Irriterad

Hej på er.
Igår fick vi internet vi som bara väntat på det i 4 månader, så länge har vi haft trådlöst men det har ju varit segare än sirap men inte går de snabbare för att vi har bredband ?? Försöker kolla på web tv men det buffrar ju hela tiden.. vilka problem jag har :P
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Idag har jag inte gjort så överdrivet mkt mer än varit ute med hundarna och varit på ungdomsmot. försökt plocka lite, men vart är min energi ??
Ikväll ngn gång kommer min älskling det ska bli himla mysigt, får se om jag orkar hålla mig vaken :)
Kramar

tisdag

Helgen flöt på som bara den jobbade söndagen också med Helen så himla go människa ! :) Madde kom och hälsa på med lilla Lova också så jag stanna en timme extra., fy fasen vilken söt liten bebis.. , vill också !
När vi kom hem var de bara att byta om och vidare på kalas till Maja som blev 10år .. Hon fick mycket som hon hade önskat sig och mycket "maja" saker som pyssel och kläder.. det var nog en lyckad 10 år dag :)
Tog det lungt på kvällen och såg på ballar av stål, tycker vekligen det är skit kul :) Sedan gick vi och la oss båda var väldigt trötta..
Rikard åkte till jobbet mitt i natten vakna av ett sms vid nio från honom att han hade glömt sina nycklar hemma så han inte kom in i sitt "rum" så han kunde inte få på sig arbetskläder. Så han åkte hem.. Vi tog en fika med carro och calle på yerba, sedan en tur till blomsterlandet där vi inhandla lite blommor för att våran katt inte riktigt kan hålla tassarna i styr och har för mkt energi för att bara vara inne. hoppas det finns ngn som vill ha honom och som bor så att han kan vara ute..
Vi var ute och gick mycket igår eftersom det blev så fint väder på kvällen .. rikard laga både middag och kvällsmat medan jag tvätta och städa. team work :)
Imorse åkte han än en gång till jobbet men kommer hem i morgon kväll :)
Har varit ute med hundarna i dag och gått i de underbara vädret, sedan har jag itne gjort så mkt tvättat klart och vilat har varit sjukt trött, konstigt!
funderar på att gå ut och sätta mig i solen och ta de lungt :D
Ha de fint
Johanna

Lördag

God morgon .. Hoppas ni vakna bättre än jag i morse. Efersom jag skulle jobba hade jag satt kl på 07.30 men Rikard skulle upp ännu tidigare än mig och de hördes vill ja lova. gav upp och gick upp.
Kolla ut och såg att de regna ute, yes tog på mig stövlarna och tog en långpromenad med vovvoarna ...
Och nu sitter jag här , ska snart göra mig ordning och så till jobbet :)
Idag ska jag jobba dag, jag brukar alltid jobba kväll på lördagar men det var en på jobbet som ville byta så :)
Hoppas ni får en bra lördag :) kramar

Trötter ..

Igår somna jag senare än vad jag hade tänkt mig, var helt slut efter en hel dag med mycket promenader och träning..
Vakna i morse ngn minut innan klockan ringde, de var bara att gå upp..
Äta lite frulle och gå till bussen och åka till jobbet..
Det var lungt som vanligt och jag var hur trött som helst. kunde somna om jag stängde ögonen kändes de som..
gick hem i regnet vänta på att Jenny blixten domeij skulle höra av sig, de gjorde hon men lite senare än va ja tänkt mig. vi tog en tur med hundarna och sedan mötte jag upp SUSANNE i stan..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vi gick hem till mig och prata lite och sedan tog vi en tur till stan där vi åt lunch på cactuz, jag åt en kyckling sallad.. de var gott satt och prata en stund tills vi sedan gick ner på stan och kika lite. hitta inget titta väl egenligen inte heller efter som jag är ganska fattig just nu :). Gick hem och intog soffläge och satt och prata en stund till, höll dock på att somna. Vi bestämde oss för att ta ut vovvarna för att det kändes som det var behöv av de , lite stissiga så där.. Vilket härligt väder de var ute helt ljuvligt som en sommarkväll fast lite kallare :)
Hundarna fick springa av sig och susanne åkte hem.. Det var mysigt att se henne synd att jag va trött de kändes inte som jag gav så mkt av mig själv men de kommer fller tåg :P
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har legat i soffan hela kvällen prata en stund med älsko.. längtar så tills han kommer hem. och på torsdag kommer även carro och calle :)
ha de fint /JOhanna

Måndag.

Hej på er !

Börja min dag med att besöka tandis .. spendera lite pengar och laga ett hål. Bra start på dagen :)
Gick hem och tog en promenad med hundarna.
Gick till Stan och träffa Sarah en rara på Rådis, mkt trevligt vi satt och prata bort flera timmar 3 närmare bestämt, ja henne gillar jag verkligen ! :)
************************************************************************************************
Kom hem och skulle se lite på webb tv men har man väldens segaste internet så är det inte så lätt gav upp och gick med hundarna till hasselbacken och mata fåglarna,.. fan va fiskmåsarna är åpna ... de andra fick knappt ngt.. rregna gjorde de också.. Gick hem och tog en vila på 20 min sedan gick jag till gymmet, easy line medans jag ändå var svett när jag kom hem tog jag en långpromenad med Jenny och hundarna och nu sitter jag här , helt slut har nyss ätit frulle... dagen har verkligen gått i ett... Imorgon ska jag jobba och träffa Min Sanne :) så den dagen kommer också vara bra :)
Nu ska ja sova
natti
// JOHANNA

Underbar helg :)

Hej!
Fredag - var lite deppig av att vara ensam en fredag dag när hände de senast men visste ju att dagen skulle sluta bra för jag var ju inte ensam hela fredagen. Angelica kom och hämta mig och vi drog sedan ut till torp när vi handla lite mat och alkohol :) Sedan åkte vi hem och åt pizza och drack vin, sedan bestämde vi oss för att åka till cheers.. Innan vi anlände på cheers åkte vi och hälsa på Angelicas kompisar, jätte trevliga killar verkligen!!! Eftersom det var "fattig fredag" var det köööö så vi fick snällt stå och vänta! Det var mycket folk inne på Cheers och bra musik, en lyckad kväll och vi somna gott när vi kom hem :)
*************************************************************************************************
Lördag - vi vakna typ 11 ir något jag hade sovit så fruktansvärt gott ...mmm ! vi var ute med hundarna en sväng sedan åt vi frukost ! dagen bestod av vila vila och åter vila, trodde seriöst inte att jag skulle orka festa en kväll till.. Men efter " Män som hatar kvinnor " filmen där ja somna mitt i som jag alltid gör när jag kollar på film. så städa vi lite och klockan började ticka.. Tess kom vi 4 tiden vi hjälptes åt att börja med maten och så.. Sedan tog vi en tur till med hundarna då vi kasta lite fänder med vera medans Wilma underhöll sig själv genom att sprina runt runt runt , vilken energi ! När vi kom hem så kom Jenny B. precis efter, ååååå fy fasen vilken fin mage hon har nu. Kunde inte låta bli att känna efter sparka , men kände nog det vi trodde var rumpan :) Sedan rullade vännerna in och vi åt tacos och hade det mysigt .. Drack , sjöng och dansa ... Underbart med vänner!! Grannen hade fest så han kom upp i bland och prata ... trevlig ! Sedan drog vi till Mortens där var det en väldig köööö mja 30 min fick vi nog stå där och när vi kom in var kl närmare halv 1 men men vi dansa och drack hade det jätte bra men tiden gick ju så himla fort.. Fylle mat på donken innan vi stack hem till emil på efterfest :) Där var vi till klockan närmare 5 .... sedan tog vi en tur med hundarna och sedan  la vi oss. men när vi låg i sängen jag och angelica så hör vi ngn utanför min dörr som drar i handtaget flera gånger... men till slut gick han!!
************************************************************************************************
Söndag - vakna av att isabelle ringer på ... :) dags att gå upp och inta soffan i stället för sägen och det är ungefär där jag legat hela dagen.. Isabelle har legat på ena änden av soffan och angelica andra & ja i mitten.. En riktig slappfisar dag :) Fick ett sms från rikard, han hade tydligen varit ute igår och var lite svag, han tyckte han kunde komma hem i stället för att ligga i norge och sova i hans barack .. Jag sa ju inte nej direkt så nu kommer han nog när som helst och ingen är lyckligare än jag... Mina vänner åkte nyss hem och jag saknar dom redan...
Min helg har varit helt underbar med massa skratt med underbara människor..
// Johanna

Fredag

Hej!
Sov fruktansvärt dåligt i natt, skulle igentligen träna med mamma men de fanns ingen ork eller tid. pallra mig upp & tog ut hundarna en sväng, tog på mig mina stövlar och allt.. Var lite glad att det regna för då försvinner snön snabbare., men som Jenny sa - de känns mer som höst väder än som vår väder. och det kan jag väl hålla med om.. Men i en rabatt såg vi BLOMMOR :) !!
**************************************************************************************************
Har städat lite i dag men det fanns inte ngn direkt motivation till det tyvärr så .. men men ..!
Snart ska jag in i duschen & sedan kommer Angelica :)
Imorgon blir det part, det ska bli mysigt !
**************************************************************************************************
Ha de bäst ! / Johanna

Saknar

Det känns rätt meningslöst att skriva blogg är de ngn som läser den???
Idag har jag jobbat , jobba till 13 gott att få jobba längre än till 10 :) Efter jobbet gick jag hem, dagen blev inte riktigt som jag tänkt men men ..
var ute med hundarna och gick har inte direkt gjort ngt större..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------En "vanlig" torsdag hade jag legat och myst med världens bästa pojkvän vi den här tiden, vi hade dragit våra dåligt skämt och skrattat och skojjat.. Men vad gör jag ?? ligger ENSAM i soffan UTAN min älskade Rikard. Han är nämligen kvar i Norge och jobbar och sliter... Om 7 dagar är han hemma igen och då blir det bara mys mys mys mys :) Men det är sjukt att man kan sakna någon så mkt att ngn kan betyda så mkt och göra sån stor skillnad..
Rikard jag älskar dig och på måndag är det 1 års sedan vi träffades första gången, ett år av kärlek <3

tisdag

Idag hade jag bestämt mig för sov morgon men vakna av att det var helt ljust i rummet, hade inte dragit ner persienerna så innan 9 var jag uppe :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jag gjorde lite rostad puldpudding till hundarna medan jag vänta på att Jenny skulle vakna som ja sedan tog med på promenaden.. Jenny hade bakat muffis som vi hade med .. mmm ! Vi satt på emaus i solen och fika, det var mysigt.
Sedan gick vi in i skogen där hundarna fick leta efter mig när ja gömde mig, men det blev bara en ggn för snön va så hög! det fick leta godis i stället och det var nog minst lika roligt ;)
Vi fortsatte prommenaden mot strandpromenaden och fortsatte på den., de blåste en hel del och var inte alls så varmt längre...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resten va dagen har varit lugn somna i soffan en stund. sov som en stock ! vakna med huvudvärk.. gjorde ordning pannbiff och potatismos ... MMM !
Ha de toppen.. kramar

11 månader

Idag är det 11 månader sedan som jag har Rikard bestämde oss att det var "vi" Tiden har gått så ofantligt fort och jag har haft så otroligt roligt på vägen, lärt mig så mycket och vill bara att alla ska fortsätta såhär så länge som möjligt !
Älskar dig Rikard !



Min lilla värld

Hej på er.. Just nu kanske min blogg är tråkig att läsa, de känns som att jag skriver om samma sak varje dag men det är inte så mkt som händer i min väld just nu...
*************************************************************************************************
Igår orkade jag ganska mkt faktiskt, vet inte om det var rikard när han kom hem som gav mig energi.. ? Stekte pannkakor till oss, fick i mig två dela dom i mini mini bitar och svalde dom hela.. Kände dock inte mkt till smak då men det mätta min hunger lite alla fall.. Blåbärsoppa går fint ! i går kom även lilla Wilma till oss, vi ska ha henne på prov över helgen.. :) hon var mindre än va jag trodde,, men så sööt ! Vera blev ju sur med en ggn och tryckte ner henne... Men sedan dess har det inte varit ngt direkt problem,, Vi var ute och gick på Bulid så vi kunde släppa dom så de kunde gå fritt Wilma gick ändå väldigt när men gick hon i från en bit var hon lika snabb med att komma tillbaka när man ropa, så himla duktig ! :)
Jag tror det här kommer gå bra !
*************************************************************************************************
Skulle till affären och köpa blåbärsoppa tog med mig rikard och vovvarna men fick vände efter en stund för jag mådde så dåligt,, skölja munnen på tom mage är inget bra :(
*************************************************************************************************7
Hoppet är det ända som inte överger än
Ha en underbar dag / Johanna

Vilken natt!

ar jätte trött när jag gick och la mig igår kväll innan 10. Vakna vid 01 tiden och kunde inte sova, smärta! Gick upp och sköljde rent munnen och tryckte i mig en alvedon, drack lite vatten var hur törstig som helst... Sjkölningen ska man ju inte svälja med allt kommer ju inte ut från munnen när man spottar ut de, mådde lite illamående och kände att jag ville spy där ett tag men så blev de inte... Tror blåsorna i munnen håller på att ge med sig de blöder när jag spottar :)
************************************************************************************************
Låg i soffan och kika på webb tv, vad hade jag gjort utan webb tv ;)? Hur klara man sig förr utan de ?? :D Har aldrig sett paradis hotell innan med så hade det börja sända de på tv4 s webb tv så jag kolla två avsnitt, personligen så tycker jag inte folket som är med där är spec smarta, det är väl ett vissa typ av människor som söker sig till sånna program... Men det är ju kul att se på :)
*************************************************************************************************
Somna efter paradis hotell vaka halv 10, kände mig hur trött som helst somna om och vakna 12,! Tryckte i mig två glas blåbärsoppa..
*************************************************************************************************
I eftermiddag kommer Älskling hem och det ska bli underbart, vi ska även få annat fin främmat ;)
Ha de gott :)
Kramar 

......

Ont ont ont ont ont ont ont ont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! snälla låt detta ta slut!

.....

Sov skit dåligt i natt och det var jobbigt, fick även avboka mig från umgdoms mot som ja skulle till idag., orka inte hade inga som helst krafter.
har inte gjort så mkt i dag vilat mest varit ute med vera en sväng, pappa kom på sin rast och höll mig sällskap! Lucas kom hit en sväng och tog ut Vera ..
*************************************************************************************************
Undrar var du är när jag behvöver dig som bäst, trodde vänner skulle finnas för varann.
Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått !
// Johanna

Piggare!

Inatt sov jag faktiskt riktigt bra och det var välbehövt....
*************************************************************************************************
Fick i mig en mosad banan i morse,, bestämde mig för att ringa och boka tid hos tandläkarn i fall de var ngn fel med mina tänder, tandköttet visste ja ju redan, men tänkte att dom av ngn borde veta hur man ska göra.. Boka tid och fick tid halv 2. det var mkt trevliga.. han kolla i munnen och i halsen och sa direkt var det kunde vara.. När jag var hos vårdcentralen igår kolla de knappt i munnen... jag fick en sjölj av tandläkarn som jag ska skölja med, han kunde inte göra så mkt mer än att säga att de går över efter typ 1 vecka..
*************************************************************************************************
På väg hem från stan tog jag vägen om Willys och köpte en piggelin och vatten, gick hem sakta i solen och njöt av de fina vädret..! Vill blir frisk nu!!
/// Johanna

Helvetes ont!

Fredagen starta jag med jobb, hade lovat rikard sovmorgon och jag hade tänkt att köpa goda mackor på Einars som vi skulle ha till frukost, men mådde så dåligt.. Ringde Rikard när jag slutade och han kom och hämta mig.. Vi la oss  i 2 timmar.. sedan var vi sega, tog en tur med vera och sedan till stan och fika.. Vi var på röda rummet, det var ett trevligt ställe med goa mackor :)
Vi bestämde oss också för att åka och hälsa på Ronja för det hade vi pratat på länge, och de gjorde vi.. Det var jätte kul att träffa dom igen, förr så såg vi ju nästan varje dag ... Efter hundarna fått springa av sig gick vi in och fika och vi fick se deras lägenhet, jag tyckte att den var mysigt!! Satt dock och frös nästan hela tiden jag var där, jag som trodde jag var friskt.. När vi åkte hem frös jag hela vägen hem fast värmen nästan var på max.. Var yr när jag gick upp för trappan och gick och la mig direkt vi kom hem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lördag: vaknade på natten av att jag var helt pisseblöt av svett.. Sov skit dåligt på natten hade ont i halsen och var tät.. när jag vaknade hade jag även ont i munnen, blåsor och tandköttet var helt inflametat. det gick knappt att äta.. Min älskade pojkvän ställde upp och köpte proviva alvedon och massa saker som skulle underlätta så jag kunde äta.. har knappt ätit ngt sedan i lördags, känner mig i och för sig inte så hungrig heller.. låg hela söndagen typ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Idag när jag vakna ringde jag vårdcentralen och fick tid en timmer därefter.. de kika och tog prover.. det konstaterade att de var en infektion och att det skulle gå över., fick munsjölj som skulle undelätta.. har varit ute med vera i dag och vilat.. fått i mig lite yougurt ... Pappa kom hit efter jobbet och diska och greja... nu är han ute och går med vera ... Så himla snällt !
Idag börjar det ju jätte mkt bra på tv. Saltön, Svenska hollywoodfruar , familjen anorlunda :) jag har då att göra :P
Ha de //johanna

Ännu en Underbar dag :)

Hejsan :D
Idag var jag uppe tidigt, igår kväll ställde jag om min alarmsingnal på mobilen... det var riktigt behagligt att vakna till den... Dessutom var det ju rätt så ljust ute :)
Jobbade från 7-13 idag, det var gott...
Nu ikväll har vi varit ute och gått på de fina vädret, men när våran promenad var klar så var de mörkt ute...
Ha de bra // JOhanna

Trött :)

Haft en Underbar dag, gick hem till mina goa syskon ... Jag Maja och jacob var ute och gick med Vera stanna till vid "coffe room" det har börjat med uteservering vi satt där och drack varm chocklad och torra vaniljmunkar, mysigt var de :P Lite kallt, men ändå årets första fick UTE :P
Sedan blev det en promenad med Jenny och alice :) Nu ska jag duscha och sedan sova, ska upp & jobba i morgon :)
Ha de bäst //Johanna

Hundväder !

Tjena moss :) Man kan inte annat än LE när det är så här underbart väder.. Sånt väder man Önskar man hade hund så man fick anledning att gå ut :) Har man hund måste man ju gå ut varje dag!
Vakna i går morse, hade ställt klockan för att hinna städa lite.. Skura och grejer hade sån fruktansvärd energi :)
Min fina jenny kom hit och vi var på stan en sväng och på torp., hitta lite saker.. Åt go "briggen börjare" och hade de trevligt. :) När jag kom hem var jag helt död typ , trött i huvudet och kunde somna nästan när som helst kände de som..
Kika lite på tv och var ute och gick med jenny nr2 och alice :)
Imorse var jag uppe vid 9, för i dag skulle Alice vara här. vi var ute och gick  i 1.5 timme... vi gick upp till Emahus och ner till strandpromenaden , mötte massa glada människor!
Nu ligger hundarna utslagna på golvet.
I eftermiddag ska jag till några som är några av det bästa som finns., Mina syskon !! <3
Ha en bra dag ///johanna

RSS 2.0