söndag

gokväll på er!!

idag vakna vi åtta men vipps så var kl visst 9. det är ju sommartid :) vi åt frukost och gjorde oss ordning för äventyr. första stoppet var hasselbacken där vi mata fåglarna med allt gammalt bröd vi hade hemma sedan åkte vi och hämta Carro och Filip och vidare ut mot torp. de skulle åka bussen hem och vi skulle uträtta några ärenden innan vi drog vidare.

efter en snabb fika stack vi vidare mot Lysekil där vi böjds på god mat och trevligt sällskap! meja fick fina påskpresenter
innan vi åkte hem tog vi vägen om Jenny och hennes fina familj när vi ändå va i krokarna. William och Meja lekte så bra medans jag och Rikard umgicks med Jenny och gosa med söta Tilda ♥
jag lyckades hålla Meja vaken hela vägen hem i tron att hon skulle somna som vanligt. men NEJ Då! efter lite trix och en ren blöja så somna hon vid halv 9 .

nu ska jag med sova så jag orkar med morgondagen :) natti!








Glad påsk!

gokväll i stugorna.
 
vilken skitnatt det var inatt Meja ville upp kl halv 6 i morse men eftersom jag varit upp så gott som hela natten så fick faktiskt pappan ta de. När jag vaknade igen låg Rikard och Meja brevid mig och kl var 10. skönt med sovmorgon! 
Vi åt frukost och sedan gjorde vi oss ordning för en promenad med Carro , Fillip och pappasen. Vi gick till snäckan där vi fika och hade de trevligt! 
Efter en god promenad åkte vi och handla och tvätta bilen , nu ser vi vad de egentligen ska vara för färg på den, den tvätten var välbehövligt! vi ska i helgen även försöka tvätta den invändigt så den blir vårfin! ;)
 
Maten vi handla laga vi hos pappa. jättegott var det och trevligt sällskap! Meja tyckte nog godiset som vi åt efteråt var godast! :) När klockan var strax efter 19 åkte vi hem. trodde Meja skulle somna hur lätt som helst men Ikke, efter lite alvedon och en glass så somna hon äntligen och vi ska mysa ner oss framför tv och bara njuta av lugnet i någon timme innan det är dags att sova.
 
Imorgon ska vi säga hejdå till Carro och philip, så skoj att träffa dom! sedan ska vi ut till Lyse och hälsa på. Har inte varit där sedan jul , så det ska verkligen bli skoj! :) 
 
hoppas att ni haft en skitbra påsk! 
kramar
 

Torsdag !

gokväll i stugorna! 
sitter och varvar ner lite efter jobbet. Hade jag inte jobbat ikväll hade jag förmodlgen redan sovit nu! 
 
Idag har både jag och Meja varit sega, vi har ju varit i full gång hela denna vecka så vi tog en lugn dag , vila tillsammans en stund på em och var ute med Vera och hade de mysgit :) När klockan var 14.30 kom Meja farmor och tog med henne på äventyr med faster och kusin Milo. Jag åkte och jobba, PÅ jobbet var det bra , tiden gick ändå rätt fort men när jag ringde rikard och kolla läget vid halv 9 var Meja vaken å ledsen, ropa på mamma...
 
Sånt gör ont i mammahjärtat så jag blev lite stressad. När Nattpersonlaen kom fick jag gå men hann ändå inte med bussen, missa den med 1 min :/ Men nu är jag hemma allafall och har lagt Meja! hon var inte svår att somna. Älskade lilla ! Imorgon jobbar jag 8-21 sedan är vi lediga! Påsken ska firars med släkt och familjen såklart. det kommer bli ett väldigt åkande men det ska bli mysigt att träffa alla! 
 
Hoppas ni får en glad påsk :) 
Kram på er! 

trött tröttare tröttast.

gokväll på er! 
 
Vi somna om i morse vi halv 7 och vakna strax efter 9! underbart. VI gjorde oss ordning och begav oss ner till stan vid 11 där vi åt frukt och lekte på lekparken :) Sarah, Carro, William, Anki och Jannike kom också ! Efter lite lek kurra våra magar och vi begav oss til Coffe rommer där vi åt lunch , det var kallt just där så det blev en snabb lunch ;) Eftersom både jag och Sarah hade med dogsen så var vi ju tvunga att sitta ute, frisk luft fick vi alla fall..
 
Efte vi ätit var det bara jag Meja , sarah och hundarna kvar så vi gick upp till torget och satte oss medans Meja sov och där var de kanonväder , känner att jag fått lite färg i ansiket. När Meja vakna tog vi en varm chocklad på Lejias! Innan vi sa hejdå till "sasa" som Meja säger spana vi in fåglarna i hasselbacken! :) 
Sedan gick vi vidare mot banken där jag beställde nytt kort (äntligen) och sedan gick vi till lekparken igen där vi vänta in Rikard som skulle hämta oss för vi skulle ju iväg och fira Maja :) 
 
PÅ kalaset bjöds de på massa gott och det var väldigt trevligt, tyvärr så gick tiden för fort och vi var tvungna att åka hem :) Nu sover Meja och jag ska göra henne sällskap! Man vet ju inte när hon får för sig att gå upp på morgonen ;) 
 
Imorgon är de torsdag då ska jag jobba mellan 15-22 Meja ska vara hos sin "farfar" (hon menar farmor) under tiden :) då ska hon även träffa kusin Milo tror jag så det kommer bli en toppen eftermiddag för henne ::) 
Innan jobbet ska vi nog bara ta de lungt, skönt att göra de också! :) 
 
hopaps ni haft en bra dag ! kramar 

onsdag

godmorgon!

igår hanns det inte med något bloggande. Meja la sig 20 och jag 21.
vi starta gårdagen med mys och grötfrukost! promenad med Vera och sedan på väg till stan svängde vi förbi gudmor Jenny för en snabb fika innan meja skulle till tandläkarn :) allt gick så bra så! Innan öppna förskolan hann vi med en snabblunch med morbror Lucas :) på öppna va de bra som vanligt :)
innan vi åkte hem tog vi en tur till lekparken och handla lite på Willys.
kvällen va lugn, vi åt sallad och kika på familjen annorlunda :) sedan gick jag och la mig redan vid 21. min kropp gjorde mig påmind att jag varit igång hela dagen :)

strax innan 5 imorse slog fröken Nilsson upp sina blå och då var de dags för mamman att stiga upp så pappan som skulle jobba fick sova en stund till. nu har vi ätit frukost och kollar lite på tv. Meja är gnällig så snart gå vi och lägger oss i gen! :)

Idag blir det mysfika på stan med fina Fp fickor och lek och bus för de små ;)

Men de viktigaste av allt!!! idag blir världens bästa, finaste, underbaraste lillasyster 13 år!! grattis fina Maja. vi syns ikväll ♥


min måndag :)

gokväll!!

idag sov vi till strax efter 8, lagom tid att gå upp egentligen! efter frukost tog vi oss ut och lekte en stund, de märks på Meja att hon tycker det är roligare nu när hon kan traska runt själv ute :) efter 45 min gick vi in och baka en Sylviakaka eftersom vi var bjudna hem till Mia och Tilda idag :) efter lunch gick vi dit, Vera hängde också med och leta godis i Mias trädgård :) när klockan närma sig fyra begav vi oss hem för att göra mat och invänta pappan! ostsås med champinjoner och bacon tillsammans med färsk pasta blev det idag. nu är Rikard iväg på träning och Meja har precis badat en lång stund! om en stund ska lillan sova!

imorgon är det tisdag då ska lillan till tandläkarn och vi ska luncha med morbror Lucas på stan innan vi drar till öppna förskolan! bra tisdag med andra ord :)

kram!





Helgen!

Gokväll i stugorna! 
Ihelgen har det varit kalas kan man säga. 
Igår hade vi en bra lugn dag, med långpromend med Sarah och Milo. Alltid lika mysigt att träffa Sarah! 
På kvällen åkte vi till Hedekas där det var 50 år kalas för min fina faster. Det bjöds på massa god mat och trevlig sällskap, kul att träffa släkt som man inte träffar så ofta :) 
Meja höll igång och det blev senare än va vi tänkt ,men eftersom Meja var såpass på gott humör så var det roligt att stanna så länge som möjligt. Dock åkte vi hem när det servera chips och godis och sånt, synd men kanske tur egentligen ;) 
 
I morse sov vi till 9 allesammans vilket var väldigt gott eftersom vi la oss sent på kvällen. 
vi åt våffelfrukost innan vi åkte till ö&b där vi köpte present till pappa och sedan vidare mot torp där vi kolla på en vagn som en tjej hade med sig som hon skulle sälja. vagnen var jättefin och vi bestämde oss för att köpa den. Det blir en BOZZ och det känns väldigt bra :) Så nu kan augusti komma ;) 
Idag har vi varit och ätit bulle och kaka hos pappa som fyller idag , :) 
Annars har de varit lugnt , lagat god mat och myst med familjen :) 
 
Imorgon blir det långpromenad och lekdate med Tilda och Mia , toppen måndag med andra ord! 
 
hoppas er dag varit bra kramar
 
 

4 år sedan!

T'änk att de redan gått 4 år sedan vi träffades för allra första gången och idag var vi på Ultraljud där vi såg vårt andra mirakel.
 
Vår dag börja kl 4 imorse , trodde inte de var sant men det var de :) Vi passa på att duscha och packa och greja så vi kunde sova lite längre på morgnen när Meja väl ville somna om. den 1.5 timmen innan vi skulle upp igen sov vi alla väldigt gott :) 
Kl 9 hade vi tid för ultraljud och allt gick så bra så ;) Meja skötte sig utmärk, och det blir troligtvis en liten tjej till :) Känns så bra att allt var bra med lillan :) 
Efter Ul åkte vi till vgb där vi bada en stund men inte så länge som vi bruka, det var någon som var väldigt trött. :) 
Innan vi åkte hem åkte vi och handla lite fredagsmys som idag blev räkor :) första gången Meja åt räkor och det var ingen höjdare så hon fick macka och kokt ägg istället ;) 
När jag kom hem sov jag en bra stund och kände mig ännu tröttare när jag vakna ;) 
 
Vi har myst här hemma och tagit de lungt, Meja gick precis och la sig och vi håller tummarna på att hon vill sova liiite längre i morgon :) Snart blir det finalen i gladiationerna med popcorn med min fina Rikard ! 
 
Imorgon blir de långpromenad och sedan på kvällen 50 år kalajs i Hedekas ;) hoppas ni haft en fin fredag! kram
 
 
 

Torsdag!

hjälp va trött jag är!!

meja vakna kl 5 imorse och för att inte störa Rikard gick vi upp. 15 min var Meja på gott humör sedan bröt de loss, hon ville inte ha varken napp, välling eller nallen och hon tog in fingrarna i munnen så misstänker den hörtand som jag känt länge vara på g. när Meja inte ens vill ha glass så är de något fel, men några skedar gick in och lite Alvedon :) så somna hon tillslut efter lite välling! jag sov jag med!

kl 9 vakna vi igen ungefär den tiden vi brukar gå upp ;) Dagen idag blir ganska lugn vi har precis ätit frukost och ska snart ta ut Vera! jag hoppas Meja vill vila vid 12 igen annars kommer de bli långa timmar på jobbet 15-22. Meja ska vara hos sin extra mamma , Sarah ♥ Tills Rikard slutar. :)

imorgon är det 4 år sedan jag och Rikard träffades för första gången. De firar vi med att kika på vårt andra barn och en heldag på vatten palatset i Vänersborg :)

kram





Tisdag!

TJOHEJ! 
 
Fasen va dåligt jag sov i natt, vakna flera gånger å va törstig och kissenödig. sista gången jag vakna drömde jag att jag gick igenom isen, fatta känslan av panik jag hade när jag vakna. ush och fy! 
 
Vi tog de lungt åt macka i soffan och myste som alltid på morgenen, Meja har på senaste tiden blivigt väldigt mammaig (igen) Jaja de går säkert över. 
vi tog oss ut på en promenad förut men ingen spec lång för vi höll på att blåsa bort! jävlar va kallt och blåsigt det var ute idag.
 
När vi kom inte åt  vi lite lunch innan det var dags att bege sig till öppna, idag tog vi bussen! :) På öppna var de trevligt som vanligt, så fina barn och föräldrar så de inte är klokt!! :) Meja hade fullt upp och lekte utan att ens titta efter sin mamma mestadels. :) 
När vi kom hem gjorde vi våfflor och sedan blev de bus innan lillan somna gott här för en stund sedan. hon har inte sovit alls mycket idag och de gjorde läggningen lättare nu ikväll :) 
 
Just nu håller vi på att tvätta och plocka ordning. Ska fortsätta imorgon att plocka ordning. Rikard är ute med vera och jag ska ta mig en dusch och sedan slappa i soffan!
 
Imorgon ska jag klippa mig och färga håret de blir spännande! :) ska även träffa MIN FINA Sarah och på kvällen blir de gravidyoga :) bra onsdag! :) 
kram

måndag!

hej på er!

helgen har varit fullspäckad.
fredagen började med en heldag hos familjen Stensson/Bergman i brasta. Meja och William hitta på massa bus medans jag umgicks med Jenny och gosa med världens sötaste Tilda :) på kvällen åt vi pizza och sedan åkte jag med Sarah för att kika på innebandy, vi såg en period sedan kom det viktigare saker i mellan som sluta bra trotts allt.

lördag var vi å hälsa på Rikards mormor å morfar en stund sedan åkte vi till robb och "Lollo" som Meja säger. trevligt å meja showa loss och frossa i ostbågar ;)

söndagen kom också och vi åkte ännu en gång till Lollo och robb för att försöka hjälpa dem med vatten pumpen utan resultat :/ på em tog vi de Lungt åt och kolla tv. gick å la mig 21.

vi vakna kl 9 Idag :) slappa , åt frukost och sedan gick vi ut en sväng! men va de blåste så vi lekte bara en halvtimme medans Vera leta upp sin frukost :) nu ligger jag här i sängen med en sovandes skatt tätt intill :) ska nog med blunda en stund :) kram







Torsdag.

hej på er!

dagen för oss starta kl 4 i morse då satte sig Meja upp i sängen och väckte först mamma å sedan pappa sedan var de fullt bus och ståhej på lillan. eftersom Rikard skulle jobba idag gick vi upp så han fick sova. vi åt tidig frukost å kika lite på tv :) efter 2 timmar somna vi om igen och vakna 9 :)

brunch har vi hunnit äta, gjorde ägg röra och meja åt som en häst! Vera har varit ute wn sväng och om en stund ska meja vila igen , tror jag gör henne sällskap ;) i em ska de handlas :)

kram.


Tisdag!

godmorgon!

morgonen började av att Meja vakna jätteledsen, tror kanske hon hade drömt något för efter lite gos och en torr blöja va hon på bättre humör igen :)
vi har ätit lite frukost och varit ute med Vera. Idag känner jag mig jättetrött och ska sova sedan när Meja vilar här om en stund! just nu röjer hon på sitt rum ;)

kram

Upprörd!

Såg precis ett klipp på nyheterna om Indien om gruppvåldtäckt på en ung flicka. i den lilla snutten fick men se flickan och hur männen slog henne.. ush jag just nu mår jag väldigt illa!!
Hur fan kan man göra något sånt mot någon.. 13 år . då är man ju bara ett barn! USH!! 
 
 

mys måndag!!

Hej! jisses vad gott vi allihopa sov inatt , lek och buslandet tog musten ur oss! ;)

måndagar är härliga för oftast är det ingenting plannerat så den brukar vara lugn! vi starta dagen med en go frukost med te och smörgås och en Meja som var på strålande humör! ;)

Idag blev upplysta på Fejjan att det var kallt ute så på dagen långpromenad var vi påpälsade :) Meja sov hela vägen och när vi kom hem 1, 5 timme senare sov hon fortfarande så jag satt i solen en stund innan skatten vakna och vi gick in! :)

vi åt lunch sedan kom mamma en sväng och hälsa på, det uppskattades väldigt av meja som direkt kom med boken som det skulle läsa :) Annars har vi inte gjort så mkt håller på att laga mat på nötfärs som vi ska ha som matlådor och frysa in, de blir lasagne och köttfärssås lätt och gott! ;)

meja ligger här soffan och kikar på tellitubbis snart kommer min bättre hälft hem då ska de dammsugs :)

hoppas ni haft en kanon dag! kram









fredag - lördag

gokväll på er. ligger i sängen och somnar meja hon sover nästan :)

igår var jag och Meja ute och gjorde stan osäker tillsammans med våran Sarah! medans Rikard va hemma och va sjuk. vi åt lunch och fika på lejas sedan mata vi fåglarna i hasselbacken! vi hann med någon timme på museet också och idag var de en del barn där, kul!!

när vi kom hem sov meja en stund och jag röjde ordning lite medans Rikard fixa med maten. kalops bjöds de på och jädrar va gott, han kan min Rikard :) resten av kvällen bestod av godis och tv mys . vid 22 testa vi lägga meja för andra gången och från 22 till 23.30 skrek hon och grät konstant. tänder och övertrött var ingen bra kombo ;) när hon väl somna gick jag också och länge mig helt slut !

idag har de varit en lugn dag , fick sovmorgon :) pappa bjöd oss på lunch på stan. Annars har jag vilat medans Rikard har tvättat. nu börjar de ta på tvätten eftrt typ 9-10 maskiner. Nej vi gillar inte att tvätta ;) nu sover som sagt meja och vi ska nog kika på film och njuta av eget som inte är en självklarthet här hemma :)

Torsdag.

Efter att jag suttit i solen nästan en timme kommer en hund med flexi koppel personligen hatar jag sånt koppel eftersom man inte har någon direkt kontroll över hunden och är det en stor hund är det ju svårt att dra in. hunden närma sig och upptäckte Vera och börja göra utfall Vera är aldrig sen med att svara så de blev ett jädra liv, och såklart Meja! vi fortsatte vår promenad och redan efter en liten stund börja Meja tröttna så som tur var höll hon ut till Emmaus :) vi kika på alla djuren och hade de trevligt. Men någon var fortfarande trött och inte alls sugen på att sitta mer i vagnen så när vi kom till Emaus var hon nöjd över att få kolla på alla djuren ! 
Efter en stund på emaus va det dags att gå hem, men den planen hade inte Meja. Hon var ledsen hela vägen hem och jag bar henne.. Hade jag ont innan av foglossning så va det ingenting emot när vi kom hem. förmodlingen var hon kall om händerna eftersom hon kastat av sig båda vantarna. Det tog en stund innan hon lugna sig när vi kom in och vi la oss i sängen och gosa och busa så blev hon på bättre humör. :) Resten av dagen har varit bra, vi åt lite lunch jag har plockat ordning lite och så. När Rikard kom hem gjorde vi middag. Stekt fläsk löksås och potatis! det hade jag varit sugen på lääänge så det satt gott i kistan! 
Nu på kvällen har vi bara tagit de lungt Meja somna stax innan 8 och sover än!! :) Vi är inte vana vid egentid så nu känner jag snart för att gå in och gosa ner mig brevid min skatt! Tänkas att jag har fått den turen att få en sån go och underbar tjej! 
Imorgon är det fredag! Rikard är lite krasslig så han är hemma från jobbet i morgon och även från Tyskland resan han skulle åka på lördag. 
hoppas ni haft en lika bra dag som jag ! 
kram

torsdag!

just nu sitter jag på en plats med solen i ansiktet Vera ligger här bredvid och viftar på svansen åt alla som går förbi. Meja sover och livet känns sådär underbart :)




Onsdag!

Gokväll gokväll! 
 
Idag när vi vakna så hade jag en gladare Meja än alla andra dagar denna vecka och det var en väldigt bra start på dagen :) Vi åt lite frukost i vanlig ordning och sedan gick vi ut och lekte en stund, äntligen kan vi ta oss utanför dörrarna ! När vi kom hem förberedde jag lunchen och sedan la vi oss och vila, underbart! Jag sov nästan i två timmar när jag vakna sov Meja fortfarande så jag tassa upp och gjorde ordning lunchen som i dag blev potatismos och fiskpinnar ;) Hann äta upp innan meja vakna och fick äta hon också :) 
 
Efter lunchen tog vi på oss och gav oss ut igen, denna gången hade vi laddat med gammalt bröd så första stopp var hasselbacken där vi mata fåglarna (fiskmåsarna)  fy farao va gamiga de är , änderna och duvorna hade ju ingen chans.. Meja var helt frälst och skulle gå runt (på knä) till duvorna och sa "komma" men det var ingen som kom ;)
De sista stoppet bllev på lekparken nere i stan där vi lekte en stund innan de var dags att gå vidare för att ladda busskort och möta upp Rikard. 
Medans Meja och Rikard åkte och veckohandla så stack jag på yoga , ett väldigt bra avslut på denna dag!! :) 
 
imorgon ska det bli fint väder , då håller jag tummarna på att Meja mår bra för då ska vi till Emaus :) Tänkte ta med lite fika och spendera några timmar i lekparken och bland djuren som Meja älskar! 
 
hoppas ni haft en bra dag :) kram 
 

Tisdag

ännu en lugn dag med en ännu mer gnällig och förkyld idag än igår. vi vår ute en sväng med Vera förut å kolla på fåglarna som är väldigt populära just nu :) annars har vi inte gjort något ätit pannkakor till lunch vilat en stund. när Rikard kommer hem ska vi äta sedan ska jag ha lite egentid med versen! behöver frisk luft!!

hoppas er dag varit bra


Måndag!

Gokväll på er! 
 
Igår kväll var vi hemma hos mamma på eftermiddagen efter Rikard hade tränat klart och vår tvättid var slut. Hade dock vela åka dit lite tidigre eftersom det var så fint väder på dagen så hade jag velat spendera den ute. Hos mamma fick vi god mat, grillat! fösta men inte sista gången i år vi äter de , gud va gott!!!
Glass till efterätt.. 
 
Meja Somna tidigt i går kväll men vakna vid 22 när jag och Rikard gick och la oss, sedan var det kört. Så ledsen som vi såg Meja igår har jag nog aldrig sett henne, min lilla skatt! ingenting hjälpte men till slut 2.30 fick hon ro och somna och det tog inte spec lång tid för mig att somna heller :) Imorse vakna vi halv åtta, trode jag skulle få rejäl sovmorogn men ikke ;) 
Vi hann inte mer än att äta frukost så fick vi finbesök utav Mamma :) Det var mysigt med besökt så där på morgon kvisten och tiden gick lite fortare! :) 
 
När Mamma åkt la vi oss och vila en stund , två timmar närmare bestämt!  Underbart!! Sedan var de dags för lunch , idag blev de ungsbakad lax boniur med potatis, gott och lätt! Sedan tog vi oss ut en sväng Meja uppskatta de väldigt och klättra, åkte ruschkana och greja , medans Vera leta korv och jaga boll :) 
 
När vi kom in var de inte lång kvar till Rikard sluta så de var dags att börja lite smått med middagen som idag blev fiskbullar. När Rikard ätit åkte han på träning så jag ducsha medans meja bada , det var behövligt för oss båda :) 
resten av kvällen har varit lugn, vid 18 tiden kröp meja mot sovrummet och fråga efter "NoNo" nallen men vi vänta en stund till och läste lite bok och lyssna på lite musik.
 
Nu sover allafall skatten och jag ska bara ta de lungt lägga mig i soffan och njuta av lugnet :) snart kommer Rikard hem från träningen då blir det farmen och familjen anorlunda. Bra måndag! 
 
hoppas ni haft en bra dag, vad har ni gjort ??

Mar. 04, 2013


Lördag!

Gokväll i stugorna! 
 
I dag jobba jag fram till 1! Eferåt åkte vi hem till pappa där det bjöds på god mat :) Passa på att låna hans badkar och la mig i ett varmt bad och bara njöt ensam en stund! Underbart
Meja levde rövare och pilla på ALLT i vanlig ordning :)  
 
Innan vi åkte hem tog vi vägen om affären för att handla lite inför kvällens mat, tacos tallrik. Rikard sa till mig när jag kom hem. -" gå å sätt dig i soffan och mys med Meja framför tv:n så röjjer jag i köket och lagar maten" La lydde hans order ;) 
Meja har varit trött precis hela eftermiddagen, hon hade gärna velat vila där vid 5 tiden, men ikke då hade det varit balalajka här till sent ikväll.. 
Men nu sover skatten sedan 40 min tillbaka och jag har precis klippt Rikard! 
 
Jobba ju igår kväll med och gjorde par dumma saker som jag ångrar i dag. jag sprang vid två tillfällen, hur tänkte jag då? Idag och inatt kan jag medela att jag haft skit ont i ryggen. Att min foglossning redan ska börja var något som jag hade på känn eftersom den börja tidigt med Meja. Men på något sätt hade jag väl hoppats på att jag skulle slippa den, men ikke! 
 
Så kom det där till vagn, har kollat och funderat ett tag nu. var nästan helt säker på att jag skulle beställa en babyjogger city men eftersom vi är mycket ute och går i skogen och sånt där så börjar jag tvivla på om det är en vagn för oss ändå, även om den är smidig och så! Just nu lutar det åt en babytravel dublin den ser rätt rejäl ut och är inte så värst bred ändå. Den som lever får se, det är ju ett tag kvar ännu.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en varm flaska i ryggen och kika på webtv med mannen i mitt liv ! 
 
hoppas ni haft en bra dag allesammans! 
kram på er! 
 
 

 


RSS 2.0