Tacksam!

Hej på er!  
 
Dagen började med huvudvärk och fortsatte med migränanfall. Spydde som en gris och kunde inte titta i dagsljuset utan att gråta!? Ringde Rikard och tiden innan han kom hem kändes som ett år. Meja va orolig och satt bara nära nära hela tiden. Gick och hämta vatten och trösta. När Rikard kom hem la jag mig i sägen och tänkte skicka i väg gänget till affären men Meja ville inte hon satt brevid mig i sängen när jag sov och kolla på barnkanales app på min mobil.  Lilla älskade barn, så liten men så klok och underbar! 
 
Rikard har handlat och städat här hemma när jag sov. Och när han och Majken kom från affären så så var meja med och lekte men när jag vakna så vill inte meja lämna mig en meter ❤
 
JAG ÄR SÅ TACKSAM För min fina familj ❤
 

livet leker!

Hej på er!
 
Insåg för några dagar sedan att livet har fått en bra vändning igen , insåg nog att jag inte mått helt 100 bra. Skyller på mörkret och all sjukdom! Nu känner jag att de sprudlar i hela kroppen och lite nykär, kan man verkligen vara de efter 6 år ? 😉 
 
Slutar kl 21 ikväll och då tar jag helg och hoppas mina små gryn är friska så vi kan göra massa kul i helgen :) 
 
Kram

tisdag !

Hej! 
 
Ledig och vi är sjuka , som vanligt kan man väl säga nu!? Fy fan va trött jag är på att vara sjuk. Denna skit hat hängt på mig över en vecka. Huvudvärk, trött,  feber och snor långt in i hjärnan. Alltså på riktigt hur mycket snor får de plats och vart kommer allt i från!? 
 
Vill bli frisk och kunna träna och leka ute i vår vädret med mina barn 
 
 

Helgen

Gokväll på er!
 
Helgen har mestadels bestått av jobb och mys med familjen. I fredags åkte tjejerna till sin farmor, Majken sov borta för första gången och jag kände mig så trygg! La mig och sov 2 ttimmar innan jobbet ! Tiden på jobbet sprang i väg och vips så sluta jag och mötte upp Rikard för bio ! Sedan sov vi Ensamma i sängen oj när hände de senast? 3 år sen ?
 
Lördag jobb 10-22 samma idag , alltså va jag gillar den familjen jag är hos! Så omtänksamma och vänliga människor ser de som en stor gåva att få "tillhöra" den familjen. 
 
Tjejerna är sjuka och meja har feber och sovit hela dagen ! När ska dessa sjukdomar gå över!? Ha!? Detta är ju verkligen tröttsamt! 
 
Hoppas ni haft en fin helg  😊 

Torsdag

En väldigt bra dag. Efter frukost åkte vi till våra kompisar och var där hela dagen, barnen lekte så fint i vanlig ordning och vi chilla i solen. Vi gilla korv till lunch och då kändes de ännu mer som att våren är här 
 
Nu slappar vi i soffan med gott samvete. Min förkylning för sig påmind så när Rikard kommer hem ska jag sluta mina ögon en smula för ögonlocken är tunga!  
 
Imorgon natt sover Majken borta för första gången tillsammans med Meja hos deras farmor
 Jag jobbar till 21 och sedan ska vi på bio och få sova en hel natt! De ni 😉 
 
 

torsdag

Oj va dålig jag har varit på att uppdatera mig då! 
 
Jag har då haft att göra och inte haft tid helt enkelt
 Just nu ligger jag och Majken i soffan vi gick hit vid 02 och har legat här en timma, innan dess låg vi i sägen och hon sparka och hade sig. De tar var sin natt dessa tjejer. 
 
Imorgon ska vi till Marika och mysa i solen, grilla korv och leka! Hoppas verkligen Majken snart somnar om! 

RSS 2.0