måndag

Godmorgon!
 
Kunde inte somna om när Rikard åkte till jobbet i morse men la mig vid 22 så kände mig ju rätt utvilad :) idag någon gång mellan 10:30-13:30 kommer elbilen innan dess måste jag hitta mitt körkort fast de går nog med pass också så slipper jag leta , tror körkortet är i bilen ;) 
 
Idag blir de fasta för min del och jag har ännu längtat
 Börjar köra i gång med äpple vassle och basico efter en veckas slarv :) ha en fin dag! 
Kram

kalas hela julen.

Har kommit ur fas med träning Och 5:2 nu över dessa dagar sSM bestått av kalas. Och så kommer de fortsätta några dagar till.
 
Idag träffa vi mina augustimammor åt gott och hade de trevligt som vanligt :) barnen va trötta när vi kom hem så de har myst och pysslat llite. Snart blir de natten för de små liven och imorgon ska jag på musikal i Göteborg,  mysigt värre :)
 

Är de här de är party !?;)

Godmorgo!
 
I skrivande stund ligger jag i Angelica goa soffa. :) av många anledningar så hamna jag här i natt :) hör små bebis ljud in i från sovrummet och de låter så mysigt!
 
Gårdagen va vild och rolig! Mycket folk vart de kanske lite väl!? Tyckte de blev bra vid halv två när de börja droppa av folk. ;) vi var väl hemma vid 4:30 ;) 
 
Ha en fin dag! 

Juldagen

Godmorgon.  
 
Ligger här i soffan efter en journatt hos en bbrukar jag bara varit hos en gång innan. Tydligen brukade inte personalen så sova alls mkt men jag sov mig igenom Hela natten. :) bar in alla fina julklappar från bilen kan säga att jag såg ut som en packåsna  ;) ska sova en stund till sedan ska vi till mormor på middag! I kväll blir de party med fina vänner :)
 
Hoppas ni haft en fin jul! Kram på dig! 
 
 

Dan före dan.

Godmorgon!
 
Nu är de snart jul och jag börjar lugna mig lite. Har känt mig stressad och ledsen. Har jobbat tre helger på redan och de tar på krafterna. Första året någonsin vi inte köpt någon julklapp två dagar innan jul. Idag ska vi till torp en sväng sedan ska vi till Lyse :) imorgon ska vi fara runt hela uddevalla och fira jul vi som sa att vi som bara skulle vara hemma :) 
 
Ha en fin dag!
 
 

trött

Ush! Sov 1.5 timme efter jobbet och 1 timme med Majken nu. Trodde de skulle vara lättare att sova på dagen men jag fel känner mig ändå trött och tar mig inte för något. Skit dag! Kram

Snart snart

Nu är de drygt 1,5 timme kvar på detta 10,5 timmes Natt pass.  Tiden har gått fort och jag har varit tröttare i mina dar men jag ljuger om jag säger att jag inte är trött..
 
Saknar mina små en som är hemma och en som sover hos sin farmor och farfar med sin favorit kusin Milo. De är nästan som syskon de två och de är så roligt att de har varann.. bilen krånglar och de är väldigt passande såhär inför jul och när vi har chans att spara pengar. Hoppas de är något lätt fixat  :)
 
Hoppas ni får en trevlig söndag och 4 advent :) 

lördag

Hej på er.
 
Meja vakna som vanligt numera tidigt och Rikards kl ringde 5:20 trotts han är ledigt. Då fick faktiskt dom gå upp!  Idag sov jag till 10 sedan luncha vi med världens bästa Sarah på roomer. Efteråt åkte Rikard och barna till lyse och jag har egentid och har sovit  tre timmar mitt på eftermiddagen helt ostört helt ensam detta hände nog senast innan meja kom för tre år sedan. Nu känns d som natt  ju helt mörkt ute. Inatt blir de vaken natt de var också 100 år sen sist
Alltså detta året har för mig varit helt perfekt kan inte sluta le är så nöjd!!!
 
Kram

Fredag!

Godmorgon!
 
Fy farao vad jag har sovit gott i natt och när Meja ville upp när Rikards kl ringde hade jag gett mycket för att få sova en stund till :) 
I kväll blir de jobb! 
 
Ha en fin dag ! 
 

egentid

Jösses va välbehövligt de var i dag. 1 timmars simning och 30 min bastu kände mig avslappnad och tålamodet ppåfylles  :) imorgon blir de jobb och i helgen ska jag jobba på ett ställe som jag inte jobbat på sedan jag va gravid med Majken,  vaken natt också dessutom! 
 
Hoppas ni haft en fin torsdag 
Kram 
 

knänbarn

Tänkte jag skulle passa på att röja idag men Majken är inte lika samarbetsvillig fick passa på när hon sov, men med allt som ska göras hinner man inte så långt på en timme :/ 
 
 

torsdag morgon!

Godmorgon ! 
 
Idag var de jag som  vakna av Rikards klocka och va pigg så nu sitter jag här ensam och kikar på nyhetsprogram tror de hände när Meja var  mini sist
 Idag skulle vi träffa våra fina vänner men jag är bomtät  i näsan och tjejerna är inte helt 100 Heller så vi tar en hemma dag, med mys och städ! 
 
Igår beställde vi tjejernas julklapp som vi ska pimpa lite grann! :)  Trevlig dag på er!
 

5:2

Jopp idag tror jag igång med  5:2 igen 1 banan 1 apelsin och en Celcius  på hela dagen jag är inte hungrig :) 
 
Kör detta en månad och ser! 
 
 

onsdsg

Har lite rast på jobbet nu. 
 
Idag hann jag som vanligt inte hälften av de jag tänkte göra innan jobbet,  men hade lovat Meja köpa gran och de gjorde vi! ! Så imorgon ska vi klä den :) 
 
Majken va ledsen i dag med när vi åkte till dagmamman  och de var med en klump i magen jag åkte till jobbet. Men hann inte mer än dit så fick jag ett sms av Eva att allt va bra! 
 
Idag är de 1 vecka till Jul och  vi som bara skulle vara hemma är nog iväg hela julen ändå!  Men de blir nog bra! 
 
Imorgon är jag ledig och de ser jag fram emot :) 
Kram!

gäsp!

 Nämen godmorgon!
 
Idag är vi uppe med tuppen, jajamen! Meja vakna och domnera  i morse bytte kudde  och plats med mig och jag gjorde allt för att få lung å ro och sova.  Men de hjälpte inte för 1 timme med hårgos  ringde såklart Rikards alarm och då va de kört! 
 
Lungt fm och sedan jobb. 
 
Igår va  vi lediga! Spendera dagen hos mamma och fika på stan med en fin vän!.
 
Ha en fin dag! /kram

måndag

Godmorgon! 
 
 Helgen blev dåligt uppdaterad jobba 12 timmar Både lördag och söndag men helgen gick hur fort som helst! 
Just nu myser jag och min förstfödda i soffan medans lillasyster sover. Idag ska de till dagmamman en stund o h jag ska jobba :) 
 
Trevlig måndag :)

kyrkan , disko och dåligt samvete.

Go kväll.
 
Anlände från jobbet för en stund sedan. Idag har de varit full rulle med luciatåg i kyrkan och sedan vidare på disco. Dans , musik , glädje och gud är en resumé av kvällen. 
 
Majken va vaken när jag kom hem och va ledsen. Men du är plan b gjort i blöjan och humöret här hemma är på topp. De delas ut både näsmys och kramar. Underbara barn. Meja klättrar ju på väggarna här hemma och jag har dåligt samvete att hon inte får utlopp för sin energi , hon hoppas snart sönder soffan liksom! 😉 hoppas vi är friska från ALLT nästa vecka då jädrar blir de andra bullar! 
 
Kram.

godmorgon fredag!

Den sista tiden så har det antingen blivit sena kvällar fär de små eller tidiga mornar. Igår somna tjejerna tidigt jag och Rikard gjorde hive five och han beställde pizza till honom och sallad till mig för att fira framför finalen på big brother. Vi hann inte ens gå grejerna för ens barn nr 1 vakna av sin förkylning och varje gång jag skulle lämna rummet vakna hon. Så gav upp och lilla Majken fick vara upp med oss. Som tur sov ju meja gott. Men nu är hon vaken och Majken sover säkert till 10.  😉 nu ska ska sätta på barn tv och servers fröken Nilsson frukost. I em kommer min pappa och hälsar på och så blir de lite jobb på de! 
Ha en trevlig dag! 
 
Kram
 

torsdag.

Hej på er! 
 
Idag sov vi länge, tack o h lov för tjejerna somna sent igår. Vi har inte gjort något större. Vi skulle träffa våra fina augustimammor men tjejerna va inte alls i form så vi vilar och håller tummarna att de är bättre imorgon då vi ska fira Lucia hos dagmamman. I och med att de är sjuka så blir de tyvärr ingen resa för pappan i huset. Dessutom har han ju tappat bort sitt pass. Stackarn 😐 
 
Tänkte jag skulle börja 5:2 dieten igen. Den är ganska perfekt när jag jobbar eftersom man gör saker hela tiden så tänker man inte på om man är hungrig :) 
 
Ikväll är de big brother final, den får vi inte missa! Jag hejar på Anna!
 
 

onsdag

Härlig dag med hård träning och mys med min familj . Imorgon går Rikard tillbaka till jobbet igen och vi ska ev ta oss ut för första gången på länge ! 
 

24 timmar!

Nu ser jag en gnista , ett litet liter ljus en den milslånga tunneln! Nu är de 26 timmar sedan Majken spydde sist annars så har vi vaknat varje natt i en veckas tid av spy i sägen. Men sammanlagt så har vi nog haft (tjejerna) de i tre veckor! Vi fick vara friska några dagar bara.
 
Vi vakna hastigt i morse ändå , tack å lov så man slipper ligga och dra sig kl 6 på morgonen 😉 Majken hade förmodligen nattskäck och skrek och skrek , säkert 5 min. Och då vakna ju såklart Meja och när hon är förkyld sätter de sig på andningen så hon var tät och rädd för de, älskade barn 💕
 
Dagen blir rätt piano och meja har beställt gottimötti som man ska ha när man är sjuk 😂 vi ska baka lussekatter och pepparkakor också
 Kanske att vi slänger ihop någon smällkaramell nät vi ändå är igång :)
 
Ha en fin dag!!
 
 

Vilken dag!

Go kväll..
 
Imorse vaknade jag av att Meja flög över Majken i sängen för att få gosa i håret. Kl va då strax innan tre fick säga till henne flera gånger för hon är hårdhänt. Kl 5:20 ringde Rikards alarm och meja studsa upp å skulle kramas och ville nog helst med. I samma veva vakna Majken och redan då var mitt tålamod för dagen slut. Satte mig i soffan en stund innan jag skulle fixa frukost och inser att de inte finns något bröd eller yoghurt. De fick bli pannkakor och de uppskatta barna. Sedan somna Majken och jag en stund, meja gosa i håret och slöt ögonen i 30 min, inte mer! Dagen har rullat på jag har varit tröttare än tröttast och barnen gnälliga såklart med så lite sömn. Men Meja tycker de är riktigt tråkigt att vara inne och hon har gjort massa hyss idag och de känns som jag inte gjort mer än att vara sur! 
 
Nu sover dom och jag hoppas de sover hela natten trots de somna innan 19! Rikard va hemma i 10 min max innan han stack på träning. Är grymt rastlös men ändå jättetrött undra om jag orkar träna idag eller om jag ska vila!?

effektiv!

Godmorgon på er! 
 
Kl ringde 6 så under tiden jag plocka ordning i hemma tappa jag upp ett bad, smart va!? Nu sitter jag på jobbet och börjar dagen med att slappa, soft va!? Känns väldigt konstigt att inte ha någon brukare dock ingen att ta hand om. 

Snart får jag åka hem.

Snart är de dax aTT åka hem och sova och ladda för 7:15-21:15 pass. Saknar mina små. Sedan är jag ledig mån-torsdag :) 
 
 
 
 

Jobb helg!

God eftermiddag på er!
 
Idag hade vi en tid att passa på morgonen och tror ni att Rikards alarm ringde!? Nä så stress stress och åter stress! Idag stod jobb på schemat och Rikard och barna skulle på kalas. Tanken va att vila och städa innan jobb kl 15 men så ringde de och fråga vart jag höll hus, hade läst fel och skulle egentligen börja 7:15 åkte fort jag bara kunde dit. Pinsamt! Just nu är alla på galej så de är lugna gatan :) 
 
 

syskonkärlek

GODMORGON.
 
Meja somna vid 19 igår och sov till 9 idag gissa om någon är utvilad!? Just nu slappas de här i soffan skönt tycker jag. :) men va mina tjejer börjat bråka de drar varandra i håret och håller på, antar att de är de som kallas syskonkärlek? Ikväll blir de jobb och de ser jag fram emot, kan nog ha världens bästa brukare och jobb!! 
 
Ha en kanondag! 

trött

Tjoh! 
 
Kl är snart 16 och de är redan typ mörkt ute. Har varit ledig två dagar nu och bara myst med mina tjejer. Igår träffa vi Sarah på Ikea och jag handla lite julpynt :) sedan storhandla vi massa mat, skönt! Vi lycka även till med räkor på kvällen :) tjejerna somna efter många om och men kl 21! Meja vakna och var vaken mellan 2-7 så gissa om vi är trötta idag?? Vi har lyckats ta oss ut å leka med Mia och Tilda en stund för att barnen inte skulle somna! Nu börjar de bli trötta och ät som plåster på mig. Snart kommer deras morfar så då kan jag kanske göra mat :) 

vänt på dygnet

Jo men visst kl är över 10 och barnen sover fortfarande. Är glad att ja bara jobbar kväll så jag slipper slita upp dom efter en orolig natt, som denna typ. Ja och meja la oss i soffan vid 2:30 och ligger här fortfarande. Majken sover i sängen
 Idag ska vi träffa gudmor Sarah! De ser ja fram emot :) kram!
 

Bra helg!

En mysig helg med familj med jul på Liseberg och avslutning av knytte och fackeltåg.
 
I helgen har vi fått mycket frisk luft och barna är trötta och ja med

RSS 2.0