Torsdag!

gokväll i stugorna, här sitter jag med en snattrande Meja brevid mig i soffan! Nej hon vill inte sova för hon sov faktiskt en stund i bilen förut  , bra va!? :) 
 
Igår kväll när vi gick in och la oss vakna Meja och innan hon somna var kl minst 00.30 och i morse ringde klockan 05.30. trodde jag skulle vara tröttare men, jobba till 15 idag. alltid lika mysigt att jobba på Turingen, så fina allihopa! Efter jobbet hälsa jag på Tommy, en kompis som jag inte träffat på några år, de va skoj! ;) 
 
Vad har jag gjort mer!? rikard och Meja mötte upp mig i stan då jag boka tid för tatuering, så mina vänner på tisdag kl 15 så jädrar. är lite smått nervis, vet ju hur ont de gör! Men men den som ska vara fin får lida pin, ni får se resultat när det är klart ! när vi ändå var ute och åkte tog vi en sväng till mamma och träffa deras nya familjemedlem , lilla alice en liten hundvalp, så söt ! det bjöds på go mat :) 
 
 Japp de var min dag de, hur har er dag varit? 
 
kram kram
 
 

Onsdag kväll!

Hej i gen på er! 
 
Nu sitter jag här i soffan och slappar efter en ducsh ! Jag och Meja la oss och vila en timme och det var vädigt gott och mysigt, och det mysigaste var nog att Meja somna på min Mage, kom och tänka på att hon alltid låg så när hon var riktigt liten , min lilla goa tjej! 
När vi vaknat så hörde Mamma och Maja av sig om träning och varför inte, så efter lite middag stack jag i väg och träna lite body balance, det var första gången och det var jobbigare än va jag trodde och inte sista gången jag går på de passet heller! 
Medans Mamma och Maja basta korde jag  30 min corss, gott att svettas lite extra! 
 
/Snart blir det aggknackemacka och sedan sova, imorgon blir de jobb 7 till 15 ska bli skoj! 
 
hoppas ni har de bra! kram 
 

onsdag!

hej!
nu kan man väl säga att vi är friska, kanske lite snoriga men vi mår bra :) i starta dagen med en liten sovmorgon , åt frukost och sedan tog vi oss en långpromenad! idag regna det och blåste så det var inte spec skönt promenad väder! vi uträtta lite ärenden på stan innan vi åkte hem :)
så nu har vi ätit lite lunch så nu ska vi bara slappa! står i valet och kvalet om jag ska träna denna vecka eller om jag ska vila! vi får se!
hoppas ni mår bra







Tisdag.

Hej på er! 
 
Igår var Rikard hemma med oss, han ville ta hand om sina tjejer när vi inte mådde bra och det gjortde han väldigt bra! Han tog ut Vera , fixa mat somna Meja och va så där go som bara han kan vara! 
 
Efter en dag med vila kände jag mig ju bättre och på kvällen börja jag bli lite smått rastlös, vilken tur att Meja vakna efter en timme då och var vaken med oss till vi gick och la oss ;) 
 
Imorse vakna vi 9.20 helt okej , men hade ändå sett att Meja fick somna vi 19 tiden, hon mår ju bäst av de ! Vakna med huvudvärk som gjort mig påmind hela dagen annars har det varit en väldigt lugn dag , Meja har varit lite gnällig men ingen diarre idag så jag hoppas snart hon mår bättre så vi kan komma ut igen :) 
 
Föresten imorse när rikard skulle till jobbet vakna Meja av väckarklockan och blev totalt helt förstörd över att rikard skulle gå , hon skulle till vilket pris som helst upp till honom. Tur att mobil och babblarna finns. :) Den första hon kolla efter när vi gick upp i morse var just rikard.  
Och nu i em innan rikard kom hem har hon krypigt till sovrumsdörren och till ytterdörren och bankat, lilla tokunge, Inte så konstigt att hon blivigt mer "pappig" rikard är ju hemma mer än vad han jobbar nu när han är pappaledig och på kvällarna när han kommer hem är det ju bara Meja som gäller :) 
 
Hoppas ni haft en bra dag! Kramis! 
 

Måndag.!

 

Måndag.!

 Hej på er! 
 
Helgen har sov vanligt gått i ett väldigt tempo vi har hunnit med att hälsa på i Lyse, varit på kalas myst en massa.. 
När vi kom hem från det jätte trevliga kalaset kände jag mig så himla trött och hade ont i axeln + det mådde jag illa! När rikard la Meja på kvällen spydde hon! :(  Antar att det är magsjuka vi åkt på? 
 
Inatt har armen värkt och magen krampar så det blir en väldigt lugn dag idag. 
 
Det är ju invägningsdag i dag och vågen visar - 1.1 kg! Underbart! 
 
hoppas ni får en bra dag! kram

punktering!

hej igen! 
 
Det blev en promenad förut som tänkt men när jag kom utanför dörren såg jag att det inte var någon luft på däcket som vi bytte i fredags. Min första tanke var att rikard hade glömt pumpa de så jag gick ner till Ok vid mona lisas och skulle pumpa. Har noll koll på sånna grejer men en vänlig själ la ner tid för att hjälpa mig, när de inte fungerade tog han fram " en nödlösning" från sin bil och vipps va de luft igen :) jädra rikard som glömt att pumpa den tänkte jag! 
 
När jag gått 500 meter va all luft borta igen. Tur jag hade tre andra däck som rulla bra :) jag kom hem de blev inte milen som tänkt men 7 km är inte fy skam heller ;) 
 
Nu ska jag se om lillan vi vila de verkar så på humöret!  Ikväll blir de träning och sedan långis med johnny!
 
Bra dag! Kram

Ny vecka!

Godmorgon på er! 
 
Idag är de måndag och på måndagar ska nu mera vara invägningsdag. I början av Simon diet gick jag ner 5 kg men gick sedan upp 3 efter lite sak som hände. Men nu är jag på banan igen och körde igång från förra veckan med mat och träning. 
 
Veckans viktnergång - 2.4 kg. 
 
Dagen i dag består av en långpromenad och sedan ska jag försöka plocka här hemma. I eftermiddag ska Meja vara en stund hos sin gammelmormor medans jag tränar :) 
 
Hoppas att ni får en fin dag! 
Kram 

Söndag!

Japp då va de söndag igen! 
 
Idag fick jag sovmorgon vilket var väldigt uppskattat !
Idag hade vi planer på att åka till älgfallet som ligger i bullarn på gränsen mellan sverige och norge :) Det var mulet när vi åkte men när vi kom fram var de SOL :) helt underbart väder och fallet var jätte fint! 
 
Meja satt i ryggsäcken och hade bra uppsynd därifrån och var rätt nöjd med livet :) vi grilla korv och njöt av de fina fallet.. 
Lagom till att solen börja gå ner åkte vi hem och jag somna gott i bilen! ;) Tyvärr gjorde Meja också de.. 
 
I em har vi inte gjort så mycket skulle egentligen tränat men jag hitta ingen motivation till det i dag så rikard stack i väg och fiska en sväng i stället. Eftersom Meja sovit i bilen hade hon inte alls någon plan att sova kl 19 när hon brukar så hon fick vara upp en stund till..
 
Nu ska jag snart sova, imorgon står lååååångpromenad och städ på schemat, förstår itne hur det kan bli stökigt så fort här hemma!? :) 
 
 
sov gott och hoppas ni haft en bra dag! 

Lördag!

Hej på er!
 
Dagen har varit bra. Som sagt blev de lite träning i förmiddags, gott att få träna lite! 
När vi kom hem kom mamma på besök och sedan tog vi oss en tur till min mormor där stora delar av släckten samlades och åt go mat och hade det trevligt :) 
När vi kom hem igen gjorde jag ordning kvällens mat och sedan kom Maja och Jacob och åt och vi hade de trevligt. vi kolla på film och myste.
 
Meja hann vara med en timme och då var det show time på hög nivå, hon hade inga problem att somna ikväll ;) 
Nu har Maja och Jacob åkt hem och jag ska snart sova. Imorgon är det min tur att få sova lite längre :) VI ska även åka till silverfallet är tanken och ha med lite matsäck och sånt, ska bli jättemysigt!! 
 
hoppas ni haft en bra dag! 
kram på er! 

lördag!

godmorgon!!
 
Fasen va gott jag sovit inatt! Meja somna kl 19 och sov till 8 idag. Hon vakna som vanligt två ggr och fick välling men sedan somna hon om igen :) så vi har varit nere och tagit upp tvätten som hängde kvar från igår och nu ska vi snart äta frukost. Kvarg för mig och gröt till meja! 
 
Rikard sover och det kan han få göra :) tänkte att jag väcker honom om en timme när jag ska köra lite spinning och cirkelträning :) i em kanske 3 eller två av mina fina syskon kika förbi :) 
 
Hoppas ni får en fin dag :)
 
En sån här till meja kanske som älskar att ta av sig mössan :)
 

Bra dag!

gokväll på er!!
 
Idag har vi varit ute på tur, första stoppet va i tresdags center där vi kolla på barn grejor, har ni inte varit där så är det ett hett tips, det har ALLT och lite till :) Sedan åkte vi vidare till rikards önskemål snäjk där han var i himmelriket och kolla på fiskegrejer under tider underhöll jag och meja oss genom att leka på golvet och kolla på gosedjurs hundar! frågar man Meja " vad säger hunden?" säger hon vov! :) 
 
Men anledningen till att åka iväg var faktiskt att vi skulle köpa nytt däck till vagnen, den hade fått punka! så det gjorde vi på beginners. sedan gick vi runt och kika lite så shoppa ingenting idag mer än ett par fina leggings till Meja som jag hitta på ICA faktiskt! Väl hemma satte vi igång att tvätta och börja med maten. idag stod älgstek på matlistan och det har varken jag eller rikard gjort innan så det var skoj. 
 
Idag har det varit en sån dag jag känt mig jätte jätte trött och inte haft någon energi , varit sugen på sött och bara velat sova, men ändå har jag känt mig rastlös och velat röra på mig. kanske ska lyssna lite på kroppen och hoppas jag är piggelin imorgon :) Innan Meja somna var det massa bus och stoj , gröt, och bad i vanlig ordning och idag somna hon med vällingen så det var en lätt nattning idag :) 
 
Under tiden rikard la Meja passa jag på att städa så nu är det skurat i kök, vardagsrum och Mejas rum och ordningplockat överallt. Efter jag tagit en dusch va maten klar och det smaka väldigt gott!! Nu ska vi mysa ner oss i soffan här och kika på webtv :) hoppas ni får en trevlig fredagskväll, kram på er!
 
 
två gamla bilder, men tycker de är fräsiga:) 

.

Gokväll! 
 
tror jag fått ordning på texten nu! Lite roligare och frsmför allt lätttare att läsa!? 
 
Dagen börja inte spec bra! Rikard hade glömt stänga av sitt larm, meja vakna och jag tänkte byta hennes kissblöja i sängen medans hon drack välling men hon hann kissa, mitt menshumör och rikards morgonhumör och mitt uppe i allt en flåsande hund som var törstig men inte insett att hon hade vatten i sin skål!! Jag tog en tur med vera innan jag drog ner tilö gymmet och körde crosstrainern gott att svettas :) dusch och bastu blev de :)
 
Rikard och meja hämta mig och vi åkte vidare till öppna förskolan men efter fikat börja meja bli trött så vi åkte hem stra  eftet 11. De tog inte lång stund innan hon sov i bilen och fortsatte sova när vi bar upp henne, jag passa också på att vila!
 
När vi vakna igen gjorde vi lunch och sedan åkte vi upp tilö bulid där vi tog en promenas med mamma! Meja var lagom road i vagnen ;)sedan stod torp på schemay och vi åkte även en sväng till rotan :)
 
 
Resten av kvälen har varit lugn meja har dock haft svårt att somna men efter många om och men kröp hon upp på min mage och sten somna! Nu sover hon i sin säng och jag ska också sova. Imorgon är de baby sim får se om vi kommer iväg på de :)
 
Natti natti!
to

tisdag och onsdag!

gokväll i stugorna! Igår fanns det ingen tid i världen att blogga eftersom jag och Meja gick och la oss samtidigt vid 22. Hon vägra somna. Tisdagen var rätt så stressig emellanåt. vi tog det rätt lungt på morgonen och sedan tog vi en långpromenad, eftersom Meja sov så gott gick vi 7km istället för rundan på 5. Men när vi kom hem hade vi en timme på oss att laga lunch , byta kläder och göra oss ordning tills vi skulle vara på stan! vi träffa Anki och William en stund på lekparken där barna fick gunga., Meja älskar ju att gunga så hon var skit glad! Inte lika glad när vi skulle gå därifrån och till öppna förskolan med de gick över när hon upptäckte vart hon va :) På öppna var det trevlig som vanligt , trivs så himla bra i den gruppen som jag är i goa mammor och fina barn :) Efter öppna slockna Meja i vagenen och vi gick in till willys för att handla .. Sedan var de bara hem och laga lite mat och sticka iväg igen och träna igår stod cirkelträning på schemat och det är ett bra pass, jag gillar de och man vet att man går igenom hela kroppen! Onsdag! Idag hade vi sovmorgon , vi vakna 9! inte jätte kostigt eftersom Meja var vaken så sent i går. Men eftersom vi skulle vara på bvc kl 10.20 fick vi skynda på lite. så frukost och andra morgon rutiner sedan bar de iväg, svettig som bara den var jag när vi kom fram :) lilltjejen tar sig , 10020 gram och 74 cm lång! Efter bvc tog vi svängen om willys innan vi åkte hem igen. När vi ändå var påklädda tog vi oss en tur med vera innan vi gick in och vila en stund. Meja sov som en stock och jag kika lite på skilda världar. så himla gott att bara ligga ner och slappa en stund, välbehövligt :) När Meja vaknat åt vi lite lunch och sedan tog vi på oss och tog med Vera ner till lekparken i stan där vi lekte, när rikard slutat jobbet kom han och hämta oss! Nu i em har pappa varit här på besök och myst och lekt! Efter gröt och bad så gick Rikard in och la Meja och tro de eller ej men hon somna utan någon direkt ansträgning, det har inte hänt den senaste månaden, underbart! Ikväll ska vi kika på stalker och bara mysa! Imorgon ska vi nog gå till öppna förskolan :) hoppas ni haft en bra dag! Kram

Måndag!

Godkväll påer! idag har vi inte varit hemma mycket, men det har varit en bra dag! Mamma kom och hämta oss efter frukost och vi tog en promenad i ljungkile som var 9km. Vi åt lunch och Meja greja och lekte med katterna! :) Dessutom sov hon säkert 2.5 timme ute och på promenaden! När vi kom hem tog jag ett snabbt mellis och sedan gick vi ner till Mejas fina gudmor och snacka en stund innan det var dags för mig att gå vidare till gymmet och lämna en glad Meja hos Jenny! Kettlebellts stod på tränings schemat idag och jag tyckte nog det var jobbigare än någon annan gång ;) Men det är ju såå skönt efteråt! Emma och Sarah kämpade på bra, mina tjejer de! :) När jag kom hem stod Meja i badet och jag börja med maten och tog en dusch. Meja var jätte ledsen och det tog över en timme att somna henne, tänder på g och bajs som fräter sönder lilla rumpan på henne! Nu sover hon allafall och jag har ätit min lax middag. kvällen blir lugn! hoppas ni haft en bra dag :) kram

Måndag!

Godkväll påer! idag har vi inte varit hemma mycket, men det har varit en bra dag! Mamma kom och hämta oss efter frukost och vi tog en promenad i ljungkile som var 9km. Vi åt lunch och Meja greja och lekte med katterna! :) Dessutom sov hon säkert 2.5 timme ute och på promenaden! När vi kom hem tog jag ett snabbt mellis och sedan gick vi ner till Mejas fina gudmor och snacka en stund innan det var dags för mig att gå vidare till gymmet och lämna en glad Meja hos Jenny! Kettlebellts stod på tränings schemat idag och jag tyckte nog det var jobbigare än någon annan gång ;) Men det är ju såå skönt efteråt! Emma och Sarah kämpade på bra, mina tjejer de! :) När jag kom hem stod Meja i badet och jag börja med maten och tog en dusch. Meja var jätte ledsen och det tog över en timme att somna henne, tänder på g och bajs som fräter sönder lilla rumpan på henne! Nu sover hon allafall och jag har ätit min lax middag. kvällen blir lugn! hoppas ni haft en bra dag :) kram

Måndag!

Godkväll påer! idag har vi inte varit hemma mycket, men det har varit en bra dag! Mamma kom och hämta oss efter frukost och vi tog en promenad i ljungkile som var 9km. Vi åt lunch och Meja greja och lekte med katterna! :) Dessutom sov hon säkert 2.5 timme ute och på promenaden! När vi kom hem tog jag ett snabbt mellis och sedan gick vi ner till Mejas fina gudmor och snacka en stund innan det var dags för mig att gå vidare till gymmet och lämna en glad Meja hos Jenny! Kettlebellts stod på tränings schemat idag och jag tyckte nog det var jobbigare än någon annan gång ;) Men det är ju såå skönt efteråt! Emma och Sarah kämpade på bra, mina tjejer de! :) När jag kom hem stod Meja i badet och jag börja med maten och tog en dusch. Meja var jätte ledsen och det tog över en timme att somna henne, tänder på g och bajs som fräter sönder lilla rumpan på henne! Nu sover hon allafall och jag har ätit min lax middag. kvällen blir lugn! hoppas ni haft en bra dag :) kram

egen säng!

Gokväll! Igår va vi hos min pappa och hälsa på, meja och jag! Vi sov över och natten va sådär ;) meja va vaken stundtals och de va väldigt trångt! Men mysigt! På morgonen hade pappa gjort ordning frulle och grejer, precis som när man va liten! :) vi tog en tur till loppisen där vi mötte upp rikard :) idag fynda vi (jag) en del :) när vi kom hem la vi oss för att vila jag och meja vi sov som två stockar i två timmar!! Under tiden hämta rikard en byrå som vi ska ha istället för tvbänken jag är nöjd med resultatet :) när vi vakna tog vi oss en promenad till willys där vi köpte kex och ost som vi ätit ikväll :) nu ligger jag i sängen och ska sova! Imorgon ska jag jobba 8-21 . För någon vecka sedan bar jag in mejas säng i vårt sovrum så idag är de första ggn hon ligger där på kvällen. Kanske båda sover bättre, vi får se. Tycker de vsr tomt nu när jag la mig... ingen att krama om! Sov gott allesammans. :)
Det ser bättre ut i verkligheten!

En bra dag!

Hej igen! har frågat förut men frågar igen.. varför blir min text som jag skriver en ända gröt!? förr kunde jag välja teckensnitt kursiv och då blev det inte så men nu har det ändrat om så nu vet jag inte hur man ändrar, om man kan ändra? det är roligare att läsa när det inte är grötit! Idag gick vi milen med sarah och Milo, det var väldigt gott att komma ut! Under tiden vi gick på strandpromenaden körde polis bilen fram och tillbaka fram och tillbaka med sirener och blåljus ja i säker 20 min., så istället för att går bakom gbg vägen hem från ICA tog jag självkart den gbg vägen, å ja jag är jävligt nyfiken ingenting jag skäms över, är man inte det får man ju inte veta något och på det sättet kanske jag hjälpte poliserna att få fast tjuvarna!? För det sökte efter två killar med huvtröja och det var precis det jag hade sett 10 min innan polisen inte för att jag vet att de var dom men jag sa till polisen va jag sett.. det var ute med två polis bilar och polishundar , så det var ett jädra pådrag! Sedan när jag kom hem stod hsb tanten utanför och det rörde sig sectioritas runt om hemma och tydligen var det min goa underbara granne som blivigt rånad. :( Stackarn ! När vi kom hem gjorde vi ordnig köttbullar till lunch :) sedan vila vi en stund , skulle egentligen städa med det kan jag göra i morgon ! :) När vi vakna igen så busa vi lite och så åt jag snabbt innan rikard kom hem från jobbet, gissa om någon blev glad?? pappa papa papa pappa pappa är det jag hör hela dagarna "kan du säga mamma" "-pappa" underbara lilla Meja! När rikard kom hem stack jag på spinning och min bror skulle bli stolt över mig när han såg att jag höll mig på en puls mellan 70-80 hela tiden ;) Ikväll blir det lunga gatan , rikard håller på att lägga meja sedan blir det mys här hemma! eftersom rikard är ledig torsdag fredag så känns onsdagar lite som fredagar ;) hoppas ni haft en lika bra dag som jag ! KRAM påer !!

onsdag!

Godmorgon! Har precis intagit frukost nr två här :) meja slulle upp 3.15 i natt så ja vad ska man göra!? Rikard behöver ju sova så det bara bara att gå upp! Kände mig inte så värst trött ändå med mina tre timmar sömn! Vi åt frukost och kika på skilda världar, busa och myste :) kvart över 5 gick vi in och la oss igen och då somna meja rätt fort efter kramat sin pappa några gånger :) vi sov till strax över åtta! Nu har meja fått en stoor potion gröt här nu ska vi plocka ordning och sedan göra oss klara för långpromenad med sarah och milo :) kram

godnatt!

Nu ligger jag i sängen här och ska sova! Meja snarkar, det är det mysigaste som finns att få krypa ner till min skatt på kvällarna :) ikväll va jag på zumba och idag kände jag mig grymt ofukuserad så idag såg jag nog klumoigare ut än annars :) Ingenting större på tv:n idag så vi baka det där brödet som ja la om igår, dock köpte jag fel mandlar (rostade saltade) men de blir nog gott ändå om inte goare ;) imorgon är de onsdag och promenad med sarah och spinning står på schemat, längesedan jag träna spinning nu :) godnatt kram

passar på!

Hej! Just nu ligger vi i sängen, meja och jag! Vi har båda vilat och för en ggn skull vakna jag först! ;) Idag har det varit en bra dag! Vi vakna vid halv åtta då åt vi frukost och tog på oss kläder! Sedan gick vi en promenad ner till jenny och tog ut hennes hundar en sväng sedan vidare upp mot emaus! På emaus mötte vi upp pappa som var där med jobbet :) vi grilla , gunga och kolla på djuren! Men vipps så hade det gått 1.5 timme så vi gick hem och gjorde lunch :) lax idag med tur att de är så gott! Efter maten röjde jag undan lite i köket, varför blir de så fort stökigt? :( och nu när meja vaknar ska vi äta mellis och sedan börja med maten :) Puss å kram

Härlig dag!

Hej igen! Nu sover Meja sin eftermiddags lur så jag passar på att sitta och ta de lungt en stund. Förut var vi ute på långpromenad, vi tog vägen om willys och handla lite sedan när vi nästan var hemma somna Meja så vi tog en extra sväng på strandpromenaden så sammanlagt gick vi en mil, härligt :) När vi kom in gjorde jag ordning lunch till mig och Mejsi, idag stod lax på matsedeln och det var så himla gott! Meja höll väl kanske inte riktigt med men ! :) Under tiden som potatisen koka och laxen stektes i ugnen gjorde jag ordning en börd deg som jag tagit ur elinoskarsson.blogg.se s blogg, hon har spännande, roliga och nyttiga recept , kolla in!! Annars har vi plockan undan lite här hemma och så, snart ska jag börja med middagen som idag bli kyckling gryta och ris! :) Meja har varit lite små gnällig så jag valde att hoppa över kettle belltsen och köra cirkelträning lite senare i kväll när rikard kommer hem. Inte så skoj för Simon och Olivia om Meja är ledsen och gnällig när hon är där ;) Hoppas ni får en riktigt bra dag :) kramar

Bröd!

recept på det goda brödet! Du behöver: Ca 1/2 kg morötter. 2 dl mandlar. 1 dl linfrön. 2 dl solroskärnor. 5 ägg. Ca 100 gram fettfri kvarg. Ca 50 gram fettfri keso. Gör såhär: Sätt ugnen på 175°C. Riv morötterna i en skål. Mixa mandlar, linfrön och solroskärnor i en matbredare. Lägg sedan i äggen och ca 3 dl av morötterna i matbredaren och mixa ihop det. Lägg i mixen i skålen med de rivna morötterna. Lägg sedan i kvarg och keson och blanda ihop allt med en slickepott. Smeten blir väldigt kletig men kleta ut dem i frallbollar på plåten och toppa med solroskärnor. Sätt in i ugnen i ca 75 min.

måndag!

Godmorgon på er! Två dagar i rad har meja gått och lagt sig vid åtta i sättet för sju vilket resulterar till att hon vaknat en till två gånger på natten och fått välling för att sedan somna om! Innan kunde hon vakna och så va de show time mitt i natten ;) kanske ska man lägga om sovtiderna på dagen en aning? Igår spendera vi hela dagen i brastad hos jenny, martin och lilla william :) trevligt som alltid :) vi åt tacos och gick en sväng till lekparken med barna. Meja hade dock vaknat på fel sida så hon var mestadels gnällig, man kan inte vara på topp jämt :) när vi kom hem tog jag mig en långpromenad med vera, bobby och johnny skönt att slippa allt gnäll för en stund! ;) Dagen idag blir lugn vi ska ta oss en långpromenad om en stund här efter frukosten :) annars ska jag försöka städa här hemma och ikväll blir det träning! Kram

RSS 2.0