tisdag!

Gokväll! Just nu ligger jag i sängen och har det värdefullaste jag har på magen, hon somnar nästan alltid så. :) Idag har det varit väldigt lungt här hemma. Meja har haft över 39 ° i feber vilket hon aldrig haft innan. Hon har varit ledsen ( den lilla tiden hon va vaken ca 3 timmar på hela dagen) annars har hon legat på mitt bröst och sovit, så som hon alltid låg när hon va liten <3 När rikard kom hem laga vi mat och sedan stack jag och träna gick lite tidigre ner och körde lite cross innan zumbapasset börja. Men va kallt de var när jag gick hem ush! Efter dusch och kvällsmat vakna meja så då gick vi in å la oss! Ska snart sova imorgon är det onsdag och mys, träning och jobb väntas :) kram på er!

inte som planerat

Hej på er! Redan söndag idag och helgen har varit jättebra! Igår tog vi oss en morgon promenad meja, jag och moster Maja! Vi lekte en stund nere på lekparken innan meja blev jätte ledsen och kall ( hon kasta av sig både vantar och mössa) mössan envisdes jag med att hon skulle ha . På väg hem var meja jätte ledsen och va jag än gjorde hjälpte inte! Så på väg hem stanna vi hos gudmor jenny där meja fick banan och sedan kom rikard och hämta oss :) dagen blev lugn och på em åkte vi hem till Emma, Tobias och lilla Emilia! Det var en mysgig och kidsen lekte och busa :) I dag hade vi mkt plannerat men natten har varit jobbig eftersom meja varit rosslig så har hon velat ligga uppe på mig! Jag har mått illa hela morgonen och varit jätte trött! Så träningen och besöket i brastad blev inte av :( istället blir de vila! Hoppas ni haft en trevlig helg :)

trött!

Godmorgon på er! Fy farao va trött jag är! Väldigt tur jag la mig vid 21 igår! Meja vakna ngn ggn i natt och fick välling sedan vakna hon igen och efter jag bytt blöjja tyckte någon de var morgon! Då va kl halv 4 :o vi var vakna en timme innan hon somna om sedan sov hon lite mer än en timme så nu är vi vakna igen, underbart :) Igår var det en fartfylld dag! Simon sov över natten till igår så han höll oss sällskap hela fm tills jag å meja vila en stund sedan var de full fart till baby rytmik och efter de öppna förskolan en stund :) tog en promenad hem och meja sov hela vägen hem! Sedan var det bara hem och stoppa i sig mat och sedan bege sig ut på intervall löpning med sarah och hannah! Skitjobbigt var de men skönt efteråt :) Dagen idag blir i lugnaste laget som ni säkert förstår ;) i em ska vi handla lite vi har 0 och ingenting hemma :) ha en fin dag på er! Den här grodan la jag mig brevid igår kväll

söndag!

Gokväll på er! Kl ringde sju och jag var allt annat än sugen på att gå upp! Kl åtta börja jag jobba och det ut rulla på och tiden gick rätt fort ändå, på slutet gjorde de dock ont i mig av längtan efter min skatt!! När jag kom hem hade rikard lagat oxfile , sås och klyftpotstis! De goaste jag ätit på länge :) meja vakna till och fick vara uppe en stund, mysigt! Nu ligger jag i sängen tätt intill världens bästa lilla tjej! Jag ska strax sova för imorgon ska vi ta en långpromenad på förmiddagen och sedan på eftermiddagen kommer mamma, maja och jacob som ska passa skatten en halvtimme tills rikard kommer hem eftersom kettle belltsen börjar 17 :) Hoppas ni haft en fin dag! Kram på er!
Kollar igenom bilder gammal blid på min goa vän! Q

Farfar!

Gokväll i stugorna! Nu sitter jag här i soffan efter en myskväll med chips, turkiskt peppar och true blood! ska snart sova för i morgon står jobb på tapeten! Idag har jag och Meja varit hemma hos pappa där vi faktiskt bara vila och åt macka innan vi åkte upp till farmor och farfar! Idag blev min fina farfar 87 år! Det bjöds på smörgås tårta och tårta vilket var väldigt gott!! Vi tog oss en promenad ner till stan och där vi handla på Willys sedan tog vi bussen hem :) Ikväll åt vi jättegod kyckling och klyftpotatis! hoppas ni haft en bra dag ! kram

Fredag!

Hej på er! Idag vakna vi först vid 5 men som tur va somna skatten om efter lite välling, trorr blöja och skönsång av sin pappa! ;) vi vakna vid 8 tiden igen! Nu har vi ätit frukost hela familjen och innemellan har jag varit nere i tvättis och så. Mina favoriter ligger och vilar så jag har passat på att förbereda lunchen och duscha , nu ska jag snart göra mig ordning och ta på mig packa lite grejer och sedan sticker vi iväg på hemligt uppdrag. I em ska vi till Louise och Robb och hälsa på :) Senare ikväll när Meja sover ska jag kolla på Innebandy med Sarah :) kram på er!

Min dag!

Det obligatoriska morgon myset det finns ingen bättre start på dagen!
Dagens Johanna! Aningen trött men glad! ;)
Jenny och William kom förbi, det var som vanlig väldigt mysigt! När jag får se Jennys fina mage saknar jag faktiskt min också :)
Pusskalas blev det också såklart ! Underbara fina ungar! :)
Morfar kom och hälsa på, då var de bus och lek ända tills han skulle åka hem och Meja skulle gå och sova!! Det har varit en kanon dag, nu ikväll blir det mys med min Rikard och sedan ska jag lägga mig tidigt ska jobba 8-21 imorgon så då gäller det att vara utvilad! :) Meja och Rikard ska till öppna förskolan! hoppas ni haft en fin dag! kramar

Öppna förskolan!

Tjao på er ! Idag vägde jag mig efter ungefär 2 veckors uppehåll utan någon spec träning eller så bra kost, och vet ni? hade varken gått upp eller ner! Nu kör vi igång igen och jag är rätt laddad! dagen startade när Rikards klocka ringde imorse strax innan sex. Sedan vila vi en timme mellan 8-9 efter det tog vi en långpromenad i totalt spöregn, med Tilda och Mia, vi var rätt blöta när vi kom hem en timme senare. Efter lite lunch i magen så tog vi bussen ner till öppna förskolan där vi hängde några timmar :) idag var vi inte alls så många men det var väldigt mysigt ändå. Meja somna innan vi var ute från lokalerna och har varit trött och gnällig sedan hon vakna. När älsko kom hem så laga jag lite mat och nu sjunger rikard för Meja här så hon ska somna och jag tar det lungt. känner mig helt slut i kroppen och huvudvärken sitter som en plåster, har nog både ätit och druckit för lite idag.. Imorgon är det onsdag och då ska vi träffa Wille och Jenny. det ska bli jätteskoj! :) kram på er !

mitt mirakel!

Finaste på jorden , det är du!

Måndag!

Ny vecka och nya möjligheter. Har drömt mardrömmar inatt fast meja sov till kvart i åtta kände jag mig ändå helt slut i kropp och själ. Så vi har bara varit hemma mestadels i dag, på fm var vi ute och lekte i sandlådan och gunga, sedan sov vi fm vila tillsammans innan det var dags för lunch, kyckling tikkamasala är en ny favorit för lillan. annars har vi busat och grejat här hemma, Meja har varit på ett sånt där underbart humör så man blir glad i hela kroppen , massa mys och goa skratt , underbara älskade unge. När vi vilat em luren tog vi på oss och gick en sväng med Jenny och dogsen, vi bor kanske 300 meter ifrån varann men ses inte oftare för de, tråkigt och jag hoppas att de verkligen blir bättre! efter de begav vi oss till ICA där vi mötte upp en mammavän som jag köpt en åkpåse av , jättenöjd blev jag! Facebook köp/sälj är fina grejjer ;) Sedan handla vi lite och så , nu är maten snart klar och mejsan sover , så ha en bra kväll allihopa :9 / Johanna

Lördag!

Hej! Idag har det varit en dag full med fart ! Meja vakna kvart i 6 och då gick vi upp och plockar ordning lite här hemma vilket var vääääldigt behövligt! Vid sju väckte vi en mycket trött pappa/rikard. När vi packat ner badkläder och annat som kan vara bra å ha så kom mamma och hämta mig och Vera medans Rikard åkte ner och handla lite med Meja. Jag, Mamma och Maja åkte till Bjursjön med dogsen så de fick springa och leka en stund. Dock på väg tillbaka till bilen fick Bertil (mammas hund) för sig att hämta en fänder som låg ute bland näckrosorna i sjön men fändern hade en snöre och efter ett tag fastna bertil i snöret. vi prova med allt , för att få upp honom men ingenting hjälpte och jag tänkte bara för mig själv, snart druknar hunden. Jag tog av mig till trosor hon gick i och drog upp hunden som satt fast i repet och näckrosorna, kallt som bara den var det och det var lera som man sjönk ner i på botten, inget skoj alls! Men hunden kom upp och loss. När vi båda var uppe hoppa han igen! (!!!!) och samma visa men efter många om och men kom han loss och gav upp sin tanke på att ta med den där jädra fändern hem! :) Vi åkte vidare och plocka upp jacob och lucas innan vi mötte upp Rikard och Meja och bytte bil. Sedan begav vi oss mot skövde på vägen dit åt vi goa mackor och hemmagjord saft som mamma gjort i ordning. Slutmålet var på äventyrsbadet och där spendera vi några timmar i alla olika vatten banor, och annat skoj! Meja var mycket med sin mormor som inte var något fan av sånt och det gick jätte bra :) Nu är vi hemma och är så där gott trött som man blir när man varit iväg en heldag! det blir en lugn kväll i soffan med min stora skatt , Meja sover och det lär hon nog göra resten av kvällen! Imorgon är det söndag och då har vi ingenting planerat , rätt gott ändå! Annars rullar livet på som vanligt och jag är så lyckligt lottad! kram på er !

fredag!

Hej på er! Fy farao vilken natt! Meja har börjat ompa runt både när hon ska sova på kvällen och på natten när hon vsknar! Hon ska ligga så nära helst upp i ansiktet och man ska gosa henne i håret eller klappa henne på rumpan och gör man inte de utan råka somna så får man börja om!! Kl 7 ringde kl och då stod tvätta på schemat vilket var behövligt! Så vi har sovit i omgångar och jag är fortfarande skiit trött! Jaja vi ska allafall hälsa på rikards fina moster och kusin nu, vet inte när vi var där senast, ska bli kuuul! :) Imorgon drar vi till skövde och badar med mamma och tre av syskonen, kommer bli mysigt! Hoppas ni får en bra helg! Kram påer :)

Onsdag!

Ibland känns livet roligare och vissa dagar är undebara! tänk att jag har fått denna gåva att ha en familj att få vakna brevid mina favoriter varje morgon och somna brevid dem varje kväll. Ska inte tala på alla fina vänner som jag är omringad av , fasen va glad och tacksam jag är för att jag har er! Ikväll blir de zumba med Sarah och sedan mys med min favorit :) hoppas ni har de bra!

tisdag!

godmorgon! hjälp va trött jag är! Meja hade en vakenperiod mellan 2-4 inatt där hon satt och greja och rulla mellan mig och Rikard. När hon väl somna tog det inte lång tid innan jag somna om! Kl halv 8 va det rull rulle igen så nu har vi ätit frukost här hemma och så! :) det blir nog en lugn dag idag med eftersom lillan är sjuk , dock mkt bättre! : ) hoppas ni får en fin dag! kramar

Nöjd nöjd nöjd .

tjejen här är väldigt nöjd. Nöjd nöjd nöjd, hon är glad för hon är nöjd! haha hej på er! helgen har rullat på i ett väldigt tempo men idag är de lugna gatan här hemma. Meja har blivigt apförkyld och väldigt hes och rosslig. hon sover nu och hoppas snart att de otäcka förkyldningen kan gå över , min lilla skatt!!! Idag fick jag även korten som fina Hannah tagit och jag blev så glad och nöjd! idag skulle vi egentligen dit och tagit kort med kusinen men det får bli en annan dag så Meja är kry! här kommer några bilder.. ha en fin dag kramar

Onsdag och torsdag!

Hej på er! Igår var de Ullared som gällde för hela slanten , vi hade en trevlig resa med Louise och Robby! en hel del fynd gjorde vi och jag hörde inte rikard sucka en ända gång! När vi kom hem på kvällen var klockan sju och det var natten för skatten! När Meja somna färga jag håret och raka av Rikard allt sitt hår! :) Vi alla tre sov fruktansvärt gott i natt! :) Idag fick vi sovmorgon till halv 8! Efter frukosten tog vi en promenad jag sa hejdå till mina favoriter när vi kom till simhallen där simma, basta och sola jag en stund och bara njöt av ensamheten! När jag var klar mötte jag upp gänget igen och vi drog till sinclar där vi mötte Fina Hannah som går tredje året på Foto hon har som projektarbete att fota just barn så Meja blev fotad och det blev såå fina bilder så vi ska dit igen nästa vecka och ta mer kort, då ska kusin milo få följa med! Är det någon förälder som vill ha fina kort på sina barn , hör av er ! :) Efter vi varit där åkte vi hem till mammsen och hälsa på , det blev en heldag med mat och fika mysigt! Nu är vi hemma och Meja sover och rikard är i affären, det blir en slappar kväll för att ladda inför morgondagens uteliv, det ska bli så kul :) hoppas ni har de fint! kram

Onsdag kväll!

Gokväll på er! fasen jag kan inte ändra teckensnitt här på bloggen , är de bara jag eller är de ngt fel? Nu har vi precis ätit kvällsmat efter ett hårt överkropps pass på gymmet med Sarah! Har jag inte träningsvärk i överkroppen inklusive magen imorgon , kommer jag aldrig få de ;) Vi vägde oss på den där vågen också som visar kroppsfett och vikt och blablabla, skicka remsan till Simon som har min första innan jag börja träna och det så perfekt ut, de gillas! Imorgon ska vi upp tidigt och fixa och greja sedan sticker vi till Ullis :) Hoppas ni haft en fin dag! kram

Onsdag!

hej på er! idag är en bra dag känns de som! vi har ätit frukost, varit ute med Vera i skogen och bokat tvätt tid för i em! jag har kommit på att jag ska börja plugg och det jag ska läsa är Undersköterska med inriktning funktionshinder, på distans! tror det kommer bli jättebra detta och jag ser det som en möjlighet att få ännu större chans att få fast jobb! I em kommer kanske pappa en sväng och ikväll blir det träning i vanlig ordning idag blir det ett pass i gymmet då vi kör överkropp, mina ben är segare än sirap idag :) Om en stund ska meja vila och jag passa på att städa, imorgon blir de ullared med Louise och Robb! kram på er!

Tisdag!

Gokväll på er! Idag vakna vi klockan åtta! Igår var Meja inte alls sugen på att somna , varje gång vi försökte gå runt och sjunga eller lägga henne blev hon helt hysterisk och ledsen, så vi lät henne vara uppe med oss. Vid 21.30 gav skatten upp när vi åt lite kvällsmat , hon somna med macka i handen i rikards famn! Underbara lilla skatt! När vi vaknat i morse såg vi lite på barnkanalen innan det var dags för frukost! På förmiddagen var de mest lugnt , den vanliga promenaden med vera och Meja sov sin förmiddagslur i vagnen! Efter lunch begav vi oss ner mot stan och till öppna där vi spendera några timmar med underbart goa kids och deras mammor! Det är roligare och roligare där nere nu när Meja kan vara med mer och har mer glädje av de än när hon var liten, då var de mest jag som hade glädje av de :) Meja röjde runt och lekte, hon hade nästan ingen tid över att titta på mig eller klänga på mig som hon gör hemma :) Efter öppna tog vi vägen om Willys och handla lite sedan tog vi bussen hem! När Rikard kom hem åt vi lite mat och sedan tog jag på mig träningskläderna och begav mig till motionshuset, rikard Meja och Vera tog följe ! Idag var de 45 min zumba och jag kände av träningsvärken från igår , men skoj var de och skaka rumpa gjorde vi , eller hur Sarah? ;) Efter passet tog jag en pw hem och svettig och trött tog jag mig en dusch! Nu har vi precis ätit kvällsmat i from av knäckemacka med ägg så nu ska vi gosa ner oss i soffan och kika på lite webbtv innan det är dags att krypa ner brevid skatten och sova!

RSS 2.0