9 månader!

9 månader har vi nu spenderat tillsammans du och jag min skatt, lika länge som du låg och sparka, hicka och puffa i min mage! 9 månader av total lycka och kärlek! Du är det finaste som finns och det bästa som hänt, vi är så stolta över dig och är så glad att vi har dig , våran tjej!

ytteligare en tidig morgon!

Godmorgon! Idag kl fyra vakna skatten idag och hadd inga planer på att somna om efter torr blöja och välling som hon nästan alltid gör i vanliga fall! Det va bara att gå upp! Nu har vi tagit på oss och käkat lite frukt :) vi kollar på tjorven och förhoppningsvis vill meja sova en stund här och då ska jag också passa på :) Kram

fartfull dag :)

gokväll på er i stugorna! 
hoppas er dag varit bra!?
 
som i tidigare inlägg vakna vi (meja) väldans tidigt och efter två timmar gick vi in i sängen igen och det tog inte många min innan hon somna men dock bara en timme! 
Vi gick upp och tog oss en långis i regnet tillsammans med Johnny och bobby! När vi kom hem åt vi lite lunch och så kom mamma och gänget på en snabb sväng, trevligt! :) När det gick tog jag på Meja och tog oss en promenad ner på stan! Vi mötte upp pappa som tog Meja medans jag gick till motionshuset för ett pass Zumba, det gick väl inte as bra men jag har gett mig tusan på att jag ska lära mig och jag vill bli bra på de, det ser så härligt ut för de som verkligen kan dansa, tror de bara gäller att våga släppa loss! :) 
det blev lite spring på bandet innan pappa kom med Meja! 
 
På vägen hem tog vi vägen om affären där vi handla lite fukt och så :) hade hoppats på att Meja skulle somna i vagnen med de hade hon då inga planer på ;) När vi kom hem var Meja trött och gnällig jag som kände att jag bara ville få röjt undan de värsta , med lite knep och trix , middag och två läggninsförsök senare var klockan närmare halv sex så vi tog oss en tur ut med Vera , vi fick stanna på vägen hem på en lekpark så inte Meja somna! :) När vi kom hem kom Sarah precis efter och efter några timmar av tjat och trevlig sällskap har hon precis åkt hem! 
 
Jag ska göra mig ordning för natten och sova om en liten stund, man vet ju aldrig när lillan tänkas vakna i morgon! 
Imorgon står långpromenad med Sarah på schemat och sedan kommer ju min andra halva hem också efter 4 dagar i skogen , ska bli mysigt! :) 
 
hoppas att ni haft en bra helg och att ni tagit vara på varandra ! Kram på er! 

Meja och Jag är så glada att vi har dig i våra liv! 
 

Tidig morgon!

godmorgon på er! 
 
idag ville meja stå upp stax innan 5 jag som tycker 7 är tidigt. :) Inte ens barntv hade börjat! nu har vi röjt här hemma en timme och ätit lite frukost å så! Meja är på gott humör och det är det viktigaste! 
 
Igår kväll när jag låg i soffan börja jag få ont i kroppen och halsen, tryckte i mig 3 kiwi och en apelsin och en c-vitamin för att chocka kroppen lite, tog två alvedon och sedan krlöp jag intill Meja och somna som en stock! idag känner jag inte av ngt som jag kände av igår bara lite i örat , tror jag har en vaxpropp ;) 
 
idag blir de zumba för hela slanten med finaste Sarah, Meja ska vara med sin morfar! 
hoppas jag får sova lite till innan dess! 
 
kram påer 

Fredag!

Godmorgon! 
 
jisses va gott jag sov i natt, la mig nyduschad i renbäddad säng helt själv på min sida av sängen men vakna konstigt nog av att jag hade en lite tjej tätt intill, underbart! 
Meja har hostat och så inatt så det blir inget babysim för oss idag! Men hon är ju pigg och så men det är dumt att chansa ! Just nu röjs och rivs det ut allt som finns här i vardagsrummet och Meja har även börjat krypa i från de rummet som jag sitter i , skönt att hon kan greja lite själv! 
Snart blir det grötfrukost här hemma och sedan får vi väl se va dagen har att erbjuda! 
 
trevlig fredag på er! 
 
 
 

Hemsida

Besök gärna denna sida! 
Det är min brors hemsida och han håller på med ett projektarbete som man kan läsa lite om! 
 
http://www.simonbehrendtz.n.nu/
 
 
// Johanna

Torsdag!

Godmorgon på er ! 
 
vakna med träningsvärk och eftersom Rikard inte är  hemma ihelgen tog vi igenom hela kroppen på en gång istället för att dela upp de!  Och det känns idag framför allt bena., men i och för sig har jag väl inte haft träningsvärk sedan Meja kom så det är väl bra ;) haha 
 
Idag vet jag inte va vi ska hitta på nu på dagen men det blir väl som vanligt en långis här om en stund! Meja får sova sin första gång inne för då sover hon en timme om inte mer och ute i vagnen sover hon max en halv timme. 
 
I em kommer pappa och hälsar på oss det blir trevligt! 
 
hoppas ni får en fin dag! kramar
 
 
 

onsdag!

godmorgon på er! 
 
idag blev det lite sovmorgon till halv 8 så jag kände mig för en gång skull rätt pigg när jag vakna i morse! 
vi har ätit lite frukost här hemma och myst en stund i soffan, nu kryper lillan runt här och härjar :) 
 
 
Den blir en lugn förmiddag med promenad och utelek efter Meja sovit sin första gång! I em när Rikard kommer hem blir de destu mer att göra! det ska handlas, tvättas och laga mysmat!  Ska också hinna träna :) 
 
Igår jobba jag till halv tio och just i går sakna jag Meja så fruktansvärt mycket och jag blev inte jätte ledsen när hon vakna och jag lyfte ut henne en stund innan vi gemensamt sla oss i sängen! 
 
hoppas att ni får en fin dag! kramar 
 

Tisdag!

Hej på er! h
 
hoppas ni har de bra , trotts de tråkiga vädret!!
 
Igår kväll var de destu finare väder och man får liksom lite mer energi då! Vi vakna vid halv sju och vid halv 9 börja Meja bli trött så vi gick ut och gunga en stund och sedan vidare och mötte upp Mia och Tilda! Vi tog oss en långpromenad genom kaphälle och över tureborg, där såg vi att det bygger en ny lekpark , kul! När vi kom hem blev det lite lunch i form av soppa! Hade väl tänkt att jag och Meja skulle vila en stund efter de men det hade inte skatten alls planer på att göra trotts att ögonen gick i kors! Istället tänkte jag att vi tar oss en promenad till stan, hade ju ändå lite saker att göra på stan, men när vi väl var nere på stan så låg ju bankkortet hemma och även leget så jag satte mig i parken en stund medans meja sov! När klockan närma sig halv tre mötte vi upp Olivia och jag lämna över Meja och begav mig till jobbet! 15-21 och det är alltid så skoj på ridhusgatan så tiden gick väldigt fort! 
När jag kom hem blev de lite röjjande här hemma och sedan gick vi och la oss, Meja sov ju redan när jag kom hem! 
 

Kl sju vakna vi i morse och nu hittils har vi ätit frukot och nu slappar vi en stund innan det är dags för oss att ta en promenad med Vera och så där. ska försöka ta mig ner till stan och hinna med att gå till banken innan jobbet idag. ska jobba 15-21.30 idag med! sedan är jag ledig för älsko ska på övning tor-sön! så då blir det bara Meja och mamma mys!

 
hoppas ni får en fin dag ! Kramar 

Fredag!

gokväll i stugan! 
 
skönt de är med helg nu rå ! 
Rikard har ju varit pappaledig tor-fre då har jag passat på att jobba och just de här dagarna har jag varit i hogstorp. det har varit jättemysigt att vara tillbaka och jag trivs verkligen där, barnen är så goa och personalen är väldigt trevlig! Idag när Meja och Rikard hämta mig tog vi oss en tripp till torp, vi är aldrig nästan annars på torp en idag var de utförsäljning på expert men det var för mkt folk så vi handla ingenting. 
Istället gick vi till h&m , lindex och kapphal och kika på kläder till Meja :) 
Innan de var hem tog vi en sväng in på Obs och handla lite mat! 
 
När vi kom hem la vi Meja och gjorde kycklingsallad. Meja somna gott men vakna i vanlig ordning efter någon timme så nu försöker Rikard somna henne igen! Vi har kika på webbtv på ung och bortskämd , ett program som går på 1;an om ungdomar som är bortskämda! det är väl 18-20 år och har aldrig jobbat eller något i hela sitt liv som lever på sina föräldar och pojkvänner, skönt för dem att de får komma ut i verkligheten och jobba och lära sig bete sig! pinsamt att aldrig jobbat i hela sitt liv när man är 20år, 
 
Imorgon är det lördag och det är Rikard som ska få sovmorgon och jag är frisk!!! äntligen efter 2 veckort med ont i halsen så har jag inte ont längre så jag ska börja träna nu så imorgon blir det äntligen lååååångpromenader igen :) 
 
hopas ni får den fin helg kram! 
 
 

hemmadag!

hej på er!
 
Ännu en hemma dag med massa vila och minsta möjliga gjort! Meja är väldigt förkyld och det märks eftersom hon nu två nätter i rad inte somnat förens vi lagt oss i sängen och velat ligga gärna uppepå mig på nätterna! Egentid, vad är de? ;) 
 
Idag vakna skatten vid 7 då åt vi frukost och vid nio somna vi om en timme till! Mellis och en kort tur med vera har vi hunnit med! Idag känner jag mig bättre så imorgon ska jag jobba på dagiset ska bli kul :)
 
Hoppas ni får en bra dag :) kram

Måndag!

gokväll i stugan! 
 
Igår sov vi väldigt mkt , alla var trötta och vi alla kände av förkyldningen! 
På kvällen åkte vi ner till Simon och mätte och vägde mig, det hade ju gått en vecka. 
-4 cm runt magen och - 3 kg! jag var nöjd och är väldigt taggag att fortsätta såhär! Nu när jag är frisk så kan jag ju även börja träna också! :) 
 
Idag var de bannemig ingen sovmorgon vakna av att någon slet tag i mitt hår i vanlig ordning. Men vi var trötta båda två så efter frukost gick vi och la oss i sängen och bara gosa inte vanligt att Meja är så stilla. 
 
Mia hörde av sig och fråga om vi kunde ta en promenad och det var väldigt bra hon gjorde de , annars hade vi somnat! :) så vi tog en långis i blåsten och Meja sov så gott i sin vagn! 
Annars har det inte hänt så mkt här vi har försökt plocka ordning lite grann eftersom rikards fina familj skulle komma i dag. Hade egentligen behövt dammsuga men det är svårt när lillan är Livrädd för dammsugarn! 
 
Nu håller rikard på att somna Meja och jag ska ta en tur med lilla hunden i skogen :) 
hoppas ni haft en fin dag:) kramar
 

Lördag!

Hej på er!!
 
Idag har det varit en bra dag på alla sätt och vis! 
Skulle egentligen fått sovmorgon idag men att vara tyst på morgonen är väl inte rikards grej, så jag valde att gå upp vid halv 9 och följa med mina favoriter på en morgonpromenad i stället :) 
efter promenaden åt vi frukost och sedan bar de av mot torp , innan det stanna vi till och köpte en ska som jag hittat på fejjan , närmare bestämt en fotoskrivare så här ska framkallas kort :) får annars aldrig tummen ur att göra de men nu när man kan göra de hemma så :) 
 
Rikard släppte av mig och Meja på torp sedan drog han vidare och fiska i bullarn med hans irläska vän! :) Vi var innte på obs bara och handla lite mat när vi stod i kön och skulle betala var visst pappsen också där så vi följde med honom när han åt, och Meja fick sig lite mat i magen också. precis när vi skulle gå kom även farmor och farfar så de var en jädra familjefest ;) Vi tog bussen hem och jag hade nog världenns tröttaste Meja. försökte somna henne men det gick inte så jag bestämde mig för att försöka göra allt med en hand och de gick rätt bra, en liten stund muta jag henne med babblarna och russin! 
 När Louise kom hade Meja annat att tänka på än att hänga vid mina ben så då fixa jag lite fisksoppa till oss.. jag älskar den soppan! 
 
Sedan så har vi pratat och allt och ingenting så himla skönt med lätta och goa vänner.. Meja la jag stax innan halv 7 idag eftersom hon inte sovit ngt vidare under dagen.-. och hon var trött för hon sover som en stock och hoppas hon gör de resten av natten också! Mammas lilla prinsessa!
 
Imorgon är de söndag och vi har ingenting på tapeten mer än att försöka vara ute så mkt som möjligt när det är fint väder så de hoppas jag att de är :) 
 
hoppas ni haft en fin dag allesammans! kram kram 

Fullspäckad dag!

Hej på er! 
 
Idag har det dagen gått i ett, men skoj har vi haft! :) 
Vi vakna vid 8 tiden Mejsan var på gott humör och vi gjorde oss i ordning för några timmar på Emaus med Helen och Alma. Mycket bus och lek och en hel del sol, underbart :) När vi gick hem somna Meja. samtidigt som vi kom hem kom simon och hälsa på , vi att ute så Meja fick sova klart sedan tog vi en tripp till torp! 
 
Jag handla lite mat och sånt där och nya inneskor som jag ska ha nu när jag börjar träna :) Sedan for vi hem och när vi kom hem så kom min pappa på besök! under tiden har greja med meja så laga jag mat och plocka ordnig lite. Sedan så hade de myst och busat hät hemma tills de var dags för Meja att sova och pappa att åka hem.
Så innan jag hann lägga Meja kom rikard hem och då tog han över nattningen. 
 
Nu sover skatten och Rikard är ute med vera. Imorgon är det en ny dag och då är jag förhoppningsvis frisk såpass så jag kan träna ! 
 
hoppas ni haft en bra dag! 
kramar
 

bissar!

Gokväll! 
 
Nu sover äntligen skatten (igen) och ni ikväll märktes det av att de gjorde ont i den lilla munnen :( det kommer minst 1 tand brevid de två framtänderna och jag hoppas den snart spricker igenom! 
 
Ikväll tog vi oss en promenad på nästan en timme va väligt rastlös där ett tag så det va gott att röra på sig lite! Meja fick sitta på ryggen och hon var nöjd :) 
 
Nu ska jag sova, imorgon ska vi till emaus med en arbetskamrat och hennes dotter, mysigt och på em kommer pappsen :)
 
Ha de gott
 
 

Effektiv förmiddag!

Hej på er!
 
idag vakna jag av att någon sög tag i håret på mig och i nästa stund ville denna lilla tjej bita mig i kinden med sina fyra små tänder! Vi åt frukost sedan tog Meja ett bad och jag en dusch. Eftersom Meja var på såg gott humör passa jag på att göra lunch och middag så det är bara att värma när det är dags. Vi har varit ute en sväng med Vera , går ju inte jätte promenader nu när jag är förkyld men hon behöver ju ändå aktiveras så hon fick leta upp sin frukost ute, det tog ju bara de ca 30 min!  Under tiden lekte jag och Meja på lekparken! När regnet kom gick vi hem då fick meja lite vällig och vila i så där 30 min! :) Nu har hon precis vaknat så nu ska vi busa! 
 
Ha en topenbra dag! 
kram

Kvällen!

Efter en dag slappande bada jag meja och tog oss en tur till stan där vi hadla present till min mormor. Sedan begav vi oss till Simon och Olivia och därifrån tog vi följe upp till mormor :) 
 
Det bjöds på smörgås tårta och glass och bakelser , hade ju med mig matlåda så jag behövde ju inte ens tänka tanken på om de var gott eller inte ;) var lite sugen men Nej! 
 
När vi kom hem gick jag en sväng med vera och Rikard la meja, sedan röjde vi upp här hemma det finns ingen möjlighet att städa när Meja är vaken eftersom hon blir helt hysterisk då! 
Nu är onepiecen på och kvällsmaten och te:t är i magen. Nu ska vi ses på "ung och bortskämd" på webtv! 
hoppas ni haft en fin dag! 
kramar 

Dag tre!

Hej på er! 
 
Idag är de dag tre på de två första veckorna av kostshema och först idag känner jag mig hungrig. Vi starta dagen kl 6.20 idag så det blev en tidigt frukost :)
Meja sover och jag passa på att äta lunch i lugn och ro , ska lägga mig en stund och sova jag med strax.
 
Upptäckte även en tand till på meja bervid framtänderna pricker det nog igenom en snart, underbar ;) 
fick vara glad de 7 gnällfria dagarna då ! :) 
 
I eftermiddag åkte vi till mormor en sväng, hon fyller 65 år idag och det ska såklart firas. ska ner till stan innan och handla liten present, ute i god tid som alltid! ;) 
 
hoppas ni får en fin dag kram

Dagen idag!

 
hej igen! 
 
Nu sitter jag här i min onepice och ska snart sova, men först ska jag dela med mig om min dag här! 
Vi tog oss en promenad i förmiddags hade lite för mkt kläder på mig kände jag och det är väl ett teckan kanske när tjocktröjan man har på sig blir fläckig av svett.. det blev en tur extra eftersom Meja somna rätt sent in på promenaden men det var ju bara bra :) 
 
När vi kom hem åt vi lite lunch och sedan gjorde vi oss ordning för en date med Sarah på stan! Luncha går ju itne att göra nu när vi båda går på diet och väger mat och sånt där. Men vi köpte oss varsin påse protein pulver och en shake, sedan tog vi oss en sväng till lekparken i stan! efter någon timme börja meja bli trött och då tog vi oss en promenad! :) 
 
förkyldningen har varit på mig i dag men dock har det känts bättre men nu ikväll gjorde den sig påmind att jag kanske ansträngt mig för mkt ändå.. imorgon blir det vila! 
 



Måndag!

Godmorgon! 
 
Idag tog vi sovmogon till 8. tur för mig eftersom natten varit sisådär meja har varit stort behov av närhet och vaknat två gånger och fått mat (annars brukar hon alltid vakna 1 gång) 
Vi har precis ätit frukost och snart ska vi ta oss en promenad med Vera. 
Idag går jag in på andra dagen med kvarg och annat gått .. haha! längtar lite till söndag då jag ska få väga mig och se om de gjort någon skillnad! 
Förkyldningen sitter fortfarande som en plåster på mig men idag är det grymt mkt  bättre så snaart är jag nog frisk! 
 
Meja har de sista dagarna krypt runt på golvet här hemma och grejat själv, de har typ aldrig hänt innan utan då ville hon bara komma upp i knät. men jag tror att det hade med tänderna att göra,!?
 
 Nu är de full rulle här, vi ska ta på oss och ta oss en promenad här.! 
ha en fin dag! kram
 

beställde ny vinterjacka i dag !

'
Vad tycker ni ? 

Söndag!

Godkväll på er! 
 
första dagen på dieten idag och jag trodde de skulle vara jobbit med tanke på att man ska förmiska magsäcken en aning och äta mycket mindre potioner än vad jag är van vid. men eftersom jag åt var tredje timme (ungefär) så hann jag ju aldrig bli hungrig. 
i eftermiddags var tog vi en sväng till Emaus där vi kika lite på djuren och gunga en stund. Sedan åkte vi till Lidl och handla. brukar i vanliga fall aldrig handla där men min bror tipsa om en del saker så vi var där, och det har faktiskt en hel del bra saker där. kläder och lite sånt. värt att kika på faktiskt ;) 
 
Imorgon ska vi ta oss en promenad upp till pappas jobb och lämna lite saker, gott att ha ett mål när man är ute och går :) Sedan ska vi träffa fina Sarah och ta oss en tripp och inhandla lite proteinpulver ! 
För övrigt hoppas jag att jag är frisk och kan vara med och träna kettle bellts imorgon. 
den som lever får se! 
hoppas ni haft en bra dag! 
 
kram 
 
 

Bra start på dagen!

Godmorgon! 
 
Här vakna lillan klockan 7 idag! eftersom jag la mig klockan 22 igår var jag rätt pigg! Vi gick upp och tog på oss, gav Meja lite gröt och sedan tog vi oss en promenad ner till lekparken i stan! Vi var rätt ensamma så vi röjde runt , gunga , klättra och busa. När kl närma sig 9 tog gick vi hemåt och vägen om ICA där vi handlade lite smått å gått bland annat färskt bröd till Rikard och grönt the till mig :) När vi kom hem igen väckte vi rikard och åt frukost. Idag åt jag kvarg till frukost med lite havregryn och några droppar funlight i .. inte så dumt faktiskt ! ;) 
 
Idag har vi tvätt tid och imellan tvättningen ska vi ta oss en tur till emaus där vi ska leka och kolla på djuren! :) 
 
hoppas ni får en fin dag! :) kram 
 


uppdatering

Gokväll på er! 
 
Sedan några dagar tillbaka är vi hemma från Turkiet där vi spendera en vecka med underbara familjen Stensson/Bergman! Sol, bad, godmat, sura turkar, busiga barn resumerar resan! :) 
resan gick bra, Meja sov båda starterna och var övertrött båda ladningarna! Maten, gröten och vällingen räckte. UV- dräkten hjälpte och meja tyckte det var väldigt roligt när turkarna kom och pilla på henne hela tiden :) 
Vi bodde fint och hade en längenhet nästan lika stor som vår hemma, så gott om plats för oss 3 fanns de :)
 
När vi kom hem åkte både jag och Meja på en förkyldning eller ja vi kände av den lite i turkiet också men den bröt liksom ut mer när vi kom hem. typsikt eftersom jag ska börja träna och är så jädra laddad! Men men det går över ;) 
 
Idag har vi varit på loppis och shoppat ! lergryta, wokpanna, leksaker/böcker till Meja jag är väldigt nöjd!! :) 
Sedan fick vi besök och rikards mamma, syster och Milo :) de var full rulle på kusinerna och jag är övertygad om att de kommer ha de väldigt roligt när det blir lite större (roligare) 
Kvällen blir lugn om Meja vill tänkas sova, vi väckte henne nu i em vid halv 5 för att hon skulle somna på kvällen och nu sitter hon här med sin pappa och är övertrött!! 
 
Imorgon börjar 2 veckor av helvete ;) Nejdå men två veckors hård diet som simon lagt upp till mig, detta ska bli en utmaning och jag är väldigt taggad. hoppas jag snart kan börja träna också! :) 
 
Hoppaas ni får en fin lördag! kramar 
 

RSS 2.0