Onsdag..

Imorse vart jag i väg och jobba lite, gott att han ngt att göra... gick med Annalena och Anita efterjobbet och tog svin sprutan, det kändes inte ..

gick hem en snabb sväng ut med Vera, vilket jävla väder ush !

sov en stund och sedan var jag & lucas ute och gick, prata om allt möjligt.. de var mysigt,:)

träffa kidesn och det gick med hem och åt kvällsmat med mig,,, te ch limabröd. de var mysigt också..

En del människor undrar jag om det verkligen försår vad det sysslar med, förstår det att de gör andra människor illa.. att det hela tiden försöker hitta fel och klanka ner på ngn annan för att själva må bra.. hoppas ni inser att ni inte kommer ha ngn kvar , ingen kommer vilja vara med er. för i mångas ögon är ni falska och elaka..

Den ända människa man kan ändra på är en själv!

mina vänner är mitt allt!

Underbart så Jävla Underbart

Till Livet just nu säger jag vara MMMMM ;) allt känns så lätt jag känner mig älskad och omtyckt.
Livet flytter på så himla bra och jag vill bara leva leva leva :)

Igår flytta vi från Huset I Lysekil till Uddevalla.... MMMM himlans gott.. Mamma & Pappa har varit här och hjälpt till.. Tack!

Ni bor vi i en trea och det är gott efter en sommar i trångt hus i sommar till en trea ....

Imorgon ska jag börja träna bor nära motionshuset så där får de bli har hört de ska vara bra också. simon ska också med och träna röv .. så slippar vi träna mer i år.. Haha nej då

I veckan känns det som att jag har att göra , tvätta packa upp kläder göra fint.... ¨

Ska till Ullared på fredag med Rikard, mamma maja och hennes vän det ska bli mysigt kolla om vi hitta ngn julis ;)

Ha de bäst ! Puss


fredag..

Idag har tiden bara rusat i väg och det känns inte som vi fått gjort så mkt, alla fall inte det som var tänkt.

vi åkte ner till Ua för att lämna in Bilen på service, hämnta kidesn i skolan träffa mamma en sväng, snälla Roger låna ut sin bil till oss, för vi behövde en med dragkork så vi kunde hyra ett släpkärra, tack!

när vi kom hem kom de ngr som köpte projekorduken, lite tomt är de allt men ... :) åt god mat fläskfile och klyftpotatis och mosarella sallad.. MMM...:))

Kika lite på Webbtv (livet i fagervik) medans Rikard såg på den andra tv:n ngn promgramm som jag inte vill se..

Nu ligger jag i sängen och ska kika på grannfejden med Älsko om han blir klar i duschen snart :)

Imorgon ska vi hem till födelsdagsbarnet Jenny och martin Tesa och Oskar ska också med det ska bli roligt :)

Ha en trevlig helg Pusspuss

Jag vill....

Idag vakna jag typ vid 11. Var vaken två timmar i natt och va pidd låg och fundera och fundera.. Drömde en mardröm i morse, varför drömmer jag sånna drömmar varför??

Träffa Jenny idag vi fika och prata :)Alltid roligt <3

Tror jag håller på att få nackspärr eller att jag har det, det gör så ont när jag ska vrida huvudet åt höger :S

Jag stickar & stickar på min halsduk hoppas den kan bli klart innan det är jätte kallt allafall men hur långt har jah hunnit, typ 5 cm eller ngt ;)


ikväll blir det andra avenyn och ja ska bara ta de lungt ;) Imorgon ska vi in till stora staden vi ska passa kidsen jag & Vera..
det ska bli hur mysigst som helst, mina syskon ger så mkt glädje och framför allt kärlek, det knör ihop sig och ligger brevid varandra bara för att jag ska få plats att ligga hos dom... det delar på täcke bara för att jag ska kunna få ett eget,, det är det minst egosistiska människoarna jag vet och jag älskar dom över allt,

Ingen Johanna utan Maja,lucas,simon,jacob och carolina.. evig kärlek till er !!

Vann Spa..

Igår vart jag och älskling uppe tidigt se så där vid 8tiden. va packa & gjorde oss ordning för en hel dag på spa.. Innan vi åkte dit lämna vi av Vera till Jenny och Martin.

Vi fick låna badrockar och handukar. Det var sju olika pooler som var olika varma, från Ispoolen till djävulensgrotta... Det fanns tre bastuar en torrbastu med doft (kände dock ingen) en ångbartu & en torrbastu med utsikt, mkt fint!

Vi 10 tiden ingick förmiddagsfika., vi hade inte ätit ngn frukost så vi var hungriga, fikan bestod av nötter och grönsaker!

Vi bada hela dagen och i vissa pooler fanns det dofter som skogspoolen och blommpoolen, blommpoolen var min personliga favorit ;)

Det ingcik en lunchbuffe också . dagen innan hade vi pratat om att inte göra stek snart hemma för det var så gott,,, och vad får man inte ? Jo stek, så fruktansvärt god.. mmm !

Man fick också "självspa" man fick välja fem olika typ anisktsmask , fodbad, bodyskrubb.m.m. som man fick göra sjä'lv.. vet var mkt skön och man kände sig så himla fräch efteråt !!

När vi kom hem bädda vi rent i sägarna och gick och la oss vi 9 redan ... somna jätte gott !

19,5 grader var de i morse när jag steg upp. kupe fläkten stod på hela natten i lköken, mm gott med värme. !

Idag ska jag träffa Jenny efter hon har slutat jobba vi sla till fjälla och traska :) alltid lika trevlig att umgås med henne... så snart kommer energi knippen aston .. det blir trevligt :)

pusspuss


7 Månader Tillsammans

I dag vaknade jag av allt Rikards mor ringde till oss,...
Tydligen så har han körförud på bilen sedan 1 november, tur att det finns någon som har koll..:)

Idag har vi varit tillsammans i 7 månader och det har varit hur bra som helst, tycker jag... får se vad vi hittar på idag.. Jag tror ja har världens tröttaste pojkvän:) men jag lova att han skulle få sov till 11 idag och det är den ju inte än.. Tur att man har bärbar dator så man kan ligga och kika på honom medan hans sover ;)

Ush det är kallt och grått ute, vem har lust att vara ute i detta?? Tror det blir en tripp till Fjälla, i backen med vera så hon får träna lite muskler... det är ju inte långt kvar tills de blir utställning och då ska hon vara i topp form..;)

Idag kände jag att jag var på "hälsa på humör" vem ska vi hälsa på?


Hade fint Pusspuss:)

Fredag...

I dag var jag och Älskade upp i ottan, ja alla fall klockan åtta...
Vi skulle laga lite grejer på bilen, eller jag volvo gjortde det åt oss men vi var tvungen och lämna in den...

När vi väl kom iväg efter några om och men så var de skönt att komma upp, för villet gott väder det var! Vi tog en prommenad upp till Rikards mammas jobb och sa hej, sedan gick vi och hämna bilden igen..

Vi åkte till Uddevalla, träffa Mamma och Bertil.. var ute och gick vid bjursjön. dock var inte vädret lika bra men det snöa alla fall inte ..  vi skulle egentligen handlat istan men båda två var trötta, vi var inne en snabb sväng på Ö&B  och garnaffären, Susanne har visat mig hur man stickar så nu ska de börjas..:) sedan for vi hem. vi var helt slut..

När vi kom hem kika vi lite på första sesongen av ensamm mamma söker nu är vi i slutet och sitter och gissar vem mammorna ska välja... tänk att min mamma skulle kunna vara med där... Synd att hon inte kom vidare, hon hade ju haft hur många killar som helst efter sig... :)

Somna en sväng i soffan, det var gott... Vi åkte till Old house in och åt lite mat, mysigt..
Nu ikväll har jag lagt upp lite bilder från kameran till datorn sedan i sommaras...
Längtar som fasen tillbaka till sommren...  La upp lite prylar på blocket också, saker vi ändå inte behöver, varför ha de med sig i flytten?

Ha de kalas






a


Torsdag...

Sov gott i natt också den lilla katten kom inte & la sig och kurra för än tidigt på morgonen !

När jag vakna var det 13 grader så det var bara att börja elda:) Släppte ut Vera så hon kunde gå ut och morgonkissa, när jag skulle släppa in henne så hade hon rullat sig,,
Så det var bara att ta på sig stövlarna och gå ut och tvätta henne, tur man har vattenslang, men ush va kallt... efter duschen gick hon snabbt in och la sig i sin bädd framför brasan för att torka ....

Idag kommer min Älskade Rikard hem, det ska bli härligt att ses,, ihelgen ska vi bara vara med varann och ta hand om varandra.. på söndag hoppas jag att vi ska åka på spa, hoppas bara det finns ngn plats!

Om en & halv vecka flyttar vi och det känns mer än underbart, det ska bli såååå skönt jag längtar som en tok !
Närmare allt....

Ha en bra dag
Johanna

Onsdag...

Vaknade i morse av att ögonfarnsarna var ihopklibbade, men sov så hilma gott i natt .:)

Idag går jag inte på min tredje dag på kroppsreningen som jag köpte av Madde på Hälso kraft, hoppas den är bra :)
År jätte got frulle i dag som bestod av Fil och musli med massa frukt i Mmmm :)

Träffa Emma och Jenny på stan och tog en fika på caffekungsgatan, alltid lika mkt folk men alltid lika mysgit. Emma och Jenny kan man verkligen inte få nog av <3

När jag ändå var i stan passa ja på att handla lite mat, rikard fick bestämma vad vi ska äta imogon, gott att ngn har fantasi.. I morgon blir de pannbiff med potatis och sås.. mmm !köpte även braständare tänkte det skulle vara bra när man eldar jag har ju de problemet att det aldrig tar sig, men jäklar va bra den var.. :) snart är de värme i huset :)

Köpte en dator på tradera igår, men han sov vi köpte den av skrev ett mejl att batteriet var jätte dåligt så vi får pengarna tillbaka. det är ju ingen bråska än börjar ju inte plugga för än i januari, förhoppningsvis !!

Idag ska jag börja sortera och packa lite smått för flytten om 1,5 vecka,,, ååå längar !!

"lycklig är man i den stund man märker att lycka är något man skapar inom sig!"
Finns ingen bättre ! :)


Hjärtligt välkomna till min blogg...

Här kommer du få följa mig och mitt liv och vardag, hoppas ni får det trevligt !


RSS 2.0