Gott nytt år !

ja nu min vänner är det bara en dag kvar sedan börjar 2011.
2010 har varit bra, men hoppas att 2011 kommer bli bättre. Det har funnits perioder i detta år som jag verkligen mått skit ! Men perioder bland nära och kära som det känns som jag svävar på moln.

Har väl inget löfte så mer än att äta nyttigare och att lägga energi på det människor som lägger energi på mig,orkar inte med "vänner" som ändå inte känns som några vänner och bara passar ibland.

Mitt nyår ska jag fira på jobbet , men underbara människor som ger så mycket glädje.. Det ska bli riktigt mysigt! Kommer nog dock somna innan tolvslaget men pigg kommer jag vara i morgon. :)

Imorgon ska jag ha myskväll , dock var det inte så många som kunde komma... tråkigt när man planerat och fixat men mer mat till mig och Angelica :)

Gott nytt år och hoppas ni mår bra där ute!



...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1524781/behrendtzs?claim=anpds2uy88y">Följ min blogg med bloglovin</a>

Näst sista dagen på året

Hejsan.

Idag har jag jobbat och varit på promenad med Vera och Jenny ,, vad brun å fin hon var då :)
Köpte till räker tills rikard kommer hem , vi ska ju inte fira nyår tillsammans eftersom jag ska jobba :) Så räker och pomac blir de när han kommer hem från jobbet om en liten stund. ska även städa också !

Ikväll kommer Jenny m familj mysigt :)

Ha en trevlig kväll
kramar


Onsdag Morgon.

Godmorgon på er !

Idag var jag uppe med tuppen och var ute en långis med Vera.. det var skönt att komma upp tidigt faktiskt , hade redan igår gjort i ordning min frukost som jag drack för en stund sedan. Väldigt god smootie, här kommer receptet så ni kan göra den själv om ni har lust !

Igår köpte jag mig en GI bok , där var det massa spännande recept som tex keso och spenat lassagne och massa olika soppor.

1 per

1 Mogen banan
1/2 avokado
1/2 dl havregryn
Mjölk.

Mixa och drick!

Ha en underbar dag !
Johanna























































Johanna


Recept tips.

tänkte börja med lite nyttiga recept tips här på bloggen. eftersom 2011 ska bli nyttigare på alla sätt och vis! :)
Ska börja testa på nya saker från olika recept och kokböcker :)
bra va ? ;)
Ha en trevlig dag

bläää

vakna i morse att grannen unders väcka klocka ringde, antingen sov han väldigt djup eller så var han itne hemma. Kunde alla fall inte ligga där å lyssna på den så gick å la mig i soffan i stället har ont i magen så idag blir de en lungn dag fram till ja ska jobba.
kram

trött

hej på er.
sov skit dåligt i natt trodde inte det var sant när klockan ringde. snooza så jag fick stressa de sista , bra start på dagen ? lungn dag på jobbet och jag trodde seriöst jag skulle somna flera gånger.
när jag kom hem var tanken att jag skulle iväg å träna men var helt slut och gjort lite mat istället jag å rikard la oss i soffan å kika på Sally , jag somna som en stock.
Nu ligger jag här och mår illa å har skit ont i magen, vill inte bli sjuk!
Imorgon har jag sovmorgon :) Ska även jobba kväll
Kram på er

Underbart !

Tjing .
sitter i soffan med Arn i bakrunden och tänkter på livet, gud va underbart det är!

Julafton var jätte mysigt med god mat och underbara människor som består av min älskade familj ! På natten och dagen efter jobba jag en stund.
Sedan åkte vi tilll Lyse för att fira lite med Rikards fina familj , det var mysigt och roligt att alla var hemma :) Hade dock önskat att vi kunde varit där på självaste julafton men tiden på dygnet var för kort.
Innan vi åkte hem tog vi vägen om Rikard mormor och morfar , underbara människor.

På kvällen blev det party för hela slanten , det var roligt ända till vi kom ut , det var så mkt folk och alla splittrades kallt var de också , så jag var hemma vid 12 igen.

Denna dagen har varit lungn , pizza till frulle och massa mys med film och allt. En stund hjälpte vi mamma å flytta lite grann. Åkte och veckohandla och sedan hem för att äta.
Kyckling tacos ,, mmmm !!

Nu ska jag duscha och sova , imorgon ska jag jobba på Admore , det ska bli skoj !

natti natti !





Bilder från snöpromenad

lite vinter bilder :)
Dagen outfitt :)

En bra dag.

Hej på er.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet snöa de, men i morse när jag gick till bussen var de faktiskt bra plogat , kors i taket ;)
Men bussturen tog slut vid Agnebergskolan där polisen stod och blåljus vid järnvägen , ngt fel på tåget ? När kl blev sju och jag börja jobbet fick jag gå av bussen och springa resten av biten till jobbet. Svettig blev jag och jag höll värmen :P

Fick åka med min arbetskamrat hem så nu ligger jag här i soffan och ska vila en stund , sedan ska jag å vera ut och kasta med hennes fänder , och traska till affären å handla, i dag blir det stekt fläsk med löksås, då blir rikard glad :)
Träna och sola ska också hinnas med .


Ha en trevlig dag. kramar


Natti

Dags att ta en dusch och krypa till kojs, imorgon kommer det bli en bra dag med jobb, träning och sist men inte mist ska jag träffa min älskade syster :)

Här kommer två bilder som jag fixa till lite dag :)






Vad tycker ni ?
Kramar Johanna






























Snöprommenad

Inne efter en härlig promenad , gick vägen om Ica på väg hem å posta en brev för Rikard.
Bestämde mig för att de blir ingen  träning i dag , är med förkyld än vanligt så jag ska lägga mig i soffan och läsa en
bra bok, "BLONDIE" heter den och de är en sån bok man bara vill läsa  vidare och vidare på.




Här kommer lite bilder från promenaden




Ha en bra dag / Johanna


Tisdag .

tjineling.

drömde en mardröm i natt om att jag blev dumpad , när jag vakna och upptäckte att det bara vara en dröm fick jag nästa tårar av glädje i ögonen..

Just nu ligger jag i soffan och ska snart ta på mig kläder och ta en långis med min fina Vera., sedan ska jag traska bort till gymmet är det tänkt å sola och träna lite. Lunch tills idag består av kycklingwok med nudlar som jag gjorde i ordning i går kväll , allt för att slippa göra det i dag :)

Ikväll blir det jobb., gott att jobba kvällar ibland så man får sov morgon.

Idag är det även 26 dagar kvar till vi åker till Thailand :)
Saknar Jenny som är där nera och gottar sig , hon är säkert brun som en pepparkaka när hon kommer hem :)

Ha en bra dag.
kramar




Överby

Hej på er !

Idag var jag uppe tidigt , börja jobba 7 med underbara Hellen :) efterjobbet hämta Susanne mig och vi åkte hem till mig å gick ut med dogsen en sväng., sedan åkte vi till Överby.

det hade snöat jätte mycket i natt och under morgonen men konstigt nog synder inga plogbilar till så långt ögat kunde nå. Vi kom alla fall fram hela & rena.

det var inte alls så mkt folk på överby vilken var väldigt skönt handla lite juliar och lite smått och gott till mig själv bland annat ett pärlhalsband och en pippi tröja som jag hade varit på jakt efter länge men när jag väl hittat fanns den inte i min storlek utan bara s & xs.

Vi åt tacobuffe innan vi fortsatte att shoppa :)
När vi åkte hem var jag skit trött och la mig och vila en stund , Lucas kom och skotta lite på ballkongen hemma hos oss ( Han tjäna bra ;) ) Sedan bar de av till gymmet., Emil som var tärna förra veckan var tomte i dag.. :)

Efter gymmet tog vi en promenad bort till affären med Vera och handla lite ., till kvällsmat idag blev det köttbulle macka , inte dumt alls!

Lugn kväll med tv tittande , såg på bland annat "ung och bortskämd" och han jag hejja på åkte ut., vilket jag tycker var väldigt orättvist eftersom det var han som hade visat framfötterna hela tiden.
Skit program.

Nu ska jag snart sova imorgon ska jag få sovmorgon och ta en tripp till gymmet , på kvällen blir de jobb ..

Här kommer en bild på min nya tröja :)
Johanna






Tiden

Idag har tiden sprungit i väg och jag har inte hunnit fatt den riktigt.

Vakna åt frulle tog en tur med vovvarna i snön, hade gjort blodpuddig godis som jag kasta i snön som det fick leta efter, åå de tog tid ;) mkt för att de inte känner lukten på samma sätt i snön


Hjälpte kära mor å bära lite låter och sånt också , tur att jag har en sån stark pojkvän och lillebror som fick ta de tyngsta :P

Kvällen har varit lugn åt god kyckling och kika på webtv , vi hade ju missat Sista delarna av Robinson , och jag tycker faktiskt rätt man vann.. :)

Nu är det dags för en dusch och sedan sova,  ska upp tidigt i morgon och jobba efter jobbet kommer Sanne å hämtar mig då ska vi till Överby och slutligen tränig på kvällen.

Hoppas ni haft en trevlig helg
Johanna


God morgon .

Ligger i soffan , har precis gått upp. Idag är det söndag och 4:de använt . Om 5dagar är de jul afton. Vart har december månad tagit vägen ?

Snart ska jag köka lite ägg och göra lite havregrynsgröt till frukost. Rikard sover , som vanligt får se när han gå upp i dag.

Ush känner mig besviken och bortglömd på ngt sätt, prata med Susanne om det och hon förstod såklart hur jag kände. Undra om det är medvetet ??
jaja skitsam.

Hoppas ni får en super bra söndagsdag :)
kramar


Jag och Jenny för 100 år sedan :)


Stolt stora syster & simon

Myskväll

Gokväll på er.

Idag skulle Rikard i väg på julavslutning med hemvärnet så jag passa på att bju hem några vänner. Dock kunde inte Angelica komma pga snöovädret , jävla snö :( det var tråkigt mkt tråkigt för jag hade verklige sett fram emot de.

Susanne kom alla fall och vi laga mat tillsammans och kolla på film och myste och prata om allt och ingenting. Vi tog oss en promenad med vovvarna i snön , det var skönt med lite frisk luft och ännu skönare när man kom in :)
Spana runt lite på nätet , facebook är allt en jädrigt bra sida, man får reda på mycket ;) haha !

Tiden sprang som vanligt i väg och det blev helt plötsligt natten, sitter är och väntar på ett sms från henne så jag vet att hon tagit sig hem.

Här kommer lite bilder

Från förr.. och den tiden jag saknar mest hela tiden :)












Glasögon orm ;)

Vad tycker ni ?




Helg :)

Gud så gott att de är fredag, ihelgen ska jag bara njuta av att vara ledig. Ladda inför kommande två veckor då jag ska jobba 12 av 14 dagar...

Idag har jag varit jätte trött verkligen , vad är de med mig ?? Lyckades städa lite och gjorde mat tills Älsko kom hem från jobbet ,, Porterstek med rotfrukter i ugnen ,, mmm.

Nu ska vi till torp å hämta glajjer, kanske ni får se en bild ikväll ;)
Ha en trevlig fredag.
Puss


trötter

Tjenare på er.

I tisdags natt jobba ja ju natten , vaken dessutom eftersom jag var ledig hela dagen i stort sätt på tisdagen passa jag på att sov hela dagen typ. Natten var ändå jobbig och när jag sluta i går sov jag bara tre timmar , det var de jag hade tid med.
Igår kväll var vi på julkosert i Lidköping och var inte hemma för ens kl 24 typ. sov som en stock hela natten. :)
Hade bestämt mig för att gå upp 9 i morse men det orka jag inte så sov till 11.
måste vänta rätt dygnet snart får ju ingenting gjort på dagarna om man gå upp så sent och sover bort hela dagen.

Ikväll ska jag jobba. Innan det ska jag laga lite mat och fixa och dona . ha en trevlig dag :)
kramar



Svenska hjältar.

Vilket fint program., satt och kika på det och det spruta tårar . Tycker det är väldigt bra att framhäva människor som gjort något bra. Det var extra roligt att se Bertil som lagt ner sin själ på det förståndshandikappade så att det skulle få ett så bra liv som möjligt.

Missa dock halva programmet kolla på ett gäng bortskämda ungdomar "Ung och Bortskämd" Men det flesta mognar mer och mer och får mer och mer förståelse för hur sina föräldrar har det.

Var inte ett dugg sugen på att träna i dag eftersom jag känt mig så trött hela dagen , men när jag väl kom dit blev jag mer taggad är någonsin :) Emil hade klätt ut sig till tärna i dag också , :)

När jag kom hem testa jag att göra Keso pannkaka, jag gjorde smeten och Rikard skulle steka medans jag duscha, det blev mest som en gröt men jag tyckte det var väldigt gott :)

Det har varit en lugn kväll och det är skönt , imorgon ska jag upp tidigt och jobba å träna .. Fick även sms att mina glajjer kommit så imorgon ska vi hämta dom också , spännande ;) Lovar att lägga upp bilder så ni får se hur jag ser ut :)

Pusss!


segare än sirap

Hej på er !

Helgen har varit jätte bra och har gått väldigt snabbt men vad gör de när jag ändå från och med i dag får träffa min Älsko varje dag ? :)

Hade ställt klockan på 9 idag för att jag skulle ta mig upp i tid men var totalt slut så gick upp 10 i stället. Det blev en lungn förmiddag och tiden bara springer iväg. Tog på  Vera ryggsäcken och traska till affären där jag handla lite middagsmat.
Nu sitter jag i soffan och tänkte kanske vila en stund innan jag gör mat.

Ikväll blir det träning.
Ha en bra dag  :)
kram



Aldrig ska jag sluta älska dig

Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är där för dig
Ge inte upp

Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta

När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är där för dig
Älska mig då

Aldrig ska jag sluta

Älska mig då (3x)


Rikard Nilsson

Jag älskar dig nu och föralltid

torsdagen den 9 december 2010

Heeej på er!
Imorse ringde min klockan 9 så jag inte skulle sova bort hela dagen. Tralla upp och morna mig en stund innan jag tog en promenad med Vera,..
När jag kom hem tog jag med mig väskan till gymmet där jag träna en stund. men de bästa av allt sola & basta :)
När jag gick från gymmet var det alldeles underbart fint väder ute.
Nu har jag precis ätit lunch som idag blev kyckling wok med nudlar  :)
snart blir det en promenad med Vera innan jobbet .
Ha en underbar dag !
Puss

Vänner...

En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat.

8 december 2010

Tjingeling :)

Just nu sitter jag här i soffan efter en promenad med Vera , Jenny & såklart lilla Alice.

Sov väldigt gott inatt och hade svårt att komma upp, fastna i en bok i går kväll så det blev lite sent :)
Vid 11 tiden kom mina favoriter , Jenny & Wille hit, passa Wille en stund för mamma Jenny var å klippte sig å det blev väldigt fint :)

Vi tog en promenad till stan och åt lite lunch , testa en taco pannini det var att rekommerndera ;) På väg hem igen snöa de massor, så då var de gott å komma in och wille fick lite välling :)

När Jenny och Wille åkt hem tog jag en tur med Vera det var uppskattat att hoppa å busa i snön :) Gick in & la mig å vila var hur trött som helst..
Vakna och fick ett sms å tog en promenad.

Kvällen blir lugn :) Ska kika på Maria Wern trotts att jag tycker det är läskigt , men det är ju bra :)
Imorgon ska jag gå till gymmet å sola och basta :)
Ska även jobba på kvällen ska bli kul !!


Puss :)

7 December 2010

Hej på er !

Min dag började i dag halv 8 fast jag egentligen planerat att gå upp halv 9. Men eftersom min största lillebror sov här i natt vakna jag till när han gick upp & följde han en bit på väg till skolan med hundarna. Men väldigt vad det snöat inatt..
.
När jag kom hem tog jag på mig träningskläderna och begav min till gymmet där Sarah - rara - Underbara satt och vänta. Vi körde bra idag faktiskt och jag kommer nog ha fin träningsvärk i morgon ;) När jag kom hem tog jag mig en tur till med Vovvarna lika bra när man ändå var svettig. ;) Jenny och Alice hängde på.

När vi kom in tog jag en varm dusch och åt lite mellanmål gjorde mig i ordning. vid 15 tiden kom Angelica och hämnta mig. vi åkte till Cactuz och åt sallad .! :) Åkte hem å kika på film . höll på att somna men de gjorde jag inte. :D

Satt och prata länge om allt möjligt och hade de lika mysigt som vanligt :)

Nu sitter jag här ensam och saknar min Rikard men vet också att det här är sista tisdagen jag sitter här ensam alla fall pag av att han är i norge och jobba. Alla fall en på ett tag ;)

Imorgon kommer min älskade Jenny ., när jag ska förklara vem jag menar (eftersom jag har två kompisar som heter jenny) så säger jag jenny med bebisen ;) ja Jenny och Wille kommer och jag ska passa honom en stund medan jenny klipper sig., då ska vi lyssna på musik och mysa.. det har ja sett fram emot hela veckan .. :)

ha nu en trevlig kväll och sov gott
Puss









Dag 9 - min tro

Jag kommer i håg när jag var liten och verkligen ville att saker skulle hända eller om man hade varit dum och ville ha de ogjort då bad ja till gud och läste upp ramsan "tryggare kan ingen vara " med knäppta händer. Då ville jag verkligen tro att gud skulle hjälpa mig ..

kan inte säga att jag är kristen men någonstans där tror jag att när man dör kommer man till himmelen att livet inte slutar bara så där, vart ska JAG ta vägen liksom.!?

Vad tror ni ?

Kram

Dag 8 - ett ögonblick

När man kommer innanför dörren hemma och det kommer en överlycklig hund som man mötts av vid dörren. Hur man än mår i de ögonblicket blir man alltid glad..
Vera <3

Dag 7 - Min bästa vän

Min bästa vän lärde jag känna under min gymnasietid. Trodde även ett tag att jag skulle förlora henne föralltid. Det var det värsta jag varit med om.

Susanne är den vän som jag har som jag varit tajtast med , hon vet nästan allt om mig och vi har ganska mycket gemensamnt. Förr gjorde vi allt tillsammans och vi hade det alltid så himla roligt. Vi gör saker tillsammans nu också men tyvärr inte lika ofta , men det som är det bästa är att jag vet att hon alltid finns där, jag vet att jag skulle kunna ringa henne när som helst och hon skulle lyssnat. Hon har en helt underbar personlighet och är nästan alltid glad.

Världens finaste Sanne , älska dig min vän!




Dag 6 - Min dag!

Hej på er!

Imorse hade vi sovmorgon , vilket var väldigt skönt ! hade tänkt att sova till 10 men som vaknar som vanligt alltid mycket tidigare ..

Vi tog på oss och gjorde oss ordning , åt frulle och sedan bar det av till torp där både jag och Rikard hade tid för synundersökning. Efter massa tester och lufttrycks test på ögat och sånt fick jag testa ut bågar , hitta två fina men även två olika för det kan ju vara roligt att varigera :)

Rikard behövde också glajjer så han fick sig också två par.. några tusen fattigare begav vi oss till obs där vi handla lite inför kvällen bland annat frukt till fruksallad ..
När vi kom hem började vi med maten idag blev det porterstek , som är de gosast som finns typ , till de åt jag rotfrukter i ugnen .mmm :)

När vi ätit klart så åkte vi en sväng till Rikards goa moster och kika på hans kusins lilla valp , en söt liten Alice :) Innan vi åkte hem så tog vi vägen om Sandra och Robin , ååå vilken fin liten mage hon har , inte alls avundsjuk ;) Rikards andra kusin var också där :)

Nu är vi hemma och jag är jätte trött , tanken är att jag ska upp tidigt i morgon å träna .. vi får se hur de blir med de men :) Rikard och Martin sitter här just nu och kollar på lägenheter .. :)

Ha en trevlig fredag :)

Puss!

dag 5 (igår skulle varit 4) detta är kärlek

Kärlek är för mig det största som finns. Men det största kärleken är till min familj & Rikard såklart. Kärleken till mina syskon är ENORM , hade kunnat göra precis vad som helst för dom. I våran familj visar vi mycket kärlek till varann vi säger alltid att vi älskar varann och visar alltid hur mycket vi tycker om varann.. men det är ju inte samma kärlek som jag visar Rikard för han älskar ja ju också men på ett annat sätt.

kärlek är ett sånt stort ord , för det finns så många som ingår i ordet kärlek för mig.

Här kommer alla fall lite bilder på mina käraste :)






Dag 5 - det här åt jag

Oj har varit alldeles för dålig på att uppdatera.
Har ingen blid men kan skriva vad det var, en tips på nyttigt mellanmål dessutom.
Kesella , Funlight och frysta bär .. Blanda i hopa det och vips så har du ett jätte gott mellan mål :)
Testa och skriv en kommentar vad ni tycker :)
Puss

RSS 2.0