26 dagar.

Hej !

Nu är de bara 26 dagar kvar , tror du jag längtat !? MEN på något sätt känns de fortfarane overkligt, ska jag bli mamma är de verkligen så , ? att jag ska få uppleva den dröm som jag haft sedan jag var liten... ?

i förmiddags åkte vi ju till pappa , vi tog bussen dit och när vi stod och vänta på bussen från stan till skogslyckan börja vera gny och se spöken , hon är ju i den fasen just nu så hon ser spöken eller känner otäcka dofter precis innan hon ska löpa., men innan de blev ngt störra drama så hann jag avstyra de hela.. ;) Väl inne på bussen ska hon hälsa på allt och alla och det utlänska gubben som satt längst in i ett säte tryckte sig ännu längre in när vera skulle hälsa, Pinsamt..
När vi väl kommer till de säte som vi ska sitta på så hoppar vera upp i sätet och jag ska ta ner henne och hon tjuter som jag håller på att ha i hjäl henner där bak i bussen., för stunden så kände jag ALDRIG MER!.  men resten av resan gick ju smärtfritt ;)

Pappa lilla bjöd på kyckling och ris, jätte gott! Sedan tog kan en långis med vera och jag däcka en stund i soffan.. Rikard kom vid 3 tiden i dag och hämta oss så vi åkte en sväng ut till torp., där vi köpte gipsbindor så nu ikväll har vi gjutit av min mage, låg på golvet och hade as ont men de var de värt ;) Visar bilder i morgon!

vad har jag gjort mer, jo vi åt köttbullar sås och potatis här i dag, hur gott som helst sedan så har vi kikat på arga snickarn snart ska vi lägga oss i sängen och kika på bonde söker fru på web tv.

Imorgon har jag inga planer alls får se va jag hittar på :) Hoppas ni haft en bra dag :) kraamar

Onsdag.

hej på er !!


på sista tiden har jag nog kunnat dricka hur mkt som helst.. är törstig hela tiden! I och för sig kissar jag ju väldigt mkt också..
igår va dagen sådär faktiskt simningen som jag skulle gjort på förmiddagen blev på eftermiddagen låg och kika på Skilda värdar , nu har jag sett alla (3) boxar som jag fick låna av Rikards snälla kusin.. Åkte ner till badhuset vid 4 tiden och de var inte så mycket folk mest barn som hade simskola och som kolla väldigs mkt på tjocka jag, barn är ju så häärliga också det kollar verkligen, haha! :)

Efter simningen så basta jag , och idag var de riktigt gott att basta och jag var ensam nästan också.. Rikard kom och hämta mig och vi åkte till willys och handla lite grann.. Resten va kvällen var lugn vi kika på "kär å galen " & "värsta pojkväns akakdemin" egentligen två usla programm men ändå skoj att kolla på..

idag hade jag ställt kl på 10 men vakna lite innan har ingen som helst lust att göra någonting i dag, framför allt inte gå ut ! men om en timme ska jag å Vera åka till pappa, han ska bju på Lunch :) kykling skulle de bli idag ! gott att komma i väg lite..

I eftermiddag ska vi en snabb sväng till torp och köpa gips så ska vi avgjuta magen ;) låna bild från google men typ en sån ska jag göra,, någon som har tips på hur jag kan dekorera den sedan? :)



ha en toppen regn dag, kramar!

Smärta!

hej på er!


natten till idag skulle jag inte vilja byta med ngn ha haft svin ont i magen och ryggen och mellen bena.. vakna flera ggr av att jag låg och nästan grät i sömnen, ska de verkligen vara så här i 1 månad till, orkar jag de ??

ska snart ta mig ur min varma säng och göra frulle och ta en tur med vera sedan blir de simma och baaasta ... gott!
kraamr




mys måndag.

Ja så har även denna dagen gått , nästan,,
hade de som vanligt trevlig med Isabelle.. vi var på Thaiköket & åt buffe sedan tog vi oss en tur på stan..
Isabelle körde hem mig så nu sitter jag här i soffan och gosar med Vera.

Rikard är på fackkurs på Bohusgården vet itne när han kommer hem men snart ska vi ta oss en promenad jag å verisen och förhoppningsvis Jenny och steff å lilla Alice :)

Imorgon ska jag ner till simmhallen och simma och basta , mitt 3 månaders kort går ut då så måste ju uttnyttja de en sista gång :) Hoppas ni haft en fin dag :) kram

Bilder!

Här kommer bilder på hur de blev med hyllan och några magbilder :)



Vad tycker ni ??


Tungt !? Nej varför tror du de ??

Kramar !


Måndag.

hej på er! idag går jag in i vecka 37 (36+0) jag hoppas denna vecka är lika bra och går lika fort som förra.. :) Börjar få mer och mer ont i blygbenet (tror jag ) det heter och mer och mer sammandragningar och en å annan förverk. Det känns som en evighet att de är 1 hel månad kvar men tiden går säkert fort ;)

Idag vakna jag halv 9 Rikard väckte mig med pussar och kramar ! :) Underbart. han fick gå upp senare i dag eftersom han skulle på kurs och kursen var på Bohusgården, jädra bra ! Jag och Vera följde honom dit och passa på att kasta lite boll , men fy farao de är ingen värme ute. Om en stund ska ja röja undan här lite kl 12 kommer ju Isabelle hit , de ska bli jätte mysigt,

vi hörs sedan kram kram

Dagen.

hej igen..

mestadels av dagen har vi varit hemma vi skulle egentligen städa nere i källaren men jag orka inte de och tyckte de var viktigare att få de ordning här hemma först.. Det tog hela dagen eftersom vi inte var spec effektiva så fick vi Simon på besök bitt uppe i allt med det var gott de med , att slippa stressa..

Efter vi ätit tog vi oss en tur till Mamma och kidsen där det hade bakat hela dagen, mamma gjorde en extra satts med lussekatter till mig för jag itne gillar saffran ;) Goa mamma ! det var jätte goda ! Maja gjorde knäck och jacob och Rikard konstuera ett pepparkakshus som blev jätte fint :) Ïnnan vi åkte hem fick jag med mig risgrynspuddig hem, en av mina favvisar.. Strömmen gick även tur de har värmeljus alla fall!

Nu ikväll har rikard satt upp mina tavel lister som jag köpte på IKEA i fredag, visar lite bilder i morgon tycker de blev bra alla fall..
hoppas ni haft en fin dag :) kramar

1: advent

god dag på er!

har varit dålig på att uppdatera de sista dagarna men här ska ni få lite...

I natten mellan torsdag och fredag sov jag nog 4 timmar , max. Vi somna sent eftersom vi låg och kika på Ture blood och det va så spännande så vi kolla många avsnitt ;) Desutom har jag ju ställt om dygnet lite så jag var itne spec trött ändå.. Fredagsen spenderades med mamma , vi var i väg och köpte en vagga till Meja och sedan åkte vi till Ikea.. Det var skoj men oj vad ont jag hade , det gjode skit ont att svänga med kundvagnen till och med., det blir INTE något Ullared den 6 dec. Rikard hämta mig efter jobbet och då blev de mys :)

Lördag: igår var vi uppe tidigt de börjar bli rutin att gå upp tidigt på lördagar , vi har alltid ngt inbokat. Idag stod de SPA på schemat , Stenungsbaden! När vi kom in i entren möttes vi av en heelt fotbollslag som också skulle dit, Nej tänkte jag ! men de stanna inte såå länge som tur var. Islutet där var de riktigt lungt och skönt faktiskt :) Underbart att plaska rrunt i en varm pool utan att ha de minsta ont och ha fri tillgång till massa god frukt :) Men ska ni på spa tycker jag nog absolut att Vann spa är de bästa :) Trötta och nöjda åkte vi hem och det blev en lugn kväll vill ja lova framför tv:n somna strax efter 22. Som en stock har dock jävulskt ont mellan bena och i magen hela natten så fort jag vänt mig om eller varit uppe på toaletten.. ska jag gå och ha ont i 1 månad till ? Jag kommer dö!

Idag hade vi sovmorgon till 11 , hade kunnat sova hela dan tror jag. Vi åt vörtbröd med julskinka till frukost och nu ska vi ner och städa här hemma lite grann de behövs vill ja lova :)

hoppas ni får en fin dag:) kramar


Underbara barn.

hej igen.

Kom å tänka på en sak. Rikard var och greja på ett dagis i går.. Så hade de stått några småflickor i 4-5 år åldern och kollat på rikard när han jobba och en hade sagt "-Han är inte så dum han." och så hade han haft med sig en svans hela dagen , en liten flicka som faktiskt också "jobba" hon hjälpte han och bära saker och sånt..
Lärarna på dagis hade sagt till Rikard att han borde få extra betalt för att vara Vikarie ;)

Nu har jag precis snackat med f-kassan och det är såååå tröga och de fattas papper och saker hela tiden, varför kan de inte bara ringa och säga de då?? så går ju allt fortare.. skit system..
En glad överraskingn är ju att jag få sjuklön för de 2 första veckor som jag varit sjukskriven, de hade ja ju inte räknat med , gott med liiiite stålar alla fall ..!

Nu ska jag snart börja med maten här.. ha de så bra :) kramar

Torsdag!

hej på er kära ni!

Idag är de torsdag. Hade lovat mig själv att inte gå upp senare än 11 idag men de gick inte :( resonera så här att imorgon och på lördag får jag inte någon sovmorgon så jag får passa på nu :)

tog mig en tur med Vera, mötte Vaktis i gången det var ju tur eftersom en huvudsäkring gått igår ( & och i förrgår) så han var här å kika skulle komma med en elektriker sa han..  Lunch i form av nudlar har jag också fått i mig,, snabb å gott å göra :) Har ringt försäkringskassan idag också undrar när jag får mina pengar., de hade fel på systemet så de skulle ringa upp !
Annars händer de inte så mkt , lungt dag men en långis i kväll med Älsko :)

Imorgon ska jag å mamma köpa vagga till lillan och sedan ska vi till IKEA ; det blir en bra dag i morgon med andra ord :)

Puss på er!

Lillelördag

Hej på er!!

I morse vakna jag kl 4 & gick upp kl 5 av jag mådde illa så hungrig jag var.. Det blev lite kräm och mjölk. Ville inte in till sägen och riskera att väcka Rikard så jag stanna uppe, gav Vera lite mat koka ägg till Rikard så han kunde ha med sig till frukost till jobbet, kika lite en "sju sorters kakor" Boken om insperation till va jag kunde baka någon dag.. Till slut blev kl 5.40 och jag kunde väcka rikard så slapp han den hemska klockan.
När Rikard åkt gick jag och la mig sov som en stock till kl 12.

När jag vakna tog jag ut vera och seddan gjorde jag lite lunch idag blev de lax, sås å potatis de var inte dumt alls.. :) Sedan var de bara att packa badväskan och så kom mamma å hämta mig och vidare mot simhallen. Idag simma jag 30 min vilket var väldigt gott! Jacob var med och han träna starter och dök efter ringar på botten.. så himla duktigt .. :) Efter simturen basta vi lite , underbart :)

NU ligger jag nerbäddad i soffan RIkard gjorde pannkakor när jag kom hem som vi precis ätit  nu är han ute med vera .. Ikväll blir de lungt med "bonde söker fru" och "Arga snickarn" :) hoppas allt är bra med er :) kramar

Tisdag och BM möte.

Hej på er  !

Just nu sitter jag här i soffan , och dricka svartvinbärssaft , hemmagjort av mamma :) det är verkligen skillnad på saft och saft om man tänker efter ..

Nog om det. vakna i vanlig ordning när Älsko gick upp men idag hade han ställt sin arbetstelefon så det var en kvinnor röst som tala " - Nu är klockan 5.40 och det är dags att gå upp " var inte riktigt beredd på de och blev rätt rädd.. passa på att ta lite yoghurt med hallon i och utfodra vera medans jag ändå var vaken.. Sedan somna jag om så gott så..
När jag vakna igen tog jag en tur med Verisen och sedan kom mamma förbi en sväng , hon körde mig upp till BM :)

Min barnmoska va nöjd med mig idag igen ;) hon sa att magen hade sjunkt och att det inte gjorde så mkt att bebisen kom ut..
Hade gått upp ett kg och magen hade inte växt sedan sist vilket jämna ut min redan förhöjda kurva en aning :)
alla värden såg bra ut och sånt gillar vi :)
ska i dagarna börja lite smått att packa bb - väskan ...

här kommer lite bilder på magen..






Dagen.

Godkväll på er..

Sitter i soffan och väntar på att kl ska bli 20 och att rikard ska komma hem, han är på Mona Lisas och köper hamburager. Fick kuponger av mina älskade syskon så då var de ta 2 betala för 1 och idag blev jag sugen .. :)

var ju hos mamma förut , hon har SF .- kanalen så där gick det svensk film och de kika vi på jacob och jag och lilla monnika (deras nya katt) Mamma laga god mat så jag hade de så bra så :)
När rikard slutat jobbet hämta han mig nu ikväll har vi inte gjort så mkt.. tiden går så fort på kvällen så de är inte sant!

hoppas ni haft en bra dag :) kramar

Ny vecka både för mig och Meja!

Tjo på er !

Idag går jag in i vecka 36 (35+0)vilket innebär att det är 5 veckor kvar till beräknad BF.
Vakna i morse vid 11 av att mamma ringde , lika bra att gå upp annars hade jag sovit betydligt längre eftersom jag sov mitt på dagen igår så var jag inte så trött när vi skulle sova igår..

Har för en stund sedan varit ute på promenad med Vera vi kasta lite boll och så gömde jag köttbullar som hon leta som en tok efter :) , det känns i hela kroppen att vi var ute på långis i går fy farao..
Snart kommer mamma hit och vid två ska vi hämta kidsen och sedan vidare hem till mor, där ska jag och vera spendera några timmar till våran goa Rikard kommer och hämtar oss efter jobbet :)

Annars blir de nog lungt tror jag. Imorgon ska jag till BM spännande å se hur mycker magen växt den här gången..

Föresten har varje dag ungefär upp till 22 unika besökare, har ingen aningn om vem som läser min blogg tycker det är jätte skoj att ni gör de. Men kan ni inte skriva vilka ni är på kommentar här nere? Hade varit skoj !

ha en fortsatt fin dag., skriver säkert senare ! kramar


En Mycket stolt Morbror !

De två senaste dagarna.

Hej på er!!
hoppas er helg har varit superbra , för det har min varit !!

Igår efter vi hade varit på simtävling där Jacob simma och desutom snabbt så la vi oss i sängen och kika på film, men efter en liten stund blev jag så trött så jag fick sova en stund , ja sissådär 1,5 timme.. då var jag rätt seg och nästan ännu tröttare men det var bara att försöka komma igång.. Hade fått sms från Sanne där det stod att vi gärna fick koomma och hälsa på , sagt och gjort , vi gjorde oss klara och åkte mot Munkedal där vi fick träffa den lilla familjen och den nya familjemedlemen , Kevin! Han sov hela tiden vi var där och var otroligt fin, det har de verkligen gjort bra.. :) 

Efter besöktet åkte vi vidare mot Lysekil , där vi fira Rikards fina mamma som snart fyller 50 år. det bjöds på räkor och tårta och massa alkohol för dem som var sugna , både jag och rikard avstod men hade väldigt trevligt ändå.. det var en orkester som var där och spela och folk dansa, sjöng, och hade de roligt :) vid 22 tiden kändes det som min rygg skulle gå av efter ha suttit på en stol nästan hela kvällen så då åkte vi hem , och vi somna båda två nästan med en gång..

Söndag: Idag hade vi planerat att ha en slappfisar söndag, och de blev de kan jag lova. vi sov till 11 i morse , sedan gick Rikard upp och ut med vera , ner till affären och iväg och hyrde film, jag låg kvar i sängen med en väldans huvudvärk .. man kan nästan tro att jag hade nallat på spriten i går för jag kände mig bakfull :/ men vi ett åt vi frukost och jag fick i mig två alvedon så börja vi kika på film men mina ögon gick i tittikors så jag fick vila 2 timmar.. Under tiden kika rikard på Harry potter, när jag vakna hängde jag lite tvätt för i dag har vi tvättat massa barnkläder :) Sedan var de dags att skala potatis och göra odrning maten som hade stått på spisen hela dagen -porter Stek ! Den smaka underbart som alltid. När vi ätit oss mätta så tog vi en långis och denna gången hade vi faktiskt lite tempo, undra hur ont jag har i morgon ? men det är ett senare bekymmer ska ändå inte göra ngt spec :)
När vi kom in tog vi oss lite te och kika färdig på filmen , den var faktiskt rätt bra "bad teacher" hette den..

Nu blir de dusch och sedan ska vi kika på ett asvnitt trueblood i sängen innan det är dags för natten..
Här kommer lite bilder från helgen :)
Hoppas ni mår bra kramar










Lördag.

God morning!

kl 5 börja min dag i dag. !
igår kväll kände jag verkligen av städningen jag gjode under dagen , underbart.. det är någon närv som ligger i kläm tror jag för det hugger liksom till på ena sidan vid rumpan och liksom strålar ner i benet , så rikard fick hjälpa mig här en par gånger från toa.. ;)

Igår kväll var de lugna gatan , det blev pizza hemma framför tv:n de var de jag orka sedna förflytta vi oss in till sängen och kolla på webtv som bland annat var "drömmen om ett barn " och "du blir va du äter"
Inatt har jag varit uppe hur många gånger som helst å kissat , känns som jag bara lägger mig så måste jag upp och nu kl 5 var jag desutom hungrig!

ska försöka hålla mig en timme för då ska jag ändå väcka min andra hälft som sover som en stock tänkte kanske jag skulle baka scoens tror det hade varit uppskattat :)
Sedan ska vi ju som sagt till simhallen och kolla på Jacob :) 50års kalajs ikväll ..

ha en trevlig lördag kära vänner!
kramar



Fredag :)

hej på er !!

Idag är jag på strålade humör , kanske för att de är fredag ?? :) vem vet!? Sov kasst i natt men fick sova ut i morse så det gjorde ju inte så mkt!

har hunnit med en tur med vera , vi kasta boll och leta godis (vera) när jag kom in åt jag lunch , fjärde dagen i rad jag äter fisk inte undra på att jag har blivigt så smart ;)!
eftersom jag är pigg i dag så ska jag städa här hemma, tvätta en del tänkte börja tvätta en del barnkläder man vet ju aldrig när de vill sätta i gång..

Ikväll ska vi hälsa på farmor och farfar , finaste farmorn och farfarn i hela världen , Rikard ska hjälpa farmor med hennes dator. Om vi hinner ska vi också äta tacosbuffe på cheers kl 19 annars blir de pizza :)

Imorgon ska vi kika på Jacob när han simtävlar, hans första tävling så de ska bli jätte skoj! På kvällen ska vi på 50 års kalas till svärmor, det ska bli väldigt roligt :)

hoppas ni får en kanon dag :) kramar

Någon som har lite

energi att dela med sig av?

sen i tisdags har jag varit jätte trött å hänging, har kunnat sova och vila hela dagarna inte orkat spec mkt.. Igår kväll hyrde vi oss en film, eftersom jag hyrde film i helgen fick vi hyra en gratis film i går så de belv "kronjuvelerna" den var konstig med ändå ville man se vad som hände., det var okej helt enkelt..

vi festa även loss med våffflor , grädde och drottningsylt vilket jag varit sugen på länge..
idag blir de lungt , ska sticka så jag snart blir klar med filten :)

ha de va väl allt för mig , kramar

Onsdag.

tjoho!!

vaknade i samband rikard väckar kl ringde och tänkte att de är lika bra att gå upp , ta ut vera och sedan äta frukost. så är de gjort.. annars brukar de bli frukot väldigt sent och ingen lunch vilket resultarar till att jag är aphungring vid 3-4 tiden.. Idag var de kallt minsann ute ush., så de var gott å komma in och äta frukost under täcket :)

Satt å kika lite på datorn innan jag bestämde mig för att sova en stund till.. Hade så ont i benen så fick svårt att sova tror de beror på att de är svullna eller?? Nu har jag alla fall precis varit ute på tur med vera , vi hade med oss hennes älskade boll , som vi kasta och gömde en bra stund i skogen , kan man inte gå så får man komma på annat å göra ;) Vera är alla fall trött ! när jag kom in gjorde jag ordning lunchen som står i ugnen idag blir de lax bonjour och potatis :)

Igår var vi ju hos Jenny och Martin å Lilla Wille som inte är så liten längre :) där fick vi jätte god mat , fisk sån fisk ska jag göra här hemma ngn dag tänkte jag för den var väldans god.

Dagen idag blir nog lugn ska tvätta liite och sedan ska vi hyra film, vi får hyra en gratis film så de gäller att passa på .. har även kköpte en åkpåse och lite kläder till Meja på facebook som vi ska åka å hämta ;) visar bilder i morgon eller sedan..

hoppas ni får en toppen dag :) kramar

några bilder från gårdagens promenad :)




Tisdag.

Godmorgon..

vakna idag med halsont och huvudvärk, underbart.! kika ut genom fönstet och ser alla fall att de är sool., gott. Om en stund ska jag och vera ta oss ut på en tur!
Försäkringskassan ringde mig idag angående mina pengar för sjukskrivningen, har ju varit sjukskriven sedan den 21 sep och ännu inte fått något så de blir en fin klumpsumma ;) Han skulle ta beslut i dag så i denna vecka borde pengarna rulla in , direkt på sparkontot :)

Annars i dag blir det lugna gatan när jag kommit in ska jag äta sen frukost och bara ta de lungt sticka lite och softa, i eftermiddag ska vi hem till familjen Bergman/Stensson och hälsa på, det var ett tag sedan och det ska bli väldigt mysigt :)

Hoppas ni får en kanon dag :) kramar!

dagen-

denna dagen har gått fort fast ja egentligen inte gjort spec mkt.. dammsög och plocka lite här hemma..
Mamma kom förbi & jag hjälpte henne med att lägga ut lite saker på Ua torget och facebook köp/sälj/byte.

När Älsko kom hem mötte jag och vera honom fick även träffa Lucas :) När vi kom hem åkte vi å handla trodde jag skulle dö i affären , ush va ont jag fick inte konstigt att man drar sig och har gjort läänge nu, men skönt när det är klart! Ikväll har de varit lungt, vi har tjuvstartat lite på Julen så idag blev de gröt , clementiner , julmust , skinka och vörtbröd :) Underbart gott å mysigt.
Ensam mamma söker såg vi på också.

Nu är Rikard ute med Vera och när han kommer hem ska vi ta en dusch och sedan lägga oss i sängen och kika påweb tv innan min rygg går av ...

Hoppas ni haft en bradag :)  kram!

Helgen!

Hejj på er!!

Dålig på uppdatera och det beror på att jag haft en del att göra ihelgen.. känns inte som vi varit hemma ngn ting.
Rikard var ju som sagt på firma fest i fredags, vi hade skrivit upp bussar till honom som han skulle ta men konstig nog lyckades han inte ta en ända utan hamnade på "röd express" och blev fast i stora höga där han somnade ute.. ensam.. så kl 4 på morgonen kom mamma och roger och hämta honom så han var hemma här vid 5 frösen & trött.. Men vi skulle upp halv 8 igen och kolla på Jacob när han simma så de var bara å gilla läget. men 2 timmars sömn var vi itne så fräscha på lördagen men det var väldigt skoj att kika på Jacob, han är ju så duktig !

Efter simmningen så var de dax för en tur till Stenungsund där vi skulle besiktia bilen , den gick igenom, eller ja bromsarna bak var nästan slut men vi slapp komma tillbaka :) Underbart!! Sedan åkte vi vidare mot Lyse där vi fick god mat av Rikards mamma och pappa, fick även träffa min fina svägerska och lilla Milo som bara växer och växer :) Vi stanna inte så länge utan åkte hem och la oss i sängen och kika på web tv jag kunde dock inte hålla ögona öppna som somna en två timmar mellan 18-20 men det var inga problem att somna sedan vid 22 ändå :) Sov som en prinsessa den natten!

Gårdagen då, ja vi hade sovmorgon , åt grötfrukost , slappa 1.5 timme i soffan sedan spendera vi dagen hos mamma vi hjälpte till att köra ett lass eftersom de håller på att flytta ut till huset nu ... vi fick god mat i form av stek,potatis och kantarellsås :) vi kom hem rätt sent så då blev de mys framför tv:n.

I natt sov jag som en stock och hade inte särskilt svårt att somna om efter rikard gått till jobbet.. :) vakna vi 11 och tig en tur med vera. Idag är d dimmit ute med det är inte så kallt vilket är gott :) När jag kom in ringde jag försäkringskassan , ush vad jag inte gillar de och har en stor klump i magen så fort jag vet att jag ska ringa och hålla på.. men idag gick de över förväntan, jag får min gravpenning :) dock två veckor för sent men bättre sent än aldrig :) jag är gllaaaaad  NU kan jag slappna av på riktigt käänner jag !!!

Idag ska jag dammsuga här hemma och göra lite fint! hoppas ni får en toppen dag :)
kraaam


vecka 16

vecka 25

vecka 29

Vecka 34. Tror snart magen spricker ;)


Fredag 11 11 11

Hej på er!

dagen idag har gått väldans fort sov i och för sig bört halva ;) Kl 14 mötte jag upp Maja och Jacob på stan vi gick å hyrde film och köpte frukost attiralijer inför i morgon, en julmust och en påse turkisk peppar slank ner också ;) När vi kom hem beställde vi Online pizza , Maja och jacob hade aldrig gjort de innan så det var vi ju tvungna att göra :)

Rikard min fina älskling var hemma duscha och åkte igen., han skulle iväg till Gbg med jobbet på firma fest, bowla äta och supa ... roligt :) Kvällen har varit jätte mysigt efter filmen kolla vi på barnprogramm innan de var dags att ta en sista tur med vera och sedan sova...

jag tänkte kika lite på skilda värdar här och sedan sova., imorgon ska vi upp tidigt och kolla på jacob när han simmar :)

Hoppas ni haft en trevlig fredag :) kramar

En bra dag ;)

hej på er..

dagen har bara rullat i väg, har varit ute i huset och umgåtts med mamma, har suttit hela dagen och haft gott sällskap.. Fick hjälp av jacob förut upp och ner för trappen, han höll mig i handen hela tiden ;) underbaring!!

God mat i form av köttbullar och sedan åt vi en god kaka som påminde om julen..Rikard bytte däck på sin bil efter jobbet sedan kom han också ut..

Nu ikväll har vi kikat på robinson , mats vann och det tyckte jag var bra :) Hade varit roligt om Ola vann men mats var nog mer värdig.. Snart ska vi kika på Lycksfällan på webtv , ska bli mysigt !

I morgon är det fredag och fredagsmys!
hoppas ni mår bra :) kramar

Torsdag :)

God morgon på er!

Dagen i går blev inte alls som jag tänkt , tröttna rejält på att vara hemma och på knäppa försäkringskassan och läkare å skit, kände mig för en stund så fruktansvärt oviktig för jag är ju "bara timvikarie" Doktorn fråga mig om jag hade rätt till havandeskap eftersom jag "bara är timvikarie" och försäkrringskassan drar ut på de så de är snart ingen ide att få de heller..

Var lite ledsen igår när Rikard kom hem och han är så bra på att trösta , han hade tänkt att vi skulle ut och äta på kvällen eftersom vi inte vet när vi kan göra de nästa gång sa han , och det var det jag behövde , komma ut och känna mig viktig! SÅ vi var på kvarters, det var som vanligt god mat och mysigt ! :) Innan vi åkte hem handla vi lite.. Sedan tog vi en promenad med Jenny och stefan! :) Snart ska de förhoppningsvis flytta närmare oss, ingen är nog gladare än jag! tänk att bo 5-10 min ifrån bara! Efter promenaden så gick vi in och drack te och kolla på webtv i sängen, mys!

rikard koppla föresten i sägarna igår, vi har sånna sängar som man kan höjja och sänka i ryggen och så det är perfekt nu när jag vissa dagar inte vet om jag ska sitta stå eller ligga och när soffan är obekväm :)

Idag gick jag upp med ricko , så nu har både jag och vera får krubb ska nog sticka lite tror jag eller kanske försöka somna om en stund.. Dagen ska jag spendera med mamma.. :)
Imorgon kommer Maja och Jacob hem till mig vi ska ha fredagsmys och bara gotta oss... åååå vad jag längtar! :)

Hoppas ni får en kanondag. återkommer i eftermiddag med biilder under dagen :)
kramar


Onsdag morgon.

morning på er!!

I dag vakna jag kl 5 å låg å vänta på att Älskos klocka skulle ringa. Var nämligen vrålhungrig som jag är alla andra dagar också men aldrig orkar gå upp... Så i dag gick vi upp samtidigt och jag följde honom ut till bilen så Vera fick sig en morgon kiss. Nu har jag precis ätit frukost och ska nog sticka lite och om jag känner mig rätt kommer jag snart bli trött igen å sova en stund till :)

Dagen idag blir nog lugn tror jag , ikväll när Älsko kommit hem så ska vi handla lite , vi har dragit ut på de sedan i söndags och verkligen töömt allt vi har(nästan) i kyl/frys å tänk att vi klarat oss så många dagar å tänk va mycket mat man har som man inte gör något av. vi hade tex 3 matlådor med kallops i frysen så i dag blir de kallops :)

Skriver säkert sedan , tänkte lägga ut en bild på stickningen för er som är intresserade., satt å hetts sticka i går så jag kommer i kapp Jenny  ;)

Ha de toppen, kramen!


Nöjd ! :)

hemkommen och precis nyäten efter besöket hos BM..

Allt såg bra ut i vanlig ordning och hon övertala mig att jag skulle väga mig , 1 kg på en månad. de liiiite liiite längre promenaderna och liiite ändrad kost ger resultat :) Lillan hade också fixerat sig och låg lång ner.
hon trodde att antingen kommer hon tidigare eller så får jag en stort barn, jag hoppas på de först nämnda :) den som lever får se !

kvälllen blir rätt lugn, hoppas ni har de bra :) kram

Lite bilder.


Här kommer lite bilder på smått å gott..
Har för övrigt precis ätit lunch , och ringt lite samtal till bland annat försäkringskassan som är väääääldigt sega med allt!!

Om en timme ska jag åka till BM , spännande ! ;)


Mejas bättre begagnade babysitter :)

smak/sugnapp som vi fick av moster Carro från Usa tydligen kan man lägga mat i så suger babisen och få lära sig olika smaker ;)

Också från moster och från USA

och igen , den kommer passa lagom till nästa jul :)

Så här blev de med bordet, de kommer komma tavlor eller ngt på väggen också ..

Drömfångare/mobil som jag gjorde förra veckan på museet,, tänkte den skulle hänga över skötbordet :)

ha de fint kram

BM besök

tjohej .. just nu sitter jag och mornar mig i soffan tääänk att det kan vara så skönt att sova på morgonen har aldrig innan uppskattat de på samma sätt..

dagen igår gick rätt fort inte så konstigt när man sover så länge kanske .. Hade gjort mat tills Rikard kom hem som vi åt sedan tog vi oss en promenad med Jenny & stefan åh vad jag saknar promenaderna tillsammans med dom , men nu håller jag tummar och tår på att de snart flyttar närmare oss , då jädrar ! :) Promenaden igår tog en timme , annars hade den nog tagit 20 min tror jag men vi stanna en del så hundarna fick ruscha i backen och så gömde sig Rikard & Steff så de fick leta och använda hjärnan lite ;)
När vi kom hem åt vi lite fruktsallad och kika på Ensamm mamma söker.
Känder verkligen av promenaden igår kväll så de fick bli en låååång varm härlig dusch..
Igår kväll hämta vi även ett bort som vi ska ha i vardagsrummet , ett vanligt bort där man får plats 4 st så man slipper äta i soffan och där man kan sätta en barnstol sedan, jag blev jätte nöjd ni får se bilder sedan!

Stax ska jag ta mig en tur med Vera här sedan ta tag i hushållssakerna , lägga i en maskin tvätt, plocka ur diskis och sedan ska jag till BM hoppas allt är lika bra som vanligt ! :)

I morse föresten hade jag ont i sidan av magen , de kom och gick liksom eftersom det är första gången som jag är gravid kan ja ju inte säga vad de är men kan de vara sammandragning (har innan bara känt att magen varit spänd) eller kan de vara förverkar?
hoppas ni får en kanon dag :) kramar

Söndag + Måndag.

Hej på er!!

Söndag : vakna av att svärmor ringde idag skulle vi äntligen få träffa lilla Milo ;) Vi gick upp och gjorde ett röjande här hemma sedan tog vi oss en snabb sväng till torp där vi köpte en liten present i form av kläder ! När vi kom tillbaka igen så var de på väg från näl så vi beställde pizza som var lagom klar tills de kom.. Milo sov nästan hela tiden och jag skulle kunna hålla honom hur länge som helst men de gick ju inte, hade en fruktansvärt STOLT morbror som också ville ha sin dos av honom ! Det var ett trevlig besök..
efter det åkt hem önska jag mer än någonsin att det skulle vara december och att jag också skulle få träffa min Meja ! för tillfället så känns de som tiden gå såå sakta, men den som väntar på något gott!
Resten av kvällen blev lugn , vila en stund under tiden rikard och vera var ute på en långis.
Sedan blev det fruktsallad och webtv resten av kvällen! Mys på hög nivå men min Underbara Rikard!

Måndag: Rikard ringde till mig i morse vid 10 tiden just då hade jag precis innan vaknat till och skulle bara dra mig, men somna om och vakna inte för ens vid halv 12 , shit ! gick upp och tog på mig tog ut en väääldigt morgon trött vera och kände att jag hade huvudvärk , har förmodligen sovit för mkt.. När jag kom in gjorde jag ordning knäckemacka med ägg på , så jädra gott.. Nu sitter jag här och har kikat lite på skilda världar och stickat, känner mig jävligt trött men somnar ja nu sover jag ju inte inatt garanterat..

hoppas ni får en kanon dag :) kramar



Fredag + Lördag.

heej på er..

men herre gud va dålig jag är på att uppdatera har jag så mkt att göra !? :)

Igår liksom idag har jag haft toppen dagar.. Igår fika jag med Susanne på Cactuz åt i vanlig ordning tacos sallad svin gott och vårlhungring var jag eftersom jag åt frukost kl 6 på morgonen.. Sedan hann jag inte mer än hem så kom älsko hem, vi skulle egentligen hälsa på Susanne och pluttis med så blev de tyvärr inte så vi åkte till Susanne och Mattias och där bjöds de på kräftor, hur gott som helst och en väldigt trevlig kväll !!

Sov väldans dåligt inatt, hur kan man vara såå varm när de är så svalt och gott i rummet !? vakna i vanlig ordning varannan timme och va uppe och kissa.. Sa ngt smart till rikard igår.. "längtar tills dec då kan jag sova en hel natt " men nej de kan ja ju inte ;) Men då vaknar man ju av att de finaste man har vill ha mat och inte för att kissa :) Gröt frukost fick de bli idag,  de ända vi hade hemma sedan tog vi en tur på bjursjön innan jag å vera blev lämnade hos pappa :) Rikard  skulle iväg och spela rollspel i dag nämligen :) Carolina är hemma å hälsar på ihelgen , :) Vi fick presenter från USA en smaknapp eller någont , en jätte söt klänning och converse skor, rosa ! :) hemma hos pappa bjöda de på mat efter maten var alla jätte trötta så vi la oss och sov middag :)
Vera och pappa var ute på en långpromenad och efter de tog vi oss ner till Napolie där det blev pizza..
Det har varit en lugn och go dag., :)
Nu sitter jag här i soffan och tar de lungt..



Onsdag + torsdag.

gokväll på er!

Ännu en dag har passerat i en rusande fart. Igår hade jag inte tid at skriva blogg. Var med mamma och småkidsen på museet och gjorde drömfångare jag tyckte de var himla mysigt men väldigt pilligt ;) När jag kom hem satt jag å sticka en stund innan det var dags att möta husse :)
Igår blev de fjärilskotletter, klyftpotatis och sås här hemma och sedan åkte vi vidare till näl för att hälsa på min svägerska. Hon fick inte ta med sig plutten ut men vi fick se han genom fönstet när sköterkan höll honom , så fin :)
När vi kom hem va kl närmare 21 så vi la oss och kika på webtv..

Idag hade jag sovmorgon, underbart! :) tog en tur med Vera och sedan frulle på de.. har verkligen haft en slappfisar dag idag stickat och lyssnat på barnmusik hela dagen typ ;) När rikard kom hem var maten klar och jag å vera var ute och mötte honom , under tiden vi vänta leta vera godis :) Idag blir de lungt, robinsson och mys på hög nivå är de som gäller :)

här kommer lite bilder..
puss


4

färgerna på filten ;)


En bit på väg


vi pimpa skötbordet, nu ska de bara upp på väggen ;)










tisdag.

tjohoej..

sitter här i soffan och är jätte trött men ska försöka hålla mig vaken och se värsta pojkväns akademin. vilket jävla program egentligen. Tror inte det bara är killarna som har "problem" om man anmäler ngn till ett sånt program.. hallå eller!? man kan väl prata med varann än att lämna ut sina pojkvänner i tv.. stört men kul att kika på..

Vakna halv 11 av att Rikards fina kusin ringde , goda nyheter om en liten plutt som tillkommit under morgonen :) ! Tyckte de var lika bra att gå upp och ta en liten tur med vera och äta frukost, det blev tacofrukost i dag :)
Jenny domeij ringde och hörde av sig och undra om vi kunde ses , hade ju ingent annat för mig så det gjorde jag ju gärna. vi tog en fika på rådhuscaffet  ;) Innan de var dags att ta bussen hem gick jag in på garnaffären och köpte 10 st rullar med garn, här ska de stickas filt till lillan !
lägger ut bilder lite längre fram :)

hoppas ni haft en bra dag :)kram

RSS 2.0