torsdag.

tjabba tjena,.
 
fy farao vad gott ja sovit i natt. Vi sover alltid med öppet fönster och de tror jag gör susen för sömnen ;)
 
vakna av mig själv  idag och va på g upp men då vakna skrik duon så vi fixa frukost och myser framför barntv. Men känner mig helt slut. är de att de finns lite körtlarna kvar i kroppen så jag inte tränat på en vecka eller vad beror de på!? 
 
ikväll blir de jobb 14:45-23 . de kommet blir en väldigt rolig dag på jobbet :) tjejena ska för första gången få "full vecka " så många dagar som jag jobbat som mest (3) så denna vecka alltså 9 timmar ;) 
 
Imorgon ska jag träffa några nya mammor som jag talat med på Facebook och även "gamla" vi ska äta semlewraps efteråt , de blir en mysfredag med andra ord!
 
 
 
 

väntar in tid

 Första gången någonsin Majken inte grät vid lämning,  hon sov ;) 
 
idag har de varit mycket gap och skrik hemma. tjejerna har liksom gått om varann. de är inte lätt att fixa och greja och vara alla till lags , känner mig änna ledsen.
 
Nu sitter och i bilen vid jobbet ät alltid då himsket tidigt så får sitta här en stund i lugn och ro.
 
kram 

Onsdag

Tjenare !
 
idag fick vi sovmorgon men  tjejerna somna sent igår så de va ämna förväntat :) ingen utav mina prinsessor är några frukost människor så jag gjorde de som de gillar bäst efter pannkakor , fruktsallad!
 
De blir så dumt just med mat och sömn när man har tider å passa så om ett par timmar ska vi äta lunch som i dag blir även där en favorit hos barnen,  lax! :) 
 
ha en fin dag!
 
 

Tisdag

Godmorgon. 
 
tanken va att de skulle bli en slappar dag men de va då fint väder så de blev ett spontantripp till Marika och barnen. Jättemysig som alltid och barnen lekte så bra.
 
hem och gjorde mat,  Stinas kyckling! vet inte när jag åt de senast
 smidigt ! Nu ikväll har jag varit ute och gått med min like bror!! mysigt 
 
 

Tisdag.

 Godmorgon.
 
vakna i vanlig ordning av att Rikards alarm och jag fick väcka honom. Barnen sov men rätt som de va säger meja i sömnen "jag heter inte Meja" sedan vaknar hon och är jättearg för att hon inte har sitt hello kitt nattlinne på sig (fast de va hon som byta själv igår ) och sedan va de bara att gå upp eftersom Majken också såklart vakna. så nu har vi ätit frukost och myser i soffan.
 
vi kör en lung dag idag eftersom tjejerna ska till dagmamman både ons och torsdag denna veckan. tror de inte gått mer än 1 EM i veckan sedan de börja så de är de ovana  med. Meja trivs hos dagmamman och springer in och leker men hon är inte så noga med de och de är inget alternativ för att jag själv inte kan eller vill aktivera. 
 
Igår tog jag tag i att ringa och boka tid hos tandläkaren och fixa sån försäkring, de blir bra tror jag ! skönt att kunna gå dit en gång om året och fixa och grejs utan att de ska kosta kortan.
 
Idag känner jag mig frisk så idag kör jag nog ett löppass eller TRX. 
 
hoppas ni får en fin dag 
 
 

Soff häng

Igår plocka vi ordning här hemma och därav kam jag slappa med gott samvete. När man varit uppe innan  tuppen är de rätt gott att göra de :) känns som att barnen märker att man är tröttare än tröttast för här busas de och bråkas.  
 
Snart blir de korv och makaroner lunch innan jobbet!
 
 
 
 

Måndag

God morgon på er!
Idag börja vår morgon kl 4. härligt start denna morgon.
 
 Igår blev ja år 1 äldre och jag valde att inte ha något kalas utan de som ville fira fick komma och fika på stan  oc de är  jag glad för,  att jag inte stod  och fixa massa i onödan. förstår inte varför man har såna förhoppningar varje gång.  Fick jättefina  presenter och pengar ;) alltid bra att få ! :)
 
 
Idag ska jag jobba fram till dess försöka sova lite innan Majken vaknar börjar bli trött nu. Hoppas min förkylning snart kan gå över så man snart kan få sticka ut å springa lite !! 
 
Ha en fin dag! 
 

torsdag.

strax börjar jag jobba och de är sista passet innan helgen. :) som vanligt kommer tiden rusa iväg , de gör den alltid på jobbet :) 
 
tjejerna är mycket bättre idag så jag hoppas att lunch träffen med mina fina vänner blir av imorgon :)
 
och visst är de fint nu när snön ligger dock va de lite halv svårt att springa i men den ger ljus och jag gillart :) 
 
 

Vilken natt

Hej på er i stugorna.
 
Meja somna i sin säng igår som hon önska men ropa på mig någon gång mitt i natten. hon var hes och tät i bröstet men de blir hon alltid hur kraftig eller mesig förkylning hon än har.vi somna om och sov till närmare 10 idag. barnen va pigga å glada och sugna på pulka så vi gjorde ordning ficka och stack ut! 
 
väl framme va de rätt tjockt med snö och tungt att ta sig upp
 när vi trodde vi va framme hade vi gått fel. Och två skrikande barn på de :/ När vi kom upp ville Meja hem och de var de ända hon skrek om till vi åkte hem. Hon ville inte åka någon pulka :/ jag åkte ett åk med Majken sedan åkte vi hem. nu gör jag mat här och sedan ska jag ut och springa :) 
 
man blir så inspirerad av folk som tränar och lägger ut God, nyttig mat på Facebook och instagram mer sånt :)
världens godaste och lättaste sås !
 

trotts

åh herre min gud vad min dotter kan skrika. Idag skrek hon minst 30 min om att hon skulle ha rosa trosor fast ja sa att de var i tvätten att hon fick ta de andra. Hon ger sig ju inte Heller. Sedan var andra utbrottet att hon slängde nappen på golvet och säger "ge mig nappen" aldrig. och så är de igång med gap och skrik.
 
Idag blev de ingen löpning för mig utan närmare två timmars promenad med en gammal fin vän . känns inte så de var ett halvår sedan vi umgicks senast. 
 
tjejerna sov i bilen på väg hem från Rikards moster så de somna nu närmare 11 ikväll och de va den egentiden de ;) 
 
Nu ska ja sova natt :)
 

Tisdag

godmorgon.
 
gisses vilken natt. vet inte hur många gånger jag vaknat i natt. Meja försökte få upp mig innan kl 4 men jag vägra och hon somna om vi 6 tiden och sov till 9. 
 
Idag Ska vi ut i snön en sväng är tanken och sedan ska vi till Rikards moster och kusin och hon ska klippa mig :) ska bli skönt att få bort alla kluvna hårtoppar :) 
 
hoppas ni får en fin dag :) 

Måndag

Tenixen!
 
vakna kl 5:30 att Meja ropa på mig i ren panik "Maaammaa" sprang upp till hennes rum och hon va sur att jag lämnat henne när hon somnat igår fast jag förklarat att hennes säng är för liten för mig. Vi tog med kudden och täcken och la oss i våra säng och kramades och gosa en lång stund innan vi somna om. vakna 9:30. 
 
Idag slappar vi och myser innan vi ska till dagmamma/jobb. jobbar bara måndag och torsdag denna vecka :) 
 
hoppas ni får en fin dag :) kram
 

effektiv eftermiddag

sån tur jag har att min kära far gillar att vara i tid! När vi parkerat bilen och de va 30 min kvar till Ted gärdestad konserten började va de redan smockfullt utanför och fullsatt inuti så kanske 1/3 som kom fick gå hem. Men pappa va är i tid, min pappa de 😉 så vi fick plats :) de berätta hela hans historia och sjöng hans bästa låtar. jättebra verkligen! 
 
När jag kom hem laga vi kyckling tikkamasala och sedan så har vi tvättat (läs Rikard ) och jag har bakat två sorters bröd båda med morot i :) ett ljust och ett helt utan mjöl med mandel och solrosfrön och sånt nyttig i istället :) de uppskattades till kvällsmaten! 
 
Nu sover tjejerna och Meja sover på sitt rum, de var nog fjärde dagen i rad som hon ville de och de kunde hon väl få så nu sover hon där, stora lilla Meja! Nu kikar vi på film "förr eller senare exploderar jag " den verkar bra :) 
 
 
kram

Söndag

Hej på er! 
 
Idag stod alarmet på 8:30 men vakna några minuter innan och de va ljust!? När de va som mörkast ljusna de vid 9. byta om och bege mig till gymmet där löpning stod på schemat. hade som mål att springa 4km på 30 min men nådde inte riktigt dit trotts att jag sprang som en dåre sista minuterna 31.36 sluta de på och 5km på 40 min. jag var nöjd! 
 
Basta och duscha efteråt så himla gott och avslappnande :) 
 
Nu bär de av till museet :) kram
 

Nu sover

äntligen barnen
 Meja är livrädd för att somna och gör ALLT för att inte göra de. Hos pappa va de mysigt och de bästa är att han verkligen lägger ner all fokus på tjejerna när dom är där så som han alltid gjort med oss. 💖
 
Hade biosug idag samtidigt som jag är aptrött och de verka som ingen annan va så sugen heller och de va väl lika bra de!? 
Nästa vecka ska jag å Sarah gå på bio de ska bli mysigt! 
imorgon står träning på schemat och träffa pappa på museet och lyssna på låtar med Ted gärdestad! 
 
kram på er! 
 
 

Lördag

godmorgon! 
 
igår kväll klockan 20 sov båda våra barn , yeah! de vakna innan sju dock men hellre de än att inte få någon egentid alls. Rikard är iväg och jagar hoppas han kan få skjuta något :) för nu börjar älgköttet ta Slut.
 
vi har hunnit med både frost och trassel nu vill Meja se på den där bedrövliga Hello kitty filmen. ;) Sämre får man leta efter! 
 
idag ska vi hem till pappa funderar på en promenad eller bilen :) blir de inte någon promenad får de bli gymmet eller promenad senare idag
 vi får se! :) 
 
Hoppas ni har en fin lörsag

Fredag

godmorgon på er! 
Idag sov vi till 10. 
 
gårdagen va jättebra! vi var hemma och strosade jag och tjejerna. jag och Meja baka semlor som faktiskt blev lyckade. gjorde egen mandelmassa också , deni 😂 sedan kom de fibesök och fika med oss. Vi hade folk här hela dagen och de va perfekt eftersom barnen va så trötta :) 
 
på kvällen körde jag TRX för första gången och för er som inte vet va de är så använder man sig av band och gör olika styrkeövningar så jävla jobbigt och jag har sån jädra träningsvärk ;) 
 
Jag va jättesäker på att barna skulle sova när jag kom hem. De hade sovit från 19:20-20:30 så de va pigga som bara den när vi skulle sova. tror vi somna närmare 1 alltså. Jag var så frustrerad men jag tror jag somna innan Meja.
 
Idag ska vi leka på Stellas så fort Rikard kommer från jobbet, han slutar 13 Idag :) Louise kommer också å leker med oss, så roligt! Sedan blir de fredagsmys för hela slanten :) känner mig glad i dag :) 
 
har invägning på fredagar i en grupp på på Facebook och jag har tränat som en idiot denna vecka men ändå går jag upp!? :/ nästa vecka ska jag tänka extra myrket på vad jag äter och inte äta något socker alls ! så får vi se :) 
 
trevlig helg på er! 

ont i magen

usch nu är barnen lämnade hos dagmamman och majken är så ledsen och sträcker sig efter mig när jag ska gå. när kommer de vända ??
 
Nu sitter jag i bilen är lite tidigt till jobbet och vill helst inte ut i regnet :/ hoppas ni får en fin onsdags eftermiddag. :) 
 

Onsdag

Godmorgon på er!
 
Idag reagera jag nog inte ens när Rikard åkte till jobbet eller ja somna om väldigt fort.
Människor som umgås med mig eller jobbar med mig brukar säga att jag är så lugn och att jag inte stressar upp mig så lätt.
 
Nej utåt sätt gör jag inte de men händer de något som jag inte kan styra över eller att jag ska hinna mycket saker på en viss tid, då blir jag stressad och i med de svårt att sova. Som tex idag fyller min bror år och vi ska åka dit innan jag börjar jobba 14:45 vi har hela dagen på oss. Men så kommer de. när ska bara hinna äta lunch , när ska Majken hinna sova, när vaknar vi imorgon? hajar ni hur jobbigt jag har de ;)
så nu ligger jag här i soffan och är trött men kan inte få ro att sova, kanske om jag ställer klockan så jag inte försover mig , smart Johanna !
 
godnatt :)

Tisdag

God eftermiddag på er.
 
Jag brukar alltid ha mobilen på fönsterbrädan u sovrummet men i natt valde jag att inte ha de. Och idag somna jag om direkt och vi sov till 10 skönt ibland men såg nog hellre att tjejerna somna i tid på kvällen!
 
tyckte meja va lite febrig men troligtvis bara trött. Efter en stund va de hopp å sluta i vanlig ordning så vi åkte ner en stund till landbandet där Hanna och Marika befann sig och hängde med dom ett par timmar. 
 
Nu slappar vi framför frost i soffan och hör regnet utanför ;) ska snart fixa lite krubb och sedan ta på mig snabbkläderna och ge mig ut och springa. Idag ska Hanna med , roligt! 
Hoppas ni har det bra!
 

inte gjort ett dugg

Ligger här i soffan med en sovande Majken på mig. Idag har vi bara myst jag å tjejerna inte gjort något alls! Jag har varit så trött så jag är glad att vara hemma idag. På måndagar kommet Rikard hem i 15 min senan åker han å tränar och är hemma kl 19 igen. Tänkte jag skulle samla kraft och ta mig i väg till gymmet när han kommer tillbaka
 
Nu ska jag börja med middag som idag blir kyckling fylld med fetaost och soltorkade tomater! 
 

Ännu en tidigt morgon

Jag ligger och tänker och faktiskt är rätt ledsen på många saker men framförallt besviken. ibland har jag så höga förhoppningar om saker och man tror att andra ska tycka saker och ting är lika viktigt som än själv. Man fixar och grejar så blir de bara pannkaka av allt. 
 
mitt upp i allt så saknar jag Vera, min stora trygghet i många situationer, tack vare henne man gick upp på morgonen när man bara ville sova bort dagarna för att slippa allt. När jag var som mest trött på de mesta stod hon där vid sängkanten och vifta på svansen för att få komma upp och ligga skred med mig i sägen. älskade Vera ibland känns de som jag svek dig rejält. önska bara så jag fick träffa dig en sista gång , få säga hej då!
 
tjejerna sover och jag ska försöka jag med en stund till. Idag kör vi mysdag rond två. kanske att vi går ut och hoppar lite i pölar också :)
 
ha en fin dag! 

falsk alarm

krampen och illamåendet var nog inte magsjuka fast jag hade goda förutsättningar att tro de, röda veckan gjorde entré idag och efter koppar spiralen har den känns av mer. Vi håller ändå hemma för att vara på den säkra sidan imorgon med. 
 
Idag har vi inte gjort något eftersom jag var vaken från 3:30 och när jag väl skulle få vila vid 10 var barns inne 5-6 gånger under de två timmar så jag gav upp! kommer nog Sova gott i natt hoppas jag :) 
 
kram

Hej och välkommen

MAGSJUKA.
 
Familjen har drabbats 4 gånger nu under loppet av 4 månader. Jag hoppas bara de är jag som får de denna gången, tycker tjejerna fått sitt. 
Har varit vaken sedan 4 och mår så illa. Ska snart Ringa och sjukanmäla mig
 
 
Föresten viket jävla busväder de är ute och översvämningar hela Uddevalla centrum är ju inget vatten , helt sjukt! 
 
 

gårdagen

Godmorgon på er! 
 
Fy fan.  Vi har sovit som krattor hela familjen i natt :/. Igår fasta jag och drack min vassle, basico och The efter träningen åt jag två ägg och kika på Sveriges mästerkock tror aldrig jag varit så hungrig. 
 
Skulle springa ute igår men min mobil dog innan jag han börja så jag tog gymmet i stället,  bra att kunna välja. Börja på vecka två idag i stället eftersom jag känner att vecka 1 i springschemat va lätt så i stället för 3 min vila 2 spring jag 4 vila 1. Och 4,6 km! Nöjd och trött hade tänkt köra lite styrka men alla salarna va upptagna och i "gorillaburen" hänger jag helst inte 😁
 
Idag står jobb på schemat hoppas regnet håller sig borta så jag kan gå å lämna barnen hos dagmamman och sedan vidare till jobbet :) 
 
Trevligt fredag på er :)

Kan inte riktigt

Slappna av! 
 
Vakna när Rikards kl ringde i vanlig ordning fick jag knuffa på honom så han skulle vakna. Och de märks på hela mig att de är dags för jobb igen jag stressar och oroar mig för saker. Tycker de är jobbigt att ha tider att passa och att Majken ska hinna sova och äta innan en viss tid. Egentligen är de inga problem utan de är bara jag som skapar. Det har hur som helst varit så härligt att få vara hemma i en vecka och så är de var fjärde vecka på mitt schema, de är en gåva! 
 
 
Har passat på att shoppa lite på nätet under tiden jag ändå varit vaken. Två par brallor blev de och jag visste inte att man kunde få så man hämta de i affären , smidigt?  Eller? :) såg även en annan rolig sak när jag kika på kläder. Kan man verkligen ha så långa ben!?
 
 

onsdag

Godkväll. 
 
Jag ligger i sängen bredvid mina två flickor som sover gott efter en heldag med fina vänner. Bad och käk :) trodde meja skulle somna tidigare idag men icke. :)
 
Imorgon är sista dagen som jag är ledig och så Ska vi bara vara hemma och så kommer gudmor Sarah på besök :) idag fick Meja jättefina presenter på posten av Rikards kusiner , vi blev jätte glada så fint gjort. Ska också börja Skicka presenter med post Meja tyckte de va så roligt att få :)
 
Hopps ni liksom jag haft en fin dag :)

tisdag

Godkväll i stugorna
 
 
Starta den lediga dagen med sovmorgon,  man tackar! Vi gjorde oss ordning käka frukost och begav oss mot min moster där Meja som fyllt år fick fina presenter och vi fick god mat.kl 15 var de dax för julgransplundring med morfar de va mysigt!  
 
När vi kom hem byta jag om och stack ut på en löprunda börja på mitt 10 veckors schema och de innebär 3 pass i veckan i 10 veckor de ska gå och allt handlar om vilja och planering. Första passet gick förvånansvärt bra och jag hann under passet ner till stan och tillbaka,  är nöjd och ser fram emot nästa :) 
 
Nu har vi ätit kvällsmat så nu ska barn läggas! Känns så skönt att jag är ledig 2 dagar till :) 
 
Kram
 

stellas lekland

Ja de är där vi spenderat dagen. Vi vakna i morse och tjejerna, speciellt meja va inte på topp men jag tänkte att hon bara va trött. Hon höll igång rätt bra ändå på stellas men varit extra känslig och ätit dåligt. Nu har hon precis somnat. Är hon inte helt kry behöver hon all sömn hon kan få. 
Rikard var hemma i 20 min sedan åkte han å träna, nu ska jag underhålla Majken en timme innan de är dags för henne att sova.  Och jag är helt Slut jag med så de blir en lugn kväll för mig !
 
Imorgon har vi tänkt oss nordens ark men vi får se hur tjejerna mår och då blir de kanske en tvättdag i stället , minst lika kul ;)
 
Kram
 

egentid när den är som bäst

 Efter en lugn dag med lite städning stack jag till gymmet när r kom hem. 2015 är året då jag blir nöjdare med min kropp, punkt Slut!  
Nu är jag Slut. 45 min cardio + 30 min styrka
Näst vecka drar jag å några heta mammor igång med löpträning,  så kul! 
 
 

slappar söndag

Tjenare.
 
Igår när jag la mig vid 22 och va dö trött vaknar Majken och inte är så trött. Vid 00 somna hon och jag med. Kl 6 ringde alarmet och promenad med mamma och hundarna stod på schemat. :) barnen va vakna när jag kom tillbaka
 Nu är Rikard på rådjursjakt och vi har slappat i soffan tills nu. Dags att göra någon nytta och ta tag i kaoset :) 
 
Min syster kommer hit sedan innan hon ska åka hem till huvudstaden igen så kul att hon varit här och hälsat på! 
Annars blir dagen lugn om jag inte får ett ryck å sticker till gymmet sedan :)

woho!

I skrivnade stund är kl 19;06 och BÅDA , inte bara en utan BÅDA barnen sover i sängen! alltså när hände de sist jag vet inte men underbart känsla. Själv är jag aptrött och skulle också kunna sova, lätt! Men ska vara uppe en stund bara för jag kan och för jag är helt ensam här i kväll :) 
Jag ska kika på den nya filmen av Beck och äta nötter :)
 
Ikväll medans barna lekte så fint på sitt rum passa jag på med lite hemmaträning. det blev 20 min ben/mage innan barna skulle klättra upp på mig.
 
Imorgon ska rikard ut och jaga så jag och barna får roa oss på eget håll , och de är nog inga problem :) 
Ha en trevlig lördag gott folk :) 
 
Kram
 
 

rutiner

Hej på er! 
 
Va viktigt de är med rutiner alltså och dessa har gått åt pipsvängen nu under jjul och nyår när man varit uppe sent vaknat sent åkt bil på EM så barns sovit då. Ja ni vet hur de är ni med barn själva. 
 
Innan jag fick barn förstod jag inte varför de va så viktigt att barn på förskolan jag jobba inte sov för länge men nu gör jag. 😉
 
Idag vakna min stora tjej 03:30 märkte direkt att de skulle ta sin tid för henne att somna om så vi gick upp. Två timmar sov vi i soffan innan kl ringde och vi skulle iväg och träffa Angelica och Nicole för 3 timmars röjj på de nya leklandet,  hur bra som helst va de! Meja stack ifrån mig tre gånger när vi skulle hem. Är de ett tecken på att de får bra betyg ? :) 
 
När vi kom hem åkte Rikard till kompisar i Lysekil och jag är hemma med trött tjejer som SKA somna i tid i kväll så mamman får lite egentid. Minns inte när de hände senast. :) så nu ska vi ut ett par timmar å leka :) 
 
Trevlig lördag på er :) kram

Fredag!

Godkväll på er!
 
Idag sov vi länge.  Inte konstigt när de va ballalajka till kl strax innan 12. Vi har bara myst idag för tjejerna har varit trötta och jag ser fram emot hemma mys dagar och framför allt rutiner! 
 
Just nu sitter jag på mitt andra jobb fast med samma typ av arbete. Slutar 21:30 och sedan är jag ledig förhoppningsvis till fredag. Gissa om ja ska mysa med mina barn :) 
 
Hoppas ni får en trevlig fredag :)

Första inlägget 2015

Godkväll på er.
 
Tänkte uppdatera er om mitt enormt intressanta liv 😉 igår va de som alla vet nyår. Värdparet fick ställa in då en utav herrskapet blev väldigt sjuk :/ samma visa förra året fast med ett annat par och en annan sjukdom.
 
Vi var hos familjen Waĺlin i stället och hade de väldigt trevligt. Åt god mat, spela bingo, skåla och umgicks! 
 
2014 var ett bra år för mig. Barnen har växt och utvecklats i hiskelig takt, jag har tagit körkort,  jag har fått fast jobb, vad mer kan man begära av året :) ? 
 
Starta dagen på världens bästa jobb också dessutom. Sedan åkte jag direkt och hjälpe en vän med flytt. Fastedaag startar vi de nya året med också! 
 
Snart ska jag sova,  mina huliganer hållet på och är igång än 😴😴

RSS 2.0