En bra dag !

hej på er!

I morse vakna vi kl 6 trodde inte det var sant men vi kom upp och jag fick i mig frukost sedan myste vi i soffan tills skatten blev trött igen då gick vi in i sängen och la oss och sov till 10 ;)

När vi vakna tog vi oss en tur med Vera och sedan fortsatte vi ner till stan där vi mötte upp min fina pappa :) Han bjöd på thaimat och sedan gick vi och kika runt lite i affärer. Dagen rulla på i ett snabbt tempo och när vi kom hem så börja vi med maten idag severades kycklingfile sås , bulgur och borccoli i Behrendzs resturang ;) det var gott tycker jag!

När vi ätit var kl 18 och då börja skatten bli trött men ville hålla henne vaken till allafall 19 men de gick ikke, hon somna inprencip sittandes i mitt knä och då kunde jag inte med att hålla henne vaken något mer. Jag la henne i sängen och tog på mig träningskläderna och stack upp på ett powerwalk/ jogging runda med avslut spring i trappor och annat jobbigt ;) Jag och Meja var ute ca 50 min och det var väldigt skönt ! När jag kom hem vakna Meja och ville inte vara någon annan stand än hos mig så fort Rikard skulle ta henne blev hon jätte ledsen, så de blev en snabb dusch för min del ;)

Men nu har hon äntligen somna och jag ska njuta i lugn och ro (hoppas jag) framför Bigbrother!

hoppas ni haft en fin dag!
kramar



Min skatt!

Det var den vackraste dagen i mitt liv
Den morgonen du såg på mig
Och jag kände mig
så stolt som en människa kan bli
Den morgonen du såg på mig... och jag på dig



Jag lyssna´ efter dina andetag
Så lätta som en fjärils vingeslag,
jag ska alltid minnas den dag, jag ska alltid finnas här för dig



Du é välkommen till jorden, välkommen min vän
Må lyckan följa med dig på din väg från himmelen, för som en ängel har du landat här i vårat hem
Välkommen till jorden min vän
Välkommen hem



Allt känns så skört, som trädens första blad
när våren ännu tvekar, och står tillbaks
du stannar väl, du lovar att va kvar
som en del utav min morgondag, vår morgondag



Jag lyssna´ efter dina andetag
Så lätta som en fjärils vingeslag,
jag ska alltid minnas den dag, jag ska alltid finnas här för dig

Du é välkommen till jorden, välkommen min vän



Må lyckan följa med dig på din väg från himmelen, för som en ängel har du landat här i vårat hem
Välkommen till jorden min vän
Välkommen hem

Välkommen hem, välkommen hem

 


Tisdag.

gokväll på er!

Idag starta dagen kl 9. När jag och Meja låg å gosa i sängen knacka de på dörren men när jag väl fick på mig morgonrocken så var personen i fråga borta, undra vem det var ?
Efter grötfrukosten tog vi oss en promenad, det var bra promenadväder i dag så vi tog en långa slingan som tar lite mer än 1 timme :) Eftersom Meja sov när vi kom hem så satt vi utanför en stund tills hon vakna.
En snabb dusch blev det när vi kom in och lunch, sedan var de bara att bege sig ner till öppna föskolan :)


Som vanlig var det trevligt där och Meja tyckte de var roligt att kika på de andra barnen :) Innan vi tog bussen hem tog vi vägen om Willys där vi handla lite mat. Idag blev de pannbiffar med fetaost , sallad och tatziki hur gott som helst :) resten av kvällen blir lugn med mys i form av jordgubbar, kivi och bigaroer :)

Imorgon ska jag har en heldag med min fina pappa.. ! 
hoppas ni haft en fin dag :) kramar

Helgen!

hej på er

Fredagskvällen var super mysig. Goda kräftor och fina Vänner! Minstingarna bada i en liten pool och det var väldigt uppsattat. Meja sköt av Skratt när det skvättes vatten på henne :)
I samband med myggen kom tacka vi för oss och åkte hem. Vi hade en trött Meja i bilen som jag fick Underhålla med sånger, tur vi har hennes cd-skiva med barnsånger bilden :) Vi somna gott alla tre när vi la oss i sängen.

Lördag: Alla sov länge men oj va varmt det är i sovrummet trotts fläkten är igång. När vi tagit på oss och gjort oss ordning, packat badkläder och lite annat stack vi iväg till bjursjön där vi rastade hundarna det va uppskattat. När vi var klara där åkte vi vidare mot skår som ligger alldeles vi lysekilsfäjan, där har vi varit och badat sedan jag var lika stor som Meja. dagen var toppen Mamma, Maja, Jacob , Mormor och bosse var med förutom min fina familj :) När kvällen kom och vi var nöjda med sol åkte vi hem till min mormor där det bjöds på middag. Hur gott som helst! :) Sedan åkte vi hem och sov.

Söndag och morsdag! Rikard hade ställt klockan så han skulle upp innan mig och göra frukost på sängen , men han hörde den inte så jag fick väcka honom ;) Men frukost på sängen fick jag och vi låg alla tre i sängen en bra stund och myste och busa :) Sedan åkte vi ut till Mamma och spendera dagen där. Rikard och Jacob var iväg och fiska och Jacob fick tre fiskar , inte illa :)
När vi kom hem på kvällen gjorde vi fruktsallad till kvällsmat :)
Sedan såg vi på bigbrother , tyckte dock det var synd att lars åkte ut men bra att marcelo åkte. Nu håller jag på Hanna J. Vilka hejjar ni på?

Måndag: Idag vakna vi strax innan 10 rätt okej ;) Vi har en slappfisar dag idag eftersom vi flängt runt så hela helgen behöver man en dag och vara hemma och bara ta de lungt , dessutom är lillan lite gnällig i dag så det är bara bra ;) Vi tog oss en promenad med Vera förut och medans Meja sov satt vi utanför och läste tidning till hon vakna. Har ätit lite lunch annars har vi bara gosat en massa i soffan , nu ligger hon i sin babysitter och börjar bli aningen arg så dags att roa henne. får ladda upp lite bilder sedan på helgen när jag får tid :)

Ha en fin dag, kram




Fredag!

godmorgon på er!

Igår kväll var både jag och meja jätte trötta så kl 9 gick jag in och la mig och somna gott, sov dock inte as gott pga min goe bränna och att de var så varmt , andå sov jag utan täcke mestadels av natten.

vakna kl 5 och kände mig konstig nog utvilad så tog på mig och tog mig en tur med min älskade Vera i skogen. Gick ut i t-shirt och förs inte, fåglarna kvittra och det var så otroligt gott :) När vi kom inte åkte Älsko till jobbet och jag plockar ordning lite i köket, nu sitter jag här och äter frukost och lillan sover !

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på , men en sak vet jag att mina axlar ska inte vara i solen ;)
I em ska jag träffa min mormor , mor och syskon på stan å strosa runt och ikväll ska vi hem till Susanne,Mattias och Kevin och äta kräftor! mysigt :)

ha en fin dag ! kramar





det blir en dag på stranden!

hej på er !

Imorse vakna Meja halv nio och inatt har hon velar ligga nära så jag var trött men när vi väl kom ut piggna man ju till , stor bidrag har ju det fina vädret! Vi tog på oss åt frukost och sedan tog vi en sväng mer Vera :)

När vi lämnat Vera fortsatte vår tur ner till söderskolan där vi mötte upp Emma och Emilia för att sedan gå till stranden och där tillbringa vill hela dagen med sol, bad (av fötter) och massa bus med våra underbara ungar. :) Meja och Emilia gilla att titta på varann !

Dagen sprang iväg och vid 15 tiden gick vi hemåt , och det kändes lite här och var att solen satt sina spår ;)
När vi kom hem åt vi middag , kött och sallad blev det och jag var vrååålhungrig så det satt inte fel. Under tiden Vera och Rikard var ute bada/duscha jag och Meja eftersom båda var fulla av sand. Meja plaska som aldrig förr och nu har jag en väldigt trött tjej här :)

Kvällen blir lugn , till kvällsmat ska vi äta pannkakor, de var längesedan! 

kramis

lite bilder..










Sol sol underbara sol!

Gokväll på er :)

Herregud vilken bra dag jag haft i dag!

Vi vakna kl 10 idag åt frukost och tog på oss och gick ut med Vera en stund, men va jobbit de är för henne i värmen så de blev en halvlång promenad för henne på fm. När vi lämnat Vera fortsatte vi promenaden mot standpromenad men först tog vi vägen om Lucas och att och tjöta lite med honom i solen medans Meja sov i skuggan! :)

vi 1 mötte vi upp min Fina vän Sarah som hade med sig jordgubbar, vatten och annat gott :) Vi satt i solen och gotta oss i flera timmar och hade det jätte mysigt, som vanligt ! När vi sedan gick hem satt jag å meja ute i solen och vänta på Rikard :)När han kom hem tog vi oss direkt en sväng till bjursjön så vera fick svalka sig , det var gott att bara få sitta i skuggan efter all sol, och jag har allt fått en härlig bränna;)

hoppas ni haft en fin dag i solen, nu ska jag ta hand om min missnöjda dotter här :)
kramar

Tisdag

Hej på er i solen :)

Idag ställde vi klockan på 7.30 tassa upp och gjorde mig ordning åt frukost och gjorde mig klar för att sedan väcka Meja som sov fortfarande men tyvärr blev de ingen promenad så vi gosa ner oss i sängen , Meja var dessutom redigt förkyld och värst är de ju på morgonen..
Meja somna om efter en stund och när hon vakna åt jag lite lunch , Meja ville inget ha idag utan var med sugen på att dricka vatten..

Sedan tog vi oss en långpromenad i det fina vädret det var mycket folk på strandis i dag som låg och sola och gotta sig, en och annan bada faktiskt :) När vi kom hem satt vi ute en stund tills Meja vakna då testa vi gungan som är utanför på gården och den var uppskattad, hon tjöt av glädje när jag gunga henne :)
Nu är vi igen och ska busa lite och jag ska försöka städa :)

Ikväll tänkte jag att vi ska åka någonstans och grilla och promenera när Rikard kommer hem ,vi får se vad han har för planer :)
hoppas ni har de fint !
kramar





Sommar !

Hej på er!

Idag hade vi ställt klockan på 8 men vi (Meja) vakna någon min innan :) Vi tog på oss och jag åt lite frukost sedan bar de av på en promenad, vi tog vägen om Jenny och tog med oss Alice också:) Vi gick den turen som vi brukar gå oftast alltså strandpromenaden så man kommer ut vid emaus! Det är så himla vackert ute nu och man får så mkt energi !

När vi kom hem busa vi lite grann och vid 12 tiden somna Meja bara typ 2 min och sedan vägra hon sova igen, så jag gav upp till slut och gjorde ordning lite lunch till oss., men det var inget som passa lilla damen. Så nu, två timmar senare somna hon här i soffan .. funderar skarpt på att ta en lur jag med är änna trött..

Ikväll blir de promenad som står på schemat får de om vi går å hanldar lite också kanske, det behövs :)
HOPPAS ni får en fin dag, vi hörs säkert sedan.
kramar

Bra dag!

gokväll på er !

Idag gick vi upp tidigt för vi skulle till Vänersborg och på loppis, tyvärr hade jag nog lite stora förväntningar av loppisen hitta nästan ingenting i Mejas nästkommande storlek. Vi gick ner till skräcklan som låg precis i närheten där var de hur fint som helst , satt där vi sveriges största sjö (?) och kolla ut på utsiktet och fika. mor(far) var med.

När vi kom hem åt vi lite lunch vi detta laget var Meja väldigt trött och jag också så vi somna två timmar i soffan , gott! När vi vakna blev jag en aning rastlös för vi inte var ute i de fina vädret så vi tog med oss grill, korv och tillbehör och gick ner på skeppsviken och grilla och fiska lite grann.. Det var gott att komma ut, tog mig en långis innan jag gick hem, Rikard stanna kvar en stund till efter vi gått så han kommer väl här om någon halvtimme eller så :) NU ska jag bada Meja och själv ta mig en ducsch innan big brother börjar.

Kände idag när jag var ute och gick att orken kommit tillbaka innan då jag var förkyld blev jag ju anfådd för ingenting så äntligen ska jag börja träna i veckan. springa två ggr/veckan  simma en ggn och sedan promenera så mkt jag bara kan :)

hoppas ni haft en mysig dag. här kommer lite bilder.









Sur!

go kväll i stugorna.. :)

Dagen i dag har varit bra, vi åkte en sväng till schäferslaget som var i Backamo idag tycker det är så roligt att se på alla duktiga hundar , det var väldigt mycket valpisar där också som var väldigt söta :) Vi träffa Familjen Nilsen Sandra och Simone jobba så vi prata med de goa systrana lite grann :)
Men sedan var vi tvugna och åka hem för ett besök av Mejas farfar, vi städa och fixa och dona men tråkigt nog blev det inte så långt, så vi gjorde tacos här hemma istället jag å min fina sambo, meja somna förut när Rikard sjöng för henne så nu är de lugna gatan här , härligt :)

Imorgon ska vi ta med mor(far) till barnloppis, det ska bli roligt :) Har blivigt tokig i tradera så har vunnit lite kläder till Meja. Men så vann jag ett sätt på "köp nu" av kamiljont design för ca en månad sedan och det har inte kommit några kläder det säger att jag inte skrivigt alias och grejer men på min internetbank så står de visst att jag gjort de. blir så jävla sur bara att de inte kan skicka de förbaskade kläderna! ´

Hoppas ni haft en trevlig dag





lördag

Godmorgon på er!
Dagen igår var väldigt bra, vi hade en heldag i Lysekil där vi först träffa Stefan och Andreas och sedan Jenny, Martin och William. Det blev grillning och massa prat, det var en trevlig dag med gott väder :) När vi kom hem myste vi ner oss i soffan, Meja var till en början väldigt pigg och glad efter en drygt en timmes sömn i bilen men till slut gav hon upp och somna på min mage i soffan, underbara fina lilla skatt!!
När Big brother var slut såg jag fram emot att få sova, tror jag somna på två röda också!

Idag vakna Mejsi halv 4 och ville ha mat och efter det har jag inte kunnat somna om , efter jag legat och kikat på mit undervärk , pussat och gosat börja jag bli hungrig så nu vid 5 gick jag upp och gjorde lite frukost till mig själv. Och här sitter jag nu ensam pigg, medans alla sover. Egentligen skulle jag ju få sovmorgon och Rikard skulle upp 7 och tvätta men nu kan ju lika väl jag göra de som ändå är uppe, om jag inte somna om vill säga :)

dagen i dag ska nog spenderas ute kan jag tro, de skulle ju bli fint väder tror både Rikards pappa och Min pappa hade planer på att träffa oss ( Meja  )

hoppas ni får en fin dag ! kramar





Fredag.

Godmorgon på er!
Idag valde Meja att vakna kvart över 7, ingenting jag är van vid men hon var pigg så vi traska upp! Det ser ut att vara fint väder ute så om en liten stund när lilla fröken blir trött igen tar vi oss en promenad med Verisen tror jag ! Idag vet jag inte vad som händer, jag hoppas min kära sambo mår bättre i dag så vi kan hitta på något :) Annars får jag och Meja hitta på något själva :)

Hoppas ni får en fin dag! kramar



Bra dag!

Tjolahopp..

Min kära sambo har sovit så gott som hela dagen, det är inte lätt att vara förkyld och kille ;)
Jag och Meja tog oss en tur upp till Johnny som bara bor 5 min bort, där satt vi och prata bort några timmar :) När vi kom hem var Rikard vaken så då gjortde vi middag, idag blev det kyckling med ädelostsås, färskband pasta och sallad :) Vi gjorde även ett ryckande här hemma och dammsög och gjorde ordning i vardagsrummet , ställde in de nya vardagsrumsbordet och så..

Nu sitte vi och tar igen oss i soffan med en kopp te, Meja sover och snart börja big brother.! det har varit en bra dag :)

hoppas ni med haft de bra! kramar

här kommer lite bilder från de senaste dagarna !


I tisdags när vi var lite tidiga ner till stan satte vi oss en stund i hasselbacken och vänta in tiden :)

igår var mor(bror) jacob hos oss och hälsa på Meja fick stirret på Jacob och var det ända hon kolla på under hela tiden han var där :)

Meja och Hennes fina pappa, bättre pappa kunde inte lillan få ! Mina favoriter är ni!

Underbar!!


Torsdag

Hej på er!

Inatt har jag verkligen sovit gott, vi vakna kl 9 imorse medans Rikard somna om låg jag och meja och Busa i soffan , sedan somna även hon, då bar jag in henne till Rikard och tog mig en skogspromenad med Vera! Passa även på att hämta vagnen och andra saker som låg i bilen som inte skulle ligga där. :)

Nu sitter jag här kl är snart halv 12 i skrivande stund och mina favvisar sover fortfarande, och jag ska nog ta mig en dusch och sedan se va dagen har att erbjuda :)

hoppasd ni får en fin dag :) kramar

Onsdag!

Hejsan svejsan.

För ca 1,5 vecka sedan börja vi lägga om kosten jag och min kära sambo och idag vägde jag mig - 3kg! ändå har jag den senaste tiden inte rört mig mer än på promenadera med Vera. Nu när vi blir helt friska blir det simnig och joggig också ;)

Idag har vi haft en bra dag, klockan stod på 8! Det är skönt att komma upp i tid , vi tog oss en morgonpromenad på vägen hem tog vi vägen om ICA och handla lite inför luchen! När vi kom hem duscha jag och sedan gosa vi ner oss i soffan, Meja somna en stund och tog de lungt!

Jacob var här och hälsade på idag så vi gjorde sprödbakad fisk , potatis och kall sås till lunch , det var väldigt gott. Seda tog vi oss ner till stan där vi träffde Sarah och Anki på en fika. Som vanligt väldigt mysigt. Men nu får allt Ankis lilla pyre komma till oss, är så nyfiken! Rikard kom och hämta oss i stan och nu har vi bara tagit de lugt här i kväll.. Snart blir de KF (killfritt) älsko ska på bio så jag och Meja ska mysa ner oss i soffan här om en stund, först ska hon bada så somna hon nog stax efter de! :)

hoppas ni får en trevlig kväll! kramar


Tisdag!

Hej på er!

Dagen i dag har rullat på som bara den!
Vi vakna väl vid 9 tiden , jag åt lite frukost och sedan tog vi oss en promenad med Vera !

Det var kvavt ute så var helt svett när jag kom in så det fick bli en dusch och Meja bada under tiden :) Sedan var de bara att ta på sig och bege sig av mot stan och till öppna förskolan. Vi fick följe av Jenny och alice en bit :)
På öppna var de som vanligt massa underbara barn och goa mammor!

Efter öppna tog jag en tur på stan och köpte förvarings lådor till Mejas rum och två böcker (barnkammarböckerna ) När vi kom hem gjorde Rikard mat och sedan tog han med sig vild djuret och Meja på en promenad medans jag städa lite grann, blev inte klar så får fortsätta imorgon :)

Nu ska jag snart sova , har en liten tjej här som inte somnat än hoppas hon somnar när vi går in i sängen..
Imorgon ska vi eventuellt till Emaus med öppna förskolan , grilla korv och så om vädret tillåter, hoppas de !

kram på er

Bra måndag

God kväll !
Idag har dagen bara sprungit i väg! I morse blev Meja passad av grannarna medans jag var ute och gick en sväng med Vera och hämta vagnen i bilen som R inte hann hämta i morse då han försov sig! Det har några ggr tidigare erbjudit sig passa lillan så idag tyckre jag de passa bra ;) När jag skulle hämta Meja satt hon i farbror Bertils knä och kika på när det bakades bullar, det hade gått hur bra som helst och jag tror inte ens hon saknat mig faktiskt ;)
Vi blev kvar där upp en stund och fick nybakta bullar och det satt och berätta om sina barn och barn barn, fina grannar ! :)

När vi kom hem byta jag bara kläder och tog på Meja och gjorde oss ordning till nästa fika :) Mötte upp Emma och Emilia på stan så tog vi oss dit tillsammans. Vi var tillsammans 5 mammor från mamma gruppen som var där och det bjöds på fika och prat medans barnen busade, jag tyckte det var jätte trevligt!  Mer sånt :)
När vi kom hem var jag vrålhungrig och kom på att jag inte ätit ngt mer än bullar och kakor sedan frukost , inte så konstigt då kanske ;) ? Så vi värmde en matlåda när jag kom hem, så i dag blev det lassagne , broccoli och grönsallad med fetaost! Nu ikväll skulle även Meja bada lite var tänkt men hon hann somna innan det , hon har ju varit vaken så gott som hela dagen sovit max 40 min sammalagt så det är inte kostigt hon var trött.. Min lilla skatt!

Imorgon är det tisdag, då ska vi till öppna förskolan! vi har inte varit där på jätte länge eftersom Meja har varit sjuk , men nu är hon frisk! underbart!
hoppas ni haft en fin dag, här kommer lite bilder från dopet!
kramar
Maja och jacob läste dikt :)
Pappa och Syster sjönt "barna tro"
Smörgås tårta!
det fina paret sarah och doffe :)
Susanne och Kevin :)
<3
sötis
steff

Bilder.

Go kväll på er

Dagen idag har varit bra!
håller riakrd på att ladda upp bilder från kameran, bilder från en tid tillbaka :) 
från stockholm, myskvällar, på Meja och dopet. Här får ni några av de 479 bilder jag ladda upp :)
Kram på er!
Stuttsmatta
Stockholm!
Majsan
bilderna på dopet kommer i morgon  ;)

Trött & Nöjd

gokväll i stugorna!

Jag har redan placerat mig i sängen tillsammans med min Lilla goding som är trött men har svårt att sova., Rikard ligger också här bervid och vi ska snart kika på film :)

Dagen blev väldigt lyckad tycker jag , det kom jätte mycket folk vilket var väldigt roligt! Var rädd att smörgåstårtorna inte skulle räcka men vi fick faktsikt en hel tåra över, synd att vi bara har "ätardag" på lördagar då ;) Meja fick jätte jätte fina presenter av alla , och ingenting var likadant så det kunde inte bli bättre !

Tack alla som var med och gjorde Mejas dop till ett fin minne!

Liiite bilder från dopet har snott dom av min syster för jag har inte orkat föra in mina från kameran än., det får bli imorgon :)


Mamma och alla syskonen Behrendtz :)

Brorsan och hans fina Olivia!

Underbara Maja

Gänget , å jag vet jag ser gravid ut men de är jag inte längre... ;)


Dopdagen !

Godmorgon på er!

Idag har jag varit effektiv, bannemig ;)
Vakna vid 5 tiden av att jag var pigg Meja har sovit på sin pappas sida av sängen i natt så jag har brett ut mig och kunnat sova tungt utan att vara rädd att Meja ska vakna. Men stax efter 5 vakna hon och fick lite mat och somna om så gott igen..

jag tassa upp och tog mig en tur med Vera i skogen, hon sprang som en ganlning och det händer inte allt för ofta att vi tar oss en promenad bara jag och hon , konstigt va? ;) Vi tog med hennes frukost ut som jag kasta över en stor yta i skogen bland alla vitsippor, hon leta och leta ja säkert en halvtimme gick hon runt och leta mat ;)

När vi kom in så gjorde jag ordning en satts med bröddeg , det är så lätt , gott och nyttigt bröd som bara tar en timme att göra , perfekt om man vill lyxa till de lite :) har även varit nere i tvättstugan och lagt in tre maskiner tvätt tänkte när jag ändå var i farten så ;)

Igår var de fullt upp vi var iväg och handla med Rikards kusin, Sandra! Hon som sagt har tagit på sig ansvaret för smörgåstårtorna och det blev toppen fina ! Hoppas bara de räcker nu med de måste de väl göra ! :)
Vi var även en sväng hos Jenny igår och under tiden jag och rikard var och handla stanna Meja kvar där en stund och när jag kom tillbaka sov hon så gott i famnen på Jenny :)

Kvällen gick fort i går och vi lyxa till de med räkor och egentligen skulle vi ju fixa och dona nera i församlingshemmet men vi hade en trött liten tjej som inget hällre ville än sova så vi la henne i badet en stund och sedan så somna hon sååå gott efter de i sängen!

nej nu ska jag göra mig ordning här , det kommer bilder från dopen i kväll eller i morgon för er som är intressade :)

kram på er!


Dagen

Gokväll påer !

Dagen blev lugn och vi vila mkt och Meja blir allt piggare och piggare för varje dag , hoppas nu efter snart 3 veckor att den förbaskade förkyldningen snart kan vara över!! När Älsko kom hem åt vi taco sallad och sedan åkte vi ner till stan och handla lite fina kläder till mina favoriter som de ska ha på dopet :) jag köpte kläder i stockholm när jag var där :)

Nu ska vi snart mysa ner oss i soffan med kvällsmat och bara ta de lugnt ..
Imorgon ska jag åka med fina Sandra och handla saker för smörgåstårtorna , hon är så snäll som ställer upp och gör dom åt oss ! <3

kram på er!

Trött.

god morgon på er!

gårdagen blev inte så lugn som tänkt. På eftermiddagen när Rikard kom hem åkte vi och handla mat som vi behövde och dricka och sånt till dopet ! Först till ö&b och sedan till Willys!
När vi kom hem var kl 8 typ och jag baka bröd , det blev jätte saftig och gott och det var inte alls spec svårt att göra och snabb gick de också dessutom var de väldigt nyttigt :)
Effter kvällsmaten gick vi och la oss för att somna tidigt för en ggn skull, annars brukar vi kika på bigbrother på kvällarna.
Men hur jag en låg kunde jag inte somna , låg och fundera på massor av saker som alltid på kvällarna eller nätterna , inte jätte smart tidpunkt kanske ;)

Men vi två tiden somna jag nog , och vakna nu vid 8 underbart! meja ligger här och snackar blevid mig i sängen och jag hoppas snart att hon vill sova en stund till , det vill jag!!
Dagen i dag blir jädrigt lugn, skulle träffat sarah men vi får nog vila upp oss i stället.. I em när rikard kommer hem ska vi kika på lite kläder till honom som han ska ha på dopet!

hoppas ni får en fin dag!
kram

Regn!

Hej på er fina ni!

dagen har rullat på i samma takt som alltid fast vi inte gjort så mkt ! När vi ätit våran frulle tog vi oss en långpromenad med Jenny! Jag blev anfådd för ingenting, och backen upp till oss var som en mardröm , var yr när jag anlänge innan för dörren och så fort jag kom in värmde jag min lunch!

Resten av dagen har bestått av mys med Meja och sedan däcka vi två i soffan en bra stund , skönt så kanske man blir helt frisk snart och skönt för Meja som verkligen behöver sova.

Nu ska vi börja med maten tills våran goa Rikard kommer hem , i dag blir det korvstorganoff och bulgur ! Har aldrig testad med bullgur till innan så de blir spännande :)
Kvällen blir nog lugn idag en kvällspromand i vanlig ordning annars ska jag försöka lägga mig tidigt :)

krama Johanna




Onsdag!

Hej på er!

trotts två dagar av nästan bara vara hemma, vi har ju faktiskt varit ute på promenad också , det kommer man inte undan med när man har hund, hur sjuk man än är, men frisk luft dör man ju inte av heller ;)

Vi vila mestadels av dagen i går, Meja har dock svårt att slappna av och sova mer än 30-40 min och de är vart som helst inte ens i vagen brukar hon sova längre, varför ?

Igår när Rikard kom hem så var vi på dopsamtal , prällen var jätte trevlig och jag tror det kommer bli ett fint dop på lördag :) Igår klippte vi även Mejsan för första ggn , det var änna dags att göra något åt luggen för den hängde bitvis i ögonen , jag tyckte hon blev så fin :)

Idag hade jag tänkt gå upp vid 9 men eftersom jag sovit dåligt i natt och haft hon i halsen och kroppen så stängde av larmen , men va hjälpte de när min älskade lilla sketonge ville upp 8 ? :) Så nu har jag plockat ordning i köket och ätit kvällsmat , nu ska jag gosa ner mig i soffan med min lilla tjej innan vi tar oss en promenad :)

hoppas ni får en trevlig dag :) massa kramar



Sjuka!

Hej på er!

Meja har ju varit förkyld i över 2 veckor nu, och i natt när jag var på toa kände jag att jag hade halsont, jag som skulle pallra mig upp innan tuppen och ta en springtur.. de gick ju inte då! NU sitter vi här i soffan och softar är helt tung i huvudet och skulle vilja sova..

En liten tur med vera blir de strax annars är de lugna gatan !
kramar

7 Maj

Hej på er !

Idag är de ingen vanlig dag för idag är det min fina kompis födelsedaq! hurra hurra hurra! Grattis bästa Susanne. Önska så att vi kunde komma och fira dig idag, men det kommer fler tåg!

Natten till idag har varit sisådär., fick avboka både kalajs och babymassage, tråkigt men det är ju viktigast att lillan mår bra ! När vi vakna tog vi oss en promenad i de fina vädret, annars har de bara varit lugna gatan gjorde och förberedde maten medans Meja lekte på golvet en bra stund :)

Nu har älsko kommit hem och vi har precis ätit , lassagne blev de i dag ! gott :) Snart blir det en promenad i de fina vädret!

hoppas ni haft en fin dag / Johanna


Söndag.

Hej på er kära läsare.

Dagen i dag har varit toppen!
vi vakna kl 9 och Meja har sovit väldigt gott inatt och var mkt piggare än hon varit på länge. :) Så vi tog med farsan och åkte och hälsa på min fina farmor och farfar som var upp i husvagenen i Högsäter. Där fick vi god mat och glass.

Meja sov max 30 min på hela dagen, så ni kan väl tänka själva hur hemresan var ? :) gnällig!
Nu är vi hemma och alla är jätte trötta snart blir de natten för minstingen och vi får väl se när jag och rikard somna , vill ju gärna se vem som åker ut big brother , jag hoppas Jennifer ! vem hoppas ni på ??

kramar 

Dagen

Hej på er!

dagen i dag är väl inget spec att skriva om , det har varit lugna gatan! Meja har sovit så gott som hela dagen till och från. och jag tycker allt hon är piggare nu, vi ligger här i soffan och lyssnar på Babblarna snart blir det ett bad för lilltjejen innan hon ska sova..

kram på er där ute

Skit natt!

Hej på er!

Idag var det Rikard som skulle få sovmorgon men det fick vi alla. Natten i natt var inget vidare , Meja vakna till och från för hon var så tät och hostig! hon hade svårt att komma till ro och svårt att sova. Så idag gick vi upp 11.30 men inte är vi piggare för de. Det blir ännu en lungn dag för oss, skönt att det itne är toppen väder alla fall..

Imorgon skulle vi ju hälsa på farmor occh farfar , får se om hon blivigt bättre det är ju det viktigaste :)
hoppas ni får en fin dag



Fredag

go kväll i stugorna..

natten tills i dag var ingen höjdare Meja var tät och de resulterade till att gon ville ligga när hela tiden, ringde 1177 i morse när jag vakna och det tyckte vi skulle ringa barnmottagningen när det öppna. Kl 11 fick vi tid och det var en jätte go doktor som kika på Meja. Meja var vi de laget rätt pigg och skratta sig igenom hela undersöktningen ;) Innan vi gick sa även doktorn att hon blev bebissjuk när hon träffat så go bebis :) Vi fick näsdroppar på recept till korven , eftersom det virus finns det inte så mkt att göra åt.
Meja har vilat hela dagen så snart hoppas jag att den förbaskade förkyldningen går över..

Annars har de inte hänt så mkt i dag ,jag har vilat och tagit de lungt , Nu i kväll har vi ätit lite fredagsmys i form av cheesballs och lakrisnappar :) Nu väntar vi med spänning på big brother :) Meja ligger här och sover i soffan..
Hon har länge sagt mmmm i olika former mum,mammm, men idag har hon faktiskt sagt MAMMA 2 gånger ;)

hoppas ni får en fin kväll..
kram på er


Gröt

gokväll på er!

Nu har vi fått handla och ätit. Idag blir de kyckling för vår del och gröt för Mejas, det var hennes första gång och hon tyckte om de få skedar hon fick smaka på :)
nu sover hon här brevid mig i soffan, min lilla tjej!

imorgon är de en ny dag, då ska jag passa lilla Alice , mysigt!

hoppas ni mår bra! kram



slapp/tråk dag!

hej igen..

Ush denna dagen har verkligen känns lååång! Meja har sovit mestadels av dagen och det har hon verkligen behövt.. har känt mig en aning rastlös men det fungerar ju inte att flänga runt när man har en liten , särskilt inte om hon är trött och gnällig.
Har inte gjort ngt vettigt själv heller..
Jajaj färdig gnällt!

Snart kommer min fina rikard hem , då blir de handling för hela slanten , vi har ingenting hemma typ.. så nu ska vi handla massa gott är grymt sugen på fruktsallad , ja vi får väl se vad vi hittar på till kvällsmat :)

hoppas ni får en trevlig kväll. Kram



Mejsikorven just nu , ligger och lyssnar på musik närmare bestämt "babblarna"


















Mejsi

Dagarna som har varit

hej på er!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera den senaste tiden , men de har inte funnits ngn tid helt enkelt :)

Dagarna i stockholm flög i väg, massa skratt, god mat, shopping och sol :) Vi åkte hem på söndag em och då tog vi ett snabbtåg som tog 3 timmar i stället för 4. Sista tiden var Meja bra trött och jag med för den delen det var lite meck att underhålla henne , men det gick bra! Vår fina Rikard kom och mötte oss vi tåget :)

Måndag: Rikard var ledig och vi alla sov underbart gott på natten så vi åkte till Lyse en sväng och hälsa på Rikards familj, hela familjen var där så det var kul :) Kvällen spendera vi med fam bergman/stensson , vi åt tacos och hade de trevligt som vanligt :)

Tisdag: Då åkte vi hem till mor och hade en heldag där , grilla och hoppas studsmatta .. Rikard och Jacob var och fiska :) Mysdag på alla sätt och vis!

Onsdag: Igår hade Jag och min fina vän en heldag ute , så som vi alltid hade förr.. piknik och sitta ute i solen och mysa. Vi börja väl dagen kl 10 och gick ner till affären sedan gick vi en promenad, värmde lite mat (till kevin) och sedan placera vi oss på en filt i solen , gjorde en bra skuggig plats till kidsen och där satt vi några timmar och bara njöt. korv grillning blev det också ! När vi var hemma var kl över 4 och jag kände i ansiktet och på armarna att solen hade tagit bra.. :) På eftermiddagen kom pappa och hälsa på , Meja bada och jag gjorde kyklinggryta :)

Idag: Inatt har Meja sovit sådär , usch jädra förkylning kan den aldrig ta slut?? hon har vela liggga och snutta hela natten typ.. Vi gick upp vid tio tiden och tog en promenad med Mia och Tilda :) När vi tillbaka hade ventilations killarna varit här som de skulle men grejen var att jag lämna dörren öppen när jag gick och det hade låst , jag hade inga nyklar med mig! Surt! fick ringa dom så kom de och öppna så de var ju tur de löste sig ;) resten av dagen blir lugn, nu vill ju ja att meja ska bli frisk!

hoppas ni alla mår bra kram!





RSS 2.0