Helg.

hej på er !


Natten som var va en mardröm vakna av att jag hade sammandragning/förvärk ? är de samma sak?? Ont som satan och som krampliknande symptom i ena sidan av magen som höll på säkert i 20 sek , jag bara srek ! Sov för övrig uselt men som tur e hade jag inget som jag skulle göra på morgoen ändå så sov fram till 11 :)

När jag väl dratt mig ur sängen tog jag en tur med Vera , duscha och ringde en del samtal som tex till lönekontoret å sånt skoj. Ibland är de tur att man har kontaketer säger jag bara.. Åkte vidare till stan och till bibblan där jag kopiera massa papper som jag skulle skicka i väg.. SKÖNT! 100 kg har lättat från mina axlar :)

Sanne ringde lagom då jag hade tänkt ta en donk lite snabbt innan jag åkte hem men vi tog en lunch på köket i stället, goare och trevligare :) satt å snacka och hade de trevligt, som vanligt ! När hon skulle hem skulle jag vidare till försäkringskassan , jag som så länge hade tänkt gå dit och ÄNTLIGEN fått tummer ur, tror fan att de är stängt då, skit. får dit på måndag istället :)

Passa på att handla lite på willys innan jag åkte hem, ikväll blir de pannkisar med sylt och grädde här hemma ;) inte dumt alls om du frågar mig..

Vi ska även hämta en tvättmaskin , en bättre begagnad som vi ska få helt gratis , underbart :) Annars var de väl inget mer.. hoppas ni får en toppen kväll :) kramar Johanna


Mystorsdag!

Hej,

hemkommen efter en mysig kväll tillsammans med min hjärtevän. Vi kika en stund på stan och sedan  gick vi upp de Cheers där vi åt räkor.. Har länge kikat på en ljusslinga med rosor i jag har  tänkt att ha den på¨Mejas rum.. Och de var sista som fanns så jag hade tur , tror jag till och med fick rabatt.. ;)

Sedan hade jag 50kr på Åhlens och även 20% På en vara så köpte tre på trosor, en badrumsmatta och hyller man kan sätta fast med sugknoppar i duschen. jag är jätte nöjd ;) !

Nu har vi precis kommit hem och jag har såklart stassat om till mjukisar, vi ska snart lägga oss och kika lite på robinsson !
lägger nog ut lite bilder i morgon på mitt fynd på living room , vi ska även göra klart Mejas rum så där kommer de bilder inom kort !
Kram på er !

Torsdag kväll.

Gör mig i ordning för en kväll på stan med älsko.. nattsudd och räkfrossa så här på en torsdag :)
hoppas ni får de trevligt :)
Puss

Torsdag.

hej på er trogna läsare..

Idag hade jag väldigt mycket planerat må ni tro.. ja skulle till försäkringskassan , ringa massa viktiga samtal till stan och handla lite m.m. Jag var hos sjukgymnasten 8 i more och under tiden jag var där hann jag nästan somna , blev yr och fick extremt ont i huvudet.

Bussen kom efter någon minut jag hade väntat och jag mådde alllt annat än bra, vägen hem kändes som en evighet. Tog mig två alvedon och la mig på momangen när jag kom hem och sov till 12. Hade nog kunnat sova längre. Tog en tur med Vera för att vakna till lite och nu har jag precis ätit två mackor och frukt..

Ibland är de gott att bara ta de lungt inte plannera och greja. resten av dagen blir väldigt lugn. Ska försöka få ordning i köket alla fall.. de är väldigt rörigt här hemma nu kläder högt å lågt men imorgon tänkte jag att jag ska ta tag i de ;)
Ikväll blir de även räkfrossa för mig och älsko det är ju även kvällsöppet på stan så vi ska gå och kika liite det brukar ju va bra erbjudanen och så då ;)

Nej nu ska jag nog kika på ett eller två avsnitt skilda världar :)

Kramar




Onsdag.

Hej :)

hjäääp vad denna veckan har gått fort , imorogn är de redan torsdag! Har i och för sig haft saker att göra varje dag så de har inte varit tråkigt.!

idag har varit en toppen dag! sov till halv 11 , gjorde mig ordning packa badkläder rasta Vera och sedan kom Jenny och Wille.
Idag har vi varit på badhuset William gilla skapt och sparka och greja i vattnet :) efter badet var de dax för luch och den åt vi på cactuz , tacosallad :)
Vi hann också men en tur på torp men då börja jag känna av badanet, det är tydligen inte så bra att bada om man har foglossning :/ jag fick köpt mig en tröja , och två par byxor var av ett par var mjukisar. Har inte tänkt att köpa så mkt mer mamma kläder nu det är ju MINDRE än tre månader kvar 89 dagar :)

När jag kom hem dröjde de inte många minuter tills Rikard kom hem, underbart att han kom hem i tid i dag. Vila en timme och sedan tog vi oss ut på en promenad , skattjakt var vi på men vi hitta tyvärr ingen skatt ..
det fick bli pizza idag , de är ju trotts allt lille lördag.

Annars har de varit en lungn kväll.
Imorgon ska jag upp tidigt, ska till sjukgymnasten !

Hoppas ni har de bra kramar

En bra dag :)

god kväll i stugan!

idag har vi inte varit hemma så mkt, kvart över 10 åkte jag å Vera ner till stan där vi mötte upp Susanne där vi gick på stan och handla present!
Sedan kom Rikards och Susannes mormor och morfar å hämta oss och vidare till Backamo :) Idag fyllde Nina 40 år och vi fick god smörgåstårta och tårta :) Åt smörgåstårta i två omgångar ;) Vi stanna kvar tills Rikard kom och hämta oss vilket blev liite senare än vad jag tänkt, men jag hade de väldigt trevligt :) !
Vera mådde som fisken i vattnet också, hon var ute en stund och inne en stund och så höll på hon hela dagen i de fina höst vädret :)

Imorogn blir de Wille och Jenny mys, det var längesedan så det ska bli hur mysigt som helst :) Vi ska luncha på stan och sedan till simmhallen och röjja lite ;)

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :) kramar!


En bra dag :)

god kväll i stugan!

idag har vi inte varit hemma så mkt, kvart över 10 åkte jag å Vera ner till stan där vi mötte upp Susanne där vi gick på stan och handla present!
Sedan kom Rikards och Susannes mormor och morfar å hämta oss och vidare till Backamo :) Idag fyllde Nina 40 år och vi fick god smörgåstårta och tårta :) Åt smörgåstårta i två omgångar ;) Vi stanna kvar tills Rikard kom och hämta oss vilket blev liite senare än vad jag tänkt, men jag hade de väldigt trevligt :) !
Vera mådde som fisken i vattnet också, hon var ute en stund och inne en stund och så höll på hon hela dagen i de fina höst vädret :)

Imorogn blir de Wille och Jenny mys, det var längesedan så det ska bli hur mysigt som helst :) Vi ska luncha på stan och sedan till simmhallen och röjja lite ;)

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :) kramar!


Vecka 28

Hej på er allesammans !!

I morse vakna jag när Rikard skulle upp men somna om lika snbbt igen och vakna vid halv tio av världens huvudvärk. Hade inte tid med de i dag som tog mig två alvedon och föröskte peta i mig lite frukost.
Tog en promenad med Vera, tänk att frisk luft kan göra under :)

Mötte Helen och en boende nere på stan, vi åt luch på coofe rommer, cesar sallad med kyckling och pasta blev de idag , inte helt fel :) Vi satt och prata och hade de väldigt trevligt.
Sedan tog jag bussen hem , var väldigt trött så la mig i soffan och slockna på två sek typ ;)

När jag vakna hörde jag att de regna ute, blev inte jätte sugen på att gå upp från den varma filten och gå ut med Vera men vad har jag för val!? inget! Och Vera bryr sig ju inte om vad de är för väder.,, När vi kom in var jag genomblöt och väldigt hungrig. Idag blev de rester från i lördags då vi åt tacos, perfekt bara värma och äta hur gott och hur snabbt som helst :)

Rikard Ringde för en stund sedan , han har varit och sanerat olja med hemvärnet i hela dagen idag så han är på väg hem nu , han är väl hemma om en halvtimme kanske :) Mysigt!

Annars är de lungt här , går in i vecka 28 idag , önska dock de var 38 men jag hoppas  tiden går fort :)
hoppas allt är  bra med er :) kramar

...

go kväll i stugan! ;)

När Rikard och Vera kom hem från promenaden förut så åkte vi till torp för att kika på en gps som man använder i skogen och så, Rikard har länge velat ha en sådan... Sedan så åkte vi vidare till Lyse där Rikards föräldrar bor.. Alltid lika trevlig att träffa dom , vi fick god mat och satt och prata en bra stund. Rikard syster var också där :)

Nu har vi precis kommit hem, vi tog vägen om Maxi innan vi åkte hem och handla lite mat.. Imorgon ska Rikard i väg och sanera olja med hemvärnet, jag hoppas på att han kommer hem på natten men vi får se hur de blir, annars får jag å Vera klara oss själva utan husse en natt :)
Jag ska fika med en go arbetskamrat i morgon, blev så glad när hon ringde här om dagen bara för att se hur jag mådde, så omtänksamt :)

Hoppas ni haft en superbra dag // Johanna

Söndag.

hej på er.

Kl är 12 å jag har fortfarande på mig pyamas, Rikard är ute på promenad.
alla räkningar har blivit betalda och vi inser att vi kan spara en del pengar denna månaden., kan vi ju behöva eftersom jag inte kommer få så mycket pengar när jag blir mamma ledig har i och för sig tänkt jobba extra men kanske inte de första månaderna.. Så då kan de ju vara gott att ha en buffert. :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har egentligen inte lust att göra någonting.. Hade behövs städa här hemma i och för sig., kanske ska göra ett ryckande lite senare.. Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt :)

ha de kanoners. kramar

Lördag kväll.

hej igen.

vipps så har även denna lördagen gått., och fort hade de gått också..
Idag har vi inte gjort någont spec utan bara tagit dagen som den kommer, tagit hand om varann och uppskattat livet..

I förmiddags åkte vi förbi och kika på syskonen där de ska bo med din pappa med familj., det höll på att lasta och greja för fullt,.. Tråkigt nog kunde jag ju inte bära ;) Men rikard hjälpe allt till lite.. Huset ligger fint nära till stranden och affären och inte långt i från stan :) Kul för dom!
Efter besöket åkte vi en sväng till bjussjön Vera fick ta sig ett snabbdopp och vi kasta lite fressbee (stavning). Sedan åkte vi hem å åt kycklinggryta som jag hade tagit upp som vi hade i frysen.., gott att slippa laga mat i bland..

Efter maten var ja aptrött och vila en  timme , om inte mer.. Rikard väkte mig med massa pussar :) Eftersom vädret forfarande var fint ute bestämde vi oss för att vi skulle åka ngn stans och ta en promenad till , silverfallet i ljungkile lät spännande & sååg så fint ut på bilderna på datorn. Men att hitta dit var en annan femma, vi leta och leta. men hitta inget jädra silverfall,, vi får åka dit med någon som vet vart man ska gå någon gång i stället tror jag ;)

Innan vi åkte hem tog vi vägen om Willys, där vi handla tacos saker, eftersom de inte blev någon tacos i går fick vi ta de i dag i stället :) Å det var inte dumt kan ja lova...

Kvällen blir lungn vi ska nog om en stund lägga oss i sägen och kika på webtv men nu kollar rikard på någon skjutarfilm på tv som jag hoppas snart tar slut :)

Ta hand om varandra man vet inte vad man går miste om förens man inte har det längre.
Kramar Johanna


silverfallen .

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig ..

godmorgon på er!

natten till i går sov jag skit, hade verk hela dagen så jag låg mest ner...
att ta promenad med Vera var en kamp., men de gick.

När Rikard kom hem då jag hade vilat hela dagen kände jag mig lite bättre , vi gjorde oss ordning och åkte upp till blomsterlandet en sväng och köpte blomma , idag skulle vi ju på premiär , till min älskade stora syster dessutom :)
Teatern var jätte bra, hon lyckades verkligen och det kom en del folk , bohusläningen var där också!

Efter teatern skulle vi ut och äta tacobuffe flertalet av dem som kika följde med, men löne helg så kan man tänka att de var rätt fullt och det var de på Harrys också, vi fick ett bord på Kullgrens. Vilka jädra priser de var där jag tog mig en cesarsallad , den var inte dum , men kanske inte värd närmare 200 kr heller ;) ? men huvudsaken var ju att vi hade en trevlig stund tillsammans och det hade vi verkligen.. Sa de till rikard tänk vilken tur carro har haft som har så fina vänner, verkligen några guldklimpar!

Innan vi åkte hem tog vi vägen om Tempo där köpte vi glass, cider , och rikard mellan öl sedan la vi oss i sängen och mös.
fick ett mycket hemskt besked den kvällen också, nästan så man inte tror att det är sant och man tänker bara VARFÖR?

NU ska jag snart väcka min prins och se vad han vill göra i dag., min fina fina Rikard!
Hoppas ni får en toppendag, kramar

En bra dag :)

hej på er !

vart har dagen tagit vägen.. Idag har jag minsann varit på öppna förskolan. Fick åka med Sara och Sandra dit. massa små underbara små barn i olika storlekar.. jag länga inte alls tills jag ska dit och ska ha med mig min lilla Meja.. de dröjer ju några månader, men längatar gör ja ju :)

Fick låna skilda värdar filmerna av Sandra så här ska de tittas :) Hoppas ni haft lika bra dag som jag haft :)
kkramar


Torsdag !

Godmorgon på er.

Tack för all hjälp jag fick igår när jag ställde en liiten fråna på bloggen.. :)

Igår när Rikard kom hem åt vi och sedan tog vi den vardagliga promenaden med Verisen. Bjursjön är så bra att gå på dels för att de är bra underlag ¨( så jag inte få så ont ) och dels för att Vera kan gå lös mestadels. Vi hade med oss köttbullar som vi kasta ut och hon leta som en galning ;)

När vi kom hem såg vi på bonde söker fru och myste i vanlig ordning i soffan :)

Idag har jag haft sovmorgon vilket var behövligt eftersom jag har sjukt ont i natt. Har tagit en dusch och ätit frukost snart blir de en tur med Vera. :)

Ha en toppen dag :) kramar

Funderingar.

hej igen,

nu har jag sovit en stund underbart. det är väldans så mkt jag kan sova nu för tiden och ändå somna i tid på kvällen och sova hela natten..

Deet känns skönt att jag blivigt sjukskriven men har några funderingar. Får jag någon inkomst eftersom jag "bara" är timanställd och hur fungerar de , ska jag anmäla mig till någon eller räcker det att jag skickar in intygen till min arbetsgivare ?

Någon som vet och har något tips ?
Mvh Johanna

Vårdcentralen.

Hej på er.

Igår vad de en slapp kväll, tråkig också dessutom de var inget bra på tv. Vi åt middag väldigt sent. Jag åt lax och rikard pytt, har nog aldrig hänt att vi lagat två olika maträtter så ;)

Inatt sov jag väldans bra, och vakna inte av när rikard gick upp heller.
halv 10 hade jag tid hos vårdcentralen fick prata med en jätte go läkare och sedan hennes kollega, blev sjukskriven till en början i 3 veckor.

Ska ju gå hos sjukgymnast också så förhoppningvis blir de bättre., vill ju kunna jobba...
dagen i dag blir lugn, har precis ätit lunch.

hoppas ni mår fint :) kramar


Teater.

På fredag kl 19 , Lördagkl 19 och söndag kl 17 ska min syster spela upp sin monolog på studio 32.
Ni kan boka biljetter [email protected]m
Det ska bli jätte skoj att se, hoppas många kommer!
Kramar Johanna

Tisdag.

hej på er!

Sov helt ok inatt. Men idag skulle jag upp tidigt. Lilla Alice kom vid halv sju och vid kvart i åtta skulle jag vara hos sjukgymnasten.. visste inte vart jag skulle gå när jag kom in där i huvudentren så satte mig där alla andra satt och efter kanske en kvart var de min tur att anmäla sig, nej då var jag i fel kö detta var vårdcentralen.. Så jag fick gå vidare till en annan kö och vänta där i stället.

Det var en trevlig tjej jag träffa, men jag tycker alltid de känns som man går dit i onödan., att de kanske inte är så farligt.. Men jag vet inte. jag ska alla fall få komma tillbaka och göra lite övningar å så..

När jag kom hem tog jag mig lite fil och la mig i soffan och stensomna, var helt slut., och huvudvärk fast jag inte egentligen gjort ngt ansträngande. Nu har jag precis vaknat och ätit lunch , idag blev de Korvarnas korv....... Bullens pilsner korv de är inte kattskit de ;)

Just nu regnar de väldans mkt här så jag ska lägga mig i soffan och läsa "vi föräldrar" som rikard köpte till mig igår :) å så fort de blir uppehåll (om de nu blir de) så ska jag ta en tur med dogsen..

ja de var min intresanta dag :)
hoppas ni har de bra . kramar

Måndag.

godkväll!

dagen i dag har varit segare än sirap och jag la mig och sov 2 timmar mitt på dagen , kanske inte de smartaste men nu är jag allafall pigg ;) När Rikard kom hem så åt vi lite Thaimats rester från igår och sedan tog vi oss en promenad på bjursjön, det var ju så fint väder och vi gick sakta :)
På väg hem handla vi lite saker , vi kom hem lagom till "ensam mamma söker" till de åt vi köttbullemackor och drack te, inte dumt alls :)

Nu kollar Rikard på "sveriges historia" som går på 4an och jag passar på att sitta här lite grann .. :) Om en stund ska vi inta sängen och kolla klart på filmen vi börja se igår :)

imorgon ska jag upp tidigt och till sjukgymnasten, ska bli skönt att få träffa ngn som kan sig på sånt här och hoppas de finns övningar och tips hur man kan göra för att ha mindre ont :)
annars får jag se vad jag orkar med.. :)


Hoppas ni haft en jätte bra måndag :) KRAMAR

Sjukskrivning ?

Hej ingen.

äntligen har jag fått vila liite och ätit lite frukost.

Tagit tag och ringt massa samtal till bland annat sjukgymnasten, BM och till vårdcentralen. Hoppas det kan hjälpa mig., en sjukskrivning och gravidpenning trodde min BM att jag skulle få men tydligen ska det vara väldigt svårt...
men jag ska alla fall söka..

Saken är ju den att jag vill jobba., men ibland kanske man ska lyssna på kroppen. Får i stället hitta en hoobby här hemma som jag kan sysselsätta mig på dagarna med ;) sticka kanske ? :) har ni något tips?

kramar Johhanna


AJ!

Godmorgon..

vet inte hur mkt jag sovit i natt , eller lite kanske man ska säga. min foglossning har gått ett steg längre, nu har det gått ner i bena också så nu hjälper de inte om jag ligger still i sängen, det gör ont ändå! :/ skulle jobbat idag men isåg att det inte fungera, ska ta och ringa till min BM och fråga hur man kan gå till väga.
Det går ju inte att jobba om man knappt kan ta på sig sockarna själv vissa morgonar , det säger ju sig själv. Men det är ju inte så rockigt att bara vara hemma heller..
vi får se vad hon säger.

Hoppas ni mår bra där ute.
Kram


Bilder på mina favoriter.

nu ska vi äta thaimat :)

Söndag.

heeej på er!

hoppas helgen varit bra :)

igår fyllde världens bästa Pojkvän år. när jag vakna tassa jag upp & gjorde frukost på sängen till oss.. Vi låg länge i sägen och prata och gosa.
Sedan tog vi med oss varm chocklad och bulle och åkte till maltes stig som är i saltkällarn, Vera var med och hade på sig sin rygga. :) Vi gick upp till utsiktsplatsen och fika en stund innan vi begav oss tillbaka till bilen igen. :) Pappa å Carro kom en snabb sväng och hälsa på också , trevligt och mysigt att få se dom!

Planen med kvällen var att vi skulle äta på våran favvo ställe, kvarters men dumma som vi var boka vi bord alldeles för sent så de fanns ingen plats :( Så de blev pannakakor, godis och film istället . inte samma sak med de gick bra ändå ;)
Som Rikard sa igår "huvudsaken är att jag får vara med dig"
Jag somna dock innan kl 22.

idag vakna vi vid nio har ätit frukost och vera har varit ute med sin husse.. känner mig väldigt trött tror de blir en vilodag idag så jag orkar med 4 tidiga morgonar nästa vecka :)
99 dagar kvar i dag och jag längtar som en tok efter våran Meja ! :)

Ha en toppen dag. bilder från igår kommer senare Pusspuss


Fredag :)

tjo på er.

Gud så gott jag sovit inatt :) vakna vid 9 å var utvilad ;)

Man kan ju bara kolla ut på vädret så blir man glad, jag tog mig lite frukost och sedan tog jag på Vera sin väska med 3
lite vatten i . Vi stanna till nere vid skeppsviken och sola oss lite, vera njöt verkligen av att vara i solen :) Sedan traska vi vidare till affären där vi handla lite grann :) hällde ut vattnet och byta ut flaskorna till mat på vägen hem. Den sista biten av promenaden hade jag en väldigt trött Vera. I med att hon har väskan så blev 1,5 timme = 3 timmar.

När vi kom hem tog jag mig en dusch, var genomsvettig! Sedan har jag ätit lite lunch. Ligger i soffan och ska kolla på film stax. Ikväll när Rikard kommer hem ska vi äta pannkakor , grädde och sylt det blir säkert en go kvällpromenad någonstans eftersom det är så fint väder :)

I morgon fyller min skatt 26 år, då ska vi ut och äta och hitta på något mysigt tillsammans ! :)

Hoppas ni får en toppen fredag. Här kommer lite bilder.!









Levande död..

hej ppå er.
Inatt sov jag inge gott alls, knäpp Johanna tog inte på sig forlossningsbälet när vi var ute och gick vilket reulterade till att jag hade svin ont..

Idag har jag jobbat 9.45-17 har haft huvudvärk mest hela dagen.. Men vädret har varit toppen och tiden har gått fort. idag sa en pojke till mig. - "du fröken, jag har saknat dig., jag ska fråga min mamma om jag får bjuda dig på mitt kalas ;) "Rikard kom å hämta mig efter jobbet ,lyxig men annars hade jag inte varit hemma för ens närmare halv 7.

Har gjort i odning pannacotta vi ska äta i kväll och rikard har gjort hamburgare till oss., min älsko :)

Ikväll blir de lugna gatan..
Ha en trevlig kväll       /Johanna

(`v`)

Det är sant
Han är allt
Han är Min ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ilyQJBOQ3II
// Johanna

Onsdag.

god morgon på er..

Sov hela dagen i går, piggna till en stund på kvällen men hade inte några problem att sova i natt..

Igår när Rikard kom hem åt vi lite sedan begav vi oss ut i stormen för en promenad, just då regna de inte och var rätt behagligt att vara ute. Vi gick ner till affären å handla. Vera hade sin rygga på sig som blev tyngre på vägen hem vill jag lova..När vi kom hem myste vi ner oss i soffan och bara låg å höll om varann , älskar dom stunderna!

Idag var jag uppe tidigt lilla Alice är här så vad ute och mötte stefan och passa på att ta en morgonpromenad med hundarna. Nu har jag precis fått i mig lite frukost och pratat med älsko han hjälpte mig via telefon så jag kunde se på en film som jag ladda ner i går ;)
så de ska jag göra..
dagen i dag blir lugn ska vila upp mig så jag orkar jobba imorgon , för de vill ja ju !!!

Annars är de väl inte så mkt. Är inne i vecka 26 nu och lilla Meja sparkade för fullt i går.. :) Foglossningen har inte varit den västa på ett par dagar vilket är väldigt gott..

Ha en kanon dag :) kramar

Johanna, Dubbelhakan och Rikard :)

Tisdag.

Goddag..

Redan i går kväll kände jag mig väldigt trött och seg kände att de var något i kroppen.. gick å la mig stax efter 21 och ändå hade jag vilat när jag kom hem från jobbet.. sov gott i natt men vakna stax innan rikards kl ringde av att Vera flåsa så väldans , hon satt precis nedanför sängen. När hon gör de är de akut , jag for upp och ut med henne hon sprang som ett skott och bajsa stackarn var lös i magen :(
Insåg att vi inte kunde lämna henne ensama idag och Rikard ringde till hans snälla syster som kunde ta henne.

Men näär jag varit vaken en stund smög sig huvudvärken på och jag kände mig helt döven ont i kroppen , kände mig inte alls i form :( Ringde och sjukanmälde mig , hatar att ringa och sjukanmäla sig så från jobb ush !!!!
Sedan gick jag och la mig och sov till 11..  har ätit frukost och så.. deet blir en dag med bara vila så jag kan jobba på tordag ..

Hoppas ni får en kanon dag. kramar Johanna



Mysmåndag.

gokväll på er :)
Min dag började 5.15 i morse. Eftersom det är så mörkt på morgonen nu för tiden så är de svårt att veta när man vakna till om de är natten eller morgonen :)
Åt frukost och gjorde mig ordning sedan bar de av till hogstorp börja sju idag .
Hade glömt både bältet, innetofflorna och hade stövlar på mig så de var som gjort att ha svin ont i dag.. men
dagen gick fort och efter jobbet kom Susanne och hämta mig, vi åkte in till stan och åt på Cactuz sedan åkte vi vidare till simhallen och simma en halvtimme. Underbart att kunna röra sig utan att ha ont, vi tog en efterlängtad bastu också , Susanne hade med sig Chocklad ansiktsmask som vi kleta på och såg ut som två neggas ;)

När jag kom hem igen vila jag en stund tills rikard kom hem, nu har vi precis ätit restan av kvällen blir väldigt lugn med tv tittande och levande ljus!  En mysmåndag helt enkelt :)

Imorgon blir de jobb igen, ser fram emot onsdag då är jag ledig !!

Hoppas ni har de bra :) kramar

Söndag.

Hej på er.. :)

Inatt sov jag som en Prinsessa. Vakna när de åska och blixra ute och kröp under till Rikard och somna om med en gång :) Sovmorgon till 10 hade vi , hade nog kunnat sova en stund till men 10 är lagom :)

Vi gjorde oss ordning, åt brunch (tacosresterna från igår) och begav oss mot Näl. Älskade farmor ligger där.. Pappa, carro & farfar var också å hälsa på. Efter besöket åkte vi för att äta lite på överby , coop. Inte dumt alls. :)
När vi kom hem la jag mig å vila en stund och nu håller jag å Rikard (mest Rikard) på att sätta upp listerna uppe vid taket :) & nästa helg blir de golvlisterna. härligt att Äntligen få de klart här hemma :)

Ikväll blir de lungt , blir väl en promenad med vera i de fina vädret kan ja tro :)
Hoppas ni haft en superbra dag :) kramar Johanna


Lördag.

godkväll på er !
Nu sitter jag här i soffan och är ny duschad i dag har vi varit i Bullarn i sommarstugan hela dagen.. Rikard har hjälpt sin pappa med att bygga medans jag har suttit inne och läst tidningar. Vera har varit med Rikards mamma och mormor i två omgångar på långpromenad i skogen :)

Igår var vi ute och tog oss en långpromenad som börja vid bjursjön vi följde lelången och kom till 172:an vägen mot färgelanda. Just då kändes det inte så mkt men inatt och i dag kan jag lova att jag ångra liiite min två timmars promenad men va fan tror inte de blir bättre att INTE röra sig heller. Men kanske lagom dos ;)

Ikväll blir de lugna gatan , imorgon ska vi sätta lite lister och hälsa på farmor som är på sjukhuset.. Tacos ska vi äta i dag också , inte dumt alls ;)

Ha en toppen kväll..
lite bilder från igår-





Freeedag ;)

hej på er!

I dag var de upp tidigt som gällde , ush hade änna en täck känsla när jag gick ut med Vera i morse .. tur man har mördarhund och lås på dörren..

dagen på jobbet svicsha i väg det har börjat en ny tjej som får vik på förskolan, hon är hur trevlig som helst och vi prata en hel del idag. Fick även lift av henne hem..

När jag kom hem möttes jag av en glad Vera, vi la oss i soffan och möös massor och jag somna som en stock, vakna för en stund sedan och nu är de dax för promenad :)
hoppas ni får en jätte bra fredag. kramar

Torsdag.

heeej på er.

tycker de är konstigt att jag inte är tröttare än vad jag borde för satans helvete va dåligt jag sov i natt, så fort jag skulle vänta mig i sängen gjorde de så ont :( drog mig för att gå på toa för att slippa smärtan , börja nästan grina i morse när jag skulle ta på mig trosorna , rikard fick hjälpa mig med strumporna. Nu är de färdig gnällt !!
Hade bältet på mig hela dagen idag och de gjorde gott. !

har jobbat 7-15 idag tiden gick hur fort som helst , bara för man hade saker att göra, härligt!
Nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska vila en halvtimme innan rikard kommer hem.. Ikväll ska bär de av till simhallen för vattengympa med Susanne gånger 2 :)

Hoppas ni får en toppenkväll. kram

Uppdatering av dagen.

Godkväll på er:)

Jobba bara några timmar i dag och den mesta tiden var vi ute , i regnet . Eftersom jag har växt ur mina regnkläder för tillfället så blev jag väldigt blöt. Var inne med de små barnen i dag,.. Barn mellan 1-3 år underbara :) efter jobbet åkte jag hem, var vrålhungrig tur att vi hade massor av potioner som vi fryst in så de var bara att värma, gott att slippa laga i bland :) så i dag blev de lassagne!

Vi tog en tur med Vera på bjursjön, ett liiitet dopp fick de bli sedan så fick hon leta godis och leksaker ;) Så nu har vi en trött vera här hemma. :)
Tog vägen om ICA på väg hem handla vi lite grann.. När vi kom hem åt vi smörgås och drack te.

Nu kollar vi på bonde söker fru och myser i soffan, imorogn blir de jobb och sedan vatten gympa :) hoppas ni får en toppen kväll. kramar

Onsdag.

God morgon god morgon..

Igår var vi ju som sagt å simma när vi kom dit var de inte alls spec mkt folk , maja och jacob tröttna rätt fort & gick till sidan och stod på händer och hoppa. Skulle simma i en halv timmme var de tänkt med efter 25 min så fick jag jätte ont i magen så fick sluta. Maja och Jacob fortsatte därimot de öva sig att hoppa & dyka :)

När vi simmat klar basta vi en stund , hade med mig lite skubb , ansiktsmask , hårinpackning och massa frukt som vi mumsa på .. :) När vi var klara och skulle gå från simhallen regna de , tog bussen hem och rikard å vera mötte mig vid hållplatsen. När jag kom hem gjortde vi mat, klyftpotatis och fläskfile blev de :)

vi bädda rent i sängarna igår och jag somna och sov hur gott som helst i natt !

Nu ska jag snart ta en tur med Vera och göra ordning mig för jobb :) ha en bra dag allesammans :) kramar Johanna

Tisdag.

Godmorgon..

Ännu en dag jag ska njuta av ledigheten
Idag har jag tvätt tid och därför fick jag gå upp väldigt tidigt men har ju hela dagen på mig att vila sedan :)
Var nere vid sju och la ner två maskiner, nu har jag precis ätit frukost, gröt blev de idag :P

Igår såg jag föresten på en väldigt bra film "Älskar dig för evigt" Heter den. En drama.. filmen fick verkligen en att tänka att man verkligen ska ta vara på varann , att litet kan gå så fort...
Har den här hemma ifall någon vill låna.

ha en super dag. kramar

Måndag kväll

God kväll älskade ni,. Här sitter jag i soffan och är både trött och mätt..

Efter Älsko kom hem från jobbet har allt gått i en väldans fart., som vanligt ! Först åkte vi ner till kampenhof och ladda mitt busskort , sedan vidare upp till Syster/svägerskan Susanne där rikard hjälpte henne att sätta upp lite saker i lägeneheten :) När vi åkte hem var kl stax efter 7 då var de vara att skynda iväg till affären å handla och sedan göra mat kl 20 började ju Ensam mamma söker ;) När vi kom hem tog Rikard ut Vera och jag gjorde mat, effektivt och vi hann nästan till 8. :P Under pauserna hjälptes vi åt att röja i köket.

Nu kikat rikard på sveriges historia som går på 4an och vi har precis ätit chockladpudding nu är jag mätt :)
Snart blir det sängen. imorogn har jag tvätt tid 7-12 och på eftermiddagen ska jag till simhallen med kidsen , det ska bli mysigt :)

Hoppas ni haft en jätte bra dag :) kramar

Mysmåndag.

Goodmorgon..

idag är de måndag och i med måndag går jag in i ny vecka och denna veckan är de 25. :) Vakna tidigt i dag och låg och fundera på saker som jag ändå inte kan göra ngt åt 5 på morgonen , varför ens ligga och bekrymra sig?? När Älsko gick upp vid 6 gjorde jag de också för då hade jag blivigt hungrig. Passa på att följa med rikar du till bilen och sedan vidare på en lite promenad med Vera så hon fick uträtta sina behov :)

När jag kom in igen åt jag frukost och sedan gick jag å la mig igen, somna som en stock och vakna strax efter 11. Det regnar ute men det gör inte så mkt ., ska om en stund ta på mig regnjackan (som inte går att stänga längre) och ta mig en tur med Vera. Nu är de ju inte så varmt ute så nu kan man ju börja använda ryggan på henne :) Annars blir de är slappis dag , ska kika på film och när älsko kommer hem i kväll ska vi äta köttbullar och potatis mos "-det är mat för en kung de" sa han igår när jag sa vad jag hade tänkt för mat ;)

Hoppas ni får en super dag. Kramar Johanna



(`v`)

Du är allt jag nånsin önskat 
Du är allt jag nånsin drömt 
Du är den som får mig minnas 
Alla drömmar jag har glömt 
Och du är den som får mig hoppas 
Du är den som får mig le 
All min kärlek får du bära 
Hela livet vill jag ge 

För du är där när ingen ser mig 
Du är där när stormen yr 
Du är där när natten skrämmer 
Och du är där när dagen gryr 
Jag vill alltid ha dig nära 
När som åren läggs till år 
Och vad livet vill oss lära 
Är att framtiden är vår 

Lalala… 

När som klockorna har stannat 
Och tiden tycks stå still 
Och man inte vågar säga 
Det man längst i hjärtat vill 
Då ska vi ta varandras händer 
Då ska vi minnas denna dag 
Och förstå vad som än händer 
Är det alltid du och jag 

För du är allt jag nånsin önskat 
Du är allt jag nånsin drömt 
Du är den som får mig minnas 
Alla drömmar jag har glömt 
Och du är den som får mig hoppas 
Du är den som får mig le 
All min kärlek får du bära 
All min längtan vill jag ge 

Ja, all min kärlek får du bära 
Hela livet vill jag ge

Uppdatering av dagen.

Heeji igen

simmningen gick kanoners , förra gången simma vi ju 20 min i dag klämde vi till med 30. det blir längre och längre för varje gång. det var inte så farlige mkt folk i bassängen vilket var väldigt gott :)
Efter simmningen basta vi. Susanne hade köpt med sig frukt, vatten och ansiktsmask och jag hade med mig body skrub och hårinpackning. Ansiktsmasken skulle vara rengörande och redan när man tog på den kände man hur bra den var. den lukta nästan som tandkräm..

När vi bytt om åt vi lite chocklad som Susanne hade med, inte dumt alls ;) Sedan tog jag mig till Musset och mötte upp pappa :) Han bjöd på lunch. Fläskkarre, grönpepparsås och hasselbackspotatis jag blev propp mätt och det var jätte gott !

Bussen fick de bli hem i dag, längtar så till jag kan gå igen utan att få ont. , jädrar va jag ska gå då!
När jag kom hem la jag mig i soffan och vila 1.5 timme. underbart :) Nu sitter jag här i soffan och är liiiite rastlös det ser ut som ett bombnedslag här hemma , och vet ni vad ? jag är faktiskt för en gång sugen på att städa såå de får de bli idag..
Rikard är ju i väg å fiskar och har inte planer på att åka hem än så idag blir de jag som får fixa maten , kyckling och pasta får de bli idag ;)

ha en underbar söndag mina älskade vänner :) kram Johanna

Söndag.

Heej på er !

Igår jobba jag heela dagen , när jag kom hem hade Rikard gjort i ordning tacos som vi åt medans vi kika på fångarna på fortet ;) Sedan somna jag som en stock !

I morse ringde Älskos kl 8 och då vakna jag också , har sovit rättt okej inatt lite ont får man väl räkna med antar jag ..
Nu ska jag snart packa badkläder ska om en stund i väg och simma med sanne, efter de ska jag äta lunch med min älskade pappa :)
Rikard är i väg med stefan och fiskar , kanon väder får dom, härligt :)

ha en toppen dag  :) kramar

Fredag.

gokväll i stugan..

Idag var jag som levande död på jobbet ush va jobbigt att känna sig så trött och lättirriterad..
Dagen gick ändå relativt fort.
När jag kom hem möttes jag inte av min Vera bus, väldigt tomt. la mig och somna en timme i soffan , vakna av att en viss Rikard pussa mig :)

Sedan åkte vi hem till rikard syster å hämta Vera, hon hade varit ute och gått massor i dag och haft de väldigt bra , som vanligt när hon är där :)
På vägen hem köpte vi pizza, nu ikväll har vi kikat på webtv och bara myst i soffan.

Nu är husse och Vera ute och kissar natten jag ska snart hoppa in i duschen och sedan ska vi kolla på film i sägen, tror jag kommer somna innan filmen hinner starta ;)

imorgon väntas jobb 8-21 , underbart pass, helg och OB så jag ska inte klaga ;)

Ha de gott..
kramar

Helvetes natt.

God morgon..

Igår jobba jag kväll , tiden gick fort. När jag kom hem hade Rikard gjrot pannakakor till oss, jävligt goda helt perfekta pannakor dessutom. Min mäster kock ;)

Gick i la mig efter jag ätit var helt slut och i natt har jag drömt mardrömmar och kändt av foglossningen till 1000 plus att jag har haft ont i magen. Rikard fick ge mig en värktablett vid halv tre för jag kunde knappt vända mig i sägen. Känns inte som jag sovit en blund...
Snart ska jag ta mig till jobbet , slutar tre i dag och ska hem och vila de första jag gör.
Vera har åkt till Susanne och Lucas , skönt för henne att slippa vara själv desutom fyller min lilla skatt 5 år i dag :)

Ha en trevlig dag // Johanna



Tordag.

Hej

herre gud de är redan torsdag idag. , var har denna vecka tagit vägen. Har ju varit ledig mån,tis, & onsdag. Nu ska jag jobba torsdag, freda och lördag. ;)
Idag tog jag mig sovmorgon , sov så jädra gott i natt och somna om men en gång Rikard åkte till jobbet vakna vid 10.

Har väl inte hunnit med så mkt har i och för sig inte så mkt krav att jag ska hinna med så mkt innan jag ska till jobbet heller. har alla fall ätit en god frukost och varit ute med Vera i 45 min. Det blev en snabb rastning och sedan så blev det mycket hjärngympa nosen gick ett i ett i backen och hon leta efter godis och leksaker. En långis på de med husse i eftermiddag så sover hon gott ;) Just nu ligger hon utslagen här i bädden.

Vad ska jag skriva mer ? Meja känner jag mer och mer hur hon sparkar och sprattlar i magen en underbar känsla :)
Hoppas ni får en toppen torsdag. :)
kramar JOhanna

RSS 2.0