Turkiet!

god morgon! 
 
 
nu är klockan snart halv tre och jag sitter här , rätt pigg ändå och ska snart väcka mitt lilla hjärta som sover gott ännu. hon somna 18 i går och vakna inte alls som hon brukar, och förhoppningsvis sover hon i bilen också :) 
 
kl 7.15 går flyget till Turkiet men innan det ska vi hämta upp pappa och möta upp familjen bergman/Stensson! 
:) 
 
ha de så bra , det kommer en bildbomd när vi kommer hem! 
kramar
 


Torsdag!

Godmorgon! 
 
Hjälp va har denna dagen veckan tagit vägen!?
redan torsdag idag ju och nästa vecka är ju rikard ledig, det kommer bara vara ett ögonblick så är vi i Turkiet! Ska idag kanske ta och rota fram mitt pass som förhoppningsvis ligger någonstans i källaren! 
 
Meja sover och jag sitter här och är pigg, tänkte jag skulle passa på att göra lite övningar så här på morgonkvisten gå igenom hela kroppen framför allt de stora musklerna för på kvällen är det ju inte 100% att de finns tid efter som lillskruttan vaknar 5 av 10 gånger. å ligga där och åla halv 11 på kvällen känner jag inte för! ;) 
 
Ha en fin dag allesammans! 
 
 

projektarbete

gokväll..
 
Min bror har ett projektarbete han ska följa , träna och instruera tre personer han kommer fixa mat schema och ta före och efter bilder. Jag och Sarah ska vara med och efter turkiet drar det igång och jag är taggad :) 
 
Kvällen har varit bra, meja vakna dock efter bara en liten stund och somna precis, nattuggla!
 
 

onsdag!

gokväll!
 
Nu ligger jag i soffan och väntar på att robinson ska börja! :) dagen idag har varit mycket bra! Vi vakna halv 9 och myste lite i sängen innan d var dags för frukost! Sedan bada meja och vi gjorde oss ordning för 5 km i regnet med mamma/mormor! Jätte gott! :) vi tog vägen om affären på väg hem!
På em vila jag och meja en stund jag 40 min och meja 1.5 timme (!) När hände de senast, annars brukar hon ju bara sova 30 min! Pappa/morfar har varit här ikväll å busat med meja! Nu sover skatten för natten ( förhoppningsvis) och jag har precis varit ute med vera så nu blir det att slappa! 
 
Imorgon ska jag träffa fina Sanna ska bli så mysigt!
Kram
Y

Tisdag!

Gokväll!! 
dagen idag har varit händelserik. Vi tog sovmorgon vilket va skönt. Fast jag vet nog inte vad som är bäst egentligen. sovmorgon eller egentid på kvällen? 
Vi åt frukost och gjorde oss ordning för en promenad med Vera. Sedan bar de av till öppna förskolan , äntligen har det börjat igen! 
Som vanligt va de väldigt mysigt på öppna och en del nya små som var där, tänkas att meja varit så liten, svårt att förstå! 
Efter öppna gick vi en sväng till willys och handla och sedan tog vi oss en promenad hem, gissa om någon sov gott i vagnen? :) 
 
Hemma blev de kyckling tacos och sedan packa vi ner badkläder och åkte hela familjen till simhallen. Meja och Rikard lekte och jag simma. Vi var i 45 min och mitt mål var 1000 meter. Det kändes ikroppen att det var länge sedan jag simma men när man väl kom igång så ;) Det var typ tomt i bassängen, det var jag och 2 till som simma! 
Har funderingar på att börja träna nu men vad? simning eller gym!? 
de lutar åt simning men vi får se! 
 
När vi kom hem var Meja trött som bara den så hon somna rätt fort och vi  har kikar på robinson och svenska hollywood fruar och njutit av vår ensamtid! 
 
Snart blir det natten för mig. imorgon kommer Mamma en sväng och sedan på eftermiddagen kommer pappa! Bra dag! ;) 
 
 
ha de fint! 
 
 
 
 

Gotterian.se

 
 
 
Gotterian.se har över 700 sorters godis och läsk på nätet. 
 
Vill du ha lite godis ifrån gotterian.se så skriv ett inlägg om dom på din blogg eller hemsida - läs mer på länken nedan:
 
gotterian.se/gratisgodis
 
 

övertid!

Hej på er! 
 
Idag har min lilla prinsessa gått på övertid hela dagen känns de som..
Hon somnade väldigt sent igår och var vaken mellan 4-5 sedan. När vi sedan var ute på en långpromenad sov hon bara en halvtimme. 
Någon direkt mat har jag inte fått i henne och på eftermiddagen sov hon också bara en kort lur.
Fina jenny och goa wille kom förbi oss en snabb sväng förut när det ändå hade ärenden i uddevalla, det var mysigt att få se dom! 
När rikard kom hem från jobbet tog han ut Meja så va jag kvar inne och städa. Vi har också tvättat här i em och det var behövligt :) 
 
Meja somna som en stock kl 7 när jag la henne och jag hoppas för hennes skull att hon sover bättre i natt , lilla skatten. 
 
Imorgon är det redan fredag, vart har denna veckan tagit vägen!? imorgon kommer mamma och dom på besök så jag ska göra lite lunch! ;) det blir mysigt! 
 
hoppas ni haft en bra dag! kramar
 
 
 

En dag på stranden.

hej på er! 
gud vilken bra dag jag haft idag! 
sovmorgon börjar tydligen bli en vana här hemma , inte mig emot :) 
 
Vi åt frukost i goda ro och packa och greja tills klockan närma sig 11 då åkte vi med Sarah till stranden och såklart hade vi med oss hundarna :) vi var helt ensamma under hela dagen vilken var underbart! Vera stod mest i vattnet och hade de gott! vi grilla lite korv och prata om allt möljigt! 
 
vid 5 tiden åkte vi hem och då gjorde rikard mat och i dag blev de lövbiff.
ikväll blir de lugnt jag ska ta och läsa i min nya bok här tänkte jag! 
hoppas ni har de bra! :) 
 
 
 

Måndag + tisdag.

Godkväll på er! 
 
vilket fint väder det har varit de senaste, man är inte riktigt van vid de men jag å Meja njuter och tar vara på de så mkt vi kan :) 
 
igår tog vi en långpromenad med Mia och lilla Tilda. det skiljer 6 dagar mellan de små men Meja är ändå 1 år äldre ;) vi satt ute en stund och barnen låg i skuggan på en filt och lekte. 
Eftersom vi skulle ha besök hemma senare på em så stack vi ner å hanlda lite mat. Det blev tacos gott å enkelt särskilt när man är många. Det var rikards fina familj som var och hälsa på , alltid roligt :) 
På kvällen när det åkt gick vi ut å lekte lite , jag passa på att träna lite med Vera, kommer inte ihåg sist vi gjorde de. Meja somna så gott så när vi kom in efter vällingen och jag och rikard gosa ner oss i soffan och kolla på film 
"simon och ekarna" helt okej, men rätt trög om du frågar mig. 
 
Idag sov vi till 10! hur gott som helst! De vanliga busandet i sängen innan vi gick upp å käka frukost sedan tog vi en promenad med vera, När vi lämnat vera tog vi en tur till stan och uträtta lite ärenden och lekte på lekparken. kl 15.30 tog vi bussen till färgelanda där vi hälsade på svetlana och hennes fina små flickor. full fart och Meja hade mkt att kika på :) vi blev bjuda på god mat och tiden bara rusa i väg, lätt hänt när man har roligt :) 
rikard kom och hämta oss och jag satt bak i bilen på väg hem för att inte Meja skulle somna och de gick men några gånger var väldigt nära att skatten gav upp..
väl hemma fick hon vällig och nu sover hon..
vi har myst här jag och rikard , nu ska jag läsa lite i en bok jag köpte på 49 spänn idag "lyckliga barn" får se om den är något att ha!!
 
Imorgon ska vi iväg å bada med finaste Sarah och Milo :) det kommer bli en toppen dag! 
 
kram på er ! 
 

Tisdag!

Trodde jag skulle ligga och mysa med min lilla tjej hela dagen men vi tog oss upp och ut med verisen en sväng när det var uppehåll ute! 
vid halv 1 tog vi oss en promenad till stan , trodde och hoppades på att Meja skulle sova under tiden men ikke!! 
Vi träffa Louise och tog en lunch på coffe roomer , jag tog mig en ehsters special som vanligt , det är dumt att testa något nytt ;) 
Meja åt och garna sig i vanlig ordning tills hon blev så trött och tog nappen och somna i Louise famn! :) 
När vi sedan skulle bära över henne till vagen vakna hon! typiskt så gissa om jag hade en rolig eftermiddag.!? Vid sex tiden gick jag ut och tog mig en promenad med finaste Jenny och hennes två vovvar, skönt att komma ut å röra på sig ;) Under tiden var ju meja hemma med rikard och eftersom hon va sååå trött så la han henne kl 18 och de fick vi äta upp nu ikväll, hon vakna ju såklart efter en stund och somna inte om förens vid havl 10. så hon har varit som värsta klätterapan här ikväll ;) Men på gott humör hela tiden så det har ju inte gjort så mycket! :) 
 
Idag kände jag i hennes mun och nu känner jag ett litet litet frö i munnen, så snart kommer de nog en tandebisse :) 
 
När Meja somna kolla vi på solsidan på webtv , nu har vi kikar klart på säsong 2 så nu får de snart visa 3an på tv:n tycker jag men jag tror de kommer nu i höst! 
Nu ska jag sova, imorgon har jag ingenting planerat så det blir en mysdag ute eller inne beroende på vädret..
 
natti natt / Johanna
 

regning sänginlägg!

vi gosar oss i sängen en stund! 
Både jag å meja somna om efter frukost! :)
 
Ligger under täcket å hör att de regnar massor ute medan meja ligger brevid fortfarnande väldigt trött! Men det är tydligen farligt att sova ;)
 
Idag blir det nog en lunch på stan med louise om vi vågar oss ut vill säga! :) 
 
Hoppas ni får en bra dag trotts skitvädret!
Kram

Kvällen!

Kvällen har bara sagt swich och nu är redan klockan snart 22 liksom.
Rikard kom hem vid 5 och vi satt å snacka lite i soffan och eftersom Meja var helt vild tog jag med henne ut och rikard fixa mat  (korvstroganof) ute dugga de bara till en början så vi hann med både sandlådan och gungan innan hällregnet kom då tog vi en sväng i skogen med Vera och sedan gick vi in! 
 
Meja har ätit väldigt dåligt på dagarna de sista men på em då vi äter allesammans äter hon bra. vad kan det bero på ? Tror även att det är tänder på g., tycker jag kan se ngt spricka upp något i munnen på henne! 
 
Innan det blev natten för Meja tog hon sig ett bad, välbehövligt då hon hade väldigt mkt sand på sig överallt :) Sedan somna hon som en stock! Rikard åkte ner till affären förut och köpte lite go frukt som vi smaskat på och även ben & jerry glass första ggn som jag äter en sådan och den var faktiskt väldigt god :) 
 
Nu kikar vi lite på solsidan och snart är det natten för allafall mig :) 
Hoppas ni haft en bra kväll / Johanna
 

Kvällen!

Kvällen har bara sagt swich och nu är redan klockan snart 22 liksom.
Rikard kom hem vid 5 och vi satt å snacka lite i soffan och eftersom Meja var helt vild tog jag med henne ut och rikard fixa mat  (korvstroganof) ute dugga de bara till en början så vi hann med både sandlådan och gungan innan hällregnet kom då tog vi en sväng i skogen med Vera och sedan gick vi in! 
 
Meja har ätit väldigt dåligt på dagarna de sista men på em då vi äter allesammans äter hon bra. vad kan det bero på ? Tror även att det är tänder på g., tycker jag kan se ngt spricka upp något i munnen på henne! 
 
Innan det blev natten för Meja tog hon sig ett bad, välbehövligt då hon hade väldigt mkt sand på sig överallt :) Sedan somna hon som en stock! Rikard åkte ner till affären förut och köpte lite go frukt som vi smaskat på och även ben & jerry glass första ggn som jag äter en sådan och den var faktiskt väldigt god :) 
 
Nu kikar vi lite på solsidan och snart är det natten för allafall mig :) 
Hoppas ni haft en bra kväll / Johanna
 

Vänner!

man brukar säga att en del vänner kanske man inte träffar så ofta men man vet att de finns där ändå.
hur ska man kunna veta de när det inte visar ett ända tecken på att de är ens vän?
hedanefter lägger jag det vännerna åt sidan och lägger energi och tid till dom som verkligen förtjänar min vänskap! 
 
på tal om vänskap har jag spenderat min dag på överby tillsammans med Sarah! jag fixa punkan på vagnen och så åt vi lunch och gick runt å kika lite å sådär! Trodde även jag skulle få nippran på f-kassan när jag loggar in och kollar pengarna å upptäcker att jag inte fått mammapenningen som skulle kommit den 27 egentligen, satt säkert i kö i 40 min så imorgon då är jag rik igen ;) bättre sent än aldrig säger man väl ;) 
 
just nu sitter vi i soffan och Meja har blivigt en liten klätterapa , hon klättrar på mig som ställer sig det är svårt att förstå att hon var så liten och stilla för 7 månader sedan! ;) hon har dessutom börjat bli arg när hon inte får som hon vill, då spänner hon armarna å skriker ;) sötnos! 
 
Imorgon blir de ev en sväng till Dalsland och hälsa på Svetlana, det kommer bli roligt :) 
 
hoppas ni får en fin dag ! kram
 
 

 

Vänner!

man brukar säga att en del vänner kanske man inte träffar så ofta men man vet att de finns där ändå.
hur ska man kunna veta de när det inte visar ett ända tecken på att de är ens vän?
hedanefter lägger jag det vännerna åt sidan och lägger energi och tid till dom som verkligen förtjänar min vänskap! 
 
på tal om vänskap har jag spenderat min dag på överby tillsammans med Sarah! jag fixa punkan på vagnen och så åt vi lunch och gick runt å kika lite å sådär! Trodde även jag skulle få nippran på f-kassan när jag loggar in och kollar pengarna å upptäcker att jag inte fått mammapenningen som skulle kommit den 27 egentligen, satt säkert i kö i 40 min så imorgon då är jag rik igen ;) bättre sent än aldrig säger man väl ;) 
 
just nu sitter vi i soffan och Meja har blivigt en liten klätterapa , hon klättrar på mig som ställer sig det är svårt att förstå att hon var så liten och stilla för 7 månader sedan! ;) hon har dessutom börjat bli arg när hon inte får som hon vill, då spänner hon armarna å skriker ;) sötnos! 
 
Imorgon blir de ev en sväng till Dalsland och hälsa på Svetlana, det kommer bli roligt :) 
 
hoppas ni får en fin dag ! kram
 
 

 

Helgen!

hej! 
 
ush fy skäms va dåligt jag är på att uppdatera ! 

Just nu ligger jag här i soffan och tar igen mig efter en heldag på marstrand., första gången jag var där men verkligen inte sista. Nästa år ska vi dit igen :) Vi kolla ju såklart på borgen och den var väldigt mkt fräkare än bohusfästning eftersom den inte rasat som bohus gjort... Vi hade bra väder hela dagen och Meja var glad som vanligt :) När vi närma oss bilen upptäcktde vi dock att ena däcket hade punktering, så de får bli en promenad med Mejsi i bärselen imorgon då. Frågan är om man ska köpa en sulkiaktig vagn eller om man ska laga däcket på den gamla? :) 
 
Igår var vi på hornbore ting, Maja och Jacob var med oss.. Det var trevlig och väldigt mkt folk :) Innan vi åkte hem tog vi oss en glass i hamburgsund! Maja och Jacob följde med oss hem en stund också :) Alltid lika mysigt att umgås med dom! Kvällen var lugn Rikard var trött eftersom han typ jobbat övertid hela veckan.. 
 
Imorgon är de måndag och ny vecka.. får se va den har att erbjuda :) 
 
hoppas er helg varit bra :) kram
 

Söndag - Måndag - tisdag!

tjofaderittan!
 
Söndagen var rätt lugn, Rikard körde irländarna till flyget och jag, Meja och Vera tog en promenad till lekparken och lekte en stund innan Rikard kom å hämta oss! Då vila både jag och Meja i närmare två timmar :) Storhandling stod på schemat så vi åkte ner till Willys och handla. Nu har vi då mat ett tag! När vi kom hem var båda hungriga och tacos stod på matsedeln ! Lätt , snabbt och väldigt gott! 
Kvällen var lugn vi myste till med te och nötter framför solsidan! 
 
i måndags vakna vi när Rikards klocka ringde vid halv 6 , kände mig mer levande än död. Men jag tog mig upp och vi somna båda om vid 7 tiden igen och vakna inte för ens vi halv 10. Med frukost i magen tog vi oss en långpromenad med Johnny och bobby! :) Sedan hann vi inte mer än hem och göra oss ordning, äta lunch så var de dags att bege sig ner mot stan där vi fika med Josefine och Lucas :) 
När jag kom hem la ja mig i soffan en stund eftersom Meja somna i vagnen och fortsatte sova när jag bar upp henne från vagnen.. När jag hörde att hon vakna gick jag in i sovrummen , då satt hon upp i sängen tokfia! Mys i sängen innan rikard kom hem :) ! 
 
Igår hade vi en "hemmadag" dels för att de kändes som att Meja inte fick ut speciellt mycket av dagen dagen innan och dels för att de inte var ngt vidare väder. Mejas morfar kom också och då var de full fokus på Mejsan som vanligt :) hon showa och greja! Vi åt lunch och hade de trevligt ! När min pappa åkt hem läste vi sagor i soffan, hon sitter helt tyst och kolla (en stund) Sedan var skatten trött efter allt busande så då la vi oss i sängen och somna båda två :) När rikard kom hem åt vi och sedan gick vi ut en stund och lekte :)
När Meja somna gick jag och Vera ut å plocka lite blåbär å hallon, det blev en god smootie på kvällen sedan framför solsdan ! 
 
dagen i dag kommer bli händelserik, Mamma, Maja och Jacob kommer sedan då ska vi ta en promenad med dogsen! Sedan ska vi träffa Sarah och Josefine + Lucas i stan på en fika :) Tänk att få turen att träffa så många som man tycker om på en och samma dag ! ;) ? 
 
nej nu ska jag äta min frukot här , som består av turkist youhurt och jordgubbar :) hoppas ni får en fin dag! 
kram på er
 
 

RSS 2.0