Onsdag!

God förmiddag!

Här om dagen snacka jag och Rikard om att Meja aldrig sover 12 timmar på natten och vipps så har hon gjort de 2 dagar i rad! vi sov till 8:30 idag sedan myste vi och gosa 1 timme i sängen innan vi åt frukost :) vi har kikat lite på tv och Meja har målat ;) det blir en lugn dag idag i em ska vi storhandla, skönt att få fylla upp kyl å frys :)

hoppas ni får en fin dag!



Min dag i bilder!
























Min måndag!

Som sagt valde Meja att gå upp vid 6 tiden. Vi åt frukost och måla lite grann innan vi myste ner oss i soffan framför tv. När Meja blev trött gick vi in och la oss, ingen hade problem att somna.

vi har tagit de lungt hela dagen kusin Milo och meja farmor skulle egentligen komma men Milo va sjuk :/ efter lunch tog vi på oss och gick ut å gunga och slängde i en maskin tvätt.. Nu har vi käkat och snart ska jag lägga Meja som inte sovit sedan kl 10 :)

hoppas er måndag är fin! imorgon ska vi bli bjuda på lunch av mejas morfar på stan, lyxigt :) kram



Helgen!

Midsommar!!
både jag och Rikard kolla in vädret ihopp på att de skulle vara bra för tanken va ju att vi skulle spendera dagen med sol, bad och grill o bullarn. Vi tog oss ner till museeparken där vi dansa lite innan vi begav oss till Lyse där det blev en mysigt midsommar trotts vädret :) sov som en kratta på natten dock och Meja vakna ett par timmar mitt i natten!

på lördagen va jag mer död än levande men vi tog oss till crusingen som planerat eftersom de va rätt kasst väder och vi var trötta så vart vi inte där så länge. vi slappa resten av kvällen hemma. borta bra med hemma bäst :)

igår tog vi de lungt på fm vi var ute å lekte en stund innan jag å Meja vila oss! efter lunch åkte vi ut å fiska en stund, vera fick bada :) När vi kom hem gjorde vi hemmagjord pizza och myste. såg på skärgårdsdocktorn som gick på tv:n innan jag kröp i säng!

Måndag och vi gick upp kl 6. dagen blir lugn är såå trött. hoppas ni har de bra :)


Nöjd!

När jag kom till BM i morse fråga den goa, rara undersköterskan om jag hade stressat, nej sa jag. tydligen skulle jag varit där redan kvart i 8 men de spela ingen roll sa hon.:) tog blod socker och fick dricka sån söt lösning med smak av citron. sedan fick jag vila! sov som en stock i två timmar innan hon väckte mig. när det tog de andra blodsockret va de också bra så jag fick äntligen äta frukost!
Bussarna har sommatid nu så de går mer sällan så det var knappt att vagnar och rullatorer fick plats i bussen.. hur tänkte dom där??
När jag kom hem la jag mig och sov i 3 timmar. Det var längesen jag kände mig såhär utvilad så satte igång och städa också dammsög, röjde i köket, skura golvet! har precis lyxat till de med en potion nudlar ;) Nu väntar jag som en tok efter mina juveler Meja har varit hos sin fina farmor hela dagen så hon har haft de bra.

hoopas er dag varit bra :) kram




Mirakel!

Är helt klar och har en kvart till godo innan Meja ska behöva väckas. hoppas hon vaknar av sig själv. ligger i sängen brevid henne nu och njuter av den finaste jag har ♥ Tiden går så fort tyckte inte det var länge sedan hon låg stilla på min mage. Nu pratar hon , går och dansar. hon har en STOR egen vilja och är världens bästa busunge! Tänk att jag har äran att få bära ett till mirakel jag är så lyckligt lottad över mina fina tjejer! ♥




Torsdag!

godmorgon!

sämsta natten på väldigt länge. det är för mycket nu känner jag , ush! Meja sover fortfarande om en timme ska jag väcka henne om hon inte vaknat själv. det händer nästan aldrig att någon väcker henne de brukar vara tvärt om ;) Idag ska jag göra glukosbelastning och Meja ska spendera in dag med sin farmor. så jag ska passa på att vila under dagen också!

Imorgon är det midsommar tanken är att vi ska åka till Bullarn och jag hoppas verkligen vädret blir bra så vi kommer dit.

hoppas ni får en fin dag! kram



Måndag!

goddag!

Efter en fartfylld och mysigt helg är de mysigt med en hemmadag :) vi hade sovmorgon idag jag och tullis så jag misssa läkarn som skulle ringa,smart!! Meja vakna med 0 tålamod och snorig näsa så en hemmadag passar umärkt. vi ska ner å kolla om det kanske finns någon tvättid idag och gå ut och leka lite :)

nu är det inte lågt kvar till älsklingen har semester, de kommer bli såå gott :)

ha en fin dag :) kraaam





söndag!!

gokväll på er!!

Idag vaknade jag på fel sida jisses amalia, stackars Rikard. Efter vila och lunch blev allt mkt bättre. Idag spendera vi em med Emma, Tobias och Emilia med fika och promenad hur mysigt som helst :) vi kom hem vid 8 och Meja hade svååårt att somna ikväll så imorgon blir de nog sovmorgon, utelek och tvättning som gäller :)

godnattt på er :) kram

Lördag!

gokväll!

Starta dagen med sovmorgon till 7:30 gott!! vi gjorde ordning äggröra, bacon, jordgubbar och melon frukost! :) Sedan lekte vi massor i vanlig ordning dock lekte Meja väldigt mycket själv jag fick bara titta på. det är så roligt att titta och man får sig mååånga leenden på läpparna , underbara Meja!!

vi vila oss en stund på fm tidig em jag och Meja. under tiden var Rikard ute och fiska :) När vi vakna gjorde vi ordning mat som idag bestod av fetaost/soltorkadetomater fylld kycklingfile inlindat med bacon, klyftisar, tatziki och sallad. såå jädra gotg så ni anar inte :)

Efter maten packa vi oss i väg Meja med metspöt i högsta hugg, här skulle fiskas!! Meja invigde sitt spö med att fånga 5 mörtar och hela burken majs fick de också när de fick simma en stund i hinken innan vi släppte ut dom :) Vera fick sin dos av motion då hon fick simma en stund efter vi fiskat.

När vi kom hem gjorde vi äggmackekvällsmat och te, Meja drack 3 koppar :) Nu lägger Rikard Meja och jag ligger i soffan! hoppas ni haft en kanondag kram!












Fredag!

hej kära ni!!

Meja vakna strax efter 5 imorse då gjorde vi äggmackefrulle sedan myste vi i soffan till kl 7 då vaknade pappan i huset vi gjorde oss ordning och åkte till barnmorskan :) hade tappat bort lappen och visste att de va tidigt så vi var där 8 så man inte missa något. När min Bm döl upp fråga jag vilken tid jag hade och hon kände inte ens igen mig, känns som hon är väldigt engagerad, not! hade tid halv 9 så behövde inte vänta så länge :) allt såg bra ut och lillans ♥ slog fint!

Efter besöket åkte vi hem och åt lite grann sedan la hela familjen sig och sov i 3 timmar, så gott! lunch blev det innan vi åkte iväg till skäcklan i vänersborg och spendera några timmar med promend, lek och glass! Hur mysigt som helst :)

På väg hem köpte vi pizza och snart blir de fredagsmys i form av jordgubbar! hoppas ni haft en fin dag :)












oj

inlägget la visst upp sig själv. får väl fortsätta då:) vi tog oss ut och lekte en stund på dagen igår och Meja var pigg å glad bara lite snuvig.

Rikard däremot kom hem med feber och samma skit som vi haft lägligt till att vi håller på att friskna till!

igår kväll fick jag lite egentid med fina Sarah! vi fika loss på snäckan och hade de trevligt, som alltid! skönt att komma ut lite och lyxigt att fika i lugn och ro :) kvällen blev lugn.

idag vakna Meja 5:30 trodde att hon skulle somna om med vällingen men ikke sa nicke!! gjorde ordning frukost sedan myste vi framför tv en stund innan vi gick ut å lekte närmare en timme i regnet. gunga va d som helst skulle göras så vi gunga & rasta Vera :) När vi kom hem va vi som dränkta katter så byte av kläder blev de. Nu somna precis Meja om här och jag ska göra henne sällskap! ♥

ha en fin dag :) kram!

Sjukstuga

godmorgon!

igår kände jag mig så gott som frisk och Mejas va också piggare! vo

Trött!

hej på er!!

Lillan vakna när Rikards klocka ringde imorse och innan hon riktigt va vaken ropa hon "pappa, pappa, pappa" så när Rikard vinkat hejdå ville Meja upp hon trodde Rikard gått upp. Vi myste framför barntv med frukost men ganska så snart börja hon bli trött då blev allt "nej" så vi la oss en stund.
Nu kikar vi på Anki & pytte om en stund blir de sopplunch och sedan sticker vi ut å leke lite.

hoppas ni får en fin dag! kram ♥

Tisdag kväll.

Ligger brevid skatten i sägen och ska snart sova. När Rikard kom hem idag åkte vi till bjursjön med Vera. Både jag å Meja behövde komma ut en stund :) Vera simma å simma å simma. skönt att kunna trötta ut henne!!

Annars va de en lugn kväll kika på biggest looser satan vilken inspiration nu längtar jag tills Majken är ute så jag kan börja träna, då jävlar Sarah!!! ;)

annars är de jämna plågor foglossningen gör sig påmind s å fort jag reser mig eller rör mig. Majen har varit väldigt aktiv idag vilket är underbart :)

hoppas ni har de toppen!!

ännu..

en hemmadag med en snorig och tät litem tjej. idag vakna vi kl 8 så nu har vi precis ätit frukost.

skönt att vi dammsög och plocka ordning lite igår då blir det inte så mycket idag. egentligen skulle vi på skolavslutning till Maja och Jacob men det går ju inte nu, så tråkigt! :(

hoppas ni får en fin dag! kram ♥

En sån där dag.

som man inte fått gått en meter utan min skatt ropat och gråtit. en sån dag man har fått sällskap iknät när man varit på toaletten. gissa om tvättberget och diskberget blivit mindre under dagen och om jag riktigt kunnat njuta av att göra ingenting, svar nej.

När Rikard kom hem tog han lillan och jag fixa med disken och laga mat njöt av att få vara själv en liten stund :) köttbullar sås och mos stod på menyn i dag :) Nu dammsugar Rikard medans jag sitter med plåster Meja i soffan :)

hoppas ni har de toppen :)




Måndag!

hej på er!

just nu sitter jag här i badrummet brevid en badande Mejsi. det var välbehövligt efter dagens våffellunch :)

Idag skulle vi egentligen träffa Sarah men Meja är inte riktigt kry så vi får stanna hemma och mysa!

hoppas ni har de bra :)





Helgen!

gokväll :)

hoppas ni haft en bra helg!

i fredags var jag på 2 års kalas till Tindra
Meja var som väntat på och mucka med de andra barnen, gode gud låt detta snart gå över. Trevligt var de och fint väder med goa barn och fina mammor! När Rikard hämta oss handla vi lite grann så när vi kom hem blev de tacos :) kvällen va lugn och jag la mig tidigt ;)

lördag: Meja valde att gå upp 7 så vi plocka ordning och åt frukost innan jag och Meja la oss en stund till. :) När vi vaknade åkte vi å hämta kusin Milo sedan vidare mot torp där vi köpte ny badbalja till Meja och glass på Ikea :) På kvällen passa Rikards mamma Meja och jag och Rikard va ute och åt, mysigt :) inatt vid 3 tiden vaknade Meja och hade panik för hon va så tät så de blev en tur till närakuten som tur var dd ju ingen fara :) vi somna alla gott på morgonkvisten :)

söndag. slappisdag. har inte gjort något alls. åt våfflor till lunch och va ute å lekte lite. nu kikar jag på skärgårdsdocktorn, Rikard lägger meja.

hoppas ni haft en kanonhelg :) kram

Student!

gokväll på er!

ligger i sängen efter en bra dag i Bullarn med grillat , sol och trevlig sällskap! Meja sprang runt i blöja och Vera + 5 andra hundar sprang runt och lufsa hela dagen. underbart att vara på landet! :) Meja hade svårt att slappna av nu ikväll så nattningen tog 1, 5. lilla skruttis!

igår var de student för hela slanten! först krama vi om fina Olivia på torget när hon gick ut sedan gick vi upp till prinsen! fällde några stoltstorasystertårar och få se hans glädje gjorde att jag mindes tillbaka till min student, lycka! God mat bjöds de på jag hade jättetrevligt!! va helt slut när jag kom hem och sov vääääldigt gott inatt :)

hoppas ni har de bra!
















helgen!!

hej på er!

Helgen har varit kanon! börja fredagen med en promenad till stan där jag träffade simon och Sarah. lunch och glass i solen hann vi med innan de var dax för 17 års kalas för Lucas :) Meja var högt och lågt plus att vi hade med hennes kusin så ingen lugn stund här inte :) Vi passa Milo över natten så vid 22 tiden sov båda juvelerna :)

lördag: frukost i bilen och hela dagen på stranden med fika och korvgrillning! Barn som var tokiga i vatten och underbart väder ! Dagen kunde bannemig inte bli bättre. Innan vi åkte hem tog vi en glass med farmor på ikea :) Meja somna innan kl 19 :)

söndag: sovmorgon till 9! vädret var inte alls spec bra de gjorde ingenting för jag kände mig bakfull. vila en stund på fm och sedan städa vi i omgångar och tvätta några maskiner tvätt. handla lite mat inför veckan och laga lite mat :) Bra söndag!

måndag: Meja valde att vakna kl 5 liiite tidigt tycker jag kanske. vi somna om vid 7 och vakna 9. jag är jättetrött! vi har ritat och lekt ska snart ut å leka lite. hoppas Meja vill vila en stund till sedan :) i em ska vi tvätta lite till lugn och skön måndag!

imorgon ska vi bada med världens bästa Sarah :)

















RSS 2.0