För givet

nej man ska aldrig ta något för givet, det man tror ska bry sig mest och som jag trodde skulle höra av sig och fråga hur det gått har inte gjort de.. kanske har de inte förstått riktigt hur jobbigt har tyckt de varit , hur dåligt jag har mått.



Grillad

Hej på er.

Idag mådde jag betydligt bättre än vad jag gjorde i går ..

Allt gick bättre än förväntat, trodde och hjärtat skulle hoppa ur ett tag., men hade moraliskt stöd i ögonvrån.
15 min var ungefär tiden det skulle ta men jag satt 40.

Skönt för alla att de är över och framför allt för den starkaste av oss alla !!

Imorgon blir de jobb, sedan en sväng till Ullared :)
Underbart

Ha de så bra.
puss

Måndag.

Hej
idag har deet varit den värsta dagen på mkt länge. På jobbet börja jag se dubbelt , blev yr och skaka,.. Fick upp både frukost och äpple och slutligen galla.
Har sovit hela dagen och nu ska jag snart försöka få i mig lite kvällsamat , all blåbärsoppa har ju stannat alla fall ;)
hoppas ni haft de betydligt bättre.
"Döm  inte allt du ser. Tro inte allt du hör. Säg inte allt du vet."

Lördag/söndag.

Tjo tjing. Ligger här i soffan och är vrååålhungring har vilat en stund och vakna då var ju blodsockret i bott.. jaja.

Igår var vi på stan och tog en fika på pappasen på förmiddagen för min del blev de en räkmacka och en kanelbulle., den kanelbullen var nog en av de trorraste jag ätit. Sedan gick vi å köpte doppresent till Eddie och en skinnjacka till William. :) Sedan bar de av till Brastad för min del och lysekil för Rikards del.
Spendera dagen med Världens bästa Jenny, vi myste och prata och hade de mycket treevligt som vanligt !! :)

Idag sov vi båda till 10 hade inte klockan ringt hade vi nog sovit längre. kl 1 var de dop för världens finsate Eddie. Oj vad han hade vuxit sedan sist jag såg honom och vad fin han är ! :)
Mycket god smörgåstårta åt jag :) Nu i eftermiddag skulle vi se ett avsnitt bigbrother och mysa men jag gick stänga av efter halva blev så jädra trött och nu ligger jag här å är vrålhungrig. Kanske dags att göra ngt åt saken ? :)

Imorgon blir de jobb för hela slanten de ska bli roligt , på tisdag blir de en sväng till tingsrätten kanske inte lika skoj., men på onsdag efter jobbet blir de jobb och sedan Ullared :)

ha en  underbar söndag .)
Pusspuss



Fredag kväll.

Har sovit nästan hela dagen i dag , undantag för halvlång promenad med Vera, hon var ju tvungen att gå ut fast jag mådde piss. Fick betalt alla räkningar och ändå ha 7000 kvar, inte dåligt denna månaden kan vi lägga undan mkt pengar med tanke på att Rikard knappt rört sin lön., underbart ! :)


På eftermiddagen var ja mkt bättre. nu ikväll har vi kikat på big brother och bara myst gjorde en sommrig frukstallad.
Med Kiwi, Vattenmelon , honungsmelon , Banan , jordgubbar & vindruvor. Den var svin god. testa ! :D

Jenny och steff håller på att flytta så nu ikväll gick vi över för att hjälpa till kände inte att jag var så mkt till hjälp med ... Rikard är där en jag gick hem , är jätte trött !
Imorgon har vi sovmorgon , underbart!!!

Ha de super underbara ni !


För typ två år sedan , hade bara varit tillsammans med Rikard några få månade :)

Sjuk :(

Godmorgon. Imorse var jag uppe tidigt bara för att hinna med allt :) Men de vanliga illamåendet var också där som oftast brukar ge sig när jag ätit frukost men idag gjorde de inte de utan tillkom lite huvudvärk på de också.. När jag tog en tur på Vera och mådde illa hela tiden så kanske de är dags att vara hemma , ta de lungt och vila tror kanske jag behöver de ? Fast jag vill ju jobba !
Sitter å väntar på att kommunens växel ska öppna så jag kan ringa och sjukanmäla mig, hatar att ringa om sånt.

Ska passa på att betala räkningar och bara ta de lungt, denna månaden fick jag väldigt bra lön så ska överraska rikard med att betala alla räkningar tror ja :) Och vila vila och åter vila.

Ha en super dag. kramar



Torsdag kväll.

Hej igen.

Sitter här i soffan och väntar på att potatisen ska bli klar, håller på att gör matlåda i för imorgon , fiskbullar och potatis blir det .. Mums ! :)

Det blev ingen promenad kände att jag ville vara med Rikard av en spec anledning, vi tog en tur till Colorama och kolla på tapeter , va dyrt men va fint de kommer bli ;)

Sedan tog vi en tur till torp var inne i två affärer , ush va tråkigt de är att gå i affärer köpte lite minikläder kunde inte låta bli ;) Even än mama tunnika till mig.

Ikväll blir de lungt, imorgon blir de jobb för hela slanten och fredagsmys med god mat (stekt fläskt & löksås ) och till efterrätt fruksallat :D

ha en trevlig kväll puss



Lycklig!!!!

hej på er underbaringar !

Idag var vi uppe tidigt och åt frukost sedan bar det av blir BM där tog de blodprov och kolla lite saker , prata en stund och sånt där. Alla prover och sånt var bra, de var ju skönt :)

Innan Älsko skulle tillbaka till jobbet skulle han uträtta ett ärende med det öppna inte för en 10 så vi passa på att handla lite och tog oss en fika:)
När vi kom tillbaka tog jag en tur med Vera , Jenny och Alice var också med. Dumpa av Jenny i skolan och tog med mig Vera och Alice hem igen. Kände att jag hade på tok för mkt kläder på mig och var alldeles svettig när jag kom in , så det blev en röjande här hemma och en dusch , inte alls spec dumt :)

Nu sitter jag här med en stor frukt tallrik med jordgubbar, kiwi, melon vidruvor m.m och bara frossar, lyx kallar jag det ! dagen blir lungn i eftermiddag bär de av till blåkulla där jag ska möta mina arbetskamrater och ta en promenad , ngt som kommunen ordnat ., skoj ! :)

Igår fick jag föresten sms från Rikard han skiver nästan alltid i slutet av smset Jag älskar dig. Men igår stod det Jag älskar er ;)

ha en kanon dag , det kommer jag ha !

PUSS

Onsdag ..

God kväll på er :)

Sitter här och har precis ätit lite kvällsmat , lite sen kanske men jobba ju till halv 10. Tog en tur med Vera och Jenny + lilla nyklippta Alice. Köpte lite frukost saker på vägen hem och vänta ute på att rikard skulle komma.. :D

Idag gick jag in i vecka 11 tiden går fort och jag hoppas den går ännu fortare., nästa vecka hoppas ja på en tur till Ullared alla fall snart :)

Längtar som bara den tills vi få lägenheten och längtar tills vi får börja greja :)

Ska sova .) ha en underabar kväll
puss


Trött

Sitter i soffan å är jättee trött. jag som skulle städa i dag, vart tog kraften och enerin vägen till de., viljan finns med inte enegin, får ta de i morgon i stället nu ska jag byta om och gå till jobbet. kanske ja blåster bort . kanske inte !
ha de gott

Tisdag.

hej på er!

har sovit som en stock inatt inte mått dåligt någonting :) Ligger i sängen nu ska snart gå upp & göra gröt frukost sedan blir de promenad med Vera :)

Igår kväll gick jag å¨rikard en ny väg och i den slinga av det massa skyttevärnar det var rätt coolt fin skog , vera fick även chansen att bada :) Vi kom tillbaka lagom till bilen lagom när regnet kom :)

Idag ska jag nog vika lite tvätt å göra ordning här hemma sedan ska jag jobba i kväll :)
Ha en toppen dag! kram

Måndag.

Hej på er.

det blev inget jobb för min del idag vilket faktiskt var rätt gott, ska dock få jobba på fredag :) Dagen har varit väldigt lungn. Följde Jenny till skolan och sedan fortsatte jag min promenad en sväng innan jag gick hem, hade med mig lilla Alice då också. Sedan har de vara varit slappis , kikat på film ätit pytt och vilat. Har mått illa till & från hela dagen.
Nu har jag precis kommit in efter en till promenad, friskt luft är ju inte dumt , mötte Jenny denna gången från skolan :)

Nu ska jag sätta igång med maten så min fina Rikard slipper stå med det när han kommer hem efter en arbetsdag , jag har ju bara varit hemma :) Ikväll blir det långpromenad i vanlig ordning , vart vet jag inte. den som lever får se :)

Kramar


Söndag.

Go kväll på er.

Dagen i dag har varit en riktig slappfisar dag., vilket var behövligt. vädret gjorde också det lättare att ta de beslutet.
Fick diskat lite på förmiddagen och sett lite på web tv , sovit och ätit Thaimat :)

På eftermiddagen tog vi oss ut i regnet på en promenad med Jenny och steff. vi var ute i lite mer än två timmar. Tur att de inte ösregna hela tiden. Vi gick till hällerstugan och hade med oss lite fika som vi fika på . Vera fick bara , hon hade med sin flytväst och fänder :)
Sedan kasta jag ut massor av godis så dogsen i from av köttbullar. Alice var som tokig på att leta.
När vi gick tillbaka sprang vi även i omgångar så att det fick leta efter oss...

Nu har alla fall jag en trött Vera här hemma.. Har även tänkt cykla max en gång i veckan , mer tror jag inte är så bra med tanke på hennes stora kropp men jag får hitta någon bra grus väg, asfalt är ju så hårt och är ju inte så bra egentligen så de får bli när vi flyttat då kommer vi ju närmare skog och grusvägar :D

Imorgon är jag ledig (än så länge) på tisdag och onsdag ska jag jobba , på torsdag till Barn morskan och fredag Ledig, väldigt go vecka. Hoppas dock jag kan få klämma in lite jobb i morgon och på fredag, har ju varit ledig i helgen.

Nu har vera precis fått sig en nattkiss och lite mat i magen , nu sitter husse på golvet med henne och borstar tänderna. Snart ska vi bädda rent i sängen och ta en dusch .

Sov gott mina vänner hoppas er helg varit toppen :)
kram JOhanna



Jag älskar er!


Lördag

Godkväll kära Läsare :)
Hoppas allt är bra med er !

Igår efter jobbet mötte jag upp Jenny som hade passat Vera hela dagen , så vi tog en glass på stan :) När jag kom hem gjorde vi i ordning lite våfflor , Maja , Jacob, Lucas och Triztan kom och åt med oss :) Jätte mysigt. Vi tog en sväng till lekparken också eftersom det var så fint väder och jag blir bara rastlös av att sitta inne .. Vera var självklart med :)

När vi kom hem beställde vi pizza och innnan vi hann hämta den kom mamma, Roger och Bertil på besök ,.. trevlig vi satt å prata en stund :) När de sedan gick hem satte vi på en film , somna efter kanske en kvart :)

Imorse gick vi upp tidigt åt frukost och åkte i väg Rikard åkte till Bullarn och lämna av mig i Munkedal på vägen . Hos min Sanne ! Vi var på picknik , vi gick till ett gammal behandlings hem och där fanns en konstgjort sjö som vi satt vi å åt lunch i form av köttbullemackor. Hundarna bada och lekte med en gammal fotboll som de hitta..
När vi kom tillbaka satt vi och prata en stund. Sedan kom Rikard å hämta mig för vi skulle till Majas teater som hon spela.
Teatern var roligt och Maja vad Bäst såklart ! ;)

nu ikväll har vi ätit revbensbjäll och massa god frukt,.. Vi håller på att komma ikapp big brother vi har massa avsnitt för vi inte har haft ork eller tid att kika på tv på kvällarna :)

ha en trevlig kväll
kramar


Torsdag.

Gokväll på er.
Ännu en tidig morgon , men i de här laget börjar kroppen vänja sig och det var inte så värt farligt att gå upp. Rikard tog en tur med Verisen idag.

Idag var jag i hogstorp & jobba och idag var de lungt då de äldsta barnen var på utlykt halva dagen. :) dagen gick jätte fort :) När jag kom hem tog jag vägen om jenny för att se om hon levde, blir orolig när hon inte svarar på sms :D När jag kom hem laga vi lite mat och sedan tog vi en tur med Vera Susanne och Johnny var också med sina hundar. :) visa Rikard ett nytt ställe som jag inte visste om som jag bara gått en gång innnan :) Hundarna fick leta efter oss och efter godis som vi kasta ut , men kasta ju lite godis på bränneslor så det fick ont på nosen. :(

Innan vi åkte hem så tog vi vägen om ICA och köpte kvällsmat ,  vi skulle göra våfflor med kom därifrån med grejer till köttbullemackor , så det har vi ätit nu ikväll.
Just när jag jätte trött och ska snart sova.. imorgon blir de jobb igen , längtar till helgen och sovmorgon ! :)

ha en trevlig kväll.
kramar

Lugna gatan :)

Hej på er.

herre gud vad trött jag varit hela dagen. Innan jag tilllät mig ta en god dusch med hårinpackning och ansiktsmask tog jag å jenny en långpromenad med dogsen, regn och motvind, underbart.
Skönare när man kom in :) Nu sitter jag här i soffan och kollar på lite inredning och saker till olika rum som kan vara bra å ha :) Blocket har mkt !
Ska även tipsa om en fin inredningsida http://ofeliashus.com/ . Där kommer jag beställa lite saker i från är ja säker på.
Väntar även på min andra hälft att han ska komma hem, han jobbar ju som sagt över och jag ska ordna lite kvällsamat , äggmacka och te tills han kommer hem för jag kan tänka att han är hungring. :)

Imorgon blir det jobb på dagis igen, och freda Admore skoj med variation :)

/ Johanna


Dåligt samvete.

Hej på er.
Imorse försov jag mig lite grann och resultera att jag fick stressa ut med Vera, fick så dåligt samvete och sedan lämna henne själv. Det andra dagarna har hon ju varit hos Jenny men i dag kunde hon inte, Så i dag skynda jag mig allt jag kunde när jag slutat jobbet och tog med Alice och Vera på en promenad. och eftersom jag kom hem relativ tidigt än vad ja brukar ( fem halv 6 ) Så hinner jag ju en till sedan :) efter promenaden gick jag in och gjorde ordning lite middag var vrålhungrig.

Ska slappa en halv timme och sedan gå ut igen.
Rikard jobbar över idag och ska förmodligen göra de veckan ut vi får se när han kommer hem., lite exra pengar och extra ledighett skadar inte i framtiden :)

Ha en trevlig kväll
kram


Glaaad :)

Hej.

Nu rullar de på här, äntligen har vi turen med oss och jag är väldigt glad. Idag har jag jobbat heldag på dagis kände vid 9 tiden att jag skulle kunna somna när som helst så var tvugnen att röra på mig hela tiden, somna som en stock på min rast.
Rikard fick hämta mig i dag också efter jobbet så åkte vi hem och hämta uppsägningslappen som vi lämna och sedan åkte vi och skrev på kontaktet. Vi kommer flytta in den 3 juni eller ja vi har tillgång till lägenheten då., och 1 juli flyttar de in en jätte go tjej här i våran gamla alltså har vi 1 månad på oss att renovera lägenheten som vi ska flytta in i , prefekt.
En dubbel hyra får vi betala men det har vi räknat med och därför sparat undan pengar till de...
När vi kom hem tog Rikard en tur med Vera och Jag börja med maten . Köttbullar , potatis sås å lingon stod på menyn i dag och det var riktgt gott.

Men när vi ätit var kl redan halv nio , vart har denna dagen tagit vägen !? NU ska jag faktiskt gå å lägga mig är dö trött..

Ha en underbar kväll
kramar

Måndag.

hej på er. :)

herre gud va trött jag var i morse när jag vakna stoppa i mig frukost och gjorde mig klar för jobb. höll på att komma försten när jag kika på kl var de bara 13 min tills bussen skulle gå från kampen., så ja små sprang.

På jobbet var vi ute nästan hela dagen, Barn är så underbart fina. har börjat tänka på de ännu mer de sista. Ärliga och fördomsfria.

Efter jobbet kom rikard å hämta mig för att jag skulle hinna hem innan halv 6 eftersom det skulle komma folk och kolla på våran lägenhet så jag hann ut med Vera innan de kom , för alla gillar inte hundar så som Vera tror.. :) det kom 5 st och kika på lägenheten. en var jätte intresserad men vi vill helst ha ngn som kan flytta in ganska snart eftersom vi ska flytta så fort vi blir av med denna, & vi tänker inte betala dubbla hyror om vi inte behöver , slöseri med pengar på ingenting.

Träffa LInda och barnen en sväng när jag var ute med Vera . det hade varit på torp så de svängde förbi oss på väg hem. :) trevlig blev även bjuden på bröllop ska bli skoj ! :)

När jag kom in igen satt vi igång med maten de är först nu som jag har kunnat slappna av :) Ska lägga mig tidigt idag känner jag.:) Har fått jobb hela veckan , Underbart ! :)

Nu ska jag kika på tv innan jag ska sova.
Ha en toppenkväll
kramar

Söndag :):

Hej på er.!

Ännu en morgon med sovmorgon och någon att äta frukost med :)
Efter frukosten åkte vi till Härstadsfjället i hopp om att stugan skulle vara uppen så vi kunde äta våfflor men så var inte fallet, plus att de börja regna. Där satt vi under ett litet tag och åt lite gifflar och ballerina som vi hade med till de blev uppehåll då gick vi tillbaka till bilen igen.

När vi kom hem börja vi städa som bara den, Maja och Jacob hjäpte till och de gjorde att de hela gick väldigt fort :) sortera kläder och la undan kläder som jag ändå inte kan ha just nu. Slängde saker och greja.
Nu har vi det fräscht här hemma och de känns gott.

När vi var färdig städade tog vi oss en tur med dogsen och på vägen en tur till Hemmakväll , lite belöning fick de bli :)

Imorgon kommet två å kikar på vår lägenhet, och vi hoppas få flytta inom två veckor vore underbart. Imorgon får vi reda på vilket pris vi får lägenheten för ., vi vet att vi får den det är bara om det blir vårt eller hennes pris de handlar om, men hur som helst så är de billigt :)

Denna vecka blir de också mkt jobb , det ska bli super kul :)

Ha en trevlig kväll , nu ska jag kika på webtv och äta godis tillsammas med min älskade Rikard !


Herstafjället.

Hej igen !

Efter många om och men kom vi oss äntligen ut i skogen och till sjön. vi satte i gång att grilla nästan direkt eftersom alla var hungriga :) Allt smakar mkt godare när man är ute tycker jag.
Innan maten la jag ett spår till Vera som fick ligga typ en timme., hon tog hela spåret som en klocka och hon hitta båda föremålen :) *nöjd*
Vera fick även bada, kasta i en mindre stock så vara svår att greppa i vattet , men det gick ! ;)
Innan vi åkte hem kasta jag ut massa lever godisar lite överallt i blåbärsriset så hundarna fick leta., Alice och Vera höll på en bra stund :) Kan säga att Vera är väldigt trött nu !

Nu har vi precis kommit hem och sitter och slappnar av i soffan , är trött efter all frisk luft vi var ju ändå ute några timmar fast de kändes typ som en , tiden går så fort när man har mkt å göra :)

Ikväll skall vi över till Jenny och Stefan då ska vi kika på Melodifestivalen och äta Räkor.. Inte helt dumt eller vad säger ni ? :)

Här kommer lite bilder !


4
spår :)


Älsklingen :)

Världens bästa !

Vera och "lilla , smala " pinnen :)

Vera spårar för fullt :)


Vera letar godis ;)


Lördag och vad allt den har att erbjuda !

Godmorgon :)

SItter här å har precis ätit frukost , däcka i soffan i går stax efter 22 :)
Idag kommer bli en bra dag , vi ska om en stund bege oss ut i skogen de var inte de vädret vi hade hoppats på men det regnar ju inte alla fall. Där kommer vi spendera några timmar. Ska lägga ett spår å lite så. :) Grilla å fiska.
Från början var det bara Jenny å stefan men så ville Mia och Marcus också med destu mer destu roligare, tur att man har stor bil :)

Just de ikväll blir det melidifesttivalen och räkor med skogsgänget , det ska bli super trevligt :)

Ha en bra dag :)
kramar


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig ..

Go kväll på er!

Sitter i soffan efter en arbetsdag, tanken var ju att jag å vera skulle åka till Susanne i dag men i morse blev jag innkallad av dagis att jobba det var lungt och skönt , vi var nästan ute hela dagen så de var inte dumt !

När bussen lada i city igen hämta jag upp vera som varit hos mamma hela dagen :) Fick god mat och prata lite Med maja och jacob , simon å lucas kom också förbi en sväng ! :)

Ikväll blir de lungna gatan är väldigt trött. , imorogn om vädret tillåter blir det att vara i skogen hela dagen :) det ska bli så skoj, fiska, grilla , täna hundar m.m.
Ska föresten snart anmäla vera till två lydnastvälingar i juni , ska bli roligt :)

Ha en underbar fredag :) kramar

-

hej för tredje gången i dag, vet inte om ni är så intresserad vad jag gör egentligen men jag skrivet alla fall mest för att jag tycker det är skönt i bland att skriva av sig lite.

När Rikard kom hem åt vi kassler och potatismos, mostet blev som klister. vad gör man för fel då??
Sedan byta vi kläder och begav oss mot hällerstugan där vi spendera 2 timmar i skogen tillsammans med Steff och Jenny på Bohusleden. Vera hitta sig en stock som kanske vägde 4 kilo som hon gick å bar på hela vägen till sjön, hon stanna många gånger och vila men hon kämpa :)
När vi väl var vi stugan och sjön kasta vi i stocken så hon fick simma, bra träning de där. VI såg massa grod yngel som simma på botten i sjön också..

När vi gick tillbaka sprang vi i flera omgångar å gömde oss, den gången ja å Jenny gömde oss fick hundarna leta ett bra tag. Tiden bara sprang i väg och jag hoppas verkligen det blir fint väder på lördag för då ska vi till skogen hela dagen å fiska och grrilla korv :) PÅ kvällen ska vi äta räkor !!

NU ska jag snart sova hoppas ni haft en jätte bra kväll.
kramar !


Torsdag eftermiddag

Hej igen.
Ligger här i soffan efter en arbetsdag som har varit rätt soft , med promenader och rorum (vilorum) Och det var alldesles perfekt för mig idag kände jag , lungt och skönt.

Snart ska jag börja med maten så rikard slipper stå med den när han kommer hem jag är ju hemma först så :) Ikväll blir det promenad vid herstads fjället tror jag jenny prata om :) det blir skoj, ska ta med lite gotta till dogen så vi kan gömma oss och göra olika roliga saker :)

Imorgon är det fredag , då ska jag och Vera ta bussen eller tåget till munkedal. Tänk förr åkte vi jämt tåg mellan Lysekil och Uddevalla när vi bodde i Lysekil. det går hur bra som helst för det är skönt att slippa vara beroende av någon så fort man ska någon stans.!

Ha en fin kväll
kram

Torsdag

God morgon.

Vart har denna veckan tagit vägen ?
Nu sitter jag här och har precis ätit frukost, inte dumt alls :) Ska snart ta en promenad till jobbet, i dag ska jag vara på Admore, det var länge sedan så det ska bli väldigt skoj :)

Igår var Angelica här, fina fina Angelica :) Vi hade de mysigt satt å snacka och tiden som vanligt bara sprang i väg.
På kvällen åt jag å älskling tacos, det var länge sedan vi åt de nu och så blev det såklart en promenad :)

Ha en fin dag allesammans ;)
Kramar

Kvällen

Hej vi åt och sedan åkte vi till Rikards fina moster med familj och hälsa på , när man inte träffat dom på länge saknar men dom :)
Nu ska vi sova. god natt.

kramar

Tisdag.

hej på er.

Undrar hur mkt snor som finns i min näsa igentligen , när tar de slut liksom :) ?
Sitter här i soffan och har precis ätit havregrynsgröt med en frukttallrik och ett glad proviva , känns som jag kan stå mig en stund på de.
Har en "liten" hund liggandes bervid mig i soffan hon kommer varje morgon och kikar på mig och väntar tills jag säger varsegod å så lägger hon sitt nära , nära :)

Strax ska jag ta mig en nödvändig dusch känner jag , sedan blir det en lånigs som vanlig med Jenny & dogsen. Idag måste jag städa här hemma. Skulle gjorde de igår men kände att jag hellre ville vara ute i solen , vi är ju ändå inte inne så mkt nu när de är fint väder när Rikard kommer hem äter vi typ å sedan sticker vi ut i solen :) Men det är ju ändå gott att ha de fint när man väl är hemma då :)

Annars händer de nog inte så mkt, ska göra lassange idag till mat tänkte jag.
Imorgon kommer Angelica hit , det ska bli mysigt ! :)

Ha en toppen dag, här kommer lite mer bilder som jag lova.
kramar



Någon ser jätte road ut någon lite mindre road.


Maja fick åka med några meter alla fall :)

Världens finaste Jacob :)

Glada Maja ! :)


Lucas  med Carro och Anki i bakrunden :)

Ego

Vera :)

Jenny och Alice

jag å Vera

Johanna

Simma

"illa" pinnen ;)

Husse & Vera :)
Ha en bra dag :)
kram


Kvällen + bilder :)

hej igen, fan va bra jag är på att uppdatera :)

Till middag i dag gjorde Rikard kyckling wok med nydlar , jädrit gott ! Sedan åkte vi å veckohandla.. det gick på mycket mindre än va vi tänkte, gott !

Efter de tog vi med oss flytväst, fänder , schampoo och balsam och begav oss med steff och jenny till bjursjön. Underbart väder och hundarna bada som aldrig förr. Eftersom vera bada i saltvatten i dag fick hon lite schampoo och balsam så nu luktar hon gott å glänser i gen :)

Nu sitter vi här med varsin dator jag ska ladda upp lite bilder sedan ska vi se på ett anvsnitt big brother , vi är nog 2 veckor efter.. har helt enkelt annat att göra än att kolla på tv , och de är ju bevisat ;) Nej men nu när de är så fin väder så vill man ju hellre vara ute !

Här kommer lite bilder från idag och några andra dagar ;)


Invigning av flytvästen :)


aktivering, ögon kontakt och ett varsegod innan hon fick ta bollen :)


på väg :)


promenad :)


SÅ fina :)


Inte roligt att  vara i kyrkan :)


Avslutar med en puss båda stod och skratta när vi tog koret,, imorgon kommer massor av biler så håll utkik :)






uppdaterin

liiten uppdatering om dagen.

Promenaden var härligt vi gick stranpromenaden i vanlig ordning och Vera hitta en jätte stor stock typ den var svår att kasta i vattnet men de skulle hon leka med. Så jag fick gå i en bit i de kalla och kasta, blev ju inte så långt med det blev liiie jobbigt för Vera :D När vi kom hem två  timmar senare hade vi två trötta och törstiga hundar.

Ja å jenny gjorde orning goa mackor för jag var vråååålhungrig så jag skaka typ :P
Sedan somna jag en stund i solen och Jenny gick hem till sig ..

Nu sitter jag här och ska snart börja med maten rikard kom nyss hem.

Tänker på dig, och finns och kommer alltid göra !!

kramar

Måndag.

godmorgon.

Vilken go natt, drömde dock massa knasiga drömmar men som tur va finns de lite sanning i dom , där är jag väldigt glad för :)

Vakna för en stund sedna och gick upp & åt frukost, mozarella mackor :) NU sitter jag här i soffan och ska snart ta på mig lite kläder och sedn bege mig ut på promenad med Jenny & dogsen ;)
Underbara väder ;)

Igår starta dagen rätt tidigt gjorde ordning frukost till mina kära gäster, vi åt tillsammans å slappa en stund i soffan innan vi gick ut och fika med magnus, Mia och alla underbara barnen.:)
Mamma & Simon kom å hämta Carro å Calle för de skulle åka tillbaka till huvudstaden å jag tog en god promenad med Jenny och Sanna ;) Vi skulle stanna till för att hundarna skulle få doppa sig, men just på de stället låg två kärringar å gapa så vi fick gå där i från och gå till ett annat ställe ;)

När vi kom tillbaka efter promenaden så grilla vi först korv och sedan kött , gör gott ! :)
Kvällen sluta med ytterligare en långpromenad och sedan kom världens finaste älskling hem, vi åt goa mackor till kvällsmat och prata och myste massor :)

Ikväll ska jag ladda upp en del bilder som jag har på mobilen :)
Pusspuss



Härliga kväll. :)

Hemma igen och får uppdatera lite..

Vi tog som sagt en promenad till lekparken , idag var de mer barn är i går. Vera var med och fick sitta i skuggan en stund sedan kasta vi lite boll., gömde även bollen på svåra stället så hon fick lite hjärngympa, ibladn var de riktigt svårt för henne att hitta den trotts att hon satt och kika hela tiden när kidsen gick å gömde den,

när vi var tillbaka på packhusgatan hälsa jag på Jenny en stund , ja å vera :) Kl 8 var de dags att möta gänget , Mamma, pappa , carro , calle , simon och lucas vi köpte oss var sin pizza och stack till en fin park där vi åt och hade de roligt :) Carro och Calle ska sova här hos mig , det ska bli mysigt!

Imorgon kommer min älskling hem, det ska bli mysigt :)

Ha en riktigt bra kväll kramar


-

Nu är konfimationen avklarad , mkt god mat blev det och nu mår jag lite lätt illa..
Äggost och kladdkaka runda vi av med också.

Mellan landa 15 min i soffan och nu är det dax för en långis med Vera och ett gäng kids., mysigt värre. Ska leta upp någon nice lekpark också :)

är grymt trött som folk som inge ger ett piss av sig själva. visa ditt intresse annars tappar jag mitt..


Ha en trevlig kvääll
Pussss


Lördag

Godmorgon.

Sov piss dåligt i natt jävla förkyldning ge upp !

Vakna tidigt å satt å vänta på att Carro å Calle skulle komma å äta frukost. men de hade andra planer så nu har jag precis ätit god frukost med frukt jucie och chibatta .. Inte dumt alls.
Ska snart ta mig en tur med min älskade Vera här.

Sedan blir de konfimation för hela slanten, det ska bli roligt tänka sig att Lilla Luci har blivigt så stor. :)

Ha en underbar dag .
kramar


Kom hem världens finaste underbaraste Rikard!

Hej igen.


Sitter i soffan ensam, när hände de senast att jag har sovit ensam två nätter och mer ska det bli, ingen att ligga och kika på när man vaknar alldeles för tidigt, ingen man kan väcka och man får krypa tätt intill när man dröm mardröm ingen man kan ligga tätt intill i soffan och mysa. Man uppskattar verkligen vad man har och jag inser att jag aldrig skulle vilja ha någon annan.

Det känns bara tomt , jätte tomt. Saknar dig så himla mycket låt lördagen och söndagen nu gå fort så min älskade Rikardk kommer snart. :)

Nu ska jag snart diska färdigt här tänkte jag sedan få jag mysa med mig själv köpte ju popcorn förut.

Ha de underbart ...







fredag!

Go eftermiddag på er.
Fyfarao vad trött jag varit idag sedan ja steg upp i morse.

dagen har ändå gått hyfsat fort, det har inte varit så mkt barn vilket har varit gott.

När jag sluta jobbet gick jag förbi jennys jobb och hämta nykeln hem, gick hem och hämta dogsen och gick hem till mig och tog en macka. Nu sitter jag här och ska snart möta Jenny på jobbet sedan blir de långpromenad. Kvällen blir lungn är så jädra trött..

i helgen kommer Carro och Calle ,det ska bli mysigt ! :) 

Ha de toppen. kramar



Trött torsdag.

Go kväll i stugan, !

Min kl ringde 05.45 i morse och det var bara å äta frukost och ta på sig, en promenad med Vera och sedan traska till kampen och ta bussen till Hogstorp.

- Hej Johanna. var de förstá jag hörde när jag kom in. När jag tagit av mig och kom tillbaka till barngruppen fick jag kramar , fina underbara barn !!
Dagen fick rätt fort faktiskt det var ganska gott väder ute i dag också så det var ett stort + somna skit gott på min rast, underbart :)

När jag åkte bussen hem så mötte jenny mig med dogsen , vera hade varit hos henne i dag :) Vi tog en tur till vätriären , det var dropp in, Alice skulle vaccineras och Vera var där som moraliskt stöd , tyckte hon kunde få följa med in, så mkt dofter och intryck, bra hjärngympa :)
Under tiden vi var där smsa Maja och fråga om vi ville med till Bjursjön med dogsen, jenny skulle hem och plugga men ja var på...

Hundarrna fick bada och springa av sig, det kunde nog bada hur mkt som helst de två.. Mamma hade bakat bullar, hon gör nog världens goaste tror jag. :)

Nu har jag precis kommit hem, är totalt helt slut det blir snart dusch och sedan sova.
Imorgon ska jag upp ännu tidigare än idag , hur ska detta gå!? :) tur de är fredag i morgon !!

Hoppas ni haft en kanondag , många kramar JOhanna



Onsdag kväll..

Nyss inkommen efter en härlig prromenad när vi gått den vanliga rundan tog vi en tur till  sammarlagt var vi ute i två timmar :)
Innan jag gick å la mig i soffan och decka förut tog ja en alvedon och nu hela eftermiddagen/kvällen har jag inte känt ngn ting i foten , underbart.

Tycker det är kostigt att vara själv hemma än inte van vid de riktigt vet inte när senast jag och rikard var i från varnn mer än då jag jobbar natt.. Det är nyttigt men jobbigt att sakna !

Eftersom jag sovit hela dagen typ så är ja inte alls spec trött så jag ska plocka orrdning lite här hemma, diska och så .. roligare att komma hem efter en lång arbetsdag i morgon då :)

ha en trevig kväll :)
Pusss
Johanna






Inredning.

Hej igen sitter och kolla lite insperation om man har så tur att man får den där lägenheten som vi vill ha :)


Här är lite tapeter , knoppar & väggord som jag tänkt. !

http://www.stilcompaniet.se/vaggord-dekor/vaggord-svenska/
http://www.blaelefant.se/




Sovit bort en hel dag..

Herre gud när hände de sist ? Var ute med Vera aktivera henne med olika saker eftersom jag inte kunde gå ... När vi skulle gå till Söderskolan så gick hon typ en meter före mig hela tiden och kolla så jag var med , underbara hund.
Vi var ute en bra stund, kanske 1.5 timme och gömde saker och leta godis ja massa saker som gjorde henne trött :)

När vi kom en slockna båda jag å Vera nu har jag precis vaknat , drömde i drömmen om mat så nu ska jag göra ordning lite :) Tog en alvedon förut för foten så nu ska de ut på långis här ikväll och imorgon SKA JAG jobba här kan jag inte ligga en dag till !

ha de kanoners. , kramar



Onsdag

God förmiddag sitter här å äter god frukost. :)

det blev inget jobb för mig idag som jag hade tänkt, skit också. Igår när jag var ute och busa med Vera å Riikard trampa jag snett det känndes som att foten krampa en stund och sedan gjorde de jätte ont. trodde och  hoppades på att de skulle gå över i dag men ikke.. Men imogon SKA jag jobba om jag så ska åla till jobbet..

dagen blir lungn blir en tur , två eller tre med Vera .. Ska diska och plocka ordning här hemma ser ut som sju svåra år. Älskling är på övning kommer hem på söndag., saknar honom redan!!

Ha en bra dag kära vänner.

Anonym : ska du fråga något så får du allt skriva ditt namn..

// JOhanna

gokväll de rimmar på gay (- rikard )

När Älsko hem halvsov jag i soffan..
Vi åkte till trop men mådde bara illa så det blev bara typ frukost saker och frukt...
Köpte lite bra å ha saker på apoteket också , roligt när bara pengarna springer i väg men för hoppninsvis slipper jag en del saker ;)

Nu sitter ja i soffan och ska snart ta en dusch och sedna sova, var och köpte en flytväst för 80 kr till vera idag , köp/sälj sidan på facebook jädra bra alltså ;) den invigde vi i dag på skeppsviken .. :D Nu ska jag snart ta mig en dusch och sedan sova imorgon kl halv 8 ska jag vara i Hogstorp.. Längtar efter det underbara barnen !!

Sov så gott,,
Pussar

uppdatering

Promenaden vad välbehövlig och härlig , skönt med fisk luft.. Slapp ta på mig stövlar eftersom det inte regna när vi gick. dock börja de hagla när vi var på ute. Solen sken fram vid strandpromenaden och då var det nästan varmt ute fick knäppa upp jackan..

När vi kom tillbaka gjode Jenny pasta gratäng till oss, fick springa fort till turken då träffa jag magnus och på utsidan mia . lucas och Alvin. eftersom jag är förkyld kunde jag inte gosa med honom , men så söt :)) Gratängen som Jenny gjorde var jätte god :) Den ska jag sno receptet på :)

När Jenny gick till arbetet tog jag med mig Alcie och Vera hem ...
Nu liggeer ja i soffan å äter turkisk peppar.. mmm  Lakris som är såååå gott eller hur fröken Bergman ;)))

I eftermiddagen blir de en tur till torp tror jag , vi ska handla lite mat och lite på apoteket å så ..

Ha en fortsatt bra dag ...
kram Johanna

Tisdag!

God morgon!

sov jätte gott i natt.

Men i dag känner jag mig trött och yr, järnbrist??
Fick tvingat i mig lite frukfrukost i form av 4 kiwi och 2 clementiner :)

Ska snart ta på mig kläder och gå ut å gå en långis med Jenny :) Annars blir det en lungn dag. Imorgon bitti åker min älskade Rikard på övning ons-söndag. Så då ska jag och Vera mysa hemma här själva. Kommer sakna min älsking men huvudsaken är att han har roligt.. :)

ha en fin dag!
kram




Måndag.

Gokväll i stugan..

Ush och fy vad dåligt jag sov i natt, varför ska jag bli förkyld igen !??!?
kl 9 fick ja sms av min fina vän och skrev att hon kommer snart..lika bra att gå upp ändå.

Massa prat om allt och ingenting mysigt som vanligt. En långis med hundarna blev det såklart också, Jenny var med men jädrar va de blåste , inte så skönt alls.

När vi kom hem åke jag och susanne på ett möte , det gick bra. Sedan tog vi en lunch på cactuz båda var vrååålhungriga ;)
Ja de var typ denna dagen som bara har svichat förbi..
Jätte bra har den varit.

När rikard kom hem så laga jag pannkakor med råröda blåbär å grädde, det var gott för stunden ;) Haha !

Nej nu väntas en långis med Jenny ska hinna till hennes jobb innan och köpa lite lakris,skulle kunna döda för de just nu :)

Pusspå er ;)




Dötrött...

Hej på er...

Har haft en jätte mysigt dag med Jenny , Vera och Alcie i dag. Vi har verkligen haft det super mysigt,.. visseligen kunde de blåst lite mindre då hade de varit perfekt. Stället vi gick på omringades av vit/blå sippor och havet.. underbart. Det var inte så mycket folk så endast vi fåtal tillfällen behövde hundarna gå i koppel.. det sprang och busa och lekta, vera hade med en boll som vi kasta. :) Ett tag tyckte Vera att hon var varm så hitta ett jätte bra vatten hål som hon la sig i och vipps så var den goa och rena vera som jag skröt om i går putts väck ;)

På väg hem tog vi vägen om Rotan och handla lite, ikväll blir de grillning :) La mig i soffan en stund när jag kom hem som somna som en gris. Snart kommer jenny om en stund och då blir de grillat som gäller. :)

Här kommer lite bilder från den senaste tiden från min mobil... Se och njut :)

Pusss Johanna



Mjukstartar med en egobild ;)


En dag när vi skulle på utflykt åkte Alice snåltaxi på vera :)


på fika. :)


Vår !


Stekarn ;)



Bertil :)


Vera ska dra Wille :)

n
en shampoonerad Vera :)


Vera bus !


Här vilar vi i gyttjan..


fina fina du!

Nu ska jag assistera Jenny i köket :) puss på er !






1 Maj

GOD MORGON !

ååå jisses va gott jag sov i natt, vakna som vanligt och behövde gå på toa fast vid 8 somna om och dubbelkolla med Rikard att han ställt kl på 10 så vi skulle hinna äta frulle innan han skulle i väg. jadåå de hade han allt.. kl 10.35 ringde de i min mobil , det var pappa han undra om jag kunde jobba på hans jobb i morgon , synd att jag ska på ett viktigt möte då.. Det kommer nog fler tåg :) Det var bara att väcka Rikard så han fick ta på sig och bege sig av.. Slarvpelle ;)
Sov morgon fick vi alla fall..

Nu sitter jag här och ska snart bege mig till min fina Jenny vi ska ut och gå med dogsen , det ska bli mysigt ;)
Ha en underbar dag..
skriver nog sedan i kväll

kramar




Valborg

Tjo på er.

Oj länge sedan jag var uppe så här sent, åå är inte spec trött (fast lägger jag mig och slappnar av somnar jag nog med en gång)

Imorse var vi uppe tidigt , så himla mysigt att äta frukost med någon, knäckemacka och frukt blev det. Sedan ringde mamma lagom till vi tänkte åka till marknaden och hade också tänkt åka dit ;) SÅ vi tog våran bil.., ibland är de tur att man har 7 säten ;)
Väl i Ed var de varmt och skönt. Eller hur Maja ;) ? Innan vi hann ner mötte vi Linda med familj , roligt :) Annars träffa jag ingen jag kände trodde ändå att de skulle vara en del man alla fall skulle känna igen . Vera och Bertil var såklart också med och blev social tränade , och det uppförde sig hur bra som helst, som vanligt :)))
Jag fynda lite grann , hitta ett par leopardbyxor , tunika och jätte bra shampoo som tydligen skulle vara väldigt bra om man har eksem och sånt, fråga den trevliga damen om det var bra för hundar också och det var de, så sånt blev det till Vera..

Sedan åkte vi vidare på färden och landa i högsäter , ragnerud camping där vi hälsa på farmor och farfar :) Så himla mysigt att få se dom, det är så fina tillsammans ... vi hade med oss bulle som vi köpt på markaden och fika på !! Maja och jacob tog sig även ett dopp...

172 blev näst sista stoppet där det var pizza för hela slanten de var inte dumt alls...
sista stoppet innan hemfärd blev Ellenö där hundarna fick bada och det var väldigt uppskattat vill jag lova..
Vi testa de nya shampoot och blasamet på vera också , och nu när jag sitter i soffan med henne tätt intill mig luktar
hon väldigt gott och är väldans mjuk och väldas trött helt utslagen med andra ord. :)

Hem å lämna vera och slappa lite i soffan och byta kläder sedan bar de av mot Stigen och valborgsfirandet.. Det var jätte fint, träffa Roberth och hans familj annars träffa jag inte ngn vi kände, vi var ju i och för sig inte där så länge. Mysigt var de alla fall..



Imorgon ska jag å Jenny ut med dogsen, till ett fint ställe med massa blåsippor :)

Sov så gott..
kramar
Johanna



Min skatt





RSS 2.0