torsdag!

Tjenixen på er!
 
Majken sov som en kratta inatt och jag likaså! Kände mig lyckligt lottad när jag slapp gå upp när R klocka ringde! Vi vakna strax innan 8 åt frukost i soffan och bara slappa! Försökte blunda nör Mejken sov men då skulle den andra fröken Nilsson gosa i hårtet och ibland är jag helt öm i hörbotten efter de, idag va en sån dag!
 
Har lyckats ta tag i hemmet , skurat golv och diskat! Middagen får Rikard fixa sedan för jag ska snart ut på en långis med mamma :)
kram

Äntligen onsdag!

Det har varit förfärligt dålig uppdatering de sista men jag har inte pallat ;) 
 
har känt mig deppig och otillräcklig nu när jag jobbat och inte kunnat umgås med mina barn! Vi har sovit dåligt, försovigt oss och jag har haft huvudvärk sedan söndag kväll! Tror ni jag längtar tills ikväll när jah får hämta mina favoriter , ja!
 
hoppas denna dagen går fort!!

Klump i magen!!

Ush vad skit de finns på Facebook! Nu hade rn delat någon jävla bild när en trampar ihjäl en bebis, alltså varför dela något sånt? Vem fan vill se de!? Blä känns som jag vill gråta!!
 
45 min kvar på arbetsdagen , gott!! Nu är jag ledig tills söndag :) 
 
snart ska jag få krama om mina barn som hängt med sin Goa gammelmormor och Bosse hela dagen :) ❤️❤️

Onsdag!

Godmorgon! Kl ringde återigen 05;15 och jag önska jag slapp gå upp! men ikke! Barnen va inte på humör och meja vägra gå så fick bära dem ut till bilen! 
 
Idag är de näst sista arbetspasset för veckan 7:30-18 jag hoppas på fint väder och att dagen springer iväg för imorgon är vi lediga och ska sova tills vi vaknar ja å tjejerna ❤️

RSS 2.0