onsdag♥

Gokväll ★

Idag sov vi till 9! Väldigt välkommet. Rikard har varit och hjälpt en kompis idag så jag och skatten hade fm för oss själva! Det blev mycket mys!! Rikard hämta oss å körde oss ner till stan där vi träffa våran fina sarah på en lunch på roomer. cesar sallad till mamman å pannkakor till barnet ;) Meja somna efter maten så vi kunde sitta i lugn å ro & snacka innan vi kika lite i affärer och rikard hämta oss.

Jag å Meja åkte med Rikard upp till Mia och Tilda så de fick leka medans papporna greja :) Nu är vi hemma sedan några timmar tillbaka så vi har ätit lite å så. snart ska Meja sova och vi ska bara mysa ner oss i soffan :)

Imorgon hoppas vi på kalas väder så vi kan åka och bada :) Kram på er ♥


Tisdag!

tjenare!!

Meja valde att gå upp strax innan 7 imorse, moster Carolina va ju här så de locka ju :) Meja röjde hela morgonen med sina nallar som fick mat å vatten :) hon gick runt här imorse och ropa "nonno ick nonno ick" = nonno drick :) vid 10 tiden somna vi om å sov till 12, underbart :)

vi blev bjudna på lunch av Rikards mamma å pappa, alla (2) rikards syskon var med vilket va trevligt, carro hängde också på :) Vi åt på Taco Nara som alltid levererar god mat!! Efter vi ätit handla vi lite innan vi åkte till överby! vi har länge talat på att laga däcket till vår vagn som ska säljas och när köparen hörde av sig idag blev de bråttom ;)

Nu ikväll har vi rotat ännu mer i källaren tyckte de fattades en del barnkläder sist gång vi kika och nu hitta jag många i 56 så nu ska bb väskan packas eller ska lägga fram kläder som ska med :)

Imorgon ska jag träffa min fina vän Sarah jag har längtat väldigt så det ska bli roligt :)






Smögen!

hej på er!!

är hemkommen efter en kanondag på smögen med min familj och Moster Carolina :) god mat, glass och sol! meja fick sig ett par seglar dojjor, röda! annars handlades de ingenting!

På väg hem åkte vi till saltkällarn och tog ett kvällsdopp, underbart!
Kvällsmaten är nu i magen och snart ska jag lägga min lilla trottsiga tjej! Rikard ska ut och fiska så imorgon blir de förhoppningsvis makrill till lunch ;)

hoppas er dag varit bra :) kram ♥

svullo!!

Hela graviditeten har jag varit aå nöjd över att jag inte svullnat, nu har de kommit
vi tog oss en tur till Ikea där vi handla lite leksakstallrikar och glas så nu ska nonosarna också få mat :)

Resten av kvällen blir lugn :) kram

Vilodag!

Hej!

herre jisses va dåligt jag sovit i natt när Meja ville upp tog R med henne så jag fick sova vidare. kl 11 väckte de mig och åt sen frukost sedan ville Meja sova så jag följde med! såå 13:30 börja mim dag idag ;) Nu gör min andra hälft lunch sedan får vi se vad vi hittar på :)

kram

Bra dag! !

gokväll på er!!

vår dag börja kl 6 imorse då skulle lillan upp till moster, egentligen kunde vi sova till 7. vi hade tid hos Bm idag allt såg bra ut förutom mitt sf-mått som låg på 40. de måttet hade jag sista veckan med Meja. känns sådär!

När vi kom hem åt vi frukost och sedan la jag mig och vila och Carro tog med Meja ut på prommis! vi tog en tur till fjorden med Meja hon var nog dock lite för liten för karuseller ännu men tror hon var nöjd ändå! När vi kom hem gjorde vi oss klara inför middag med mina fina mammavänner och våra fina killar :) god mat vare! :)

Nu ska jag sova så får vi se vad som händer imorgon :) kram







Torsdag!

tjo!

dagen idag har bara rullat på! börja dagen med att städa klart de vi börja med igår. medans Rikard hämta moster Carolina från tåget! när kl närma sig 13:30 begav vi oss och hämta Susanne å Milo ocj sedan vidare en snabb sväng till torp, kasst väder, semester och löning gissa om de va folktomt? NEJ! ;) men vi fick de vi skulle present till lilla felicia för efter torp åkte vi till Dingle där de va babyshower för Rikards kusin som är beräknad 5 dagar innan mig.

fika, tävligar och trevligt sällskap! sånt skulle jag med vilja ha någon gång. :)

resten av kvällen blir lugn hoppas ni haft en kanondag!




Nöjd!

Gokväll på er! idag har vi hållt oss inne från ovädret ;)

Planen var stranden idag men så blev de inte. istället har vi röjt, rensat och kastat saker här hemma som bara den.! många har frågat om jag har allt klart ni inför lillans ankomst och svaret har varit nej. men Idag tog vi upp mestadels kläder, babyskyddet och babysittern. bädda ordning i sängen hos båda flickorna så nu är jag nöjd!! när jag kika på alla kläder börja jag dock gråta en skvätt, hur liten har Meja varit egentligen.?

hoppas ni haft en fin dag! Kram


Kalas!

tjohej!

Idag sov familjen Behrendtz/Nilsson till 9! skönt att få sova lite längre när man sover kasst på nätterna, tack Meja ♥ Vi åt frukost duscha och gjorde oss ordning för kalas! Idag fira vi Världens bästa 3 åring, William! Massabarn, ballonger & brandbilstårta!

vi tog vägen om skeppsviken om skeppan för att kolla läget innan vi åkte hem :) Nu sover Meja förhoppningsvis snart och vi ska kika på film!

Imorgon är det magträff som gäller, mysigt :)

kram på er!



Söndag

Hej!!

Söndag och vi välkomnar vecka 36! alla säger att det inte är långt Kvar och jag förstår inte faktiskt hur nära de är och att vi faktiskt har en del som jag vill få gjort här hemma innan Majken anländer men inte när det är toppenväder ute ;)

Idag har vi varit på stranden med min älskade vän Jenny ♥ det var jättemysigt som vanligt! det blev bad och krabb fiske. Meja somna gott här ikväll efter kvällsmaten. Nu ligger jag i soffan å kikar på film och äter godis !livet är gött!

kram








En dag på stranden!

Heej!!

hemkommen efter en toppendag på alla sätt å vis! Sol, bad, pannkakslunch, glass, lek resumerar dagen! Meja somna så fort hon satte sig i bilen. Det tar på krafterna att vara ute hela dagen!

Hoppas ni också haft en rolig dag! kram








Fredag!

Dags att krypa till kojs efter en jättebra dag. just nu gör foglossningen och ischiasen påmind antar att kroppen behöver vila! :)

vi har varit på stranden jag å min fina dotter idag tillsammans med Sarah! tiden sprang väg. När jag kom hem på kvällen lekte meja med alla sina nallar hon stoppa om dom med täcken och grejer och jag gjorde ordning tacos ! vi myste i soffan en stund innan de var dags för lillan att sova. hon önska låtar (katten) "lille katt" och nonnos (teddybjörnen fredriksson fast vi sjunger nono) ;) sedan låg vi bara och myste och gosa en lång stund innan hon slog igen sina vackra blå!

Kvällen har varit lugn, jag har kikat på filmen "änglavakt " som gick på tv. Rikard är och spelar rollspel så han kommer väl här någon gång i natt. Nu är de allafall dags för mig att sova! Imorgon blir det en dag med sol & bad! Kram på er!




En bra dag !

gokväll i sugorna!

Imorse vakna jag innam både Meja och klockan och fick för mig att jag försovit oss men ikke :) efter en go dusch och frukost begav vi oss mot BM för lite koll! allt såg perfekt ut följer min egen kurva som ligger över "normalkurvan" :)

När vi kom hem röjde vi ur bilen och så la jag å Meja oss å vila, så gott!! När vi vakna kom pappa på besök så vi åt lunch ihop och lekte ute en stund medans Rikard hade bilen på städ :)

Eftermiddagen bestod av bad och fika med våfflor, sylt och grädde på ett mysigt kaffe. Nu sover äntligen Meja och jag ska frossa jordgubbar innan jag gör henne sällskap!!

imorgon ska jag träffa min älskade sarah för lunch och ev ska jag putta i henne i plurret , hon har ju inte badat än i sommar så jag får ta mitt ansvar som vän & fixa de ;)

ha de gott! kram



Njuter

hej!!

dåligt uppdatering såhär på sommaren! Rikard har semester och vi har varit i sommarstugan sedan i fredags! Solat, badat, grillat och bara njutig ute hela dagarna jag och min älskade familj!! Mejas lott i livet är bada trotts hon fryser blir hon arg när vi ska gå upp, tokstolla!! idag hade vi med tvål och schampoo till sjön, på något sätt känns de som sommar! Nu sitter jag i stugan Meja och Vera sover gott , Rikard tog sig en fisketur och jag äter jordgubbar och chocklad och njuter av egentid!

imorgon kommer Mejas farmor, faster och kusin Milo hit den sistnämnda pratas de om varje dag så imorgon får vi se en lycklig Meja :)

Hoppas ni har de bra å njuter av sommaren :) kram



Fredag!

Hej på er!

igår kväll träffa vi en kille som kommer ta hand om våran Vera. Vi har valt att omplacera henne pga att vi inte har den tiden hon är värd + att hon är osäker med barn. Just nu känns de bra när man vet att Vera kommer få de bra :) På måndag flyttar hon på prov 1 månad så får vi hålla tummarna att de fungerar! Så i helgen blir sista helgen med Vera och då ska vi njuta & ha de bra förhoppningsvis i bullarn med bad och utelek hela dagarna! det är nog det svåraste beslut jag tagit men tror det blir bäst så, älslade fina Vera!

i dag blir de nog städ här hemma varför blir de så stökigt jämnt :/ hoppas även solen kommer som lovat!

kram





Torsdag!

godag!!

Igår planerade jag en heldag på stranden med min juvel vi skulle ha med oss pannkakor å frukt. när jag vakna i morse kände jag mig bakfull och vädret var inte alls så nice som yr lovat! Istället kom pappa på besök och hade med sig mat. Efter maten sov jag å Meja och pappa tog en långpromenad med Vera. både jag å Meja sov lääänge. får se när skruttis somnar ikväll. Har gjort odrning mat så nu väntar vi på våran fina Rikard :)

kram

slappisdag!

gokväll!

i vecka sedan sist jag skrev! tiden rullar iväg och de är fullt upp på dagarna :) idag hade jag och tullis en hemmadag vi har myst massor och varit ute och lekt i regnet :)

imorgon ska de bli fint väder då ska vi vara ute mycket och på kvällen ska vi på barngympa ;)

2 dagar kvar tills Rikards semester det ska bli sååå skönt att ha honom hemma ;) hoppas ni haft en bra dag! Kram







RSS 2.0