Tisdag.

hej på er!

Natten har varit bra, Meja sov till halv 9 imorse. gjorde ordning havregrynsgröt till frukost men fick bara i Meja en sked. är glad att hon dricker välling så jag vet att hon får i sig vätska och näring. har fått i henne lite yohurt här precis men det var bara några skedar. Magen är liite bättre och det märks på Meja att hon inte riktigt orkar, att hon fortfarande inte är kry. hon är lite mer känslig lilla tokfia.

pappa prata på att hälsa på idag men får nog avboka de. börjar tro mer och mer att det är matförgiftning hon fått!? hon har ku tex spytt ner både mig och Rikard flera gånger och gosat och pussat oss och sånt, ingen har ju blivigt smittad annars smittar ju de väldigt mycket.

dagen blir lugn. imorgon är rikard ledig det ska bli mysigt kanske man kan ta sig ut en stund då om lillan mår bättre :)

Måndag!

hej!

nu vill jag bara att skatten ska bli frisk. fick väcka henne flera gånger inatt för hon hade bajsat. lillan. sov för övrigt uselt och när kl va 5.20 ville meja upp. Som tur va somna hon om efter en timma.

idag har man ju bara lust att vara inne men har man en hund så har man inget val :) vi tog bara en kort sväng eftersom meja inte är kry! dagen blir lugn.
kram

Söndag.

idag var de en betydligt piggare Meja som vakna! febern är borta så nu har hon bara diarré, bättre än att spy! har läst att den kan hålla i sig en vecka efteråt , smittar hon under den tiden?

vi har gjort lite förändringar i hemmet. vårt sovrum har blivit Meja och den kommande Majkens rum. det finns lite att göra såsom lister och måla tak å sånt men jag tyckte de blev fint med de tapeter som var så vi bytar sedan när de själva kan få välja :) jag blev nöjd imorgon ska de hängas upp gardiner å så :)

Meja har inte vilat på hela dagen så hon somna gott här ikväll! även om det inte är spec mycket så fick hon allafall i sig lite mat under dagen.

Nu sitter jag ner å slappar för fösta gången idag! vi ska kika på solsidan å bara ta de lungt. veckan är inte planerad eftersom Meja är sjuk men ut å leka blir de om hon är pigg imorgon :)

kram på er :)

Lördag!!

gokväll på er!

Varannan timme under hela natten fram till kl sju va jag och Meja uppe. hon bajsa och hade ont i magen. vi kika på babblarna för att komma på andra tankar än de onda. när kl va 9 och Meja ville upp igen fick Rikard ta över så jag fick sova. vakna halv 12! meja har mestadels legat i soffan och vilat. men nu ikväll har hon piggnat till lite och vi ska äta lördahsgodis och mysa! :)



onsdagskväll

gokväll i stugorna!

Satan va ont jag har och va trött jag är! tur att jag ligger nerbäddad i sängen och ska snart sova! jag lyckades hålla Meja vaken idag vi var ute med vera, vera drack från vattenpölar , de gjorde meja också ;) vi bada och åt lunch. men när pappa skulle ta henne med till museet somna hon på bussen och då va de kört . efter över en timme sonma hon.! det blir att ta nya tag imorgon!

natti :)

onsdag.

hej!

åh va bra de gick att gå upp kl 8, eller inte. stängde av larmet och somna om. Vakna 9.30 när Meja vakna! det var den dagsomställningen. pucko!
vi har ätit go frukost nu har vi läst en å samma bok typ 5-6 gånger ;) strax ska vi ge oss ut i stormen med Vera! kan det inte bli våår?? detta liknar ju mer höst!
efter vi ätit lunch sedan tar vi oss ner till museet tror jag och hoppar över vilan så kanske vi får ordning på torpet ;)

hoppas ni får en jättebra dag!★

rutiner.

gokväll.

kl är 22.22 i skrivande stund och Meja har precis slutit sina blå. känner att hennes sovrutiner blivit helt åt fanders sedan hon var sjuk förra veckan och inte alls sig lik igår därav låtit henne sova när om velat och på så sätt somnat sent och vaknat sent. hela dagen bli sen :)

i dag har vi varit på öppna förskolan tyckte de gick rätt okej med Meja ändå, några tjuvnyp och sånt blev de väll men vet att de går över och att hon inte är ensam fast jag tycker de är jobbig. Efteråt gick vi och handla mat tyvärr somna Meja i vagnen men sov max en halvtimme men tydligen va de kört .

nu står alarmet på 8 imorgon börjar de nya rutinerna :) gott!

imorgon blir det en lugn förmiddag sedan ska vi förhoppningsvis på lek date och sedan ska Meja till morfar å jag på yoga :) bra dag!

hoppas ni haft en fin dag!




Tålamod.

Idag har jag fått räkna till 10 några gånger. någon har testat sin mammas tålamod litegrann.. Jag vet inte om det är en period eller va det är. Lillan ska vara nära hela tiden och ska bäras. Igår när vi var ute ville hon inte ens gå.. Jag hoppas de går över! vill ha min glada Meja igen :) 
 
Nu vilar hon allafall, skönt för henne att göra de nu innan öppna förskolan , skönt för mamman att kunna borsta håret och sånt ensam :) passa på att äta lite lunch också kanske. 
 
ha en fin dag! 

Tisdag!

Godmorgon på er! 
 
Hoppas ni sovit gott! Både jag och Meja har sovit som stockar allafall! Inatt vakna inte Meja inte 1 ända gång :) Det tar sig! :) Det känns som hon sover goare nu också! 
Idag som de senaste dagarna utan välling på natten åt Meja väldigt bra till frukost, hon som knappt rörde den innan. kul att se skillnad! 
 
Strax ska vi ta på oss och ta oss en tur med Verabus! ska försöka plocka ordning lite här hemma innan vi ska äta lunch och bege oss till öppna föskolan :) Ikväll hoppas jag att jag kan få tvätt tid, det behövs verkligen tvättas här om man säger så ;) 
 
Idag fyller även min mamma 44 år! Grattis Mamma , jag älskar dig!
 

Inte riktigt i form.

Meja sov både igår och idag till 10. jag klagar absolut inte. Det känns inte sim hon är spec piggare för de, glansig i ögonen och ser väldigt trött ut. Igår på vilan väckte jag henne efter 2 timmar i dag får hon vila tills hon vaknar ifall de är något i kroppen :/ nu ska vi ta ut vera en sväng allafall! :)

ha en fin dag!

tidig morgon!!

godmorgon på er!!

ligger klarvaken i sängen sedan 1, 5 Timme tillbaka! Vera springer maraton i sömnen , Rikard drar små timmerstockar och Meja ligger tätt intill och jag är vaken precis som vanligt vid den här tiden.
underbart! ? Nej!

Meja vakna vid 4 tiden och det tog nästan 1 timme innan hon somna om, UTAN välling! jag fick tillbaka flaskan med vatten några gånger innan hon insåg att de var de huset bjöd på, hon drack upp de och somna om! undra hur lång tid de tar innan hon vänjer sig! ? hur lång tid tog de för era barn (Ni som har och har haft barn som äter på natten)

nu ska jag försöka sova.
kram

Söndag!

Hej!

redan söndag! vart har helgen tagit vägen?? igår tog vi oss en promenad med Jenny och stefan på mollön! vi gick till ett jättefint ställe vid havet! Vera fick bada för fösta gången i år, lycka!

vi tog vägen om spara innan vi åkte hem och åt kyckling sallad sedan var de bara att göra sig kalasfin! Det var trevligt på kalaset och runt 20 var meja trött så då åkte vi hem. när vi la Meja igår somna både jag och Rikard så kl 21 sov hela familjen ;) vi vakna i dag kl 10 :)

i natt var första gången för Meja utan välling på natten, hon fick vatten och det gick lika bra :) jag vet att det kanske är sent att sluta med de nu men det har funderat bra och jag tycker inte det är jobbigt. men eftersom meja äter dåligt gjorde vi detta för att testa om hon äter bättre på dagarna :)

idag åt vi god frukost och plocka ordning här hemma. hängde upp lite tavlor å sånt (äntligen) vi mätte sängen och i mejas rum så nästa helg ska meja få vårt sovrum å vi tar hennes lekrum. bättre hon får de stora nu när de blir två :) så nästa helg blir det nog en tur till Ikea :)

Nu vilar Meja och Rikard åkte precis å fiska. När meja vaknar sedan ska vi ut å leka :) hoppas er helg varit bra ★

kram










Seg dag!

Det har varit en otrolig seg dag, Meja har sovit i stort sett hela dagen och har hon inte gjort det har hon varit som ett litet plåster, så vi har kollat på Anki och pytte är så trött på de programmet så jag vill spy, hoppas lillan är frisk snart så vi kan göra något annat :) 
 
Nu sover Meja för natten ( förhoppningsvis) och vi ska kolla på tv, jag och min bättre hälft! Imorgon är det fredag om Meja är frisk då ska vi träffa Sarah och på kvällen ska jag ta en promenix med Jenny. Meja har aldrig haft feber mer än över kvällen och på morgnen brukar det vara bra. Så hur länge brukar era barn vara febriga? 
 
hoppas ni haft en fin dag:) 
 
kramar
 

Torsdag!

Hej på er!

inatt vakna jag av ett element brevid mig, meja va jätte varm! hon hade varit lite smågnällig under dagen och trött hos pappa.

det blir en väldigt lugn dag idag , hoppas snart lillan är bättre :)




Ondag!

Gokväll i stugorna! 
 
Natten som var i natt var också sådär, Meja drömmer nog en del!  Tur att jag ligger nära då så jag kan trösta och hålla om, min fina lilla prinsessa! 
 
Vi softa och åt lite frukost i soffan framför Anki och Pytte " pip pip" som går hett här hemma på youtube just nu. Sedan tog vi på oss och tog oss ut på en skogspromenad med Vera. skönt nu när Meja kan gå det blir så mycket lättare då :) Meja var dock trött så vi var inte ute så länge som jag önska + att de blåste halv storm ;) När vi kom in vila vi lite och vakna av att de knacka på dörren... vi har blvivgt varnade av att de är någon skum som ska kolla brandvarnarna går runt här så jag trodde först de var dem, jag vänta inte besök!?
 
När jag väl parrla mig till dörren va de visevärlden som för 5 ggn klaga på barnvagen i gången, så nu är det fixat! Det är inte jättelätt när inte vagnen går in i hissen ;) VI åt lite lunch innan vi tog oss en till stan och lekte en stund på lekplatsen och tog en snabb glass med Lucas på toget.. När kl var 16 tog vi bussen upp till pappa där jag lämnade Vera och tog bussen till stan igen där jag var på yoga! Skönt som vanligt! Tog en sväng förbi willys innan rikard plocka upp sig efter sin träning och vi hämta Meja som var väääldigt trött! 
 
nu är vi hemma sedan en stund tillbaka och kallopsen som jag gjode igår puttrar under tiden potatisen kokar :) Snart blir de mat här :) 
 
Imorgon har vi ingenting för oss vad jag vet!? kanske vi tar en tur till Emaus och kikar på djuren :) 
 
På fredag ska jag träffa två av mina bästa vänner., bra avslut på veckan om ni frågar mig! 


Full rulle

hej på er! 
 
Det tog en stund innan jag vakna till liv i morse efter en hemsk natt. Meja vakna stup i kvarten och skulle ligga på mig ! Älskade lilla trollunge. Till råga på allt väljer hon att gå upp kl 7, hon som annars går upp mellan 8 -halv 9. Vi tog oss ut på en tur med Vera och när hon vila passa jag på att göra lunch som jag åt, lagom till att vi skulle åka vakna Meja. Vi tog bussen ner till stan och Meja åt sin lunch på öppna, vi var där först men när Wilma kom så ville hon inte äta mer :) 
På öppna va de full rulle, Meja va på krigstigen idag och slet, rev och drog i varenda unge... mindre roligt att gå runt och passa henne hela tiden.. Men det går nog över de också! ;) in imellan lekte hon ju bra ;)
 
När vi kom hem satte vi på musik och tog tag i bomnedslaget som jag nu några dagar rumt och surat över, skönt som bara den! när rikard kom hem dammsög han och jag börja med maten.. Gjorde även ordning morgondagens mat som blir kallops den är ju nästan goare dagen efter! :) Efter vi ätit var kl redan sju så då blev de nattning för Meja som gick väldigt bra idag :) 
 
Jag har tagit mig en dusch och kollat på webtv , nu väntar vi på biggest loser och en kopp varm choklad.! Imorgon är det onsdag och de innebär gravid yoga för min del och träning för rikard , så Meja ska till morfar! :) 
 
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :) 
Kram

Godmorgon!

tisdag idag och om en stund blir det en tur ut med mina två favoriter ! :) öppna förskolan står också på schemat :)




vad vore.

Världen i all sin glans om inte Meja Nilsson fanns!? ♥




Torsdag.

god förmiddag,
 
fasen va dåligt jag sover på nätterna, imorse när lillan vakna vid 8 hade jag inte alls samma sug som henne att gå upp. Är så trött för tillfället så jag vet inte vad jag ska ta vängen. Idag börja jag äta järntabletter, kanske det kan vara en ide?  Mådde sjuk illa i morse och medans jag spydde börja jag blö näsblod, trodde först jag spydde blod ;) Nog kalgat! 
 
Dagen har varit vääldigt lugn, vi tog oss ut en tur med Vera efter frukost och sedan la vi oss och sov när de var dags för de och i 3 timmar! längesedan både jag å Meja sov så länge på dagen, det var välbehövt! Meja har varit på strålande humör hela dan och busat och satt på musik och grejat och donat! Jag har plockat ordning och städat i köket. När Rikard kom hem tog han med Meja till affären medans jag dammsög och skura golvet i köket, förstår inte hur det kan bli så jävla sketet fort!? 
 
Fick även skickat in lapparna till försäkringskassan om gravpenning, inte en dag för tidigt men det är ju två månader kvar tills att de börja gälla men om jag känner f-kassan rätt så vill de krångla och greja. Hoppas hoppas de kan gå igenom ;) 
 
Idag testa vi göra en maträtt som vi båda blev förtjusta i ner vi var nere i Turkiet, det blev nästan likt faktistk och väldigt gott ! Annars så har kvällen varit lugn, vi har tvättat lite sängkläder och bytt lakan i sängarna. Rensa ur Meja säng som står inne hos oss men som hon aldrig använt nästan men idag bestämde jag mig för att hon skulle få sova där i natt, dels för hennes egen skulle eftersom jag är upp flera gånger på natten och sover så väldigt dåligt. och dels för min skull som behöver allt utrymme jag kan få. Det kommer kännas tomt när jag lägger mig men vi får se om hon sover bättre, isåfall är de ju värt de :) 
 
Vi kika också på Sofias änglar här ikväll , jag tänker alltid själv hur det hade varit om man förlora någon så! Är glad att jag har min familj och mina fina vänner, vad hade jag gjort utan er liksom!? 
 
Hoppas ni har haft en bra dag, imorgon är det freeeeedag! 
Ska ni göra något skoj i helgen??
kraam

onsdag!

hej på er!!

vilken bra dag de varit idag! Rikard som egentligen skulle på övning ons-sön ställde in de pga sin tandvärk så idag hade han fått tid hos tandläkarn så han var hemma och Jag fick sovmorgon!! uppskattad till tusen! grötfrukost blev det innan vi packa ihop oss till mejas favorit, morfar!

Min pappa jobbar på fritids och förra veckan fick han en innebandboll på ögat tyckte i helgen när vi var där att de såg illa ut men han hade varit hos doktorn å de såg tydligen bra ut, men igår hade de blivit sämre så han var också hemma idag. jag laga lite mat till sjuklingarna sedan låna jag å Meja min pappas säng och sov en stund :) när vi vakna åkte vi en stund efter. Jag åkte på yoga och Rikard å Meja åkte till museet å lekte under tiden.

när vi kom hem somna Meja fort och jag och Rikard såg på tv och åt kvällsmat i lugn och ro! imorgon får vi se vad vi hittar på. städa behövs men de finns så mkt annat som är roligare ju :)

kram på er :)





Tisdag! ♥

godmorgon!

ännu en kväll som Meja somna sent och därav nada egentid för mamman. Fick även sota för min långpromenad igår men vad gör de? idag är de ju bra igen!

inatt sov både jag å Meja sådär och vakna kl 8. vi har ätit frukost så just nu slappar vi framför tv innan vi ska gå ut å leka innan lunch och öppnaförskolan :)

hoppas ni får en fin dag :)

uppdatering

tydligen blev inlägget jag skrev halvklart publicerat. vet inte var jag sluta så skriver om dagen i stället.

igår kväll va de kämpigt att somna Meja lilla tultan var såå ledsen visste inte vad jag skulle göra! hade hon ont? var hon övertrött? kände mig maktlös. hon somna efter ca 30 runt mina armar och jag gick å sjöng för henne ★ när hon somnat gick jag också å la mig, va helt slut!

vi sov till 9 imorse jag sov som en kratta och meja som en stock! vi tog en lugn fm med lite utelek innan vi gick in och la oss och vila. Efter lunch tog vi en långpromenad med Vera som slutade hos Mejas kusin Milo och faster Susanne!
Rikard kom och hämta oss. kvällen blir lugn.

imorgon är det öppna som gäller!
hoppas ni haft en fin dag ★



helgen!

hej på er!

idag är det måndag. idag har vi ingenting planerat vilket är rätt gott!

Denna helgen har bara sprungit iväg. i lördags plocka vi ordning lite här hemma, åt lunch på coffee rommer innan vi åkte å lämna Meja hos morfar och Vera hos farmor :) vidare åkte jag och Rikard på spa! vi hade de jättemysigt även om vi nästan bara prata om Meja ;) vi somna tidigt och åt god hotellfrukost innan vi hämta hem våra tjejer igen :) Vera hade haft det väldigt bra och Meja också för den delen, hon hade valt att gå upp 4.30 så hennes ä morfar var trött ;)

när vi kom hem vila vi en stund innan vi åt lite lunch. resten av kvällen var lugn vi

kanondag!

hej på er!

dagen idag börja vid strax efter 7. vi tog de Lungt och gosa närmare 1 timme innan vi gick upp och gjorde knäckebröd med ägg frukost , annars brukar vi äta gröt :) när vuxna gjort oss ordning börja Meja bli trött så vi gick å mötte Sarah och sedan vidare mot strandpromenaden :) första stop blåste de djävulsk så vi gick vidare, där var de grymt mycket bättre! vi grilla och mös i solen i några timmar. Meja gick runt och greja för sig själv hela tiden nästan :) i slutet somna hon hos gSarah, så ott :)


nu har vi kommit hem för en stund sedan vi slappar i soffan och väntar på pappan i huset, då blir de pizza :)

hoppas ni haft en fin dag ★
kram









uppdatering.

vi sov 2,5 timme förut så länge brukar inte Meja sova men jag tror de var behövligt med tanke på förkylningen! När vi vakna gjorde vi lunch, meja åt mer än vanligt :) tanken var att vi skulle gå ut en sväng, tänkte gå ner till strandpromenaden men jag valde att stanna inne eftersom meja var så gnällig och trött. så vi har läst och kikat på babblarna och myst massor. meja har varit som ett plåster hela dagen men det stunder jag kommit "loss" har jag hängt lite tvätt och gjort mat samt fixat med disken! skulle behöva dammsuga men de gör jag imorgon :)
Rikard var hemma åt och åkte så snart ska jag bada lillan och sedan är det nästan dags för henne att sova!

hoppas ni haft en fin dag :)



Bra start på dagen!

hej på er!
kl är bara 10 men det känns som vi hunnit med lite ändå!
Meja vakna med strålande humör och vi gosa en stund i soffan innan vi gjorde gröt! sedan tog vi en tur med Vera och avslutande promenaden med lek på lekparken en stund. Meja är lite förkyld så när hon börja bli trött gick vi in. nu vilar hon bredvid mig och jag ska göra henne sällskap! idag ska vi städa lite här hemma och säkert går vi ut å leker en stund till :) skönt med dagar som man inte har något planerat på :)

ha en fin dag!
kram


RSS 2.0