Efftektiv!

Tjo hej

Imorse gick jag upp i tid åt frulle och tog en promand med hundarna och min underbara Jenny :)
Sedan börja vi med att köra saker till tippen.
Sedan hem och röja här hemma i srubben, det var inge meningen från från början , det bara blev så :) det tog sin lilla tid, tänk va mkt skit man hade där inne :)
Vi fick ta en paouse och åka till värti med Vera på återbesök , det gick snabbt och allt såg bra ut :)

Vi fortsatte och greja rensa och fixa, sedan åkte vi till tippen igen och lasta av i två omgångar. :)
När vi ändå var ute och åkte dammsög vi bilen och tvätta den, nu är den ren och fin :)

När vi kom hem hade Rikard fixat fika , sedan städa vi på kontoret lite :)
Maten blev en aning sen, potatis gratäng och fläskfile, sallad gott!

Vi har även myst framför tv:n till familjen anorluna nu ska vi snart kika på big brother :)

Ha en trevlig kvälll Puss



Söndag :)

hej på er.

Även idag  vakna jag av ett sms, denna gången var det från min bror <3 eftersom klockan var efter 9 gick jag upp, väckte rikard strax innan 10.

Halv 12 begav vi oss mot Bjursjön , det var helt okej väder men det hade inte gjort något om det var sol. Det tog ungefär 1.5 timma och gå dit, Vera gick med sin skrinda och Carisma gick med väskan. När vi kom fram gick vi in i bjursjöns stugan där det var en öppen spis så man kunde grilla :)

När vi fikat en liten stund gick vi ut å la ut köttbullar över ett område så det kunde få leta, vi tänkte egentligen spåra men hundarna var trötta nog efter bara promenaden dit, vi skulle ju hem också. När det letat klart traska vi hem. Vi gick in på Willys när vi kom till stan och veckohandla.. Eftersom Vera hade skrindan så drog hon det hem :) Annars har man ju snällt fått bära dom själv, eftersom vi nästan allltid går till affären det blir ju atomatiskt så när man har hund., Men när man väl står där och packar ner saker kommer man tänka på att det ska ju bäras hem också :)

När vi kom hem, kolla vi en stund på big brother och sedan så tog vi en promenad till med Jenny och Stefan! Nu sitter jag här och ska snart mysa ner mig i soffan, det känns som vi inte varit inne någonting i dag...
Varma hallon och glass får det nog också bli , det är ju trotts allt söndag :)

Imorgon skall jag till tippen och slänga all skit vi har hemma och sedan bär det av till vätri med vera , för ett återbesök :)

Trevlig söndag :P
Här kommer lite bilder
Puss


Pappa och vera :)

Bjursjön :)

korv grillning :)

två köttbulls sugna hundar :)

Dogsen :)

Våran fina Vera :)



Trött.

Hej igen.

Nu ligger jag här i soffan (igen) är hemmkommen från jobbet precis , kvällen gick väldigt fort och det var mysigt att jobba på Turingen, som vanligt !
Tog bussen till kampen och gick resten, gillar inte att gå ute ensam när det är mörkt.
Rikard fråga mig igår faktiskt om jag aldrig var rädd när jag gick med vera , och det är jag nästan aldrig faktiskt!

När jag kom hem möttes jag av två väldigt glada hundar, när det lungnat ner sig lite tog vi en kvällspromenad. Funderar på om jag orkar vänta på att Rikard ska komma hem eller om jag ska gå och lägga mig,? Har alla fall satt batteri kamreran på laddning..

Imorgon är det söndag och jag är ledig :) då blir det som nästan alltid full fokus på dogsen, och imorgon ska vi gå upp till bjursjön och spåra där och göra olika aktiviteter med hundarna.:) Hoppas på fint väder!

natti natti



Spännande :)

Hej på er!

lördag i dag och jag vakna vid halv 8 av att rikards kusin skicka sms :) Lika bra att gå upp! Kolla på datorn lite innan jag gick in och väckte min älskade, vi begav oss ut för att köpa frukost , det var rena rama isgatan ute. det var verkligen jätte svårt att gå och det gick inte speciellt fort .

Färskt bröd, jucie, gott pålägg och frukt bestod frullen av idag och det är mysigt att äta frukost tillsammans, slippa äta själv. Tror både jag och rikard var trötta . vi la oss i soffan och bara gosa titta lite på web tv och kramades!
Nu har Rikard åkt till Lysekil där han ska spela rollspel men sina vänner :) Och jag ligger här i soffan och bara tar de lungt , ensam så himla skönt ibland !

På tisdag kl 15 ska jag göra någon spännande, är lite närvös! :) har aldrig gjort det tidigare så det ska bli skoj. Säger inte va det är ! :)

Ha en bra dag, senare i dag ska jag ladda upp lite bilder från mobilen :)
Puss



Äntligen fredag.

Hej på er
uppe tidigt idag med., sov underbart gott inatt :)
gjorde mig ordning , rasta dogsen och stressa till jobbet , idag var jag på Turingen , dagen gick fort. vi har även en praktikant där just nu , Janne. talets gåva och skit trevlig.. dagen går lite fortare om man har någon att prata med.

Tog mig en promenad hem från jobbet , möttes av två glada hundar, mellan landa i soffan och vänta in Jenny. Tog på hundarna sin "utrustning" och gav oss iväg, vid skeppsviken fick det springa lite och busa , men alla valde att ta var sin pinne och bita på :) När vi nästa var vid ICA mötte vi Min älskling som kom och mötte oss, vi handla lite inför ikväll och frukost ateraljer för morgondagen. Det var mkt folk i affären och Carisma tyckte inte det var speciellt roligt att stå utanför affären, men det är ju bra träning. När vi handlat klart fick Vera lite att konka på , eftersom hon hade skrindan körde hon all packning, bra träning plus att hon fick känna att hon hjälper till.

Nu är vi hemma och ikväll blir det lungt, det ligger två utslagna hundar på golvet och snarkar nu blir det massa mys :)
Trevlig fredag på er gott folk !

Pussar





Bus vid relsmålsbanan :)


Trött!

hej på er

sitter här i soffan och är ap-trött.. jobba som sagt i dag, efter jobbet gick jag vägen om affären och handla lite. Gick hem och tog ut hundarna , älskling kom hem tidigare idag så han följde med på promenaden ., hem å äta , idag blev det stek sås gele och potatis.

Efter maten tog vi en längre promenad med hundarna , Vera hade skrindan och Carisma hade ryggan, med lite mer vatten i,. förra gången så sprang Carisma runt som en vilde näär hon blev lös , då hade hon nästan inget vatten alls i. :)
i slutet av promenaden så kasta vi ut massa godis så det fick leta lite.

Längtar till helgen om det blir fint väder ska vi ta en promenad med hundarna till bjursjön , med sin utrustning och ta med fika och ev spåra, det ska bli kul att börja spåra igen :)

Nu ska jag kolla på lyxfällan och mysa ner mig brevid min älskade Rikard. Sedan sova, ska upp tidigt ska jobba i morgon också :)

Ha de så bra
Puss!


Torsdag!

morn morn.

Idag var det upp tidigt som gäller. Har precis ätiit frulle och ska snart rasta dogsen innan jag beger mig till jobbet., Idag ska jag vara på Admore som är ett dagcenter., det var längesedan jag var där så det blir skoj !

när jag kommer hem i eftermiddag blir det promenad och sedan massa mys med älsko! :)

Ha en bra dag !
kram


Onsdag

tjohopp..

Idag vakna jag faktiskt innan Rikard, kröp in under hans täcke och ville bara vara nära !
Fundera på om man skulle skaffa sig ett sånt där dubbel täcke som finns , då ligger man ju alltid tillsammans och nära ;)
följde med Rikard ut till bilen när han skulle åka till jobbet och hämta Veras ryggsäck , som jag ska testa på Carisma idag tänkte jag,.. Utan ngt i eftersom hon aldrig använt ngn sån förut,, tror jag !?

Ska ringa och väcka Jenny kl 10 så ska vi gå ut och gå.. Ska städa lite här hemma också , vid 2 tiden skall jag hämta Maja och Jacob på fritis, det ska bli väldigt mysigt. vi får se vad vi hittar på. Hoppas det blir fint väder så vi kan vara ute. En sväng till emaus eller bulkapacken kanske ? :)
Vi får se ..

Ha en bra dag .
Johanna



Tisdag !

hej på er !

Imorse hade jag sovmorgon , ända till 9 då vakna jag faktiskt av mig själv :)
Gick upp och morna mig , tog en promenad med hundarna och Jenny. Kallt som satan var det ute !
Nu sitter jag här å ska stax hoppa in i dushen och sedan vidare till jobbet., yeh !

Vill bara tillägga för er som inte vet att jag har världens bästa pojkvän, han är bäst. sådeså ! :)



Invigning :)

När Rikard kom hem i eftermiddag åt vi pannkakor och sedan hjälptes vi åt att skruva klart skrindan som vi sedan invigde.
Det gick till slut bra , med massa skinka och beröm gick vi ett helt varv runt huset utan så mkt problem , det blir nog bra när hon vant sig :)
Så här ser skrindan ut, det är dock inte Vera som är på bilden..
trevlig kväll :)

Måndag morgon

Hej!

Imorse vakna jag av att rikard krama & pussa mig innan han skulle till jobbet., stax senare fick jag sms , förfrågan om jobb. Skrev att jag kunde. Men nu fick jag ett sms om att det var måånga sjuka barn så det behövdes inte någon vikarie., typiskt! :(

Nu är jag alla fall uppe., ska slappa en stund i soffan innan jag ska fundera över vad jag ska hitta på idag., En lååångis med hundarna får det ju bli. fasen vad mysigt det är att ha två hundar men har varken tid eller råd med en valp just nu.. får se om Susanne och Mattias får tillbaka Carisma sedan när det kommer hem från Thailand :)

Ha nu en bra dag allesammans ..
Puss



Bra dag!

tjo!

Idag har vi haft en super mysig dag jag och min Rikard. :)
Hälsa på min mamma & syskon en stund också :P
Nu ikväll har vi lagat god mat och snart ska jag mysa ner mig under filten brevid min Favorit :)

Imorgon tänkte jag skruva i hop Veras skrinda och inviga den , blir spännande :)

Puss på er!


en bra dag :)

Hej på er.

Idag vakna vi stax innan 9 & kände oss utvilade , vi åkte till rälsmålsbanan och tog oss en långis med hundarna, Carisma och Vera :) Det var 13 - ute men solen sken så gott. men kallt var de allt.
Innan vi åkte hem tog vi vägen om Willys och apoteket.

Pappa kom hem till oss och vi åt räkor :) I eftermiddag har vi varit hos Rikards moster och kusiner, det är så himla goa :) vi var ute och gick med hundarna , Alice, Carisma , Extra , Vera och Wilma. Alla gick att ha lösa förutom lilla Alice. Så det var bra :)

Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart göra lite mys i form av frukt, vi ska se på gökboet , rikard har aldrig sett den filmen :)

Imorgon ska vi på spa, det ska bli mysigt :)
Trevlig kväll..

Laddar upp bilder från idag imogon..
Johanna

Fattiglapp..

Tjo ,
Imorse var vi uppe kl 6. Innan jobbet lämna vi Vera hos vätri , hon skulle ta ut en rot av en tand som hon tappa för några veckor sedan. När vi var där och kika förra veckan trodde de att de skulle gå på mellan 17 hundra och 2 tusen. Bara undersökningen på 5 min kosta liksom 420 kr.
Men när det väl var inne i munnen på Vera hade hon en inflamation så det fick dra ut ytteligare två tänder och så tog det bort en del tand sten, så det hela sluta på 5000. Kul , tur att man sparat undan pengar till oväntade utgifter.

Kl 8 börja jag jobba i dag och jag var på dagis , dagen gick fort och det är så mysigt att jobba med barn, men det krävs grymt mycket tålamod.!
Sluta halv 5 då åkte vi och handla middagsmat , idag gjortde vi pasta med pastasås. enkelt och gott.
Nu ligger jag i soffan är jätte trött.

Imorgon ska jag jobba igen, dagis 8-14.30 och på Turingen 15-21.30 :) Samma pass som igår.!
Ikväll blir det väldigt lungt , minsta möjliga och tidigt i säng.
Massa mys med Rikard såklart!

trevlig torsdag på er :)
Kram



Tisdag

Go kväll på er där ute :)

Nu sitter jag i soffan och ta igen mig. Idag har jag jobbar, på dagis ! Det är det bästa med min utbildning att jag både räknas som Habpersonal och Barnskötare så man kan tim vika på olika ställen :) Hade säkert kunnat jobba i vården också det är mysigt med det gamla men såå tungt!

Idag på dagis var den en pojke som sa till mig " Jag tycker du är rätt så fin fröken" Tack sa jag. Då sa pojken " Killar brukar säga så till tjejer och tjejer brukar säga så till killar"
Barn är underbara, ska dit och jobba i morgon också ! :)

När jag kom hem handla vi middagsmat och lite sånt.. Åt och sedan tog vi en låångis med Vera, fy det är ingen värme ute. Längtar till våren jag :)

Ha en trevlig kväll ..
Pusspuss


Vera med sin apportbock som äntligen börjar bli rolig, kanske hon kan hålla den 5 sek nästa tävling? :)



Bildbomb.

Bilder från Veckan :)



Bulid Husse och Vera

Vera och Bertil

Bus bus bus ...


Undebara Vera!

Sol :)

Ego



Underbara helg

Hej på er!
tänkte berätta vad jag sysselsatt mig med i helgen för den som är intresserad ;)
fredagen städa och å fixa lite här hemma , när rikard kom hem från jobbet så åt vi och sedan åkte vi till vätrineren med Vera, vi ska dit igen på tordag och spendera lite pengar.. kul.
Sedan stack vi in en snabb sväng på Willys och handla lite chips och godis och så ..
Rikard och hans kompisar skulle ha "grabb kväll" Jenny och William kom i samband när Martin kom hit , jag å Jenny gick på bio , den var bra :)
När vi kom tillbaka var killarna i full gång här hemma ,.. det stack ut på korgen stax efter att vi kom hem. Undertiden vi satt och vänta satt vi och prata om allt och ingenting , tiden bara sprang iväg som vanligt när man umgås med Jenny ... :)

Lördag : Vakna vid 9 tiden mamma kom och lämna Bertil som vi passa i helgen. Väckta en bakfull Rikard vid 10 vi tog en långpromenad där hundarna kunde springa fritt hela tiden , vi mötte inte en människa solen glassa och vi njöt och gick och gick och gick .. Hundrana sprang och lekte. Vi var ute i två timmar. När kom kom till bilen drack vi varm choklad innan vi åkte hemåt. Gjorde i ordning mat och myste framför en film :)
Resten av kvällen tog vi de lungt massa mys och härliga promenader. Rikards föräldrar var också å hälsa på en sväng , trevligt :)

Söndag : Ännu en dag med fint väder , vi tog oss till Bullid och gick där .. där var det lite mer folk ute och gick , men det gick ändå att ha hundarna löst. :)
När vi rastat hundarna tog  vi en sväng till Biltema och sedan till Maxi där vi handla lite mat :)
Ännu en lungn eftermiddag som vi båda behövde tror jag ..

Idag : Hade ställt klockan på 9 men gick upp 10. :)
Tog en promenad med vera och satte igång att rensa i garderoberna, Älsko hörde av sig och var sjuk så Snälla underbara Jenny D följde med och hämta honom i Stenungsund. Nu vilar han och jag håller på att göra Kallops och har tagit en paous från mitt rensande. Ush det är inte så jädra skoj , men skönt när det är klart :)

Ha en trevlig alla <3 dag , laddar upp bilder på vovvarna sedan

Pusss Johanna

Vänner.

Sjukt glad för att ni finns, tack som fan!!!

Svartsjuk!

Ja jag lider av svartsjuka, och tycker det är skit jobbigt. Är inne i en period då jag inte jobbar spec mycket och tror att de kan vara en orsak , har för litet liv helt enkelt. Har för mkt tid att tänka !

Men känner mig otillräcklig på något sätt , är så fruktansvärt rädd att förlora någon som jag verkligen älskar.



Bläää

hej

under en hel vecka nu har jag inte jobbat , hade jag vetat att nästa vecka å näst ,nästa vecka att jag hade jobb då, då hade jag kunnat slappna av och njuta.
Men nu kan jag inte de, oron och ångesten växer i mig för varje dag..

Behöver känna mig behövd , imorse vakna jag kl 3 och bara låg och fundera och fundera på vad jag ska göra.

Nu är det dags att ta sig i kragen och göra något åt saken.!

ha en bra dag..


Dålig uppdatering.

Hej på er!

har varit väldigt dålig på att uppdatera.
Men denna veckan har jag inte gjort så mkt , det har varit väldigt dåligt med jobb och jag har varit sjuk , haft fruktansvärt ont imagen sedan söndags. Nu är jag äntligen på bättringsvägar.

Dagliga promenaderna med Vera har ju blivigt har även börjat lite med tävlings lydnaden , nu till våren ska jag börja tväla igen. Vi var ute i dag en sväng och träna , det gick bra och idag var till och med apportbocken rolig :)

Bertil och Alice är här på besök mysigt ,,, snart ska vi ta en promenad när rikard kommer hem, det är lättare då fast de går bra med tre :)

Ha en bra dag

Puss


Önska

jag var liten så mamma kunde göra allt bra igen...



Städning.

Hej på er!

Idag vakna jag som vanligt tidigt (fast jag la mig sent igår)
Igår var vi hos Jenny i Lysekil hon hade lagat god mat och vi hade det väldigt trevligt , som vanligt
Tesa och Porr - Orre var också där :)

Idag har dagen betått av städning , skit tråkigt men skönt när allt är klart :)

Ikväll blir det party :)

trevlig lördag Puss



Fredag.

Denna dag började tidigt, gick upp när Rikard gick upp (fast jag inte behövde gå upp förens vi 7 ) Satte mig i soffan och morna mig lite innan jag gick ner till tvättstugan och la i en maskin , och gick en långpromenad i slasket :)

När jag kom hem tog jag lite frulle och sedan tog jag de lungt , kika på webtv och njöt av ledig och ensamheten. :)
Ikväll skall vi till Underbaringarna i Brastad.. det ska bli jätte skoj!
Imorgon blir de party :)

Ha en bra helg :)
kram



Piggelin

Hej på er!
Idag vakna jag innan 5 på morgonen och var pigg, var inte särskilt trött igår kväll när jag skulle sova heller., tror inte jag har ställt om dygsrytm ännu .. så det kanske är lika bra att vara uppe nu så man somna ikväll. :)
Om en stund ska jag ta en morgon promenad med en tjej som heter Sara :)

Tänkte ta en tur till gymmet och sedan ska jag träffa Jenny & Wille det ska bli jätte skoj!!!

ha nu en bra dag!
kramis



Funderinger.

Under hem resan fundera jag mycket på saker som jag aldrig tänkt på innan , eller så har jag bara förtränkt de helt enkelt.

Saker och ting som man en gång hade, människor som man umgåtts med och pratat med ofta som man nästan inte har någon kontakt alls med, som man inte ens känner längre. Undra varför det blir så, men människor som man verkligen tycker eller har tyckt om!

Har under en längre tid grubblat över en sak, som gjort min ledsen , besviken och arg. Men som jag bara ska slappa helt . Och det känns skönt att jag kommit fram till de beslutet , varför krusa människor som ändå inte visar ngt större intresse !?

Saknar min älskade Familj Puss!




Äntligen hemma :)

Fy fasen vad trött jag är på att åka flygplan :P Denna resa fick vi alla fall sitta brevid varandra .. :)
Resan har varit jätte bra och vi båda är nöjda, dock kunde det nog varit lite finare vänder.
Vera hade haft det jätte bra, vi var nog gladare att se henne än hon var att se mig, Underbara Jenny som kom å hämta oss och som hade köpt frukost och ställt in i vårat kylskåp och som hade passat våran Vera. Tusen tack du är guld värld :)
När vi kom hem vi fyra vad ja pigg, så åt frulle och så, nu sitter jag här. Rikard sover dock han får bara två timmars sömn stackarn.
tänkte ladda upp lite bilder från resan :)
Puss
Fisk spa :)
Världens snyggaste kille :)
Ett svalkande dopp :)

RSS 2.0