mysig fredag

 

Fredag

Godmorgon på er! !
 
Vakna av meja strax innan kl 5 hon somna om med en gång men inte jag.! Kanske dax att gå upp ? Att ligga är och fundera på saker man ändå inte kan göra något åt är både tidskrävande och frustrerande ! Känner jag mig rätt är jag trött lagom till mina barn vill upp och kanske hinner somna några mina innan så jag är en zombie hela dagen :) 
 
Idag ska vi träffa min älskade Sara, ska gosa och klämma på magen , äta lunch och rasta barn på missen.  Ikväll kanske de blir en löptur och såklart fredagsmys :)
 
Denna sommaren har jag semester för första gången någonsin, betalt ! Vi åker till Turkiet med Rikards mamma, bror och kusin milo i augusti och de kommer bli så jädra kul! Meja ser fram emot resan väldigt mkt
 Hon älskar sommaren och har inte riktigt accepterat att de är vinter än 😂 tur de snart är vår!! 
 
Önskar er en trevlig helg för de tänker jag ha! :) 
 

Lördag!

Gokväll i stugorna!  
Jag gissar att hälften av er sitter och kikar på Mello med massa mys. Har blivit uppdaterad både på insta och Facebook hur dåligt de är men alla tycks kolla ändå 😂
 
Har kommit till insikt och känt mig som en dåligt vän den sista tiden. Har svårt för människor som inte varar på sms eller Facebook fast man vet att de har läst de. Tycker de är nongalant beteende. Och vet ni va sån är jag med har jag kommit på 😢😯 inte för att jag egentligen sliter i de utan att man läser saker vi fel tillfälle och sedan glömmer helt bort att svara eller tror man har svarat. 
 
Idag har vi varit ute på tur hela dagen ! Är så trött och nöjd med dagen :) nu skrivar Vi läs Rikard i hop barnens våningsäng :) 
 
Imorgon blir en slapp/städ hemma dag! :)

Fredag

Godmorgon på er! 
 
Innan jag somna igår låg jag och fundera på en sak.  Alltså när någon annan människa mår dåligt så försvinner vissa de blir sura och de finns ingen som helst empati varför man gör vissa val istället för att stötta och visa att de finns !? Konstigt ?
 
Jag vet ju också att om man frågar något "läget " eller hur förväntar man sig ett "jo men de är brs" säger man  något annat så är de typ "ush då" "de va ju inte bra" haha har jag rätt !? 
 
Idag ska vi träffa några av de finaste människor jag vet :) vi ska luncha på Ikea och bara njuta av fredags känslan. Ikväll blir de bowling med några syskon och mamma , mysigt ❤
 
Hoppas nu får en fin helg :)

torsdag

Herregud vilken jävla dag rent ut sagt
 
Mina barn har varit trötta och de har märkts har haft en eller två barn med mig vad jag än gjort så efter lunch tog  i en promenad så båda fick sova lite. Att lämna hos dagmamman gick bra idag Majken va inte helt förstörd som hon brukar så de kändes skönt när jag höjde volymen och traska vidare till jobbet. Min tröja va helt blöt av svett och tur jag hade med mig en att byta med.
 
Nu blir de jobb till 21 sedan tar jag  helg! 
 

onsdag!

Hej på er! 
 
Idag har dagen varit sådär på olika sätt.
Jag har även varit på mitt livs första ATP möte och fått svar på lite funderingar och sånt.
Jag har haft två av mina älskade syskon här på besök. 
 
Sedan har vi sovit 2,5 på eftermiddagen välbehövligt eftersom vi var vakna mellan 23-03 inatt. Men nu har jag en treåring som är allt annat än trött, smällar man får ta 😉
 
Imorgon blir de tandläkaren för Meja och sedan jobb och dagmamma för oss innan vi tar helg !! 
 
 

tisdag

Ledig dag och vi gör som vi gjorde förra ledigheten vara hemma och mysa eftersom tjejerna fortfarande är sjuka. Detta va långdragen skit fy bubblan! Hoppas de är friska tills helgen så man kan göra något roligt då :)
 
Ikväll blir de träning och invägning hoppas de gett resultat med min ändrade kost. Enligt deras våg hade jag en ålder på 41 känns ju faktiskt sådär.. 
 
Hoppas ni har de gött 
 

söndag!

Ännu en dålig natt. En meja som vakna med hosta och ont i halsen och en Majken som ville ligga på bröstet eller på armen. 
Rikard va uppe i ottan för han skulle på jakt och tjejen som vi skulle på kalas hos var också sjuk , tur i oturen då vi gärna velat gå men inte kunnat idag. 
 
Tjejerna är piggare idag och Majken som under de senaste dagarna bara suttit i soffan är nere på golvet och kör några dans moves med nallarna. Skönt att de går åt rätt håll ;)
 
Idag börja jag med Shakes och kommer ersätta två mål fram över. Den smaka inte så mkt men va väldigt tjock så man blev ju mätt. Tjejerna skrek i kapp så hann inte mixa och greja som man  skulle så den blev klumpig. Till lunch ska jag anstränga mig mer 😂 
 
Idag städar vi ut sjukstugan hoppas jag får tvättid så jag kan tvätta säng kläder och sånt! :) hoppas ni får en fin dag :) 
 
Kram. 
 
 
 
 

Fredag!

Godmorgon fredag !
 
Vi vakna hela familjen att Rikards telefon ringde och han hade försovit sig.
Nu har vi ätit frukost och jag ska ta tag i städning om lilla Majken tillåter , fortfarande varm men piggare idag :) men ändå som ett plåster :)
 
Trevligt fredag på er :)

Torsdag

Barnen sover, Rikard är på möte med jaktlaget och jag ligger i mörkret. De behövs städas men jag struntar i de. Städa idag men de märks tyvärr inte.
 
Idag har vi bara slappat, Majken har velat vara nära så idag har vi använt bärsjalen flitigt 😃 
 
Nu i EM när Rikard kom hem tog jag mig ut på en springtur så skönt och idag va jag snabbare än förra gången
 Kul att tävla mot sig själv. :)
 
Fick två uppskattande telefonsamtal idag ett av Rikards moder och ett av min fader. Vår bil är ju paj och då erbjöd hon sig komma hit så jag kunde ta hennes bil för att handla "så får jag umgås med mina barnbarn också" :) och pappa var ledig på måndag och visste att jag jobba då passa han på att avboka vårdcentralen och komma hit. Skönt att man inte alltid måste ringa och fråga utan att människor kan erbjuda sig själva. 💖
 
 

konstant trött

Kan inte förstå varför jag är så hemskt trött.. kan ha sovit 8-9 ibland 10 timmar på natten och ändå ta varje tillfälle som barnen leker själva att vila. Jag är 26 år inte 86 år. Så här kan de inte vara känner inte igen mig själv riktigt.
 
Kanske jag inte äter tillräckligt av någon! ?
 
På lördag ska jag på hälsosamtal och viktscaning och under 4 veckor vara med och träna bli hjälpta
 Tog mindre charmiga foton igår och tänkte visa er resultat när dessa 4 veckor är klara. Vi börjar på tisdag 💪💪 

Vardagsmotion

Gokväll i stugorna..
 
Inte spec vanligt att sitta vid datorn att skriva ... 
Idag har vi utnyttjat vardagsmotion och så skönt de va och egentligen va bekväm man är när man har bil. Nu när vår är kass. Vi gick ut lite tidigare än va jag tänkt för att barnen skulle få sova lite innan de kom till dagamman. När jag lämnat barnen så traska jag vidare mot jobbet och va som vanligt tidig. 
 
Dagen har gått väldigt fort på jobbet och vips så va kl 21 och nu är jag ledig tills på måndag om jag inte blir erbjuden jobb i helgen.. 
Idag gick jag hem i mörkret trotts jag va livrädd, hade ju i och för sig inte så mycket till val men så farligt va det ju inte ändå... totalt 7km till å från jobb/dagmamma är bra :) 
 
Ha en fin kväll ! 
 
 
 
 

Ännu en tidig morgon.

Godmorgon.
 
Någon vakna och flina åt mig strax innan kl 5 sedan va de bråk om kuddar hit och nappar dit så vi gick upp så pappan kunde få sova innan han skulle jobba. 
 
Ja vi har inte gjort så mkt käkat frukost och softat. Majken sov en stund i soffan och jag gjorde ett tappert försök men meja har varit som en stuttsboll i soffan och i hoppen ska hon gosa i håret så gav upp rätt fort.
Nu är de dax att ta tag i dagen och göra alla måsten innan de är dags att promenera till dagmamman och sedan vidare till jobbet.
 
Hoppas vi får lagat bilen snart, man är rätt beroende märker man när man inte har någon ! 
 
Ha en fin da😀
 

Tisdag

Gokväll i stugorna!
 
Dagen började tidigt idag för Majken och mig precis när hon somnat om och jag blundat så vakna Meja och de va den chansen att få sova en stund till 😂
 
Vi har haft en slappar dag idag då jag misstänkte feber på Majken. Och ja vi har tappat bort termometern så jag visst inte säkert om hon hade de 😉 Meja hade önskemål att baka choklad bollar idag så de gjorde vi
 En "nyttig" variant med jordnötssmör och hasselnötsmör och inget socker , perfekt om man är sugen på något :) 
 
Medan Majken vila i nästen 3 timmar hade jag och Meja egentid och kika på film och busa! 
 
Nu i EM har jag varit ute och sprungit för första gången på två och halv vecka så skönt att äntligen få komma igång igen
 3,9 km på 30 min har jag att förbättra på och de ska inte vara så svårt 😉 tänk va lättare de är när man lyssnar på musik :) 
 
Imorgon är de onsdag och de innebär jobb för mig och sedan tar jag helg dårå :) 
 
 

Måndag

veckans första dag starta kl 5 för oss! 
 
Vi slappa i soffan och åt frukost sedan somna jag och Majken om. Jag va helt väck och meja kolla på tv. Efter lunch tog vi oss ut i de fina vädret ! Barnen gick själva och meja börja springa i väg mot vägen och jag hörde mig själv panikskrika och meja fick stop. Blä va rädd jag var. 
 
Pappa mötte oss på lekparken och jag traska till jobbet
 På jobbet gick de snabbt men har känt mig ful , svullen och lite halv deppig idag och så kom lingon som ett brev på posten och då kändes de lite mer okej.
 
Imorgon är jag ledig och de är behövligt känner jag. Då ska vi ta dagen som den kommer och bara mysa.
Bilen har ju gått sönder också , då vet vi vart vi ska lägga våra pengar på denna månaden , kanon! 
 
Godnatt 
 

Slut som artist

 
 
 
 
 
Gokväll i stugorna.
 
4 dagar sen sist och vad har jag gjort!? jobbat.. I torsdags EM vid 16 tiden ringde de från resursen och fråga om jag kunde jobba på fredagen på förmiddagen fram till 14, de va ju inga problem Rikard va ledig och jag börja ju inte nästa jobb för ens kl 14:45. La på och tänkte gött nu får jag 12 timmars dag istället för 6. Sedan kom jag på att de va min jobbhelg och att de va ytterligare 12 timmar lördag och söndag.
 
Helgen har sagt swisch och de gör de alltid när jag jobbar och vi kan ibland åka på utflykter då familjen kam vara med. Då blir de dubblejobb att hålla koll på alla , men de är de värt! Idag spendera vi dagen ute på Nordens Ark. Helt underbart ! 
 
Imorgon kommer pappa hit och är med barnen han fick ju inte träffat dom förra veckan så han längta nu sa han :) 
 
meja sov över hos sin farmor igår för kanske 4 gången i sitt liv. Hon hade packat resväska och kakbok. Hon hade inte tänkt sig följa med hem när de skulle hem på lördagen men de fick hon allt, en natt räcker för mammahjärtat.
 
 

woho

4 dagen på rad som BÅDA tjejerna sover innan 19:30 och de tar max 10 min att lägga dom. Tänk vad lätt de är med youtube och lugna låtar. Idag har tjejerna varit fantastiska och jsg har fått vila massor! 

levande död

Just nu känns det så. Tät i näsan och bröstet. Min kropp skriker vila vila vila... va helt slut efter en fartfylld och rolig dag. 
 
Mitt abonemang på mobilen löpte ut igår så jag beställde ny, himla bra om folk kan ringa ;) nu håller jag tummarna att den kommer innan fredag :)
 
Idsg blir en jättesoft dag om de inte sker under och att jag mår bättre då får vi tvätta och leka ute en stund :)
 
Tjao

Tisdag !

godmorgon.
 
tjejerna sov 12 timmar i natt nästan. Men inte är Majken gladare för de! 😉 skulle bakat bullar idag på morgonen men Rikard glömde även köpa jäst (och nässpray ) så vi får ner till affären sedan, tur att vi ändå Ska ha färskt fisk och räkor. Idag ska jag göra Min goda soppa och en fin vän med hennes kids kommet å umgås med oss , mysigt värre! 
 
nu börjar tjejerna blir trötta och bråkiga ! de blir nog en mysigt stund i affären och de känns som jag kommer få massa gjort 😂 får sätts Majken i sjalen så jag kan laga mat ;) ikväll blir de några timmars jobb på ett ställe där jag inte varit sedan i ssomras,  Ska bli roligt :)
 
 

Tänk vad vinklar kan göra

Följer en del instagrammare som gått ner i vikt men så ser man  dom i verkligheten och blir änna besviken för man tror ju på bilderna att de ska vara jättesmala,  men icke ���😂😂😂 
 
aBåda barnen sover och jag njuter av egentid helt ensam i soffan då Rikard är på möte med kickboxning och sedan handlar :) 

Dunderförkyld

blä.
 
känns som hela hjärnan är full med snor och att jag skulle kunna sova två år på taken med. Med två ungar får man  vara glad om man får blunda en stund idag barkar de lönlöst. 
 
känner mig som en usel mamma som inte orkar leka och barnen klättrar och skriker. när Rikard kommer ska jag sova! 
 
hoppas ni har en bättre dag än oss  😂

En mycket bra dag

Barnen sover och nästan jag också!  
 
Alltså va dagen har gått fort.
Vid 12 hälsa vi på våran fina farfar , barnens gammelfarfar som ligger på sjukhuset
 pappa hade sagt rum nr 1 till oss så vi sitter å väntar på att han ska komma från lunchen men in rullar en annan äldre man som inte är min farfar , pinsamt 😂 vi testa rum 14 och fick bättre resultat :) Han blev glad att se barnen de syndes och meja gillar honom mycket!  Efter besöket va de direkt till stellas för kalas som blev väldigt lyckat ! kul att de kom så många och vad fina presenter hon fick , de märktes att alla kände meja  och visste vad hon gilla!  
 
vi hade en nöjd och glad men trött tjej här hemma ikväll! då är jag med nöjd och glad :) 
 
 
 
 

Söndag!

Dåligt uppdatering de sista men har haft viktigare saker att prioritera! 
 
igår hade vi en mysig dag med lunch på Ikea och lite nödvändig shopping såklart :) hem och fräscha till sig och åka på middag till Rikards jaktlag. dra mig baklänges vilken god mat de var! 
 
Inatt sov nog alla som krattor och tjejerna vakna och bråka med varann mitt i natten !!? fick lägga mig i mellan dom till Slut. 
 
Idag ska vi hälsa på farfar på sjukhuset innan de är dax för kalas med mejas kompisar på Stellas Lekland,  gissa om någon längtar :) vi var och köpte ny outfitt dagen till ära igår :) 
 
Dags att göra dig ordning tiden brukar ha en förmåga av att springa iväg när man har lite att göra :) 
 

RSS 2.0