Helgen som varit

Helgen har varit väldigt bra och mysigt, händelserik:)
I fredags Åkte vi till Lysekil och hämta en paket som vi hade posten där, en snabb sväng förbi Rikards mamma och pappa. .. och sedan det jag väntat på länge och anledningen varför jag åkte med Jenny <3 Åååå va underbart fin hon är med lilla magen, hon visa alla fina saker som hon hade köpt... och visa bilderna på liten! Jag är inte alla avundsjuk ;) Vi fick fika och satt och prata , mkt trevligt.
Sedan åkte vi hem, åkte förbi torp och handla lite...
Bio var det på kvällen med rikards kompisar, det var mkt trevligt och filmen var bra :)
På lördagen hade vi sovmorgon och det var skönt att få sova ut och att man känner sig utvilad,, vi gjorde egentligen ingenting mer än att va ute med Vera på dagen, sånt jäkla skit väder... Ush det blåste och var svin kallt!!
På kvällen jobbade jag det var trevligt, vi kika på medlodifestvalen och hade det mysigt :) Rikard kom och hämta mig efter jobbet vi leta parkeringsplats och cirkulera runt där vi bor, rikard skulle ta en genväg genom en gata för att komma ut på våran igen.. Men vi FASTNA! herre gud som vi höll på ... Folk i lägenhetena innanför stod bara och titta på ... En snäll dam kom och gjorde ett tappert försökt, sedan kom en kille som visade sig vara våran granne och hjälpte oss.... till slut tyckte det runt om kring att det lät för mkt så ett ungt par kom ut och fråga om vi behövde hjälp och de visade sig att den ena var min gamla idrotts lärare,, när det kom ut och styrde upp allt hände det grejeer:)
Tur att det finns så snälla människor ! Tack!
Söndag, vi gick upp 7 idag och bar ner tvätt och börja tvätta, vi hade som mål att tvätta alla smutsigt tvätt.. vi gick upp och la oss igen och sov till 10 ... och förtsatte tvätta :) Var ute med vera , åt frukost och sedan bar de av till torp en sväng, Rikard hitta sig en jätte fin vårjacka på rean.. och ja träningsbyxer ... vi handla lite mat och åkte hem och städa.. Nu är vi nästan klara och det är skönt att få de fint igen :P Ikväll blir det lungt, vi ska äta nyponsoppa och titta på blåsningen ... Just de vi köpte en fänder till vera  också som vi ska ha när vi muskeltränara henne i snön :)
ha det fint allihopa,:) kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som en trevlig helg om man bortser från när ni fastna med bilen... vilken film såg ni.. ? Här i Edstena har vi vart insnöade... Ha det bra... !! Kram

2010-02-22 @ 00:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0