Söndag.

thipp..
Idag är det ingen bra dag , vakna i natt av en mardröm av att Rikard dog och att jag sortera hans kläder, några med lukt från honom spara jag.. När man drömmer så och vakna så börjar dagen att man är ledsen (alla fall för mig ) Har gått med en klump i magen hela dagen kalla de gravidshormoner eller vad ni vill..

Meniingen var att vi skulle ha en heldag på standen idag men Rikard har hostat hela natten + att han har feber. så det blev en slappisdag. En tur med Vera  så hon fick bada och så men annars har vi bara varit inne, sov en stund och snart ska vi börja med maten..

Räknas man inte längre bara för man är gravid? Det går att vara social och ha roligt fast jag inte kan dricka.. det går ju alla fall att fråga om jag vill vara med.? Eller ?

Om en stund ska jag åka till jobbet..
Hoppas ni har en bra söndag !
Johanna





Lördag.

hej på er :)

Idag har jag jobbat heldag 9-19. Sov ruskigt gott i morse och hade helst sovit ännu längre. Dagen på jobbet gick hur fort som helst. VI  tog med de boende ut till stranden vilket alla tyckte var mysigt.. Men va solen tar, mer än vad man tror.

Rikard hämta mig efter jobbet och vi åt kvällsmat vid havet , mysigt. satt och njöt fiska lite och så. Nu har vi kikat lite på webtv  "mamma byter bo" skulle aldrig vilja byta med någon, för jag kan inte få de bättre!

Imorgon hoppas vi på fint väder för då ska vi till stranden jag å rikard, börjar jobba 17 - 22+ natt imorgon så har hela dagen på mig att sola och bada , underbart :)

Hoppas ni haft en kanonbra helg :) kram Johanna

Fredag.

heej på er.

Det har varit väldigt mkt jobb de sista så på min lediga tid väljer jag inte i första hand att sitta här.
Igår på eftermiddagen träffa jag josefine, :) vi fika en lång lång stund och tjata och kolla på folk.. underbart att få ses igen.
När vi satt där kom mamma och kiden också, de tog en glass med oss sedan gick vi ner på fjorden och kolla läget. :) Vi gick in på området och kika på olika artister , inte några av mina favvoars men det det gänget jag var med så kunde man nog se på allt , och allt var bra :) vi fick sällsakap av Threrse & hennes systrar viilket var jätte skoj eftersom vi inte ses så ofta längre !

vid halv tolv tiden kom rikard å hämta mig , han var inte med för han hade fått feber stackarn, så idag har jag tvingat han vara hemma från jobbet så han får vila.

Dagen i dag består av stranden med Josefine en stund tills jag ska jobbba kl 3. :) hoppas ni får en toppen dag !
kramar


Onsdag.

heeej på er. :)

veckorna bara springer förbi och jag hinner knappt med. kika i kalendern idag på jobbet det är ju bara 2.5 vecka kvar på mitt sommar vik..Sedan hopppas jag på att de behöver mig på dagis igen, som jag saknar dom!

När jag kom hem vila jag en stund tills rikard kom hem, då åkte vi å bada ;) det var faktiskt rätt gott i vattnet :) Efter de åkte vi en sväng till torp skulle köpt mig en jeans kjol men kom hem med ett diadem, jeans leggings och en klänning. rea kläder så det var toppen :)
Sedan åkte vi till Willys och handla massa mat ,så nu har vi mat i kankse två vekcor fram över alla fall ;)
¨
Kycklingtacos blev det till kvällsmat idag, underbart lätt och fruktansvärt gott .. ! :)
Imorgon kommer Josefine hem, det ska bli skoj att äntligen få ses i gen ;)


Nu ska jag mysa ner mig i soffan hos min älskade!

här kommer lite bilder från några dagar fram över :)
4








Tisdag

God morgon på er.

idag tog jag mig en riktig sovmorgon och gick upp när jag vakna :)
I söndags hade vi en riktigt slappfisar dag med sovmorgon och god frukost, så det ska vara på söndagar helt enkelt :) Vi blev bjudna på Thaimat och av rikards föräldrar sedan kika vi lite på film " en blomma i afrikas öken " hette den , en självbiografi vi båda tyckte att den var rätt bra , man kan leva sig in på ett annat sätt när man vet att det hänt på riktigt :)
På eftermiddagen tog vi oss ut till bullarn och plocka lite svamp i skogen ,det var gott om det vilket var väldigt skoj.. vi hitta svamp hela tiden :) På väg hem tog vi vägen om rikards goa mormor och morfar , de fick också lite svamp :) Sedan bar de hem att göra mackor med svampstuvning till mig och ost/skink mackor till Rikard. :) Det blev sent i sängen och det tog tid innan man varva ner, men vilken mysigt eftermiddag vi hade. :)

Måndag , upp tidigt och iväg till jobbet dagen gick fort tycker jag och när jag kom hem la jag mig och vila en timme, var helt slut.. Rikard kom hem och begav oss iväg mot Brastad där vi fira lilla Wille som fyllde 1 år.. tänk va tiden går fort :) När vi kom hem la vi oss i sägen och kika på film ,. jag somna dock efter halva det var för mkt pang pang för min smak :) Nej nu är de väl dags att göra ngn nytta ta en promenad med Vera och sedan bege sit till jobbet. jobbar 15 -15 :)

Ha de underbart kramar


Lördag.

hej på er.

idag såg det ut och bli en riktig skitdag hela dagen , men efter vi hade varit å hyrt film och jag vilat en stund så ser de ju riktigt fint ut ute och jag sitter här å är rastlös, vill inte sitta inne när det är så fint väder ute. Vi får se vad vi hittar på när vi ätit.

Maten står på sprisen och idag blir det porterstek , äckligt jävla gott är det.. :)
Hoppas ni får en bra lördag.

kram

Fredag!

God morgon :)

Idag tog jag mig sovmorgon, när jag hörde att de ösregna utanför kände jag inte för att gå upp på hela dagen. Men nu har jag tvingat mig upp och ska snart göra lite nytta här. Promenad med Vera och plocka i ordning här hemma. I eftermiddag - kväll blir det jobb för hela slanten.
Men i helgen är jag ledig :)

Boka Könsultraljudet i dag man kan säkert se vad de är för kön redan nu men jag väntar en månad så liten har växt och så :) jag är så nyfiken på om en är en Meja eller Loke.
Vad tror ni ?

Ha en toppen dag :)
kramar

Torsdag.

Godkväll kära vänner.

Även denna dag börja äckligt tidigt..
Tiden på jobbet gick som vanligt fort, sluta 15 när jag skulle ta bussen från stan mötte jag pappa så han körde hem mig i stället :)

la mig på soffan dirket jag kom hem och vakna av en puss från världens bästa Kille :) Idag har vi inte varit hemma mycket är Rikard kom hem åkte vi ner till Svenskholmen och kika lite på Sjöräddningensdag., vi var där lite sent men vi hann se en del saker , mycket saker för barnen och det tyckte jag var det bästa. :)

Sedan mötte vi Upp Johnny och hans Jenny vi tog en långis med hundarna i över två timmar., det fick bada och springa så det var nog väldigt nöjda ! Men det känns i svanken men det är väl bara nyttigt att röra på sig ?

Nu ikväll har vi ätit kvällsamat och tar de lungt. Imorgon har jag sovmorgon och det tackar jag för.. :)

Hoppas ni haft de super bra :) Kram JOhanna

Bilder !






En väldigt bra dag :)

Heeeeej på er :)

I morse vakna jag på jobbet 1 timme innan min kl skulle ringa , så jag duscha ocg gjorde mig fin. dagen på jobbet gick fort, jobba visseligen bara till 12 :)

Efter jobbet kom rikard å hämta mig och vi åkte till Näl där vi var på Ultraljud, ush vad närvös jag var. Men jävlar vilken upplevelse.. Där låg vår skatt och sparka och greja. vinka. Man såg hjärnan och hjärtat som slog snabbt, snabbt. 5 fingrar & 5 tår. Allt var toppen sa sköterskan. det kom en tår i ögonvrån. Så overkligen men på något sätt verkligt. Nu längtar jag mer än någonsin. :)

När vi kom hem fira vi lite med fruktsallad .. :) Sedan somna jag en stund i soffan..
Nu ikväll har vi hälsar på rikards moster med familj , alltid lika trevlig att vara där och Vera har varit ute hela tiden och lufsat runt och lekt med alla leksaker som ligger i trädgården ! :)

NU sitter vi här i soffan och har precis ätit kvällsmat, vi köte gott bröd förut i affären.. Snart blir det sängen , ska upp och jobba tidigt i morgon,!

Hoppas ni haft en toppen dag !
kram JOhanna
här kommer lite bilder.


Vecka 18

någon vinkar :)

Tisdag

Tjo!!

Sitter och mornar mig isoffan , om en liten stund ska jag äta lite och gå ut med vera , göra mig ordning och såsmåning om bege mig till stan och träffa min favorit stora syster :)
Ieftermiddag blir de jobb :)

Ha en trevlig dag på er ;) Kram Johanna



Måndag kväll

gokväll på er.
tycker det är så svårt att få ngt dirket inlägg på morgonen när man skriver för jag vet ju inte alls hur dagen blir , oftast.

Tog verkligen det lungt i dag, magen spände och det gjorde ont vid i jömskarna och hade extrem huvud värk. Roa mig med att kolla på Unga mödrar.., Sedan vila jag en stund innan Rikard kom hem. När Rikard kom hem stod maten på bordet, idag blev det korvstroganof och ris :) Rikard hade även köpt ett nytt fiskespö till mig som vi var tvungna att inviga, och det fick bli på skeppsviken :)
Inget napp för oss, men för en del andra hade tur med fiskandet, vi stod ju en bit från de andra för det var väldigt mycket folk , och mer blev det.

Innan vi åkte hem tog vi vägen om ICA och handla lite, ikväll har vi ätit våfflor, sylt och grädde här hemma och bara myst :) Imorgon jobbar jag kväll & natt så det gäller att ta vara på varje tillfälle tillsammans :)

Nu ska jag sova tänkte jag , imorgon ska jag träffa min älskade syster innan jag börjar jobba :)

Här kommer lite bilder.
Kramar Johanna



Våra konkurenter som tog all fisk ;)


Min Rikard :)

Ändrade planer

hej på er.!

Sov skit inatt, ush det var svinvarmt å äckligt ! sluta med att jag fick sova med påslakanet bara.
Hade som tur va sovmorgon :)
Idag blir det en slappfisar dag , känner att kroppen behöver det.
tvätta ska jag också göra.

Två dagar kvar tills vi får se våran skatt ! längtar :)

HA DE SUPER !

Idag är det ingen vanlig dag...

För i dag är de världens bästa stora syters födelsedag , hurra hurra hurra :)
Idag har jag jobbat , sluta kl 17. Då kom min älskade å hämta mig och vi tog oss en tur till Willys där vi handla lite inför kvällen.. idag blir de nämligen tacos här hemma och famijen behrendtz kommer hit och ska fira Carro som fyller.
Nu ska jag vila en stund innan jag ska fixa och dona lite :)
Hoppas ni haft en super söndag, trotts regnet :)

Idag är det ingen vanlig dag...

Idag är det Jacobs födelsedag , hurra hurra hurra ! :)
dagen börja med sovmorgon , har varit bortskämd med det denna vecka så jag tassa upp och gjorde mysfrukost till mig och Rikard. Gott bröd, ägg, frukt , jucie m.m
Eftersom vi skulle på kalas i dag åkte vi en snabb sväng till torp tänkte jag skulle ta en liiten tur med vera innan också så hon fick kissat och Bajsat , men innan vi kom in hann hon rullla sig i bajs, så det blev inget kalas för henne.
På torp hitta vi alla fall de vi skulle ha , Jacob fick ett fiskespö, drag och fiskelåda av oss, det hade han önskat sig! SÅ ikväll blir det nog fiske för rikard och jacob , kanske maja. :) hemma hos mamma bjöds det på glass i stora lass och hennes äggost som hon är bäst på att göra å annat gott :)
Nu blir det snart mat här och sedan ska jag bege mig till jobbet, dagen har gått så snabbt bara typiskt bara för att man har tider å passa.
Hoppas ni får en underbar dag !
kramar Johanna

Tidsfördriv i pausen. :)


Fredag kväll

Gokväll gokväll :)

Sitter här i pausen på Eva och Adam, rolig film tycker jag. :)
Skönt att har de städat och fint så här inför helgen :)

Till mys idag blev de jordgubbar och glass , inte dumt alls!

Imorgon fyller världens finaste Jacob 9 år , hjälp minns så väl när mamma kom hem från bb med honom och han var sååå liten. Önska ibland att man kunde spola tillbaka tiden. Imorgon blir det alltså kalas, det ska bli mysigt och jag vet precis vad han ska få :)

Imorgon blir det jobb 17 - 17 tiden går alltid så fort på jobbet så det är inga promblem + att rikard får chansen att vila sig från mitt tjat :)

Hoppas ni har en bra kväll där hemma. ;)

Kram JOhanna

Fredag :)

hej på er :)

Idag hade jag sovmorgon , underbart! när min kämpe lämna sängen i morse hoppa Vera upp och la sig brevid mig tills vi gick upp ! :) Idag stod bara städning på schemat och jag har dragit ut på de iin i de längsta , huvudsaken är att de är klart när rikard kommer hem ,, så mkt är det inte att städa heller... Ska även fixa mat idag blir de kryddstarkfläksfile med sås och klyftpotatis :) mmm !

Har vilat mkt i dag vilket var behövligt kände jag , men mitt uppe i vilandet knacka de på dörren , vem fan kan de vara? Jo pappa som kom med jordgubbar, - hej ville bara överraska dig lnte. ;) Finaa fina pappa !!!!

Nu ska jag börja med städningen här. Ha en trevlig kväll gott folk :)



Min dag


gokväll gokväll..

Nu sitter jag här och har nyss ätit lite kräm :)

Dagen har varit jätte mysigt vi tog bussen upp till högsäter , vera la sig som vanligt när vi åkte buss direkt och sov. när vi kom dit åkte pappa och farmor å handla och farfar berätta gamla galna historier. Mat bjöds det på och väldigt god sådan , köttbullar , sås och potatis :) Vi passa på att fira Carro också så efter maten och promenad med vera blev det bullar , glass och jordgubbar :) har varit extremt trött idag , vet inte va de kan bero på ,. kanske för att jag bara sov till halv 9 i morse.? :) Vi tog farmor och farfars bil hem.
När jag kom hem möttes jag av världens finaste rikard , han höll på att laga mat kotletter sås och klyftpotatis. det gjorde han riktigt bra !

Annars har vi inte gjort så mkt , ladda hem en film såg nog en kvart innan jag somna .. har bara legat och gosat i soffan. skönt med en slappis kväll, vi har även varit på spara och handlat och snart blir de sängen.
Imorgon är jag ledig och då blir de städ här hemma.. plockar ordning och dammsuga skura golv jag vanligt städ helt enkelt.

hoppas ni haft en bra dag. här kommer blir bilder från i går och idag :)


Lucas.:)

Majsan



PÅ allsång , William :)

Allsång, Fina Jenny ! :)

Vindruvor är gott :)

åh , sötnos :)

tillslut gick wille med på att rikard tog i honom :)

vera, livsnjutarn var med såklart :)
Vi :)


Tror de flaggar för min kompis Sarah blir 22 idag :)

farmor och farfar, världens bästa !


gissa vad han plockar !?


taaaaraa :)






Torsdag.

God morgon på er!

fasen va trött jag är.,
Igår hade jag en slappis förmiddag, väldigt gott och behövligt :) Kidsen kom en stund vi åt glass uppe på terassen , ja vi har en sån längts upp på vårt hus som alla får vara på, stor ballkong där det är lä och man ser havet, underbart :) Sedan gjorde jag mig klar och gick ner till dom , fick korv med bröd och sedan spela vi kubb, vann inte en ända gång :/ När Rikard kom hem städa vi ur förrådet lite snabbt de mesta kasta vi faktiskt.

Sedan vidare mot Lysekil och Allsång. Medelåldern var väl 60 + men jag tyckte de var mysigt att sitta där och kika på folk , Wille och Jenny kom också så himla mysigt att få se dom igen, men så stor wille blir de.. den fina fina pojken! Vi hängde sedan med en sväng hem till Jenny och martin , vi fick goda bullar kaka och saft , fick även låna lite mammakläder vilket var väldigt uppskattat :)

Nu sitter jag här halv kvar känner att jag har gott om tid, men det är väl bara för stunden sedan upptäcker jag att jag inte borde sitta här. Ska snart göra mig klar å så ska jag å vera ta oss ner till kampen och möta carro och pappa sedan vidare till högsäter där vi ska träffa farmor och farfar :) det ska bli skoj, hoppas de blir bättre väder än va de är nu :)

Lägger upp bilder från igår och i dag ikväll :)

Ha de fint kramar !


Ledig!


hej på er.

Är uppe tidigt i dag , kände mig rätt pigg när rikard gick upp i morse., men somna nog här i soffan en liten stund sedan. Idag är jag ledig och idag ska jag städa och göra fint här hemma :)

Igår jobba jag till 12 sedan träffa jag Sarah på stan, vi tog oss en fika och satt å prata länge på rådhuscaffet , det var lä där så det var hur gott och trevligt som helst, som alltid !

När Rikard slutat jobba möttes vi upp på stan och sedan åkte vi hem och hämta Vera. Sedan bar det av mot Dalsalnd där vi köpte en av de godaste pizzerna jag vet , i färgelanda. ;) Vidare till Ellenö där vi åt dom , mötte upp Maja och Jacob och fiska lite grann, en jätte mysigt kväll var de. Innan vi åkte hem tog vi oss en glass på mc donalds. Somna och sov som en stock i natt. Underbart !

Hoppas ni har de bra :) här kommer blider från i går.
kram Johanna











Måndag.

god morgon !

Inatt har jag sovit som en stock, har börjat drömma konstiga drömmar. Hade ställt kl på 10 & tvinga mig upp annars hade ja sovit längre. Har ätit frukost och nu står promenad med Vera på schemat :) I fredags när jag åkte till Susanne glömde jag stämpla ut mitt busskort så de är väl 0 kr på de nu, smart ! Så jag får ta mig en promenad sedan innan jag ska till jobbet å ladda de..
Idag jobbar jag 15 - 12 så det blir en natt utan Rikard :( Imorgon efter jobbet ska jag träffa Sarah, de ska bli trevligt :)

Annars händer inte så mkt är ledig ons,tor,fred och jobbar helgen sedan jobbar ja två dagar och sedan är de UL för våran del, som jag längtar och nu närmar det sig äntlien med stormsteg. Låt nu tiden gå väldigt fort och att det snart är december :)

Hoppas ni får en kanondag !
kramar


Bildbomb

Hällerstugan en regning dag.
Min när den inte var så stor vecka 8 eller något.
Vera på en promenad vid Fossum.
Rikard och Triztan på den stora lekplatsen :)
Världens finaste Jacob !
Carisma :)
Mina 2 favoriter :)
Mys :)
Magbild
William på Ullareds parkering i väntan på att hans mamma skulle komma med välling :)
Fina fina Vera !
Rikards kusin Sandras lilla Eddie., så himlans fin!
Tre sexy mother fuckers :) Marika , Simone & Rikards syster Susanne :) <3
Smögen !! kräft & och vitlöksbaguette :)
fondtapeten i sovrummet
Magbild igen :)
Midsommar :)
Vera gilla att vara på båten :)
Vera en dag när vi tog oss en promenad till Skeppsviken där hon fick svalkat sig lite :)
En riktig sommar bild Rikard och Maja , grindsjön !
'
Grebbestad canivalen Maja och Jacob :)
Gravfält :)
Sista bilden fick de bli för den här gången.
"Varför dansare från rio? Här kommer västkustens trio"
fulla som ägg , stod det och åma sig runt skylten, det var lite roligt ! ;)

Söndag.

Heeeej på er :)

Idag var de meningen att vi skulle ha sovmorgon men väckte Rikard halv 9 i morse och så begav vi oss till bjursjön där Bertil och Vera fick spinga och leka, tror inte att rikard var jätte glad på mig , men de gick över :) När vi kom hem åt vi frukost och sedan la vi oss 1.5 å vila igen :)
Annars hade det varit en slappfisar dag , har bara tagit de lungt efter ett rejält misslyckande med maten så åt vi på kvarterskorgen i stället , där var de väldigt gott, som vanligt.

Vi har kikat på några avsnitt true blood och nu är vi klara med sesong 3 så nu ska vi börja med 4:an. Vi ska även göra blåbärs paj här ikväll har ju blåbär som vi plocka förra veckan som måste ätas upp :) Har ett jätte bra recept där man ska gräddfil i pajen, den blir så himla krämig då :)

Nu håller Rikard på att ladda in mina typ 400 bilder från mobilen , så om en liten liten liten stund så kommer en blid bomb på allt möjligt :)

Hoppas ni har de toppen
kramar Johanna

Lördag.

Go kväll på er!

Idag hade vi sovmorgon men min morgonpigga pappa ringde i vanlig ordning och väckte oss vid halv 9, somna om som tur va !:)
Idag stod städning av gamla lägenheten på schemat inte det roligaste när det dessutom var så fint väder, men vi var väligt effektiva så det gick ju snabbt det var ju typ bara golv och sånt kvar resten hade ju de tagit förra helgen då ja jobba ;)
När vi var klara åt vi lite och sedan vila ja en halv timme innan det var dax att bege sig mot Grebbestad och till canivalen , hämta upp Maja och Jacob hos mormor på vägen , så mysigt att ha med dem. Tåget var roligt att se , har aldrig sett de innan.. Dock de som sett de förr tyckte inte de var något att ha! Vi gick och strosa runt lite åt Langos , ett måste när man är i Grebbestad tycker jag! Sedan hoppa Maja och Jacob i en stor hoppborg :) Annars var det inte så mycket att se men roligt att kolla på folk :)
Innan vi åkte hem åkte vi till en gammal gravplats där det roligt och intressant å kika där.
Nu sitter vi här hemma och ska snart kolla på ett avsnitt troue blood, Vera ligger här utslagen i sin bädd det har varit mycket socialträning för henne idag. men som vanligt har det gått väldigt bra. :)

Imorgon hoppas vi på fint väder , isåfall ska vi åka å bada :)
Hoppas ni haft en toppen dag !!
kramar Johanna !



Vann spa.

Gokväll på er :)

Sitter här och är verkligen jätte trött, eftersom jag jobba kväll igår kom jag hem sent och då kom jag även i säng sent , typ tjugo i 1. Det bästa av allt var att jag skulle upp kvart över 5 och sov svindåligt inatt eftersom det var så varmt, men jag överlevde :)
Tog en buss till Munkedal där min Sanne hämta upp mig och vi åkte till Vann ,, åt frukost som var jätte god :) Sedan tog vi oss ner till spat där vi fick Mamma massage , underbart gott jag somna ;) När vi plaskat runt i de olika goa poolerna tog vi spa cermoni där vi fick body skrub och fotbad & annat :) rena och fräscha tog vi oss ut till resturangen där vi åt en god lunch buffe innan vi begav oss hem till Susanne där vi tog en tur med Carisma i regenet när vi kom hem. Rikard kom och hämta mig så nu har vi myst lite i soffan ikväll blir det tidigt i säng är svintrött..

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag
kramar !




Torsdag.

Godmorning.

Ligger i soffan och mornar mig lite grann, förstår inte hur trött man kan vara på morgonen . Rikard är alla fall väldigt glad att jag inte jagar upp honom 9 på helgen längre för nu för tiden sover jag gärna till halv 11 om inte längre. det som är synd är att dagarna bli så korta !
Igår jobba jag kväll , kvällen gick väldans fort & nu jobbar jag bara en kväll till (idag) sedan är jag ledig fred-lör-sön :) Underbart.

Ihelgen ska vi städa klart i den gamla lyan så allt är klart med de och det ska bli väldans gott sedan vill jag ut i skogen och kolla om de finns någon svamp. När vi var ute och plocka blåbär i söndags åt Vera massa blåbär dirket från busken :) Vi ska även sätta upp gadiner i några rum där vi har gardiner att sätta upp :)

Idag innan jobbet vet jag inte riktigt vad jag ska göra. förutom att ta en långis med Vera. Igår fick Rikard upp lite grejer på väggarna som en hyllla och sänglampor. Nu börjar det bli fint här :)

Ha en toppen dag !
Johanna



trött och mätt!

hej igen.
fan va effektiv man blir under press., prata med min kära kompis här förut på facebook och hon fråga om jag villa ta en lunch idag och de ville ja ju men hade ju saker jag hade bestämt jag skulle göra , typ som att plocka ordning och dammsuga. men jag hann.. :)

Nu sitter jag här trött och mätt vi åt thaimat buffe jädrit bra för tjockisar som vi ;)  ska åka till jobbet om 15 min men hade gärna vilat en timme , men det går ikke...
Idag är det väldigt varmt ute ska försökt leta upp mina solglajjerr innan jag beger mig så man slipper kisa !

Ha de toppen!
kramar Johanna

Onsdag.

Godmorgon Idag är de onsdag och det innebär ny vecka, idag går jag in i vecka 17 tiden rusar i väg :) Inatt drömde jag att jag födde en Liten pojken på en sjukhussäng mitt inne i en mataffär. Sedan hade jag honom under tröjan hela tiden, sjuk dröm.

Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag bege mig ut på en tur med Vera bus. Dammsuga och plocka ordning står på schemat i dag :) I eftermiddag blir det jobb !

Ha en toppen dag 
kramar


Tisdag

Hej på er.

Idag hade jag sovmogon , underbart härligt att vara ledig :) Åt sen frukost och sedan kom min älskade syster å hälsa på vi fick gjort väldigt mycket röjt utan barn rummet så nu ikväll när Rikard kom hem och skruva i hop sängen och hyllan ser det faktiskt ut som ett barn rum :)  Tack för all hjälp!!!

Nu ikväll har vi även varit ute och plockad blåbär 2 liter samalagt blev de nog , Maja fick ta med sig lite hem så hon kunde göra god paj , det ska jag också göra i helgen ;)

Sitter ner för typ första ggn i dag och har precis ätit kyckling gryta och ris. NU blir det snart film och sedan sova. Imorgon väntas jobb.

Hoppas eran dag varit toppen ! :)
kram

Måndag.

Go kväll på er!!

Klockan stod i morse på 05.15 och när jag gick upp kände jag mig inte allt speciellet trött men det var bara någon halvtimme eller så för i dag har jag varit trött hela dagen. Innan jag tog bussen till jobbet tog vi oss en tur med Vera bus.
Jobba 7 - 15 i dag tiden gick fort, efter jobbet tog ja en sväng till banken där jag beställde nytt bank kort mitt går snart i två delar , men än så länge fungerar de :P men va tid de tog på banken det är ju dumt att stressa.
Efter banken tog jag mig en snabb sväng till Clas olsson där jag köpte två lampor.. Men själva glödlampan som ska vara i kommer inte för ens i mitten av juli..
När vi kom hem åt vi lite och sedan tog vi en tur till torp , alla vi skulle ha fanns i en affär och det var bra. :) Vi handla en hylla , en tavellist och förvaringshyllor som vi ska ha i garderoben :)

När vi kom hem från torp vila jag lite och sedan tog jag mig en långis med Vera medans Rikard gjorde ordning tacos till oss., på promenaden träffa jag två av mina underbara bröder Simon och Jacob :)

Imorgon ska jag ha sovmorgon för imorgon är jag LEDIG ! så jädra gott !

På fredag ska jag på spa med susanne, en sen födelsedagspresent som passar väldigt bra nu när man är trött och gravid att få bara ta de lung och njuta. :) Vi ska vara där typ halv 8 och äta god frukost buffe , fy fasen va gott och sedan hade hon bokat en överraskning i form av en gravidmassage , spännande. är helt övertygad om att det kommer bli en underbar dag tillsammans med min gravida underbara vän ! :)

Nu sitter jag i soffan och tar de lungt mätt i magen är jag och snart ska vi se ett avsnitt true blood. Idag var de någon liten som hicka i min mage, häftigt !!

Hoppas ni får en super dag , kramar



En vecka.

Hej på er , ser här att det är en vecka sedan jag skrev. Eftersom vi flyttat har vi inte haft ngt internet och lite med tid..
Veckan som  varit har jag jobbat en hel del ja i stortsätt varje dag utom onsdag. Dagarna har gått fort i onsdags när jag var ledig var jag ute och och plocka en liter blåbär som jag fryst in, det blir nog att sticka ut snart igen och plocka mer rogivade ;)
Vi trvis bra i den nya lyan det är lite kvar att göra som att sätta upp lampor och tavler och sånt men det är ingen bråska ;)
I helgen jobbar jag 17 - 17 & i natt när jag sov på jobbet kom ambulans och polisbil in på gården, eftersom det inte hade någon nyckel fick jag tassa ner och öppna typ 2 på natten. Det hämta en kille med ambulans. Ush för att sova själv på Tureborg, hade aldrig vågat bo där och ändå är det ju inte är höghuset jag jobbar.. Idag på jobbet var de lungt, vi var på trop en sväng och kika eftersom det var så dåligt väder. hitta två tröjor och ett par byxor och lite örhängen på Ur & penn.

Rikards mamma & pappa + min pappa & syter har hjälpt oss att flyttstäda i dag , nu är de nästan klart allt och det är underbart att snart få lämna packhusgatan för gått. :)
När jag kom hem från jobbet åkte vi till willys och veckohandla, så nu har vi mat för en hel vecka om inte mer, så skönt att slippa åka till affären och handla varje dag + att de är billigare att veckohandla.

Vi har också skrivit en "att göra litsta" saker vi ska göra under veckan :)

Annars rullar allt på som vanligt magen har varit spänd hela dagen och de har gjort lite ont.. PÅ onsdag går jag in i vecka 17 tiden rullar på :)

Ha de så bra , kramar


RSS 2.0