Dag tre - Mina föräldrar

Min mamma heter Ulrica & min pappa heter Jan. Mina föräldrar skilde sig när jag var två år så jag har ju aldrig växt upp tillsammans så. Jag var hos min pappa varannan helg + att han kom hem till oss på veckorna och läste för oss och så. En sak som är väldigt skönt är att det alltid varit vänner.

Mina föräldrar är världens BÄSTA såklart!
Min pappa är fritidspedagog och min mamma jobbar som personlig assistent.
Båda bor i Uddevalla.
Det skiljer 14 år mellan mina föräldrar , så min mamma var inte ens fyllda 20 år när hon fick mig.
Mina föräldrar har gett mig väldigt mycket kärlek och har alltid ställt upp så gott de kunnat.
humor är något som finns hos båda.

Den jag är mest lik tror jag är mamma., andra säger de alla fall men det ser man ju aldrig själv :)

Här kommer bilder på de underbara !




HELA SKARAN I SKARA




Dag två. Min fösta kärlek!

Har faktiskt bara haft en person i mitt liv som jag verkligen varit riktigt kär i. Har haft en del förhållande men ingenting emot dehär , inte på lååånga vägar !

Rikard är en person som är underbar på alla sätt och vis., han visar kärlek och jag har aldrig känt mig så älskad och speciellt som när jag är man han. Han finns alltid och stöttar mig i allt. Han talar om för mig varje dag hur mycket han älskar mig och hur fin och speciell han är för han!

RIKARD <3








Dag 1 Presentera sig själv.

Ida sara Johanna heter Jag. Jag är född den 25 Januari 1989 hemma i sängen faktiskt i Munkedal där vi bodde då.
Jag bor just nu i Uddevalla tillsammans med Min andra halva Rikard och min bästa vän Vera.

Utåt sätt är jag en glad och positiv tjej som gillar livet och dess utmaningar. Men också som en lugn tjej och jag kan även vara ganska blyg. Jag är en funderare kan man säga , jag funderar ofta och mycket på viktiga och mindre viktiga saker, till en viss del är det väl bra.

Jag jobbar som timmare på olika ställen mest är jag på ett gruppboende , men har också varit lite på dagis., Det är roligt med variation. :)

På fritiden umgås jag mycket med vänner , min kära sambo , familj , tränar och Vera så klart , herre gud de låter som jag har hur mycket tid som helst ju :)

de var väl allt :) kram



Lite mer om mig :)

*Dag 1 - Presentera sig själv.
*Dag 2 - Min första kärlek.
*Dag 3 - Mina Föräldrar.
*Dag 4 - Det här åt jag.
*Dag 5 - Vad är kärlek.
*Dag 6 - Min dag.
*Dag 7 - Min bästa Vän.
*Dag 8 - Ett ögonblick.
*Dag 9 - Min tro.
*Dag 10 - Det Här Hade jag på mig idag.
*Dag 11 - Mina syskon
*Dag 12 - I min handväska.
*Dag 13 - Den här veckan.
*Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
*Dag 15 - Mina Drömmar.
*Dag 16 - Min första Kyss.
*Dag 17 - Mitt favoritminne.
*Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
*Dag 19 - Detta ångrar jag.
*Dag 20 - Den här månaden.
*Dag 21 - Ett annat ögonblick.
*Dag 22 - Detta här upprör mig.
*Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
*Dag 24 - Det här får mig att gråta.
*Dag 25 - En första.
*Dag 26 - Mina rädslor.
*Dag 27 - Min favoritplats.
*Dag 28 - Det här saknar jag.
*Dag 29 - Mina ambitioner.
*Dag 30 - Ett sista ögonblick.



Onsdag

hej på er..

Inatt sov jag gott men vakna typ 4-5 gånger och var kissenödig , fan va jobbigt sånt är & det är ju bara mitt fel som dricker vatten innan jag ska sova.
vakna 10 min innan kl ringde och tog mig upp trött som FAAN !
men kom ni jobbet och jobba alla fall..

När jag kom hem tog jag en promenad med mina favoriter Alice och Vera!
Sedan gick jag till stan och träffa min underbaring Sarah , vi tog en fika/lunch och prata tror nog jag hade kunnat sitta där i två -tre timmar till.. ja underbarare människa får man leta efter.

Tog mig till bastionsgatan där jag skulle göra deligations prov men nej  det var inget där , hepp så det var bara för mig att traska hem. hämta hundarna hos jenny och tog en tur. nu ligger jag här och funderar på att vila ..
ska träna om en stund..

Ha en trevlig kväll..
Puss

Skitväder

Har egentligen ingenting att skriva.
Har jobbat idag och känner mig trött,..
Ikväll blir det träning och solning för hela slanten, :)
Ha de bra /Johanna

Söndag & Måndag .

Hej på er allihopa.

Igår gjorde vi inte alls mycket , ännu en morgon var Rikard uppe före mig och väckte mig vid 10 tiden , då låg vi å gosa och morna oss i sängen.
Vi gick upp & ut , nu skulle de bytas däck , tillslut gick allt bra och när rikard väl fick in teknikgen och min lillebror Jacob kom å hjälpte till gick de bra ;)

Undertiden lekte jag och Vera med hennes fänder , vi gömde en och hängde upp den i trädet m.m. mkt hjärngympa :) Maja kom också förbi och kolla läget , de följde med oss in en stund och jag börja med maten ., Kallops <3

När Maja och Jacob gick hem för att äta passa jag på att vila en stund,.. dagen gick fort och vipps var de dax för mig att åka till jobbet fast idag var ja mer sugen på att ligga kvar i soffan..

Kvällen på jobbet gick fort , som vanligt :) Sov skit dåligt i natt kändes som jag bara vred och vände på mig hela tiden..
Slutade 9 imorse tog bussen hem och sedan la ja mig å vila en stund , helt slut va jag .. Tvinga mig ut & tog en promenix med Vera i snö plåsten ush ..
kom inte för en stund sedan och har ätit lite lunch..
Nu blir de lungt till jag ska till jobbet , igen !

Ha de gått kramar



Jenny Bergman

Idag är det inte en vanlig dag , för i dag är det Jenny födelsedag .. hurra hurra hurra.

Du ska bara veta hur mycket jag tycker om dig och är så himla glad att jag fått lära känna dig.
Du är en som kompis som alla borde ha, en sån som lyssnar och finns för andra.
Du är en tjej med mycket humor och du utstrålar glädja och lycka!

Hoppas du får en super bra födelsedag min älskade gumma för det är du värld.

Här kommer några bilder på den underbara


Jenny med Lilla Wille i magen

<3

<3


Trötter.

Hej på er .

Min dag starta kl 7 ungefär i morse då var jag och jenny + vovvarna ute på promenix en timme .. härligt att komma upp på morgonen.
Gick hem duscha och åt frulle , traska sedan iväg mot jobbet..

Dagen gick fort som vanlig , massa goa barn :)

Innan jag gick hem handla jag lite. Möttes av en jätte glad hund :) har städat å vikt tvätt ska snart fortsätta och sedan börja lite smått med maten :)

Idag ska vi vaccinera oss och träna :) ha en trevlig trosdag , kram

Stressdag

Gokväll gokväll :)

igår kväll hade jag planerat denna dagen , somna efter ett i natt pga att  jag var så dum å sov på dagen men det skulle jag ställa till rätta idag genom att gå upp 9 å ta en långis med Vera

men i stället ringde mobilen halv 9 och då var det en dam som fråga om jag kunde jobba på dagis., samma dag & utan att tänka tacka jag ja .. på jobbet var de okej, tycker det är svårt å komma in i rutiner å så första gången, hoppas man får komma dit igen så man jag komma in i de lite :)

När jag sluta stressa jag som ett djur för att hinna till träningen , hem ut med vera , något snabbt å äta och sedan till gymmet. :)
Vi ska få en genomgång nere på gymmet och fick väga oss på en cool våg där man fick se hur mkt kroppsdelarna vägde.

efter träningen gick jag hem å åt en macka och sedan en tur men vera , en dusch och nu sitter jag här å kikar på¨tv. kvällen blir lugn och jag ska sova tidigt i dag , imorgon ska jag jobba på ett annat dagis :)

kraam

En bra dag

Dagen har varit lugn och bra efter långisen och luchen somna jag i soffan i 2,5 timme.
Vakna och det var mörkt , först trodde jag att jag var i sovrummet och sedan trodde jag att det var mitt i natten men kl var bara 16.30 ir något.

Åt middag och pallra mig ner i tvätten och mötte pappa då vi tog en promenad :)
när vi kom hem drack vi lite te & åt smörgår och kolla lite på tv & snacka !

Imorgon är jag ledig ska ändå försöka komma upp vid 9 .. hoppas de är så fint väder som det var i dag för då ska ja å vera ta oss en lååångis :) Sedan blir de lunch på stan med Sarah :)
Och på eftermiddagen lite träning ..

Ha en trevlig tisdagskväll
Jag är nöjd , väldigt nöjd!

yeeee

Så jädra glad .. :) Äntligen !

Pratar med sig själv

Hej på er !

Är det bara jag som ofta sitter å pratar med mig själv ? Det sägs att man får bäst svar då ;) Nej men jag kan komma på mig ibland när jag sitter och kollar på tv att jag säger "herregud hur ser hon ut då" typ. Tur att man är ensam i bland.

Idag har jag jobbat en stund.. men ush vad trött jag var när jag skulle gå upp.. hade mer än gärna sovit några timmar till.
När jag kom hem från jobbet tog jag å vera oss en långpromenad i de fina iskalla vädret :) det var mkt människor ute & gick och man möttes av leenden , tänk var vädret påverkar oss :)
passa på att handla innan jag gick hem, lite inför lunchen som var jätte god.
det blev kycklingfile med soltorkade tomater , keso och avokadosallad :)

har även tvätt tid idag och jag hade verkligen tänkt tvätta allt . sängkläder och filtar men så fungerar inte torktumlar helvetet , det är inte första gången som det går sönder förstår inte varför de inte lagar den riktigt ???

Dagen i övrigt blir lungn. pappa kommer förhoppninsvis hit en stund i kväll :)

Ha de guld ..
Johanna

Tankar ..

godkväll.

idag känner jag mig nöjd med livet. Jag har mycket jobb , fina arbetskamrater , underbar familj , vänner som bryr sig om mig och ställer upp, världens finaste Vera och En fantastisk pojkvän.

Visst kan man önska att man har obegränsat med pengar , hus , bättre utbildning och fast jobb. Man kan göra listan lång på saker som man vill ha och ju mer man önskar tror jag att man bara vill ha mer.

Jag och Rikard prata om det i helgen, han berätta om någon arbetskamrat som hade varit med om två olyckor i sitt liv men klarat sig bra.. därför levde han gått och uppskatta livet.

ska de verkligen behöva vara så att någon ska bli svårt sjuk eller att man ska vara med om en olycka för att verkligen leva livet på fullaste allvar , för att uppskatta det människor man har  runt om dig och att leva fullt ut ?
Nog om de.

Var och träna nu ikväll, hårt pass och det kändes att man missat mkt på två veckor då man varit sjuk. Men skoj och skönt som bara den att komma igång igen. Efter passet tog jag en promenad med Jenny och lilla Alice det är alltid lika mysigt att prata av sig lite ..

Såg ett program på ettan förut "ung och bortskämd" skönt att man har fått lära sig att ta ansvar :) 18 år och aldrig bäddad en säng., föräldrarna gör ju bara sina barn en björntjänst.

Ska lägga mig tidigt , imorgon blir de jobb-
Kramar

Tomt.

hej på er !

vakna på jobbet i morse sov ju natten där i idag ., gick hem å möttes av en glad Vera :)
men i övrigt var de tomt , det där tråkiga tomma , ensamma & saknaden efter ngn..
La mig i soffan å sov en bra stund, kändes att de behövdes..

När jag vakna gick jag ut med Vera å mötte Jenny. Tog en tur till ICA där jag handla mat tills lunch , lax och avokado sallad med fetaost blir de idag. Laxen står i ugnen.. Såg även att älsko hade lämnat mat från när han åt i igår kväll ,mmm thaimat :)

Denna dagan blir lungn , ska iväg å träna i eftermiddag det ska bli himla skönt , äntligen :)

Ha en trevlig måndag , låt de bli torsdag snaaaaart ! :)

PUSS



Mys söndag.

Tjabba
Vakna även denne morgon med grannens klocka..yeh :)
Rikard gick upp tidigare än mig idag och när jag ropa på honom sa han
"-ligg kvar jag har en överraskning till dig" så jag fick snällt ligga kvar i sängen.

Efter en stund kom han in med frukost på sängen .. det var en bra start på dagen.
Efter frukost gav vi oss ut på en promenad i skogen med Vera ., vi åkte till en plats där jag aldrig gått tidigare !

När vi kom hem åt vi lite lunch och kolla på två avsnitt lyxfällan , det inte va de är med mig men jag lever mig in så å börjar alltid gråta. Fast glädjetrårar när det går bra för dom! :)

Nu ska jag ta en dusch och sedan göra mig i ordning för jobb ska jobba kväll å natt i dag... Ska bli skoj., kommer dock sakna den bästa pojkvän man kan ha , min Rikard :)

Ha en trevlig söndag gott folk :)

Johanna

Lördag

Hej på er!

Imorse hade vi sovmorgon , vakna inte för än grannens klocka (han som bor nedanför) härligt va?

Det blev en sen frukost som bestod av våffla., och sedan gav vi oss ut på promenad där vi även mötte Pappa <3 Fick lyssna på hans låt som han spelat in på skiva,  den var jätte bra !

När vi kört hem pappa åkte vi ut till två fröknar för jag skulle visa Rikard en hylla som jag hittat i somaras som jag ville ha, men såklart var den inte kvar, typiskt! Vi åkte vidare å kika på Rotansvaruhus där jag hitta en stickad lite längre tröja .. !

Lite hungriga begav vi oss till torp och tog en lunch på Briggen , vi hade hoppats på att subway hade öppnat men så var inte fallet så vi fick nöja oss med Briggen. :)
Boka även tid för synkoll, kanske blir de glasögon för min del , vem vet ? :)

Innan vi mötte upp finaste Jenny och Martin + Wille mötte vi Sarah å doffe på trop , å va glad jag blev känns som det var jätte länge sedan vi sågs, och jag har verkligen saknat henne!

Vi gick å kika på torp en stund , jag köpte mig två leggins (eftersom mina leggins alltid går sönder) å två linnen ett vitt och ett rött.
Killarna passa på att handla lite eftersom det skulle laga mat till oss i dag :)

Väl hemma tog jag å Jenny en promenad med hundarna och wille i vagnen ..
Maten var god och resten av kvällen spela vi spel och kolla på film .. mkt skratt och prat.. en väldigt trevlig kväll som alltid.. :)

Oj va långt de blev ..
/Johanna

Massa mys

Denna dagen har varit så bra .. Lugn och massa mys..

Vila en stund efter vi ätit lunch .. det var inte dumt.
Vi tog en promenad till stan , vägen om Dress man där Rikard hitta två munktröjor.. :)

Vidare hem då vi var lite hungriga , då blev de räkor i stora lass... väldigt gott.
Kolla lite på webb tv och haft det jätte mysigt med levande ljus !

i morgon kommer Jenny, Martin å Wille eller om vi åker dit , vi ska alla fall ses är de bestämt .. Det ska bli jätte mysigt !!

Nu blir de snart en långis med Vera bus som ligger här i soffan, tätt intill ..;)

/JOhanna


fredag :)

Idag är de fredag med det känns som lördag konstigt nog , har varit en dag före hela veckan, & det ser ja som positivt , då har man ju en dag till godo ;)

Sov underbart gott inatt , tätt intill Älskling. Nu har han åkt en sväng till Stenungsund , men kommer snart hem.. då ska vi upp å hämta vinterdäck å greja lite:)

Ikväll blir de mys med räkor!

Ha en trevlig dag
Kramar

Torsdag.

Tjing.


Sitter här med levande ljus som jag snart ska släcka och gå in och kolla på den sista snutten av "ensam mamma söker" som vi inte såg på i söndags.

Denna dagen har varit lugn vilken jag behövt..
Jobba natten till idag så var hemma halv 10 ungefär , hämta Vera och  tog med lilla Alice på en promenad .. Kul att någon uppskattar snö ;)

Gick hem och la mig i soffan å vila men en liten hund tätt intill , gud så varmt och gott ...
varit piggare än alla andra dagar men ändå rätt seg.

Gjorde i ordning gryta tills rikard kom hem , alltid lika mysigt när han kommer hem .. Pirret i magen och alla varma och goa kramar ... Jag är så kär så kär .. :)

Ikväll gjorde vi nyttigt mys bestående av gurka och morotsstavar med dipp.. mmm
Vi kolla även på Robinson..

Ha de underbart :)
Johanna


Frågestund .

Ställ en fråga , vad som helst!



tröttast i världen.

Hej på er!
Är jätte trött efter dagens arbete , trotte ett tag att huvudet skulle explodera av allt snor som finns där uppe...

Jobba med Pamela idag så det bra nice ;)

Nu ska jag sova , imorgon blir de vila vila vila

Puss

Älskar dig!

Det finns Ingen , Ingen som DU.. Älskar dig nu och för alltid !

...

Hej ..
Kom inte på någon bra rubrik idag.

Igår var vi hemma hos Rikards mamma och pappa , de bjöd på stek det var väldigt gott & mysigt. Innan vi åkte hem tog vi vägen om Brastad och hälsa på Jenny , Martin å Wille en stund. Vi spela spel (Kampen mellan kvinna och man) Killarna vann båda gångerna med lite fusk ;) Men kul var de , en pizzabulle på de så var vi nöjda och åkte hem. När vi kom hem kom vi hem låg vi å kolla på "ensamm mamma söker" i sägen på datorn innan vi sa godnatt. :)

Imorse jobba jag lite grann det gick bra , men tiden gick sakta. Efter jobbet kom en febrig liten Maja hem till mig och vi sov gott i soffan i några timmar. :)
När vi vakna åt vii lite fil och muslie ..
Sedan kom Mamma å Jacob och hämta Maja ocg jag tog mig en långpromenad i det fina vädret med Vera å hennes ryggsäck.
Innan vi gick hem passa jag på att ta vägen om ICA och handla lite inför onsdagens jobb för det hinner ja ju inte i morgon för då jobbar jag långdag 8-21.

Håller tummar och tår att få ha dig nära varje dag, Älskar dig så

Bjur på lite bilder från helgen och lite när som helst:)


Maja :)

På promenad , någon tror visst hon är cool ;)

Vera å Alice :)

igen :)

Världens finaste Wille.



Ha en trevlig kväll ...

Vilar lördag :)

Hej ..
Denna dagen blir lungna gatan vilket ja behöver.. Igår kväll mådde jag ofantligt dåligt och mådde bara illa när rikard prata om grillad kyckling.
Vi satte på en film men jag gick å la mig efter 10 min .. sov i natt från 21 - 09 det var nog behövligt :)

Ha en trevlig dag :)

Göksäter..

Tjingeling.
Idag har de varit full fart.. :)

Först jobba jag men bara fram till 11, Sedan kom Rikard, maja & jacob å hämta mig, vi åkte upp till bilhörnan där vi bytte in våran bil :)


Det är inte våran bil på bilden men det är så den ser ut och den har den färgen också!

Efter vi hämtat bilen åkte vi till Rikards moster & hämta buren som vi köpte för ett tag sen men aldrig haft plats till.. Sandra var hemma och jag såg hennes bebismage ;)
Sedan susa vi i väg mot orust , göksäter :)

Vi starta med en liten fika för att mätta allas små å stora magar :) Sedan gick vi in till affären , inte alls spec mkt folk vilket var skönt ! Fick köpt en hel del saker , lite julklappar och sånt.. Hade fått för mig att jag ville ha en ny ryamatta en röd och de hitta jag också :) Maja och Jacob var med och det köpte julklappar också :) Rikard köpte spännband och fick lite smått panik och ville ut där ifrån efter en stund men då var alla ganska nöjda.

Nu ligger jag här i soffan & tar de lilla lugna , Rikard är och hyr film det går ju INGENTING bra på tv i dag..
Ser fram emot en lugn och go helg .. Behöver vila upp mig lite!

Ha en trevlig fredag


Wow

Hej vad skoj att det är så många som läser min blogg ( mycker fler än vanligt) alla fall :)

Tog mig igenom arbetspasset idag och tog en liten tur med Vera efter de , annars har jag sovit .. Har ingen ork att göra någonting :(

Har inget roligt att skriva idag så ni får lite nya bilder som jag ladda upp från mobilen i dag :)
Ha en trevlig torsdag , missa inte Robinsson ikväll ;)

Pusss
/Johanna

Carisma och Vera <3

S
Snö..


Ego !


En fin höstdag !


Bertil , mammas hund !


Bertil  & Vera


Någon som vart den här kyrkan ligger ?


Lilla Alice


Min fina Vera


Skall ! :)


Bläää

Ush idag har jag varit allt annat än allert , hade nog gjort bättre nytta hemma i soffan istället..
Jobba men en underbar person idag och de gjorde saken mkt bättre ...

Ska snart dusch och göra mig fin och sova innan jag somnar sittandes :P
Imorgon blir det jobb igen men inte så länge som idag!

Längtar som tusan till helgen , då blir de lungt och massa massa mys !

Konstig pigg

Godmorgon ..

Idag hade jag en liten sovmorgon kan man säga dels har ja nära till jobbet jag skall till idag och dels så ska min underbara vän & granne passa Vera i dag, också! så då fick jag sova längre .. Tack!
Vakna en kvart innan klockan ringde och då hade jag hållt mig bra länge att gå upp på toa..

Nu sitter jag här i soffan å har precis gjort mig i ordning till jobbet, ute regnar det å blåser hör jag , ush!
När jag sitter här i soffan får jag precis som varje morgon ett sms från min R i dag stod de så här

"Godmorgon gumman. Hoppas du får en underbar dag. Älskar dig över allt på jorden" Väldigt bra start på dagen :)

nu ska jag utfodra Vera och sedan lämna henne hos Jenny , ha en fin dag
Johanna



Trött!

Nu sitter jag här i soffan och försöker varva ner lite.. Har jobbat kväll idag och har inte känt mig helt hundra , har äntligen fått köpt lite hostmedicin så kanske kan de ge sig?

När jag kom hem från jobbet tog jag en promenad med vera , jenny , mia och alice :)
Nu är det dags att sova skall jobba hela dagen i morgon...

Längtar jätte mycket efter helgen , efter Rikard , efter närhet <3

/ Johanna




tisdag

morn morn :D

Hade sovmorgon idag och sov ända till 9 ., varför sover jag inte längre när jag väl kan ?

Idag blir de en regnpromenad med Vera , jag är väl inte så jätte sugen men har man hund så har man :)
Sedan ska jag laga mat , pytt i panna blir de här i dag :) det är lätt å gott tycker jag.

Ieftermiddag blir de jobb , det ska bli skoj !
Ha en trevlig dag kramaar



Måndag.

Hej på er !

Idag gick jag upp i ottan, men Min Älskling gick upp ännu tidigare halv 4 försår inte hur han orkar , min kämpe!
Tog mig alla fall bort till Admore där jag ska bli introduserad så jag kan jobba där också ifall de behövs :) Dagen flöt på bra , det är lite jobbigt att komma ny för man vet ju inte alls vad man ska göra men man är ju där för att lära sig :)
Efter lunch åkte vi till "sinnenas rike" och spendera en timme i de blå rummet med vatten säng... Det var inte dumt !

Tog en promenad hem från jobbet och hämta Vera och fortastte gå en sväng till, hem och åt lite mellanmål och sedan iväg till gymmet med brudarna., vet inte hur bra de är att träna å vara förkyld men . När jag kom hem tog jag mig en dusch och lite kvällsmat .. Nu ligger ja i soffan med en tröja som luktar rikard ;)

Imorgon ska jag ha sooovmorgon och promenera med Sarah innan jobbet :)

HA en trevlig kväll allehopa!
Johanna



RSS 2.0