Min dag i bilder










Längesen !

Dock är min dag inte så rolig att läsa om för vi har inte gjort ngt alös typ! Meja vakna kl 2 inatt och va tät som bara den, stackarn fick ju panik :/ Tog upp henne och öppna dörren på balkongen så hon fick frisk luft! Sedan la vi oss i soffan jag satt å hon låg på mig så hon skulle få lättare att andas, hon somna fort!

Igår hade jag fasta och idag har jag inte varit speciellt hungrig faktiskt. Har gjort ordning matlådor så jag slipper de imorgon ;)
snart kommer Rikard hem, idag har jag saknat han mycket!

kram!
.

Fredag!

gokväll.

Stora (lilla) damen har sovit kasst de senaste vilket resulterat till att hon vaknat och fått vara med oss till hon somnat, där med sovmorgon hela veckan!

Just denna veckan har de inte gjort så mkt eftersom vi ändå bara varit hemma. Idag vakna vi 9:30 Meja tjata mig ur sängen.
"-mamma gå upp, mamma gå upp, mamma gå upp"

vi åt frukost och tog mig en ipren för huvudvärken och efter en stund vips så mådda Johanna mycket bättre ;) storstäda lyan dammsög, damma och skura! nöjd tog jag kidsen och gick ut å lekte i 2 timmar! grävde? gunga? åkte kana, hoppa i pöölar och gå på upptäcksfärd!

När vi kom upp gjorde vi te och myste tills pappan kom hem! Idag lyxa vi till de med pizza , jag å Meja dela på en barnpizza!

Efter maten tog jag egentid och tände ljus och tassa in i ett varmt bubbelbad somna till och med! Efter en stund gjorde Meja mig sällis, mysigt!

Nu sover Meja i renbäddad säng och jag ska mysa med lillan och Rikard ♥ trevlig helg på er!

kram

RSS 2.0