Torsdag!

Det blev ingen Emaus i dag Meja vakna i går kväll å var ledsen och hes som bara den, vi har tagit de väldigt lung och vi sov en stund här på dagen , meja sov i 3 timmar! 
Nu har vi ätit lite lunch  och ska mysa resten av dagen! 
 
ikväll ska jag spendera några timmar i simhallen med vattengympa och simning, göttans :) 
 
Hoppas er dag varit bra :) kram

Bra dag trotts allt!

gokväll!

Va måttligt besviken på att jag fick ställa in bebisträffen idag men att veta om att man smittar så små barn hade ju inte varit så skoj även attt de inte var ngn större fara med Meja men bättre att ta de säkra före de osäkra!

Maja och Jacob kom hit å hängde med oss en stund, mysigt värre! Meja vila en stund och när hon vakna gjorde vi lunch, mitt i lunchen ringde pappsen och ville hälsa på så de ena besöket efter de andra ;)

Rikard va bara hemma å vände inprencip idag för han skulle träna! När han kom hem stack jag iväg på en kvällspromenad med Sarah, satan va glad jag är att jag har så fina vänner och hon är en av dom! ♥ de blev 7km ! När jag kom in blev de kvällis och the, mys med älsklingen och Majken framför tv:n.

Ska göra mig ordning för nattens jourpass Meja går numera inte ur sin säng på nätterna utan sitter kvar å ropar tills jag hämtar henne ;) Just nu plockar rikard ur diskmaskinen UTAN att jag sagt till honom, slog han i huvudet på träningen? ;)

Imorgon blir de Emaus för hela slanten!
kram



Typisk!

Godmorgon!

Imorse vakna Meja 7:30 efter vi bytt blöja ville hon sova igen hon är hes och hostig. Idag skulle vi ju träffa våra augusti mammor och alla bebisar, varför ska denna jädra förkylningen komma just nu eller överhuvudtaget!? Nu har vi fått i oss frukost och Meja verkar pigg så vi går nog ut en sväng sedan där kan hon ju inte smitta någon för där är de aldrig (nästan) några barn ute ;) ska städa lite också mindre roligt men behövligt! ;)

kram

Äntligen klar!

tjho hela morgonen och fm va jag så jädra trött men vid 10 tiden blev jag änna rastlös! Så gjorde lite mat eftersom vi har saker plannerat i veckan är de skönt att slippa laga mat varje dag! :) Majken och Meja har varit på gott humör de är först på slutet humöret brast på Meja lillan vakna innan sju så hon va trött.
Tog henne i knät och hon somna i famnen. hon får vila en halvtimme :)

Ikväll ska rikard träna och hämta lite saker jag shoppat på fejjan!

Imorgon kommer Mejas farmor och kusin ev faster hit, mysigt :)

hoppas er dag varit bra :)

Helgen!

godmorgon.

Meja sov hela natten i sin säng för andra gången, annars brukar hon ju komma in till oss på natten!

Ihelgen har de varit fullt ös, torp och kalas för Rikards goa kusin med supergod smörgåstårta på lördagen. Meja hade jätteroligt och lekte med alla barnen!

Igår var Rikards träning inställd så vi tog bussen till torp så Meja fick träffa bamse, de va uppskattat! vi passa på att handla och äta lite på IKEA :). Igår kväll fick vi tillbaka våran bil som pappa lånat skönt :)

dagen blir lugn hoppas ni har de bra :)

skitnatt!

Gick och la mig efter 22 igår, Rikard skulle lyfta in Meja till sig men hon vakna så hon fick ligga hos oss hela natten.. de tog bort åt 1 timme innan hon somnade, på min mage. Majken är tät i näsan och har sovit dåligt så vid 4 när hon fått mat vakna Meja och vi hann inte somna om förens Rikards alarm ringde och ville Meja ligga kvar i sängen då tror ni? :) Nej!

vi har ätit frukost och nu kollar vi på teletubbies i vanlig ordning! Dagen blir vääääldigt lugn, hoppas på att Meja vill sova om en stund här! Ska städa och lägga in tvätten som jag vikte igår.

Hoppas er dag blir bra :) ♥


Måndag!

Sovmorgon★Mysförmiddag★Pastalunch★Syntestinförkörtkortslempet★Simmningmedlillebror★Tvättid★älghamburebmiddag★Mysmedfamiljen♥








Måndag!

Gokväll sängbloggar, har precis lagt Meja!

Inatt sov hon 19-06 i sin säng fick välling kröp upp bredvid mig och sov till 9:20 taaaack ;) Mejas farmor, faster och kusin var här en snabb sväng förut så vi va ute å lekte. När de åkte hem fortsatte vi leka men någon har varit trött och inte riktigt sitt glada Meja idag!

När de var dags för lunch la spisen av (igen) och all elektricitet i lgn la av å jah fick inte på den. vi fick beställa pizza till lunch! Efter maten tog vi oss en gott bad Jag, meja å majken annars har vi läst och grejat här hemma :)

Rikard kommer snart hem från träningen och då blir de soffhäng ★

Idag blir vår Majken 2 Månader! ♥


söndag!

Imorse vakna jag av att jag hade ont i huvudet, visdter inte vad jag skulle ta vägen de gjorde så ont! vi ligga å vila halva dagen medans min fina sambo gosa med våra fina barn! strax efter 11 tog jag mig upp men kände mig snurrig och bakis.

Nu i em har vi hälsa på mamma å syskonen :) mysigt som alltid!

Meja sover för andra natten i sin säng. hon kom in till oss kl 3 inatt och somna om! kanske är de inte vi som stör ändå på nätterna utan bara en period som hon sover oroligt??

hoppas er dag varit bra

Söndag!

Gokväll

Liten blir stor..

Gokväll!

Dagen har varit bra! Jag och mammavännerna har varit på loppis i Stenungsund hitta massa fint till tjejerna :) En räkmacka blev de innan vi åkte hem!

När jag kom hem åkte Rikard typ, han skulle med några vänner å kolla på mma han fick de i present av mig nu när han fyllde :) Jag har dammsugit och torkat golv, myst med barna och ätit pizza.

Nu sitter jag med Majken i soffan, Meja sover i SIN säng första gången på sina två levnads år. För min del hade hon fått sova där tills hon är 15 men hon sover så dåligt och vaknar på nätterna och får inte ro. Trodde de var tillfälligt men när rikard jobba natt sov hon hur bra som helst! får se hur de går inatt!

kram

Min dag!

gokväll!

Dagen börja för oss kl 6! Jag kände mig utvilad trotts mina få sovtimmar. jag å Majken hade inte samma sov planer igår kväll så de blev senare än va jag tänkt.

Hur som helst tog jag mig en promenad till gymmet ocj värmde upp med lite cross train innan spinningen :) skönt att få träningen överstökad på morgonen! Bäö hemma åt vi frukost hela familjen ♥

Vid 9 tiden blev Meja trött igen då la vi oss alla och sov 1 timme innam de va dags att bege sig till Emaus. Korvgrillning★lek★finamammor★ & busiga barn resumerar dagen. vi var i väg närmare 6 timmar så gissa om ngn somna gott här ikväll efter kvällsmaten!?

kvällen blir lugn, hoppas er dag varit bra :)



Måndag!

Gokväll!
Ligger i sängen och har precis somnat Meja! Lätt match idag då hon inte sovit något på dagen.

Idag vakna jag av mig själv och tassa i väg till gymmet, 30 min pw 30 min cross och sedan lite ben och magövningar ;) När jag kom hem åt jag frukost. Idag har jag även varit på citygross för första ggn, trevlig affär tycker jag! :)

När vi kom hem gjorde vi lunch och när Rikard stack till jobbet kl 14 gick jag och barna ut å lekte i höst vädret. Annars så har de inte hänt så mkt idag, Majken har varit gnällig så proteinbaren och middagen tog lite längre tid ;)

Nu ska jag ta med mig Majken och lägga mig på soffan och ta igen mig ;) imorgon ska jag nog ta en tur till badhuset å simma lite :)

kram på er!

Mys fredag!

Denna vecka har gått i ett!

Idag tog vii oss en lugn fm jag å tjejena medans Rikard sov efter en natt med jobb. När Meja ville vila joina jag å Majken henne. vi sov från 10:30 -13! gött! Innan vi stack i väg till badhuset åt vi lite lunch :)

En fredag em va inte den bästa stunden om man ville ha liiiite lugn å ro i badet. de va tydligen simskola i dag. Meja hade roligt i badet och Majken sov första kvarten innan hon kom igång!!
Min bror jobba lite på en pizzeria i stan idag så idag fick han baka min, jättegod ♥

Kvällen blev lugn Meja somna gott och de kommer jag med görs känner jag. Rikard har åkt till jobbet så här blir de bra med plats i sängen.... eller? :)

kram







RSS 2.0