onsdag

Hej på er! Idag försov vi oss från förskolan vi vakna 15 min innan vi skulle vara där. Vi är ändå lediga idag så de gjorde ingenting alls!! Vi får besök av min fika vän och hennes barn i dag i stället! Nu sitter vi ute och väntar på dom efter vi varit nere i affären! Fick paxat en puss av min fina man , älskar att han jobbar 5 min ifrån oss! Nu ska vi till lekparken och vi har med oss muffins och choklad festis! Solen skiner och livet känns jävligt bra, allt flyter liksom på! 😊



Nu är barnen lämnade, tänk att de alltid ska vara samma visa om kläder och skor , sparkcykel eller inte sparkcykel idag vann mamman! Nu ska jag in på cleas ohlsson och fixa krokar i taket och antensladd!Sedan hem och städa och äta lunch innan jag ska traska till jobbet 😊 ikväll är jag barnledig 😊

💔



Tisdag !


Idag är vi lediga och vi ska bara mysa! Igår efter jobbet kom jag hem med fjärilar i magen men just känns de som en stor klump i magen. Ha en fin tisdag !

Måndag

Hej på er! Sämsta dagen på hela veckan men när väl måndagen är gjord så är de okej sedan😊 Idag sov vi till 8:30 men efter helgens arbete känner jag mig ändå helt slut Snart ska jag lämna barnen hos pappa och sedan vidare mot jobbet. Imorgon är jag ledig ✌

💕

< div>
Ikväll är äntligen familjen samlad! 💕
2015-09-20 @ 13:26:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Nu lämnar jag allt grubbel och allt va jobbiga beslut handlar om hemma och sticker ut å har de skoj men trevligt folk! Världens finaste halsband är på också! Ha en toppen lördag! 🍸
2015-09-19 @ 20:38:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finns inga som jag äskar så mycket som er!
Är så tacksam ! ♡
2015-09-19 @ 09:01:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag !

Hej på er! Har precis lämnat mina juveler på förskolan idag bjöds de på motvind hela vägen ! I helgen blir de jobb efter varit ledig i en vecka! Nu ska jag möta min goa vän Roberth som va alldeles för länge sen ja såg nu, 😊ha en fin fredag gott folk för de tänker jag ha!
2015-09-18 @ 10:51:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Hej på er! 
 
Nu har meja sovit från kväll till morgon i sin säng tre nätter i rad , hon är så stolt!  Jag är så stolt! 
 
Idag vakna vi innan tuppen och då va jag rätt nöjd att vi gick å la oss innan 22 igår kväll! Tänk va ljuset påverkar ändå! 
 
Idag var vi på förskolan kl 9 och barnen ska hem 14
 Jag som helst av allt vill vara ledig med barne9n vi får se hur länge de ska vara såhär känna koko men får försöka njuta! 
 
Snart kommer världens bästa kille hit och äter laxlunch med mig,  mysigt! 
 
Ikväll ska vi på möte på förskolan annars händer det inte så mkt. Jo meja ska få en ny sparkcykel av sin pappa idag , gissa om någon längtar 😊
 
2015-09-15 @ 11:53:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 timmar

kvar sedan tar jag en vecka ledig 💪💪
 
2015-09-10 @ 17:11:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tyckte jag är värd detta 😉
 
 
2015-09-10 @ 11:38:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


på väg till jobbet

Lyckades släppa alla måsten hemma och sova i mellan jobb och hämtning på dagis , fick lift till och med. Känner mig ändå orkeslös! Imorgon ska barnens pappa ta inskolning och de innebär sovmorgon, de behöver jag !
 
2015-09-09 @ 14:30:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stress!

Godmorgon onsdag! 
 
Idag är de inskolning,  apt och jobb någonstans där inimellan skulle jag behöva andas ut. Igår va jag ledig men slappna inte av för ens när Majken somna vid 21 så somna jag med givetvis. Känner att inskolningen , jobb hushåll, handling , mat , tvätt och städ tar väldigt mkt tid och framför allt energi just nu, känmer mig ständigt trött! Ni som har barn vet ju hur lönlöst de är att städa och att de är de ända man gör på dagarna , plockar undan! 
 
Nu ska jag sova en stund till , bara för jag kan! 
 
 
2015-09-09 @ 06:35:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Typiskt att man inte kan somna när man va skit trött i soffan och piggnar till i sängen. Jag tänker för mkt de är nog problemet. Saknar mina barn gör jag också men imorgon , imorgon !
 
2015-09-06 @ 22:15:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


30

Min kvar sedan tar jag helg, nu saknar jag han där hemma väldigt mkt! 😍 världens finaste ! 
2015-09-05 @ 07:31:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

Godmorgon fredag idag är vi uppe lite tidigare än de andra dagarna för idag har jag lovat meja att få sparkcykla till förskolan! Efter inskolningen ska vi hem och få besök av våra fina vänner! Vi ska äta lax och bara fredagsmysa 😊
 
I eftermiddag åker mina favorit tjejer till deras pappa och kommer hem på måndag kväll eftersom han ska vara med dom på inskolning på måndag!  Ikväll ska jag mysa med min stora favorit de känns som vi knappt setts denna vecka och jag har nog varit sjukt ososcial, sur å trött ! 😴 ska hoppa in och göra ett nattpass i natt men efter natten som var undrar jsg verkligen hur jag ska orka, men de är senare bekymmer! 
 
Trevlig fredag på er! 
 
2015-09-04 @ 08:27:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


torsdag

Hej på er! 
 
Solen lyser och vi har varit på i skolning dag tre idag , de går så bra och pedagogerna är kanon alltså, de känns jättebra! 😊 vi tog en sväng i affären och köpte lunch Meja fick välja och de blev fisk! Efter lite plockande så kom Elin och passa tjejerna och dag åkte till jobbet ! 
 
Nu är de drygt två timmar kvar till jag slutar 😊 längtar hem till mina små hjärtan och mitt stora! Livet är gött! 
2015-09-03 @ 18:39:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dagens horoskop

 
2015-09-02 @ 11:28:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0