tisdag !

jag trodde att Rikard ställt klockan fel när den ringde imorse kändes som jag precis somnat ju! Jag greja i köket och fixa ordning allt innan jag väckte två trötta tjejer! de tillhör ju inte deras vardag att bli väckta så, kan nog räkna på mina tio fingrar de gångerna!!
 
idag ska de vara hos sin Goa gammelmormor och Bosse , de såg de fram emot'
 
Jag startar min arbetsdag med en taxitur , helt okej ;) 
 
ha en fin dag :) 
 

Viktresultat

En positiv sak med denna måndag! Väger mig varje måndag! idag visar vågen på -1,2 kg! hoppas de kan fortsätta så:)

De feta hårets prinsessa!

Måndag morgon och jag sitter på bussen till jobbet barna vakna för tidigt och jag hann ingenting. Lingonvecka och fett hår, godmorgon måndag! 
 
När ska jag egentligen lära mig vara utan mina barn utan klumpen i magen och dåligt samvete ? De är inte att jag inte litar på dom som barna är hos, tvärtom jag har de bästa som jag kan tänka mig och de ställer upp så! Kanske för stort kontrollbehov? Får jobba på de! 
 
Arbetsdageb en slutar idag kl 18! Ha en fin dag!

Fredag!

Tjejerna sov till 8 idag och tror dock de hade behövt några timmar till! Vi åt frulle och gick ner till stan och lekparken innan vi skulle träffa augustimammorna! Idag åt vi lunch på Sams Taco ett jättebra ställe som ligger i stan! Taco buffé för 50kr är väl helt okej 😜 dessutom är de sån service och gästvänlighet på de stället! Vi tog en tur på stan shoppa loss på loppisen och innan Vi tog en fika :) bibeloteket besökte vi innan vi köpte fredagsmys och tog bussen hem :)
 
tjejerna va trötta och jag fixa våfflor till dom och tänkte göra lchf till mig när de somnat men de va  lättare sagt än gjort minsann! Två timmar tog de! När den ena nästan somnat satte den andra igång att gasta! Ville bara gråta kände jag men tills slut så ;)
 
ush såg en film här precis , d blev inte några våfflor föresten stekte två korvar i stället , precis lika gott! Jo filmen föresten hette skumtimmarna den kan jag nog rekommendera trotts att jag har en klump i magen och är sur att den inte sluta som ja ville 😜 kan säga som såhär kramar mina fina döttrar extra hårt ikväll!! 
 
Imorgon är ska jag träffa mamma och så kommer Elin å lucas och passar mina tjejer när jag ska jobba, någon längtar väldigt här hemma! Morbror och hennes Kompis ska ju komma :)
 
kram

Under ytan

Igår kväll när barna hade somnat kolla jag på en svensk film vid namn "under ytan" en väldigt läskig film som handlade om droger och missbruk , rekomenderar den starkt!
 
nu är de dax att göra sig ordning och ta en promenad ner till stan å träffa mina Augustimammor , bra start på helgen ❤️

Tjoho!

God förmiddag på er! 
 
natten har varit den värsta natten sedan jag fick barn! känns inte som jag hann somna innan Majken vakna igen! 
 
Rikard har åkt på övning och han är bäst på att föra väsen så ja vi var vakna när han gick! 
 
Tjejerna är så gott som friska och på så gott humör och har grejat här hela morgonen! Vi tar ändå en feberfri dag hemma för att vila upp oss riktig! 
 
Hoppas ni får en fin dag ❤️

Sjukstuga!

vi har spenderat våran dag i soffan hela familjen! Vi alla somna en stund på dagen och även Meja är varm och bara vill sitta nära!! Lägenheten ser ut som ett bombnedslag och tvätten tvätta inte sig själv idag heller! De får vänta tjejerna är viktigare ❤️ När Rilard kommer hem ska jag åka iväg och handla de är välbehövligt! Imorgon ska R på övning tills söndag då vill jag gärna slippa tänka på de om tjejerna är sjuka!! 
 
Vi vi skulle egentligen åkt till Josefine imorgon men de planerna gick i kras! :(
 
ja de gött!

Gårdagen

Hej på er! somna när jag la tjejerna! Vi sluta med välling i går av olika själ för båda tjejerna! De gick bättre än väntat och tog bara 2 timmar för meja att somna 😴 
 
Goa Kevin kom till oss strax efter 6 på morgonen      Vid 8 tiden väckte jag mina troll för dagen skulle spenderas på Nordens Ark! Vi va där kl 10 när de öppna och va inte därifrån för ens de stängde kl 17 😜 om barna fick bestämma hade vi varit där längre ❤️ 
 
 när vi kom hem hade Rikard fixat mat till oss och de var de ända vi hann med innan läggdags! 
 
Inatt sov barna oroligt, Majken är som en kamin! Jag har tagit tag och ringt f kassan om en stund ska jag göra ett ryckande här hemma, i em har vi tvättid för tredje gången denna vecka (ja vi har mkt tvätt) så dagen blir lugn!! De behöver vi! :) 
 

Skitnatt!

Jag är väldigt glad att jag la mig strax efter 21 igår för jag vakna i natt när Rikard la sig och sedan vakna meja kl 3 och somna om runt 5! Tror jag inte skulle få behålla ett ända hårstrå som hon ska gosa 😜Idag kommer Goa Kevin så jag fick gå upp i samband med Rikard 5:15! Idag ska vi ha en heldag på Nordens Stark (ark) som meja säger! Vi ska grilla korv och kolla på djuren! 
 
Hoppaa ni sovit bättre/Johanna 

Skitnatt!

Jag är väldigt glad att jag la mig strax efter 21 igår för jag vakna i natt när Rikard la sig och sedan vakna meja kl 3 och somna om runt 5! Tror jag inte skulle få behålla ett ända hårstrå som hon ska gosa 😜Idag kommer Goa Kevin så jag fick gå upp i samband med Rikard 5:15! Idag ska vi ha en heldag på Nordens Stark (ark) som meja säger! Vi ska grilla korv och kolla på djuren! 
 
Hoppaa ni sovit bättre/Johanna 

Veckans viktnedgång

veckans viktnedgång slutar på 3.6 kg! så nöjd! 💪👏👍

Helgen!

go kväll! De svider i ögonen så trött jag är men skriver om helgen tänkte jag!
 
fredagen spenderades med mina fina Augustimammor på emaus! jag stanna kvar å vänta in Rikard så vi var inte därifrån för ens vid 18! Hem å laga fredagsmys! Hemmagjord pizza och botten va gjord på blomkål , den blev faktiskt god! 
 
Lördag efter en stress och surmorgon begav jag å tjejerna oss till knatteskutt. Pappa var med eftersom Rikard var i väg på jaktmöte av något slag. Meja va mer intresserad av att rita med pinne i sanden, balansera och göra annat helt enkelt så när jag kom hem sa jag upp min plats därifrån! det blev brunch på ikea innan vi åkte hem å softa! träffa min fina syster en  också otippat men himla skoj ❤️
 
Idag dag har vi varit på knytte i skogen , mer mejas melodi! Sedan åkte jag med mamma å Maja till Trollhättan på galej medans barna å r va på annat! Eftersom jag kom hem först städa jag och tvätta (välbehövligt) nu ikväll har jag även gått en kvällspromenad med Susanne , mysigt ❤️ Nu ska jag sova, imorgon är de ny vecka och invägning efter 1 vecka med lchf senast jag stod på vågen stod den på -3 kg! Mkt vatten säkert men ändå!! 
 
 
Kram

Torsdag!

 
Gokväll!
gisses, redan torsdag idag denna veckan har gått i en hejdundrande fart! Idag börja dagen med två tjejer som inte riktigt va pigga, men de skulle ändå gå upp tokfior!
 
vi va effetiva imorse gjorde matsäck , tog på kidsen, packa matsäck och så på en timme :) hann själv inte äta men de är ju inte de viktgaste! 
 
Vi tog oss en tur på strandpromenaden innan jag mötte upp Hanna vid borgen! Kidsen tyckte de va häftig "wow Madicken torn" 😜 vi va inte där så länge! Höga höjder, glassplitter överallt och Meja som är orädd och vägrar lyssna va en dålig kombo! Vi åt lite sedan stack vi till emaus! 
 
när Rikard kom hem drog jag å simma,basta och sola!! Att ladda batterierna var verkligen välbehövligt! trottåldern har flugit i min äldsta dotter och vissa stunder är de väldigt frustrerande! Men efter badet önska jag de var vakna när jag kom hem ❤️ Älskade barn! 
 
Imorgon ska vi äntligen träffa mina Augustimammor, gissa vart 👏 emaus 👍😜 hoppas ni haft en kanondag! Kram

Tisdag!

gokväll i stugorna!
 

tjejerna sover så mycket bättre nu när de är mörkare och svalare ute, 8:30 vakna vi i morse lyxigt! Vi tog en promenad med mamma till kvantum, meja hade med sig sin vagn så de tog sin lilla tid särskilt när de finns MASSA stenar att hoppa på! Vi satt och vänta på mamma utanför kvantum kunde inte låta bli att spana in tiggaren som satt 5 meter i från men sin tomma kopp! under tiden mamma var inne kom d säker fram 6-7 personer och la pengar i koppen! Sedlarna la hon direkt i fickan och under foten i skon, undra hur mycket hon kammar hem på en dag!? 
 
Mamma man bjöd på tonfisksallad till lunch mycket gott! Utelek och toppklippning innan jag åMajken gick hem , meja ville leka med morbror så Rikard hämta henne efter jobbet! em har bestått av tvätt och matlagning i vanlig ordning. !  andra dagen på lchf så idag blev de kesobröd 👍 hoppas ni haft en bra dag 😊

Måndag och ny vecka

Go dag på er!
 
tjejerna kom i säng sent igår och därav sov de till  9 i morse, rätt gott i ärlighetens namn! Meja sov dessutom till 9:30 👏 Majken har fått sig en släng av allt de som alla andra har. snorig och gnällig! 
 
skulle egentligen gått brevid hos en brukare par timmar idag på dagen men barnvaktens son hade feber så de gick inte, kanske lika bra ändå när Majken inte är i toppfrom! Tror alla uppskatta en softardag!!
 
denna veckan blir de hårdträning och strikt diet tränar å tränar och äter nyttigt (mestadels) och går fanimej bara upp i vikt., så frustrerande! Så i veckan blir de fanimej inget ut över mat !! Ska dramer på viss frukt också! 
 
I eftermiddg kommer pappa i vanlig ordning och passar kidsen så jag kan träna kettlebell , ser verkligen fram emot de 💪 
 
ha en bra dag! 

Tillbaka!

äntligen hittat motivation att skriva vad som händer i mitt liv, kul att kunna gå tillbaka och läsa 👍
 
dagen en börja med sovmorgon, tack å lov efter den kvällen å natten! efter vi röstat åkte vi till Rikards kompis i Färgelanda där han skulle hjälpa    honom med el i huset! Vi haka på eftersom det inte skulle ta så värst lång tid ! Paret vi var hos hade en nästan nyfödd bebis som meja klappa och hade koll på 😊 efter ett tag kände jag att ja å barna bara va i vägen, meja klättra nästa på väggarna så vi åkte till Linda och hennes fina familj. Där lekte barna och meja fick utlopp för sin energi! Helt plötsligt sprang tiden i väg och att jag skulle hinna till gymet 17:30 kunde jag glömma! när vi åkte från linda hade jag två trötta tjejer den ena somna väldigt fort och den andra skrek och försökte bestämma över sin mamma! Efter en väldigt bra stund somna även denna dam och de va tur för mamman hade nästan inget tålamod kvar 😔🔫 denna trotts tar kol på mig! Hua ska de bli värre? Kan de bli värre! Älskade älskade barn! Vilken vilja och humör du har ❤️ Dags att sova! Imorgon väntar 

RSS 2.0