dagen, grilla och hade de trevligt :) mamma klippte håret lite grann på Meja och hon blev såklart jättefin!

i dag får vi se vad vi hittar på efter fm vilan. vi går alldeles säkert ut, kanske till emaus? :)
hoppas ni får en toppen dag! kram


RSS 2.0