Ledig

Hej på er .

Mycket jobb denna veckan också , och mer fram över kommer de bli :) Fick massa tider i april på dagiset i hogstorp . :)  I tisdags var jag på en ny förskola, som låg på Sunningen. det va jätte fräsh och fin , personalen var jätte trevlig och barnen lika så :) Hoppas jag får komma tillbaka :)

Idag är jag ledig , det är skönt faktist . Ska passa på att tvätta och lägga fokus på Vera. Susanne å Lucas är ju här å ska stanna några dagar , skoj :)

Ha en bra dag
kramar

---

Hej på er!

Igår kväll hade jag egentligen ingenting planerat men så blev det inpuls utgång , tog med mig syster yster , vi hitta lite rom här hemma som vi tog här hemma innan , inte alls gott men det gick ner :) Det var ganska mycket folk ute, träffa en del jag kände , mötte upp Vickan , skoj att ses det var så längesedan jue.
Kvällen var lyckad , det var länge sedan jag skratta så mycket tror jag , :)

Idag har vi varit på torp, det blev längre än planerat men rikard höll ut ;) Fick köpt två par jeans legging , vanliga leggins , en tröja till mig och en tjock tröja till rikard, present till Maja. Och hundmat som det var extrapris på och lite annat till Vera som hon behövde.

Nu i eftermiddag kväll har vi varit å hälsat på min moste och marcus ,det bjöd på jätte god mat och vi hade det trevligt ! Fick en försenad födelsedags present också, från body shop , dush kräm och loution å sånna vantar som man har när man dushar, en jätte bra present., sånt som man vill ha men inte har råd till :)

Nu ikväll så har jag varit ute en sväng med Vera Jenny och Alice, nu ska vi snart mysa ner oss i soffan och titta på web tv ;)

Hoppas ni haft en bra helg!
Puss

Lördag :)

Hej på er , underbara dag !
vakna tidigt i morse av att solen sken in genom persienen , underbart. gick upp och satte en deg bröd medans de jäste hjälptes vi åt att städa lite här hemma. det var behövligt. men som man säger " Om man har ett smutsigt hem är det ett tecken på att man har viktigare saker att göra än att städa" :)
När allt var klart åt vi god frukost, och bara tog de lungt!

Tid 12 tiden kom Rikards goa moster och kusin och hämta mig, Sandra skulle tävla , tyvärr gick de inte som vi hoppast.. Men tycker det är starkt att ställa upp när man är höggravid ;) Hoppas den lill* snart kommer :)

När vi kom hem tog jag en tur med Vera , om en stund ska jag träffa mina syskon, det ska bli jätte mysigt !!! Underbaringarna ! :) Är lyckligt lottad som har så fina syskon!

Rikard är hos en kompis , vet inte när han kommer hem. Huvudsaken är att han har det bra!! :)

Ha en trevlig lördag på er .. kramar


Fredag !

Go kväll på er !

Denna veckan har alla dagar inprincip varit samma. Tidiga mornar jobb hela dagen , kommit hem vid 6 tiden gjort mat , långis med Vera, big brother och sedan natti natti !

Idag sluta jag halv 5 i Hogstorp , var inne i stan vid halv 6. Mötte upp Älsko och sedan gick vi och åt thai med Mattias och Susanne, det var jätte gott och alltid lika trevligt ! :)
Innan vi gick hem tog vi vägen om willys och handla lite frukost saker tills i morgon.

När vi kom hem tog vi en tur med Vera, på promenaden gick vi och prata om bostadsrätter, både jag och Rikard är sugna men det får vänta tills jag har fast jobb :)

När vi kom hem var det fredagsmys för hela slanten , godis och Big brother :) , Det programet blir bara bättre och bättre ;)
Sedan kika vi på ett nytt program som hade perimär i går (vi kolla webtv ) Jobbjägaren. I avsnittet handla det om en tjej och en kille som hade en barn, hon hade typ aldrig jobbat i hela sitt liv och han jobba röven av sig för att de skulle gå runt , och hon fatta inte att hon kanske också ska hjälpa till ? Hon ljög om att hon sökt massa jobb och gick å hanlda massa saker för hans pengar, hur kan man mä? Skrämmande jue! Det sluta ju alla fall med att hon fick ett jobb och det var ju mycket pga hennes gymnasie utbildning..

Nu är det dax att sova , imorgon är det en ny dag och då är Vera prio ett, vi ska ta en långpromenad till ett speciellet ställe och träna lite å så .. Vi hoppas på fint väder!

Ha en trevlig fredag mina vänner ..
Pusss




Tisdag!

Hej på er !

vi gick å la oss tidigt i går kväll men både jag och Rikard vakna igen vid 23 av att grannen hade sex (som vanligt) Antingen stönar hon väldigt mycket eller så har vi golv och väggar gjoda i papp.. Jobbiigt att vakna av ngt sånt alla fall...

Gick upp vid sju och så solen utanför, kände mig utvilad och glad. Tog en tur med Vera och sedan gick jag in och åt frukost. Hade gått om tid på mig och gick till bussen. På jobbet har tiden bara rusat i väg och ju mer jag är där ju mer trivs jag och nu har jag kommit "in" i de lite mer., roligt !

Efter jobbet kom Jenny och mötte mig, hon hade varit så snäll att Vera fick vara hos dom i dag, tack! tog vägen om affären och gick å handla för middagen.. Älsko kom hem stax efter mig, han hade varit på möte efter jobbet. Nu har vi precis kolla på big brother :) Ikväll blir det tidigt i säng, ska upp tidigt i morgon å jobba. 7.15-17 :)

Ha en bra tisdags kväll !
Puss



Kolla in detta

<iframe vspace="0" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" height="230" src="http://supergratis.se/widget/?id=79567" hspace="0" scrolling="no" width="150" allowtransparency="true"></iframe>

Söndag

Hej på er !

I morse vakna jag av att de var så jädra ljust ute, trodde kl var minst 11 alla fall , men inte 8 ! Gick upp och satte mig vid datorn en stund , tänkte ta en promenad med Vera men då gick solen i moln så jag vänta tills rikard gick upp vid 10 i stället.

När vi kom ut var det jätte gott ute , vi var ute och traska i närmare två timmar. Visa Jenny lite ställen som hon kan gå på sedan när hon flyttar som ligger nära.. Vi var även i borgen och kika lite, underbart med utsiken ! Men när vi var på väg hem gick solen i moln och det var inte alls lika skönt ute , så när vi kom in tog jag en varm dusch och en kopp chai te :)  Nu ska vi snart ner i tvätten och sedan mysa framför en film !

Idag blir det en sån där Hemma - mys - söndag ! :)

Ha en underbar dag ni också vad ni än gör.

Och föresten, till hösten kommer mitt liv bli ännu roligare än vad de redan är, jag kommer bli komplett igen, min älskade syster och bästa vän ska flytta närmare. Jag är värdens lyckligaste för de !!!!





Vårbilder !


Underbart!

God morgon !

I morse vakna jag av att det var strålande väder ute, kunde inte ligga kvar i sägen :)
Nu ska jag snart äta frukost och sedan ska jag ut ut ut! Kommer nog spendera mesta dels dagen ute i dag , fundera stark på att möta Rikard uppe på Bullid i dag., då får både jag å Vera oss en promenad !

Laddar upp bilder i eftermiddag ;)
Puss

Fredag

skönt att de är fredag, känner mig rätt trött. Jobba igår på Ridhusgatan så det var nära och bra ! :) I dag blir det lung, ska städa och ikväll ska vi på kalas

Trevliog fredag på er !
Puss

Härlig dag !

Hej på er !

Ännu en dag med fint väder som jag har utnyttjat till max !

Tog mig en promenad med Vera tidigit i morse , det var fint väder med lite kallt., när jag lämnat henne gick jag å hämta Lino och vidare till öppna förskolan, där busa, lekte  & fika lite :) Innan vi hann ut ur lokalerna sov den lilla hjälten.
Gick hem och ringde Jenny som fick passa Lino de minutrarna som tog att hämta Vera, sedan bar det av mot strandpromenaden.
När vi kom dit sov fortfarande Lino och jag och Vera satte oss på en bänkt å sola , tills kl 13 ungefär då gick vi hemåt , vi tog vägen om ICA och köpte lite vatten och bröd.
Tiden ticka i väg och kl två skulle vi ju hämta Maja och Jacob i skolan. Så vi gick in i 10 min och gjorde i ordning mackor och ut igen :)
När vi kom till skolan så var Maja och Jacob ute på skolgården, Maja gick in i skolan och värmde lite mat till Lino som jag hade med., goare att äta ute ;)
Sedan bar det av mot Emaus,vi skulle ta en gena som säkert blev en sena eftersom det var så mycket snö och is i skogen , skamm den som ger sig fick god hjälp av maja och Jacob. :) Lino somna gott efter han hade fått mat i magen :)
När vi kom fram vakna Lino lagom till att kika på Kaninerna och det andra djuren :) Sedan blev det fika och lite bus. När klockan börja närma sig 5 traska vi mot stan där vi skulle möta upp Emelie , men halvvägs på väg var det någon trött Lino som blev arg, han var så trött så han inte visste vad han skulle ta vägen. Men det är väl inte så konstigt när vi har varit ute hela dagen heller, massa frisk luft ! :)

Här kommer lite bilder !



Sover gott i sin vagn


Puss :)


Världens goaste Maja och Jacob :)


Kaniner


Grisen var spännande :)


:)



god morgon

gott , det ser ut att bli en fin dag i da med , underbart !

Har precis dushat och ätit frukost , nu blir det en tur med Vera innan jag ska gå å hämta Lino å vidare till öppna förskolan., det ska bli mysigt! I eftermiddag ska jag även hämta Maja och Jacob i skolan, då tar vi alla fyra oss en tur till Emaus. En ute dag med massa promenader vill säga :)


Ha en underbar onsdag min älskade vänner !
Puss !

Mys promenad :)

Hej igen.

efter förberedelsen av maten , tvätt och diskt begav jag mig för att möta Emelie och Lino , vi tog en promenad på strand promenaden där vi stanna till och njöt av solen , underbart !
hoppas på fint väder i morgon också för då ska jag hämta  Lino på dagis och hitta på massa skoj ! ;)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar Fläskfile och sötpotatis flyftor med Chili , det ska bli gott. Sedan blir det nog en promenad til. hoppas vi hinner innan det blir mörkt !

Här kommer lite bilder
Puss

'
Lika cool som morsan ! :)



Fina underbar Emelie ;)

VÅR!

hej på er!

Gick upp tidigt i dag , det var ju ljust redan vid halv 7 , underbart !
Åt lite frulle tog en sväng till tvätten och tog en promenad med Vera. Vi gick geonom hasselbacken och kika på fåglarna, njöt av solen. :)
På väg hem gick vi vägen om Willys och handla lite grann :)

Nu sitter jag här och väntar på att Jenny ska komma med Alice, hon ska vara här i dag :) I eftermiddag ska jag träffa Emelie och Lino det ska bli roligt , ska ta med mig kameran också ! :)

Annars händer det inte så mycket här !
Ha en underbar dag
Många kramar


Helgen!

tjena moss.

här kommer det jag grejet med i helgen.

Fredag : Åkte vi upp till Lysekil efter Rikard hade slutat jobbet . Där umgicks vi med Rikards mamma & pappa. Hans mormor och morfar var också där, mysigt :).
På kvällen åkte vi först till Dingle för att hämta upp Angelica och sedan vidare till Sanne. Vi satt och prata & hade de trevligt :)

Lördag: Upp och hoppa tidigt, rasta Vera och sedan i väg mot Backamo där det var teori i IPO. Det var mycket intressant och jag ser fram emot att börja träna :) Efter det drog i väg till mormor och moster och hälsa på där, Vera kunde springa lös och det var skönt :) När vi skulle åka hem upptäkte vi att Vera rullat sig i Bajs (som vanligt) tur vi har bur , och dusch hemma., så nu luktar hon gott igen :)
Resten av lördagen blev lungn , vi hade två avsnitt av Big Brother som vi missat att se på ;)

Söndag: Upp tidigt och iväg på 10 timmars jobb pass, dagen gick väldigt snabbt , jobba med Helene så det kanske var därför ;) Vera och Älsko mötte mig på väg hem och vi tog en pizza och myste i soffan och kika på tv när vi kom hem.

Idag vakna jag 8 och tog en promenad på 1,5 timme med Jenny , har precis ätit lunch och ska snart göra något vettigt. Läsa lite kanske ? Tänkte pärla men har tappat bort serienummret som man måste ha .. smart va ? Här kommer en bild på min första pärlning , inte den bästa bilden och på denna bild är inte pärlplattorna ihopsatta ..

Ha en toppen dag. Kramar




Vår för en timme!

hejsan ..

Sov skit dåligt inatt, drömde massa konstiga drömmar. Tur att de inte är sanna :)

Åt god frukost och sedan begav jag mig ut på promenad hade som vanligt med mig Jenny och Alice :)
När vi gick sa vi båda att åh yes nu är våren här. Vi gick strand promenaden och lät hundarna får rusha lite i backen , men Vera den lata sprang inte så mycket , Alice älskar verkligen att springa upp och ner. :)

När vi kom till ICA gick vi in å handla lite , precis när vi är utanför börja de snöa , tur vi hann med en promenad i alla fall :)

Här kommer lite bilder från promenaden
Puss











Pablo !

Är mycket nöjd med föreläsningen , det har Uddevalla kommun gjort väldigt bra :)
Det bästa sättet att gå ner i vikt är det som alla vet , äta mindre och att röra sig mer.. En kvart om dagen räcker hemma typ , kanske gym någon dag i veckan.
Han berätta också om ett program han hade varit med i, där han hade ätit skräpmat i 3 veckors tid ( Kalaspuffar , färdig mat , m.m. ) Efter 1 vecka mådde han psykiskt dåligt just eftersom han inte rörde alls på sig bara åt såg på tv och slappa. Efter 3 veckor tid när "exprimentet" var klart så hade han gått upp 16 kg & allt vädren var kassa.
Men det intressantaste han berätta om var att man har 6 st bollar som man ska hålla i luften varje dag. 3 gjorda av gummi och 3 av kristall. Det som var gjorda av gummi gjorde inte så mycket om man tappa , för det stutsa ju upp igen. Men de av kristall gick sönder.
Det som var gjoda av gummi var Jobb, Matriella ting, och pengar och det av kristall är Familj , kroppen och själen.
de tre bollarna ska man vara extra rätt om!
tar gummi bollarna för stor tid i ens liv tex jobbet bara för att man ska tjäna så mycket pengar för att köpa matriella saker blir man snart ensam , då har man till slut ingen familj och då mår man inte bra i själen !
det jag vill säga , prioritera det som verkligen är viktig i livet!
Nu med de ska jag mysa ner mig hos min Älskade Rikard med fruktsallad !
Puss
Grrr... :) Men han slår inte min prins på lång vägar !

Torsdag !

Hej på er!

Fy farao vad jag sovit dåligt i natt , var uppe 4 ggr och kissa. Inte så smart att dricka massa vatten innan man ska gå å lägga sig kanske ? :)

Nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart ta mig ut i det äckliga vädret på en långpromenad med min Älskade Vera. Igår när vi skulle gå ut så hon att det snöa i fönstet på väg ner i gången , då fick hon så brottom :)

Idag ska jag förhoppnings vis träffa Jenny och lilla william. Det ska bli mysigt, det var jätte länge sedan sist!
Och ikväll skall jag och simon gå å höra på Paplo Roberto som pratar om kost och hälsa :) , intressant !

Ha en underbara dag allesammans !
Pussar






Skönt!

Hej vänner !
Idag var det verkligen skönt att få sova ut, ! Sitter i soffan och har precis ätit frulle , det är skit väder utanför men det är ju inget man kan skylla på när man har hund, tur att jag inte har stoppat in vinter jackan i garderoben för sesongen än :)
Snart ska jag och bästa Jenny ut på en långis med hundarna och idag ska jag städa lite grann här hemma, har man en hund som fäller och löper får man nästan göra det varannan dag :S ska även hänga upp gardiner, fick dom av mamma för länge sedan och det kom fram när jag städa i skrubben :)

Annars händer det inte så mycket , pappa kommer ikväll och hälsar på , det ska bli mysigt.

Ha en underbar dag, just nu känns det så skönt alla pusselbitar är på plats ! :)



Trött.

Uss va trött jag är , sitter här i soffan , kom hem från jobbet för en stund sedan. , skulle egentligen jobba till kl 16.30 i dag men det var så lite barn så jag behövdes inte mer än till kl 14 :) rätt glad ändå för då kunde jag ju spendera lite med tid med Vera i de fina vädret :) ,.. Sitter och väntar på jenny så vi ska gå en promenad tillsammans :)
Puss

Tisdag

Somna och sov som en stock inatt , nu den senaste tiden har jag sovit hur gott som helst ! :)
Gick upp när Rikard gick upp i dag och tog en promenad men min älskade Vera !
Tog mig en go dusch så jag piggna till lite när jag kom hem, nu sitter jag och äter frukost , pannkakor från igår blev det :)
Vägde mig i söndags, har inte vägt mig sedan jag kom hem från Thailand , kanske kan bero på att vi inte har någon våg !? :) Har alla fall gått ner 4 kg :) Kul att se att alla promenader ger resultat!
Ha en superbra tisdag !

Mysdag

hej mina kära vänner.

Idag har Susanne varit här, vi hade lite saker planerat som vi skulle göra men det blev typ inget av inget, var ute med dogsen och sedan mös vi framför en film, jag somna som alltid.

Imorgon blir det jobb för min del på dagis, mysigt!
Puss

lördag

Hej på er!

konstigt nog har det känts som söndag hela dagen. ,gott att det bara är lördag :)
Igår kväll blev det inte alls som vi hade tänkt oss., kvällen sluta på Butlers och sedan Kullgrens. Det var en rolig kväll och jag blev inte spec full.
Idag har det varit en lungn dag :) Susanne och Mattias kom hit och hämta Carisma och så åt vi lunch tillsammans, alltid lika mysigt !
Sedan somna jag och Rikard i soffan en stund innan vi begav oss bort till mamma där hon bjöd på god mat :) Alla syskon var samlade och det var väldans roligt, det händer inte allt för ofta, mina underbaringar :)

Vi tog vägen om Hemmakväll och mötte upp steff , hyrde film och åkte hem. På fodralet lät filmen mega spännande men han låg bara i en låda typ, så vi satte på en kill film så jag bestämde mig för att gå å lägga mig i stället :)
Imorgon ska rikard i väg på möte och jag ska städa och tvätta , hoppas på en fin dag i morgon också !

Ha en bra kväll Puss


Tjo hej.

Igår kväll när vi la oss var alla jätte trötta men tro det eller ej , Carisma var nog tröttast ! :) På prommenaden fick hon leka med valpen som aldrig förr det sprang & sprang. Sedan gick det även leta godis medans vi vänta på Jenny blixten Domeij och Steff :)

När vi kom till strandpromenaden stack jag och Jenny i väg och gömde oss medans alla hundar stod och gnydde, det hitta oss ganska snabbt , det börjar lära sig nu :) Sedan fick det springa upp och ner i backen ett par gånger :)
När vi närma oss slutet av promenaden så fick Rikard , Steff och Dennis gå å gömma sig så då fick vi hålla 5 tokiga hundar som var ivriga och ville hitta dina hussar , och det gjorde de ju också ! :)

stax ska jag bege mig på en promenad här , om Jenny kan vakna till liv :) har även tvättstuga så det är väl smart om jag går ner till den och lägger i en maskin :) ? Annars blir det en lungn dag , ska dammsuga liite tänkte jag och pyssla lite. Ikväll blir det som sagt bowling för hela slanten och pizza på de :)

Imorgon kommer min neggas hem, undra om hon är brun ?:) Då hämtar hon ju även Carisma också, det har varit mysigt och roligt att ha henne men man uppskattar att man bara har en hund :) det blir ju atomatiskt så att man har inte lika mycket tid för två som med en.

trevlig helg på er !
vad tyckte ni föresten om min nya disigne ?



Torsdag

trött efter en heldag med massa barn,:)
Ikväll blir det promenad och annars lungt !
Imorgon är det fredag och då ska Jag och Jenny slå Steff och Rikard i bowling :)
Puss på er

Slapp dag !

hej på er !

Gick upp vid 9 imorse tog en tur med Jenny och dogen, annars har jag inge gjort så mkt , haft ont i huvudet och bara vilat, ska snart göra lite mat.

Imorgon ska jag jobba på dagis , ska bli skoj !
Förut satt jag och kika på kort jag har i datorn , vill ha vår nu nu nu nu... därför lägger ja upp lite vårbilder :)
Puss


En solandes Vera :)


Glass

Första doppet

Sol och vår i Häggvall


Glad :)

Heeej :)

Känner mig otroligt lyckligt lottad som har nära och kära som finns och ställer upp för mig, som bryr sig och som stöttar och förstår. Härligt !



Tisdag

Hej på er!

Har sovit äckligt gott i natt! Vakna kl 8 :)
Nu sitter jag här och ska snart ut med dogsen tänkte jag :P
Ska städa och röja lite här hemma, det blev ju roligt när det blir fint och man kan hitta saker :)

Annars blir det lungt , är lite närvös för det jag ska göra idag kl 15 men det kommer nog gå bra :) , hoppas ja !

Puss

RSS 2.0