Ibland blir det inte som man ....

tänkt sig.

Hej på er.
Idag var vi uppe tidigt för att vara så effektiva som möjligt :) skulle tvätta å greja innan vi skulle åka. Men efter två manskiner kom jag på att obs , det var visst inte våran tvätt tid för ens på eftermiddagen. Men hon som skall tvätta hade ändå inte varit där så de var lungt.

Vi åt frukost och begav oss till Lysekil, Rikard lämna av mig i brastad och sedan åkta han vidare till hans mamma å pappa. Hemma hos jenny satt vi och snacka en liten stund innan wiliam vakna och då var det bara att åka in till läkar huset , han ben va svulla och röda , stackarn :(. Men vi blev vidare skickade att åka till näl. På när var de fullt med barn på sjukhuset och det var EN doktor som gick runt och var de ngn på förlossningen som behövde honom så var han ju tvungen att gå dit. Sköterskan sa till Jenny att det kunde ta TIMMAR. tur att han inte hade speciellt ont just då. Rikard kom och hämta mig.. Men tycker synd om det stackarna som får sitta där och bara vänta...

Innan vi åkte hem tog vi vägen om willys där vi handla mat för resten av veckan.. yes vi klara denna månaden trotts halva löner. fy fan va vi är bra. i och för sig så har vi ju inte gjort ett piss eller unnat oss något större, men vi hade mat för dagen och ta över huvudet och det är de viktigaste.. å som tur är så var det bara denna månaden :)

Snart ska vi ta en långis med vovvarna , det ska blir härligt att komma ut i de fina vädret :) Imorgon är jag ledig då blir det en heldag ute :) Underbart !

Ha en bra kväll


kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0