Underbar dag !

Idag var jag upp 6.15. Tveka och kände efter om jag kanske skulle sova igen, men Näää. traska iväg till gymmet. Träna spinning och sedan esyline , fy fan vad jobbigt men skönt när det var över.. Kom hem åt frukost.. Sedan tog jag en tur med Vera..
Vila en stund i soffan.. och nu sitter jag här har precis ätit apelsin, ;) ska snart göra mig klar för att möta pappa vid thai , vi ska äta där i dag MMMMM.. och nu är jag hhungrig som en varg så de ska bli gott :)
Susanne kanske kommer hit sedan och det hoppas ja, det hade varit mysigt.. saknar ju henne ;)
ha de gott allesammans :D
"det är inte problemen som förstör, det är när man slutar lösa dom tillsammans "
/ Johanna

Måndag.

Godmogon..
Alltid när jag skiver här på bloggen vill jag ha mellan rum och gör mellanrum men när det är klart så blir de inte mellan rum alla fall.. Någon som vet hur man ändrar och gör lite fint här färgbakrunder och sånt där?
skulle upp och tränat idag men tog en sovmorgon i stället, hade sjukt ont i huvudet så hade inte orkat träna alla fall.. får göra de i morgon bitti i stället :)
I dag har jag tagit de mest lungt, var ute för en stund sedan med vera & kasta fänder, till skillnad från den och bollen är att fändern inte åker ner i snön och därför går de inte att tappa bort lika lätt, plus att den är större :) Försökte kasta där hon inte sprang igår , det blir liksom jobbigare då ;) Hon kämpa och kämpa... Nu ligger hon helt utslagen i sin bädd :)
Stax ska jag bege mig till jobbet..
ha de fint :) Puspuss

Helgen som varit

Helgen har varit väldigt bra och mysigt, händelserik:)
I fredags Åkte vi till Lysekil och hämta en paket som vi hade posten där, en snabb sväng förbi Rikards mamma och pappa. .. och sedan det jag väntat på länge och anledningen varför jag åkte med Jenny <3 Åååå va underbart fin hon är med lilla magen, hon visa alla fina saker som hon hade köpt... och visa bilderna på liten! Jag är inte alla avundsjuk ;) Vi fick fika och satt och prata , mkt trevligt.
Sedan åkte vi hem, åkte förbi torp och handla lite...
Bio var det på kvällen med rikards kompisar, det var mkt trevligt och filmen var bra :)
På lördagen hade vi sovmorgon och det var skönt att få sova ut och att man känner sig utvilad,, vi gjorde egentligen ingenting mer än att va ute med Vera på dagen, sånt jäkla skit väder... Ush det blåste och var svin kallt!!
På kvällen jobbade jag det var trevligt, vi kika på medlodifestvalen och hade det mysigt :) Rikard kom och hämta mig efter jobbet vi leta parkeringsplats och cirkulera runt där vi bor, rikard skulle ta en genväg genom en gata för att komma ut på våran igen.. Men vi FASTNA! herre gud som vi höll på ... Folk i lägenhetena innanför stod bara och titta på ... En snäll dam kom och gjorde ett tappert försökt, sedan kom en kille som visade sig vara våran granne och hjälpte oss.... till slut tyckte det runt om kring att det lät för mkt så ett ungt par kom ut och fråga om vi behövde hjälp och de visade sig att den ena var min gamla idrotts lärare,, när det kom ut och styrde upp allt hände det grejeer:)
Tur att det finns så snälla människor ! Tack!
Söndag, vi gick upp 7 idag och bar ner tvätt och börja tvätta, vi hade som mål att tvätta alla smutsigt tvätt.. vi gick upp och la oss igen och sov till 10 ... och förtsatte tvätta :) Var ute med vera , åt frukost och sedan bar de av till torp en sväng, Rikard hitta sig en jätte fin vårjacka på rean.. och ja träningsbyxer ... vi handla lite mat och åkte hem och städa.. Nu är vi nästan klara och det är skönt att få de fint igen :P Ikväll blir det lungt, vi ska äta nyponsoppa och titta på blåsningen ... Just de vi köpte en fänder till vera  också som vi ska ha när vi muskeltränara henne i snön :)
ha det fint allihopa,:) kram

Umgås med mig själv dag!

tenixen..
Hade två valmöjliheter i morse antingen gå upp 6.15 eller 9, gissa vad ja valde??  Rätt 9 har tänkt hur länge som helst nämligen att jag ska gå på spinningen på morgonen men det har liksom inte blivigt så... Var på esylinen i stället! Hann springa en sväng på bandet också riktigt gott att svettas ;)
Efter gymmet åt jag paj och tog det lungt en stund...
Passa på att ta en låångis med Vera i det underbara vädret, innan vi gick hem tog vi vägen om hemma kväll där jag lämna tillbaka de gamla filmerna och hyrde tre nya. romantiska komedier :)
Kika på en när jag kom hem medan jag åt lite mat, lax och grönsaker blev det i dag :) jätte gott!!!
Sista delen av filmen fick jag pausa, blev såå trött så jag fick sova en stund.. sjukt!
När jag vakna igen kände jag mig seg som sirap , prata med mamma på msn och vi sågs och tog en prommenad med hundarna, kul att träffa syskonen också.!
Stanna en stund hos mamma tills jenny skicka sms och fråga om vi skulle ut och gå.. och de gjorde vi...
Nu har jag och vera fått motion för hela veckan ;) Hoppas på fint väder i morgon med man blir liksom så mkt piggare då:)
Imorgon kommer min älskling hem och det ska inte bli helt fel, saknar honom !
Ha de bra // Johanna

Lycklig!!!!

Helgen som var innehöll mkt jobb, och det var roligt.. Men trött som fasen på söndagen vi åt god mat... vi skulle egentligen äta på kvarters men det var fullbokat..
Igår pallra jag mig upp till jobbet var helt slut, länge sedan jag var så trött fast vi gått & lagt oss 21 dagen innan.. MIN Sanne hämta mig efter jobbet och vi tog en lång promenad med hundarna, lilla Alice var med också..
Vi myste och prata massa... tiden bara försvann..
På eftermiddagen kom Angelica så vi tre åt tillsammans och så, sedans åkte sanne hem så jag och angelica kika på beck, den var änna seg... la oss och prata.. somna gott...
vakna i morse av att angelica redan va vaken, lilla sigge hade väckt henne lite försiktigt och ville ut .. så de var ut och gå.. :) kolla på familjen anorluna och åt vaniljbulle :d Somna i soffan.. åt pannakor.. pappa kom en sväng alltid trevligt :)
Nu sitter jag här i soffan nyss hemkommen från gymmet.. Jag har verkligen haft två underbara dagar med två fantaskiska kompisar som ger så mkt av sig själva..
ikväll bli de lungt, ska ut och gå med jenny och alice senare hade jag tänkt:)
Ha de fint kramar

Trött..

God morgon.
Idag är ja väldigt trött, det känns som jag skulle kunna sova hela dagen,., Kanske gjorde jag slut på all energi i går när jag städa :) Om en stund skall vi hämta jacob i skolan vi ska åka pulka i sandersdalsbacken , det ska bli mysigt :)
Annars blir det nog en lungn fredag med mys framför tv och att bara vara nära..
Imorgon ska jag jobba 16.30 - 17 lite mer än ett dygn.. det ska bli roligt,.
På söndag är det alla (`V`) -dag då ska vi ut och äta på kvarters, det hade redan Älskling planerat :)
ha en bra dag..
"Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått"

Torsdag!!!

Idag var jag uppe tidigt, 6.15 stod alarmet på när jag vakna, sov fruktansvärt gott.. Igår på jobbet såg vi på de okända, och när jag kom hem trodde jag att jag såg spöken överallt :P Vakna alla fall i natt av att de lät som det droppa, de lät som det kom utifrån, typ på fönsterbrädan, kände då att  jag var kissenödig, men när jag kom tillbaka igen så droppa det inte längre, konstig..
Idag har det varit fint men kallt ute och man blir genast mkt gladare när solen skiner, efter jobbet gick jag till Tempo och handla lite saker till middagen.,,
Hämnta Alice hemma hos Jenny och stefan och tog en promenad med hundarna i solen :)
Väl hemma igen storstäda jag hela lägenheten, hade börjat så smått under veckan... hundarna var trötta och låg på golvet..Fint blev det alla fall..
Rikard kom hem också och det är alltid lika mysigt och roligt att träffa honom, han sprider sån glädje :) Vi åkte och hämta jacob, tog en tur till blomsterlandet och sedan åkte vi och köpte kina. :) Allt var hungriga så det var tyst vi bordet,, Lucas var också med och åt vilket var mysigt :)
Efter en låååångpromenad då vi hyrde filmer på vägen sitter jag här i soffan och har slagit träning om vilken film vi ska se och det blir "flickan"
Imorgon väntar en ny dag med massa pulka åkning och träning !
Pusspuss

Bara onsdag :(

God morgon !
Hade sov morgon i morse, vakna 9.20 kände mig utvilad så jag gick upp och tog på mig, på vägen ut slängde jag massa soppåsar som blev när jag rensade i kylskåpet och skafferiet i går kväll , nu är det halv fullt, kylskåpet.!
Jag och Vera tog oss en god promenad, men det är allt jobbig att gå på vissa ställen, det är så himla halt! På vägen hem tog jag vägen om Ica där vi handlade lite grann, bland annat svinto  och kattsand. Tycker verkligen denna vecka har gått hur sakta som helst, känns som jag haft å göra hela tiden.. , Ibland är det verkligen skit jobbit att längta!
Ikväll skall jag jobba börjar 15 och slutar 22 det ska bli roligt, alltid lika kul att jobba:)
Idag ska jag lägga all energi jag har på att städa, konstigt nog är jag sugen på de och var de igår också... Härligt !
Ha en bra dag :) 

ja ser det snöar, ush !

hej på er
Har varit skit dåligt på att uppdatera har inte haft riktigt motivaton.
såg på webb tv i går, " himmelen kan väntat" så himla hemskt låg och tänkte på det en lång stund innan jag somna, tänk va livet kan gå snabbt, livet är verkligen inte en självklarhet, det kan vara över på en sekund , 1 minut ! de gäller verkligen att ta vara på de!
för många gånger tar man det för givet..
Somna ganska sent i går, hade ju ändå tänkt att ta sovmorgon och sova till 9 men så ringde telefonen i morse förstod inte om det var larmet eller om de var ngn som ville mig ngt, det kändes som det var mitt i natten , " turingen " stod de , jobbet aha vad har hänt  eftersom de ringer så sent i natten men klockan var 6 och det var jennifer som ringde och fråga om ja kunde jobba, & det gjorde ja gärna..
de var lungt på jobbet och när jag sluta vid 10 tiden tog jag en prommenad hem och hämta Vera och fortsatte mot grusplanen där de är fullt med snö och där vi tappa bort våran boll igår,, vi hitta den idag och kasta och kasta och rätt som de var vart den borta IGEN! efter en kvarts letande gick vi hem igen, vi hittar den säkert imorgon..
Sitter och tittar ut genom fönstet ush va de snöar, vill ju inte ha mer snö !!
ha en bra dag // JOhanna

RSS 2.0