Trött!

hej på er just nu sitter jag på bussen hem från stan efter har varit hos farmor och farfar. Vakna tre i natt utav att Vera flåsa gick upp å hällde upp vatten tänkte att hon var törstig men kvart i fem vakna jag igen utav samma sak så de vara bara att ta på sig å gå ut!

tack gud för att meja ville sova länge idag eftersom jag inte somna om för ens närmare 7.

idag har som sagt varit hos farmor, mysigt som vanligt meja röjde runt och greja som bara den! det tog inte lång tid när vi gick därifrån tills hon somna

kvällen blir lugn idag
kl 18.30 har vi tid hos veterinären som ska kolla på Veras ena klo som gick av igår när vi var ute å busa, roliga pengar eller inte!

ha en fortsatt bra dag !

Onsdag!

gokväll på er! 
 
Dagen idag har gått i 100 knop ungefär. 
Vi vakna väldigt sent 9.40 typ ändå somna Meja kl 20 igår men dock var hon vaken typ två timmar i natt innan hon fick ro , så det kan ju vara därför ;) 
Efter frukosten tog vi på oss och gjorde oss ordning för en promenix med Mia och Tilda! Meja somna i vagen men max 30 min och var lite små gnällig resten av vägen hem.
Väl hemma kasta vi i oss lunch, smidigt när man har lite brottom att ha rester från gårdagen :) Sedan bar de av mot stan där vi mötte upp finaste Sarah för lite bus och lek på museet! 
Tiden sprang iväg och kl 17 var de dags för yoga det var som vanligt väldigt skönt och avslappnande man lär sig om olika andringar och man glömmer verkligenheten för en stund! 
meja var hos Sarah och röjde :) 
När vi hämta henne var hon bra trött och hon somna rätt så fort i bilen och sover ännu :) 
Vi har beställt pizza, onlinepizza är fin fina grejer som snart kommer då ska vi kika på webtv :)
 
Fy farao vad jag känner av mina fogar, hade hoppats på att de kanske kunde vänta så jag fick gå halva tiden allafall , men ikke! Men denna gången till skilland från förra kan jag ju inte slappa en hel dag och bara vila om jag vill, på gott och ont ;) Ska köpa ett sånt bälte av en kompis imorgon sånt hade ja ju förra gången och det var toppen! :) 
 
 

måndag!

ny vecka och nya tag!
ibland undrar jag var tiden tar vägen!?
igår var de en riktig slappar dag sov länge tog de lugnt hela dagen! meja , jag och Maja mata fåglarna i hasslbacken och umgicks under tiden Rikard träna, mysigt!

Idag efter frukost tog vi en tur med Vera! när hon blivit rastad kasta ja ut hennes mat som hon fick leta efter sedan kasta vi boll i backen , någon var helt slut efter 30 min ;) meja sov gott i vagnen och vakna lagom tills vi skulle hem! nu har vi precis ätit lunch ska snart ta mig en dusch och göra mig ordning för 10 års kalas :)

innan de ska de ju köpas present :)
hoppas ni får en fin dag :) kram




gråtkväll

gokväll nu ikväll har vi kikat på film "älska mig igen" Heter den och var verklighetsbaserad jag grät som en tok! efter filmen kika vi på "de bortförda barnen" så kvällen var bäddad för tårar!

nu ligger en mycket trött Johanna i sängen bevid sin sovande skatt! känner mig inte på topp men hoppas att de blir bättre med lite sömn! natti ★


Dåligt uppdatering

hej! 
 
har skrivit inlägg varje dag de senaste men det har antingen försvunnit innan jag publecerat det eller så har det inte fungerat på appen.  Så där av dåligt  uppdatering.
 
Idag har vi haft Louise och Robb på besök, trevligt som vanligt! vi åt kyckling tacos och tog en långpromenad i det fina vädret. 
Nu är jag trött , Meja sover snart ska vi äta och kolla på film! 
 
kram på er 
 

Feb. 22, 2013


Tråkig dag!

Ush vilken tråkig dag det har varit idag, jag som hade planer att på att träffa finaste Sarah i dag , men kände mig inte alls i from när vi steg upp kl 5 i morse. 
Vi tog oss alla fall en promenad med Jenny och hundarna på fm , vera behövde ju ändå ut och det var trevlig att få träffa Jenny en stund! 
Meja sov ca 15 min på em så till kl 15 ungefär var hon på toppen humör , sedan vände det och det blev gnäll restan av em typ, rikard kom ju hem vid 17 men åkte igen 17.30 så jag försökte rora henne med alla knep som gick. 
När kl var 19.15 la vi henne fast vi egentligen har sagt att 20 är en bra tid, men eftersom hon var så trött så kändes det inte snällt att hålla henne vaken, och än så länge har hon inte vaknat! 
 
Nu ikväll har vi tvättat lite, plockat i en maskin disk och nu är Rikard ute med Vera på en sista runda. Sedan ska vi kika lite på web tv sedan ska jag sova. 
 
Imorgon hoppas jag att jag mår bättre för då ska jag ju till Gbg och träffa min stora syster och kändisar! yeh! 
 
hoppas ni haft en bra dag! kram

skönt!

denna månaden (februari) har jag inte jobbat någonting alls! det är ju för och nackdelar med de! mer tid med meja men mindre pengar in! men i mars månad har jag redan fått tider utan att månaden ens börjat, känns bra :)

nu har jag och meja vilat oss i 1, 5 timme :) ska snart ta på oss och ta en tur med Vera innan vi ska äta lunch!

sjuk igen??

godmorgon!
meja vakna kl 5 idag och var pigg så vi gick upp så Rikard kunde få sova innan kl ringde. meja är pigg och har stått i soffan och dansat :)
däremot känner jag mig mindre fräsch, känns som jag har något i kroppen som bara väntar på att bryta ut.
idag blir den super lugn dag ska dricka mycket vatten, äta c- vitaminer och vila när meja gör det!

imorgon ska jag ju på gala prämier hoppas verkligen jag mår bättre!

kram

Tisdag!

tisdagar är lika med full fart kl 13 var vi på öppna förskolan och innan de hann vi äta lunch med Simon och rasta Vera ;) Jag tog en extra tur med meja på stan så hon fick sova en stund innan öppna :) på öppna pyssla vi lite , vi gjorde hand avtryck på mejas hand och fot sedan så måla vi gips figurer(jag) ;)

meja somna inte på väg hem från öppna och ser det som ett hopp att hon kanske somnar ikväll så vi gjorde mat när vi kom hem och sedan stack vi ut och lekte en stund, vi gömde oss för Vera och kasta boll. nu chillar vi i soffan :)

vad har ni gjort idag? kram









lek och bus!

det blev 3 timmars lek och bus med två fika pauser. meja var i sitt esse och kröp runt , åkte kana, klättra och lekte med bollar! någon sov väldigt gott på väg hem!

årets första vurpa!

hejsan hej!!

idag var vi uppe kl 8! skönt att komma upp i tid efter frukosten tog vi oss en långpromenad med Johnny och bobby! vera stanna och jag skulle dra henne till mig, vet ni vad som händer då? själva knäppet på kopplet går sönder så jag tappar balansen och ramlar rakt ner på rumpan och tar med mig vagnen så den ramlar i fallet. som tur var märkte knappt meja något och jag landa ju på min stora rumpa så ett trasigt koppel och en blöt rumpa va väl helt okej trotts allt? ;)

när vi kom in gjorde vi ordning lunch och har ätit och nu slappar vi framför tv:n snart blir det en tur till lek å buslandet med Emma och Emilia ♡ det blir mysigt!

vi hörs säkert sedan! kram

Helgen!

Lördag: När vi vaknat och fått i oss lite frukost packa vi i hop oss och åkte till götlaborg där vi spendera några timmar på Universeum! Vi var där med meja när hon var yngre och då var lamporna mest roliga, Nu hade hon lite mer utbyte av de och kolla och härma alla djuren hon såg, fiskarna var ju väldigt spännande :) 
Innan vi åkte hem tog vi vägen om IKEA där vi åt lunch och köpte lite små saker som ljus , förvaringsbackar till Mejas rum och hakklappar ! Någon somna väldigt gott i bilen på vägen hem :) När vi kom hem tog vi de lungt och jag var trött och grinig så jag gick och la mig när Meja ville sova vid 22, lika bra för allas bästa ;) 
 
Söndag: Natten var inte den bästa någon vakna mycket och jag sov kasst och drömde två mardrömmar. Ush ! Men vi tog oss upp och jag gjortde havregrynsgröt frukost vilket Meja gilla, fast mest äpplemoset! :) Annars har vi plockat här hemma och tagit de lungt vilket är underbart i bland, När Rikard var på kickboxning vila jag och Meja i två timmar. Vi har ätit god mat , stek rotgrönsaker och god sås. Idag åt vi även efterrätt marängsvisch som jag inte ätit sedan midsommar, men va gott de är! :) Vi har spelat bingo lotto här i kväll men utan någon vinst , för mig var det inte ens nära till vinst. Nu försöker Rikard lägga Meja vi har bytt av i arbetet och hållt på snart i en timme., underbara unge! ;) 
 
Helgen har varit toppen med andra ord, älskar utflykterna med familjen det var det jag såg mest fram emot när jag skaffa barn att få göra massa roliga saker, få leka , få se henne ha de roligt och upptäcka nya saker. Min fina underbara duktiga dotter!
 
Imorgon drar vi till Lek och buslandet och röjjer loss där! har aldrig varit där innan så det ska bli skoj att komma dit och det tror jag Meja också tycker :) 
 
Hoppas ni haft en bra helg ni också! kram på er!
 

thé impossoblie

tror de stavas så, såg precis en film vid de namnet den var väldigt bra!
kan säga att jag direkt gick in och krama min meja efter filmens slut! min älskade lilla skatt!! ♥♥♥♥

myskväll

efter en lugn dag med mestadels gnäll åkte vi och handla lite mys när Rikard Kim hem! tacos stod på menyn :) efter maten poppa vi popcorn och myste till gladiator rena men vid 21 kröp meja till sovrummet, då ville hon sova så de fick hon :) nu har vi kikat på farmen :)

snart dax för sängen imorgon ska vi åka till universum vi var där när meja var ett halvår , nu tycker hon nog det är lite roligare :)

kram



trött.nu

hej på er!

igår va vi jätteglada när meja somna kl 20 och vi hade egen tid men i morse när Rikard kl ringde 5:30 var de kört så det var bara att gå upp efter en timmes försök att somna om. vi åt lite frukost och vid 8 tiden la vi oss i sängen igen, meja somna på min mage och så sov vi i 40 min kanske, hade kunnat sova längre men tydligen inte meja ;) fast hon va jätte trött och gnällig!

vi tog på oss förberedde lunchen lite grann och begav oss ut med Vera. vi stanna till vid lekparken utanför å gunga en stund innan vi gick in och gjorde ordning lunchen som Idag va lax potatis och Cream bonjur , mm ! meja har börjat äta så himla bra så det är kul :)

nu slappar vi i soffan en stund Meja är trött och jag med så vi ska nog vila här om en stund så får vi se vad som händer kanske vi sticker till simhallen om vi är pigga efter vilan :) kram!




min alla ♥ dag

gokväll på er.

idag efter frukost tog vi en promenad med mejas gudmor och min äldsta vän Jenny! tanken var att meja skulle sova men hade fullt upp med att kolla runt på allt annat.

efter lunch begav vi oss upp till Mia och Tilda som bor max 1 km i från oss men backen upp är tung speciellt om man knappt har någon luft på däcken ;)
meja somna på vägen dit :)

hemma hos Mia fick vi fika och barnen lekte och hade de roligt :) det är 5 dagar mellan meja och Tilda :) efter en stund begav vi oss hem för att städa lite innan vi skulle få besök av mejas morfar :)

vi åt våfflor med sylt och grädde och hade det som vanligt mysigt. nu sover meja och jag och Rikard kikar på Webbtv och ska äta pizza, inte varje dag man äter ensam så här, man ska i och för sig inte ropa hej än pizzan är ju inte påbörjad än :)

imorgon är de fredag vi har ingenting planterat, vi får se vad vi hittar på! badhuset eller Emmaus kanske :)

kram








Nöjd!

Gokväll i stugorna! 
 
Nu har jag slagit ner min hästeröv i soffan och där kommer den stanna tills jag ska sova.
jag var inte alls sugen på att ta mig ut idag faktiskt (fast det är jag konstig nog aldrig) ;) Men när jag gick till simhallen så kändes det jävligt bra! 
Simma ca 30 och det var mycket folk där som simma kors och tvärs , fort , långsamt och stanna mitt i banan. hur svårt är det att simma som pilarna visar!?
 
Efter en go bastu och dusch tog jag en sväng till willys där jag handla lite frukost grejer och sånt , sedan tog jag bussen hem! Rikard hade gjort korvstroganof när jag var borta som jag åt , jädrar va go den va mycket godare än den som jag gör!! 
 
Snacka med min syster förut och hon hade blivigt bjuden på en galaprämier till Johan Falks film "kodnamn Lisa" i Gbg och fråga om jag ville med, så nästa torsdag ska vi mingla med alla coola skådisar i johan falks film, hur fränt är inte det då!?? :) 
 
Hoppas ni haft en bra kväll! 
kramis 
 

mys dag!!

hej på er!

i morse när vi vakna gosa vi som vanligt en stund i soffan innan det var dags för frukost

en stund efter frukosten börja meja bli trött så vi tog en tur med Vera, meja somna direkt och sov när vi kom tillbaka då sprang jag upp och lämna Vera och sedan tog vi oss ut och ner till stan för en lunch innan öppna :) vi åt på Leilas meja åt pannkakor och jag åt pannini :)
på öppna va de full rulle :) på väg hem somna meja men vakna nästan direkt vi kom hem så lyssnar vi på musik på datorn :)

snart kommer Rikard hem och då drar jaha och simmar känner just nu att soffan är godare men jag måste ;)

hoppas ni haft en bra dag :) kram







Lyckad dag!

hej på er!!
 
idag är det nog första gången jag är i från Meja så många timmar utan att jag jobbar. 
 
Imorse kom min fina vän och hämta mig och vi åkte till Vann spa där vi startade dagen med Hotelfrulle, hur gott som helst!!! 
Mätta och goa gick vi vidare till spa avdelningen där vi byta och om hoppa i poolerna, idag var det fler än vi som var på spa så det var en del folk men det var ingenting som hindra oss för att gotta oss i de olika poolerna, underbart!! I slutet gjode vi vann spa sermoni med 5 produkter som vi fick så nu är hela jag len som en baby rumpa och känner mig väldigt fräsch och fin! 
Innan vi åkte hem bjöds det på lunch buffe jag tog söndags stek av kalv med rotfruker , potatis , sås och gele , hur gott som helst!! :) 
Tack Sarah för detta, det var en underbar present min fina vän ! 
 
När jag kom hem var det ingen hemma , min favorier är i Lyse och hälsar på så jag la mig på soffan och somna rätt fort och vakna nu! 
hoppas det snart är på ingång för jag saknar dom såklart! :) 
 
hoppas ni haft en bra dag! kram på er!
 
 
 
 
 
 

Torsdag.

Hej på er !
 
Herre vilken intensiv vecka det varit, vi har knappt varit hemma något på dagarna vi har haft plannerade saker hela tiden nästa vecka blir lugnare hoppas jag. 
 
Igår va det fullt upp från morgon till kväll, tur vi fick sovmorgon! 
Vi han med promenad, mysfika hos Sarah och gravid yoga :) Äntligen har det extrama illamånedet och tröttheten gått över så nu börjar träningen vilket jag känner att jag behöver. Börjar ju för fasiken redan få ont när jag varit ute och gått mycket och rört mig mycket på dagarna.. 
 
Idag blev de också sovmorgon , Meja somnar ju inte på kvällrna så det blir ju alltid de, behöver kanske inte skriva de då tänker ni ;) Efter frukosten tog vi en långis med Johnny och Bobby, skönt att han är hemma och kan följa med ut och gå , det är roligare med sällskap :) Sedan var det hem och äta lite sallado och sedan vidare mot stan för att träffa min mormor och min bror Lucas , vi fika! 
När kl närma sig 4 begav vi oss hem och vänta in Rikard som var hemma och vände typ , så vi besällde pizza och gotta oss.. 
Annars har vi bara slappat och busat jag och min skatt.. 
ska snart sova och får se om Meja vill göra mig sällskap! :)
 
Imorgon är Rikard ledig och vi ska sticka och bada, de ska bli superkul!:9
 
hoppas ni haft en bra dag. kramar
 

En bra dag!

Gokväll i stugorna! 
 
Hoppas er dag varit lika bra som er!?
 
Vi starta dagen rätt lungn med frukot och mys , sedan ringde mamma och ville komma och hälsa på. vi tog oss en promenad och käka semla, jättegott och mysigt. 
tyvärr så gick tiden allt för fort och vi var tvugna att åka vidare på öppna förskolan! :)
Som vanligt var det mysigt på öppna och Meja röjde runt och lekte med det andra barnen så fint så :) 
Det tog inte lång tid innan hon somna när vi gick där i från , passa på att handla innan vi åkte hem :) 
 
När Rikard kom hem gjorde jag mat , i dag blev det kycklinggryta och ris! mums! Annars så har vi mest tagit de lungt , skulle egentligen simma idag men när maten var klart va kl över 18 och rikard skulle ut till torp en snabb sväng och hämta min gamla telefon som varit på lagning. beställde ju en ny eftersom jag inte trodde den skulle gå att laga men i fick jag den gick och laga och den kosta ingenting, så rikard fick den och jag är så nöjd över min nya :) 
 
Nu ska jag snart ta mig en dusch och kanske sova lite. Imorgon blir det en händelserik dag då ska vi ta oss en långis med Vera och sedan ska vi till Sarah och hälsa på, de ska bli så mysigt! Sist men inte minst ska jag på gravid yoga så Meja ska vara hos morfar en stund :) 
 
Kram på er! :)
 

Någon!?

Hej på er !
Har ingen aning om vem som läser min blogg men testar här!
 
Jag har ju varit hos en jätte go & duktig tjej som går 3 året på gymnaiet och håller på med sitt projekarbete för fullt här! 
hon söker en bebis som är 6 månader eller yngre att ta kort på och använda till sitt projekt arbete! hon tar många kort och det finaste brukar hon redigera så man även får de själv! 
 
Ta tillfället till akt nu , gratis är gott ;) 
 
Här är några bilder på Meja och hennes kusin som hon tagit, super fina!
 

:)

I augusti kommer vi få en liten knatte till, Meja ska bli stora syster och vi är så himla glada! 
 
I dag ska vi till Mvc för första gången , ska bli skoj! i eftermiddag blir det fika med Lucas :) 
 
kram på er! 

Helgen!

helgen har varit hur bra som helst! 
 
Lördag: Vi hade egentligen tänkt att åka till kåtan men vi bestämde oss för att åka till älgfallet i stället, det ligger uppe i Bullaren och är på gränsen mellan sverige och norge, så idag tog vi en tripp till Norge kan man säga ;) 
Mamma, Jacob , mormor och bosse jag , rikard och Meja va det som åkte! vi grilla och hade det väldigt mysigt. Hundarna busa och Meja var nöjd mest hela tiden. 
På vägen hem alla som satt i vår bil utom rikard då, man blir trött av frisk luft ;) 
Vi avsluta dagen med en middag hos mormor, jättegod mat i vanlig ordning! 
 
Söndag: Vakna upp i vanlig ordning av ett leende av väldens finaste unge!! Sovmorgon också till 10 de tackar vi för! ;)  Frukost och sedan chilla vi lite innan vi åt lunch! Rikard stack i väg och fick styk på kickboxningen medans jag och Meja tog oss en promenad! Idag var vi laddade för lekparken och hasselbacken då vi hade med oss både kamera och gammalt börd till fåglarna, men någon somna när vi nästan var framme så vi tog oss en tur till Simon i stället. När Meja vakna var det inte så långt kvar tills Rikard va klart så vi åt lite äpplepaj hos simon istället. 
Idag skulle Olivia och Simon gå på bio , det lät kul så jag drog med Lucas och så följde vi med.! 
 
Vi såg på filmen EGO. det var både en rolig och sorgsen film , jag grät som en tok i vissa stunder... homoner ni vet ;) 
Ni är jag hemma och rikard har gjort ordning kvällsmat , vi ska kolla på en film och mysa ! 
 
Nästa vecka kommer vara en BRA vecka! 
Som kommer innehålla, viktigt möte , fika med lucas, ny mobil, umgås med familjen , promenad med Vera , spa med sarah , besökt av pappa och mormor öppna förskolan och säkert mycket mer! 
 
Hoppas ni haft en fin helg kram på er! 
 

Myskväll!

Ikväll har det varit myskväll med hela familjen! Meja ville inte lägga sig när vi testa vid 8 tiden hon brukar nämligen göra plan b på kvällskvisten så när hon gjort det så somna hon gott..
 
vi har ätit pizza och äpplepaj , lyxig värre! 
Imorgon ska vi bege oss till herrestadsfjället och besöka kåtan men mamma och syskonen! krovgrillning och promenad , kanske man ska lägga ett spår till Vera också , det var längesedan nu :) 
 
Imorgon ska jag även ta med mig systemkameran så imorgon kväll får ni se bilder som jag tagit under dagen.
har ännu inte hört ngt om min mobil som är på lagning, vet inte ens om den går att laga men saknar den ! 
 
kram på er! 
 
 

Trött..

Hej på er!
 
Man förstör en hel dag efter man jobbat natt, sov från 9-13 och var trött precis hela dagen. Gjorde inte så mycket mer än att gosa och leka med Meja. Rikard var och handla och fixa tacos och äpplepaj, det är min kille de ;) 
 
Efter farmen gick jag och Meja och la oss 20:15 va väl klockan då. Meja masa runt i sängen så jag tror jag somna innan henne. vi vakna i dag strax innan 9 :) 
Med frukost i magarna tog vi oss ut på en långpromenad i över en timme i de fina vädret, till sällskap hade vi bobby och johnny , alltid lika trevligt! Meja sov så gott nästan hela tiden i vagen! 
 
När vi kom in dela vi på en apelsin , en av de största apelsiner jag någon sin sett, god och saftig var den.. Strax ska jag göra lite nytta här och fixa ordning lite lunch till mig och Mejan.
 
Helgen är fullspäckad med ute aktiviteter och familjemys.
ikväll ska vi äta pizza från stans goaste pizzeria Napolie och kika på gladiatorerna, mysigt! 
 
 
 
hoppas ni får en kanonhelg :) kram på er! 

RSS 2.0