Ullared.

go kväll i stugan.

Imorse vakn jag kvart över 4 och kunde inte somna om, underbart!
Vid kvart i 6 gick jag upp & tog på mig och tog en tur med Vera..

Jenny kom och hämta mig och vi åkte på en tripp till Ullared, hon hade med god frukost som vi åt på vägen för att ladda batterierna ;)
Idag fick jag handlar massor, nu känns de som vi har nästan allt som vi behöver :) Är nöjd med dagen fast de kosta liite mer än vad jag hade trott, men vad gör de om 100 år nu behöver vi ju inte köpa ngt mer liksom, ;)

När jag kom hem tog ställde jag bara påsarna innan för dörren och tog en sväng med Vera. Vi gick bort till skeppan och träna lite lydnad tills Rikard kom och då gick vi hem ::)
Visa sakerna och han fick prova de som jag hade köpt till honom, han blev så fin :)

Eftersom det var sista dagen på garaget i dag så var vi ju tvugna att tömma de, skönt att de är gjort så man har ännu en sak man kan släppa..
Hemmagjort pyttipanna med ägg blev de till väldigt sen middag framför Robinson idag.

Varför går kvällarna så fort ?

Nu ska vi snart lägga oss i sägen och kolla på ett avsnitt webtv och sedan sova. Imorgon har jag sovmogon börjar kl 15. Känder verkligen att jag behöver de eftersom jag sover så dåligt på nätterna nu för tiden..

Hoppas ni haft en super dag, det har jag ":)

Tisdag.

Hej på er...

Idag har det varit full rulle från morgon till kväll nästan. 4
Sov extremt dåligt inatt vilket har innebärt att jag varit svintrött hela dagen.
Vid 10 tiden var vi hos BM och lyssa på hjärtat och tog lite prover, alla prover var bra och hjärtat slog 153 slag i minuten. Rikard fick vara med och styra den där grejen som man har på magen :)

När vi varit där åkte vi hem och åt soppa, sedan vila jag en halv timme innan det var dags att åka å hämta Maja och Jacob igen som skulle med  till Götlaborg. :) I göteborg hälsa vi på Carolina och fick se hennes fina lägenhet, :) Hon följde även med till Emma Kliniken där vi hade ett återbesök eftersom hon låg så dåligt sist gång. Liiiite bättre låg hon nu och nu är de konstaterat 99 % är de en Meja :) Känns bra eftersom jag ska till Ullared i morgon :)

Nu sitter jag här i soffan och rikard är ute med Vera , hoppas han komemr snart.
Hoppas ni haft en bra dag kramar Johanna

Måndag.

Hej på er!

Denna dagen har gått hur fort som helst..
Vakna vid 10 tiden idag, packa badkläder och gjorde i ordning frukost.
Fick en frukostgäst som idag var Sanne, mysigt att slippa äta själv.

När vi ätit tog vi en tur med hundarna så det fick springa och bli rastade innan vi begav oss till simhallen. Det var inte alls mycket folk vilket var väldigt skönt vi simma i 20 min och var helt slut ;) Men nu när vi köpt 3 månaderskort ska vi försöka simma 2-3 gånger i veckan alla fall :) och simma längre & längre för varje gång.
Vatten gympa har vi också tänkt testa.
Efter badet basta vi en liten stund, jag hade med mig fotskrubb, hårinpackning och ansiktsmask som vi tog på under tiden vi basta.
Kände mig som en helt ny människa efter de.

Lunch blev det idag på Cactuz, en tacosallad :)
Kolla lite i affärer köpte en vinter mössa (björnfitta) även kallad till vår dotter :) Två tavel lister och en ljuslykta fick också åka med hem.

Ikväll blir det lugna gatan har precis ätit spagetti och köttfärsås som rikard gjort, jätte gott förstår inte varför jag inte ställer honom i köket oftare ?:) Ikväll blir de mys i soffan framför 4:an halv 8 hos mig och Robinsson :)

Ha en toppen Måndag för de är ni värda :) kram

Slappfisar söndag.

Hej på er :)

I dag vakna jag å älskling vid 11. :) Rikard var inte alls spec bakfull men i och för sig så hade jag tvingat i han mjölk i två omågngar och resorb under natten ..
Vi skulle egentligen till Backamo och se på hundutställningarna där , rikards två kusiner jobbar ju i hundaffären så det hade ju varit så skoj att träffa dom, men vi kom i väg så sent så vi strunta i de..

Vi åkte en sväng och plocka svamp, oj vad tungt de var och va trött jag blev med en gång... , fick vila i omgångar ;)
Nu när vi kom hem har vi bara slappat, vera har varit jätte trött och de tror jag de så som hon sprang i skogen!

Igår var vi ju på kräftskiva , åt skaldjur så de spruta i örongen på mig , det var väldigt gott och jag hade de väldigt trevligt, Rikard med ;) När vi skulle åka hem fick jag inte på mig mina skor, de var så svullna.. haha !

Nu har vi precis kollat på film en romantiskt komedi , lite skratt lite tårar ;) Imorgon ska jag köpa mig en tre månaders simkort på badhuset , nu jädrar ska de tränas :) Susanne kommer också så de blir en heldag.

hoppas ni haft en supersöndag :) kramar


Fynd !

Hej på er ..

Imorse när jag gick upp gjorde jag ordning frukost till mig, rikard Maja och jacob. Vi invigde våran nya brödrost som vi köpte på ö&b i går för 99 kr :)
Sedan pyssla vi lite grann, köpte bokstäver som vi måla röda och som blev namnet M E J A :) Måla även två tavellister i silver , vet dock inte om jag ska ha silver eller vita tavellister i Mejas rum. :)

Nu är vi presic hemkommna från stan där vi har varit på barnens loppis mycket roligare att kolla på bebiskläder när man kan köpa till någon ;) Fick fyndat en hel del tycker jag ;) allt kosta mellan 10 - 20 kr. :)
här kommer lite bilder.


EN bok, bröderna grimm :)






.
Nu blir de vila en stund och sedan göra sig klar för kräftskiva hos Jenny och stefan , det ska bli både gott och skoj ! :)


Fredag kväll.

Hej igen.

dagen har varit kanon , Angelica kom ändå och vi var på Cactuz och åt lunch :) Sedan kika vi lite på stan. Jag köpte några ljuslyckor till barnrummet , ett par mjukisbyxor, en klänning och ett ställ för hushållspapper ;)
solen lyste på oss och vi hade de trevlig som vanligt :)

När jag kom hem så åkte jag och rikard till  ö&B sedan till torp, jag gick in en sväng på panduro och shoppa lite pysselsaker, färger och lite smått å gott , här ska de grejas :)
Sedan gick vi till cooop och stor handla , Nu har vi nog mat för ett bra tag , underbart att slippa små handla hela tiden.
när vi kom hem packa vi upp allt och sedan bar de av till thai där vi mötte upp Mia,Marcus,Steff och Jenny. Thaibuffe. itne dumt alls :) Sedan följde vi med Jenny och dom hem en stund och nu är vi hemma trötta :)

Imorgon komma Maja och Jacob hit på morgonen vi ska äta frukost och mysa , sedan ska v i ner på barnens loppis, Jenny och martin å såklart William kommer också.
På kvällen ska vi på kräftskiva, ska vi skoj !
Hoppas ni mår fint.
kram kram Johanna


Fredag !

Hej på er allesammans..

I dag hade jag tänkt sova till 9. men kvart över 5 vakna jag å låg och fundera på saker och ting. Tassa upp och gjrde ordning god frukost till rikard som han fick på sängen., när vi ätit upp låg vi och drog oss lite innan klockan ringde och rikard gick upp, ja med för den delen för jag var inte trött ett dugg., följde rikard ut till bilen och tog en tur med Vera :)

När jag kom hem igen börja jag städa, det var behövligt det har inte riktigt funnits energi och tid till de nu på sista tiden, det finns så mycket annat som jag anser som viktgare att göra,. Så nu är de rent in för helgen, underbart. :)
Efter städet tog jag mig en dusch var ju genomsvett. Och sedan har jag betalt lite räkningar här hemma fick ju väldigt bra lön denna månaden så det är roligt att betala och ändå har kvar pengar, och hade jag inte haft Veras försäkring på 4200 så hade jag varit rik men nu är den ju betald för ett helt år ;)

vid 9 tiden kom Jenny och lämna Alice som jag ska passa idag , tog en tur med dom i skogen så det blev rastade. NU sitter jag här och har precis ätit frukost nr 2.

resten av dagen blir nog lungn Angelica skulle varit här men fick förhinder tyvärr...
I eftermiddag ska vi åka och storhandla när Rikard kommer hem från jobbet och ikväll ska vi äta revben :)

ha en fin fredag. kramar

Vagn !

Hej på er allesammans.

Ush i morse vakna jag 4.15 och kunde inte somna om, så vid vart över 5 gick jag upp och tog mig en dusch. Tog mig till jobbet börja 7.15 idag, ganska gott att komma på morgonen så det är inte så många barn :)
Dagen på jobbet gick rätt trögt var så trött och hade jävligt ont så min 30 min rast var välbehövligt, sov som en gris vill jag lova. :)

Sluta kl 14 tog bussen hem och var väl hemma strax efer 15. Gosa med Vera en bra stund i soffan och sten somna, vakna av att rikard kom hem. 11 missade samtal hade jag från honom hade ju mobilen på ljudlös ;) Han hade köpt med sig pizza, vilket var uppsakttat för jag var vrålhungrig.
När vi ätit åkte vi iväg och hämta vagnen , jag är så nöjd. :)

Nu är vi hemma handlade lite mat på vägen hem och hyrde en film "hur många lingon finns i världen" har sett den en gång innan och tycktde den var bra :)

ha en trevlig kväll.
Imorgon är jag ledig , och då kommer Angelica :) :)
kramar


Så här ser vagnen ut, det är inte vår som är på bilden utan den är lånad :)
OPU

Meja!

God kväll på er !

Nyss hemkommen från Göteborg och UL.
Lillan låg med huvudet neråt och vägra ändra position trott kallt vatten och hopp och rörelser ;) Vi höll på där ett jädra tag. Men vi är nästan heeelt säkra på att de var en tjej, vi ska dock få komma tillbaka ingen eftersom vi fick så dåliga bilder.

Snart blir det natti natti , det har varit en lång dag idag. Imorgon har jag sovmorgon fy fan va underbart :) ¨
Sov gott
kram Johanna

tisdag

hej på er ! :)

Idag fick stod kl på 7 var väl inte jätte sugen på att gå upp men vad hade jag för val ? :)
Jobbar inte så länge i dag vilket var rätt gott, dagen gick fort och jag hade många gosiga och trötta barn i knät. Dels för att det är första veckan för en del på dagis efter sommaren och dels för att solen tar mkt energi , så vi satt i skuggan och gosa :)

Många barn lägger huvudet mot magen och tror att det ska höra om bebisen skriker ;)

Nu sitter jag i soffan nyss hemkommen och aptrött! Snart kommer min andra hälft hem min underbara rikard som jag älskar så himla mkt. Idag ska vi till göteborg och kolla på vårat underverk, vår skatt!
En utav de blivande mostrarna & hennes Calle ska med, kul att de ville de tycker jag :)

Hoppas ni haft en toppen dag och njutit riktigt av de fina vädret :)
kram på er!



Måndag.

God kväll i stugan !

Det har varit fullt upp de senaste dagarna därav dåligt bloggande.

Idag stod kl på 5.15 inte jätte sugen på att gå upp men det gick mycket bättre än väntat :) Idag har jag varit på dagis har inte varit där sedan innan sommaren så det var väldigt roligt att komma tillbaka :)
Fick lite tider i september så gott att veta att jag blir sysselsatt även nästa månad !

Jag och rikardk om hem samtidigt i dag och då tog vi oss en tur direkt med Vera till bjursjön så hon fick simma efter en stund kom även mamma, maja, roger, jacob och bertil då blev det lite konkerans i vattenet vill jag lova ;)
efter 45 min simning för Vera var hon nog rätt nöjd och vi åkte hem , nu står maten i ugnen idag serveras det lassagne :) resten av kvällen blir väldigt lugn.

Imorgon blir de jobb i gen och imorgon kväll ska vi kolla på liten igen , och se om det är en Meja Eller Loke.

Vad tror ni ??

Kramar JOhanna

Moster dag.

Godmorgon.

Hade varken tid eller lust att sitta vid datorn igår när jag kom hem så jag skriver idag i stället. :)
Igår tog jag, Susanne och hundarna bussen till Ljungkile där Rikard och Susannes moster hämta oss. Vi fika och prata och hade det trevlig som vanligt. Lilla Eddie var där också och han är ju den sötaste som finns :)
Hundarna sprang ute och greja nästan hela tiden :)

När Rikard kom och hämta oss körde vi hem susanne och sedan vidare till min moster där vi åt grillspett och massa annat gott. Vera fick sig en kompis kusin saga lekte väldans med henne kasta , och gömde bollar :) Tror båda tyckte det var väldigt roligt :)
Tiden gick så fort så det var till slut dax att åka hem då var kl 22 så de var bara att fixa till de sisat till matlådorna innan vi skulle sova. Båda skulle ju upp å jobba tidigt.

Men i natt har jag verkligen inte mått alls bra , ush ! Stannar hemma och vilar så jag orkar jobba i morgon.

Igår ringde de äntligen från förskolan , ska dit och jobba nästa vecka och mer tider får jag i september, jag är glad.:)

Hoppas ni får en toppen dag. kramar

bjursjön

Hej nu ikväll har vi varit ute och gått en sväng till bjursjön , på den underlaget ( grusväg ) och med de skorna jag hade (foppatofflor) gjorde det inte spec ont att gå :)

Vi gick till andra sjön som ligger en bit bort från den första där fick hundarna turas om att hämta leksaken i vattnet :)
Det var gott att komma ut och röra lite på sig , vera uppsaktta de väldigt :)

På väg hem tog vi vägen om hemmakväll å köpte lite godis, men det blir inte "bara liite" när man när där inne och det har så mkt gott.. Men det är ju trotts allt lille lördag idag ;)

Nu har vi precis kikat lite på webtv och myst i soffan, snart blir det natti natti :)

Kramar JOhanna


Vera

Lucas :)
här skakar vi oss :)


onsdag.

god morgon.

Det blev inget bad för oss igår, vi satt i stället på sidan av och kika på när hundarna härja i vattnet. Det blåste så mkt ute och det kändes som höst!

När jag och vera kom hem i går så var det tända ljus över hela lägenheten och rikard hade dukat fram så fint med räkor och bröd sånt. :) Vi kika på tv sedan gick vi å la oss, :)

Imorse hade jag sovmorgon, underbart var de :) Idag blir de en lung förmiddag ska ta mig en långis med  vera sedan ska jag träffa Isabelle när de var de senast över 1 år sedan !
Ska ringa runt till lite skoler och så å hoppas att de behöver en tjockis vikarie ;)

ha de kanon kramar !


Tisdag.

tjolahopp..

Idag hade jag sovmorgon och det var underbart vill jag lova. :)
Det gjorde inte de hela sämre av att solen lyste ute heller.

Tog på mig och gjorde mig fin efter en stund kom Sanne och vi tog en tur med dogsen innan vi gick ner till stan och tog en lunch på cactuz :)
Sedan tog vi en tur i stan och kika runt lite, tog en glass på donken innan vi jag stack in å handla lite middagsmat innan bussen gick hem.

Rikard mötte oss med hundarna vid bussen sedan satt vi å snacka en stund innan Sanne åkte hem.. Strax ska jag å vera åka med Jenny och Alice och ta ett dopp,, kanske blir de årets sista ? För min del , säkerligen inte för vera. Sedan ikväll ska vi äta räkor som Rikard var nere och köpte. hoppas fan de är jävligt goda för 250 KR KG !

Ha en super kväll kramar Johanna



måndag.

hej på er.

idag känns de som fredag tycker jag , kanske bara för att jag jobba hela helgen och att jag tar helg imorgon ;) ?
dagen på jobbet var rätt seg faktiskt, var så himlans trött..

När jag vänta på bussen hem från jobbet ser jag en bekant hund och en bekant tjej. vera var nera och gjorde stan med lucas och Susanne :) så vi hoppa på samma buss och åkte med henne hem en sväng, rikard skulle ändå dig och lämna en tv.

När vi kom hem igen så åt vi lite soppe och vitlöksbröd ;) annars hade de varit lungna gatan här hemma.. :)

Nu ska jag sova. , imogon har jag sovmogron :) underbart !
kramar


Höst !

Godmorgon i stugan.

Sitter här och äter lite frukost., är inte ett dugg sugen på att gå ut & idag är jag liiite glad att jag inte har någon Vera att tänka på innan jag ska till jobbet. Hon hade ju annars behövt en långis. Idag får hon i stället vara hos Rikards syster , där har hon det mkt bättre än att vara ensam hemma.. :)

Igår jobba jag till 19 sedan åkte vi å handla, titta på tv en liten stund och sedan var de dax att sova, inte så händelserik kväll men de var de som orkades med.

Om en stund ska jag göra mig ordning och bege mig mod Admore där jag ska jobba i dag :) Har inte varit där sedan innan sommaren :)
Imorgon är det jag ledig ! Hoppas lite på en regning dag då faktiskt så man jag börja dagen med en långis med Vera och sedan bara in och mysa ner sig i soffan ;)

Har börjat få ont i magen den sista tiden , kanske de är normalt?

ha en kanon dag. :) kramar

Lördag

Gokväll gokväll.

Sluta kl 17 idag så har inte hunnit med så mkt, dagen på jobbet gick väldigt fort. Men aj så ont jag har när jag går och de påverkar mitt humör har jag märkt , har inte alls samma tålamod.

Nu ikväll har de vairt soft , vi har ätit pizza och gottats oss bara myst i soffan.. Känner att jag börjar bli vädligt trött ska snart hoppa in i en dusch och sedan ska vi kolla på en film som rikard laddat ner., kommer formodligen somna innan den ens börjat ;)
Imorgon är de upp å hoppa börjar jobba kl 9 & kör på till 19.

Ser just nu fram emot tisdag då jag är ledig ;)

Ha en bra lördag..
kramar



Varmt.

Hej på er.
Som vanligt när man ska jobba eftermiddag springer dagen förbi och allt som man planetat att göra hinns inte med.
Har alla fall vikt lite tvätt, 1/4 del av allt vi har och sedan så har jag gjort och ätit pannkakslunch, mmm väldigt gott.

Nu kom vi precis in från en promenad här jag å Vera , vi testa en ny väg som tog ungerfär 30 min. Roligt! Annars går jag ju alltid samma och det blir ju enformigt och tråkigt i längden.
men det är väl varmt ute nu särskilt om man har svart päls och skinnjacka + sjal (smart klädval) :) haha. Så ikväll ska husse och Vera åka och bada, det blir skönt för dom !

Nej nu ska jag göra mig klar, packa mitt pick och pack och bege mig mot ett dyngs arbetspass.

Ha en trevlig fredag. :) kramar


några bättre i hela världen finns det inte !

Fredag.

Hej på er. :)
Idag är det fredag de flesta förknippar nog det med ledighet, men denna helgen är det bara masssa jobb för min del.

Idag stod kl på 10 men vakna faktist stax efter 9. När jag gick upp hade jag en flåsande Vera efter mig. Hon brukar ju alltid vara morgon trött och inte vilja gå ut för ens efter 10. Kolla om hon hade vatten och det hade hon. Gjorde ordning lite Musile och fil till mig och satte mig i soffan och skulle äta. men hon forstastte flåsa ngt fruktansvärt. Då fatta jag att hon behövde ut..
frukosten fick vänta lika så att borsta håret , tog på mig kläder och gick snabbt ut., den sista biten sprang vi och så släppte jag henne. Oj va kisse nödig hon var, älskade lilla Vera.
men nu när jag tänker efter så drack hon ju väldigt mkt i sjön i går kväll när vi var och bada...

Ibland önska jag kanske att hon knydde liiite , men det gör hon inte.

Nu har jag precis ätit frukost och idag ska jag vika och lägga in massa tvätt, försöka hinna dammsuga och ta en promenad med Vera också innan jobbet.,

Hoppas ni får en toppen dag :) kramar Johanna



skillnad ? :)


En väldigt bra dag :)

Heeej på er.

efter tvätten så gjorde jag mig ordning och sedan mötte jag upp Angelica, vi tog oss till lunch på Cactuz. Jag som vanligt tog en tacosallad :)
Sedan kika vi lite på stan tog oss en glass och kolla på folk ! :)

Sedan satt vi här hemma och prata om allt mellan himmel och gjort , en vera blev väldigt glad när hon träffa angelica. :) När Angelica åkt hem åkte jag och Älsko och rasta Vera vid bjursjön där hon även fick simma.. Tog vägen om affären på vägen hem å handla lite, idag har vi gjort hemmagjord pizza den blev mkt god och till de kolla vi på 112 polis. Har ju ända sedan jag var liten velat bli polis, kanske man ska sattsa ? ;)

Imorgon är det fredag och då ska jag jobba kväll + sovande natt.. Sista helgen på sommarens vikariat.

Hoppas ni haft en trevlig dag
kram Johanna






Torsdag

god morgon god morgon..

Ligger i soffan och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå ner i tvätten igen. Nu känns det som det är liite för sent att komma på att man ska försöka somna om, det är nämligen bara 20 min kvar tills jag ska ner igen..
Tvätta hela kvällen i går också de blev kanske 6 maskiner eller något., men så återstår ytterligare 3 + två mattor så jag hade sån tur att jag fick tid nu på morgonen ;)

Sedan kommer de tråkigaste av allt , att vika skiten just nu ligger den i bebisen säng där ligger den inte i vägen..
Annars är de nog inte så mkt , vi har fått en jädra massa bananflugor som aldrig vill dö ut här hemma de känns som vi har "fällor" överallt men..

Lite senare i dag kommer ju som sagt angelica, då ska vi äta lunch på cactuz de var längesedan så de ska bli gott :) Igår föresten så kände jag lite röra sig jätte mycket , det var säkert bara för att jag skrev här att jag inte gjort de innan ;)

ha en toppen dag, skriver säkert ikväll
kramar Johanna

Onsdag.

Hej på er.

Har jobbat mkt de sista där av den dåliga uppdateringen..
Livet flyter på och tiden bara springer iväg...

Är inne i vecka 21 nu 22 på måndag :) Magen växer och växer. har känt lite då å då att de sparkar till i magen men inte så tydligt.. Men det är väl inte så konstigt heller bebisen är ju inte så stor än, så det tar väl ett tag innan man känner den hela tiden.

Rikard har precis åkt iväg på möte , han kommer nog hem sent i kväll.. SÅ jag får roa mig själv bäst jag kan ska nog kika på en unge i minuten blir så glad när jag ser de promgramet tänk att det snart är min tur, helt underbart !

Imorgon är de torsdag och då kommer Angelica och hälsar på de ska bli jätte skoj. vet inte när vi umgick senast.

Hoppas ni får en bra onsdags kväll
kramar Johanna

...

Hej igen !

Nu har gästerna åkt jag har haft en supermysig dag, thaimat och kakor å massa gott. Det är ju helg så då är det helt okej att unna sig goda saker tycker jag. :)
Promenaden i förmiddags känns nu vill jag lova., men det gäller ju att passa på att vara ute så länge man inte har ont, så får man väl leva med smärtan sedan.
tror inte det blir bättre av att sitta stilla heller ;)

Ikväll blir det en riktig slappsöndag, ingenting ska vi göra städningen gjorde vi ju i går och lite förut så gott !!
Nästa vecka är sista veckan på sommar vikariatet , vart har tiden sprungit i väg, det har varit en bra sommar det tror jag det boende också tycker., hoppas de! :)
Imorgon jobbar jag kväll och på förmiddagenn är planen att jag ska träffa Syster på en lunch , mysigt !

ha nu en super lördag.
" en klapp på axeln är bara en halvmeter från en spark i röven" ;)
Johanna




Söndag.

redan söndag, vart har den här helgen tagit vägen.!?
Imorse vakna jag stax innan kl 7 vi hade tvätt tid kl 7 men när vi kom ner var de låst så vi kom inte in..
Men som tur att jag är ledig onsdag och torsdag för då har jag ju all tid i världen på mig att tvätta Yes !
Kika lite på en unge i minuten förut eftersom jag hade svårt att somna om, låg å illgråt tänk att jag kommer få ligga så och att om några månader har jag , vi en sån liten knatte. En Meja eller Loke. Helt oförståligt men underbart !! Jag längtar.
Efter lite tv tittande blev jag trött och gick in till Rikard och gosa ner mig i hans famn vakna vid kl 10.
Då spöregna det fortfarande ute , men vera var ju tvungen att gå ut ändå.. Eftersom jag inte hade så ont i dag tog jag mig en tur med Vera i regenet medans rikard dammsög här hemma. Vi tog vägen om affären och köpte lite saker som man kan fika på , Jenny, martin och William kommer ju sedan :) det ska bli jätte mysigt :)
Nu ska jag göra mig ordning här.
ha en toppendag och njut av varje minut !
Johanna
Så himla vacker. , det är min syster de !!

Lördag..

God kväll på er älskade ni!

Idag när vi vakna åkte vi till Bullarn , frukost köpte vi med oss på torp. :)
Jag och svärmor var ute och plocka kantareller 4 hundar hade vi med oss som hade de hur bra som helst ute i skogen , närmare två timmar var vi nog ute. det blev en del kantareller men långt i från så många vi hitta sist gång jag och rikard var ute.

det märks mkt väl att kondisen försämras och att allt blir mycket jobbigare.. Men det var verkligen skönt att vara ute.
När vi kom tillbaka till stugan grilla vi , hur gott som helst. vet inte inte när jag åt grillat senast, midsommar ??

dagen gick fort och innan vi åkte hem tog vi vägen om sjön så hundarna fick bada, det var mkt uppskattat :)
Nu ikväll har jag å älsko städat lite, imorgon tidigt som attan har vi tvätt tid.

Här kommer lite bilder som jag hade på kameran.
kramar Johanna


Maja :)



på bilden fattas en hund...






Äntligen Fredag!!

Go kväll påer !!

hoppas allt är bra i regent , tror det var många som uppskatta lite regn för en gång skull. Somna på jobbet i går på var de varmt men när jag vakna med fönstret vidöppet i morse kan jag säga att de inte var lika varmt... Är fortfarande förkyld och 28 timmar på jobbet gjorde mig inte friskare. även om man kan göra mkt i sin egen takt så kan man inte lägga sig ner och vila som man bara vill..

När jag kom hem  idag prata jag en stund med jenny i telefonen , underbara vän saknar dig som tusan.. & alla andra fina vänner som jag inte haft tid att träffa så mkt som jag önskat i sommar. var ute med vera en stund , strax efer de kom rikard hem med pizza, mmm inte dumt alls!

Resten har jag bara vilat, Rikard å Vera har varit ute på en långis i över en timme nu under tiden jag har sovit i soffan.. Ikväll blir de lungt, tror de går någon film på 4:an :)

Hoppas ni får en underbar fredag kväll ;)
kram

Torsdag.

morn morn.

Sitter här och äter frukost nr två :)
Imorse var vi uppe tidigt jag å Vera ., vi vänta in Alice som ska vara hos oss i dag. När hon kom tog vi oss en tur i skogen.
Eftersom jag egentligen hade sovmorgon hade jag två timmar till godo att sova när jag kom in , å de gjorde jag.
Har packat ner kläder å lite så, ska snart bege mig till jobbet.

Ser ut att bli en fin dag i dag också .. härligt !

Ha de toppen kramar


Förkyld.

Gokväll på er.


Imorse vakna jag och upptäkte att jag blivigt förkyld , liite ont i halsen och snuvig och slemmig, hela dagen på jobbet har jag varit döven , känns inte som jag gjort specellt mkt nytta.

Hade jag slappnat av så hade jag somnat.. När jag kom hem i dag vila jag och har inprincip vilat hela eftermiddagen.. känner inte att jag hade orkat något annat..

Imorgon börjar jag 11- 22+ natt. skönt att få sova liite grann.. :)

Inte så intresant inlägg kanske.
hoppas ni har de bra , nu ska jag sova
kramar


Underbart

Sista inllägget för idag.

Sitter här nyduschad och mår gott, svanken värker men det är väl något som hör till:)
Eftermaten däcka jag i soffan en stund, sedan tog vi oss en tur till bjursjön när fick verisen simma blev av med allt salt efter saltvattnet som hon bada i förut.

Mysigt kväll. :)

Sov gott !

Halv lek.

hej igen.

Sitter här å har pecis kommit hem från standen, har verkligen haft en underbar dag med Josefine. vi har badad solat och ätit gott :) Börjar känna av i svanken att de gör ont när jag ligger ner på rygg särskilt när jag ska resa mig upp..
Igår hade jag gått halvvägs i min gradivitet 20 veckor alltså. Det känns som en mil stolpe.
Nu är de bara 3 veckor kvar till vi ska på UL nr 2 ooch kolla könet.
Känns bra att ha saker att se fram emot hela tiden :)

Ikväll blir det nog lungt vi skulle egnetligen åkt med Jenny och Steff till Grindsjön men som det ser ut nu blir det inget bad mer för oss , tråkigt för rikard som jobbat när det varit fint väder. Kanske de blir en fin kväll så man kan åka dit lite senare. vi får se :)

Imorgon och på trosdag + fredag är de jobb sedan i helgen är jag leeeeedig, då hoppas vi på fint väder. :)

Ha de fint kramar

Tisdag.

Godmorgon på er :)

Idag är de tisdag och jag är ledig efter en hel helg med massor av jobb, underbart.

Igår jobba jag , dagen gick ganska fort, jädrar va bra jobb man har egentligen. ;) När jag slutat jobbet hämta vi Carolina och sedan vidare mot skeppsviken där vi spendera kvällen med Josefine och hennes pappa. Vi grilla, sola och bada. Hur mysigt som helst :)
Innan vi gick hem tog vi oss en promenad till snäckan där vi avsluta kvällen med en fika. Cola och morotskaka blev det för min de, inte dumt alls !

Idag vakna jag tidigt, ovanligt tidigt för att vara ledig. Anledningen var att vi är hundvakter och lilla Alice kom tidigt i dag. Vi tog oss en morgon promenad och nu har jag precis ätit frukost, ska nog gå å lägga mig ett par timmar till.
Idag blir det standen med Josefine och Sarah, underbart ! :)

Hoppas ni får en kanon dag :)
Kramar

RSS 2.0