En bra dag.

gokväll i stugan!

Hade tre ärenden att göra i dag  vårdis, hämta pappas jacka på cheers och fixa en underskrift för omplacering av havandeskapspenningen.. men allt löste sig ju lappen kunde jag skcika , pappa hämta jackan själv och doktorn ringde upp så jag slapp åka dit ;) La mig och vila en stund och åt lite lunch i lugn och ro medans jag vänta på mamma. Hundarna sprang som vildar ute på bjursjön och det var riktigt gott att komma ut :)

Maja och jacob följde med mig hem och vi hjälptes åt att plocka ordning lite sedan åt vi morötter och gurkstavar med ditt medans vi kika på webbtv "mojje och Mimmi " När rikard kom hem kom mamma stax efter då åt vi tacos och myste i soffan.. det har varit en jätte mysigt dag med människor som jag älskar :) !

Nu ska jag ta mig en dusch har väldiga sammandragningar så då är de gott med en varm dusch :)
hoppas ni haft en jääte bra dag. kramar



Piinsamt!

Hej igen..

Vi har ju äntligen fått p - plats men den börjar itne gälla för ens imorgon. vi har några dagar haft koll på den och då har de inte stått någon där så vi tog för givet att den var tom.
Men förut när jag vila så ringde min kära sambo och sa att de ringde en gubbe till han och ville ha sin plats för han skulle upp och greja i sin lgn. jaha , bra och jag som inget körkort har fick be rikard ringa upp honom igen och fråga om han ville flytta vår bil. Så jag fick mig en liten åktur där från parkering till parkering  ;) fy vad pinsamt! ush!



Måndag.

hej på er!

Igår känndes det som jag inte gjort en ända vettig sak, jo jag och rikard gjorde världens godaste köttbullar men annars så , ne! Rikard därimot var ute med Vera i regnet och leta skatter i två timmar både vera och rikard var trötta sedan :) vi la oss stax efter 9 och låg å prata , som vanligt om allt och ingenting :)

Imorse kände jag mig rätt utvilad när kl ringde halv 8 anledningen till att jag skulle gå upp var att jag skulle vara på vårdcentralen halv 10 men en timme innan jag ska vara där ringder min doktor och säger att jag inte behöver komma, gott att slippa de tycker jag. så jag och vera tog oss en ovanlig tidigt promenad i dag :)

Nu sitter jag här i soffan och ska vila en stund, om en timme kommer mamma då ska vi till bjursjön med dogsen :)

ha en fin måndag :) kramar

De senaste dagarna

Hej förlåt för dålig ..

Fikan med Isabelle ifredags var jätte mysig konstig nog kändes de inte som att de var såå länge sedan vi träffades men och jag hoppas vi kommer träffas snart igen :)
Fredag kvällen var lugn vi kolla på massa webtv avsnitt och bara myste :)

Lördag : vakna vi kl 9 rikard vakna till och med först så de blev frukost och sedan åkte vi å hämta en babysitter som vi fick köpa av Thesese familj :) Sedan åkte vi vidare och kika lite på Resteröds och Kärrstegens gård :) köpte ett hjärta av sten till farmor där och rikard köpte "gammaldags glögg"
Sedan bar de av till Näl där vi hälsa på min älskade farmor som ligger där, hoppas hon snart få komma hem.!
Det blev Max på överby innan vi åkte tillbaka hem..
På kvällen var jag och Maja på bio "svensson svensson , i nöd och lust" såg vi hade inga som helst förväntningar av filmen men den var bra, lättsam och de var mysigt att ha med Maja :)
När jag kom hem åt vi äggmacka och sedan la vi oss i sägen och kika lite på webtv innnan de va dags att sova :)

Söndag, Sovmorgon och vi utnyttja att få sova en timme extra, underbart :) Idag åt vi risgrysgröt till frukost :) Jag ligger och slappar i soffan och rikard är ute på lååånis med Vera dagen i dag blir väääldigt lungn.. köttbullar och potatis till middag., gott!

ha de toppen puss!




Äntligen fredag.

Hej på er ;)

Sov jätte gott i natt för er som undrar ;)

Idag har jag inte hunnit med så mkt sopat en jävla massa hundhår fixat mig i ordning och nu ligger en Vera brevid mig i soffan och bara väntar på att världens tråkigaste och långsammaste matte ska gå ut med henne , så de är väl bäst ;)
Om en stund kommer älskade Isabelle , då blir de lunch på stan och massa massa prat ! Underbart åh vad jag längtat !!

ha en fin fredag allesammans ;)



Myskväll

Hej igen
När rikard kom hem tog han en dusch och sedan gjorde jag fotbad till honom och gav han lite massage., han har ju varit så trött denna veckan så jag tyckte han behövdes pysslas om lite :) Efter de tog vi en tur med Verisen så hon fick springa av sig. :) när vi kom in åt vi räkorna med bröd och aoli inte dumt alls, drack årets första Julmust också , så jädra gott ;)

Nu har vi betalt räkningar och snart ska vi kika på halv8hos mig och sedan robinsson ! En riktig jädra myskväll med min älskade underbara Rikard :)

Puss på er!

Inköp !

Nu är jag hemmkommen från  torp , innan jag åkte hem tog jag vägen om ICA där jag handla lite räkor och mys som vi ska ha ikväll jag och min käraste ;)
På torp handla jag liite kläder till Lillan samt två amnings bh:ar till mig inte så sexiga men det är nog bra att ha sedan antar jag ! :)
Vera fick sig lite lever snittar och ett ben som jag tror hon gilla , hon äter de och vaktar de väldigt alla fall!

här kommer lite bilder på kläderna till Meja :)
hoppas ni haft en fin dag ;) kramar


byxor från H&M

Pälsmössa , Uggs, raggisar och en tröja också H&m

Heldress från Kapphal , jag tog den sista ;)

Onsdag kväll..

Sitter i soffan nyduschad ska snart lägga oss i sängen och kika på webtv.. dagen blev inte alls som jag tänkt jo lugn blev de ju men har legat still i soffan heeeela dagen har haft väldigt ont :/ Tvinga mig ut för att möta Rikard i regnet förut när han kom hem från jobbet och det var riktigt gott med frisk luft!

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Belsebuu.. de var sissådär 1,5 år sedan sist så gissa om jag längtar!? :)

hoppas ni haft en kanon dag :) kramar



Onsdag.

Hej på er :)

Redan onsdag idag , tiden springer iväg och härligt värre är de ;) Men vad gör jag på dagarna!? Träffa några på jobbet i går , va skoj de var att de dom :) Och det fråga just den frågan vad gör du nu när du är sjukskriven? Jadu det händer ju inte så jätte mycket egentligen en fika ngn gång ibland och simma då å då men annars är ja ju mest hemma med Vera. tar de lungt men tiden går konstig nog fort ändå , och tur är väl de ?

Ännu en natt med god sömn underbart. har tänkt två dagar i rad nu att om de blir fint väder i morgon och om jag inte har såå ont så ska jag ta med fika och ta mig ner till strandpromenden och fika och njuta lite av hösten.. Men tyävrr har de ju itne varit ngn sånt väder :/ typiskt!

Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost, tog en promenad med Vera direkt jag gick upp så jag kunde äta frulle i lungn och ro :) Idag är de innemysar väder, det var inte alls skönt ute så i dag ska jag ägna mig åt att kolla igenom alla kort jag har på datorn och beställa framkallning på de som är bäst så man kan sätta in dem i album, det är så roligt att ha och kika på efterhand. :) annars händer de nog inte så mycket , lugna gatan! :)
La upp före och efterbilder som jag lova på färningen också..

hoppas ni får en kanon dag :) kramar


Frukost :)


Mitt hår före färgning, med råttfärgad utväxt inte jätte sexigt kanske ;)

Efter :) vad tycker ni ?










Efter ! Vad tycker ni ?


brunett!

spontanköpte hårfärg förut , rikard lekta frisör , jag är nöjd, bilder kommer i morgon nu ska vi kika på webtv i sängen, :)
Pusspuss!

Tisdag.

hej på er! :)

Inatt sov jag som en prinsessa , och det var väl tur de eftersom jag sovit som en kratta nu flera nätter på rad.. Tog i vanlig ordning sovmorgon och när jag skulle gå ut ringde mamma och fråga om jag ville med dem ut till deras hus som de köpt och de gjorde jag :)
Vera fick busa runt i trädgården och vi satt och fika och prata..

När Jacob sluta skolan följde jag med å hämta honom , vi tog en sväng till Nisses växter . där har jag aldrig varit innan mer än utanför på parkeringen det hade en del fina krukor och sånt , Jacob visa mig guldfiskarna och den gråa jakon (fågel) hugo som gilla att prata men inte med oss ! ;)
Innan det skulle ut till huset igen körde de hem oss och nu ligger jag är å är aptrött , kan bero på att jag inte ätit ngn ting förutom lite fil i dag så blodsockret är på bott , om en kvart ska vi alla fall åka å handla får köpa mig en korv med bröd innana tror jag så jag inte har ihjäl rikard på willys ;)

hoppas ni haft en kanon dag :) kramar




BM.

Hej igen :)

Idag var de första gången som jag var själv hos BM det är ju inget spec längre och ingenting jätte viktigt som Rikard behöver vara med på.. Allt så bra ut som vanligt och Meja växer och blir stor. Min kurva tyder på att hon kommer bli en stor bebis..
Efter BM handla jag lite middagsmat innan jag tog bussen hem skönt att bussen från Dalaberg går hela vägen till bohusgården ;)

När jag kom hem skala jag potatis idag blir det mos och fiskpinnar, mmmm :) Jag är vrålhungrig!

Idag fick vi även våra vinterdäck till bilden inte en dag för tidigt, det har nästan tagit ett år, skit bilhörnan!

går även in i vecka 32 idag och därför bjur jag på lite bilder.. ska bli bättre på att lägga upp bilder här på bloggen så den inte är såå tråkig!
Puss






Söndag + Måndag.

God förmiddag på er kära ni!

I natt sov jag som en kratta fy fan.. Städa igår så inatt fick kroppen lida.. :/ Vet inte riktigt om jag tycker det var värt de heller, eftersom Vera fäller som fasen just nu så om ngn dag ligger de minst lika mycket hår här på golvet igen , trotts att jag borstar henne varnnan dag...
Rikard kom hem rätt tidigt i går vilket var mysigt, vi åt pizza och tog de bara lungt, gosa massa med varann !

idag var tanken att jag skulle gå upp vid 9 men eftersom jag inte somna för ens vi 1 och sedan låg vaken mellan 4-6 så gick jag upp 11. Ringde försäkringskassan och fråga hur de gick med mitt ärende angående havandeskapspenningen som jag skicka in för några veckor sedan och som skulle börja gälla nu den 26 när min sjukskrivvning tar slut.. nej de ärendet hade de inte ens börjat med.. ;/ härligt!

Snart ska jag göra mig lite lunch idag blir de spagetti och köttfärsås hade köttfärsås i frysen så :) I eftermiddag ska jag även till BM och se vad hon säger.. :) Har täffat många som sagt att det inte syns så mkt på mig att jag gått upp i vikt och sånt där nu ska jag lägga upp lite bilder , hitta en bild å mig när jag vägde som minst innan jag blev gravid så ska ni få se skillnaden ;)

ha en kanon dag :) kramar



Nu det ser ut som min nästa har växt as mycket ju!

Lördag

gokväll..

Sitter här i soffan och kikar på typ 10onde avsnittet av skilda värdar .
Sov som en kratta i natt somna inte förens vid två , det är verkligen svårt att somna själv så tomt och ensamt. :/

Pappa kom hit i morse och tog en långis med Vera sedan åkte vi hem till farmor och farfar, där fick vi god mat :) Fina fina farmor och farfar !
Vart helt slut när jag kom hem så la mig i soffan och sov en stund kunde verkligen inte hålla ögona öppna , när jag vakna i gen hade Moster ringt och frågat om vera ville med ut på promenad och det ville hon jjue, så passande för jag var ju på väg ut 1.5 var de ute ungefär så nu ligger hon och snarkar i sin bädd..

Under tiden de var ute åt jag pannkakor med drottningsylt ;) Annars har jag ju som sagt inte gjort en jota.. magen är helt spänd så jag ska snart ta en varm dusch så de kanske släpper och kika på film kanske eller borde jag försöka sova.. ?

Imorgon kommer min älskling äntligen hem, det ska bli underbart! :)
Puss

En bra dag.

Go kväll på er!

Dagen har bara sprungit i väg, det var mysigt att träffa Sarah , det gör vi alldeles för sällen tyvärr.. det blev en tacosallad som vanligt på Cactuz :)
På väg hem tog jag vägen om hemmkväll och hyrde tre filmer , filmer som bara jag fick välja inga jädra skräckisar eller action pang pang utan tre romantiska komedier ;)
Köpte liiite godis också ... har sett en film nu ikväll var så trött vi 6 tiden så fick pausa och vila en halvtimme , smart för nu är jag jätte pigg..

Pappa var ute med Vera förut så nu ligger hon och snarkar i sin bädd :) Imorgon skulle pappa komma tidigt och ta ut Vera så det är bara för mig och upp å hoppa. Vi ska även hälsa på farmor och farfar , farfar blev 86 igår..

Snart ska jag försöka sova, ush va svårt det är utan Rikard så jädra ensamt, förstår inte hur jag klara av när han jobba i norge. Men det är ju viktigt och sakna och det gör jag verkligen nu!

Hoppass er dag varit fin! kramar Johanna

Fredag!

hej på er!!

somna inte förens vid 1 i natt , så blir de när man är så smart och sover länge på morgonen óch sedan mitt på dagen.. hade tänkt gå upp vid 10 men de blev 11.
idag när jag å Verisen var ute var de frost, hade på mig jacka, halsduk och foppatofflor , kan tänka att de såg lite konstig ut!

passa på att borsta Vera när vi var ute hon tappar sommmarpälsen + att hon ska löpa (tror vi) så hon fäller väldigt mycket just nu!

Nu ska jag göra mig klar här och möta upp Sarah på stan vi ska fika , jag är vrålhungrig så de ska bli gott med mat :)
hoppas ni får en toppen fredag! kramar



Torsdag.

go kväll på er..

I morse gick jag upp när Rikard åkt kan ändå inte somna om. Vera låg framför dörren och hoppades nog på att husse skulle komma tillbaka.. han åkte ju på övning och när han är ute å går med Vera i skogen brukar han ha på sig sina hemvärns kläder så idag trodde vera att hon skulle få följa med..

istället åt vi frukost och myste i soffan, sedan gick jag in och la mig en sväng till och somna som en stock :) När jag vakna tog jag och Vera oss en tur kasta lite boll och träna lite. Håller på att träna henne att bajsa på kommando , hon är så velig när hon ska bajsa och det tar sig faktiskt ;) En till sak som vi lär oss är att lämna bollen direkt i handen när jag kastat och hon kommer tillbaka annars brukar hon lägga den på backen och putta den med nosen men det är liiite svårt att böja sig nu för tiden och det går också bätte och bättre ;)

Vad har jag gjort mer i dag !? Ingenting känns de som röjde lite här hemma skura i köket och laga lite mat tills pappa kom hit. Eftersom Älsko är borta är han så snäll å kommer å tar ut Vera.
men kl halv 5 när Rikard brukar komma hem gick hon och la sig framför dörren och vänta på sin husse i vanligt ordning !

kvällen blir lungn hoppas ni haft en super dag! kram

trött..

Hej på er !

Är väldans trött de har hänt saker sedan fredag förra veckan har inte haft en enda dag som jag bara slappat på men tiden går ju fort då så jag ska inte klaga men jag är helt slut..

Igår var vi ju på föräldra utbildningen, ,fikan var bäst ;) vi gick igenom de olika smärtlindringarna som man kunde ta de fanns en del att välja på..
Sedan var de bara hem och äta, byta ta på sig något bekvämt och sedan bege sig mot en föroläsning som hyresgästföreningen där vi bor hade anornat , de handla om hundar ,det var en jätte duktig kvinna som var där och tala.. det var jag rikard och alla gammlignar.. Vi fick fika även där :)

När vi kom hem var kl 21 så vi bädda rent i sängen och duscha sedan kolla vi på webtv  (outsiders) innan vi somna inatt sov jag som en prinsessa :)
Vaknaa vi 11 i morse då hade jag fått sms från susanne som fråga om vi kunde simma så de har jag gjort i dag , dock 15 min bara eftersom jag fick ont sedan,
bastu och ansiktsmask blev de också ;)

Vi luncha i dag på thai med min svägerska och jonas , väldigt trevligt :)
ikväll blir de lungt ska bara mysa med min rikard imorgon ska han ju på övning och vara borta :/

Puss

Tisdag.

Hej på er.

Ligger här i soffan och har precis ätit frukost , hör hur regnet spör ner utanför. är inte alls sugen på att gå ut här om en stund., men de är ju skönt när man väl kommer in igen.. :)

Fikan med Tess igår var mysigt , vi var på Cactuz ! Tiden sprang iväg de blir så när man inte ses så ofta då har man ju så mkt att tala om! :) När jag kom hem var min älskling redan hemma, han tog en tur med Vera och jag gjorde ordning maten. Kvällen var lugn massa mys som vanligt.. Vi dricker väldigtr mkt the här hemma nu för tiden , de hör liksom hösten till :)

idag ska vi på föräldrautbildning hoppas de är bättre än sist gång. :) Ikväll ska vi på en föroläsning här hemma som jag tror hyresgästföreningen fixat, gratis är de alla fall och de kommer en hund instruktör/psykolog som ska prata om hundar som är rädda. ska bli intressant och roligt :)



Måndag !

tjenamoss

Idag går jag in i vecka 31 (30+0) tyckte inte de var länge sedan jag gick in i vecka 20 :)
Idag hade jag sovmorgon fick dra mig upp ur sängen stax efter 11.
Har varit sugen på havregrynsgröt flera dagar nu men antingen så har vi inte haft ngn sylt/äpplemos eller så har mjölken varit slut men i dag hade vi allt :) Så de fick de bli :P

Jag och Vera tog oss en tur också borsta henne lite och kasta lite boll nu ligger min skatt här på mattan bervid mig och sover :) Jag ska snart göra mig ordning för en fika på stan med Tess ska bli mysigt! :)

hoppas ni får en fin dag :) kramar!

Söndag igen.

Hej på er !!

denns liksom alla andra helger har även denna helgen sprungit iväg, men tur är väl de att tiden går?
Sov morgon till 10 fick de bli åt frukost och sedan la jag mig i soffan och sov en timme till, var helt slut efter nattens värk.
Idag var vi bjudna på mat till pappasen och hand hade gjort vilt gryta vilket var väldigt gott :) till efterrätt fick vi glass ;) men innnan maten tog jag mig ett långt varmt bad åh vad jag önska jag hade badkar.. vardagslyx!

nu är vi hemma igen och rikard och vera har varit ute på långis. kvällen blir lungn skönt!
Imorgon är de måndag då ska jag fika med två¨fina vänner.
kram på er:)

Fredag + Lördag.

Hej på er!

Har haft fullt upp de senaste dagarna.

Fredag börja dagen vid halv 8. Vi tog vägen om torp innan Lysekil där vi skulle äta frukost , till vår stora glädje hade de frukost buffe på coop 45 rikstaler så vi åt oss väldigt mätta :) Sedan åkte vi till Lysekil till rikard mor & far sedan vidare till Kungshamn..

Idag var de begravning för Rikards faster :/ Väldigt fin begravning med mycket fina blommor och fin musik. Kunde inte hålla tårarna borta..
Efteråt fick man smörgåstårta och annat gott!
Innan vi åkte hem åkte vi hem till Lyse igen och fick med oss Kallops hem, in favoritmat så de tackar man inte nej till :)

Resten av kvällen bestod av mys och webtv.. Somna och sov väldigt gott vakna ju i vanlig ordning när jag vänder mig eller ska på toa ..

Lördag. Idag vakna Rikard före mig , han sa han hade ställt kl i går med ikke så vi vakna stax efter halv 11 och då blir man plötsligt lite stressad man vill ju göra ngt av dagen.. Vi bestämde oss för att hälsa på Susanne och Mattias de var länge sedan och de är alltid lika roligt att hälsa på dom, + att ja var nyfiken på hur de hade fått de nu när de renovetat en hel del i huset :) Det hade fått de jätte fint överallt och det var verkligen stor skillnad till var de var innan , det blev hela andra rum.. roligt :) Vi hade de trevligt fika och åt tacos , innan vi åkte hem tog vi oss en tur med hundarna så de fick leta godis och efter oss i skogen.. Den promenaden känner jag av tydligt nu vill jag lova de foglossningen kan nog inte bli värre nu känns de som.. Imorgon ska jag hämta upp mina krryckor från källaren..

Kvällen blir kort tror jag ska snart lägga mig.. imorgon ska vi till pappasen , han ska bju på mat :)
Hoppas ni haft en toppen dag. kramar

Min dag.

hej igen på er!

tjockisfikan på rådis med Sanne och Liselotte var jätte trevlig mycket (bara) prat om bebisar och allt som har med de att göra och tiden sprang i väg :) jag vet hur många som helst som ska ha en lite knatte nu i slutet av året och i början av nästa, det är kul att de är så många ! :)

När jag kom hem bestämde jag mig för att inte sova , vill somna ikväll eftersom vi ska upp tidigt i morgon så kolla lite på skilda världar som tidsfördriv till rikard kom hem.. men känner att jag lätt hade kunnat somna när som helt :)
Kvällen blir lungn robinsson är de som gäller :) sedan sova!

Hoppas eran dag varit fin . kram

<3

http://www.youtube.com/watch?v=RpMLN2A6nX4&feature=related
hej på er!

igår hade jag nog världens tråkigaste dag, det bli inte roligare än vad man gör de jag vet!! Det blev mycket vila och en hel del skilda världar ;) På kvällen när rikard kom hem tog vi en promenad till en utsikt som han visste, jätte vackert man såg hela uddevalla!

Idag var de tänkt att jag och sanne skulle simma men ingen hade kraft direkt så vi tar en fika i stället . skönt att få komma ut :)
Hoppas ni får en kanondag. kramar

tordag.

godmorgon på er.!

Igår hände de inte så mkt hade en piss tråkig onsdag helt enkelt. skulle träffa min svägerska vi skulle äta thai men eftersom jag hade så ont i magen hela natten så orka jag helt enkelt inte.. jag tog mig ut med vera fick borstat henne och så fick hon leta lite godis.. Sedan kika jag på skilda värdlar och sov de var typ de jag gjorde skoj va ???
När rikard kom hem så visa han mig ett utsiktsplats som ligger väldigt nära oss, solen höll på att gå ner precis då så de var väldigt fint! nästa gång vi ska gå dit ska vi ha fika med oss :)

Eftersom jag hade sovit hela dagen i går typ så var jag väldigt pigg när vi skulle lägga oss i går så va lite kaxig och sa att jag skulle banne mig gå upp vid 9 alla fall, men med sammandragningar och almänt ont så sov jag inte så bra i natt och när rikard gick kunde jag inte somna om så 10.30 kom jag upp, hade lätt kunnat sova längre.
Idag ska jag umgås med min fina vän Susanne vi ska simma :)
nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag bege mig på en tur med Vera., ska försöka dammsuga också om ja orkar.

ha en fin dag :) kram

Tisdag.

Hej på er :)

hoppas ni har de bra..

Just ni sitter jag här och lyssnar på lite musik.
Idag hade jag som vanligt sovmorgoon , vet inte varför men ligger nätan alltid vaken mellan 6-8 vaknar när Älsko går till jobbet och kan inte somna om, kanske är de lika bra att gå upp då och göra något vettigt de två timmar man bara ligger och virder och vänder sig på.. ??

på dagen har jag inte gjort så mycket , varit ute och busat med Vera i vanlig ordning, skönt att få vara hemma med henne på dagarna och bara rå om henne.. Slippa de dåliga samvetet att hon får vara ensam., istället har jag ju dåligt samvete för att hon inte får någon långis av mig på dagen men huvudsaken är att hon kommer ut och de gör hon ju, och långis får hon ju av rikard på kvällen sedan..

halv två kom rikard och hämta mig och vi åkte till Bm - motagningen där de var föräldargrupp kände igen några personer men det var ingen som jag kunde placera så.. några skulle ha barn sätan samtidigt som oss, men ingen var beräknad samma dag.. I övrigt var de rätt segt tyckte jag nog, sitta stilla två timmar och bara lyssna är väl varken min eller Rikards grej men tiden gick fort ändå..

När vi kom hem kom moster och hämta vera , de skulle ut och springa idag i gen :) härligt att hon får komma ut och springa och maria tycker det är roligt med sällskap.. men som jag sa till rikard när hon åkt, "när hände de senast att vi satt här båda två hemma utan att vera är här" har nog aldrig hänt..

resten av kvällen blir lugn tror jag, man får ju inte missa outsiders :)
imorgon ska jag träffa min kära svägerska vi ska äta thibuffe tror jag , de ska bli mysigt alltid lika trevligt att träffa henne :)

hoppas ni får en toppen kväll..
kramar!!



Uppdatering av dagen.

Hej på er !

Klockan är redan 18, vart har denna dagen tagit vägen. men går man upp sent så försvinner dagen väldigt fort..
Idag har det gått 4 veckor sedan jag blev sjukskriven, tiden har bara sprungit i väg jag som trodde de skulle gå långsamt men ikke!

Var på vårdcentralen i dag och blev sjukskriven i gen, men tydligen är de svårt hon sa att man inprencip ska behöva ha kryckor eller sittar i rullstol för att bli sjukskriven, helt sjukt!!!
Innan jag åkte hem förut tog jag vägen om affären och handla lite saker för Chilie corn carnen som jag ska göra till Rikard.

Eftersom han jobbar över idag åt jag middag innan honom , jag gjort lax och potatis till mig.. De äter han inte ändå så då passsar jag på :)
efter maten slappa jag en stund framför skilda världar och sov en stund.. det var välbehövligt!
När jag vakna tog jag en tur med Vera , jag borta henne lite och sedan kasta vi pinne, slutligen fick hon leta lite godis :)

Nu ska jag börja med maten så den är klar när Rikard kommer hem :)
Imorgon ska vi på föräldrautbildning, det ska bli skoj !

Hoppas ni haft en toppen måndag :) kramar!

Måndag.

Tjo.

sitter här med ytterkläderna på  Vera är precis rastad och utfodrad.
Nu ska jag kila till bussen som idag ska ta mig till vårdcentralen ... hoppas på förlängt sjukskrivning!

Idag ska jag göra Chilie con carne för första gången , tycker inte alls de är gott men Rikard ska få de :)
ha en  toppen dag, uppdaterar nog senare :) kramen!

Min graviditet!

 

 

 

 

 

» Beräknad förlossning 26 december 2011
» Jag är gravid i vecka 28 + 6 (29)
» Jag har varit gravid i 201 dagar
» Jag har 78 dagar till förlossningen
» Bebisen väger c:a 1200 gram
» Bebisen är c:a 37 cm


 

 

Kön: Flicka :)
Otålig:
ja nu vill ja att tiden ska gå fort :)
Huvudet ner:
Nej de tror jag inte.
Huvudet fast?:
Nix
Aktivitet inifrån:
Känner henne hela tiden med sparkar, underbart!
Bestämt nanm?:
Elsa Meja N Behrendtz 
Viktökning:
Pass ;)
Har ni köpt allt:
Ja allt vi behöver.
Bristningar:
Några vid höften.
Om födseln:
Tänker mycket på hur den ska bli, längtar så efter att få se våran prinsessa!
Plågor:
Foglossning :S
förvärkar?:
Nej!
Tungt?
: de börjar bli !
Höggravid?:
I månad sju kan man väl räkna mig som de ?
Vatten i kroppen?:
Ja mest i fötterna. 
Nästa BM besök:
24 Oktober
BB väskan packat:
Väntar en månad :)





Söndag + bilder.

gokväll på er!!

idag har de varit en riktigt slappfisar söndag för min del, inatt sov jag som en kratta låg vaken länge och drömde massa konstiga drömmar..
Min fina moster var här på besök och sedan tog hon med sig vera på en springtur.. vera hade inte riktigt den kondisen att spring ett i ett så många km., så hon var trött.. :)


pannkakslunch blev de idag sedan stack Älsko iväg på skattletar jakt till ett fint ställe, längtar så tills jag också kan gå långpromenader igen!! Medans mina underbaringar var i väg passa jag på att vila och kolla lite på skilda världar :)

När rikard kom hem hade han med sig en bajsbåse (oanvänd) med kantareller , passa perfekt till kallopsen vi skulle äta i dag.. Inte nog med att han plockat dom han rensa och stekte dom också... Vad har jag gjort för att förtjäna en sån här underbar pojkvän.!?

Nu ikväll har vi tagit de lungt, umgåtts med våra datorer, mysigt och socialt sådär ;)
har även fixat lite i barn rummet nu är de nästan klart och jag är väldigt nöjd, ett skötbord är de ända som vi ska sätta in, ett sånt som man fäller upp och ner ni vet , som nästan inte tar någon plats alls :)

HOPPAS NI HAFT EN SUPER SÖNDAG :)
nu blir de Gustavsson tre trappor upp för oss !
men ni ska såklart få lite bilder :)
kramar







Lördag.

hej på er.

dagen börjades med sovmorgon, att få vakna upp med den finaste killen i hela världen det är grejer de... Vi åt frukost och sedan begav vi oss ner mot stan där vi träffa pappa å tog en fika, gick även ett varv inne på secund hand men hitta ingenting. ..

Efter fikan tog vi med oss vårt Hallonschampoo och begav oss till bjursjön där vi bada vera , det var två dopp sedan var de över, för innan lukta hon inte direkt hallon, igår kväll hade hon rullat sig i bajs , de upptackte vi i morse :) Ush de är verkligen inte varmt i vattnet nu men vera klaga inte hon hade nog kunnat simma några vänder till ;)

Efter en turen på bjursjön så bar de av till brastad , till jenny, martin, wille och aston där vi åt tacos och hade de trevligt i vanlig ordning ;) Innan vi åkte hem bjöds de på kladdkaka, inte dumt alls!

Nu har vi kommit hem för en stund sedan och Rikard har målat för andra gången i Mejas rum så i morgon ska vi sätta upp gardiner, äntligen + lite hyllor och så :) de kommer nog bilder för den som är nyfiken imorogn :)

Ikväll blir de lungt ..
hoppasn i fått en trevlig dag. kramar

En bra dag.

heej igen..

vart har denna dagen tagit vägen? Susanne var här och vi hade de som vanligt trevlifgt. Vi tog oss en liten tur med dogsen så de fick springa.. Sedan gjorde vi ordning lunch, lyxmåltiden idag bestod av falukorv och makisar :)

Mätta och nöjda satte vi på en film (jag somna som vanligt) När filmen var slut och vi pratat en stund var kl halv 5 och dags för Sanne att åka hem och för mig att börja med maten.. dagen har verkligen rusat i väg och den har varit alldeles lagom mysigt att umgås med sanne!

Igår kväll låg jag och älsko och diskutera ordet "vän" vad är en vän egentligen ?? har haft så mycket tid att fundera nu när jag har varit ledig och kommit fram till att jag har egentligen har väldigt få vänner.. De få jag har är de underbaraste människorna i hela världen, de finns där och jag kommer alltid finnas för dom!

det kommer ju fram mer och mer vilka som är vänner och vilka som är mer bekanta är grymt trött på undanflykter och sånt, säg i stället att man inte har någon lust, jag kan ta de!

Sitter här nu och Rikard har åkt på ngn möte med hemvärnet,  Vera blev tokig när han tar på sig sina sånna kläder :) Hon fick såklart följa med idag :)

Jag ska roa mig med att kika på skilda värdar :)

Imorgon är de redan fredag och då ska jag träffa Jenny och Sanna , det ska bli mysigt! :)

Kramar

Uppdatering

hej på er var igår satt jag knappt ngn vid datorn , har fullt upp med annat viktigare och roligare :)
Jag tvätta , laga kallops , måla på lillans rum , busa med vera m.m.
När rikard kom hem åt vi och sedan åkte vi till BM.
hm hade gått upp mkt i vikt på kort tid men jag äter varken spec otnyttigt eller mkt vad ska jag göra åt saken ?
gå kan jag ju inte göra och simma är ju inte heller bra .. Få väl simma alla fall för upp mer i vikt vill jag ju inte gå :(

Idag kunde jag inte somna om när Rikard åkte till jobbet så jag gick upp och kolla lite på skilda världar , det börjar bli spännande nu ;) Sedan gick ja å la mig igen.. nu ska jag snart ut med Vera här och sedan kommer Susanne ! :)

hoppas ni får en bra dag. kramen!

Sol.

god morgon på er.

idag som de flesta dagar blev de sovmorgon.
Hade väldans ont i går kväll så rikard massera mig tills jag somna , underbara fina rikard!!

idag blir de en tur till stan, försäkringskassan sedan blir de nog lungt. känner mig som en gammal kärring som inte orkar ngn ting och som har ont 24/7.

nu ska jag äta frukost och sedan ta en tur med Vera.
ha de bäst :) kram

TIPS!

har bestämt mig för att göra ngt med mitt hår , men jag vet inte vad. har någon något förslag ??



Uppdatering av dagen.

Go kväll på er :)

Dagen blev inte riktigt som planerat men den blev väldigt bra ändå.. Upptäckte att mitt busskort låg i bilden så det blev ingen färd till försäkringskassan.. får ta de imorgon i stället.

Jag har tvättat och tvättmaskinen fungerar hur bra som helst... Kolla några avsnitt på skilda världar också..
Sedan så har mamma och syskonen varit här på besök, alltid lika trevligt. Meja fick en nalle och en jätte fin tröja av mamma/mormor blir de ju för henne.. och jag fick ett jätte gott the :)

När Mamma och gänget åkt pkte vi och handla, vi handla nog mat för 3 veckor alla fall. kött , köttfärs , kyckling m.m. gott att ha allt sånt hemma :) det blev en sen middag och idag blev de hemma gjort kyckling kebab framför "ensam mamma söker" Nu sitter Rikard och kikar på "sveriger historia" snart blir de dusch och sedan något program web tv i vanlig ordning i sängen :)

Hoppas ni haft en bra dag. kramar Johanna

Måndag och ny vecka !

God morgon!
Sovmorgon i vanlig ordning, de är behövligt för att orka med en dag efter en alltid rätt jobbig natt.. Drömde om grillspett i natt vakna och va hur sugen på de som helst :)

Nu sitter jag här i morgonrocken och äter frukost, fil, muslie, banan och vindruvor fick de bli idag, glömde helt bort att köpa något bröd i går när vi var i affären... Snart ska jag väcke en morgon trött Vera och ta en liten tur med henne..

Idag har jag faktiskt lite att dona med så dagen kommer nog gå rätt fort, försäkringskassan, måla färdigt Mejas rum, tvätta och lite smått å gått.. :)

Hoppas ni får en bra dag i de gråa höstvädret :)
Kramar

Lördag - söndag

heeej på er.

har inte haft tid att sitta vid datorn i helgen..

Lördag hade vi sovmorgon och sov till kl 11, hade säkert kunna sova längre. Vi åt frukost och begav oss mot bjursjön där de var USK - loppet (löpningstävling ) Pappa var med och sprang så vi kika på honom.. Vera var såklart med , men tyckte gott hon kunde få springa löst där uppe som hon bruka göra :) När vi kikat klart bar kosan mot rotan där jag hittat en matta som jag ville ha, en röd ryamatta till Lillans rum :)

Sedan mötte vi upp Stefan och hans bror med tjej på torp där vi åt Mc donals ! Fick väldig migrän på torp så när det andra åkte upp till borgen för att kika så åkte jag hem och sov i  två timmar , inget skoj alls ville ju med. Men när jag sovit i två timmar och ringde älsko skulle de till ett annat ställe å kika så då följde jag med dit.. Vi leta skatter och hade de mysigt. Kvällen sluta här hos oss med pizza och massa prat!

natten till idag sov jag skit dåligt låg vaken mellan 3-6.30 ungefär. låg å oroa mig för Meja. Hela lördagen hade jag knappt känt av henne alls. Somna till slut och vakna kl 12. Ringde till förlossningen för att rådfråga och det tyckte jag skulle åka in.. allt var som de skulle, som tur var är glad att jag åkte in så man slipper oroa sig :)
Tänk va man redan kan älska någon så mycket!

Nu är vi hemma, rikard är ute med Vera och jag ska snart göra ordning chocklad milksake :) det blir en lungn kväll med massa mys precis så de ska vara på söndagar..
kramar

RSS 2.0